Zdravje in medicina


 

Ali ste vedeli ....?

Epidemija ptičje  gripe

 

... da dejanski dokazi za obstoj virusa ptičje  gripe ne  obstajajo. Vse, kar je predstavljeno javnosti, so modeli  virusa, pripravljeni v neznanem angleškem laboratoriju. Če se želite  dokopati do realnih dokazov, vam ne bo uspelo. Dokazovanje obstoja virusa H5N1 je procedura, ki  temelji na prevari, na vrsti "posrednih dokazov", ki ne  dokazujejo ničesar. Iz tkiv mrtvih živali ni mogoče pridobiti niti  osovraženih virusov, niti protiteles.Vse je del planirane akcije, katere  cilj je ustrahovanje prebivalstva in  ustvarjanje ugodnih pogojev za sprejem diskriminatornih  zakonov. Obenem gre za bajen  zaslužek farmacevtskih koncernov, ki služijo s prodajo zdravil  (npr. Tamiflu). Ob zaužitju zdravila, ki je v resnici biološko  orožje, pridejo v vaše telo substance, ki povzročijo  podobne simptome kot očitana bolezen; masovna vakcinacija bi dejansko pomenila  okužbo in pojav epidemije.
 

Vegetarijanci  uspešnejši od mesojedcev

 ... da je prepričanje, da  jemesna hrana potrebna za  doseganje odličnih fizičnih rezultatov, zmotno. Če bi bila ta predstava  pravilna, potem ne bi smeli najti toliko vegetarijancev med vrhunskimi  športniki. Več kot sto športnih zvezd se prehranjuje  vegetarijansko in sicer v  petindvajsetih različnih športih, kjer je potrebna  vzdržljivost, moč, koordinacija in gibčnost.
Vrhunski športniki  vegetarijanci so prisotni v vseh športih. V nizu primerjalnih testov vzdržljivosti, ki jih je vodil Dr. Irving  Fisher iz univerze Yale, so se vegetarijanci odrezali dvakrat bolje od  vsejedcev. Ko so vsejedci začeli uživati 20 % manj beljakovin,  se je njihova vzdržljivost povečala za 30 %. A ne le to;  raziskave potrjujejo, da pri športnikih, ki ne jedo mesa,  ni pomanjkanja železa in drugih  mineralov. Pri športnih dosežkih igrajo glavno vlogo ogljikovi  hidrati, ki optimizirajo mišice in rezervo glikogena v jetrih ter  omogočajo športnikom dolgotrajne napore.

Zdravljenje  raka

 ... da je  metodo za 100% uspešno  zdravljenje  rakaže leta 1931 odkril  Royal  Raymond Rife.  Potem, ko je izumil  elektronski mikroskop z neverjetno  povečavo (60.000 krat) se je lotil raziskovanja mikroorganizmov  z "resonantno svetlobno tehnologijo" in ugotovil individualne spektralne karakteristike posameznih  mikrobov. Ko je nanje usmeril ustrezen frekvenčni snop z njihovo lastno frekvenco, so  zaradi resonance preprosto "pregoreli". S to metodo je 100%  uspešno zdravil kakih 20 različnih  hudih bolezni, na čelu z rakom (s frekvenco 2128 Hz), saj je  ugotovil, da je ta povezan z virusom "Cryptocides primordiales", ki lahko zavzame 4  različne oblike.   Toda z zdravimi ljudmi ni možno  služiti, zato so ga farmacevtski lobiji onemogočili in uničili njegovo  zapuščino. Danes "industrija zdravljenja raka" zasluži nekaj 100 milijard dolarjev  letno. Kdo bi se odrekel takšnemu zaslužku? To ni prvič, da so  farmacevtski lobiji dosegli umik  učinkovite in cenene metode zdravljenja raka. Enako se je  zgodilo z vitaminom  B17. 
    
Kaj  je smoter življenja?

