Referendum za zakon OPS

 

Sprejem zakona OPS z referendumom

Razumevanje bistva zakona. Mnogim slovenskim volivkam in volivcem je spričo sedanjih že kar nevzdržnih razmer (velika nezaposlenost, visoka inflacija, nizka raven plač in pokojnin, nove in nove kraje družbene lastnine, popolna razpuščenost sodstva, itn.) danes že povsem jasno, da si korenitih sprememb v družbi v bistvu ne želi nobena politična stranka, kar se jasno kaže tudi v čedalje slabši volilni udeležbi.

Zato bo za mnoge napoved sprejetja in izvajanja zakona z navedeno vsebino bržkone pomenila novo veliko upanje v boljši jutri in izhod iz njihovega sedanjega malodušja in apatije in predvsem vse večje moralne in materialne bede.

Nenazadnje bo nakazane spremembe lahko dojel vsak, tudi še tako preprost volivec.

Večino volivk in volivcev pa bo moč s tem zakonom zlahka prepričati, da se bodo razmere vendarle začele spreminjati tudi v njihovo prid in ne samo v korist vseh privilegiranih, kot se je to doslej vedno dogajalo.

Razen tega si bo pri nas vsak na jasnem, da bo ta zakon omogočil tudi hitro razrešitev mnogih problemov, ki se vlečejo že vrsto let in jim danes ni videti konca (npr. ureditev kadrovskih problemov s takojšnjo ukinitvijo negativne kadrovske selekcije, poprava krivic, uveljavitev pravične pravne države, razrešitev vseh afer, vrnitev odtujenega (pokradenega) družbenega premoženja, sprejem ustreznejše zakonodaje, razcvet gospodarstva, višje plače, pokojnine in nižji davki z racionalno in učinkovito javno upravo itd.).

Osnutek referendumskega vprašanja. Iz predstavljenega besedila je razvidno, da je že preambule Zakona OPS sestavljena tako, da so v njenem sklepnem delu v nekaj alinejah povzeti cilji, namen in poglavitna vsebina, ker bo to besedilo predstavljalo tudi del referendumskega vprašanja.

Na tej podlagi bi referendumsko vprašanje za odpravo privilegijev socializma in vseh prigrabljenih v 22 letih trajajoče za večino škodljive tranzicije, tudi njemu naj na kratko rečemo kar Referendum OPS, lahko bi zgledal takole:

REFERENDUM
O Odpravi Privilegijev Socializma in dvaindvajset let trajajoče škodljive tranzicije

Referendumsko vprašanje.

Ali ste za sprejem zakona, s katerim bodo dokončno in v vseh pogledih odpravljeni škodljivi privilegiji (posebne, izjemne pravice določene družbene plasti) iz okvira prejšnje državne ureditve oziroma tako imenovanega "socialističnega samoupravljanja" v preteklih desetletjih in iz časa t.i. tranzicije vse do danes, ki je v vseh pogledih naredila ogromno škodo večini slovenskega naroda in vsem državljankam in državljanom.

Uveljavljeni zakon o odpravi privilegijev socializma bo namreč:

1. Odpravil vse privilegije, ki so si jih neupravičeno in predvsem na škodo drugih prilastili samo eminentni (najbolj vidni) predstavniki prejšnjega totalitarnega režima (politične ureditve socialističnega samoupravljanja in v času 22 let trajajoče škodljive tranzicije vse do danes;

2. Preprečil možnost, da bi se podobne stvari dogajale tudi v prihodnjem obdobju, zaradi česar preverjenim zagovornikom in podpornikom bivšega totalitarnega režima in vsem vodilnim ter vodstvenim kadrom, ter njihovim pomočnikom, ki so ta čas na prej omenjenih funkcijah, ko so nedvomno nekateri odgovorni za dejanja, ki so pripeljala Slovenijo v ta nezavidljiv položaj, drugi pa zato, ker so opustili dolžna ravnanja, da bi to preprečili, za določen čas 20 let prepoveduje opravljanje vodilnih in vodstvenih delovnih nalog;

3. Samo omogočal, da se bo na podlagi izvajanja določb tega zakona Republika Slovenija dokončno izvila izpod jarma nekdanjega totalitarnega režima in postala sodobna ter napredna evropska država.

