ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

Kje je zdaj že vendar nekdo, ki bo kot Kralj Matjaž prijel meč in bo presekal ta gordijski vozel, ki drži Slovenijo za vrat, da ne more normalno zaživeti? Seveda vam bodo oblastniki dali tudi takega človeka, če boste dovolj dolgo govorili,  da to želite.


No, če prav pomislimo, so v teh 25-ih letih mediji lansirali že nekaj takih Kraljev Matjažev. Ker živimo v modernem svetu, kjer imamo medije, se lahko take »odrešitelje« tudi ustvari z medijsko propagando. Morda ni res, da ste mnogi vedno znova verjeli, da zdaj pa bo, ko se je pojavil nekajkrat na dan v pozitivni podobi tovariš Kučan kot predsednik nove države leta 1990. Zanimivega človeka so propagirali, ki je v takratnem trenutku bil predstavljenkot umirjen, nekonflikten, pošten in moder. Medijsko pa so reklamirali tudi Alojza Peterleta kot možnega novega predsednika Vlade, ki je s svojo pojavo, mimiko ter duhovniškim glasom predstavljal nov obraz – "odrešitelja" tistih, ki so bili v času enopartijskega režima bolj na stranskem tiru, ker so verovali in hodili v cerkev. Zato je na prvih t.i. demokratičnih volitvah zmagala njegova stranka SKD (Slovenski krščanski demokrati), saj so verniki mislili, da je prišel sam Jezus v podobi Alojza Peterleta.

Potem so mediji lansirali dr. Janeza Drnovška, ki je bil znova skrbno izbrana in medijsko izdelana figura, da so skupaj s propagando o zgodbi o uspehu ljudje padli v globok spanec ugodja, medtem so premetenci začeli odnašati iz te države vse, kar se je dalo odnesti (divje pri(h)vatizacije). Dokler je posamezniku v redu, se kaj dosti ne zanima, kaj se v resnici dogaja, saj ga k temu tudi nihče ne spodbuja. Mediji so propagirali zgodbo o uspehu, dr. Drnovšek je z neverjetno umirjenostjo razlagal, da je vse v najlepšem redu, da smo uspešni, da gremo po poti odrešitve, in njegova stranka LDS je zmagovala na vseh volitvah večkrat zapored.

In tako smo vedno znova dobili možnost izbrati si svojega Kralja Matjaža. Samo, da se odgovornost preda nekomu, ki bo poskrbel, da nam bo lepo. Kdo je sploh bral njihove programe, ki so bili spisani kar v knjigah? Ni potrebe to brati, če pa zaupam človeku, Kralju Matjažu, mojemu vodniku, če že ne ravno odrešitelju, kateremu sledim brezpogojno, zanj navijam, pa naj stane kar hoče! Če dela neumnosti, sam poiščem izgovore zanj, zakaj je to storil. Mojemu favoritu nikoli ne obrnem hrbta, ker potem bom izgubljen, kdo me bo vodil skozi življenje, če njega izgubim.

Kdo bi pomislil, da ta kralj Matjaž o ničemer pomembnem ne odloča, ker je zgolj igralec na politični šahovnici, ki ga premika nekdo iz ozadja. Tudi ko je odločitev 100% proti ljudstvu, bo tak Kralj Matjaž vas prepričal, da je to dobra rešitev in vi mu boste verjeli. Program, ki je napisan v debeli knjigi, je tako kompliciran, da ga nihče ne razume in ga nihče ne more kontrolirati. Tako se vedno znova naseda na formo, lepe besede in moč medijske propagande, ko so seveda mediji na strani "Kralja Matjaža", dokler ne gredo stvari tako daleč, da je izgubljena zaradi stanja celotna kredibilnost. Potem pač poiščejo novega Kralja Matjaža, ker se je prvi izpel, in zgodba se ponovi. Z novim obrazom pride novo upanje in začne se novo kupovanje iluzij. 

