Robotizacija človeštva na pohodu!

DynCorp, NSA in Nano Technology se zarotijo ​​za robotizacijo človeštva

[Opomba urednika: To je izjemno pomemben članek, ki ga mora prebrati (in prebrati) vsak razmišljajoč odrasel človek na tem planetu. Nacisti po drugi svetovni vojni niso izginili. Šli so zgolj v ilegalo v ZDA in nadaljevali raziskave nadzora uma in drugih naprednih tehnologij, ki bi sčasoma svetovno prebivalstvo omejile na izbrano skupino (evgenika) in robotizirale tisti del človeštva, ki je ostal nedotaknjen. Zdaj smo pred prepadom tega tehnološkega prevzema in kafkijanskega zasužnjevanja. Vrhunski člani četrtega rajha so imeli dostop do tehnologije starostne regresije, ki izhaja iz tujcev, kar je ljudem, kot je šef Hitlerjeve obveščevalne vojske (in po mnenju dr. Ott-a tajni vrhovni poročnik Gestapa pod Himmlerjem), omogočilo,General Reinhardt Gehlen , da ostane živ in aktiven do danes, kot je potrdil Otto Skorzeny leta 1999 . Gehlen leta 1979 ni umrl ; ker Josef Mengele leta 1979 ni umrl ; ali ker Otto Skorzeny ni umrl leta 1975. Njihova "smrt" je ponaredila CIA. Gehlen in Mengele sta še danes živa . Tudi njihovi potomci so živi in ​​aktivni - kot boste izvedeli iz tega članka. Pred kratkim me je poklical moški, ki je bil žrtev zelo nano-čip tehnologije, opisane v tem članku. Nadzor nad duhom in telesom s pomočjo teh nano čipov je SKUPAJ vgrajen.Izogibajte se vsakemu cepljenju - če cenite svojo svobodo misli in vedenja , ki bo morda kmalu preteklost . ..Ken Adachi]

 

Avtor dr. A. True Ott, ND
http://educate-yourself.org/cn/ottdyncorpunholytrinity21feb10.shtml
21. februar 2010

 

DynCorp, NSA in Nano Technology zarotajo za robotizacijo človeštva dr. A. True Ott (27. februar 2010)

Naslov izvirnika:
NanoTech, DynCorp in NSA Goes BANG
The Unholy Trinity and the Implosion of Freedom

Leto 2003 je v mnogih pogledih spremenilo svet. V neodvisen, z nafto bogat narod Iraka so brez razloga napadle ameriške in britanske sile, medtem ko je senčna "vojna proti terorizmu" v Ameriki dosegla nove višine. Kot neposredni rezultat dogodkov 11. septembra 2001 je "zakon o domoljubih" močno razširil moč zvezne vlade, da vohuni za svojimi državljani. Novo ministrstvo za domovinsko varnost (DHS) je hitro postalo strateški partner s Centralno obveščevalno agencijo (CIA) in Agencijo za nacionalno varnost (NSA), medtem ko je ameriška vohunska industrija kot celota porabila milijarde za "nanotehnologijo". ".

 

"Nano" je v osnovi opredeljen kot "milijarda metrov", "NanoTech" pa je enostavno najbolj vroča nova znanost na planetu. Poročilo iz leta 2003 svetuje

: „V ZDA starejši oblikovalci znanstvene politike in igralci v industriji načrtujejo nov slog projekta„ Manhattan “ali„ Apollo “za združevanje strateških tehnologij na nano merilu (milijarda metrov). Njihov cilj je združiti biotehnologijo, informacijsko tehnologijo in kognitivno (nevronsko) znanost z atomsko tehnologijo na nano lestvici. Operativna enota v informacijski znanosti je B it; nanotehnologija manipulira z A tomi; kognitivne znanosti se ukvarja z N eurons in biotehnologije izkorišča G en. Skupaj ustvarijo BANG. Zagovorniki pravijo, da bo združitev teh tehnologij v eno vodila do velike industrijske revolucije in družbene "renesanse", ki bo zagotovila ameriško prevlado - vojaško in gospodarsko - skozi 21. stoletje. "

Z drugimi besedami, ameriška VLADA je od leta 2003 do danes zapravila neštete milijarde dolarjev, da je ustvarila in uporabila vrhunsko orodje SVETOVNEGA NADZORA IN NAČRTOVANEGA GENOCIDA - znanost o „nano“ RFID (radiofrekvenčni identiteti) čipih in nano- robotiko, ki jo povezuje in poganja mojster, vsemogočen super računalnik z zares neverjetno umetno inteligenco.

