"Slovenski Obama" je bil nadzorovana oseba s strani UDBE?

(Foto: Miro Majcen)

Danes zmagovalec na listi titoistov - nadzornikov?

ŽUPANSKE VOLITVE 2010, DRUGI KROG

V nedeljo, 24.10.2010, so se z drugim krogom zaključile županske volitve v občinah, kjer nobeden od kandidatov v prvem krogu ni zbral več kot 50% volilnih glasov. Teh občin je bilo kar 74.

Za moje pojmovanje je škandalozno, in več kot očitno z namenom, da smo v občini Piran dobili (ne izvolili) za župana temnopoltega zdravnika. Vse ali še več pove dejstvo, da je omenjeni gospod kandidiral z mesta predsednika občinskega odbora SD piranske občine. SD pa vemo, čigava stranka je. Za dodatne razlage si poglejte TUKAJ!

Še ena od »pripovedi med vrsticami« - Slovenci itak niste sposobni…

In vprašanje za vse: kako je omenjeni temnopolti gospod prišel sploh za kandidata za župana? Kakšne mehanizme predizbora ima ta stranka, koliko je bilo evidentiranih kandidatk in kandidatov, kako je potekal notranji izbor, kje in kdaj je bila kakšna javna konvencija stranke za izbor top kandidata za župana ali županjo občine Piran??? To bi rada vedela. Vas tudi kaj zanima, kako to nasplošno poteka v vseh strankah na Slovenskem? Naj vam pomagam, natančno tako kot je to potekalo včasih v CKZKS, no, z razliko, ker morajo danes izbrati bolj natančno, da ljudje nasedejo, ko gledajo v plakate. 

Dogovorno, po potrebah, znanstvih in pripadnosti vrhu. Ocenili so, da se s tega da narediti marsikaj, in so tudi naredili, tako kot vedno. Obvestili pa so tudi svetovno javnost, da dobi dogodek še večji odmev doma. Češ nimamo Slovenke ali Slovenca, ki je sposoben zmagati na volitvah v neki občini.

Osebno nimam ničesar proti temnopoltemu gospodu. Lahko da je vrhunski zdravnik, lahko je krasen človek, lahko je delaven, garač, in še ne vem kaj. Ampak dejstvo je eno: gospod NI Slovenec, niti rojen ni v Sloveniji, pač pa je priseljenec, ne pozna (vsaj ne dovolj) slovenske kulture, ne pozna slovenske prave zgodovine, ne more čutiti pripadnosti slovenski zemlji in slovenskemu narodu. V vseh teh letih ni zmogel niti toliko pripadnosti in spoštovanja do našega naroda, da bi se vsaj malo bolj naučil govoriti slovenski jezik.

Zaradi tega ni mogoče pričakovati, da bo deloval v dobro lokalne (slovenske) skupnosti. Preprosto rečeno, ne more čutiti vsega tistega, kar čuti slovenski človek do svoje domovine, do svoje zemlje, do svojih ljudi.

Glede na to, da nas oblast in mediji označujejo kot ksenofoben narod, ki težko sprejema drugačne, da nekatere domoljubne skupine označujejo celo kot neonacistične in fašistične, se zelo čudim, da bi volivci tako zlahka prepustili župansko mesto nekomu, ki ni iz tega okolja! Saj je vendar tako očitno drugačen…Saj ni pomembno, kako zgleda, pomembno je, kaj in kako dela. In morda je ta gospod slovenski Obama? Bo služil torej ameriškim ali britanskim interesom? Zdaj župan, čez nekaj let morda že, kot Janković, kandidat za predsednika vlade ali države???

Če računamo na dejstvo, da bo s temi trendi priseljevanja do leta 2032 slovenski narod v svoji državi upadel pod 50%, potem se ta dan oz. tiste volitve zelo hitro bližajo.

Vsak naj pri sebi premisli, v korist koga bi deloval, če bi sam npr. postal župan (ali dobil pomembno funkcijo na državni ravni) v neki drugi državi. Bodimo odkriti, najprej bi favoriziral svoje rojake in poskrbel za svoje ljudi! Tako pač je! In zakaj bi ta gospod deloval v korist slovenskih prebivalcev?!? Ker so mu dali kruh?! Lepo vas prosim…

Kaj objavlja Siol, si preberite spodaj:

Siol - ponedeljek 25.10.2010, 09:00

V Gani rojeni zdravnik Peter Bossman je verjetno prvi temnopolti župan v nekdanjem vzhodnem bloku, na svoji spletni strani piše britanski BBC.

