KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

26. člen Ustave RS

"(pravica do povračila škode)
Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.

Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil."


Več kot šest let so kot jaro kaćo vlekli afero PATRIA. Tako so organi in mediji demonizirali Janšo, da je ves čas ostajal velika žrtev rdeče zarote. Ob neznanem času, na neznanem kraju, prejel obljubo neznane nagrade…

Ste kdaj pomislili, da Janšo potrebujejo boljševiki ravno za to, da vsakič mobilizirajo svojo volilno bazo, da gre na volitve, a ne za to, da bi podprla program svojih favoritov, temveč za to, da bi volili proti Janši. Na drugi strani pa ne gre volilna baza na volitve, da bi podprla rešilni program za Slovenijo, vendar za to, da bi kontrirala levim, da bi zmagal Janša.

In tako iz volitev v volitve že 23 let. Kaj imamo od teh prerekanj, igric in prerivanj ter obmetavanj državljanke in državljani, je menda zdaj pa že jasno!? Po vsakih volitvah bolj sesuto državo. Zapomnite si, nikakor ni rešitev Kučanove dol in Janševe gor, ker smo ta film že gledali, ko je leta 2004 Janša gladko zmagal in je vodil državo polna štiri leta. Torej?!?? Z dobro zrežirano afero Patria se ponavlja leto 1988, ko je Janša tik pred tem, da ga popolno oprostijo in bo zaradi tega veliki junak, ki je bil dolgo let po krivici preganjan. Dobra referenca za naprej, se vam ne zdi?

Cerarjeva vlada bo ravnokar pri ljudstvu osovražena, saj znova zateguje že tako pretegnjene pasove narodu. Oligarhija bo ravnokar potrebovala novo - staro alternativo, s katero bo veliko grmelo, dežja pa bo malo ali nič. Bodo vmes namestili še t.i. tehnično vlado, da nam zategne še kakšno luknjo na pasu, in bodo potem spustili znova v ospredje velikega zmagovalca, ki je ves čas (navidezna) žrtev režima, ki se leta 1990 ni poslovil? Imamo resnične in navidezne žrtve režima, ko seveda so v medijski pozornosti navidezni, ki žrtve zgolj igrajo.

Možno je, da bo, ko znova pride Janša na vrh celo izpeljal zapoznelo lustracijo, a tako kot so že nakazali motivirani protestniki pred sodiščem, ko so vzklikali »lustracija, lustracija« in imena Masleša, Fišer in še kakšnega. To bo lustracija, da bodo kakšni trije tovori-ši odšli v zaslužen pokoj in bo izgledalo, kot da so bili lustrirani. Omejitev na zgolj nekaj imen v sodstvu bo novo norčevanje iz vseh nas, saj bodo na njihova mesta posadili nove nameščence boljševikov, a seveda brez inkriminirane preteklosti, saj bodo mlajši, a nič manj usposobljeni za nadaljevanje vzdrževanja sodnega režima, ki deluje selektivno po potrebi in kakor za koga.

Slovenija potrebuje osvoboditev in očiščenje ideološko obremenjenih kadrov v celotni državni in javni upravi, ki vedrijo in oblačijo na položajih, da vzdržujejo nadaljevanje enoumja v preobleki demokrature. To pa pravzaprav ni lustracija, ampak je zgolj odprava enega od boljševističnih privilegijev, ki leta 1990 niso ugasnili. Ta je, da lahko na položaj pridete samo, če ste pravilno ideološko boljševistično usmerjeni. Naredimo analize vodilnih in vodstvenih kadrov v javni in državi upravi in gospodarskih družbah z večinsko ali manjšinsko državno lastnino in videli bomo, da ta trditev popolnoma drži (povezava: Zakaj v Sloveniji nismo izvedli lustracije?).

Tako kot smo napovedali, da bo na koncu Janša osvobojen, kar tako rekoč je že, kljub temu, da bodo še vlekli to prevaro do popolne oprostitve ali do popolnega zastaranja, ki ga sploh ne bi smelo biti. Predstava za javnost se počasi končuje. Kaj bo naslednja, če ne bomo dojeli, da je vse skupaj teater že od leta 1988, ko so sprožili režirano afero JBTZ in z njo navidezno slovensko pomlad?!?