Ta članek bo opredelil glavne akterje na tem področju in razkril skrite programe tistih, katerih želja je spodkopati osebno svobodo v iskanju neomejene zemeljske moči in bogastva. Ta članek bo pokazal, kako se je NSA (ki danes nadzoruje svetovni BITS ali tehnologijo za pridobivanje informacij) v sodelovanju z izjemno nevarno paravojaško, najemniško, zasebno korporacijo z imenom DynCorp International, ki je drastično zmanjšala raven človeške populacije na Zemlji , medtem ko je preživele postavila pod popolnim in popolnim super računalniškim nadzorom uma . Sliši se neverjetno? Seveda se, vendar vas prosimo, preberite, preden sodite!

 

Vem, kako neverjetno bizarno in radikalno zveni zadnji odstavek. Dovolil vam bom, da se vam zdi, kot da je ta avtor prebral preveč znanstvenofantastičnih romanov - vendar ponižno trdim, da je resnica pogosto bolj tuja kot fikcija - zlasti v svetu nanotehnologije. Dragi bralec, lahko se odločite, da boste vzeli "rdečo tableto" in ne boste več brali. Izbirate lahko med privezami na oči. Lahko pa se odločite, da vzamete "modro tabletko", preberete in vidite, kako globoko zajčja luknja seže. Spomnite se nesmrtnih besed Thomasa Jeffersona: "Cena svobode je VEČNA BUDNOST." V današnjem svetu je »večna budnost« še kako pomembna - orodja in prakse sovražnikov osebne svobode postajajo vse bolj izpopolnjena in zaničljiva. Vsak mesec se na tem eksplodirajočem polju NANOTECH dogajajo novi in ​​neverjetni preboji. To je še toliko bolj razlog, da smo pozorni in pozorni na dogajanje na tej fronti. Amerika MORA ZDAJ sprejeti nekatere pomembne in monumentalne odločitve - ali pa se v nekaj zelo kratkih letih soočiti s hudimi posledicami.

 

BIOTECH + INFORMACIJSKA TEHNIKA (IT) + NEURON SCIENCE = ROJENJE NWO

 

Reinhardt GehlenNe glede na to, ali povprečni Američan verjame ali ne, je dobro dokumentirano dejstvo, da si nekaj izbranih "elitnih" družin že od zgodnjih 19. stoletja prizadeva ustvariti "nov svetovni red". Ta »novi red« je bil gonilna sila Hitlerjevega »tretjega rajha« in nehumanih grozodejstev nacistov. Hitlerja so financirale in na oblast pripeljale te "elitne" bančne družine, njihov "moški" pa je bil nihče drug kot Prescott Bush , oče Georgea HW Busha in dedek našega zadnjega predsednika z vzdevkom "Dubya" (2). Nikoli ne smemo pozabiti, da je sestavni del te temne agende "evgenična znanost" ali, poenostavljeno rečeno - vzpostavitev "glavne rase" belih nadčlovekov in hkrati odstranjevanje vseh "slabših" ras iz obstoječih na planetu Zemlja. Druga svetovna vojna ni končala te brezbožne norosti; povzročilo je le, da je šel v ilegalo, delal v tajni tajnosti in načrtoval "novo razkritje" v svetovnem merilu. Evgenika ni izvirala iz nacistične Nemčije, temveč iz Združenih držav [Rockefellers], "Dežela svobodnih". Poleg tega je žalostna resničnost, da velika večina sadističnega nacističnega gestapa SS . častniki pod generalom Reinhardtom Gehlenom{foto desno] (Hitlerjev vodja obveščevalne službe in prikriti šef Gestapa) so dobili nove identitete, dokumente o ameriškem državljanstvu in zaposlitev v novoustanovljeni Centralni obveščevalni agenciji in NSA. Tu ne govorimo o nekaj sto nacistih iz zgornjega ešalona, ​​ampak dobesedno o tisočih! Druga generacija gestapovskih lopov in nacističnega vodstva je danes živa in zdrava. Njeno ime je DynCorp International. - in podobno kot hobotnica, ki se skriva med skalami koralnega grebena, so njene zaničaste lovke prodrle globoko v notranjost in pridobile navidezni nadzor nad DHS, CIA in seveda NSA.