Navodilo za odločitev. Navedeno referendumsko vprašanje temelji na besedilu predloga Zakona o odpravi privilegijev socializma in neupravičenih privilegijev pridobljenih v času 22 let trajajoče za večino slovenskega prebivalstva škodljive tranzicije, s katerim so bile seznanjene vse polnoletne državljanke in državljani RS, s tem referendumom pa se njegovo besedilo sprejema v celoti in začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.

Za sprejem tega zakona oz. zavrnitev glasujete tako, da obkrožite eno od naslednjih možnosti:


ZA

PROTI

**************************************************************************
Predviden izid referenduma. Vedeti je treba, da bo izvajanje Zakona OPS odvzel neupravičene privilegije največ okrog 120.000 državljanom Slovenije oz. po nekaterih razpoložljivih podatkih največ 7 - 9% volilnega telesa, vsi drugi pa bodo z njim lahko samo pridobili (denimo, nova boljša delovna mesta, izboljšanje položaja upokojencev, občutno zmanjšanje državnega aparata in s tem tudi državnega proračuna, kar bo omogočilo znižanje davkov, itn.).

Velika večina Slovenk in Slovencev tudi dobro ve, da bo tak zakon onemogočil samo tiste, ki že daljše obdobje predstavljajo največji balast in oviro pri hitrejšem razvoju in splošnem napredku Slovenije. Hkrati pa so predvsem oni tudi najbolj materialno bogateli na račun drugih že v vseh preteklih desetletjih, še bolj pa neupravičeno bogatijo v zadnjih nekaj letih.

Referendum OPS bo zagotovo uspel, to je neizpodbitno dejstvo. Pričakovati je mogoče, da bo njegov izid zelo blizu rezultata odločitve glede slovenske odcepitve od prešnje skupne države. Problem je le v tem, da volivke in volivci verjetno ne zaupajo nikomur več, na kar opozarjajo podatki o volilni udeležbi na zadnjih volitvah.

Toda naredili bomo vse, da bi ljudje začeli zopet verjeti in bodo šli na volišča. (Še prej pa je treba zamenjati Drdržavno komisijo in pregledati računalniške programe za preštevanje glasov.)

Zato naše pričakovanje o sprejemu zakona OPS s pretežno večino (najmanj 75% volilnih glasov) ni utopija, temveč že postaja realnost. Vendar je tako ugoden rezultat mogoče doseči edino na ta način, da pridejo na referendum in oddajo svoj glas ZA vsi, ki jim ni vseeno, kaj se dogaja z njimi samimi in z njihovim življenjskim in delovnim okoljem.

Gotovo bodo sedaj nekateri zavpili, da je prepozno, da bi takšen zakon morali sprejeti na prehodu iz prejšnjega sistema v t.i. demokratični.

Bolje pozno kot nikoli. Kajti vsi lahko vidite, da se nekatere stvari vlečejo kot jara kača. Čas je, da presekamo, si nalijemo čistega vina in opravimo delo, ki je nujno za razvoj Slovenije v bodoče. Zamujamo pa res že več kot 21 let. Toda, če pogledamo realno, da se je oblastniška tiranija udbofašistoidne oligarhije nadaljevala tudi po letu 1990 in je v tem času spravila Slovenijo domala na kolena, je zdaj razlog za dosledno LUSTRACIJO še bolj potreben.

iz tega razloga se je v tem obdobju pravzaprav še bolj pokazala potreba za takšen korak. (Podobno je leta 2009 naredila Republika Makedonija, lani še Romunija in ne tako nedavno nazaj Poljska, Nemčija, Češka, Slovaška, Latvija, Estonija in celo Albanija, ki ni članica EU, ko smo mi edina država članica EU, ki te katarze ni izvedla)

Seveda bodo s tem zakonom prisiljene k reformi tudi vse politične stranke in ne samo parlamentarne. Zagotovo bodo na podlagi Zakona OPS vsaj nekatere od njih v kadrovskem pogledu dobesedno obglavljene.

