Udbovec piše "proti" UDBI???

Pred časom je izšel v reviji, o kateri odgovorni pravijo, da objavijo vse, kar drugi zamolčijo, tudi članek z naslovom "Sovražni naklepi", in sicer v številki 29, dne 22. julija 2010 avtorja gospoda Ferluge. Vemo, da je to revija, ki že desetletja piše proti komunistični nomenklaturi in prebirajo jo večinoma antikomunisti in protiudbovci. Prepričani prepričujejo prepričane, a nič se ne zgodi. Kdaj bodo začeli s kampanjo za sprejem lustracijske zakonodaje? Še več, veliko vprašanje je, koliko so ti gospe in gospodje, ki prepričujejo prepričane, zares prepričani, da bi morali za vedno odpraviti "nedomoljubno totalitarno kontinuiteto titoizma", kot pravi v svojem članku še ne tako dolgo nazaj očitno preverjen in zvest pripadnik zločinske organizacije UDBE, danes ugleden in zelo pismen, gospod protiudbovec Ferluga. Pa je res to, za kar se izdaja?

Zanimivo je tudi to, da nekatere resnične domoljube tako zlahka vtakne v pričujočem članku pod klobuk svojega udbovskega tovariša Jelinčiča, za katerega zelo dobro ve, kdo je in kaj je v življenju počel, saj je z "dosjejem Jelinčič" zelo dobro seznanjen.

Zaradi tega dejstva tudi zelo dobro ve, da večni poslanec Jelinčič ni nikakršen domoljub, saj je bil sodelavec UDBE pred letom 1990, po tem letu pa vedri in oblači v DZ brez vsake odgovornosti, očitno z nalogo spuščanja megle in manipuliranja množic z svojo pritlehno prostaško retoriko, ki jo še najbolj razumejo najbolj nevedni, zavedeni in najbolj obubožani.  Ves čas je zraven, a nikoli ni z ničemer prispeval k razjasnitvi in razkrinkanju tistih, ki uničujejo Slovenijo. Kako bi, če je pa sam del titoistične zarote zoper slovenski narod?!

Ne moremo pričakovati, da bi na kakšen takšen ali podoben članek Jelinčič reagiral in zahteval objavo ugovora. Med seboj so dogovorjeni, saj gre vendar za diskreditacijo ljudi, ki se resnično zavzemajo za korenite spremembe in odstranitev nazadnjaške titoistične miselnosti in postopkov z vseh vrhov slovenske države, s katerih se odloča o usodi naroda. 

Članek predstavljamo tudi zato, da boste morda bralci in bralke razumeli, kako premetena je titoistična operativa in se boste morda vprašali, kako to, da v reviji, ki je znana kot velika podpornica stranke SDS in Janeza Janše, pišejo takšne pamflete bivši registrirani sodelavci zloglasne zločinske organizacije UDBE. 

Zanimiv članek, pod njim pa ugotovitve gospoda Kozica, ki nam je pisal pred časom, a ne vezano na ta članek (ki ga najbrž niti ni videl). V članku Ferluga našteva po njegovem namišljene domoljubne organizacije in še posebej pazi, da ne omeni Gibanja OPS, saj je očitno dogovorjeno, da se našega Gibanja ne sme omenjati v nobenem mediju, omeni pa gospoda Troho&co, ki naj bi zbiral simpatizerje za svoje "domoljubje" na Facebook-u in na drugih spletnih mestih. Tudi to kaj pove, mar ne?  

Preberite ta udbovski pamflet v celoti in zapis gospoda Kozica v nadaljevanju, ki še bolj odpira oči:

Tako to delajo mojstri manipulacij in diskreditacij, ki imajo veliko časa, redne dohodke in veliko voljo nadaljevati po starih poteh udbovskih pokvarjenih navad. Premeteno, ni kaj.

Zapis gospoda Kozica z dne 16. 08. 2010:

"Vedno sem se spraševal, kako lahko vsako spisano skrpucalo zagleda luč  svetlobe v vseh slovenskih pisnih medijih. Gre za Pavla Ferlugo,  italijanskega in slovenskega državljana, zdaj bivajočega v Komnu. Pred  leti sva ga ob priliki z ženo obiskala, delno na njegovo  pobudo. Zdel se mi je malo vprašljiv, saj je postavljal vprašanja in  dajal odgovore kot ljudje, ki hočejo preizkusiti tvoje politično prepričanje in mišljenje o določenem človeku ali politični eliti.

