OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Na fotografiji Miro Cerar ml., nekdanji zunanji sodelavec odvetniške pisarne Senica, najbolj znani ljubljanski odvetnik Senica in na levi "desno" usmerjena znana tožilka Barbara Brezigar

 

"Spoštovane sodržavljanke in sodržavljani, drage Slovenke in Slovenci,

doslej ni bil običaj, da bi vas ob koncu leta nagovoril predsednik vlade. Dovolite mi vseeno, da pred vami spregovorim nekaj besed o iztekajočem se letu in izzivih prihajajočega leta. Slovenci premoremo vztrajnost in trmo, ki nas v težkih časih krepita v prepričanju, da nam ni bilo nikoli nič podarjeno. Da smo se morali kot narod vedno boriti za svoj obstoj. Da kriza, s katero se soočamo zadnja leta, ne bo minila sama od sebe.

Komentar OPS: Drži, vedno smo se morali boriti za svoj obstoj in preživetje tudi v nemogočih razmerah, ko so divjale vojne. Tudi, ko so nas z ene strani napadli Hitlerjanci in z druge boljševiki, ki so leta 1941 začeli uresničevati svoj boljševistični pohod na totalitarno oblast in so ga leta 1945, ko so zamenjali okupatorja Hitlerja tudi uresničili. In to v skladu z Leninovim boljševističnim naukom, ko so umorili preko 40 tisoč nedolžnih ljudi, ki so jih označili za nasprotnike revolucije.

Ne bi bilo pošteno, če bi vas slepil, da je naših gospodarskih težav konec. Vendar se stanje izboljšuje. Naša vlada bo v sodelovanju z vsemi, ki so pripravljeni na dialog in sodelovanje, naredila vse, da bomo v novem letu končno obrnili negativne trende. Takšna naloga je izvedljiva. Slovenci bomo presegli krizo. Pogoj za naš skupni uspeh sta politična stabilnost in vztrajanje pri začrtanih ciljih.

Komentar OPS: Naših gospodarskih težav ne more biti konec, ker so na položajih v državi še vedno vsi tisti, ki so jih povzročili skozi desetletja. Naše gospodarske težave so se začele dogajati že leta 1945, ko so boljševiki začeli svoj roparski pohod nad imetje tistih, ki so kapital ustvarjali iz roda v rod, kot to počne že stoletja razviti zahodni svet. Kdor kaj prebere in se informira iz ne domačih boljševističnih medijev, ve, da je bila Slovenija pred prevzemom totalitarne oblasti boljševikov po gospodarski razvitosti ob boku z Avstrijo po plačah pa še malo boljša. Ko razumete ta fenomen, potem veste, da nam vlada boljševistična oligarhija ves čas in se po letu 1990 ni v tem pogledu nič spremenilo. Ko zmanjka tujega denarja, se pa tudi take zgodbe končajo. Leta 1990 je zaradi tega padla Jugoslavija, zdaj se nam zgodba z neverjetnostno podobnostjo ponavlja. Kako se tudi ne bi, če so na vseh ključnih položajih še vedno boljševistični kadri?! Gospod Cerar govori o dialogu z vsemi...kako pa potem gre skupaj, da neodvisno civilno organizacijo OPS striktno ignorira?

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

 

Ali je novi Predsednik Vlade RS mož dejanj?

Zelo koristno pa bi bilo tudi, da bi končno predstavil nam vsem, kakšne cilje želi doseči, ko je za kaj takega potrebno predstaviti VIZIJO, da sploh vemo, kaj hočemo, in strategijo (korake), kako bomo do cilja prišli. Tudi o tem smo se želeli pogovarjati, a mu očitno njegov boljševistični napuh ni dovolil, da bi nas povabil na pogovor. Zelo mogoče pa je, da mu kdo drug ne dovoli dialoga tudi s takšnimi, ki nimamo dlake na jeziku in vemo, kje se skrivajo pravi vzroki za stanje, v katerem se nahajamo. Potem bi bilo pošteno, da pove, da si želi dialoga in sodelovanja zgolj z nekaterimi, in ne kot pravi, z vsemi. Sicer pa diskriminacija boljševikov ni nič novega, ampak je stara navada, ki jo novi Predsednik Vlade nazorno razkazuje pred slovensko javnostjo.