 

Ta članek bo pokazal trdne dokaze, da je DynCorp International gonilna sila za proizvodnjo oroženih virusov, kot je "Roman H1N1", in tudi razkril resnično agendo njihove želje po cepljenju sveta . Dokazi kažejo, da je DynCorp odgovoren za ustvarjanje teh virusov na Ft. Detrick Maryland ,   namestitev čipov nano-RFID v igle cepiva proti virusu in končno razširitev številnih novih in neizmerno močnih RAČUNALNIKOV za sledenje, da bo NSA uvedla "končno rešitev" in dobesedno nadzorovala in podredila celotno svetu. Dobesedno sledi tej formuli "BANG" --- B (nadzor nad računalniki) AToms (nano-čipi), ki Kontrola N eurons (kontrolni človeški um), ki krmilijo G Enes (naci Eugenics (4) ) . Da ne bo pomote, TEHNOLOGIJA V CELOTI PROGRAMIRANJA IN TUDI IZGRADNJE ČLOVEKA V LABU OBSTAJA IN SE UPORABLJA DANES.

 

Super računalniki NSA v spletu v Fort. Meade dobesedno skenira celotno telekomunikacijo na svetu in snema "sumljive" pogovore. Podobno so se isti superračunalniki v kombinaciji z biološko nanotehnologijo dobesedno obudili in na novo ustvarili različne različice virusa morilcev iz leta 1918, ki je ubil milijone ljudi po vsem svetu (5) . Naslednja faza je uporaba iste nanotehnologije za nadzor NEVRONOV človeških možganov v obsežnem, po vsem svetu računalniško podprtem umu - s končnim ciljem, da sčasoma nadzorujemo človeški GENSKI BAZEN - ala nacistična agenda iz leta 1938. Raziskujmo dokaze za vsako od teh trditev, ki temeljijo na dejstvih. Upoštevajte dokazno sled in sami sklepajte.

 

KAJ JE DYNCORP INTERNATIONAL?

Ustanovili so ga leta 1946 ob koncu druge svetovne vojne sodelavci ustanovitelja CIA / NSA in direktor OSS William "Wild Bill" Donovan (Dyncorp je takrat posloval kot Eastern Air Freight Co. ), Dyncorp Intl. je bila v petdesetih letih neprekinjena tarča FBI-jevega nadzora in preiskav. Dejansko je FBI po nedavni zahtevi FOI izdal ogromnih 747 strani dokumentov o očitno vprašljivih dejavnostih "Divjega zakona" Donovana in njegovih pajdašev (5) . Zdi se, da je razlog za takšno preiskavo zgodnja povezanost Donovana in direktorja Cie Allena Dullesaz nacističnim šefom obveščevalne službe, generalom Reinhardtom Gehlenom in Gehlenovo skupino "znanstvenikov", lopov in vohunov, ki so postali glavni del "obveščevalne" skupnosti ZDA po "operaciji sponke". Vse to je bilo formalno dogovorjeno s pogodbo in CIA / NSA je bila ustanovljena po podpisu "tajne" " pogodbe iz Ft. Hunt . " (6) General Gehlen je dejansko postal vodja nemške pisarne Cie, potem ko naj bi z družino (menda je imel sina, rojenega leta 1941) prevzel priimek Woolsey in prejel dokumente o državljanstvu ZDA s seznamom prebivanja v Oklahomi. Reinhardtov domnevni sin R. James Woolsey(rojen leta 1941), se zdi, da je sledil očetovim ponosnim stopinjam in postal direktor podjetja DynCorp Intl., v času Clintonove uprave pa je vodil CIA . (Čeprav nisem mogel v celoti potrditi Woolseyjevega očeta, ki je bil dejansko šef nacistične obveščevalne službe Gehlen, (nekateri podatki o PaperClip še vedno niso na voljo), moram reči le, da je podobnost z družino precej izjemna)

Oče in sin?