 ... da zdravljenje ni samo odpravljanje  bolezni, temveč je razreševanje vzrokov, ki so  pripeljali do bolezni. Bolezenje  znak neuglašenosti, porušenega  ravnovesja med osebnostjo in dušo in deluje kot alarm ter  razločno opozorilo, da nekaj ne delamo prav. Smoter življenja je uresničitev namena duše. Kadar razum  (osebnost) tega ne razume, pride do nezaželenega psihičnega stanja, ki se  naposled odrazi na fizičnem nivoju, kjer ga lahko prepoznamo in odpravimo.  Potrebno je očiščenje  napetosti, ki nastajajo kot neravnovesja med notranjimi energijami,  ki napajajo posamezne organe. Pravzaprav nas nihče ne more ozdraviti, razen naše  duše.

Zdravnik lahko popravi fizič­no telo, zdravilec lahko  uravnovesi energijske tokove, kdo pa bo ozdravil nas same? Če ne zdravimo resničnih  vzrokov,  neustreznega odnosa ali ravnanja, ozdravljenja ni - kot  bi otroku, ki se zaletava z glavo v zid, vedno znova dajali obkladke na  boleče čelo. 
  
Aspartam

...da Aspartam, umetno sladilo družbe  Monsanto, ki se dodaja mnogim napitkom, jedem in sladkarijam,  kljub izjemno široki uporabi v sodobni prehrani povzroča zaskrbljujoče simptome, od  izgube spomina, pa vse do tumorja na  možganih. Je ena izmed  najnevarnejših snovi, ki jo mešajo v hrano nepoučene  javnosti.
Med 90 različnimi  dokumentiranimi simptomi zaradi aspartama so glavoboli in  migrene, vrtoglavica, izguba zavesti, slabost, otrplost, krči v mišicah,  povečanje teže, kožni izpuščaj, depresija, utrujenost, razdražljivost,  pospešeno delovanje srca, nespečnost, težave z vidom, izguba sluha, težave  z dihanjem, napadi panike, motnje v govoru, izguba okusa, brenčanje v  ušesih, vrtoglavica, oteženo pomnjenje in bolečine v  sklepih.
   

Verodostojnost  Svetovne zdravstvene organizacije

... da je bil klan Rockefellerjev od nekdaj obseden z nadzorom  svetovnega prebivalstva. Rockefeller Institute for Medical  Research je financiral poskuse, pri katerih je dr. Cornelius Rhoads ljudi  namenoma inficiral z rakastimi  celicami. Rockefellerjeva fundacija je skupaj s Svetovno zdravstveno  organizacijo pripravila projekt dvojnega cepiva proti  tetanusu. V cepivu, ki so ga preizkusili v siromašnih državah  Nikaragvi, Mehiki in na Filipinih, je prisoten človeški hormon  gonadotropin (hCG). Nastala protitelesa proti hCG imajo za posledico  spontani splav noseče  ženske. Ta program cepljenja je bil 20 let v uporabi pri ženskah v  starosti od 15 do 45 let. Ob zapisanem se poraja resen dvom v verodostojnost Svetovne zdravstvene  organizacije kot organa za zaščito zdravja  prebivalcev.
 

Ekspresna  vzreja mesa

... da je po letu 1885 reja in prehrana goveje živine v  ZDA omogočila vzrejo 500 kg  težke živali za zakol in pridelavo t.i. >marmoriranega mesa<, v 24  mesecih. Po drugi svetovni vojni pa so isto telesno težo živali z več kot 30% maščobe  dosegli v 14 mesecih (koliko danes?). Pri divje rastočih  živalih in goveji živini na paši je le izjemoma mogoče pridelati  marmorirano meso, ki vsebuje visoke  količine triglicerola in nasičene maščobne kisline (NMK). Danes  se večina porabljenega govejega mesa proizvaja intenzivno s prehrano žitnih koncentratov, ki  pogojujejo tudi specifično sestavo maščobe oz. maščobnih kislin (visok  delež NMK in nizek delež 3-n ter visok delež 6-n maščobnih kislin), kar  daje sodobni prehrani značilno  (nezdravo) sestavo. Današnje  meso živali je tako komajda še senca tistega izpred 200 in več  let, ko so z živalmi ravnali tudi mnogo bolj  humano.


