COVID – SMRTI PO CEPLJENJU

 

Objave na Facebooku ponujajo dokaze o povezavi med cepljenjem proti COVID in smrtnimi primeri.

Uporabniki platforme družbenih medijev so opozorili na objave ljudi, ki so prejeli cepivo in nato umrli.

Celeste McGovern; 22. februar 2021

Uporabniki Facebooka so prepoznali ljudi, ki so objavili, da so se cepili proti COVID-19 in so nato umrli v nekaj urah.

Najnovejša objava na Facebooku 39-letne Brittany Hall Perez iz Atlante z dne 12. januarja slednjo na primer prikazuje na fotografiji z okvirjem, kako nosi masko, pri tem pa v rokah drži potrdilo o cepljenju s sloganom: »REŠI ŽIVLJENJA. Reci da cepivu proti COVID-19.« Osmrtnica za Brittany Hall Perez iz Owens Cross Roads v Alabami v Tribute Archive je 13. januarja oznanila smrt matere dveh deklet, vendar ne pove, kako je umrla.

Drugi uporabniki Facebooka so opozorili na najnovejšo objavo Julie Schlachter Splattstoesser, 50-letnice iz kraja Grand Island v Nebraski, katere Facebook stran vsebuje geslo »Ljubezen do družine je največji blagoslov življenja« in prikazuje njeno najnovejšo objavo na dan 31. december 2020, ki kaže njeno sliko z možem in logotip v obliki srca, v katerem piše: »Cepila sem se proti COVID-19!«

Na osmrtnici v The Grand Island Independent piše, da je Julie Splattstoesser, mati petih sinov, 31. decembra 2020 »nepričakovano« umrla. Bila je koordinatorka kliničnih raziskav v Zdravstvenem centru za zdravljenje raka CHI.

Poročilo (ID 0918518-1) ameriškega vladnega sistema za poročanje o neželenih dogodkih v zvezi s cepivi (VAERS oz. Vaccine Adverse Event Report System) opisuje 50-letno žensko iz Nebraske, ki je zaradi »srčno-dihalnega zastoja« umrla 31. decembra 2020, istega dne, ko je prejela cepivo Moderne.

V osrednjih medijih so poročali o nekaj smrtnih primerih po cepljenju. Slavna 68-letna voditeljica novic iz Detroita je nenadoma umrla dan po prejemu cepiva proti COVID-19, poroča CBS Detroit.

Karen Hudson-Samuel, ki je bila desetletja slavna medijska osebnost v Detroitu, je njen mož našel mrtvo na njenem domu, čeprav vzrok njene smrti še vedno ni znan. »Sumimo, da je šlo morda samo za možgansko kap, vendar je zaradi običajnih stranskih učinkov cepiva to morda le navidezno. Upajmo, da bomo to kmalu izvedeli iz poročila o obdukciji,« je za predstavnike tiska povedal njen mož Cliff Samuels.

Moški, star 70 let, se je zrušil 25 minut po prejemu cepiva proti COVID-19 v centru Javits v New Yorku, poroča KVOA News. Kasneje je umrl v bolnišnici, zdravniki v New Yorku pa so trdili, da ni imel alergijske reakcije.

Windsor Star je poročal, da se preiskuje smrt ženske po cepljenju proti COVID-19, vendar je navedel le nekaj podrobnosti.

Do 12. februarja je bilo v VAERS, ki se posodablja tedensko, prijavljenih 929 smrtnih primerov, 616 življenjsko nevarnih neželenih dogodkov, 316 primerov trajne invalidnosti ter več kot 5.000 hospitalizacij in obiskov na urgentnem oddelku po cepljenju proti COVID.

»Samo po poročilih iz VAERS ni mogoče ugotoviti, ali je cepivo povzročilo ali prispevalo k neželenim dogodkom ali bolezni,« piše na spletnem mestu CDC VAERS. Ta vladni sistem velja bolj za orodje za odkrivanje »znakov« ali vzorcev pomembnih težav s cepivi. Vsak zdravstveni delavec, proizvajalec cepiv ali kdor koli iz javnosti lahko prijavi poročilo v VAERS, zato je moč podatke razlagati le v omejenem kontekstu.

Kljub temu številna poročila v VAERS vsebujejo podrobne opise neželenih dogodkov. 929 poročil o smrtnih primerih, povezanih s cepljenjem proti COVID-19, na primer vključuje informacije o starosti pacienta, njegovem stanju in času po cepljenju, ko so se začeli simptomi, kar je razvidno iz sledečih primerov.

58-letna prebivalka Washingtona je prvi odmerek Pfizerjevega cepiva proti COVID prejela 4. januarja okoli 9. ure zjutraj v zdravstvenem centru, kjer je delala kot gospodinja, eno uro kasneje pa se je začela pritoževati, da ji je slabo in da ima občutek, da bo padla v nezavest. Do 15. ure tistega dne se je glede na poročilo iz VAERS »zdela utrujena in otrpla«, in približno ob 16. uri »ji je zastalo srce ter je ni bilo več moč oživiti«.

