Vojaček partije Miheljak

 

POGUMNI IN NEPOPRAVLJIVI VOJAČEK PARTIIJE IN TITOIZMA

foto: Požarreport

Privilegirani kolumnist in komentator, psiholog in doktor neke znanosti, katerega vsi slovenski mediji vabijo po tekočem traku, da z njihovo pomočjo slovenski narod poneumlja, Vlado Miheljak si je kar prisvojil Janeza Janšo kot prepoznavni rekvizit za to svoje početje. Izgleda, da si je za vzgled vzel hrvaško humoristko Nelo Eržišnik, za katero je tak rekvizit bila metla.

Kar obseden je z Janšo in brez njega vpletenosti ne more napisati kolumne ali komentirati aktualnih dogodkov v državi. Moram tudi priznati, da sta v teh njegovih kolumnah vsebinsko najbolj dodelana dva citata v uvodu. Drugo je samo čisto »nakladanje« v slogu pogumnega partijskega »vojačka«, za katerega je vse tisto, kar je proti partiji in titoizmu »rušenje«. Vse, kar povedo partijski veljaki, in temelji na preteklosti na ideologiji titoizma in diktatorskega demokratičnega centralizma, pa čeprav je to skregano z vsako zdravo logiko in časom v katerem živimo, je za njega inovacija.

Kdor predlaga spremembe preživelega titoističnega sistema ga označuje z  bolnim rušiteljem. Partija in titoisti, ki se zoperstavljajo tem spremembam in zavračajo vsakršno dejansko strukturno  spremembo v državi, ki ni v skladu z njihovo ideologijo, pa niso rušitelji oziroma destruktorji ampak po njegovem novodobni graditelji. Hoče biti inovativen, zato bi kot »doktor neke znanosti« moral vedeti, da je zagovarjanje titoizma, njegove ideologije in politične, strokovne, funkcionarske in uradniške elite, ki to stanje iz preteklosti ohranja kot edino pot v bodočnost, konzervativizem najtrše, najmračnejše oblike.

Zanimivo in obenem prvovrstni cinizem s strani Miheljaka je, da še nikoli ni resno Janšo pozval, naj zaradi svojega destrukcijskega delovanja odide s političnega prizorišča. Seveda se kot vojaček partije, tako kot tudi njemu nadrejena poveljujoča politična elita zavedajo, da bi si na ta način sami odrezali vejo na kateri sedijo.

Če Janša odide, bi Miheljak bil ob prepoznavni rekvizit in bi kot kolumnist ter komentator zašel v sfero marginalnosti in v pozabo, njemu nadrejeni poveljujoči elitistični kader pa bi bil ob dežurnega krivca za svoje neuravnotežene politične, ekonomske, delovnopravne in družbene odločitve, ki temeljijo na titoistični ideologiji iz preteklosti in nimajo nič skupnega z realnostjo, kar se tiče ekonomije, družbe in socialne države.

Zavedajo se, da bi za njih odhod Janše s političnega prizorišča pomenil konec politične kariere in konec titoizma, kot političnega sistema. Vsaka škodljiva ideologija rabi svojega nasprotnika, ki je lahko tudi slamnati, kar Janša tudi je. Zakaj bi bil to konec za njih pa kdaj drugič.

Jaz Janšo tudi večkrat omenim v svojih pisanjih. Vedno znova ga pozivam, da je po dvajsetih letih napočil čas, da odide s političnega prizorišča, saj je postal nepremostljiva ovira za politične in s tem tudi družbene spremembe v državi, ki smo si jih leta 1990 resnični DEMOSOVCI zadali. Njegov odhod bi bil začetek propada titoistične politične elite in ideologije, ki jo tako vročekrvno zagovarja in vsiljuje Miheljak v zavest slovenskega naroda. Tukaj bom kot primer za pravilnost te moje zahteve povezal z pravkar končanim referendumom o sporazumu za arbitražo glede določanje meje med Slovenijo in Hrvaško.

Partijski vojaček Miheljak in njegovi poveljniki, Pahor, Türk, Kučan, Kresalova, Golobič, Jankovič, so vse nasprotnike po njihovi volji povezali z Janšo njegovo osebnostjo in političnim profilom. Dejansko je Janša bil samo eden izmed volivcev in nič drugega.