Reinhardt Gehlen   R. James Woolsey

Reinhardt Gehlen R James Woolsey

 

Od svojih začetkov leta 1946 je danes DynCorp International po lastni spletni strani "glavni vladni izvajalec za obdelavo podatkov, vojaške operacije in obveščevalno delo." DynCorp navaja svoje glavne "stranke javnega sektorja" kot: Center za nadzor bolezni (CDC), Ministrstvo za obrambo (DoD), Urad za popis , Ministrstvo za šolstvo , Ministrstvo za energijo , Ministrstvo za zdravje in socialne zadeve , Zvezni preiskovalni urad (FBI), ameriške letalske sile (USAF), ameriška vojska , ameriška mornarica in med drugim ameriška poštna služba (USPS).

Resnica je, da je DynCorp International veliko več kot to. Po navedbah CorpWatch (7) in celo Wikepedia (8) DynCorp International zagotavlja usposabljanje za policijske sile po vsem svetu. Je primarna "zasebna varnostna sila" v Iraku in zagotavlja vrhunsko varnost obsežnih polj maka Cie v Afganistanu. Zagotovila je tudi varovanje New Orleansa po orkanu Katrina. Odgovoren je za patruljiranje celotne meje med ZDA in Mehiko, v Kolumbiji opravlja "bistvene storitve" znanim mamilnim kartelom in seveda - je globoko vpleten v mednarodno trgovino s "spolnimi sužnji", tako nazorno prikazan v nedavnem filmu " Taken”V vlogi Liam Neeson. Zdi se, da je DynCorp prav tako šibek kot njegov predhodnik, nacistični gestapo. Je to lahko povezano s tem, da so njegovi najmočnejši direktorji povezani s častniki Gestapa?

 

DYNCORP IMA PATENTE ZA IZDELAVO VIRUSOV

Šokiran sem bil, ko sem ugotovil, da ima DynCorp na desetine ameriških in mednarodnih patentov, povezanih s postopkom IZDELAVE VIRUSOV iz celic ledvic afriških zelenih opic. Ameriški patent 6025182 - "Metoda za izdelavo virusa iz celične linije ledvic afriške zelene opice" je bil izdan DynCorp Intl. 15. februarja 2000 (9) Ta patent jasno opisuje postopek ustvarjanja "novega" virusa iz opičjih celic. Poleg tega ugotavljamo, da Ft. "Zaposluje" tudi "izumitelje" patentiranega postopka. Detrick - kjer vemo, da je bil virus gripe iz leta 1918 repliciran in oborožen z uporabo opičjih celic kot gradbenega materiala.

Zakaj bi paravojaška družba, kot je Dyncorp, želela posedovati in patentirati nevarne, morilske viruse, ki jih je ustvaril človek? Odgovor je spet v spisih in svetovnem vzoru rajha Adolfa Hitlerja - genocidnem uničenju "neprimernih" v prihodnosti. Ugotovljeno je bilo dobro, da je na tisoče Hitlerjevih najpomembnejših poslušalcev prišlo v Ameriko in dobilo nova imena in identitete v skladu s CIA-jevo operacijo PaperClip. Ali bi moral biti kdo presenečen, da njihovi otroci in vnuki ne bi še naprej videli, kako vizija Hitlerjeve utopije (Novi red vekov) postane resničnost?

