Poročilo s konference ZEDINJENA SLOVENIJA 2010

23. oktobra 2010 smo skupaj z Zvezo domoljubnih društev Hervardi organizirali konferenco z naslovom ZEDINJENA SLOVENIJA 2010 VČERAJ, DANES, JUTRI. Skupna konferenca se je vršila v prostorih Tehnološkega parka Brdo v zahodnem delu Ljubljane v času med 15.00 in 20.00 uro.

Nastopilo je šest govornikov s sedmimi temami, ki so se nanašale na teme slovenske starodavne zgodovine, novejše zgodovine z osredotočanjem na potvarjanje zgodovinskih dejstev in napačno oz. kar lažnivo zapisovanje teh dejstev o naši resnični zgodovini. Predstavljeni so bili tudi neizpodbitni dokazi o tem, da se naše otroke, mladino in študente uči veliko tega, kar v resnici ne drži, in to s točno določenim namenom rezanja korenin, kajti ljudje, ki to počno, zelo dobro vedo, da je narod, ki ne pozna svoje prave lastne zgodvine, obsojen na propad.  

Govorili smo o stanju duha na Slovenskem in možnostih vplivanja in odločanja ljudi, volivk in volivcev v smislu neposrednega odločanja, ki bi se moralo vse bolj razvijati, v resnici pa se ga vse bolj onemogoča in krati.

Soočili smo se tudi z dejstvi o našem gospodarskem in predvsem finančnem stanju, ki je za vsakega razmišljujočega človeka zelo zaskrbljujoče oz. že kar obupno, saj so nam tudi na tem področju nekatera dejstva prikrita in jih izkrivljena predstavljajo javnosti, ker bi kot resnična povzročila preplah in morda celo nekontrolirano vedenje javnosti.  

Seveda pa smo v Gibanju OPS znani po tem, da se vedno znova ukvarjamo ne toliko s posledicami kot z iskanjem pravih vzrokov, ki te vse bolj negativne posledice povzročajo. Tokrat smo samo z glasom opisali še enkrat, kar ste že lahko prebrali na naših spletnih straneh. Osrednji vzrok, da smo Slovenke in Slovenci v izredno nezavidljivem položaju, gotovo pa skoraj na najnižji točki, ljudje, ki so imeli osrednje funkcije v prejšnjem režimu in jih imajo tudi danes ali pa so pomagali do vzvodov odločanja spraviti svoje, po njihovih merilih usposobljene naslednike, ostale sorodnike in prijatelje. Tako so se jim pridružili še novi, njim lojalni, a prav tako napačno vzgojeni kadri z velikim pomanjkanjem ustreznih znanj ter sposobnosti delati za skupno dobro ter vsekakor z velikim deficitom etike, morale oz. srčne kulture.

Ker smo že pred konferenco napovedali, da bomo govorili tudi o potrebnih korakih za prehod v resnično demokracijo in uspešno Slovenijo, smo si bili na koncu edini, da je nujno, čeprav dvajset let zatem, narediti vse, da se onemogoči še nadaljnje uničevanje Slovenije in Slovencev. Tudi slovenski narod bo naredil pomemben korak, to je korak, ki so ga naredile že mnoge post komunistične države pred nami, nazadnje Romunija pred štirimi meseci, lani septembra Makedonija in še prej mnoge druge, kot je npr. Poljska, celo Albanija, Nemčija, Češka, Slovaška in še nekatere druge. Nujno potrebno in brez odlašanja je potrebno narediti LUSTRACIJO ali KATARZO. Dovolj podrobna, čeprav še mnogo premalo, analiza povsem jasno pokaže, da imajo vse vzvode odločanja v rokah ljudje, ki so jih imeli tudi pred letom 1990.

In povsem jasno je, da dokler bodo oni odločali o naši usodi, lahko pričakujemo slabšanje položaja za najmanj 80% deprivilegiranih državljank in državljanov, ki je že tako in tako katastrofalno, ko bodo v končni fazi, ko bo ljudstvo začelo iskati odgovorne za svojo še večjo bedo, organizirali tudi nasilje med načrtno razdeljenim narodom, da bi prikrili svojo lastno odgovornost za stanje, v katerega so nas pripeljali s svojim neznanjem, nesposobnostjo, negativno kadrovsko selekcijo, pohlepom in napuhom.