Podhranjeni  ob obilici hrane

...da je skupina zdravnikov ameriškemu  Kongresu že l.1936. predočila "alarmantno dejstvo", da človeška hrana, sadje, zelenjava in posevki, ki jih gojijo na milijonih hektarov zemljišč, ne  vsebujejo več zadostne količine mineralov, kar povzroča pri ljudeh  kronično podhranjenost,  ne glede na vnešeno količino  hrane. Ta dokument je bil vse do nedavnega nedostopen javnosti. Ker je bila  nekoč hrana bogata z minerali, se je bilo moč z njo nasititi z manjšimi  količinami. Danes človek ne more  pojesti dovolj hrane, da bi z njo dobil potrebno količino nujnih mineralov in hranljivih snovi. To je eden izmed razlogov za vse večjo debelost, ob hkratnem siromašenju teles v pogledu mineralov in  vitaminov. Slednji so za človeški metabolizam in zdravje  nenadomestljivi, vnašanje s  prehranskimi dodatki pa ni ustrezno, saj gre za kristalno in ne koloidno obliko, kakršno je telo sposobno  izkoristiti.
 
 
Uporabnost  prehranskih dodatkov

... da je problem  vitaminov v prehranskih dodatkih v njihovi  absorbciji v človeško telo. Problem je v njihovi kristalni strukturi, saj  velikost kristalnih mineralov močno  presega velikost človeške celice. V primeru uživanja  vitaminsko-mineralnih tablet se kovinski elementi in minerali ali njihove  soli v krvi absorbirajo le  8-12%, ostanek pa izločimo skozi črevesje. Tudi omotanje  mineralov v amino-kisline in proteine ne omogoči celici, da jih pogoltne  več kot 50%. Naravni  minerali, ki jih jih telo lahko vsrka iz hrane, se v njej  nahajajo v koloidni obliki  (vrsta raztopine, katere delci so več tisočkrat manjši od celice, cca 0,01  mikron). Delci mineralov imajo tu še eno pomembno lastnost: so negativno naelektreni (v nasprotju  s kristalnimi elementi), zato jih pritegne k stenam črevesja. Jod v  koloidni obliki je eden najvažnejših elementov za zdravje, toda če bi  pojedli dve ali tri zrnca prostega kristalnega joda, bi vas to lahko ubilo.

 
Pitje  vode in izločanje kalija

... da je nasvet o pitju  velikih količin vode dvorezen. Z vsakim znojenjem in uriniranjem iz telesa izločamo kalij, ki ga le težko  nadomestimo, saj hrana z njim ni ravno bogata. Kalij je  prisoten v vsaki celici in je nujen za delovanje živčnega sistema, prenos  hranljivih snovi do celic, sproščanje energije iz mišic... Uravnava  ravnovesje vode v telesu, pomaga pri obnovi tkiv, modric in poškodb,  odstranjuje kislino iz sklepov in je naravni blažilec bolečinskih  dražljajev, glavobolov in migren. Kalij je ključen element za odvajanje neprebavljenih produktov in preprečuje  zastruplnaje telesa. Telesu ga je treba vsakodnevno dovajati.  Pomanjkanje kalija povzroča artritis,  osteporozo, povišan krvni tlak, angine, možgansko in srčno kap,  dijabetes. In prav to so danas vodilne bolezni v svetu. Zakaj se o tem  molči? Takšna mala dezinformacija povzroči farmacevtskim koncernom in  medicinskim ustanovam veliko dela...
 
