Družinski zakonik v službi provokacije, preusmerjanja pozornosti in nabiranja političnih točk uničevalcev slovenske družbe

ZAKONSKA ZVEZA JE Z ZAKONOM UREJENA ZVEZA MOŠKEGA IN ŽENSKE in tako naj v Zakonu ostane. Naše stališče se ni spremenilo. To kar boste prebrali v nadaljevanju smo pisali že ob prvem poskusu napada boljševikov in homoseksualnega zelo močnega lobija na zakon leta 2012.

Že to je absurd, da se porablja okoli 5 milijonov evrov našega denarja za nekaj, kar smo nedavno zavrnili. Absurd je, da imamo zakonodajo urejeno tako, da se o isti zadevi odloča lahko že leto dni za tem, ko je bilo na referendumu že odločeno. Najmanj 10 let, se ne bi smelo isto vprašanje pojaviti na referendumu.

Ni prvič, da so oblastniki, ki nimajo nikakršne legitimnosti in kredibilne podpore naroda, v tem primeru po nareku homoseksualnega lobija predlagali v sprejem zakonodajo, ki je namenjena provokacijam, delitvam in preusmerjanju pozornosti od bistvenih problemov, ki tarejo ljudi. Gotovo ne more biti ključni problem države nekih pet t.i. družin, ki so sestavljene iz dveh istospolnih partnerjev, ki imata v svoji sredini otroka in jim je treba spremeniti zakonodajo, da bodo "normalno živeli". Če je to tako, bi morali zaradi izjem spremeniti veliko zakondaje. Vse več ljudi živi v Sloveniji v revščini pa se zaradi tega nobena zakonodaja ne spremeni v njihovo prid.

To je pač posebnost in zaradi tega ni potrebe po zganjanju cirkusa in spremembam zakonodaje. Takšne družine so bile in bodo, a gre za tako pičlo število, da sploh ni omembe vredno. Vse njihove medsebojne relacije se dajo urejati dogovorno s pogodbami, oporokami in še na kakšen način. Sicer pa tudi take družine niso večne in po naših podatkih trajajo samo do takrat, dokler otrok še ne misli s svojo glavo. Potem se osvobodi in odide.

NAŠE STALIŠČE JE, KAR ŽELI HOMOSEKSUALNI LOBI DOSEČI, DA BI LAHKO POSVAJALI OTROKE, DA JE TO ZLOČIN NAD OTROKOM, KER JE SAM NEMOČEN, KER SE NE MORE ODLOČATI V KAKŠNI DRUŽINI IN S KOM BO ŽIVEL. ČE UPOŠTEVAMO ZAKONE NARAVE, KI SO NAD VSEMI USTAVAMI, ZAPISANIMI ZAKONI, UREDBAMI IN PRAVILI, KI JIH PIŠE ČLOVEK, JE JASNO KDAJ JE OTROK NAJSREČNEJŠI.

SAMO V PRISTNEM STIKU S SVOJIMI BIOLOŠKIMI STARŠI, OČETOM IN MAMO,STARIMI STARŠI, KI SE IMATA RADA IN IMA OTROK VSAK DAN MOŽNOST VIDETI KAKO SI IZRAŽATA LJUBEZEN, REŠUJETA NESOGLASJA IN SE DOPOLNJUJETA PRI VSAKODNEVNIH OPRAVILIH IN SI POMAGATA. OTROK PA JE DELEŽEN TE PRISTNE LJUBEZNI OBEH, OBKROŽEN Z OBEMA JING IN JANG ENERGIJAMA, KAR MU DAJE STABILNO OKOLJE ZA RAST IN RAZVOJ, DA BO POSTAL ZDRAVA, SUVERENA IN NEODVISNA OSEBA, KI BO ZAVEDNO IN NEZAVEDNO TO TRADICIJO PRENAŠAL NAPREJ. KO BO TAKA OSEBA NAŠLA SORODNO OSEBO NASPROTNEGA SPOLA IN BO USTVARILA NOVO DRUŽINO PO TEH ZDRAVIH VZORCIH, SE TAKA TRADICIJA NADALJUJE IN JE OBSTOJ ČLOVEŠKE VRSTE ZAGOTOVOLJEN IN TUDI ZDRAVA DRUŽBA, SAJ JE TEMELJ VSAHKE ZDRAVE DRUŽBE ZDRAVA IN HOMOGENA DRUŽINA, KI JO, KOT OSNOVNA CELICA SESTAVLJA.

