Peko Slovenija Kooperativa na sestanku pri državnem sekretarju g. Tadeju Slapniku v kabinetu Vlade RS

Peticija za podporo PEKU SLOVENIJA KOOPERATIVA


 


Vprašanja na katera še nismo prejeli odgovorov. Poslano g. Tadeju Slapniku, državnemu sekretarju in gospe Tadeji Tamše, stečajni upraviteljici Peko d.d. v stečaju, 1.03.2016 po elektronski pošti.


VPRAŠANJA ZA VLADO RS NA SESTANKU Z DRŽAVNIM SEKRETARJEM, ZADOLŽENIM ZA VZPOSTAVLJANJE STIKOV S CIVILNO DRUŽBO IN KOORDINATORJEM ZA LJUDSKE POBUDE IN SOCIALNO PODJETNIŠTVO, GOSPODOM TADEJEM SLAPNIKOM in STEČAJNO UPRAVITELJICO, GOSPO TADEJO TAMŠE V ZVEZI S PONOVNIM ZAGONOM PEKA.

1. Kdo so največji in drugi upniki Peka d.d.?

2. Kaj je s hčerinskimi družbami? Peko INDE, PEKO HRVAŠKA, PEKO SKOPJE?

3. Kdaj bo in zakaj ni že npr. Računsko sodišče opravilo revizijo poslovanja v tem državnem podjetju in ali se bo to s strani katere vladne službe zgodilo? Če nimajo časa, nam dajte odobritev in bomo to storili mi. Gre tudi za naše podjetje. Po naših dosedanjih raziskavah je šlo tudi v Peku za hude nepravilnosti in sum je, da tudi za kazniva dejanja. Pijavke so izsesale Peko, to isto se je dogajalo v vseh drugih državnih podjetjih in se še vedno dogaja. Alpina v teh dneh izgublja zavest zaradi izčrpanosti. Povedali smo vam na sestanku, nobeno podjetje ne bo več propadlo na način kot je Peko. Ne bomo dovolili.

Kar se tiče pa revizij poslovanja Peka za nekaj let nazaj, pa smo vam povedali, da v kolikor nimate zmožnosti, če organi ne smejo, nočejo ali ne morejo, na čelu s stečajno upraviteljico, povejte in nam dajte teden dni časa, da mi izvršimo skrben pregled, da celotni slovenski javnosti predstavimo škodljive pogodbe in plačane fiktivne fakture. Povejte in nehajte se sprenevedati, ker smo vam povedali, da je sprenevedanje zločin. Torej zahtevamo nedvoumen odgovor od vas in od stečajne upraviteljice, magistre – znanstvenice prava, gospe Tadeje Tamše, kdaj in na kakšen način bo opravljen skrben pregled, revizije (najmanj za 10 let nazaj) poslovanja družbe Peko d.d., ki je vseskozi v večinski državni, torej ljudski lasti? Prosimo za terminski načrt in kdo bo to od organov RS to počel.

Naj ne bo pozabljeno opraviti revizijo cenitve in izbora najboljšega ponudnika za odkup večinskega deleža v Peko Skopje. Celotno revizijo roparskega poslovanja zahtevamo za Peko Split in poslovanje v Srbiji.

4. Ali obstaja in ali lahko vidimo ugotovitve stečajne upraviteljice o tem, kaj je ugotovila s skrbnim pregledom preteklega poslovanja Peko d.d., in za koliko nazaj do sedaj in ali je kot dober gospodar kaj v to smer naredila?

5. Kaj je z nepremičninami v tujini, predvsem tistimi, ki še niso bile vrnjene Peku, pa bi že zdavnaj morale biti?

6. Kaj lahko pričakujemo od Vlade RS za pomoč pri zagonu socialnega podjetja Peko Slovenija Kooperativa? Radi bi povsem konkretne zaveze. Subvencije najemnin, stroški elektrike, telefona, ogrevanja pri državnih podjetjih? Vsaj za dve leti, ker se šele postavljamo na noge.

7. Kaj lahko dobimo iz Peka (kolekcije, vzorce, zaloge materialov), ali nam to lahko Vlada RS podari, da s tega naredimo koristen zagonski kapital za nov zagon? Danes smo ugotovili nova oškodovanja družbe Peko d.d. v stečaju. Dogaja se namreč razprodaja obutve do 60% in več. Npr. čevlji za 250 Eur se prodajajo za cca 16 Eur?! Zakaj se tako mudi z razvrednotenjem minulega dela izkoriščanih delavcev Peka? Kaj se greste??? Če vi niste nikoli kaj pametnega delali, ne znate in ne morete ceniti dela drugih in tudi ne izdelkov, ki so jih marljive roke naredile.

Zahtevamo, da z razprodajami takoj prenehate, zaprete trgovine z obvestilom do nadaljnjega in vse zaloge ljudje, ki se zavedajo vrednosti kakšnih 50 tisoč parov in se na to spoznajo, jih sortirajo na kurantne in nekurantne, da se bomo potem dogovorili, kako v skladu z dobrim gospodarjenjem izvršiti prodajo, da ne bo oškodovanja. Nič ni v Peku d.d. v stečaju od gospe Tamše niti od koga drugega, vse, kar je v Peku d.d., ki ste ga s političnim kadrovanjem spravili na kolena in skoraj v grob, je od davkoplačevalcev, dolgovi, ki so jih s klošarskim poslovanjem povzročili politično nameščeni predsedniki uprav, nadzorni sveti in pametnjakoviči nameščenci v bankah, pa bodo morali pasti na njihova ramena.