 Dejanski nasprotniki AS nismo šli na referendum in glasovali proti, ker je tako rekel Janša ampak zato, ker je sporazum tako raztegljiv, in zaradi tega strokovno nedodelan, da je brezpredmeten, ne samo škodljiv. Na osnovi njega je možno potegniti mejo na reki Mirni in tudi po sredi Piranskega zaliva ali v skrajnem primeru na Karavankah. Ne more biti nek sporazum dober, ko se na arbitražo daje Slovensko ozemlje in bo potem meja določena po mednarodnem pravu, kar pomeni na pol.

Če pač Hrvaška noče pristati na arbitražo, katere izhodna točka je minimum sprejemljivega za Slovenijo, to pa je meja na reki Mirni je pač noče. Ne more noben predsednik Slovenske vlade svojega ugleda v EU graditi na razprodaji slovenskega ozemlja in na ta način zadovoljiti Avstrijskega socialista Swobodo, ki bi Hrvaško spustil v EU kar nepripravljeno, kar se tiče kriterijev za vstop države v EU.

V EU bo tudi moral prevladati razum, moral bo prevladati model vodenja realne politike nad sedanjim, »manekenskim«, »seksističnim«, karizmatičnim, in kultno osebnostnim modelom obvladovanja oblasti. Vsakdo, ki malo spremlja politične dogodke na Hrvaškem, dobro ve, da je Sanader odstopil iz razloga, ker so Hrvati sami ali pa so jim to svetovali najbolj zagnani zagovorniki vstopa Hrvaške v EU, da naj na mesto predsednika vlade postavijo žensko in za to mesto je bila primerna Jadranka Kosor.

Vedeli so, da je Pahor šolski primerek »flirterja«, »ženskarja«, »manekena« in bo nasedel na to skušnjavo. Morda ni bil mišljen kot žrtev samo Pahor ampak tudi kateri od odgovornih politikov EU. Ta zamenjava Sanaderja s Kosorjevo pa zagotovo nima nič skupnega z vidika strokovnosti, politične in komunikacijske sposobnosti. Zato mora biti neko določeno drugo špekulativno ozko ozadje.  

Miheljak in njegovi nadrejeni se zavedajo resnice, da če nebi nasprotnike AS povezali z Janšo, bi na referendumu ta bil gladko z veliko večino zavrnjen. Janša je namreč dejansko propagiral brez vredni Drnovšek-Račan sporazum, ki je bil še bolj neugoden za Slovenijo kot ta Pahorjev raztegljivi AS, je pa njegov temelj. Drnovšek-Račanov sporazum je v DZ potrdila tudi njegova stranka.

Velika večina od tistih, ki se referenduma niso udeležili je to storila zaradi Janševih manipulacij in dvoličnosti, ki jih je v preteklosti trosil naokrog in tako sejal zmedo med Slovenski narod. Tako kot Janša trdi, da je leta 1988 z njegovo aretacijo slovenski narod začel razmišljati, se mora zavedati dejstva, da ta narod kljub medijski blokadi, podobni tedanji, razmišlja tudi danes, kar pomeni, da noče biti še enkrat opeharjen, da bi mu Janša še enkrat nataknil roge, kar se tiče z njegove strani ponujenih sprememb in rešitev, ki so bile samo pesek v oči. To ne pomeni, da državljani verjamejo titoistom, od Janše so pričakovali objektivnost in spremembe, za titoiste vedo, da lažejo se sprenevedajo in so maščevalni.

K tej zmedi in neudeležbi na referendumu, kjer se zares ni odločalo o odpiralnem času o trgovinah ampak o ozemlju države Slovenije in etničnem ozemlju slovenskega naroda, so prispevali tudi tako imenovani staroste slovenske politike, znanosti, filozofije, pravne stroke, borbe proti fašizmu in komunizmu, Hribar, Bučar, Pahor. Vsi trije so na častnem mestu v evidenci OZNE oziroma UDBE.