Na srečanje so prišli vsi, ki so izvedeli za konferenco in so čutili odgovornost do domovine Slovenije in do sebe ter so se bili pripravljeni soočiti s pomembnimi resničnimi dejstvi, ki bodo za ZEDINJENO SLOVENIJO v prihodnje izredno pomembni. Trenutni oblastniki in njihovi sodelavci v vodstvu političnih strank, klanov, lobijev, klik in škodljivih združb se namreč zelo dobro zavedajo, kaj pomeni za njih, če pride do združevanja ljudskih množic pri nekem skupnem pomembnem koraku, za katerega smo v Gibanju OPS in v Zvezi domoljubnih društev Hervardi prepričani, da je to projekt sprejetja Zakona OPS.

Ta projekt  je prav tako ali pa v tem trenutku še veliko bolj pomemben kot je bil plebiscit za osamosvojitev Slovenije, zato bomo naredili vse, kar je v naših močeh, da se Zakon o odpravi privilegijev socializma in 20 let trajajoče, za večino škodljive, tranzicije sprejme z veliko domala plebiscitarno večino. To je namreč podlaga, da se Slovenija odrine po tem dejanju od dna in začne z velikimi koraki odpravljati nakopičene probleme na vseh področjih in se dokončno izvije iz primeža do največ 20% privilegiranih, ki so nam tako rekoč ukradli državo in s pozicij izčrpavajo slovenski narod in ga sistematično uničujejo.

Ker se ukvarjamo s tako pomembnim delom, kažejo svojo pravo podobo vse bolj tudi ostali akterji na pozicijah v tej družbi in se prikazujejo v medijih kot opozicija ali kot alternativa titoistični nomenklaturi, ki so bili k sodelovanju povabljeni a zgolj molčijo, ter seveda skoraj vsi slovenski mediji, ki imajo očitno navodilo striktno ignorirati našo dejavnost. To samo daje dodaten pečat našemu prav, ker bi v nasprotnem skušali naše delo  argumentirano prikazati kot nekoristno in nepotrebno ali pa bi nas pri naših naporih podprli. Nihče od organizatorjev kljub povabilom večine medijev ni bil vprašan iz nobenega, kaj se gremo, časopis Demokracija pa je poslal v izvidnico zgolj fotografa. Če je bil še kdo se opravičujemo, saj tega nismo mogli vedeti, ker se ni nihče predstavil, da je novinar. Omenjenga fotografa pa smo sami vprašali za katero hišo dela.

Na tem mestu bi se radi zahvalili za sodelovanje Zvezi domoljubnih društev Hervardi, govornici in govornikom na konferenci, vsem obiskovalkam in obiskovalcem, posebna zahvala pa gre mešanemu pevskemu zboru Sveta Helena iz Goričkega, gospe zborovodkinji Andreji Nemec in predsednici Kulturno turističnega društva Sončnica Pertoča, gospe Agici Flisar, ki je organizirala prevoz in prihod na konferenco iz precej oddaljenega Prekmurja, na kateri so program popestrili z lepimi slovenskimi domoljubnimi pesmimi.

S spoštovanjem!

Gibanje OPS

Ladislav Troha, predsednik

Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

P.S.: V najkrajšem možnem času bomo objavili razprave na naši spletni strani tudi v video posnetkih.  

 

Komentarjev 

 
#12 jasa akun instagram 23:55 23-11-2021
At this moment I am going away to do my breakfast, later than having my breakfast
coming over again to read further news.
Citat
 
 
#11 katarina 10:15 14-11-2010
Meni se zdi popoln nesmisel prerekati se, kdo je prišel in kdo ni, in iz kakpnih vzrokov ga ni bilo....

Kdor je razumel smisel shoda, je prišel, in se ni obremenjeval z okoliščinami - kdor pa ni, je pa zamudil nekaj zgodovinskega....minuta itgubljena, ne vrne se nobena,>...
Citat
 
 
#10 Peter 00:01 29-10-2010
Considering the two divided sides of the Slovenian nation- the left and right on ideological grounds, which has been being done by the so-called left and the so-called right politicians for two centuries, it is not necessary that there will not be a group that has been persuaded to act against the former Prime Minister of Slovenia, Janez Janša. This is a good basis for causing the physical conflict between the nation and this may extend into the civil war. Considering the fact Croatia is facing identical economic, financial, and moral problems conflicts can also start there, escalating even negotiated with the aim of diverting attention, even across borders. Therefore, we urge the international community to realize this danger and to take preventive action immediately.