Nihče nas namreč ne bo prepričal, da sodišče na prvi stopnji, višje sodišče in vrhovno sodišče niso opazili kršenja temeljnih človekovih pravic in svoboščin v postopku, ki je vseboval tudi take absurdne obtožbe, da je nekdo na neznanem kraju, ob neznanem času prejel obljubo neznane nagrade in da je to norost opazilo šele ustavno sodišče. To je zares norost in norčevanje iz prava, vseh nas in našega denarja, iz katerega plačujemo sodnike, ki so za človekove pravice in svoboščine prvič slišali očitno zdaj, ko je njihovo kršitev zaznalo Ustavno sodišče. Dajte no, menda nismo povsem neuki but(al)ci, da bi nasedli tako prozornim sprenevedanjem?! Treba je bilo vleči, podaljševati, zavlačevati, napenjati in manipulirati.

Naj spomnimo samo še na en ključni element prevare zrežirane afere JBTZ (Režiser Stane Dolanc) iz leta 1988, ko so napletli, da so Janša in ostala trojica zaprti zaradi tega, ker so pri njih našli strogo zaupni dokument JLA. Vsaka še tako nedemokratična država bi ne zaprla in ne sodila nikomur zaradi zgolj posedovanja nekega dokumenta, temveč samo tistemu, ki ga je ukradel iz arzenala vojske. To pa je bil takrat eden od četverice s priimkom Borštner. Namreč teoretično bi bilo možno, da bi polovica ali več državljank in državljanov imela doma kopijo tega dokumenta. A bi torej vse, pri katerih bi našli tak dokument, sodno preganjali in jih zaprli??? Povezava: Afera JBTZ noče izpod udbovske preproge.

Kaj nam je Slovencem vsega tega treba? Kakšne so to levo desne igrice, ki predstavljajo pravi teater, v katerem si bodo nekateri kmalu zaslužili starostno pokojnino?! Ne mislite, da je kaj kakšno naključje. Ni, ker je zelo spretna režija že ves čas. V ozadju brez soja žarometov in bliskavic fotoaparatov se v resnici dogaja boljševistična tiranija nad tistimi, ki razkrivamo prave VZROKE (udbo-boljševistične prevare), da je Slovenija tako globoko zabredla, pa nihče ne kriči pred sodiščem ali kje drugje, da se dogajajo krivice. Družina Repše - Troha je ena takih družin, ki ji boljševiki čisto odkrito kažejo, kako se s takimi oporečniki ravna.

Dvanajst let je Ladislav Troha v kazenskih postopkih. Ravnokar poteka tretji montirani sodni proces, v predhodnih dveh je bil trikrat oproščen, ker za obsodbe ni bilo nikoli niti indica, in bi se osramotili, če bi ga obsodili, ker vsi dobro vedo, da ni storil nič proti zakonu. Pa ni pomembno obsodba ali neobsodba na koncu, pomembno je, da se je treba pred zlonamernimi obtožbami braniti, izgubljati živce, čas in denar, saj se zaradi obramb družina ne ukvarja z ustvarjanjem lastnega dohodka za preživetje. Ostali so tako rekoč brez vsega.

Pa kaj, novinarje to ne sme zanimati, ker imajo uredniki strogo prepoved karkoli poročati, saj skušajo s tem pred javnostjo minimizirati pomembnost tako Trohe kot montiranih boljševističnih postopkov, ki potekajo zoper njega že 12 let, da bi ga psihično, finančno in medijsko umorili. Če že kaj napišejo ali pripravijo kader za TV, pa pribijejo kakšno pikro, zavajajočo, za diskreditacijo ali kaj za diskvalifikacijo. Morali pa bi predstaviti, kaj se v resnici dogaja in zakaj je Troha in cela družina preganjana kot so bile v odkritem boljševističnem režimu oporečne družine po letu 1945 oz. že od leta 1941.

In kako zanimivo je, da zapriseženih demokratov na t.i. desni, teh pravičnikov ne gane to, kar se dogaja z družino Repše - Troha. Ne gane jih niti malo, da tako desni mediji niso o kalvariji družine in razrednega sovražnika Trohe zapisali nič takega, kar bi jim vsaj malce pomagalo, ali pa bi predstavili dejstva, kakršna so. Ta so kruta in se v demokraciji niti v sanjah ne bi smela dogajati. Da ni morda Troha sovražnik tudi desne strani te slovenske prevare? Kdo so potem ti, ki pravijo, da so demokrati in spoštujejo krščanske vrednote, temeljne človekove pravice in temeljne svoboščine, če se tako selektivno, po potrebi in kakor za koga za njih zavzemajo???