Slovenija se prereka o tem kaj je prav in kaj narobe že skoraj eno leto, odkar je bil predlog novega družinskega zakona z medijskim pompom lansiran v javnost. Tako se to dela, ko hočeš ključne probleme, ki jih Slovenci imamo potisniti v drugi plan. V prvi pa poteka nov boj med tistimi, ki družinski zakon podpirajo in tistimi, ki ga ne. In na koncu ne glede kaj bo, bo vse skupaj tonilo v pozabo. Več je bilo takih in podobnih provokacij in preusmerjanj v naši preteklosti, naj samo spomnimo na Zakon o oplojevanju samskih žensk, ko se je okoli njega dogajalo zelo podobno.

Sicer pa smo prepričani, da je narava poskrbela, da se človeška vrsta ohranja tako, da je ustvarila moškega in žensko. Tako je naravno menda, da otroci, ki pridejo na svet sobivajo do svoje odraslosti s tistima, ki sta ga spravila na svet. Tudi v živalskem svetu je nekako tako, saj videvamo samico, samca in naraščaj…Ne smemo pozabiti tudi na moško in žensko energijo (jing/jang), ki ju otroci še kako čutijo in njihova rast ob obeh je najbolj kakovostna in trdna. Tukaj lahko zatrdimo, da je pomanjkanje ene od energij lahko velik problem tudi v eno starševskih družinah. Temu pravimo, da otrok brez matere ali brez očeta raste samo na eno nogo, ko ima potem, ko odraste lahko velik problem, ker mu je manjkajoča energija, ko je rasel/sla v partnerstvu potem tuja in ga celo odbija ali pa jo sprejema na čuden celo devianten način.

Kdo se lahko pri tako nesmiselnih predlogih, ki so navedeni v novem družinskem zakonu sklicuje na pravice otroka, se zavzema za najboljše kar otrok potrebuje, če mirno prezre tako osnovne naravne pojme in zakonitosti kot so energije? S kakšno pravico zagovorniki trdijo, da to ni pomembno? Gre res za to, da bo otroku lepo in bo odrasel v trdno osebnost, ali pa gre za zgolj neke kaprice vplivnih posameznic in posameznikov, ki želijo spremeniti ne samo svet ampak tudi naravne zakonitosti zgolj zato, ker so sami v manjšini drugače spolno usmerjenih?

Dva "očka" in nemočen otrok, kaj pa dojenje?

Seveda so mutacije, ampak te so izjeme, ki potrjujejo pravila. Z nadaljevanjem posega človeka v naravne zakonitosti pa jih bo vse več. Tudi s tem, ko otroku, ki naj bi bil običajno spolno usmerjen, jemljemo pri njegovi rasti eno od energije, ki naj bi bila prisotna, mu ne delamo dobro in ne delamo dobro naravi, saj grobo posegamo v njene zakonitosti.

Predlog zakona je prišel s strani t.i. levega političnega pola. Od ljudi, ki nadaljujejo tradicijo svojih dedov in staršev, ki so še pred nedavnim kreirali in vzdrževali totalitarni režim, ko se o gejih in lezbijkah niti slučajno ni smelo javno govoriti. Kako zanimivo, da so ti ljudje kar čez nič postali tako izjemno liberalni in demokratični? Pa so res? Ali pa gre zgolj za nabiranje političnih točk pri marginalnih skupinah, saj je znano, da s tega političnega pola vedno znova predlagajo rešitve, ki privilegirajo določene manjše skupine ljudi. Pa naj si bodo to Romi, drugi priseljenci ali pa t.i. izbrisani. Da ne bo narobe razumljeno, samo se zavzemamo, da naj škodo resničnim izbrisanim (ne špekulantom) popravi tisti, ki jih je izbrisal.

Dvajset let je absolutno prekratka tradicija, da bi lahko govorili, da smo v teh letih postali tolerantna družba do drugačnih. Nismo primerljivi z ZDA ali kateri drugo državo, ki ni imela komunizma, ko so zaradi tega že veliko let v demokraciji in je drugačna spolna usmerjenost tema tam že zelo dolgo na sporedu pogovorov.

Premalo časa se sme govoriti in razpravljati o drugače spolno usmerjenih, da bi na tej podlagi sprejemali kakršno koli zakonodajo, razen kazenske, ki ščiti drugačne, da nebi bili šikanirani in kako drugače ogroženi. Zakaj je ta čas prekratek naj se vprašajo kar tisti, ki so leta in leta prepovedovali, da bi lahko o tem tekle javne razprave. Ne vemo zakaj vendar se zdaj tako zelo mudi? No, vemo in to smo tudi že povedali. Političen prestiž jih žene, drugače pa jim je za katerekoli družino figo mar. To se vidi že zaradi tega, ker imamo ogromno razpadajočih družin, pretepenih otrok in družine,ki se ne morejo preživljati,ko je to vse posledica njihovega dvajset let trajajočega splošnega uničevanja Slovenije.