Leto 2015 bo za nas prelomno. Dosedanja recesija je sicer v veliki meri posledica naših napačnih odločitev v preteklosti, vendar pa tudi globalne finančne in ekonomske krize. Pesimizem je med nami vzbudil strahove, da je ta kriza nepremagljiva, da je nikoli ne bo konec. To ne drži. Slovenija gre počasi, a vztrajno naprej. Pred nami so boljši časi.

Komentar OPS: Tudi mi menimo, da bo leto 2015 prelomno. Ali končno zmaga slovenski narod ali pa nas bodo boljševiki dokončno razprodali in nas spravili v suženjstvo. Je pa res lepo priznal, kar je zelo točno povedal v nadaljevanju, da je recesija posledica njihovih napačnih odločitev v preteklosti. Najbrž je hotel povedati, da smo mi vsi krivi za napačne odločitve, ampak vsak, ki ve, kdo je za kaj v tej državi plačan, ve, kdo sprejema ključne odločitve, ne da bi se kadarkoli pošteno posvetoval in prosil za mnenja ljudi. V DZ se gredo pravilo preglasovanja in Vlade predlagajo parlamentu marsikaj tudi takega, kar je skregano z zdravo pametjo, pa ta to s preglasovanjem tudi take stvari potrdi.

Miro Cerar seveda ni od včeraj, saj je bil od samega začetka vseskozi zraven in je deloval na področju, ki je bilo najbolj pomembno. Priprava in sprejemanje tudi zločinske zakonodaje, ko je šlo za divje pri(h)vatizacije in sprejemanje samomorilskih pristopnih pogojev, ko smo vstopali, na vrat na nos, v različne mednarodne integracije. Ta mož je sodeloval ali pa je bil celo glavni akter pri zločinskem poseganju v Ustavo RS, ko je šlo ravno za zmanjševanje dialoga in možnost soodločanja o pomembnih vprašanjih za naše življenje in delo.  Namesto, da bi težil k temu, da bi imeli vse več neposredne demokracije, je to z nerazumnim in nedopustnim posegom v 90. člen Ustave RS pomagal zmanjšati na nivo, ki se ga mora sramovati vsaka država, ki pravi, da je demokratična in ki ima v svoji Ustavi zapisano, da ima v državi oblast v rokah ljudstvo.

Se sploh zvedate, kaj pomeni oblastniški poseg v 90.člen Ustave???

Seveda so zasejali pesimizem sami, ker so preko vseh medijev kričali, da je kriza in je treba varčevati. Njegovi predhodniki pa so obljubljali še tik pred razpočenjem gradbenega balona, da bo Slovenija svetilnik sveta in bomo ravnokar med najboljših petnajst na svetu. Kako naj bo narod optimističen, če ga vedno znova nekdo potegne za nos, ko, da bi dobil glasove, obljublja in riše gradove v oblakih. Ko so volitve mimo, pa obrnejo ploščo in uvajajo nove davke in višajo obstoječe ter zmanjšujejo že tako mizerne prihodke prebivalstva. Je v tem pogledu ta gospod nadtovariš kaj drugačen od svojih predhodnikov? Mi pa smo optimisti, saj vemo, kaj je za storiti, da se to norenje boljševikov konča. Boljši časi so pred nami, ker slabše kot je za večino, ne more več dolgo trajati. Čas je za korenite družbene in politične spremembe.

V iztekajočem se letu smo spoštljivo obeležili spomin na stoletnico začetka prve svetovne vojne, v novem letu pa se bomo spomnili  konca druge svetovne vojne, ki po sedemdesetih letih pri mnogih naših ljudeh še vedno zbuja težke spomine in bolečine. Pot do pomiritve se začne z našim sočutjem in spoštovanjem. Najvišji državni voditelji smo odgovorni, da upravičimo sloves Slovencev kot civiliziranega naroda, in dostojno izkažemo spoštovanje do vseh naših mrtvih.