   
Strahovi  - povzročitelji bolezni

...strahovi so med najpomembnejšimi  povzročitelji  bolezni. Strahovi temeljijo na omejujočih, negativnih  prepričanjih z nizko vibracijo oz. frekvenco. Vsa negativna prepričanja  poškodujejo naše etrsko telo, kar seveda deluje na fizično telo. Strahovi  imajo še to posebnost, da se pogosto vrtimo v njih kot v začaranem krogu.  Tako jim radodarno poklanjamo več in več svoje življenjske energije in jih  s tem krepimo. Strahovi blokirajo  življenje v nas, nas spreminjajo v žive mrtvece. To dejanje  proti naravi ruši harmonijo z njo, zato po zakonu sledi nujna posledica.  Velja se vprašati: Ali sem pripravljen sprejeti posledice te destruktivne  energije, ki se ji zdajle prepuščam? Strah ni nekaj, čemur se z voljo ne  bi mogli upreti. Gre le za naše videnje, predstavo v našem umu, ki jo  lahko spremenimo. Koristno je vprašati se: "In kaj potem, če se zgodi tisto, česar se  bojim? Se bo svet sesul?" Takoj, ko sprevidimo, da posledice  niso tako usodne, da jih ne bi mogli preživeti, se strah prične  razkrajati.
 

Uspešnost  alternativnih metod zdravljenja

...da se večina  alternativnih  metod (zdravljenje z bioenergijo,  reiki, ...) od metod klasične medicine  ne razlikuje po drugem kot po pristopu: delujejo na energijskem  nivoju in odstranijo energijsko motnjo, a ne odpravljajo vzrokov bolezni. Ker ti ostanejo še nadalje aktivni, se bolezen ponovi. Tudi v tem primeru, tako kot pri običajnem  medicinskem pristopu, bolnik ne sodeluje in ne prispeva k spremembi  stališč, ki so bolezen priklicala. Takšna terapija ni nič boljša od metod  klasične medicine. Kadar k ozdravitvi  ne prispevamo sami (s spremembo zavesti oz. stališč), običajno  nismo naredili veliko in kličemo novo, težjo lekcijo, ki bo nova  priložnost za popravek napake. V primeru alternativnega tretmaja si  skušamo zdravje dobesedno kupiti. A takšno zdravje traja le kratek  čas.
 
 
Nevarni  mobilni telefoni

... da po zadnjih  raziskavah ura  telefonskega razgovora z mobilnim aparatomob ušesu  telo obremeni toliko kot 66.6-kratno rentgensko snemanje  pljuč. Študije mikrovalovnega  sevanja in njegovih posledic na človeško telo - posebno telo otrok, kažejo  vse bolj črno sliko.  Prihaja do resnih motenj delovanja organizma na celični  ravni, kar se odrazi v številnih boleznih - raku, debelosti,  diabetesu, alergijah, kronični utrujenosti, oslabelem sluhu in vidu...  Obolelost za rakom po svetu v zadnjem času dobiva zaskrbljujoče dimenzije.   Standardi za varno izpostavljenost mikrovalovnemu sevanju so očitno  preveč blagi; francoski minister za  zdravje je januarja 2008 svetoval, naj se otrokom ne dovoli več kot 6 minut GSM razgovorov  dnevno, ruski znanstveniki pa so otrokom pod 18 let svetovali,  naj GSM aparate uporabijo le v nujnih  primerih.  
 
   
Ustreznost  medicinskih metod

 ... da je zaupanje v ustreznost  medicinskih metodmarsikdaj vprašljiva. Njihova (ne)uspešnost je  zgovoren pokazatelj. Ali je primerno,  da sovražnika tolčeš tako, da zraven pobiješ tudi velik del lastne vojske  (ali vso)? Prav to se dogaja v primeru antibiotikov, kemoterapije, obsevanj. Pretežni  del naših farmacevtskih preparatov so strupi, nekateri zelo  močni, ki telesu naredijo veliko škodo, včasih celo večjo kot bolezen  sama. Raziskati, kakšen je medsebojen vpliv različnih zdravil, na katere  je marsikdo doživljenjsko obsojen, in kakšni so stranski pojavi  kombinacij, je praktično nemogoče. Medicina seveda ne raziskuje, kako posamezna zdravila vplivajo na subtilno  etrsko in astralno telo, ki nedvomno (z daljšim reakcijskim  časom) povratno vplivajo na fizično telo.
   