Opomba: Vztrajno nas iz centra Evrope uvrščajo na vzhod!

"Visoka stopnja demokracije"

"Ljudje ne vidijo več barve moje kože in moja izvolitev kaže na visoko stopnjo demokracije v Sloveniji," je po poročanju BBC ob zmagi dejal Bossman. V Slovenijo je Bossman prišel študirat medicino v osemdesetih letih, ko je bila Republika Slovenija še del nekdanje Jugoslavije.

Na volitvah je Bossman prejel 51,4 odstotka glasov in tesno premagal nekdanjega župana Tomaža Gantarja. Njegova predvolilna obljuba je bila, da bodo v piranski občini uvedli avtomobile na električni pogon. Zavzema se tudi za razvoj sečoveljskega letališča in golfa, kar naj bi dalo večji zagon turizmu.

Opomba: Kakšen sprevržen manever pred svetovno javnostjo! Visoka stopnja demokracije v Sloveniji?!?????
Poskrbel bo za golf? Mar elita nima še dovolj »iger«? To je torej njegova prioriteta, poskrbeti za bogate, da bodo imeli še več zabave na golf igriščih in mimogrede sklepali sporne posle??? To je njegov program???

"Nimam težav"

Štiriinpetdesetletnik se je nameraval po študiju vrniti v Gano, vendar si je po poroki s študijsko sošolko, ki je hrvaškega rodu, premislil. "Doslej še nisem doživel diskriminacije zaradi svoje polti oz. afriških korenin," je Bossman dejal za tiskovno agencijo Reuters.

Opomba: Iz priloženega članka je razvidno, da je gospod poročen s Hrvatico. Kaj lahko iz tega pričakujemo? Poglejte si njegov zasebni zdravstveni zavod, kjer ima za svoje sodelavce:

Amb. za medicino dela, prometa in športa, JOACHIM GROSS, dr. med.

Urološka ambulanta, DAVOR COSIČ, dr.med.

Opomba: In v tem trendu bo po vsej verjetnosti nadaljeval na svojem županskem mestu…Če se zgodi nasprotno, se bom na tem mestu brez težav opravičila.

"Vedno obstajajo manjše skupine ljudi, ki ne sprejemajo ljudi, ki so drugačni in v prvih mesecih po mojem prihodu sem občasno začutil, da nisem povsem zaželen," je povedal. Vendar zadnjih 10 ali 15 let česa takega ne občutim več. Nimam težav in mislim, da ljudje, ko me pogledajo, ne vidijo več barve moje kože," je za BBC še dodal Bossman.

Opomba: Menim, da bi ga tudi kot zdravnika bilo potrebno dati pod drobnogled, kajti zdravstvo je (z roko v roki s farmacevtskim)  v Sloveniji (in tudi svetu) zelo močan lobi, in vprašanje je, kakšna je njegova vloga kot zdravnika tu v Sloveniji!

Naj se vrnem na izhodiščno temo:
V mojem bivališču je dobrodošel vsak, ne glede na narodnost, jezik in barvo kože. Ampak le dokler spoštuje mene, spoštuje mojo kulturo, moj jezik. V kolikor pa v mojem bivališču želi ali poskuša prestavljati pohištvo in spreminjati moje navade, s pomočjo ljudi, ki temu narodu ne želijo dobro, a mu vladajo, zasedati tudi elitna delovna mesta, pri meni ni zaželjen. In tako bi moralo biti tudi na nivoju države.

Za konec pa še tole:

 Nadzorovana oseba???

Je to zgolj še ena izmed premetenih potez uničevalcev slovenskega naroda z novo spodbudo k prevladju multikulturalnosti in k dominantnosti drugih kultur? Odgovorite si na to vprašanje sami?