Komentar OPS: Ladislav Troha je nekajkrat v času svojega protesta na Gregoročičevi postavil retorično vprašanje tistim, ki tja hodijo v službo, tudi Predsedniku Vlade, v smislu, kako boste spoštovali žive ljudi, če ne spoštujete naših mrtvih nedolžnih judi, ki še vedno ležijo zmetani v grapah in breznih širom Slovenije, in tiste, ki so jih boljševiki žive zazidali v rudniške jaške. Kako je res mogoče, da zdaj po 24 letih, odkar imamo svojo državo, govorijo, da so državni voditelji odgovorni za upravičevanje slovesa Slovencev kot civiliziranega naroda? Kako je mogoče, da človek, ki predava že desetletja moralo in etiko na šolah, ni tega spomnil oziroma javno opozoril naših državnih voditeljev že davno tega?

Očitno pa tudi njegova pokojna mati, ki je bila glavna Državna tožilka in vidna političarka LDS, ni naredila ničesar, da bi se nehal vleči sloves Slovencev kot barbarskega naroda. Kdo že je opuščal dolžna ravnanja na visokih položajih organov pregona in politike, ki ni nikogar kazensko preganjal, ker je dal uničiti (skriti) ali pa je uničil arhivsko dokumentarno gradivo, v katerem so bili seznami umorjenih in tistih, ki so brezsrčno morili ali pa so ukazali umoriti svoje politične nasprotnike in jih barbarsko zmetati v grape? Vseeno so v pokradenem in prečiščenem arhivu ostali dokazi, ki zelo jasno kažejo, kako striktno so o vsakem dogodku morali poročati vsi v hierarhiji partije, da ne bi kdo še naprej špekuliral, kako niso v vrhu OZNE in kasneje UDBE ter partije nič vedeli. Že zdavnaj bi lahko iz brezen izvlekli posmrtne ostanke, svojcem izdali mrliške liste, izvedli pokope kot se za civiliziran narod spodobi in postavili pred sodišče zločince osumljene genocida nad lastnim narodom. Ko človek posluša ljudi, ki so vseskozi držali glave v pesek in se sprenevedali, mu gre preprosto na bruhanje, še bolj pa, ko ti isti govorijo o etiki, morali in spoštovanju do soljudi. A bi nehali s tem, lepo vas prosimo. Po njihovih dejanjih jih boste prepoznali. Čvekanja je bilo res že prveč. 

Podpisana Zdenka Armić Kidrič, ki je dočakala 100 let, ne da bi jo kdorkoli od organov karkoli vprašal v času od 1990 do 2008, ko je umrla.

Če bi mi kdo pred leti dejal, da vam bom danes govoril v vlogi predsednika vlade, mu ne bi verjel. Toda tisto, kar se človeku včasih zdi nemogoče, lahko vedno postane mogoče. To velja tudi za naš prihodnji uspeh. Iskreno in trdno sem prepričan, da lahko s skupnim naporom brez strahu in z optimizmom gledamo v prihodnost.

Komentar OPS: Seveda je med tovor-ši vse mogoče, tudi to, da človek naredi instant stranko, jo poimenuje po samemu sebi ter se okliče še za predsednika in na volitvah zmaga. No, za to, da zmaga na volitvah, pa morajo narodu predstaviti še zlagane javnomnenjske ankete, mu narediti propagando v vseh tudi najbolj zakotnih lokalnih medijih in izračunati na koncu še proporce po proporcionalnem volilnem sistemu (zato so ga takega uzakonili)  tako, kot so kazale javnomnenjske kvazi raziskave, da je zmaga kar se da verodostojna. Ta film smo gledali v Sloveniji že večkrat, tudi, ko je šlo za zaporedne zmage LDS, slovitega trojčka Pahor, Golobič, Kresal ter rešitelja Slovenije Jankovića in njegove Pozitivne Slovenije. Pravijo, da gre samo osel dvakrat na led, Slovenec nekajkrat prekaša vsakega osla. Mnogi pa že vemo, da bi bile v teh razmerah, ko nam še vedno vladajo boljševiki, volitve z zakonom prepovedane, če ne bi bila vsa režija, vključno s prirejanjem rezultatov v njihovih rokah. To, kar smo odkrili na Državni volilni komisiji, je točno dokaz tega, kar trdimo.