Kdo pa lahko trdi, da niso z namenom sejanja ekstremizma v javnosti, delovali v prid zagovornikov sporazuma. Tako kot Janša so vsi imeli priložnost izražanja nezadovoljstva z določanjem meje že v primeru Drnovškovega sporazuma. Takrat se niso oglasili. O Dr. Bučarjevem opletanju s spremenjenimi osebnimi mnenji, katere nimajo nobene zveze z spremenjenimi okoliščinami, ni vredno razpravljati, saj so v zadnjih dvajsetih letih kar na dnevnem redu. 

Dr. Hribar je s svojo soprogo v preteklosti ustavljal že levico in desnico, čeprav je kot član družine evidence UDBA vedel, da sta oba politična pola dejansko eden in isti, zato nimata nič skupnega z zahodno civilizacijsko levico in desnico.

Boris Pahor je tudi viden član evidence UDBA z isto številko dosjeja, kot ga je imel pokojni Vinko Levstik, ki so mu v Sloveniji sodili, to pa je: OPERATIVNI GLASNIK DV, DOSJE DV- 0004503.  Boris Pahor, ki ga je Marjan Podobnik, ki je tudi v evidenci UDBA poimenoval z borcem proti fašizmu in komunizmu se je na začetku meseca maja letos ponosno, ko je prebral na proslavi hvalospev njej, paradiral s predsednikom vlade Borutom Pahorjem in se poklonil spominu na Kidričevo vlado iz leta 1945, ki da je zaslužna za priključitev Primorske Sloveniji. Pri tem pa je pozabil, da je ta Kidričeva vlada zaslužna tudi za to, da je polovica primorske ostala zunaj meja Slovenije.

Da se lahko to v Sloveniji dogaja, ko lahko prosperirajo dr. Miheljak, enostransko in vedno eni in isti univerzalni »staroste«, enoumna dvobarvna politična elita, je kriva medijska blokada drugače mislečih, ki je v Sloveniji neizmerno izrazita in dodelana do perfektnosti. Zaradi te perfektnosti je to stanje težko dokazati in dopovedati politikom in tovrstnim strokovnjakom zahodne civilizacije. Ta medijska blokada ima še eden pomemben namen.

Prej našteti privilegiranci se na ta način dokopljejo do raznih idej, ki jih potem kozmetično predelane objavijo pod svojim imenom. Ta problem spada v sfero kraje intelektualne lastnine, ki je bila v titoizmu samoumevna. Za vse inovacije je moral biti zaslužen prvi partijski sekretar, prvi jih je moral pred državljani razglasiti. V tem sistemu so se kradle licence za razne izdelke in to brez možnosti, da njihov lastnik doseže po sodni plati tega dejanja neupravičenost. Tega seveda nihče v Sloveniji ne more nikomur dokazati, kar dokazuje s svojim poročilom za leto 2010 (FRA). Agencija EU za temeljne pravice (FRA) Slovenijo izpostavlja pri vprašanju varstva podatkov, kar direktno ni povezano z krajo intelektualne lastnine je pa možno potegniti vzporednico, da lahko pristojen organ za varstvo podatkov izpodbija ustavnost zakonodaje na ustavnem sodišču, pozablja pa, da so mnoge odločitve slovenskega Ustavnega sodišča vprašljiva do sporna in pristranska v korist titoistične politične in UDBOVSKE elite.

Glavni namen te medijske blokade je, da se obe politični eliti brez težav obdržita na političnem prizorišču. Državljanom je onemogočeno, da bi zvedeli za resnične avtorje določenih idej. Dejanski lastniki teh idej bi zagotovo dvignili politično in vrednotno kulturo v Sloveniji, jo dvignili na višji civilizacijski nivo zahodnega tipa in bi z državo ter ljudmi upravljali človeško brez laži in podtikanj, brez uporabe dvotirnega pravnega sistema in suženjstva, kot se to dogaja zdaj, da lahko politična elita zagotavlja odgovornostno varnost pred institucijami pregona kriminala, korupcije klientelizma in materialno blaginjo za sebe in svojo privilegirano elito.

S to enostransko medijsko blokado politična elita dokazuje, da je nad stroko, ki je nad vsem, tudi nad logiko. To pa je slaba stran slovenskega izobraževalnega, političnega sistema in pojmovanje stroke. Lahko poveš samo tisto, kar te je profesor naučil ali zapisal v svojem učbeniku, to je plafon strokovnega dosežka.