Anja Novak

Ljubljana, 25.10.2010

 

Komentarjev 

 
#14 Andreja 20:27 20-12-2010
Komentatorju pod št. 13 ("d"):

Take komentarje pišejo točno takšni, o katerih na spletnih straneh pišemo. Oglašajo se iz svojih zatohlih in temnih lukenj, brez imen in priimkov, zaviti v "nicke"...Takšni brez vesti, brez sočutja do svojih ljudi, brez ljubezni do svojega naroda. Opranomožganci. Privilegiranci. Naj bo dovolj.
Citat
 
 
#13 d 18:15 16-12-2010
ne sežete dr. Bossmanu niti do kolen pa nekaj lajate. fuj
Citat
 
 
#12 Andreja 22:00 08-11-2010
Kako grdo se gospod Bossman spreneveda!Kakš na sprevržena ignoranca!Tolik o naravne inteligence in osebne samostojnosti bi pa že moral imeti,da bi na poziv k odstopu odgovoril.Z argumenti.Z odgovori na postavljena vprašanja.Sramota!In še enkrat sramota!Žalost.
Citat
 
 
#11 Karel 12:08 28-10-2010
Morda nas ubijajo tudi biološko vendar titoisti ubijajo slovenski narod psihološko z metodološko dobro maskiranimi zarotami, maščevanjem, spletkarjenjem. Najnovejša zarota z zdravnikom Bosmanom je res višek. Zdaj hočejo nas, ki smo hoteli svetu pokazati, da je to zarota titoistov, so ti spletli afero in nas hočejo domači in svetovni javnosti prikazati kot ksenofobe. Meni je žal g. Bosmana, ker se že sloraj štiri desetletja ne zaveda, da ga titoisti izkoriščajo, Postavili so ga kot nadzorovanega sodelavca UDBE, kot Baričeviču so mu omogočili razkošno življenje in privatni sanatorij ali nekaj podobnega. Zadnje dejanje, ko so ga naredili za župana pa je poplačilo njegovega dolga do njih. Poglejte primer Magajna, kaj delajo s svojimi ljudmi, če jim samo malo odpovedo poslušnost. Če bi g. Bosman odklonil, bi zagotovo naslednji dan bil v kriminalistične m postopku, zaradi svojega premoženja. Na FB je baje nekdo objavil, da je Piran sramota za Slovenijo, ne vem zakaj bi to bilo. To je žalitev vseh nas in podtikanje na naš račun, ki smo samo hoteli dokazati zaroto.

Še v narodnozabavni glasbi slovenski narod prikazujejo kot bolno nevoščljivega, kar pa ni res. Na ta način hočejo titoisti zakriti svoja kriminalna dejanja podobna Dimičevemu, Zidarjevemu in drugim (Pahor je javno povedal in posredno dal vedeti vsem, da v primeru Dimičeve ni nobenega kriminalnega dejanja.
Slovenski narod je hlapčevski, vendar Gandijevsko, svoj obstoj in pravice brani dostojno pokončno na daljši rok in bo zagotovo uspel vendar na ta način žrtvuje nekaj generacij, ko drugi narodi naredijo razvoj v prihodnost za nekajkrat. Jaz vedno predlagam mirnega vendar hitrejšega,(tak ojšnjega) se reševanja titoizma, zato se obračam na institucije EU, ZDA. Sami nismo sposobni, da bi to storili takoj, nemudoma. To ne moremo storiti, ker nas titoisti korakoma na vseh področjih ovirajo. V ta namen imajo zaposlenih v ministrstvih, upravnihenotah, agencijah toliko birokratzov, ki statistično in fizično spremljao utrip slovenskega naroda na vsakem koraku, namesto, da bi ti delali v smeri razvoja.
Citat
 
 
#10 Andreja 21:47 27-10-2010
Na siolu je nekdo prijavil,da se bo morda dr.Bossman izkazal "kot netipičen Slovenec" in bo dobil še naslednjih 5 mandatov.Ker da smo Slovenci takšni "da bolje da sosedu krava crkne, kot pa da mu se kaj dobrega zgodi."

Žalostno,da se tako označuje narod,posredno ta nekdo torej tako ocenjuje sebe in svoje bližnje.Žal pa se ne zaveda,da je to ena izmed znanih "krilatic",ki so bile med ljudi lansirane že pred desetletji,saj se tudi neresnice med ljudmi primejo,če se jih le dovolj dolgo in pogosto ponavlja.