Se spomnite, ko se je izpela LDS, ki jo je pred padcem vodil Anton Rop, ko je po tem prevzel njegovo vlogo Janez Janša s svojo SDS, odrešitelj mnogih, ki so čakali več let na svojega Kralja Matjaža? Prišel je in kaj se je za množice spremenilo? Kaj se je spremenilo, ko je prevzel njegovo vlogo novi Kralj Matjaž Borut Pahor, za njim znova Janša, za njim je nastopila odrešiteljica Alenka Bratušek, za njo veliki poštenjakovič, predavatelj etike in morale ter ugledni pravnik, zunanji sodelavec najbolj znane ljubljanske odvetniške pisarne Mira Senice, Miro Cerar?

Sami odrešitelji, ki rešujejo ta narod 25 let, narod pa je vse bolj v bedi. Oropan, ne samo denarja in premoženja, temveč tudi dostojanstva, prezadolžen in moralno sesut. Kaj nam pove ta opis stanja? Kaj vendar drugega kot to, da je staviti na odrešitelje popolnoma napačna odločitev. In mnogim še ni jasno, da se z odrešitelji, ki vam jih lansirajo mediji, reševanje naroda ne obnese. Ampak prepričan sem, da boste znova padli na finto, ko vam bodo mediji kot vedno do sedaj lansirali novega ali novo odrešiteljico in boste nasedli. Ampak zdaj je pričakovati, da tega sploh ne bo, ker bodo skušali vztrajati kar z obstoječim Kraljem Matjažem, ki nas rešuje, pa mu to menda kar uspeva, saj mediji in zlagana državna statistika prikazuje izboljševanje stanja, celo revnim dolgove odpisujejo, upokojenci so dobili regres, menda pa je tudi gospodarska rast. Pravijo, da lani lansirani Kralj Matjaž dobro opravlja svoje poslanstvo, ker so malce v stiski, saj kot kaže, še niso uspeli oblikovati drugega kulta osebnosti, ki bi bil alternativa Cerarju.

No, tisti, ki ne padamo na prozorno propagando ugrabljenih medijev, vemo, da se stanje slabša, da se za vzdrževanje mizernega socialnega stanja vedno znova zadolžujejo na račun naslednjih generacij, da ropanja proračuna nihče ne ustavi, da razprodajajo rezultate žuljev generacij, da ni zagona gospodarstva, da javna poraba narašča in se sprenevedajo na potapljajočem se Titaniku, da je vse v redu. Streznitev prihaja in bo zelo boleča, če se zadnji hip ne zberemo in odrešimo s te ladje norcev.

Kako? Kje je odrešitelj??? Kje je Kralj Matjaž??? Kdo nas bo odrešil, če ni liderja, ni Josipa Broza, zbudimo ga, ko je bil on, je bilo lepo…mar res? Tako kričijo mnogi in se kregajo na druge, kako nič ne storijo, kako ni liderja, ki bi počistil vso to nesnago... Povem vam, POZABITE, nihče ne bo vstal od mrtvih, niti Broz, niti Kralj Matjaž, niti Jezus! OPS, pa je nekdo, ki vas lahko odreši, in tega človeka zelo dobro poznate, vsak dan ga videvate in z njim živite. Veste, kdo je to, ki vas edini lahko odreši? Kdo je ta novi Kralj Matjaž? Ste radovedni?

Povemo vam, če obljubite, da ne boste nikomur povedali. To je človek v ogledalu. To je človek, ki mu lahko vsako jutro, ko vstopite v kopalnico, pogledate v oči in ga lahko vprašate, kako mu je človek, ki mu zre v oči všeč. Naredite to kdaj? Se kdaj pogovorite s človekom v ogledalu? Mu pomežiknete in mu pokažete dvignjen palec? Če je odgovor da, potem je čas, da nehate iskati odrešitelja zunaj vas, ker ta ne obstaja. Ta moč za odrešitev se skriva v vas, saj vendar vidite, da so vas vsi odrešitelji pustili na cedilu. Vsi Kralji Matjaži so bogato poskrbeli zase, vi pa se prebijate iz meseca v mesec skozi piškavo življenje.