DYNCORP IMA PATENTE ZA IZDELAVO VIRUSNIH CELIC

Na spletnem mestu "Patent Storm" je naštetih 31 patentov, povezanih z DynCorp (10) . Poleg patenta, ki jim omogoča zbiranje informacij in ustvarjanje podrobnih informativnih datotek o ciljnih posameznikih s spletnih mest, kot sta Facebook in Twitter, ima Dyncorp ekskluzivne patente za "cepiva proti gripi", ki so bila ponovno izdelana iz celic afriških zelenih opic ( 11) . Natančno iskanje in pregled, kako natančno nastajajo antigeni cepiva "H1N1", bosta pokazala, da je antigen gojen v celicah afriške zelene opice. Glede na dejstvo, da so bili številni nacistični znanstveniki Reinhardta Gehlena med operacijo PaperClip ponovno postavljeni na velike farmacevtske položaje, bi razložili, kako in zakaj DynCorp Intl. bi bil postavljen tako strateško, da bi izkoristil nenamerne dobičke na svetovnem trgu cepiv proti „pandemični gripi“.

Nenamerni dobiček pa je le majhen del širše slike. Igle za cepivo proti pandemiji gripe dovajajo na ducate majhnih nano velikih računalniških čipov v kri vsakega posameznika, ki se cepi (12) . Ti "nano-čipi" so zasnovani tako, da prehajajo človeško krvno-možgansko pregrado in se sčasoma namestijo v možganskih nevronih. Po doseganju predvidenega končnega cilja v možganskih nevronih človeških možganov so ti neverjetni nanočipi zasnovani tako, da prek satelita komunicirajo s prikritim glavnim računalnikom, nič hudega sluteča žrtev pa postane nezaželeno vohunsko orodje. Oči žrtve postanejo daljinski fotoaparat NSA, ušesa pa njihova naprava za poslušanje. To je seveda zelo iznajdljivo, a vsaj zelo nevarno za človekovo svobodo in zasebnost. Novi RFID čipi imajo neverjetno 128-bitno zmogljivost ROM-a (13) (toliko kot prenosni računalniki) za shranjevanje edinstvene 38-mestne številke, ki se nato vnese v podatkovno bazo glavnega računalnika, skupaj s čipom, ki odčitava edinstveno žrtev Struktura DNK.  Vsaka človeška misel, reakcija, sluh in vizualno opazovanje povzroča določen nevrološki potencial, konice in vzorce v možganih in njihovih elektromagnetnih poljih, ki jih je zdaj mogoče razvozlati v misli, slike in glasove na glavnem računalniku . Elektromagnetna stimulacija z vgrajenimi mikročipi lahko torej spremeni človekove možganske valove in vpliva na mišično aktivnost, povzroča boleče mišične krče, ki jih doživljamo kot mučenje, ali na drugi strani lahko spodbudi možgane z evforijo in občutki skrajnega miru, ko posameznik upošteva navodila glavnega računalnika .

Elektronski nadzorni sistem NSA, ki je nameščen pod zemljo na Ft.Meade, lahko danes istočasno spremlja in obravnava milijone ljudi. Vsak od nas ima v možganih edinstveno frekvenco bioelektrične resonance, tako kot ima vsak človek edinstvene prstne odtise. Z elektromagnetno frekvenco ( EMF) možganska stimulacija, ki jo v celoti kodirajo ti 128-bitni ROM nano-čipi, lahko v možgane pošlje specifične pulzirajoče elektromagnetne signale, zaradi katerih tarča doživi želene glasovne in vizualne učinke. Poleg tega, da oči in ušesa žrtve pošiljajo signale glavnemu računalniku, lahko tudi manipulira z mislimi in fizičnim vedenjem žrtve! To je zelo resnična oblika elektronskega bojevanja. Ameriške astronavte so vsadili, preden so jih poslali v vesolje, da bi lahko sledili njihovim mislim in vsa svoja čustva lahko 24 ur na dan zabeležili računalniki NASA v Houstonu.

Odlično spletno mesto, ki vse to zelo podrobno razlaga, je:

http://preventdisease.com/news/09/100509_injectable_nano_microchips.shtml

VELIKO PRIPOROČAM, da si vsi, ki berejo ta članek, vzamejo čas in si ogledajo petodelno predstavitev z naslovom "En glavni računalnik, da jih bo vodil vse" na Youtube na tem naslovu:

">

Ravno zaradi tega želi Obama omejiti in omejiti internet - ker je tam danih toliko RESNICE - in "mainstream" mediji še ne morejo nadzorovati njegove vsebine! Pazi in se nauči, zakaj še vedno lahko !!