Kljub temu, da so vsa ta njegova kritična pisanja ostro kritizirala  titoiste, so bila odmerjena in kot zgleda dirigirana oz. usklajena. Moja, vsebinsko  mnogo bolj koristna in kritična pisanja, nihče noče objaviti z izgovorom, da bodo  uredništva tožena zaradi žalitev. Ni pa problem objaviti izzivalno kritičnih  pisnih skrpucal Ferluge.

To pa zato, ker so dirigirana z  namenom, da provocirajo javnost in posameznike spodbudijo, da povedo svoje mišljenje. Potem titoisti spet odkrijejo svoje dejanske  nasprotnike in lahko pravočasno ukrepajo ter jih odstranijo ali porinejo na rob družbe.

To Ferluga-uslužbenec torej lahko ves čas počne z dovoljenjem titoistov,  ker je zunanji sodelavec UDBE z DOSJEJEM  0014000-05099, kar pomeni številka  stalnih virov na zvezi uslužbencev, pripadnikov rezervne sestave in  registriranih sodelavcev SDV-UDBE.

Ta ne more biti prestar kot tisti Stanič, ki je kot pravi bil otrok  (plehkost). Pa naj še kdo reče, da je ta evidenca ponaredek. Ponaredek  je morda v negativnem smislu, da je nekdo izbrisal njene nekatere dele."

Lep pozdrav!

                              Karel KOZIC

Ekipa OPS

 

Komentarjev 

 
#62 Jaka 07:16 21-09-2010
No, gospod Ferluga čakamo, da boste začeli pozivati ljudi, preko vašega udbovskega časopisa "DEMOKRACIJA" naj se pridružijo Gibanju OPS, naj si preberjo spletne strani, si natisnejo obrazec in začnejo zbirati podpise za sprejem Zakona o Odpravi Privilegijev in 20 let trajajoče za večino škodljive tranzicije. Povejte v kateri številki bo ta poziv. In javno vprašajte Janeza Janšo kaj je čakal 20 let in kaj čaka še danes. Ustanavljanje nekih novih oragnizacij, ne bo prineslo korenitih sprememb. Te pa nujno potrebujemo in točno drži kar pravi gospod Karel.
Citat
 
 
#61 Karel 21:24 20-09-2010
Morda še to. Vi in ostali obiskovalci teh strani si preberite komentar pod mojim pisanjem "Dva obraza Slovenije". Naši izseljenci že čutijo posledice te nečloveške nemoralne in neetične torture slovenske politične elite. Da bi to zakrili si zdaj delajo spomenike v svojstvu Veteranov slovenske osamosvojitve, pošteni, delavni in skrbni slovenski narod pa se sramuje njihovega dela. Kaj pa naj zdaj jaz storim, njim se ne morem priključiti, sem pa ta narod z vsemi sredstvi pozival, naj gredo na referendum in glasujejo za samostojno Slovenijo, saj bomo poskrbeli, da bo ta brez titoističnega diktatorskega razbojniškega sistema. Ti kateri bodo zdaj postali "veterani osamosvojitve" so me izdali in sem jaz nič kriv postal izdajalec slovenskega naroda, svojih dobronamernih obljub temu narodu.
Citat
 
 
#60 Karel 21:15 20-09-2010
V tem grmu leži zajec. Vrana vrani ne izkljuje oči. Mediji niso na najini strani ampak na Pahorjevi in Janševi, ki sta to prevaro prepovedala pojasniti slovenskemu narodu. To se je zgodilo po vzoru predaje "titove štafete" med njenima dvema nosilcema. Kot veste so takšne podzemne prevare slovenske politične elite njihova strokovnost, njihjov poklicni povodec na katerega vedno nataknejo slovenski narod in ga žejnega prepeljejo čez jezero. Ravno o teh prevarah sva polemizirala v tem nizu z TIGR-om ali P. Ferlugom in to je rak rana te enocelične sedanje slovenske politične elite. Potrebne so torej nujne njene temeljne spremebe.
Citat
 
 
#59 Jaka 19:29 20-09-2010
Se oproščam gospod Karel, mislil sem kako je bila ta predaja social demokracije od Janše k Pahorju brez kakšnih medijskih protestov kogarkoli. Nihče še omenil ni tega, da Janša opustil socialdemokraci jo. To sem misli.
Citat
 