Kdo si lahko vzame pravico vimenu otroka in po črki zakona omogoči posvojiti enako spolnima človekoma, da ga s tem izpostavi ne dovolj tolerantni družbi šikaniranju svojih vrstnikov? Zavedati se je treba kako so danes otroci kritični, nekateri žal tudi zlobni, ko gre za opažanje drugačnosti pri svojih vrstnikih. Nekdo pride na seznam »grdega račka« že zato, ker ima rdeče lase, pege po obrazu, nosi čudna očala, ali pa se ne oblači po zadnji modi in prihajajo iz revne družine.

Mnogi otroci imajo težave pri razlagah svojega položaja, ko gre za pogovor o družini, ker se vsi zavedajo, da je najpopolnejša tradicionalna družina z obema staršema. Že otrok, ki živi v eno starševski družini pogoltne cmok, ko mora razlagati in risati risbice iz katerih se vidi, da enega starša ni. Se kdo vpraša kako se ti otroci počutijo v svojih srcih? Prepričani smo, da vsak otrok hrepeni po svoji mamici in svojemu očetu. To bi se morali vprašati tudi tisti, ki so tako brezbrižno predlagali še nadaljevanje razkroja te družbe in to na ramenih nežnih otroških duš.

Mar res mislijo, da smo tako tolerantna družba, da bodo vrstniki otroku, ki bo v razredu razložil, da ima dva očeta ali pa dve mamici, ki skupaj spita, ploskali in razumeli v kakšni situaciji se je znašel? Morda v nižjih razredih? V višjih pa bodo mnogi, ki doma slišijo marsikateri močen zadržek do gejev in lezbijk, temu vrstniku nalepili etiketo »grdega račka«. Se predlagatelji upajo sprejeti odgovornost za uničeno otroško dušo??? Ne, ker jih to ne zanima, zanima jih nabiranje političnih točk, ker jih s svojim delom in pametnimi predlogi na drugih družbenih področjih ne znajo pridobiti.

Je pa partijski propagandni stroj neumoren, saj so pripravljeni za referendumsko kapanjo zlorabiti celo revijo za najmljaše CICIBAN iz katerega je tale sličica s tekstom. Ampak tukaj nekaj ne gre skupaj. RKC je proti novemu družinskemu zakonu, njeno podjetje MLADINSKA KNJIGA pa v svoji reviji propagira istospolno družino??? Da, lastnica MLADINSKE KNJIGE je ZVON 1. Kaj tukaj ne štima? Boste morda sami ugotovili?


Se pa tukaj tudi sprašujemo, kako je mogoče, da nova slovenska Vlada ne zavzeme jasnega in odločnega stališča do takšnih abotnih predlogov, ki pomagajo razkrajati osnovno celico vsake družbe, to je družina, ki je trdna in uspešna in iz nje prihajajo krepostni otroci, če rasejo in se razvijajo v močne osebnosti samo ob moškem in ženski, ki se ljubita, se imata rada in to ljubezen kažeta in dajeta svojim otrokom.

Če vlada Ivana Janeza Janše in on misli, da si je oprala roke, ker v referendumski kampanji ne sodeluje (financirala bi si jo lahko iz strankarskih proračunov) se presneto moti in je to zelo oportunistično do predlagateljev tega skrpucala. Molčati v tem primeru pomeni pritrjevati predlagateljem. Če je razlog član vlade udbovsko-gejevskega lobija zmuzljivi Gregor Virant, ki nov Zakon goreče podpira pa je zadeva še toliko hujša, saj to pomeni, da je tudi ta vlada pod nadzorom in temu se ne gre preveč čuditi.

Gibanje Osveščenih Prebivalcev Slovenije se absolutno distancira od tega provokativnega predloga družinskega zakona in ga zavrača z jasnim NE!

POZIVAMO PA TUDI VAS SPOŠTOVANE, SPOŠTOVANI, DA DRUŽINSKI ZAKON V TAKI OBLIKI NA REFERENDUMU ZAVRNETE!!!

V nadaljevanju objavljamo še nekaj zanimivosti, kaj bi jih prinesel tak zakon, če bi bil sprejet:

DRŽAVA VAM BO VZELA IN PRODALA OTROKA

Vir: We Are Change - Slovenia

Hvala za pozornost in lepo pozdravljeni, na referendumu pa po zdravi pameti!

Ekipa OPS

 

Komentarjev 

 
#1 milena 09:52 04-03-2015
mene zanima še nekaj: zakaj so pisci zakona vrgli s seznama možnih posvojiteljev vnukov tudi njihove stare starše?
To je zame življenjsko vprašanje< ključnega pomena!!!!!!!!! !!!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 138 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?