It is high time for the Slovenians to become aware of some of these and other facts and to organize ourselves in a joint appearance in time to prevent the realization of their irrational and even vile plans. We will do everything for the early adoption of the law, which will be the most democratic way possible to take away decision-making levers of our destiny from their hands. Just as it has already been done by many post communist countries.

A few days ago this was done by Romania, Macedonia did it last September, and even before it was done by Albania, Poland, East Germany, the Czech Republic and some other countries.

Our desire and requirements are much-needed of radical changes. We will achieve that the moral and ethical values real democracy, justice, freedom, progress, success of every individual and society, will prevail and this will ensure prosperity for all and finally, moral and ethical revival of the whole society.

It is the most important national project since the independence, which is just as or even more important for our lives in the future, as the one twenty years ago, when the communists collaborated because they hid behind the projects of the people and created a new feud domination and looting of property, created by generations of honest and diligent hands. Because of the euphoria and longing for their own country, people apparently forgot that one of the main obstacles to progress, development and democratization is the old mentality in the minds of people who have overnight dressed in new clothes of the so called democrats who regrouped and assume the power. It is our duty and right to achieve true democratization now, which means carrying out the other part of the DEMOS (people) program. Twenty years later. But better late than never.

We urge the European community and central politicians and officials in responsible positions not to look away because it is also their responsibility to organize the necessary meetings for clarifying our arguments and to assist us with their influence and knowledge to avoid inciting conflicts, which can be very dangerous for a wider community and to help us make our beloved country a real democratic country, since more and more people in Slovenia and abroad understand that we are dealing only with the “so called democracy”, which is real only on the paper.

Conscious Inhabitants of Slovenia

Ladislav Troha, ex major of Slovenian Army,P R E S I D E N T
Citat
 
 
#9 Peter 00:00 29-10-2010
Čas bi potem bil, da se pridružite, da bomo skupaj močnejši. Kjer je enostnost je tudi zmaga. Pritožili smo pa se na vse možne institucije v Evropi, nazadnje pred karatkim:

SITUATION IN SLOVENIA IS BECOMING UNBEARABLE. WE BEG YOU TO TAKE ACTIONS!!!

After almost twenty years of living in independent Slovenia, every contemplative person that is sensible for negative events can see and understand something is seriously wrong. After 1990 we have entered the transition period in which we should have transformed the previous non-democratic regime into democracy.

We wanted and we should have created a pluralistic democracy, based on the rule of law and respect for human rights and diversity. This process should have taken into account both, the principles of subsidiarity of the central authority, freedom of choice, equality of opportunity as well as the economic pluralism and transparency in the decision making process.

Thus, the separation of powers, freedom of the media, protection of common and private property and the development of civil society are only some of the funds that should have been used for achieving objectives such as decentralizatio n, demilitarizatio n, demonopolizatio n and de-bureaucratisati on.

During the transition process, we should have been aware of the fact that the heritage of former communist totalitarian systems was not easy to solve. At the institutional level, this heritage includes (excessive) centralization of civil institutions, bureaucracy, monopolization and excessive regulation; at the social level, it ranges from collectivism and conformism to blind obedience and other totalitarian mind patterns.

It was not possible to establish a civilized, liberal and legal country on these grounds. It was therefore essential to systematically abolish and overcome the old structures and mind patterns.

Since we haven`t done this, we are now witnessing a situation where, after 20 years, we can determine that democratic process has failed. We have seen how the oligocracy prevailed over democracy, corruption over the rule of law, and organized, even state criminal over human rights.

There was a "velvet restaurant" of a totalitarian regime with groundwater overthrow of the fledgling democracy of the 1990s by the old arrogance structures and the related debt in emerging lobbies, clans, cliques and noxious gatherings.

The international community should be aware that the present intolerable situation functioning as undemocratic system in Slovenia is also a large international threat.

The continuation and escalation towards the complete control of the state institutions and escalation of violence can also lead to conflicts in Slovenia, and perhaps even with the neighbours. The caste of organized nomenclature of former communists and members of the criminal organization named UDBA will try to remain in power and will redirect attention from their own guilt for the present disastrous and unsustainable economic, economic, social and moral status of the state in bankruptcy.

