Novi odbor za zaščito tajkunsko orožarskih "pravic"?

Titoisti "ta isti"


Siol, ponedeljek 20.09.2010, 20:26
Ustanovni zbor Veteranov slovenske osamosvojitve 23. decembra

Ljubljana - Iniciativni odbor za ustanovitev združenja Veterani slovenske osamosvojitve je organiziral plenarni sestanek in na njem sklenil, da bo ustanovni zbor združenja 23. decembra letos.

 
 
Združenje naj bi sicer sledilo "poštenemu zgodovinskemu spominu". Sestanek so v imenu iniciativnega odbora sklicali predsednik prve slovenske vlade Lojze Peterle (OPOMBA: dosje SDV 0013606 – 00207, kar pomeni stalni in občasni vir v RKC), nekdanji obrambni minister in kasnejši premier Janez Janša (OPOMBA: dosje SDV 0017126 – 00000, kar pomeni delovanje pod nadzorom), nekdanji notranji minister Igor Bavčar (OPOMBA: dosje SDV 0056149 – 00000 neznano, 0060000 – 10966 uslužbenec SDV in pripadnik rezervne sestave SDV, 0013588 – 00280 posebni vir SDV, ČLAN MAFIJSKE HOBOTNICE)  in brigadir Tone Krkovič (OPOMBA: dosje SDV 0000198 – 11290 t.i. preverka).  Ti so na sestanku tudi nagovorili navzoče.

Kaj naj tu sploh še komentiramo in diskutiramo?! Njih početje je že tako nizkotno, tako ponižujoče za slovenski narod in prebivalce Slovenije, tako nehumano in nehigienično, da je težko najti ustrezne besede. Pokvarjenost in izprijenost brez meja! Prebivalce Slovenije nas je sram, da so državljani te države.
Gospodje naj bi ta “pošten zgodovinski spomin” začeli pri razkrivanju resnice o aferi JBTZ, trgovini z orožjem, tajkunstvu, igranju slamnatih nasprotnikov v raznih volilnih kampanjah, torej pri sebi, to bi bilo najbolj pošteno!

"Osamosvojitveni vojni je sledila svoboda za vse"

Peterle je uvodoma med drugim izpostavil, da tudi osamosvojitvena vojna ni delila, ampak združevala. "Tej vojni je sledila svoboda za vse, ne samo za nekatere," je poudaril. Novo združenje bo po njegovih besedah skrbelo, da se zgodovinski spomin na osamosvojitev "ne bo mešal ali zamegljeval z interpretacijami oz. interesi totalitarne narave".
To pravi pripadnik totalitarnega režima?!? To pravi nekdo, ki je že ves čas zraven korita??? Že v času enoumja je sedel na uradniškem stolčku v takratnem Zavodu za družbeno planiranje in občasno poročal, kaj se je dogajalo v cerkevnih krogih. S svojo pojavo in župniškim glasom je bil seveda zelo premišljeno s strani partije lansiran za predsednika "nove demokratične" vlade. Partija je vedno zelo premeteno, premišljeno in redkokdaj napačno kadrovala.  

Združenje podprla tudi osamosvojitvena vlada

Ob tem je Peterle še povedal, da se je na seji pred tem sestala osamosvojitvena vlada, ki je združenje podprla brez glasu proti. Sprejeli pa so tudi sklep, da se ne bodo udeležili proslave na temo Manevrske strukture narodne zaščite 26. septembra na Pogačarjevem trgu. "Mi smo to že praznovali v družbi predsednika vlade in ministrice za obrambo v Ivančni Gorici," je spomnil.


 

Brigadir Tone Krkovič je za svoje sodelovanje v združenju naštel dva temeljna vzroka. Prvi je, da osamosvojitev in demokratizacija Slovenije po njegovem mnenju ni v zadostni meri pretrgala čustvenih vezi z Jugoslavijo in režimom, ki je vladal v njej. Drugi razlog pa je, da Slovenija ni naredila vsega potrebnega, da bi se vrednote osamosvojitve in demokratizacije v dovoljšnji meri uveljavile kot "imperativ vrednostnega sistema v družbi".

"Ljudje, ki mislijo s svojo glavo, so motnja sistema"

Notranji minister v času Peterletove vlade Igor Bavčar pa je med drugim opozoril, da danes v Sloveniji ni dogodka ali stvari, ki ne ne bi ocenjeval ali precejal skozi strankarsko logiko. "Ali si naš ali pa njihov. Ni druge možnosti. Ljudje, ki mislijo s svojo glavo, so motnja tega sistema," je izpostavil Bavčar. Organizacijo, kakršna je nastajajoče združenje, je po njegovih besedah prav zato, da bo "združevala patriote ne glede na njihovo strankarsko ali kakršno koli drugo pripadnost".
 

