Odziv novinarjem na delo Varuhinje ČP v konkretnih primerih.

(Foto: iStockphoto)

Korupcija (corruptio-kvarjenje) kot pojem , kakor je nekoč govorila Zdenka Cerar je v obliki seveda lahko celo svinjarija (packarija), ni pa še gotovo kaznivo ravnanje. A vendar država, ki praktično ne premore prave pravne (še manj pravilne in pravične!) države in ustreznih tako represivnih, nadzornih in vsaj  regulatornih inštitucij kronično boleha in je vsakodnevno zasačena v dejanjih roke v vreči kraje ali kar nedopustnega odsvajanja davkoplačevalskega denarja.

Dosti bolje bi bilo uvesti tudi za ves javni sektor fiksni univerzalni trajni dohodek v višini tistega socialnega korektiva, (niti benigni MDDSZ- Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve si ne upa zagrabiti poante zakona o NEdelu; spisali so le po potrebi skrpucalni in izzigravajoč Zakon o malem delu!!), ostalo pa variabilno glede na uspešnost izvršenih storitev in njihov dejanski odnos do sodržavljanov! Prepričan sem, da se takoj pojavijo v luknjastem in nerealnem proračunu očitni presežki!

Dvoličnosti obnašanj so še toliko bolj očitna le na deklarativni besedni ravni, dočim realnega preprečevanja in skrbnega, strokovnega in gospodarnega ravnanja v dobrobit lastnega delodajalca (to je RS) enostavno skoraj ni več niti zaznati!

To velja tudi za novinarstvo, ki praktično celostno in celovito ne nudi niti uravnoteženih informacij stanja in le podaja faktografske navedbe in copy-paste verzije ponujenih različic verzij stikov z javnostmi (public relations). Statistično bi sicer lahko govorili o točnih rezultatih netočnih in pomanjkljivih podatkov, ki jim kronično primanjkuje pravih, tehtnih in utemeljenih uporabnih dejstev in vrednosti, še bolj pa zanemarjenih vrednot.

Ne vem in ne razumem, čemu navajate v Delu, da mislite širše (še pomnite »tovariši«: proletarci vseh dežel združite se ali pa  samostojnega časopisa za samostojno Slovenijo…)
Le kje za vraga je neodvisnost, avtonomnost in prava kredibilnost!!!! IN ZA ČEM SE SKRIVA REFERENCA?

Že dolgo tega je ideolog jugoslovanskega samoupravljanja Kardelj dejal, da sreče človeku ne more dati ne država in ne sistem (še vedno obstajajoč prestrukturiran »jeguljasti«  partijski sistem SDV  #,ki ga sedaj baje ni in ga nikoli ni bilo# s svojim nepotističnim nasledstvom in klientelističnimi lovkami, ki se ji je po svoje pridružila še klerokleptomanija), pač pa le sam s svojim delom in ustvarjalnostjo.

Žal sistem, ki naj bi urejal družbene, kulturne, pravne in vsaj ekonomske odnose ne postavlja pravil enakih za vse. Le ta so evidentno po potrebi in kakor za koga. IN 14. ČLEN URS, ki jamči enakost pred zakonom?

Gospodarnost, kjer vse večje število lastnih državljanov praktično že vegetira v eksistenčni ogroženosti nakazuje čisto sprenevedanje organov, ki tako veselo zatrjujejo dejavnike socialne države celo po lastni Ustavi. Namišljena elita, ki praktično skrbi le za lastne riti in svoje prisklednike je uzurpirala državo pri čemer ni ne duha ne sluha o tako opevani blaginji in blagodati za lastne državljane, prebivalce ali druge nahajajoče ljudi, kjer naj bi vladala poštena, zaupanja vredna pravila igre (fair play), ki bi seveda cenila tudi marljivost, vzajemnost, medgeneracijsko sožitje in solidarnost.

Hinavščina, sprenevedanje in licemerstvo se tako odražajo tudi v izkoriščanju in sprevračanju neizpodbitnih dejstev, ki jih enostavno in preprosto namerno(naklepno) pozabljate za bolj učinkovito in uspešno prikazovanje lastnega dela ob pomoči seveda tujega perja.

Pričakoval bi, da premorejo vsaj priznanje realne NEučinkovitosti v kolikor ne premorejo znanja, veščin, realnih izkušenj in sposobnosti, da bi se ne le pravno, temveč tudi etično (moralno) uprli nedostojnim in nedopustnim goljufijam, ki jih kažejo le na sosedovem dvorišču.

A tudi lastni prag smrdi in potrebuje nesporno obsodbo, namesto, da se mu potuhnjeno in priliznjeno le klanjate, saj takega ljudje enostavno ne potrebujemo več! To praktično niso ljudje s pokončno hrbtenico in spominjajo bolj na mehkužce brez smelosti in poguma v vsakodnevnem strahu za drobtinice kruha, ki padajo iz tujčeve obložene mize!

Preusmerjanje pozornosti v tem trenutku in ne v duhu camere oscure obračam tudi v dvoličnost in zamolčevanje vseh dejstev tudi članka Klare Škrinjar (Na MOP leva roka ne ve, kaj dela desna), ki bi lahko pokazala tudi na tako videno »cerkveno« geslo: ne glej me kaj delam, temveč me le poslušaj in bodi pokoren/lojalen !!! Seveda je naveden tudi napačen Kornelijin priimek Marcel (uradno Marzel), kar pa je le bolj pedantni škrat...