For the sake of it, and insistence on unjustifiable assumed positions the caste is capable of causing the conflicts in Slovenia and with neighbours regardless of the consequences. On 19 May this year, the student protests showed the first drafts of causing conflicts with provocateurs that incited teenagers to destroy social property. The trial against leader of the apparent opposition regarding disputable purchase of eight PATRIAs is approaching and naive people are already being encouraged to protest.
Ljubljana, 9. oktober 2010
Citat
 
 
#8 verhovnik 14:35 28-10-2010
Mnogi se niti ne zavedajo, kaj pomeni, da "le-ti na vrhu" po mili volji jemljejo denar iz LOjubljanske Banke. Simona je samo vrh ledene gore. Komunisti imajo vse vzvode civilone druzbe v svojih rokah. Nihce ji9m ne uide. Vendar je treba reci, da se nihce od nas doslej se ni pritozil v Strassburg ali v Brussel. Nekateri upajo, da bi Jansa "naredil red". Jaz mocno dvomim. Podpiram drustvo OPS. Storiti je treba to, kar pocneta tovarisa Kucan in Türk, po legalni poti kontrolirata vsak najmanjsi korak morebitne opozicije. Opozicija, ki zdaj nosi to ime, ni opozicija!

Verhovnik
Citat
 
 
#7 Peter 12:25 25-10-2010
Spoštovana gospa Andreja!

Res je kar pravite, sam sem v tujini (Australija) in mi je bilo zdaj res predaleč priti. Se bom pa potrudil priti, ko bo naslednja podobna konferenca in prepričan sem, da bo ta v veliko večjem prostoru, saj opažam, da v Sloveniji ste ljudje, ki veste zakaj gre in se trudite zbuditi tudi druge. Tudi meni ste pomagali odpreti oči, da zdaj precej drugače gledam na ljudi, ki sem jim svoj čas tudi sam očitno preveč verjel. Vsa čas Vam, gre za vaše delo in naprezanja, ko opozarjate na realne probleme, vzroke, ki jih povzročajo in možno rešitev za katero sem tudi sam prepričan, da je edina možna in je učinkovita.To je LUSTRACIJA vseh, ki so se po juniju 1988 samo preoblekli in vse obdržali v svojih rokah, vse do danes. Hvala še enkrat in lahko verjamete, da širim vesti o dogajanju in vašem delovanju pri mojih rojakih v tujini in v Sloveniji. Srečno!
Citat
 
 
#6 Andreja 10:43 25-10-2010
Lahko si vsi zatiskate oči,živite v iluziji,da "bo že nekako",ampak resnica je popolnoma drugačna.In zavedajte se,da bodo vladajoči poskušali narediti VSE,da bi to resnico zamaskirali,zav ili v celofan,vi boste pa prepozno ugotovili,da je "odšla baba s kolači".Vsaj nosi svoj del odgovornosti za stanje in vprašajte se,kaj ste sami do sedaj storili.Ste se že soočili z resnico?Ste jo pripravljeni sprejeti?To je predpogoj za vse nadaljnje delovanje.Pa srečno!
Citat
 
 
#5 Andreja 10:37 25-10-2010
Facebook je tudi ena izmed poti,kako "udbaško obdelati" ljudi,ki bi kakorkoli želeli sodelovati v projektu OPS.To že poznamo.Škoda,da tudi tisti,ki so še nedavno vehementno zatrjevali,da razmišljajo s svojo glavo,klonijo in podležejo prežečim "krokarjem".
Citat
 
 
#4 Andreja 10:32 25-10-2010
Gospod Tone!Ali morda g. Stojan???Na prejšnjem shodu smo bili organizatorji vsaj pol ure pred začetkom na prizorišču.To vaše podtikanje je nesramno in znana udbaška finta.Kdo je slepa miš,se bo zelo kmalu pokazalo.Vi pa ste bili očitno med tistimi,ki so prišli na prizorišče shoda,ki ga omenjate,brez jajc,in ste izza vogala,ki jih je tam okoli res veliko,opazoval i situacijo.Država gre v bankrot,vi ste bili pa zadržani???Sram naj vas bo,da se na tak način tule sploh oglašate!
Citat
 
 
#3 Tone 09:01 25-10-2010
Mene ni bilo, zadržan ..
Imel sem tudi lastne zadrške: Ko sem prejšnič prišel na shod, 1 uro ni bilo nobenga gruega kot 6 policistov.Tudi organizatorjev ne. Tokrat scenari nedoločen.
Sklep: Policisti so najzavednejši slovenci. Ko se igraš slepe miši, ostaneš slepa miš.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 119 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?