Poznana je tudi "Slovenci-narod hlapcev in dekel"-to so sproducirali tisti,ki so sami bili nekomu hlapci(npr.totalitarnemu režimu) in bi si seveda narod želeli narediti za hlapce.

A nekaj naj vam bo jasno:če bi bili Slovenci res narod hlapcev,verjemi te,da nas že zdavnaj ne bi bilo nikjer več!Vsakdo,ki to govori,naj se zamisli nad svojim početjem,kajti očitno je tudi sam sebe imenuje hlapec.

Jaz nisem nikomur in ne bom nikomur hlapec oz.dekla,in vem,da moj narod ni hlapčevski!Je pa strahotno naiven in zaslepljen,to pa je res!In velikokrat me zaboli,ko kdo reče,da je ta slovenski narod neumen,zabit.Pa kako lahko rečeš take besede kot pripadnik tega naroda?Torej je tudi ta,ki to govori,neumen,z abit!

Prišli smo do točke v svoji zgodovini,ko je resnično ogrožen naš obstoj:zadnjih cca 65 let imamo oblast,ki intenzivno dela na tem,da ta narod poklekne pod težo skrbno pripravljenega scenarija-izbrisati Slovence in Slovenijo z zemljevida Evrope.

Prikrivanje prave zgodovine,manip ulacija na manipulacijo,la ži,afere,podpir anje multikulturne družbe,finančno izčrpavanje prebivalcev,psi hično nasilje,fiktivn e sodbe sposobnim,podje tnim,takim,ki razmišljajo s svojo glavo,itd.Je to vrhunec demokracije nasploh?

Demokracija ja,dokler si truplo,ki hodi.Ko to truplo spregovori,kar bi bilo nevarno,da narod spregleda,je demokracije v hipu konec.

Je teror.Upam,da boste ljudje čimprej spregledali,da gre za načrtno uničevanje slovenskega naroda,da gre za novodobni genocid.

Ta je bolj sofisticiran,pr emeteno domišljen:ne gre za hitro fizično smrt,pač pa za dolgoletno pohabljanje,fiz ično,mentalno in finančno izčrpavanje ljudi.

Vse to se izvaja tudi preko organiziranih akcij cepljenj proti tisoč in eni gripi,cepljenja otrok,uporabe antibiotikov (posebej pri otrokih-po nekaterih podatkih pri nas zdravniki za otroke predpišejo 3x več antibiotikov kot v ostalem delu sveta!!!).

Degenerirajo generacije,ubij ajo nas počasi.Ljudje Postajamo "rastline"-tolerantni do vsega:do organiziranega kriminala,do vseh oblastnikov,pos talo je sprejemljivo že vse,ljudje se smejijo stvarem,ki so zaskrbljujoče žalostne.

In "izvolitev" temnopoltega župana naj bi bila celo v ponos...A do tega stanja ni prišlo zaradi nečesa "od zunaj"!Krivce imamo tu,ki jih gledamo že desetletja,in nam elegantno pobirajo denar preko položnic.Klasični ropar pride na dom,njim pa sploh ni treba!

Ljudje,vi kar še naprej verjemite,nased ajte,da se bo vse uredilo, verjemite, da bo g. Pahor "najbolj nepopularen,bo pa najboljši" in podobnim manipulacijam,k i mejijo že na umsko omejenost.

Saj ni tako težko,zberite zdravo kmečko pamet,ki se je vedno izkazala za najboljšo,dodaj te spomin,in skupaj boste zložili resnico,ki sicer boli,a je tukaj in zdaj. In na potezi smo ljudje. Da sprejmemo Zakon o odpravi privilegijev socializma.Da uredimo stvari na miren način,brez spopadov,brez vojne,kar si oblast želi.

Da bi se spet zakrila,ljudje bi pozabili,in čez nekaj časa bi ti isti ljudje prišli skozi "stranska" vrata nazaj v (na zunaj!) drugačni opravi.Po domače:druga embalaža,vsebin a nespremenjena.Ali bomo to dovolili???
Citat
 
 
#9 Peter 23:21 26-10-2010
OF, v zakonu je zapisano, da človek, ki ne zna slovensko ne more dobiti državljanstva. Potem pa posledično tudi kandidirati ne more.