 

Nano-čipi, odstranjeni iz "praška", v primerjavi s človeškimi lasmi prekrivajo notranjost cepiva "H1N1".
Nano čips in človeški lasje

 

DYNCORP JE LASTNIK SVETOVALNE SKUPINE PHOENIX - ŠPIJUNSKI TRENERJI

20. oktobra 2009 ali približno tega dne je DynCorp Intl. zaključil nakup družbe Phoenix Consulting Group s sedežem v Aleksandriji v Virginiji . V začetku septembra je spletno mesto Phoenix Consulting Groups, www.intellpros.com, precej nazorno podrobno opisovalo, da zagotavlja usposabljanje za VSE obveščevalce v VSEH vejah obveščevalne skupnosti - od Cie, NSA, mornariške obveščevalne službe, vojaške obveščevalne službe itd. Zdaj, ko je Dyncorp lastnik podjetja Phoenix Consulting, je spletno mesto zelo nejasno glede tega, katere natančno »tečaje obveščevalne službe« ponuja - in seveda, komu natančno se ponuja »izobraževanje«.

 

Komentirajoč združitev je izvršni direktor DynCorpa Bill Ballhaus izjavil: "Ta pridobitev je v skladu z našim ciljem pospešiti rast, razširiti ponudbo storitev in prodreti v nove segmente." »Phoenixov talent dopolnjuje poslovanje DynCorp International in širi našo sposobnost zagotavljanja prepričljivih storitev obveščevalni skupnosti in strankam za nacionalno varnost. Ta pridobitev bo še naprej krepila DynCorp International kot vodilnega ponudnika specializiranih kritičnih storitev za civilne in vojaške vladne agencije po vsem svetu. " (14)

 

Neverjetno je, da o tako veliki združitvi v medijih skorajda ne bi poročali. Posel DynCorp mora biti zelo donosen, da lahko upraviči tako velik nakup denarja.

 

Zdi se, da spletno mesto DynCorp / Phoenix spodbuja tečaje šolanja v zasebnem sektorju / Fortune 500. Odlomek z njihove spletne strani, ki promovira njihove korporativne tečaje, se glasi:

 

ŠPIJUNIRAJ: Vaš tekmovalec vas vohlja. Torej, kaj se s tem jezi ?
Avtor William Green

DUZAC ŠTUDENTOV se spusti na Disneyev rajski otok v Orlandu v zvezni državi Fla. V februarju je mirna noč in jim nič ne uspe. Določeni so, da prenašajo tujce in iz njih pridobivajo skrivnosti.

Ava Youngblood cilja na krajinarja iz Philadelphije. V nekaj minutah je odkrila, da zasluži 1500 dolarjev na teden, izgubil je prihranek pri ločitvi in ​​je lastnik hiše v višini 150.000 dolarjev.

Drugi študent ovreči poslovneža iz Arkansasa in hitro ugotovi, da ima na svojem tekočem računu vsaj 1000 dolarjev. Študent razmišlja o zapisu številke poslovne kartice American Express.

Šola za izsiljevalce in prevarante? Ne. To so zaposleni v podjetjih, ki se udeležujejo tečaja, ki ga plačajo njihovi šefi. Njihova učitelja sta William DeGenaro, ki je nekoč delal v protiobveščevalnih službah ameriške vlade, in John Nolan, ki je del 22-letne kariere vojaške obveščevalne službe rekrutiral in šolal vohune v Nemčiji, Kambodži in Vietnamu.

Najboljši korporacijski spooks se zdijo nedolžni in prijazni - in vedo, kdaj naj bodo neumni.

Na pomožni fakulteti Centra za operativno poslovno obveščevalno službo sta John Quinn, ki je delal za Cio kot vohun s sedežem v Tokiu, in generalpodpolkovnik (upokojeni) James Williams , nekdanji direktor ameriške obrambne obveščevalne agencije [DIA].