Mehaniki  za človeško telo

... da je primerjava človeškega telesa z  bencinskim motorjem zelo  zanimiva. V primeru nedelovanja  avtomobila (najpogosteje motorja) se zatečemo k mehaniku pooblaščenega servisa  proizvajalca vozila (ki avtomobil seveda pozna do podrobnosti). Ta težavo opredeli kot enega od treh  možnih tipskih problemov: kot težavo z dovodom goriva, težavo z vžigom  goriva (avtoelektrika) ali težavo s sistemom mazanja in prenosa moči. Kako pa je s tem pri mnogo bolj zapletenem in dovršenem izumu - človeku? Človek  je med drugim opremljen z vsemi potrebnimi sistemi, da se popravi sam. A  v primeru  bolezni se zatečemo k zdravniku, kar je podobno, kot bi se pri okvari avtomobila zatekli k avto  električarju; tudi ta pozna le eno plat človeške problematike:  fizično telo. Pri človeku za vsemi problemi zdravja tiči en sam vzrok -  ravnovesje ljubezen : strah  je bilo porušeno v prid slednjemu.      


Navidezna  alergija na jagode

... da so jagode čudoviti plodovi, nabiti z  antioksidanti, ki odlično čistijo kri in so bogat vir vitamina C (na enoto teže celo več kot  citrusi). Gozdne jagode imajo več fosforja kot vrtne. Vsebujejo  antocianozide, ki varujejo sklepe in hrustanec, ter salicilno kislino (sestavina aspirina). Uživanje jagod pri nekaterih povzroči neke vrste  koprivnico, kar je znamenje preobčutljivosti na beljakovino v plodovih. Te vrste pridobljena koprivnica pa ne pomeni nič drugega kot  prenaglo razstrupljanje telesa, pri katerem pridejo strupi tako hitro na površino, da povzročijo izpuščaj. V večini primerov ne gre za pravo alergijo. Koprivnica izgine, če zaužijemo krepko odvajalo in se nekaj dni izogibamo  beljakovinski hrani. Jagode lahko brez  strahu jedo tudi sladkorni bolniki, kajti jagodni sladkor (levuloza) se brez težav izloči. Pospešujejo tudi izločanje seča, zdravijo drisko, pomagajo pri jetrnih, artritisnih in revmatičnih obolenjih, zlati  žili, slabokrvnosti.

 
Diabetes  - bogat vir zaslužka farmacevtov

 ... da po nekaterih podatkih vsak drugi Američan danes trpi za eno od oblik  diabetesa- tudi debelost je ena od  prikritih oblik te bolezni, kot vemo, pa je kar tretjina Američanov  predebelih. L. 1960 je japonski zdravnik Nioti Sakarazava ugotavljal, da  se vzrok nastanka diabetesa še 30 let  po odkritju insulina niti ne poskuša zdraviti. Zdravniki  predpišejo uporabo insulina in obsodijo dijabetike, da ga uživajo do  smrti. Medicina priznava, da insulin ne  zdravi dijabetesa; znane so sicer uspešne metode zdravljenja, a jih medicina  ne uporablja. Milijoni  diabetikov tako le polnijo žepe farmacevtske industrije. Sakarazava je dejal tudi naslednje: " Prepričan sem, da bo zahodna medicina prej ali  slej priznala, de je beli rafinirani  sladkor morilec številka ena v zgodovini človeštva -  smrtonosnejši kot opij ali radioaktivni delci". Sramota je, da na  sladkarije navajamo otroke in jih tako že v rani mladosti izpostavljamo  nevarnosti, da bodo postali sladkorni  bolniki.