Enkrat bo treba zaključiti to lomastenje po našem ljudskem premoženju. Napočil je čas, se vam ne zdi? Na kateri strani boste vi, je vaša stvar, mi prostovoljci smo na strani pravice in resnice ter na strani ljudstva.

8. Zahtevamo dogovor, kdo in kdaj bo sprožil kazenske preiskave, da se ugotovi nesporna kazenska odgovornost prej omenjenih.

9. Kako boste oz. na podlagi katerih kriterijev boste oddali v najem prostore Peka d.d. in ali je prednost skupine, ki ima povsem jasno izkazan namen, da se združijo moči in se naredi socialno podjetje? V primeru, če bi kdo najel vse prostore Peka, zahtevamo, da se ugotovi njegov izvor denarja, ker gre lahko za opran denar iz kraj našega premoženja, prenesen tudi iz tujine. Predlagamo, da se na mizo zložijo pri izboru poslovni načrti, da so na predstavitvah prisotni strokovnjaki in se na podlagi tega oceni, kdo ima rešitev za trajnostni obstoj in razvoj Peka s posebnim zagotovilom, da ne bo izkoriščanja delavcev, ko bi po našem prepričanju moral biti pogoj, da najemnik ustanovi socialno podjetje, kar mi danes tukaj zagotavljamo in imamo poslovni načrt izdelan v osnutku za tako podjetje.

10. Kako lahko inštitucije države pomagajo pri razvoju Peka? Fakultete, ZRMK, Inštitut Jožef Štefan in druge. Je možno dobiti kakšne popuste, ker gre za tako rekoč novo podjetje in bomo potrebovali veliko podpore in sodelovanja na razvoju novih materialov, raziskavah, uvajanju novih tehnologij itd? Osnovne in srednje šole, organizacija natečajev za oblikovanje obutve, obleke, drsalk, pasov, torbic, ostale galanterije.

11. Kje državna podjetja naročajo delovno obutev za svoje zaposlene? Krka, Gorenje, Telekom, UKC –ji, bolnišnice itd?

12. Kako je z možnostjo naročil za državna podjetja in institucije, kar se tiče delovne zaščitne obutve?

13. Kateri stroji so bili odpeljani iz Peka, ker ste prekinili pogodbe? Kdo je bil najemodajalec, koliko in po kakšni ceni in koliko časa so bili najeti?

14. Ali je možno najeti blagovno znamko oziroma ali nam jo lahko Vlada RS kot slaba upraviteljica našega – ljudskega premoženja in glavna upnica, ki je sama za to kriva oz. tisti, ki so se to šli s položajev, podari , da bo vsaj enkrat, kar se tiče Peka, naredila plemenito dejanje. Vabimo vas in vse ostale, da postanete zadružnik Peka, še prej pa prostovoljec, da se nam pridružite in naredite kaj ZA SKUPNO DOBRO, NE DA BI BILI ZA TO PLAČANI IZ NAŠEGA DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA, KAJ KONKRETNO LAHKO NAREDITE KOT PROSTOVOLJEC? 

ALI OBLJUBITE, DA BOSTE PRIŠLI 9. marca v Tržič oz. okolico NA PREDSTAVITVENO KONFERENCO NOVEGA POSLOVNEGA NAČRTA PEKO SLOVENIJA KOOPERATIVA? Prosimo, da na odgovore odgovorita oba, ki sta dobila ta vprašanja, vi gospod Slapnik in gospa Tamše. Če ne morete odgovoriti, napišite, prosimo, kdo je kompetenten za odgovore na vprašanja, na katera ne morete, ne upate, ne znate ali nočete odgovoriti vi, namesto vaju.

Vse dobro!

Prostovoljci za ponovni zagon Peka, zanje Ladislav Troha

Na Vrhniki, 1.03.2016


P.S.

Ker je pred nami, da stremo še nekaj zahtevnih orehov, vabimo zdaj prioritetno k sodelovanju računalničarje oz. IT strokovnjake z znanjem in izkušnjami internetnega marketinga, ker imamo namen izdelati vrhunsko spletno stran z internetno trgovino, ki bo pregledna, enostavna in skratka nekaj vrhunskega. Oglasite se entuziasti, ki delate s srcem, da skupaj naredimo nekaj, kar bo izjemno za ponovni zagon Peka. Peko Slovenija Kooperativa. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pokličite na telefon O31 274 419.

 

Komentarjev 

 
#1 Miroslav 17:48 04-03-2016
Peko bi morau zaceti z modernejso obutvijo, saj imamo dosti mladih, brez sluzb dizajnerjev, prvo njih uporabit, dosti trznikov, brez zaposlitve, prakse,...Njih so uničile pijavke v podjetju, zastareli dizajni. Majhna prodaja, za velike apetite, je propad! Poskušat, še kaj upeljat v izdelavo, prodajo, povabit podjetnike v sodelovanje z jasnim ciljem in razvojem, enim majka kapital, drugim dobri delavci, razvojniki..
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 204 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?