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Boljševiki si skupen napor predstavljajo tako, da nam vsak dan več poberejo, da lahko oni z optimizmom zrejo v prihodnost. Kako bo večina naroda optimistična, če vsak mesec sestavljamo konec s koncem, da sploh preživimo. Medtem pa boljševistični privilegiranci, ki jih je 20%, obračajo 80% nam pokradenega denarja, bodisi tiste, ki ga plačamo davkoplačevalci, ali pa tistega, ki si ga sposodijo na naš račun pri tujcih. Ampak smo optimisti, ker vemo, da zakoni narave delujejo in v popolnem nasprotju z njimi delujejo boljševiki, zato se bo ta zgodba slej kot prej končala in se bodo morali soočiti sami s sabo in z narodom, ki bo izstavil račun za 24 let trajajočo požrtijo na račun vse bolj obubožanega naroda.

V minulem letu so nas mogočne sile narave, ki so poškodovale skoraj polovico naših gozdov in poplavile mnoge domove, povezale v veliki solidarnosti in medsebojni pomoči. To skupno, pozitivno energijo, moramo v čim večji meri aktivirati tudi pri izpeljavi nalog, ki nas čakajo v prihodnjem letu in vodijo v izboljšanje našega gospodarskega in socialnega položaja.

Komentar OPS: Ne more sijati sonce in mirovati narava, če imamo tako močno porušene medsebojne odnose, ki se začnejo in končajo pri naših mrtvih ljudeh, o katerih smo pisali zgoraj. So naravne sile, ki nas opozarjajo, naj se vendar spametujemo in naj uredimo naše medčloveške odnose in odnose do narave. Seveda žled povzroči škodo, ker nas hočejo naravne sile opozoriti, kako neumno se obnašamo do naših naravnih bogastev, saj še vedno izvažamo hlodovino v tuje dežele, da tam iz nje ustvarjajo dodano vrednost, ker smo Slovenci tako butasti, da tega ne znamo. Zakaj tovor-iš Cerar takoj ne prepove izvoza hlodovine v tuje dežele, če se tako zavzema za pametno izkoriščanje naših naravnih virov?

Bi bile pa posledice naravnih katastrof veliko manjše ali pa jih sploh ne bi bilo, če bi boljševiki na položajih imeli vsaj trohico odgovornosti do soljudi in njihovega premoženja in bi preventivno delovali. Kdo bo sprejel odgovornost, ker so v vseh teh letih opuščali dolžna ravnanja vsi na položajih, ker niso urejali hudournikov, ker so dopuščali nerazumne posege v naravo, ker so podeljevali gradbena dovoljenja za gradnjo na področjih, kjer se to ne bi smelo itd? Kakšna odgovornost, vi boste odgovarjali pred zakonom, če boste samo luči pozabili prižgati na avtomobilu, ko boste speljali z bencinskega servisa.

Če bi znali, zmogli in smeli ter hoteli, bi že zdavnaj izboljšali naš vse bolj nezavidljiv gospodarski in socialni ter predvsem moralni položaj, saj je ta ključen za stanje, in so take obljube, ki jih trosi še eden iz znane boljševistične organizacije, ki je v to stanje pripeljala, brez potrebne verodostojnosti. Tako kot njegovi predhodniki sadi rožice, ki jih bo prva slana pomorila za šalo. Namreč, sprememb se vsakokrat lotijo na povsem napačnem koncu. Namesto, da bi začeli urejeti stvari pri vzrokih, začnejo vedno znova pri njih posledicah. Moral bi poslušati tovori-š Cerar svojega mentorja Kučana, ki je v zadnjem in nedavnem intervjuju dejal za TV SLO, da je treba definirati prave vzroke za krizo in te odpraviti. Vsak, ki bi se tega lotil, bi pri razčlenjevanju vzrokov in posledic slej kot prej naletel tudi nase in bi tako moral začeti urejati stvari pri sebi. Zato močno dvomimo, da je boljševik Kučan izrekel te besede pri popolni prištevnosti, ali pa je prepričan, da nihče ne bo tako pameten in bi si upal razkriti javnosti prave vzroke za stanje, v katerega so nas pahnili prav boljševiki tipa Kučan in ostala tovori-šija.

Ob koncu leta si radi izrečemo želje po sreči in zdravju, ki naj nas spremljata v novem letu. Drage Slovenke in Slovenci, pridružujem se tem voščilom. Hkrati nam vsem želim, da bi v letu 2015 ustvarili še več medsebojnega zaupanja in uresničili naše skupne cilje.