Imamo predlog. To je, da vsi postanemo Kralji Matjaži in se odrešimo. Nehajmo iskati Kralje Matjaže, ampak se združimo okoli načrta – programa, ki je odrešilen za vsakega posameznika in za celotno našo skupnost. Kaj pomaga, če se ljudje združimo okoli enega človeka, ki je dobrohoten, če za njim ne stoji program - načrt odrešitve? Spomnite se, da se je okoli ljudskega tribuna Ivana Krambergerja, ki to zagotovo ne bi bil, če znova mediji ne bi odigrali svoje vloge, nabralo veliko ljudi, a ves ta naboj je propadel, ko so ga ubili. Če bi imel načrt in bi se okoli tega načrta zbralo že dovolj ljudi, ki bi ga želelo uresničiti, bi smrt pobudnika samo pospešila uresničevanje predlaganega načrta.

Zato, ljudje Božji, nikar več ne iščite odrešitelja Kralja Matjaža niti koga drugega. Zbiramo se okoli ideje, načrta ali programa, ki ga že uvajamo v prakso, da spremenimo stvari, ki so napačne in niso v redu. To je pravilna usmeritev, da bodo sčasoma razmere resnično drugačne, saj ko boste prevzeli načrt kot vodilo za prepotrebne pozitivne in korenite družbene ter politične spremembe, bo do njih dejansko prišlo. S tem se konča čaščenje kulta osebnosti, ko ponavljamo, da so mediji tisti, ki take osebnosti lansirajo in jih naredijo, da jih ljudje častijo in jim slepo sledijo, pa tudi, če jih žejne peljejo čez vodo.

Zato je tako zelo pomembno se identificirati z dobro idejo, s programom, načrtom in ne z neko namišljeno, medijsko narejeno osebnostjo. Resnična pot k zmagi naroda je združevanje pozitivne kritične mase na programu, ki ga vsak pomaga uresničiti. Iz dela na posameznih segmentih programa pa se izluščijo ljudje, ki so v skupini prepoznani kot gonilne sile dobrega dela. Ti po tem postanejo vodje, a so to samo do takrat, dokler se ne pojavijo še boljši, še bolj sposobni in še bolj srčni, da se program dopolni in se naredi še bolje.

Politična skupina OPS – Osveščeni Politiki Slovenije je prav v tem delu pravo nasprotje vsem dosedanjim obstoječim strankam, ki vse gradijo svojo pozicijo na kultu osebnosti. Zaščitne blagovne znamke vseh strank na Slovenskem so njeni liderji. SDS = Janez Janša, Desus = Karl Erjavec, SMC = Miro Cerar. Če pade od medijev narejen lider, pade stranka. Zakaj? Zato, ker niso ljudje volili stranke zaradi programa, ki ga želijo uresničiti, ampak je ta stranka zmagala na volitvah, ker so ljudje volili kult osebnosti. Osebo, program je drugotnega pomena, ko je ponavadi v njem napisanega ogromno balasta zato, da ni oprijemljivo in ljudje tega sploh ne berejo, kaj šele, da bi bilo razvrščeno kratko, jedrnato po točkah, vrstnem redu, da je to možno kontrolirati.

V OPS je tako, da je vse v smiselnem zaporedju in je vidno, da če ne storimo prvega koraka, ne uresničimo prve točke programa, tudi naslednjih ne bo mogoče uresničiti. Ko naredimo prvi korak, bo pa to znak, da smo dano obljubo začeli uresničevati, ko se bo z uresničenjem vsake naslednje točke krepilo zaupanje ljudstva, saj bodo jasno videli, da zapisano niso prazne fraze, ampak je program, ki jim po uresničenju vsake točke izboljša življenje.

Ne gradimo na kultu osebnosti, ampak na Programu Narodne enotnosti OOPS.