Študenti so tu, da se naučijo, kako svojim delodajalcem pomagati zbrati "konkurenčno inteligenco". Ta inteligenca bi lahko zadevala zasnovo in ceno prihodnjega izdelka konkurenta, prednosti pridobitve konkurenčnega podjetja ali nevarnosti vstopa na nov trg.

Če je posel vojna, podjetja potrebujejo informacije o drugi strani. To je predpostavka, v kateri deluje šola. Opombe s tečaja to miselnost bojevnika krepijo s citati Johna Le Carrea in umetnine vojne Sun Tzu: "Vohuni so najpomembnejši element vojne, saj je od njih odvisna sposobnost gibanja vojske (15) ."

 

DYNCORP JE SODELOVAL Z NSA

Moralno vprašljivo pri zgornjem opisu "korporativnega usposabljanja" je, da lahko s pregledom informacij na javni spletni strani DynCorp ugotovimo, da je DynCorp, globalna, "zasebna", "profitna" korporacija očitno v postelji z "javno" družba, Agencija za nacionalno varnost, ki deluje na knjigi davkoplačevalcev.

 

Na primer, DynCorp trenutno oglašuje za položaj " višjega direktorja, Intelligence Community Capture Management " z varnostno potrditvijo SCI / NSA "Top Secret". Kako natančno lahko "zasebna" korporacija ponudi varnost NSA "Top Secret"? To je noro!

Poleg tega oglas za delo navaja:

"IZKUŠNJE: Izkazati je moralo, da ima obveščevalna skupnost (IC) razvoj poslovanja in spretnosti ter imeti najmanj 10 let ustreznih nedavnih izkušenj z IC / DoD [Ministrstvo za obrambo], zlasti z Agencijo za nacionalno varnost (NSA) , National Reconnaissance. Agencije (NRO) in / ali Nacionalne geoprostorske agencije (NGA), z prednostjo do izkušenj pri NSA. Kandidat mora imeti dokazano evidenco ujemanja za velike priložnosti (100 USD + M) z visoko stopnjo zmagovanja v vladnem pogodbenem okolju. Kandidat mora dokazati zgodovino pozicioniranje, ki opredeljuje strategijo, in gradnjo predlog zgodbo za velike in majhne možnosti " (16) .

Kaj natančno pomenijo "upravljanje zajemanja obveščevalne skupnosti", "dokazani zapis zajemanja" in "spretnosti zajemanja"? Da bi odgovoril na to vprašanje, sem našel »priročnik«, ki ga je natisnil Oddelek za pravosodje Zvezne vlade z naslovom: Razumevanje sodobnih obveščevalnih organov kazenskega pregona: koncept in opredelitev (17) . Presenetljivo je, da je izraz "zajemanje" opredeljen kot uspešno zbiranje občutljivih lastniških informacij s pomočjo katerega koli elektronskega nadzornega medija. Torej, v primeru DynCorp iščejo posameznika, ki bi "upravljal zajemanje", potencialno vredno več kot 100 milijonov dolarjev, v zelo donosnem "OKOLJU VLADNIH POGODB! 

Prepričajmo se, da popolnoma razumemo ta scenarij. DynCorp sodeluje z SuperSpy Network NSA in njenimi telekomunikacijskimi vohunskimi sateliti, ki jih financirajo davkoplačevalci, da bi v obsežnih ameriških vladnih pogodbah ugodno obravnavali svoje "ponudnike". Zdi se mi, da se davkoplačevalci s tem resnično osramotijo! Nikoli se ne bojite, če ste majhno zasebno podjetje, ki konkurira za veliko vladno pogodbo in se bojite, da so bile vaše telekomunikacije morda vdrte, lahko vedno najamete " Certified Ethical Hacke r", ki je usposobljen za NSA , kot je gospod Haywood McDowell (18) za zagon simuliranega "krampanja" v vašem omrežju! Kakšen lopar! Strašljivo je, da gre očitno za novo "industrijo rasti" - Certified Ethical Hacking(CEH) certificiranje in usposabljanje. Ne bi bil niti najmanj presenečen, da DynCorp / Phoenix ponuja tudi "certifikat".

 

NSA ŠIRI SVOJO "RAKETO" V UTAHU - ZA KAJ NAMEN?