Kdor ni slep in gluh in ima v svoji glavi vsebino, s katero si ustvarja lastno mnenje, razume, za kaj gre. Ravno Troha dokazuje, da je v Sloveniji možno delovati samo podrejeno levemu ali desnemu establišmentu, vse drugo pa je ne samo nezaželjeno od levih in desnih, temveč je to strogo prepovedano. Če je partija pobijala upornike proti Hitlerju, ki niso hoteli delovati v drugi svetovni vojni pod njenim dežnikom, tako je bilo tudi ves čas t.i. svobode po letu 1945 do 1990, ko je bila dovoljena samo ena partija – ZKS. Po letu 1990 smo napredovali do dveh dežnikov, zdaj sta odprta dva dežnika, pod katerima kontrolo je dovoljeno politično delovati. Črn in rdeč, kdo hoče odpreti še kakšnega, res nevtralnega – ljudskega, mu tega ne dovolijo in mora ostati na dežju. To pa je žalost, ki ji ni primere, je napredek iz  enega boljševističnega dežnika, da imamo zdaj dva. Ko bo kdorkoli že odprl tretji dežnik, bo to v Sloveniji zelo velik napredek in bo zato pot do resnične osvoboditve, očiščenja in preporoda Slovencev krajša. Črno rdeče koalicje ne bodo več možne.

Vabljeni v ponedeljek ob 8.30 na Okrožno sodišče v Ljubljani, kjer se dogaja pravi pravcat montiran sodni proces z zagroženo kaznijo 5 let zapora zoper človeka, ki je stopil v bran družini, ki je zaradi 124 evrov dolga javnemu podjetju izgubila svoj edini dom, ne da bi jim država ponudila nadomestnega, preden se je spustila v še eno dejanje boljševistične tiranije in je s tem grobo poteptala temeljne človekove pravice, konvencijo o otrokovih pravicah in vse druge sporazume in pakte o človekovih pravicah, ki jih je sama podpisala. Groza je, ko imajo v rokah vzvode odločanja boljševiki, ki so bili vedno nad ustavo, nad zakonom, nad ljudstvom in nad Bogom. Tako je žal v Sloveniji še vedno.

In za konec, kdo bo plačal škodo po krivem obsojenemu in zaprtemu v zapor Ivanu Janezu Janši? Zato smo citirali zgoraj člen Ustave, ki govori o tem, da ima oškodovanec možnost izterjati nastalo škodo od tistega, ki mu jo je povzročil. Torej samo tako, da Janša sproži ustrezne odškodninske tožbe zoper konkretne osebe, bo dokaz, da afera ni bila režija. Kajti zahtevati odškodnino, naj jo plačamo davkoplačevalci ali pa je sploh ne zahtevati, češ, glejte, koliko sem prestal in mi ni do maščevanja, bo samo jasen dokaz, da so se tovori-ši znova dogovorili za novo afero JBTZ.

A verjamete, da bi neka tožilka z več letno prakso zapisala v obtožni predlog, da je obtoženec na neznanem kraju, ob neznanem času prejel obljubo neznane nagrade? Ste pomislili kdaj, da bi take nebuloze tožilka, žena udbovca zapisala zgolj zato, da bi osumljenec, obdolženec in obsojenec in somišljeniki ter režiserji lažje v nedogled v kamere ponavljali, kako očitne napake dela naše sodstvo?

V Sloveniji režiserji iz ozadja nikoli ničesar ne prepuščajo naključju. Zato pa smo, kjer smo, da bomo ravnokar ob vseh potencialih, ki jih je Slovenija imela in jih ima še vedno, ostali še brez spodnjic. Sistem KRUHA in IGER in DIVIDE ET IMPERA briljantno deluje. Kruha vse bolj primanjkuje, zato je iger vse več, delitve in razdori pa lahko v končni fazi, ko bo dokončno zmanjkalo kruha, pridejo prav, ko bo treba narod stepsti med sabo.

Sicer upamo, da smo se v kakšni trditvi zmotili, a čas bo pokazal kot je za mnoge naše napovedi že, kaj bo sledilo. Potrebujemo pa takoj zdaj korenite družbene in politične spremembe ter zagon vseh potencialov, ki jih ta narod ima. In glede na že videno, je popolnoma jasno, da so levo desni, ki so se do sedaj izmenjevali pri vzvodih odločanja, pokazali vse, kar znajo.

 

Klikni na fotografijo


Za ekipo OPS, Jani Benčina

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 274 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?