UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

https://www.youtube.com/watch?v=Fh2YNq4Pevk

PODPIŠI PETICIJO, DA SE PRAVICA O SVOBODNEM ODLOČANJU GLEDE CEPLJENJA VPIŠE V USTAVO

Predvidevamo, da bo ta video zelo kratek čas na voljo za ogled. Ampak bomo našli drugo rešitev za objavo. Hkrati ga objavljamo tudi na Facebok spletni strani Gibanja OPS, da vidimo, kje bo dlje časa zdržal. Starši, ki ste cepili - čipirali svoje otroke, vedite, da že imajo v svojih telesih nano delce (ČIP), ki bodo manipulirani preko 5G tehnologije, ki so jo medtem, ko so bili otroci doma, namestili v šolah. Seveda bodo trdili, da imajo običajen wi-fi.

TUDI TA VIDEO, KOT SMO NAPOVEDALI, JE YOUTOBE ZBRISAL, DELUJE PA ŠE VEDNO NA FACEBOOK-u.

TUKAJ

V Gibanju OPS pa predlagamo, da se skupaj vsi kot eden upremo svetovni zaroti zoper človeštvo. Poglejte ta video prav do konca, potem pa si dodatno odprite oči na teh straneh od zgoraj navzdol lepo po vrsti. In se vidimo 12. junija na Glavnem trgu v Kranju ob 18.00 in nato 25. junija s pričetkom ob 12.00 na Trgu republike v Ljubljani.

DELITE NA VSO MOČ! MASONI V SLOVENIJI, KI SO PODREJENI SVETOVNI MASONERIJI IN SATANISTOM, SO NAM NAPOVEDALI VOJNO! REŠITEV JE MNOŽIČEN INTELIGENTEN UPOR VSEH NAS V SKLADU Z OSVOBODILNIM PROGRAMOM NARODNE ENOTNOSTI OOPS. NJIHOV PLAN B JE NETENJE NASILJA, UVEDBA IZREDNIH RAZMER IN PRISILNO ČIPIRANJE VSEH IN VSAKOGAR.

V Nemčiji potres - iz policije ušlo tajno poročilo: KORONA VIRUS JE GLOBALNA LAŽNA OPERACIJA

Za Facebook dogodek kliknite na vabilo in na ZBOROVANJE POVABITE ČIM VEČ sorodnikov, prijateljev, znancev in sodelavcev.


Za Facebook dogodek kliknite na vabilo in na ZBOROVANJE POVABITE ČIM VEČ sorodnikov, prijateljev, znancev in sodelavcev.

Lubi SLOVENCI!

Minilo je 30 let, odkar smo se Slovenci na plebiscitu odločili ZA samostojno in neodvisno državo, kar je bilo razglašeno v Državnem zboru 25.junija 1991.

Ko potegnemo črto in se osvobodimo manipulacij in laži po prehojeni poti 30 let od plebiscita in prehojeni poti 29 let po razglasitvi samostojnosti 25. junija 1991, lahko ugotovimo, da smo še vedno ujetniki stare zanikrne miselnosti totalitarne oblasti, ki nam je ukradla državo.

Namesto da bi si vladali Slovenci sami s pomočjo temeljih postulatov neposredne demokracije - INICIATIVA, REFERENDUM in ODPOKLIC, nam vlada peščica kriminalcev, ki jih brez najmanjšega zadržka lahko imenujemo ORGANIZIRANA KRIMINALNA ZDRUŽBA.

Ta organizira, režira ter že najmanj 28 let ustvarja razdor, razkol in delitev slovenskega naroda. Predvsem na ideoloških podlagah, ko to počne celo z zlorabo žrtev, umorjenih v povojnih množičnih umorih, kar je ponoven zločin nad našimi pokojnimi rojaki.

Orkestrirana enotnost naroda leta 1990 - 1991 jim je služila samo za to, da so izvedli slepilni manever odcepitve od skupne države Jugoslavije in utrditev svoje oblasti z menjavo obrazov v vidnem polju avtoritarne oblasti. Po tem so se privilegirani udbo-partijci in ZSMS-jevci razdelili na Kučaniste in na Janšiste, da so delili, sejali razdor in prepir, saj so samo tako brezbrižno vladali in plenili sadove žuljev generacij večine marljivih generacij Slovencev.

Medtem ko se je narod spopadal med seboj, so nas oropali za preko 200 milijard premoženja in nas zadolžili za preko 20.000 evrov na vsakega Slovenca od zibeli do groba. Oropan si vsak Slovenec za preko 110.000,00 evrov in dolga imaš za 20.000,00 evrov.

Je treba še kaj dodati, da bi razumeli, kje se nahajamo Slovenci danes? Smo tik pred tem, da razglasijo bankrot in kolaps, potem pa celo morebiti razkosanje Slovenije in priključitev razkosanih delov Madžarski, Avstriji, Italiji in Hrvaški.

"Veliki" v svetu kot so ZDA govorijo vse bolj na glas, da je Slovenija v tem delu Evrope faktor nestabilnosti in da Slovenci ne znamo upravljati s svojo državo, zato je najbolje, da je sploh nimamo.

Slišite, za kaj gre?!? Pred tem, da se zgodi najbolj črn scenarij, pa je velika verjetnost, da bo prekinjeno financiranje Slovenije s krediti, kar bo pomenilo jezo in bes mnogih, ki so odvisni od nakazil iz državne blagajne. Posledično bodo oblastniki in režiserji iz ozadja poskušali zanetiti nasilje med narodom, ker vedo, da bodo samo na ta način preusmerili pozornost naroda od svoje odgovornosti za zavoženo Slovenijo.