Takšno razmišljanje o stroki, ki je temelj razvoja, izhaja iz ideologije titoističnega političnega sistema in je dejansko v Sloveniji temelj razvoja, dopustnega izražanja misli v javnosti.

Ivanjševci dne 11.06.2010                                                    Karel KOZIC

 

 

 

Komentarjev 

 
#14 Bela Ladja 02:13 12-07-2010
http://www.pozareport.si/?Id=zvezde_izjave&View=novica&novicaID=16032&type=tags
Citat
 
 
#13 Bela Ladja 02:02 12-07-2010
Na vsak način preberite:
http://books.google.com/books?id=WJOknreVQJsC&pg=RA1-PA269&lpg=RA1-PA269&dq=udbo+mafija&source=bl&ot
Citat
 
 
#12 Karel 06:32 11-07-2010
Ta velika državna tvorba "Kučanija ali Kučanova Jugoslavija" bi bila močnejši sogovornik in pomemben politični sogovornik in igralec v Evropskem prostoru kot je Slovenija. Slovenija je v tem smislu nična zato je ta sedanja ofenziva titoistov za prepoznavnost Slovenije v Svetu tako velika neizprosna. Celo športnike izkoriščajo za to, da bi postala prepoznavna kot država neizmernih zmožnosti, lastnosti, neizmerne izmere in naravnih lepot. Ta votla ihta o prepoznavnosti Slovenije v svetu je namenjena temu, da bi si na ta način titoisti v slogu svojega vzornika in učitelja Broza in njegove politike "neuvrščenosti" izborili osebno pomembnost in zaslužnost v svetovnem političnem prostoru. Tudi Broz se je na ta način hotel uveljaviti kot pomemben politik, ki vodi miroljubno mpolitiko. Tako je zakrival svoje zločine, množična grobišča v Sloveniji, ekonomski, nacionalni in politični bankrot v Jugoslaviji.
Citat
 
 
#11 Karel 10:16 10-07-2010
Vseh 11 objavljenih Kučanovih pisem ima skupen imenovalec, to pa je laž o dejanskem stanju v Sloveniji skozi celotnih 20 let njene samostojnosti. Ni pa prišlo do politične samostojnosti, političnih sprememb, poprave krivic pred letom 1990 in do današnjih dni. Poprave krivic morajo zajeti tudi obdobje po letu 1990 in za te storjene krivice so krivi tudi Bučar, Janša, Peterle, podobniki, Oman, in vsi ti z evidence UDBA, ki so si prisvojili ideje in sadove slovenske politične pomladi ter z roko v roki z titoisti odrivali vse sposobne in zares izobražene ljudi.
V teh Kučanovih pismih je moč najti to resnico.Snovalci mlačne lustracije so podlegli njegovemu lepobesedičenju in v tujini niso povedali resnice o kučanovi "resnici-demagogiji", ki jo je s temi pismi razsejal po Evropi, po svetu.
Miloševič je preprečil, da bi si Kučan prilastil celotno Jugoslavijo in tako bi8 sredi Evrope to bila Kitajski, Kubi, Koreji, Iranu, Venezueli, podobna državna politična združba.
Citat
 
 
#10 Karel 09:55 10-07-2010
Revolucija žere lastne otroke, bi lahko brez zadržkov in sramu rekli aktualnemu dogodku v katerega sta vpletena Lahovnik in Golobič. Lahovnik ni direktno iz te rodbinsko gojenske UDBOMAFIJSKE kvote, ampak je njih suženj, morda so že to bili njegovi starši kot "baje uspešni obrtniki v bivšem sistemu". Lahovnik se od njih razlikuje, da ima znanje in tega oni potrebujejo tako dolgo, dokler niso ogrožene njihove kriminalne, zločinske, fašistoidne, Udbomafijske pozicije. Lahovnik se jim je zoperstavil, ker človek z znanjem ne more v nedogled mirno gledati njihovih fašitoidno titoističnih kriminalitet in so ga takoj odpisali, za njih je postal bedak, fašist, izdajalec. Lustracija to stanje uniči, da bi manekeni, bedaki, Udbomafijci bili na čelu slovenske države, da bi bil slovenski narod razklan na privilegirance in sužnje.
Citat
 