 

V zaključku je ta članek pokazal, da NSA ne zagotavlja samo satelitskega vohunjenja za vlado ZDA in Pentagona, ampak tudi očitno sodeluje s "poslovnimi strankami", kot so DynCorp International, IBM in druga podjetja iz Fortune 500, da bi jim dal konkurenčna prednost na "globalnem" trgu. Jasno bi moralo biti, da ta "javna" birokracija prinaša pesti dobička iz infrastrukture, ki jo financirajo davkoplačevalci. Neverjetno si želijo še več moči in več nadzora na stroške davkoplačevalcev.

 

V kraju, imenovanem » Camp Williams«, 30 milj južno od Salt Lake Cityja v Utahu - ameriškega davkoplačevalca prosijo, naj za nov, najsodobnejši» center za zbiranje podatkov «Agencije za nacionalno varnost porabi najmanj dve milijardi dolarjev. Ta "podatkovni center" se bo razprostiral na 200 hektarjih in bo imel 1 milijon kvadratnih metrov stavbe, v kateri bo "nova generacija" superračunalnika, ki bo porabil vsaj 36 megavatov električne energije - trenutno več, kot porabi celotno mesto Solno jezero! Kakšen tip novega računalnika glede na napredek na področju NANOTEHNOLOGIJE, opisan v tem članku, bi morali porabiti toliko električne energije in obseg tega velikega varnega objekta? Kaj natančno je namenjen temu "podatkovnemu centru"? Trenutna ustanova NSA že zelo učinkovito uporablja svoje satelitsko vohunjenje in vdiranje - kaj točno je "naslednja stopnja", do katere želijo dostopati? Žal so vse zahteve za celo najosnovnejša razkritja prezrte na vseh ravneh "obveščevalne" skupnosti(19).

 

Trdim, da dokler se davčnemu zavezancu ne razkrije popolno razkritje, "podatkovni center" ne bo posloval. Preprosto preveč je tveganj, da bi lahko popolno "slepo zaupanje" vladalo dnevu. Ali je to lahko "En glavni okvir, ki jih bo vladal vsem in v temi jih vezal?"

 

Zdrava pamet in pretekla zgodovina nas ne vodi do drugega logičnega zaključka.

 

Dr. A. True Ott


 

Reference

1. http://govconwire.com/2009/09/dyncorp-to-acquire-phoenix-consulting-group-inc/

2. http://www.intellpros.com/arch_four_one.html

3. http://www.dyncorprecruiting.com/ext/detail.asp?dyn13852

4. http://www.cops.usdoj.gov/pdf/e09042536_Chapter_02.pdf

5. http://www.linkedin.com/pub/haywood-mcdowell-cssa-ceh-nsa-iam-iem/1/541/495

6. http://seattletimes.nwsource.com/html/nationworld/2010893950_apusnsadatacenter.html

7. http://www.corpwatch.org/section.php?id=18

8. http://en.wikipedia.org/wiki/DynCorp_International

9. http://www.patentstorm.us/patents/6025182/fulltext.html

10. http://www.patentstorm.us/search.html?q=Dyncorp&s.x=0&s.y=0&s=s

11. http://www.patentstorm.us/patents/5911998/fulltext.html

12. http://www.fourwinds10.com/siterun_data/health/vaccinations/news.php?q=1252603660

13. http://www.technovelgy.com/ct/Science-Fiction-News.asp?NewsNum=939

14. http://arjournals.an Yearreviews.org/doi/pdf/10.1146/annurev.micro.091208.073359?cookieSet=1

15. http://foia.fbi.gov/foiaindex/donovan.htm

16. http://lookdeeper.org/Misc/TheSecretTreatyOfFortHunt/tstofh/

17. http://www.etcgroup.org/en/node/169

18. http://tarpley.net/online-books/george-bush-the-unauthorized-biography/

19. http://www.etcgroup.org/upload/publication/55/01/tinyprimer_english.pdf

Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje, porabili ga bomo ZA SKUPNO KORIST NAŠEGA NARODA. HVALA, KER STE!


Ekipa OPS

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 113 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?