Je pa veliko vprašanje o kulturi nekega priseljenca, če se je pripravljen prerivati v ospredje, da bi vladal nekemu njemu tujemu narodu. Slovencu to niti na kraj pameti ne pride.

In seveda se gre vprašati kakšna je ta stranka do Slovenije in Slovencev, če pri svojem kadrovanju forsira neslovence.

Mar že s tem ne kažejo povsem nazorno, da jih Slovenija in Slovenci sploh ne zanimajo? Kako bi le mene sprejeli v Gani za poglavarja neke občine, ko bi se pojavil za kadidata (sicer uglajen i dober človek) in bi spregovoril z neko spakedrano ganščino?

Gotovo bi me podprli z navdušenjem??? In res ta sicer čisto simpatičen mož ni niti malo razmišljal, da ni primeren za vladanje v Sloveniji iz čisto teh občih vzgibov in spoštovanja do naroda, ki mu nudi gostoljubje tukaj?

Zdaj mu bo pa kar vladal, to pa je predrzno in od stranke povsem jasno izraženo, da nima notranje demokracije, kajti sicer bi ga premagal vsakdo že zaradi znanja jezika.

Partijci pač postavljajo tako kot oni mislijo, da je prav. To so vedno počeli in zato so ustoličili že celo kopico hudičev v človeški podobi.

Zato pa gre cele država k hudiču, ne se čuditi. Lp
Citat
 
 
#8 Karel 11:01 26-10-2010
Tega razkošja oziroma bogastva, o katerem pišete go. Andreja, so deležni samo privilegiranci, nekdanji sodelavci UDBE ali njihovi potomci. S poštenim delom si ne moreš pridobiti takšne razkošnosti, takšnega bogastva. Jaz sem vedno bil tega prepričanja da si z delom in znanjem nekaj ustvarim. Tako sem se naučil v zahodnih državah kjer sem se učil demokracije.

Uštel sem se, saj so mi titoisti pokazali, kdo je gospodar v deželi tej. Plačaj mafijski davek in vohljaj za nas pa boš lahko nadaljeval. Seveda pa je moral vsak, ki je hotel opisano doseči najprej izpolniti resno nalogo.

Se spomnite kaj je moral storiti Cvikl, da je lahko bil gost sprejema Britanske kraljice in je dobil dobro plačano službo v Evropskih finančnih institucijah.

Se spomnite, da ga njegovi prej preden to nalogo ni opravil, niso hoteli potrditi niti za predsednika slovenskega računskega sodišča.

Enako je z Ropom, ko je slovenski javnosti razglasil, da sta se Janša in Sanader dogovarjala glede Piranskega zaliva.
Citat
 
 
#7 Andreja 09:07 26-10-2010
Veste,ko gledam pripadnike te elite,ne morem verjeti v to,da nekdo ne bi vedel, pri čem sodeluje.Je zdravnik,storit ve očitno močno zaračunava,ima svoj zasebni zdravstveni zavod-zanima me,ali ga je zgradil s svojim denarjem?No,z denarjem od pacientov.Vozi Audi Q7 črne barve-tipično za pripadnike elite,kakšno ima hišo?Ima vilo?Ima vikendico?Vse to je lepo in v redu,če si je to pridobil na pošten način in s svojim lastnim delom.
Citat
 
 
#6 Andreja 09:01 26-10-2010
Je pa še nekaj zanimivo:da so nekateri udbovci ponovno dobili županske mandate!Izstopa joči primer je Poljšak (Ajdovščina),ki je že 10 let prisesan na svoj fotelj,pa Janez Fajfar (Bled),in še drugi.Morajo pa res imeti hude zasluge za svoje delo v udbi,da se te njihove nagrade kar ne končajo.
Citat
 
 
#5 Andreja 08:58 26-10-2010
Gospod Kozic,se popolnoma strinjam s tem,kar ste napisali.Gre za navadno "maskiranje situacije v paniki",kajti po moje so jih le začeli spraševati iz tujine,kaj neki se gremo tu v Sloveniji.In zdaj je bilo potrebno pokazati to "visoko stopnjo demokracije"!Naravnost ogabno.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 283 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?