V čast mi je, da sem del naše skupnosti in vem, da nam bo skupaj uspelo.

Komentar OPS: Za nevedne, zmanipulirane in naivne ter prestrašene ljudi so te sladke besede pravi balzam, a kot rečeno, po njih dejanjih jih boste prepoznali, če jih še dosedaj niste uspeli. Ko vam bodo popokali že zdaj preveč zategnjeni pasovi, se boste zagotovo spomnili teh komentarjev. Zelo lepo so jih v šolah retorike naučili govoriti, a vedite, tudi te tečaje ste plačali vi, še dražje pa plačujete svojo naivnost, ker takim osladnim besedam nasedate.


 

 

Drage državljanke, spoštovani državljani.

Naša domovina počasi okreva. Gospodarstvo znova oživlja. Recesije je sicer konec, splošne krize pa še zdaleč ne. Vendar smo po predolgem času na spodbudni poti, da nam uspe. To bo določeni meri odvisno od našega skupnega znanja in moči, da v naslednjih letih izvedemo potrebne strukturne spremembe.

Komentar OPS: To govori človek, ki je zasedal že vse možne funkcije, začenši z vajeništvom pri boljševiku Kučanu na CKZKS, ko smo imeli še enopartijski režim. Kdor nima spomina kot človeška ribica, se bo spomnil, da je bil tudi predsednik Vlade RS in je bil že takrat pripravljen sprejeti odgovornost za našo prihodnost. Ko se je pokazal kot totalni nesposobnež, pa je odgovornost najbrž odnesla tista podarjena kamela boljševika Gadafija in so ga strički mentorji posadili na mesto predsednika države. Tisti, ki ste morda pozabili, si osvežite spomin, kaj je govoril pred tem, ko je dokončno počil balon zlagane zgodbe o uspehu Slovenije na kredit:

#t=21

Toda nocoj bi rad govoril o nečem drugem. O nečem, kar je za naš narodni preporod še veliko bolj važno. Gre za strpnost, v vseh ozirih. V bistvu gre za odločilno vprašanje, ali bo zmagalo tisto, kar nam je skupnega, ali tisto, kar nas ločuje.

Komentar OPS: Znova plonka iz OPS, ko govori o narodovem preporodu in seveda spusti, da se je treba poprej osvoboditi in počistiti boljševistično tudi tranzicijsko navlako, med katero sodi tudi sam. Seveda bo prosil vsak dan bolj, naj bomo strpni, a pozablja, da vse bolj obubožan in lačen narod ne pozna strpnosti. Čas bi pa bil tudi, da narod stopi skupaj in tudi zmaga. Skupnega imamo enega ključnega nasprotnika svobode, napredka in blaginje, in to je totalitarna boljševistična miselnost, ki je zasidrana v vseh vrhovih naše države. Torej prepričani smo, da bo zmagalo to, kar slovenski narod združuje. Želja po svobodi, napredku in resnični demokraciji ter duhovnem in materialnem blagostanju. Na kateri strani bo tovori-š Pahor, ko se dokončno narod odloči za smer Osvoboditve, Očiščenja in Preporoda, bomo še videli.

Se bomo medsebojno spoštovali ali ne? Se bomo vključevali ali izključevali? Bodo v nas zmagali angeli ali demoni? Bomo sodelovali ali si bomo nasprotovali? Hočem reči, da naša boljša prihodnost ni odvisna samo od gospodarske obnove, marveč tudi od miselne prenove. Poiščimo v nas in v drugih tisto, kar je dobrega in skupnega, z razlikami pa živimo spoštljivo.