Zato, ker to vemo, ker znamo logično sklepati, se organiziramo ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije z inteligentno organizacijo vseh neprivilegiranih Slovenk in Slovencev ter lojalnih državljanov, ki nas je okoli 80%, da v miru, z medsebojnim spoštovanjem, sodelovanjem, modrostjo, jasno besedo in Osvobodilnim programom narodne enotnosti ZA OOPS izvedemo prepotrebne, pozitivne družbene in politične spremembe.

http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/drugacna-politika/1237-osvobodilni-program-narodne-enotnosti-oops.html

Vabimo vas, da o tem zapisu in programu temeljito premislite in se dvignete iz cone lažnega udobja ter se pridružite MIROLJUBNEMU ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije, da bomo vsi kot eden izvedli še zadnji del naše večletne organizacije v sklepno dejanje, ko bomo vsi v en glas lahko vzkliknili oblastniški oligarhiji ŠAH - MAT.

Prosimo, da se zavedate resnosti našega položaja, ki je nezavidljiv bolj kot je kdajkoli bil, saj je slovenski narod s strani svetovnih in domačih MASONOV obsojen na SMRT in UNIČENJE. Na to dejstvo kažejo številna dejanja njihovih nameščencev pri vzvodih odločanja, saj sprejemajo odločitve, zakone, uredbe in podpisujejo mednarodne pogodbe ter ukrepe, ki tvorijo izvajanje direktnega GENOCIDA ali RODOMORA nad našim narodom.

Pika na i temu je izvedba KORONA PLAN-DEMIJE PREVARE, ki skriva v ozadju prisilno cepljenje oz. čipiranje, kar nas bo z novo tehnologijo 5G spravilo v popolno podrejenost in suženjstvo, mnoge Slovence bodo umorili.

TO JE SVETA RESNICA in ROTIMO VAS, DA SE ZBUDITE TER NE NASEDATE UGRABLJENIM MEDIJEM, KI VAS VSAK DAN PREPRIČUJEJO, MANIPULIRAJO IN VAM LAŽEJO, DA SKRBIJO ZA VAŠE ZDRAVJE. V RESNICI JE RAVNO OBRATNO. V resnici gre za ustrahovanje, laži in prikrivanje dejstev, da bi vas pripravili čimveč do prostovoljnega čipiranja.

Vabimo vas, da se dogovorite in pošljete na ZBOROVANJE vsaj enega člana iz vaše družine, kar bo pomenilo, da nas bo združenih ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije vsaj 780.000 (približno toliko je v SLO družin) Slovenk in Slovencev v Ljubljani, od koder ne bomo odšli, dokler ne bo Slovenija OSVOBOJENA.

Vedite, da že dejstvo, da se 25. junija sprožijo potoki in reke ljudi v Ljubljano iz celotne Slovenije, bodo glavni režiserji in razdiralci Slovenije pobrali šila in kopita in pobegnili iz države.

Nato bomo po scenariju ISLANDSKEGA UREJANJA NAKOPIČENIH PROBLEMOV Slovenci v skladu z Osvobodilnim programom narodne enotnosti na podlagi sprejete nove družbene pogodbe - USTAVE začeli graditi Slovenijo na tem novem zdravem temelju, da bo vzgled celotnemu svetu.

Uničevalci in razdiralci ter roparji pa bodo na koncu končali v zaporih (ograjenih njivah, kjer bodo s poljedelskim orodjem do konca življenja obdelovali zanemarjeno rodovitno zemljo), na Zavodih za zaposlovanje in na smetišču zgodovine z njihovimi uničevalskimi ideologijami vred.

Vsak bo moral sprejeti odgovornost pred obličjem pravične pravne države, ki jo bomo vzpostavili, za svoja pretekla zla dejanja zoper narod ali pa za to, da so na položajih opustili dolžna ravnanja, ko niso ukrepali ali pa so gledali stran, ko so njihovi botri uničevali vse, kar je pomembno za našo dobro prihodnost. Ko vzpostavimo pravično pravno državo, jim bo vse nakradeno premoženje zaseženo, če ga ne bodo do postavljenega roka prostovoljno vrnili.

Upamo, da je popolnoma jasno zapisano in vas bo tudi ta naš zapis spodbudil, da še v zadnjem trenutku naredite, kar vam bo velevalo srce, in ne pozabite, VSI SMO TUDI REDITELJI.  Da bdimo nad morebitnimi provokatorji, ki jih bodo poslali med nas, da bi zanetili nemire in nasilje.

Na MIROLJUBNO ZBOROVANJE ZA OOPS s seboj prinesite nekaj za sedenje (zložljiv stol, blazino ipd.), da se bomo povsem umirili in se v miru, v tišini začeli pogovarjati in dogovarjati za najboljše poteze, ki jih bomo storili, da čim prej končamo to kalvarijo in začnemo stopati vsi skupaj po poti v SVETLO PRIHODNOST.

ZDAJ GRE ZA VSTATI INU OBSTATI, LUBI SLOVENCI!

SKUPAJ ZMAGAMO!

KDOR NI Z NAMI, JE ZA NAMI!

DELIMO, SPODBUJAMO IN UKREPAJMO ZA OOPS!

http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/drugacna-politika/1237-osvobodilni-program-narodne-enotnosti-oops.html

25. junija pa vsi v Ljubljano, GREMO DO KONCA, DO Osvoboditve Slovenije. Ob 12.00 začnemo na Trgu republike in končamo, ko bomo zagotovo videli, da so glavni akterji tudi zadnje prevare v preiskovalnih zaporih.

Ekipa OPS


 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 313 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?