56-letni moški, ki je delal v ustanovi za podaljšano oskrbo na Floridi, je 12. januarja prejel drugi odmerek cepiva Pfizer proti COVID, in po eni uri, ko so ga našli, »se ni odzival«. Istega dne so ga razglasili za »možgansko mrtvega« in dva dni kasneje je umrl.

58-letna ženska je 30. januarja v zvezni državi Virginia 20 minut po prejemu prvega odmerka cepiva Pfizer prišla do svojega avtomobila. Po poročilu iz VAERS se je nagnila iz avtomobila in rekla, da ne more dihati ter začela bruhati. Prejela je dve injekciji epinefrina (adrenalina; op. prev.) in plin epinefrin, vendar se je nehala odzivati kmalu po tem, ko so jo naložili v reševalno vozilo, kjer je bila »iz pljuč pacienta izčrpana velika količina tekočine«, na oddelku za nujne primere pa je bila razglašena za mrtvo.

23-letni prebivalec New Yorka je 17. januarja prejel prvi odmerek Pfizerjevega cepiva proti COVID. Poročilo zdravnika navaja: »Bolnik je približno 48 ur po prejemu cepiva dobil visoko temperaturo 40,2°C. Zdravil sem ga z antibiotiki, intravenoznimi tekočinami in metodami hlajenja. Na žalost je 21. januarja 2021 zgodaj zjutraj doživel srčni zastoj in umrl.«

28-letni moški iz New Jerseyja naj bi 11. januarja prejel drugi odmerek Pfizerjevega cepiva, vendar so ga našli na njegovem delovnem mestu v bolnišnici. Ni se odzival. Po poročilu iz VAERS sta bili njegovi zenici »negibni in razširjeni«, poskusi oživitve pa neuspešni.

33-letna ženska je umrla 28. januarja po prvem odmerku Pfizerjevega cepiva. Poročilo, ki ga je vložil zdravnik, navaja, da je bila »bolnica 16 ur po prejemu cepiva najdena mrtva na svojem domu«.

43-letni moški, ki je 8. januarja v New Yorku prejel Modernino cepivo proti COVID, je umrl naslednji dan.

43-letna ženska brez obstoječih zdravstvenih težav, za katero ni bilo znano, da bi jemala zdravila, je v skladu s poročilom iz VAERS, ki ga je pripravil farmacevt, 13. januarja umrla šest ur po prejemu Pfizerjevega cepiva proti COVID-19. »Obdukcija ni bila opravljena. Vzrok smrti ni bil znan, smrt ni bila pojasnjena. Nadaljnji poskusi pojasnitve niso mogoči. Dodatnih informacij ni pričakovati,« je zapisano v poročilu.

48-letni ženski iz Tennesseeja se je 30. januarja po prvem odmerku Moderninega cepiva proti COVID pojavila temperatura, slabost in bruhanje, 1. februarja pa je umrla.

49-letna ženska iz Alabame je 15. januarja dobila prvi odmerek Moderninega cepiva in umrla v nekaj urah zaradi božjastnega napada in srčnega napada.

53-letnemu prebivalcu Kalifornije, ki je 4. januarja prejel injekcijo cepiva Pfizer proti COVID, se je po poročilu iz VAERS počutje takoj poslabšalo. »Nemudoma je šel domov in v posteljo.« Moški je s prekinitvami spal, začel je bruhati in imel je težave z dihanjem. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v urgentno ustanovo, kjer je postal vse bolj »vznemirjen«, še naprej je bruhal in bil je dehidriran. Naslednje jutro je po poročilu iz VAERS »pacient izjavil, da ne more dihati in da mu je um podivjal.« Umrl je 6. januarja ob 10.15 in po poročilu iz VAERS, ki ga je vložil njegov brat, »se noben od simptomov ni pojavil, dokler bolnik ni prejel cepiva.«

58-letni farmacevt iz Virginije je 21. januarja po prejemu drugega odmerka Moderninega cepiva postal utrujen in zasopel. Dva dni kasneje je bil hospitaliziran, saj se je njegovo stanje poslabšalo, vendar je bil na testiranju za COVID-19 znova in znova negativen. Umrl je 5. februarja.

52-letna prebivalka Havajev je umrla dve uri po prejemu prvega odmerka Moderninega cepiva proti COVID-19 zaradi možganske kapi.