Ko bo prevladalo spoznanje, da je bistven program, se bodo pojavili kredibilni ljudje, ki bodo govorili enak jezik v smislu razlag, kaj kakšna točka (korak) prinaša dobrega za ljudi in tako ne bo slonela vsa prepoznavnost na enemu samemu človeku, ki vse ve in vse razume, drugi pa so samo spremljevalci, sledilci in podporniki. S tem, kar želimo doseči, je ravno to, da se končno gradi stranko na dobrem programu, ki je transparenten, enostaven in ga vsak še tako preprost človek lahko pomaga uresničevati in spremlja, ali se uresničuje tako, da ima tudi sam od tega koristi.

Zagotavljam vam, Slovenke in Slovenci ter vsi ostali dobromisleči državljanke in državljani, da je to zmagovalni načrt za narod. Ali ga bomo uresničili v praksi, pa je odvisno od vseh nas, ne samo od enega človeka. Če ne boste prevzeli pobude tudi sami, ne bo uresničenja in ne bo zmage naroda. Ideja je pred vami, če se boste začeli z njo identificirati in jo jemati kot idejo za zmago Slovenije in nas vseh, jo širiti med ljudi, bo tudi zaživela, če ne, pa žal ne bo in bomo še naprej tavali med čermi, s tem ali onim namišljenim odrešiteljem, s katerim vse več ljudi izgublja tla pod nogami.

Če vam danes zveni Stranka OPS - Osveščeni Politiki Slovenije čudno, češ, a to je tisto, da to bi bilo pa čudno podpreti, ker ne vem, kaj bodo rekli drugi, se ustavite, preberite program in se vprašajte, kaj je pomembno? Ali bi podprli oziroma sodelovali zaradi oseb ali zato, ker vam je v redu program? Ravno zato tak kontrast, da bi se zavedali, da ni dobro podpirati organizacije zaradi neke izpostavljene osebe, ampak zato, ker se vam zdi dobra ideja, ki vam je pisana na kožo. Če ste prebrali, kar predlagamo, zagotovo so ideje, ki so tudi vam pisane na kožo, v programu pa ne boste našli nobene druge ideologije, razen te, kako bomo naredili vse, da bomo jutri bolje živeli. Ne boste našli, da kogarkoli izključujemo, torej k sodelovanju vabimo vse, ki želijo pomagati, da programske točke čimprej uresničimo. Ko govorimo o kultu osebnosti, pa mnogi ne pristopijo ravno zato, ker jim izpostavljena oseba ni všeč. Program je enostavno izboljšati, da se z njim identificira še večja skupina ljudi. Da zajame še več takih, ki želijo sodelovati, veliko težje je izboljšati izpostavljeno osebo, ki nekatere, morda močne potenciale, odbija. Znova je v prednosti tako gradnja na programu in ne na osebi.

Bistvena ideja in program, saj nam bo uresničevanje le - tega prineslo boljše življenje, ki postaja v tej državi za mnoge že popolnoma neznosno, zato je samo lani Republiko Slovenijo zapustilo preko 14.000 ljudi. Ko bodo uresničene prve točke in bo vzpostavljeno minimalno zaupanje, vam bo pa tudi ime povsem všeč.

Mar ni že čas, da bi postali pozorni na to, kaj kdo predlaga in ne kdo predlaga, ko v bistvu ni pomembno, kaj je njegov predlog in ali "pije vodo"? Ali ni bolj bistveno, kaj kdo pove in ne kdo pove? Dogaja se namreč, če iste besede pove nekdo od navadnih smrtnikov, te nimajo teže, ko pa te iste besede pove nekdo s titulo, znana osebnost, ko jih je morda celo ukradel prvemu, pa to za mnoge pomeni čisto zlato.

Upamo in želim, da smo uspeli pojasniti, da Kralja Matjaža ne bo. Če bo, bo znova nova medijska limanica za naivne, ki so ga poslali iz ozadja, da bi vas žejne pripeljal čez vodo. Vsak naj sebi postane lider – Kralj Matjaž in naj se tak, močan, učeč, neomajen poveže z vsemi drugimi Kralji Matjaži pri skupnem delu za čimprejšnjo uresničitev predlaganega programa Narodne enotnosti za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije.

Kliknite na plakat

Ekipa OPS Vam želi vse dobro!

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 285 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?