Notranji minister v času Peterletove vlade Igor Bavčar

Poglej ga, zlomka! Pa ravno Bavčar govori o ljudeh, ki mislijo s svojo glavo, češ da so motnja sistema…Udbovec s tremi različnimi dosjeji (bil je uslužbenec SDV in pripadnik rezervne sestave SDV, posebni vir SDV in še nekaj, kar še ne poznamo, in še član mafijske hobotnice)! Dokaz, da še vedno delujejo, le še bolj na skrivaj, izvajajo iste ali še slabše metode kot včasih. Saj učenec vendar mora preseči učitelja, mar ne? (Bavčar je imel več učiteljev, Mačka, Kučana, Zemljariča in še koga)

Morda bi gospod Bavčar in še kdo pojasnil, kako se je lahko zgodilo, da je po njegovem prevzemu notranjega ministrstva leta 1990 nekaj dni za tem v zaprto območje Gotenice in Kočevske reke vstopil zloglasni Maček Matija (kdo mu je to dovolil?) in je tam nekaj dni z ekipo sortiral in skuril arhive OZNE, UDBE in SDV, na žagi v Kočevski Reki. Po končanem delu je uradna komisja vlade, ki je prišla za njim, našla na praznih policah Paloma robčke (informacija od oseb, ki so bili člani v uradni komisiji vlade).

V nadaljevanju je Janez Janša med drugim poudaril, da z novim združenjem ne želijo ustvarjati konkurence, saj so v njem dobrodošli tudi tisti, ki so sicer v drugih veteranskih združenjih.

Janša tudi o spremembi besedila slovenske himne

Janša je med drugim predstavil tudi predlog spremembe besedila slovenske himne. Kot je pojasnil, gre sicer za pobudo tržaškega pisatelja Borisa Pahorja (OPOMBA: dosje SDV OPERATIVNI GLASNIK, 0004503 – 00000 neznana šifra), po kateri bi se besedilo himne spremenilo tako, da bi vsebovalo tudi verz: "Bog našo nam deželo. Bog živi ves slovenski svet." Poslanci SDS bodo takšen predlog v kratkem vložili tudi v parlamentarno proceduro.

Predsednik SDS Janez Janša

Na sestanku je iniciativni odbor med drugim določil datum ustanovnega srečanja združenja, ki bo 23. decembra letos, torej ob 20. obletnici plebiscita za samostojno Slovenijo.

Dobro bi bilo, če bi v himno obudili pravo Prešernovo Zdravico, original, ne pa panslovanskim filozofijam prirejeno besedilo.
Če bi bilo v tej deželi našim “politikom” oz. bolje rečeno oblastnikom kaj do slovenstva, do t.i. “poštenega zgodovinskega spomina”, bi že zdavnaj ukrepali in v šole uvedli učenje prave slovenske zgodovine in na pravi način! Od osamosvojitve naprej se namenoma nepravilno uči, da smo Slovenci svojo prvo državo dobili z osamosvojitvijo leta 1991. Resnica je drugačna, Slovenci smo svojo državo že imeli (berite Jožka Šavlija, Ivana Tomažiča, Mateja Bora).

Po eni strani se poudarja pomembnost tega dogodka (kot oblastnikom odgovarja), po drugi strani pa otroci in mladina v šolah nimajo pojma, o čem je sploh šlo, saj velikokrat zmanjka časa za to temo! Tema je po programu namreč predvidena čisto na koncu snovi, v osnovnih šolah 2 šolski uri, v srednjih pa 4! Ali ni tu nekaj hudo narobe?!! S stališča resnice je pa bolje, da do te teme v šolah sploh ne uspejo priti (ker zmanjka časa), saj je, bodimo odkriti, bolje, da se ne naučijo nič kot pa zlagano zgodovino. In tudi resnica o t.i. osamosvojitveni vojni bo slej ko prej udarila na plano. Ni vse tako, kot so nam prikazali v njihovih medijih.

Ob tem dogodku se je oglasil gospod Marko Pogorevc (dosje SDV 0016413 – 00472 – delovanje pod nadzorom), nekdanji generalni direktor policije in nekdanji vodja volilnega štaba Lojzeta Peterleta z naslednjo izjavo:

"Slabo je, če pobuda pride s strani politike. S tem je organizacija že vnaprej politično opredeljena. Potrebujemo neodvisno veteransko organizacijo. Projekt osamosvojitve je bil slovenski projekt, ne pa projekt leve ali desne politične opcije." Marko Pogorevc o veteranih slovenske osamosvojitve, siol.net, 20.9.2010

Gospod Pogorevc, ki je svoj čas vodil volilno kampanjo Lojzeta Peterleta, je dobil novo nalogo! Udbovec zdaj uporablja besedo neodvisnost. Ali je mar naslednji korak, da bo (ali je že?) eden izmed predstavnikov oz. verjetnih kandidatov »neodvisne« alternative?