Veliko je poročil o umiranju oskrbovancev domov za ostarele po cepljenju proti COVID. Opisi podatkov v VAERS o stotinah primerov življenjsko nevarnih bolezni  in bolezni, ki povzročajo invalidnost, vključujejo reakcije alergijskega šoka (anafilaksija (resna preobčutljivostna reakcija, ki se pojavi hitro in lahko povzroči smrt; op. prev.)), paralizo, Guillain Barréjev sindrom (imunsko povzročena bolezen z omrtvitvami v spodnjih udih, ki postopoma napredujejo navzgor po telesu; op. prev.), nenadno izgubo sluha, nenadno slepoto, epileptične napade, možganske kapi in encefalitis (vnetje možganov).

Vir: https://www.lifesitenews.com/news/facebook-posts-provide-evidence-of-link-between-covid-vaccinations-and-deaths

Centri za nadzor bolezni in preventivo (CDC) v ZDA priporočajo, naj bo na vseh mestih za cepljenje proti COVID ves čas navzoče usposobljeno osebje, zmožno prepoznati in obravnavati simptome anafilaksije, in če je možno, nameščen pribor za intubiranje.

Vir: https://www.lifesitenews.com/news/cdc-covid-vaccination-sites-need-intubation-kits-to-treat-anaphylactic-shock

Raziskovalna študija kaže, da je verjetnost za nastanek Bellove paralize med cepljenimi 3,5 do sedemkrat večja kot pri splošni populaciji. Bellova paraliza obraza je stanje, zaradi katerega je obraz pacienta ohromljen in se na eni strani povesi.

Vir: https://www.lifesitenews.com/news/contrary-to-media-reports-covid-19-vaccines-have-caused-paralyzing-facial-condition

»Imamo do 35 s »cepivom« povezanih neželenih izidov nosečnosti (prezgodnji porod, splav, spontani splav) in 25 »okvar ob rojstvu«. Poročali so o 925 smrtnih primerih, od tega o približno 300 v dveh dneh po cepljenju. To so le kratkoročni učinki!

Obstajajo tudi poročila o »trajni invalidnosti«. Kasneje jih bo še več in takrat jih bo težko povezati s cepivom.

To je ZELO ZELO slabo in toliko ljudi je že cepljenih. Številni bodo razvili hude avtoimunske bolezni, kot so multipla skleroza, neplodnost in prionske bolezni, trombocitopenija (zmanjšanje števila trombocitov; op. prev.), alzheimerjeva bolezen, nespecifična poškodbo možganov, pljučna imunopatologija (bolezenska dogajanja, povezana z neustreznim imunskim odzivom; op. prev.), odpoved več organov.

Mislim, da večina zdravnikov ne razume znanosti. Ne morem verjeti, da se jih več ne bori proti temu. To je proti Nürnberškemu zakoniku1 in je strašen zločin proti človeštvu. Ker se zarodek tako hitro razvija, je dober pokazatelj toksičnosti.

Zdi se, da se drugi znanstveniki v moji ekipi »bojijo« kaj povedati in vse, kar objavimo, politiki filtrirajo, preden se odločijo, kaj bodo povedali javnosti.«

Nobeno od cepiv proti COVID-19 ni odobreno za nosečnice in se deli brez popolne odobritve FDA (U.S. Food and Drug Agency; Zvezni urad za hrano in zdravila; op. prev.) na podlagi odobritve v izrednih razmerah. Poleg tega se vsa štiri cepiva, ki se trenutno delijo, proizvajajo in/ali testirajo s celičnimi linijami, ki izvirajo iz splavljenega otroka.

Vir:https://www.lifesitenews.com/news/whistleblower-reveals-pregnancy-complications-after-covid-19-vaccine

1 Po drugi svetovni vojni je mednarodna skupnost prepoznala resne nevarnosti neprostovoljnega znanstvenega in medicinskega eksperimentiranja na ljudeh. Po nacističnih grozodejstvih je svet potrdil Nürnberški zakonik, ki je zapisal, da je »prostovoljno soglasje človeškega subjekta nujno potrebno.« Mednarodni pakt o državljanskih in političnih pravicah je to prepoved neprostovoljnega eksperimentiranja nadalje zapisal v svojem besedilu iz leta 1966, v katerem je zapisano, da «nihče ne sme biti podvržen medicinskemu ali znanstvenemu eksperimentiranju brez njegovega prostega soglasja.«

Takšna prepoved je zdaj tako splošno priznana, da so nekatera sodišča in učenjaki pravico do informirane privolitve v eksperimentih razglasili kot stvar običajnega mednarodnega prava. Z drugimi besedami, to velja povsod, ne glede na to, ali ima država  posebne zakone, saj običajne norme zdaj prepovedujejo suženjstvo, genocid, mučenje in piratstvo.

Vir:https://beta.publishwall.si/SasVnv/post/571073/po-nacisticnih-grozodejstvih-je-svet-potrdil-nrnberski-zakonik-

Dejstva o COVID-19: https://lifefacts.lifesitenews.com/covid-19/

Vir: spiritussanctus.si

 

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 358 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?