Zmota  o mleku, bogatem viru kalcija

 ... da je informacija o mleku- bogatem viru  kalcija, zavajajoča.  Američani popijejo več kravjega mleka  in mlečnih proizvodov kot večina ostale svetovne populacije.  Torej bi morali imeti čudovito močne kosti, kajne? Na žalost ni tako. Nedavna študija je pokazala, da imajo ameriške ženske, starejše od petdeset let, eno najvišjih stopenj pogostosti zlomov kolkov na svetu. Še več  zlomov so zabeležili v nekaterih evropskih državah in na območjih v Južnem Pacifiku (Avstralija in Nova Zelandija), kjer se povprečno zaužije še več  mleka kot v ZDA. Povezava je v tem, da  živalski proteini povzročajo zakisanost organizma. Da bi  telo nevtraliziralo to stanje, začne črpati iz kosti  kalcij, da bi povzročilo višjo stopnjo bazičnosti organizma.  Pomanjkanje kalcija v kosteh pa povzroča zlome. Povezanost med uživanjem živalskih proteinov in osteoporozo je ugotovilo kar 87 raziskav.
   

Vegetarijanstvo  in proteini

 ... da številne raziskave potrjujejo, da so  rastlinski  proteini, ki se sicer bolj počasi, a enakomerneje,  sintetizirajo v človeškem telesu, najbolj zdravi proteini. Pri uživanju  živalskih proteinov rast telesa poteka hitreje, zato naj  bi veljali za >bolj kakovostneOd kod bom dobil proteine?< Čeprav vedo, da jih  rastline vsebujejo dovolj, so nekateri prepričani, da je potrebno v enem  obroku zaužiti več različnih vrst zelenjave. A v kar ste prepričani, to je za vas resnično in deluje! Toda danes vemo, da človeški organizem skozi kompleksni  metabolični sistem, ki ima središče v jetrih, lahko pridobi vse esencialne aminokisline iz  rastlinskih virov, zato ni potrebno uživati večjih količin  rastlinskih proteinov ali natančno načrtovati sestavin pri vsakem obroku. Ali ste kdaj pomislili, zakaj bi imele rastlinojede živali - krava, koza ali konj naprednejši metabolizem kot človek?
   

Pasti  uživanja soje

 ... da vse več raziskav kaže, da  negativne strani uživanja  sojeobčutno prednjačijo pred  pozitivnimi. Govorijo o težavah s ščitnico, rakavimi  obolenji, težavami s plodnostjo in alergijah. V predelanih živilih na  zahodu uporabijo veliko obdelane soje - beljakovin in olj; ob pridelavi teh  pa se ne odstranijo sicer prisotni toksini, ki so celo rakotvorni.  Dandanes naj bi bilo okoli 80 odstotkov  soje gensko spremenjene. Največja težava je v tem, da soja vsebuje izoflavone - hormone, ki posnemajo  delovanje estrogenov. To je nevarno predvsem otrokom. Tako  malčki, ki jih hranimo zgolj z nadomestkom iz soje, dnevno zaužijejo enako  količino hormonov, kot jih vsebuje pet kontracepcijskih tabletk. Obstajajo  tudi zdravi sojini izdelki, npr. natto,  tempeh in miso - prav vsi pa so fermentirani. S fermentacijo se  namreč zmanjša vsebnost izoflavonov in toksinov v soji, nastanejo pa  naravni probiotiki, ki jih naša prebavila dodobra  izkoristijo.   
  
  
Pozabljene  lastnosti urina

 ... da je tradicionalno prepričanje, da je  urin - podobno kot blato -  odpadni produkt telesa,  zmotno. Je derivat  krvi, podobno kot limfa. Če človeku njegov urin vbrizgate v  žilo, ni nikakršnih posledic. Urin je substanca, katere vrednosti se sploh ne zavedamo. Tako  kot kri vsebuje kopico mineralov, vitaminov, protiteles, hormonov,  proteinov in energij, ki so telesu koristni. Ledvica ne delujejo kot filter temveč kot kemični  laboratorij. Voda, bistvo urina, vsebuje bogastvo dragocenih  informacij. Če vse te snovi, energije in informacije ponovno vnesemo v  telo, zagotovimo pozitivno povratno zanko, ki omogoči okrepitev in pospešitev zdravilnih  procesov. Stari narodi so se koristi pitja urina -  shivambukalpe (urinoterapije) - še kako zavedali. Z  urinom lahko hitreje  ozdravite rane (posebno opekline), izboljšate vid, lase, kožo,  preganjate prehlad in zobobol, balansirate organe... Urin je najboljše homeopatsko zdravilo,  ustvarjeno v vašem telesu prav za vas...