Ve se v kolikor je bila prisotna tudi na omenjeni novinarski konferenci pri »benigni« in skoraj bolj sebi namenjeni Varuhinji človekovih pravic - ČP (mimogrede pojem medium pomeni le posrednika; pa saj niste niti razumeli, kaj šele umeli zakaj sem izjavljal kot očitni predstavnik tudi civilnih iniciativ, na njihovo postavljeno aroganco in vehemenco, da sem neodvisni evropski medij?) za vse prekomerno svetlobno onesnaževanje sredi belega dne ali pa uporabljanje potratnih energetskih klima naprav; seveda bi lahko omenili še veliki LCD ekran….)

Seveda bi lahko postavili proti vprašanje o potratnosti vseh prostorov in zaposlenih, glede na njihov končni rezultat in izid ponujenih storitev v dobrobit strank, ki evidentno iščejo tako pravice, upravičenja, koristi in interese celo na navedenem naslovu…

Žal Vam z gotovostjo lahko nizam tudi primere, ki jim zagotovo ne bodo v  dobro in kažejo, da so le priporočali, podajali mnenja, ugotavljali ter papirno modrovali, predlagali in opravljali druga deklarativna ravnanja, čeprav imajo tudi pristojnosti, (ki se jim izogibajo) za operativno in konkretno delovanje celo po URS in ne le po EU direktivah.

Mimogrede, čemu vsa ta potratnost? Kot ozaveščen in kritični predstavnik brez dvoma ne potrebujem spet po partijskem ključu ustanavljanje kakšnih komisij ali drugih domnevno kolektivnih organov, da se zadeva ponovno pomete pod preproge. (še vedno razmišljanje fre-riderstva in kolektivne odgovornosti ter individualnih »mastnih« plačil). A le za kaj? Je to morda še ustvarjalno delo, ki je v rotacijah spominjal le na presedanje nekdanjih službenih partijskih foteljčkov  in nagrajevanje tudi za zavožene zadeve?

Seveda je ključno vprašanje zakaj prejema VČP in celoten kabinet davkoplačevalska sredstva in preusmerja le pozornost, da le druge državne pristojne službe storijo premalo, v kolikor jemljemo na prvem mestu tako odgovornost, kakor tudi obveznosti in dolžnosti (resda nimamo kakor v ZDA  možnosti RIA, kjer lahko nemudoma tudi prebivalec Texasa pri celo okoljskih problemih na Aljaski; imamo pa tudi dikcijo celo v 72. členu URS o pravici do zdravega bivanjskega/življenjskega okolja;

Vsakdo ima v skladu z zakonom pravico do zdravega življenjskega okolja. Država skrbi za zdravo življenjsko okolje. V ta namen zakon določa pogoje in načine za opravljanje gospodarskih in drugih dejavnosti. Zakon določa, ob katerih pogojih in v kakšnem obsegu je povzročitelj škode v življenjskem okolju dolžan poravnati škodo. "Varstvo živali pred mučenjem ureja zakon." IN ZA LJUDI  KO PADA PRAKTIČNO CELOTNO II. POGLAVJE URS?

Le kdo je sploh še varuh celovite in celostne ustavnosti in zakonitosti in preprečuje evidentne eksternalije?! In kje je po 44. členu URS sodelovanje pri upravljanju javnih zadev (Vsak državljan ima pravico, da v skladu z zakonom neposredno ali po izvoljenih predstavnikih sodeluje pri upravljanju javnih zadev), pri čemer se eklatantno krši tudi EU pravica do dvonivojske participacije! Seveda se zadeve sprejemajo mimo "neodvisne" stroke in javnosti.....

Pričakujem  pisni odgovor

S spoštovanjem
Štefan Perkič

p.s. le kje je torej pravo raziskovalno novinarstvo? Rabite namige?

 

Komentarjev 

 
#1 katarina 10:03 08-09-2010
Dvomim, da pričakujete od mene pisni odgovor, G.Perkič....

Naj vam povem, da se tudi jaz isto sprašujem, da sem že vsaj 10× zastavila VČP vprašanje, zakaj jo sploh imamo, če ne zna jasno in GLASNO zagovarjati 14,čl. URS, 72. čl. URS in marsikatero očitno kršitev, ki se dogaja???? Veste, kaj mi ponavadi odgovori - da nima pristojnosti in da lahko samo opozarja na kršitev....hmmmm. ali pa tudi ne!!!!! Tudi vaše logično sklepanje: DOKLER JE TA URAD DOBRO PLAČAN Z DAVKOPLAČEVALSK IM DENARJEM, BO PAČ LOJALEN DO OBLASTI, KI JIM DAJE ZASLUŽKE...

Da bi pa VŠP pokazala malo več odločnosti pri opozarjanju, to pa ne - to že persega njeno plačo....pokazala je odločnost le takrat, ko jo je bilo potrebno povišati. In to vam pove vse o "pomembnosti" VČP.

Želim vam pravi odgovor, venar mislim, da bo to kar pravšenj.....

Katarina
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 94 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?