 
#58 Karel 11:16 20-09-2010
Protestiral sem jaz, potem pa je Janša, ko me je izključil, ker njegovi stranki šđkodujem, ko pišem proti Kučanu in titoistom in razkrivam njihopve svinjarije s pomočjo medijev razglasil, da me je Pučnik izklučil iz Socialdemokrats ke stranke. Pa spet bo rekel, da ne laže, kot je pred dnevi vesoljni Sloveniji pred kamerami zlagal, da nikoli prej kot v neki knjigi ni videl dokumenta. Prisotni novinar ga je takoj popravil in ulovil na laži. Seveda titoisti operirajo s še stokrat večjimi lažmi, vendar tisti, ki hoče biti rešitelj slovenije in rušitelj titoistov ne sme operirati z lažmi.
Citat
 
 
#57 Jaka 09:05 20-09-2010
In potem je socialdemokraci jo brez napora predal pajdašu Pahorju. Najprej je poudarjal kako oni črpajo iz korenin socialdemokraci je pred 2. svetovno vojno, potem pa se je tega tako zlahka odrekel in prepustil vse kar se tiče social Pahorju. Nihče ni protestiral!????
Citat
 
 
#56 Karel 11:44 19-09-2010
Janša je po naročilu svojih pokroviteljev titoistov uničil Socialdemokrats ko stranko, potem pa še slovensko desnico, ko je Socialdemokrats ko stranko naredil za desno. Tam je odvzel volilce NSI in SLS, ni pa pridobil novih. NSI je popolnoma uničil. Seveda je k temu uničenju pripomogel tudi Peterle. Na vašo žaLOST JE POTREBNO SLOVENSKO POLITIČNO POMLAD ZAČETI USTVARJATI ZNOVA, TAM KJER SO TITOISTI S POMOČJO ŽE STOKRAT NAŠTETIH Z PREVARO UNIČILI TO GIBANJE. Končno se nehajte sramotiti, če pa me provocirate pa bi bil čas, da s to neumnostjo nehate, saj postajate sami sebi namen. To je neetično in nemoralno v stilu UDBOVSKE-ga maltretiranja političnih nasprotnikov.
Citat
 
 
#55 Karel 11:43 19-09-2010
Ne gospod Pavel, ne tako v tem preverjenem slogu "Ne slišim dobro". Vsi ste enaki v tem smislu, kateri ste z DOSJEJEM na UDBA.NET. Provocirate, ko vedno znova iščete neke tehtne dokaze. Vsi tehtni dokazi, ki vam jih predložim so za vas vedno samo natolcevanje, insinuacije, nekokretni dokazi. Vi ne dopuščate nobenih možnosti drugim, da bi vam dokazali zmoto in poveličujete samo svojo ideologijo. Ste kot Turk, trikrat dialog, vendar vedno mora na koncu obveljati le vaše mošljenje. V tem trenutku sva polemizirala o Janši in ne o vas. Pa vam predočim še eden dokaz, da Janša nikakor ni bodočnost za slovensko politično pomlad.
Citat
 
 
#54 TIGR 10:43 19-09-2010
Nimam navade se komurkoli maščevati. Zakaj? Ne vem kje me vidite v zasedi. Kar napišem somoje pristne misli, ne zavajalski konstrukti, še manj poskusi koga kaj prepričati. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Še nikoli nisem nikogar žalil zaradi njegovega prepričanja in tudi ne bom. Tudi hipotez na obnašanje drugih ne bom dajal brez trdne podlage in seveda konkretnega vzroka. Še manj bom sodil posameznike "ad personam" samo na podlagi ugibanj, ker ni etičnone moralno. Borilse bom proti nasprotnim ideologijam, ampak bom tudi dopuščal, da nasprotniki imajo možnost izpovedati svoje vidike brez omejevanja.
Citat
 
 
#53 Karel 18:55 18-09-2010
Seveda ja bolano g Ferluga-TIGR; v zasedi čakati na oblast in se potem maščevati. Izkušnje so pomembne in moje so takšne in neizpodbitne. Mislim, da bi pri teh letih in ko se povrhu predstavljate kot TIGR-ovec morali biti vsaj malo razsodnejši in objektiven, ne pa kot "fijakerski konj" slepite slovenski narod in mu kažete "luno v vodi" čeprav jo vsakdo lahko pogleda nad sabo na "nebu": Janša ima svojo politično preteklost, njegova prihodnost pa je, da se posveti skrbi za eventuelni svoj naraščaj z novo rosno mlado soprogo Urško, ki ga zagotovo ni zasnubila zaradi njegovega zagotovila, da bo večni pšredsednik slovenske vlade. Seveda se bo morda kmalu moral posveti tudi kot dedek skrbi za vnučke.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 173 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?