 
#9 Karel 07:51 10-07-2010
Za lustracijo ni prepozno tudi v tem trenutku. Čimprej se bo zgodila tembolj za obstoj in bodočnost slovenskega naroda, ki ga ta pat pozicija političnega neočiščenja od titoističnega zločinskega sistema, njegovi pripadniki uničujejo, iztrebljajo, mu jemljejo možnost materialnega, ekonomskega, duhovnega, narodovega razvoja in na ta način mu onemogoča enakopravno borbo za lasten obstoj in tudi ohranitev etničnega ozemlja.
Kot vidite, v nemškem Bundestagu se je v tem trenutku pojavila zahteva po preverjanju soddelovanja poslancev z STASI. Pri nedavni volitvi predsednika Nemčije so nasledniki SED-stalinistov ali Honeckerjevcev, nasprotovali izvolitvi Gauka, ker je bil nasprotnik tega režima, po padcu zidu pa je obelodanjal sodelavce STASI. Lahko potegne vsakdo vzporednico s slovenskimi titoisti, ki vsakogar, ki je to počel v Sloveniji lustrirajo in ga porinejo v sodne montirane procese, na obrobje družbe itd. Z vsemi sredstvi pa ščitijo sodelavce udbe in njihove potomce, gojence.
Citat
 
 
#8 Karel 07:29 10-07-2010
spoštovani "magona", poznani so mi ti podatki o preteklosti Jelinčiča. To je lahko počel samo zaradi tega, ker spada med 40000 tistih o katerih sem na osnovi osebnih izkušenj zapisal splošne karakteristike v UDBA pika NET. Zato bi bilo potrebno takšne karakteristike objaviti za vseh teh cca 40000 sodelavcev UDBE ne samo za Jelinčiča, ki je tudi član Evidence UDBA. Nekaterih podobne karakteristike bi bile bolj zastrašujoče do zločinske od Jelinčičevih.
Lustracija bi pomenila, da takšni ljudje nebi bili nosilci sedanjega slovenkega političnega sistema, nebi bili nosilci pravosodja, tožilstva, policije-miličniki, nebi bili sedeli v parlamentu, nebi bili župani, nebi vodili slovenske Katoliške in Evangeličanske cerkve, nebi bili Evro-poslanci, sodniki Evropskih sodnih institucij iz Slovenije.
Citat
 
 
#7 magona 21:12 09-07-2010
Res zanimivi komentarji na članek g. Kozica.Stvari res niso nove. Zanimivo je dejstvo zakaj nihče ne vpraša za lustracijo in sodelovanje gospoda Jelinčiča plemenitega, ki prihaja prav tako iz istega gnezda. O njem ne zasledim nobenega komentarja.
Citat
 
 
#6 Peter Petrič 08:33 09-07-2010
Pa lep dan, izgovora za ne izvedbo drugega dela programa DEMOS- demokratizacije v pravem smislu te besede ne samo formalno, ni. T.i. pomladniki so dosegli demokracijo zase takrat, ko so zasedli funkcije. To pa je napačno razumevanje demokracije, saj se to vidi tudi po tem, ker znotraj svojih grupacij te sploh nimajo.
Citat
 
 
#5 Peter Petrič 08:32 09-07-2010
Resnica je, da so si razdelili stolčke na levi in desni, ustvarili navidezno demokracijo in ropali en čez drugega, vprašanje je samo kdo je več odnesel? Bog ne daj pa, da bi kdo zmotil njihovo početje in bi hotel postaviti nekaj tretjega. To je hotel Kramberger, potem ko je pobegnil iz njihovih vrst. Ko je po predsed. volitvah dobil 20% in je začutil moč. Kako je končal?

In vprašajte JJ ali je za sprejem lustracijske zakonodaje, ki jo najdete na teh straneh in zakaj ne. Kolikor vem so mu iz OPS pisali, tako kot vsem strankam na Slovenskem in ponudili sodelovanje a odgovora ni. Odzvali sta se dve civilni iniciativi. Kaj to pomeni? Kdo vse to drži v svojih krempljih? Kdaj vam bo potegnilo? zakaj mediji ne govorijo niti o UDBI, biti o OPS niti o nikomur, ki je jasen in nedvoumen. Seveda kdaj pa kdaj tudi spregovorijo a z namenom diskreditacije.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 261 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?