Rez,  odločilen v življenju

... da je ena od največjih napak v  porodnišnicah, da zdravniki otroku prezgodaj prerežejo  popkovino? Otrok se zato pogosto začne dušiti, ker še ni navajen dihati v  zunanjem okolju. Udarec po  ritki, ki naj bi novorojenčku zagotovil potrebno "vzpodbudo",  je zanj velik šok in nasilje: takoj ko pride na svet, je soočen z grobostjo. Prvi  vtis, ki ga tako ob rojstvu dobi je: življenje je grozno, nasilno, polno  strahu. V njem tiči sporočilo: Ne morem biti svoboden. Ta travma je  ena od prvih vtisov o življenju in mnoge ljudi spremlja do smrti. Večina ljudi  se je sploh ne zaveda, vendar je skrita v naši podzavesti in nam preprečuje, da bi zaživeli harmonično in srečno  življenje. Vsakič, ko se srečamo z novo situacijo v življenju,  se odzovemo podobno kot prvič: zato nas je strah, ker mislimo, da bomo spet doživeli  podobno travmatično izkušnjo kot ob rojstvu. Ne upamo si  tvegati in premakniti naprej.

Alge- naraven čudež

... da algeveljajo za  naraven čudež, ki pozdravi praktično vse- od tega, da pomaga pri  zdravljenju rakavih obolenj, pa do nižanja holesterola, krvnega pritiska,  redčenja krvi, preprečevanja bakterijskih okužb in mnogo več. Zakaj so  alge tako dobre za nas? Oceani  vsebujejo enake minerale kot človeška kri, ti pa se nahajajo tudi v živem tkivu alg. Ker so  alge organskega izvora vsebujejo naravne vitamine in minerale, v takšni obliki, kot jih  naše telo zlahka prebavi. Določene vrste alg naj bi tako vsebovale do 30-krat več mineralov kot  kopenska hrana. Algi spirulina in chlorella vsebujeta velike količine  beljakovin, esencialne aminokisline, klorofil, bogastvo vitaminov in  mineralov ter nenasičene maščobne kisline, ki delujejo varovalno na  zdravje. Posebnost Chlorelle  pyrenoidose je rastni faktor chlorellin, ki spodbuja rast in obnavljanje  celic, zavira proces staranja in pospešuje celjenje  poškodovanega tkiva. Ker krepi obrambno moč organizma, ga ščiti pred  okužbami in celo pred razvojem rakastih obolenj.

Presnova  proteinov

...da se ob presnovi  proteinov(meso, mleko in mlečni izdelki) ustvarjajotri močne kisline (žveplova, ocetna  in fosforna), ki jih ledvica ne morejo  brez škode odvesti iz telesa. Telo jih zato najprej nevtralizira, kar stori tako, da jih  veže na alkalne molekule Na, K, Ca in  Mg, ki se nahajajo v telesu, ter s tem pretvori v nevtralne  soli, ki se lahko izločijo skozi ledvica. Presnova proteinov tako ropa telo  mineralov, zato telo postaja vse bolj kislo. Gre za latentno "acidozo", ki se odraža v  celi vrsti disfunkcij in bolezni. Tudi s kalcijem bogato mleko je za telo škodljivo, saj je kalcij v njem v  strukturno neprimerni obliki, ob presnovi mlečnih proteinov pa se porabi  več kalcija kot ga telo z njim pridobi! Prav kravje mleko sodi med glavne povzročitelje  osteoporoze. Dnevna za telo koristna količina proteinov je le  40g.  

Vir: svetovni splet 


 

Komentarjev 

 
#2 toto Sgp 21:06 03-12-2021
Thanks for finally talking about >Zdravje in medicina
Citat
 
 
#1 abcd 14:52 09-06-2011
Če ne ješ beljakovin, pri mojem športu ti povem da nimaš tam kaj iskat. Priporočene so beljakovine takoj po treningu to pomeni vsak dan.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 248 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?