Komentar OPS: Neverjetno je to poudarjanje medsebojnega spoštovanja in ne izključevanja ter sodelovanja. Kaj jim je boljševikom, ki so od leta 1941, ko so jurišali na totalitarno oblast izključili vsakogar, ki si je samo drznil pisniti, da ne delajo prav. Lustrirali so vsako zdravo pamet in jemali poštenim in delovim ljudem dostojanstvo, človeka vredno življenje in njihovo premoženje. To počno tudi ves čas, odkar imamo Slovenci znova svojo državo po Karantaniji. Nekateri, ki razkrivamo njihovo početje, ki je po letu 1990 prikrito za masko demokracije kot je bilo v socializmu skrito za domnevno samoupravljanje. Ja, prav ima tovori-š Pahor, treba se bo predvsem miselno prenoviti, a to se ne da storiti na oblastniškem položaju in na tuj račun tako, da to zahteva od drugih, sam pa bi še naprej razlagal in tolažil, da moramo zategniti pasove, da bi oni še naprej živeli brezskrbno buržujsko življenje. Išče narod vedno znova, da bi našel kaj dobrega v ljudeh, ki so ga opeharili, in upa, da bodo pokradeno vrnili, pa žal ne bo šlo drugače, kot da jih v tako dobroto prisilimo s postavitvijo pravične pravne države, katera bo ukinila vse boljševistične privilegije in zagotovila, da bomo vsi enaki pred zakonom z vsemi pravicami in dolžnostmi in z vso odgovornostjo za pretekla dejanja in za opuščanje dolžnih ravnanj.

Za strpnost in sodelovanje je potreben pogum. Pogum je v tem, da zaupaš nekomu, ki misli drugače, brez zagotovila, da ti bo to zaupanje vrnil. To je tveganje in zato je za tako zaupanje potreben pogum.

Komentar OPS: He, he, he, ta je pa dobra, še naprej naj slepo zaupamo ljudem, ki mislijo drugače in naj ne terjamo, da nam bo ta (boljševik) zaupanje vrnil. In pošteno svari, da tako početje pomeni tveganja in je za to treba imeti pogum. Zato smo, kjer smo, ker so ljudje zaradi pomanjkanja informacij, kdo so ljudje na listah za izvolitev v resnici, zaradi premalo znanja, ki jim bi ga morale dati šole in mediji o boljševizmu, slepo verjeli in zaupali prav takim povzpetnikom kot je otrok in marioneta boljševikov Pahor. Seveda si želi in nagovarja naivne ljudi, da bi tako ostalo še naprej.

Ta novoletna poslanica je pravzaprav prošnja. Prošnja za ta pogum.

Prihodnje leto bo minilo četrt stoletja od plebiscita za samostojno in neodvisno Slovenijo. Takrat je bilo milijon razlogov, da bi zaradi nezaupanja iz preteklosti propadli. Toda zaradi vere in odgovornosti do prihodnosti nas je bilo dva milijona, ki smo si zaupali in uspeli. Zmogli smo, ker smo bili pogumni. Sami sebi smo torej lahko največji vzor. Tudi danes zmoremo, če smo pogumni.

Sreča je na strani pogumnih ljudi. To smo mi! Srečno, Slovenija!

Komentar OPS: Ravno zato, ker so nas leta 1990 ponovno opeharili zaradi zvračanja odgovornosti na neke druge nasprotnike svobode in demokracije, se to vleče. In namesto, da bi bili veseli, ker jim je nova prevara uspela, da niso bili poklicani na odgovornost za izvajanje pol stoletne tiranije nad slovenskim narodom, so predrzno in brez zadržkov uzurpirali oblast in izvedli pravi roparski pohod nad vsem, kar je narod v času socializma, ki so mu človeški obraz samo naslikali, z odrekanjem, udarniškimi med sobotami in nedeljami ter med prazniki in predvsem s samoprispevki ustvaril. Res jim lahko čestitamo, da so tako pogumni, a to je najbrž posledica tega, ker se najbrž niti še ne zavedajo, kaj so povzročili večini neprivilegirnega naroda, ki je imel leta 1990 vse potenciale, da naredimo tukaj nekaj zelo podobnega, če ne boljšega od Švice. V resnici pa so si taki kot je boljševik Pahor ustvarili Švico, narod pa vse bolj švica, da lahko životari iz dneva v dan in sploh preživi. Ob vseh potencialih, ki jih še vedno imamo, mnogi so izgubljeni in mnogi so že zbežali, bomo, če jim bomo še naprej nasedali, ostali še brez spodnjic.

Gospod tovori-š predsednik, bodite pogumni, ko vam bo narod izstavil račun za vašo 24 let trajajočo buržujsko pojedino, ki se, če še niste opazili, zagotovo bliža koncu.


Borut Pahor
Predsednik Republike Slovenije

Ekipa OPS

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 247 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?