Vendar je to pač cena za korenito kadrovsko in moralno prenovo naše družbe, do katere mora priti in bo tudi prišlo. Zato bodo morale vse sedanje politične stranke to ceno slej ko prej plačati in se temu neizogibnemu in tudi povsem naravnemu dejstvu ne morejo izogibati v nedogled.

OPS-ovci

P.S.     POZOR!   POZOR!    POZOR!     POZOR!    POZOR!      POZOR!

Zakon OPS smo 28. aprila 2011 vložili v parlamentarno proceduro, a so oblastniki preprečili možnost obravnavanja zakona, ker so ga blokirali in niso dopustili možnosti, da bi razpisali 60 dnevni rok IN BI DALI MOŽNOST, da bi zbrali 5.000 podpisov podpore. Potem bi pomembnost tega zakona vlagatelji predstavili v parlamentu. 

TO POMENI, DA SO SE OBLASTNIKI POSTAVILI NAD USTAVO RS IN ZAKON IN S TEM PREPREČILI UVELJAVLJANJE LJUDSKE VOLJE PO ZAKONSKO IN USTAVNO ZAJAMČENI DEMOKRATIČNI POTI!!!

TO JE RAZLOG ZA PROTEST Z ZAHTEVO O DEBLOKADI ZAKONA!!!

PRAV TAKO SO VSI OSREDNJI MEDIJI POSNELI DOGODEK, KO STA CIVILNI INICIATIVI VLOŽILI ZAKON A SO JAVNOSTI POTEM PRIKRILI, DA JE BIL ZAKON, KI PREKO 80% PREBIVALSTVA IZBOLJŠUJE ŽIVLJENJE, SPLOH VLOŽEN.

TUDI TO JE UPRAVIČEN IN POTREBEN RAZLOG ZA PROTEST, KER JE NEKDO MEDIJEM UKAZAL CENZURO.

Dokaz cenzure: TUKAJ


Skupina za protest: TUKAJ


Ko bomo de- blokirali ZAKON OPS boste lahko natisnili obrazec in zbrali podpise: 

Prenesite si obrazec za zbiranje podpisov

 

 

Zadnjič posodobljeno (Nedelja, 06 Januar 2013 10:33)

 

Komentarjev 

 
#6 here 16:37 19-01-2022
Appreciate this post. Will try it out.

my webpage - here: https://maps.google.co.uk/url?q=https%3A%2F%2Feztto.com
Citat
 
 
#5 check here 02:32 17-01-2022
Pretty! This was a really wonderful post. Thanks for providing this info.


Also visit my site :: check here: https://google.com.kw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Fonzzang.com/
Citat
 
 
#4 check here 20:45 16-01-2022
It's very straightforward to find out any topic on net as compared
to books, aas I found this paragraph at this web site.

My wepage - check here: https://google.gr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Fonzzang.com/
Citat
 
 
#3 read more 17:32 16-01-2022
Hello there, I found your web site by means of Google at the same tome as searchijg for a comparabpe subject, your website gott here up,
itt apppears too be like good. I havfe bookmarked it in myy
google bookmarks.
Hello there, just was aware of your blog via Google, and located that it is
really informative. I'm going to be careful for brussels.
I'll be grateful when you continue this in future.
Lots of other folks will be benefited outt of your writing.
Cheers!

Feel free to visit my blog :: read more: https://google.com.br/url?q=https%3A%2F%2Funniya.net
Citat
 
 
#2 read more 03:17 15-01-2022
Hello! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate!
He always kept talking about this. I will forward this post to him.
Pretty syre he will ave a good read.Thank yyou for sharing!


Also visit my site :: read more: https://google.sh/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Fonzzang.com/
Citat
 
 
#1 czpnn111 11:22 13-02-2013
Tukaj bi potrebovali več podatkov okoli te blokade zakona in dovoljenje predlagatelja v pisni obliki, da bi se direktno pozanimali v DZ kaj se dogaja s to rečjo. ....
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 295 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?