Tanja Dolinar, 20.09.2010 21.59

Vir: Siol, foto: STA in OPS

 

Komentarjev 

 
#5 Karel 07:07 23-09-2010
Točno tako Milan, kot ste ugotovili. Vsi so produkt kontinuitete negativne kadrovske selekcije. Čas obstoja Slovenskega naroda se izteka, pospešeno izginja i asimilacijo in izseljevanjem na območje zahodne civilizacije, zato mu ne bo potrebno prevzemati vloge "Dunajskih konjušarjev". V tem smislu je potrebno ukrepati takoj in to tako individualno kot kolektivno s strani Slovenskega naroda, da nas ta politična titoistična elita kontinuitete titoizma s svojo oblastniško pohlepnostjo popolnoma ne iztrebi. Oni delajo na temelju pregovora "Ni važno če je meni krava crknila važno je, da je tudi sosedu crknila". Živijo od danes na jutri, in skrbijo le za svoj status v družbi, svoje preživetje, da se njihovo premoženje pospešeno plemeniti in so njihove banke solventne ter njihovi bančni računi do vrha napolnjeni, njih ne zanima boljši jutrišnji, pojutrišnji dan, naslednje desetletje za ves slovenski narod
Citat
 
 
#4 Jaka 22:05 22-09-2010
Sploh ne, čas je za drugi korak ljudstva (DEMOS-a), to je resnična demokratizacija Slovenije, a tokrat brez vsakršnega vpliva titoistov, ker bodo s Zakonom OPS odstanjeni za najmnj 20 let od vseh vzvodov odločanja. Mi pa bomo sklenili s konsezom dogovor (brez fige v žepu), da lahko poslej na vsa odgovorna mesta prihajajo samo ljudje, ki ispolnjujejo zelo ostre, strokovne, etične in moralne standarde. Tako je v sveh uspešnih državah, ker se zavedajo, da lahko uspešno vodijo državo (ne pa ji zgolj vladajo) ljudje, ki znajo delati in imajo razviti čustveno inteligenco, oz. srčno kulturo. Preberite usmeritve OPS-a.Nujen projekt in drugačna politika, da boste spoznali, da je izhod. Ampak to lahko speljemo s potrebno najprej intelektualno kritično maso, kateri se bodo priključile tudi množice. Zavihajmo rokave in gremo naprej. Jaz linkam naslov OPS na vse možne načine. Od 100-ih prebere nekdo, ki je sposoben razumeti. Lp
Citat
 
 
#3 MILAN 20:52 22-09-2010
Kakorkoli že, ti in oni vsi so zelo isti in za to nja nebi bilo v Sloveniji mogoče ustavriti pogojev za boljši jutri. Ali to pomeni, da se nam Slovenscem izteka čas in da je novi čas v renici čas prevzema stare vloge "Dunajskih konjušarjev". Ta dilema bo zagotovoi razrešena v naslednjih dveh letih če ne prej.
Citat
 
 
#2 Karel 09:58 22-09-2010
Kapitalizem je diktatura kapitala, vsi našteti pa govorijo v imenu diktature institucij države in medijev, ki v imenu naštetih diktatorjev izvajajo diktatorske prijeme v lastnih državah nad politično, ekonomsko in družbeno drugače mislečimi. Tudi Turk in njegova Udbomafijska tovarišija v Sloveniji dela tako. Mislim, da bodo odgovorni politiki EU in svetovne organizacije ZN končno nehali verjeti v pravljice slovenskih titoistov IN JIH BODO IZLOČILI KOT ZAKONITE PREDSTAVNIKE SLOVENSKEGA NARODA IN DRŽAVE SLOVENIJE. TU GRE NAMREČ ZA MILIJON IN POL PRIPADNIKOV SLOVENSKEMU NARODU. ONIM DO 2 MILIJONA SE DOBRO GODI, SAJ SO TO URADNIKI FUNKCIONARJI, 40000 SODELAVCEV ZLOGLASNE U D B E IN SEVEDA TEM VSEM PRIPADNIKOV DRUŽIN IN OŽJIH SORODNIKOV.
Citat
 
 
#1 Karel 09:57 22-09-2010
Vodilne politike Evropske Unije skrbi položaj 8000 romov, nič pa jih ni skrb ali strah, kaj bo v Sloveniji z 1.500.000 Slovenskih državljanov pripadnikov slovenskemu narodu zaradi te titoistične in paratitoistične politične elite. Tako kot ti tajkunsko-orožarski liderji, ki ustanavljajo to veteransko združenje z druge strani glavni trenutno vodilni titoist Turk, Z NAMENOM DA SVETOVNO JAVNOST PRETENTA O DEJANSKEM POLITIČNEM, DRUŽBENEM IN EKONOMSKEM STANJU V SLOVENIJI, v Varnostnem svetu skupaj z Ahmadindžadom, Moralesom, Čavezom, Korejec in Castro zagotovo ne bosta prišla, kritizirajo kritike in delijo nauke, da je lakota posledica neenake porazdelitve dobrin, skratka kapitalizem.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 244 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?