Titova ulica

 

Tako se leta 2010 slavi v Sloveniji in to v rojstnem kraju generala Maistra v Kamniku morilca in diktatorja ter pedofila Josipa Broza. Kako rečemu človeku, ki je ubil enega sočloveka z naklepom? Morilec, a ne? Kako eni rečejo človeku, ki je dal pobiti med 100 in 200 tisoč političnih nasprotnikov, pametnih in uspešnih ljudi v imenu boljševistične revolucije? Mnogi mu rečejo brez najmanjšega sramu kar naš TITO.

Najboljše, da še Hitlerju postavimo ulico ali trg z nejegovim priimkom, saj je imel tudi on poleg zločinskih in diktatorskih lstnosti tudi kakšno dobro, vsaj to, da ni množično pobijal lastnega naroda, ampak ga je koval v zvezde. - komentar OPS

 Ulica pedofila Josipa Broza Tita

       Nekdanji jugoslovanski diktator Josip Broz Tito, v predvojnih letih - ko je deloval kot vohun, agent in likvidator iz vrst tedanje NKVD - znan tudi pod imenom Valter, je bil tudi pedofil. Ne verjamete? Preberite knjigo z naslovom "Žene u Titovoj sjeni" avtorja Mira Simčiča; knjiga je izšla lani, na Hrvaškem, kjer je med drugim opisano zločinsko razmerje z "djevojčico iz Kirgizije"; zanimivi delček pravi takole: "Kada su se 1917 godine upoznali Josip Broz i Pelagija Belousova - Polka u blizini grada Omska, u Rusiji, Broz je imao 25 godina, a iza sebe je već imao bogato  i surovo ratno  životno iskustvo.

Polka je bila još dijete, imala je tek 13 godina. Slijedeće godine sklopili su crkveni brak po pravoslavnom crkvenom obredu, a 1920 godine, pred njihov odlazak u Brozovu domovinu, svoj su brak i sudski registrirali u gradu Omsku. O Polkinoj obitelji, njenim roditeljima i braći ne postoje poznati dokumenti. Iz ruskog anketnog lista kojeg je Polka Broz ispunila na zahtjev sovjetskih vlasti u  rujnu 1932, proizlazi da je Pelagija Denisovna Broz seljačkog podrijetla i da je rođena 1904 godine u selu Mihajlovka u Akmolinskoj oblasti, srez Omsk, u seljačkoj obitelji. Iz istog dokumenta je moguće doći do zaključka da su njeni roditelji bili vlasnici seljačke kuće i nešto zemlje."

Da ne bo pomote: kljub temu, da sta se Tito in Polka poročila, to ne izključuje dejstva, da je tukaj šlo za pedofilijo. Simčič v knjigi tega sicer ne obsoja, ampak samo navaja dejstva, mislim pa, da vsi vemo, da je 13-letna deklica še otrok in težko razumno sprejema odločitve odraslega razmerja, še težje pa prenaša posledice odraslega razmerja. In: pedofilija je kaznivo dejanje, četudi se odrasel človek in otrok v zgodnjih najstniških letih morebiti dejansko zaljubita.

Seveda je bila pedofilija kaznovana tudi v težkih časih, ko si je Tito takole razposajeno rad privoščil majhne in nedolžne punčke. Le kdo bi si mislil, da je tudi pri tem posnemal svojega velikega učitelja, grozovitega Josipa Visarionoviča Stalina. Ja, ne boste verjeli, ampak tudi Stalin je bil pedofil. O tem v knjigi Young Stalin piše Simon S. Montefiore; knjiga žal še ni na voljo v slovenščini, zato naj na kratko povzamem Stalinovo veselje do spolnega občevanja z otroki: delikt se je dogajal leta 1914, ko je bil Stalin star že več kot 30 let, Lidia Pereprygina pa 13 let, enako kot Titova Polka.

V knjigi je omenjeno, da so policisti nekega dne vdrli v hišo Perepryginovih in zalotili Josipa in Lidio "pri delu", torej: in flagrante delicto. Dodatno se je zapletlo, ko so ugotovili, da je deklica noseča. Zadevo so nekako pometli pod preprogo. Nikita Hruščov in politbiro sta leta 1956 zahtevala policijsko poročilo o tem primeru, ker jim je služilo kot  dokazno gradivo zoper tedaj že umrlega tirana. Vendar pa je bilo poročilo tako občutljivo, da so ga spravili v tajni arhiv, kjer je ostalo neodkrito vse do 21. stoletja. Vmes pa se je kopija zapisnika o preiskavi znašla v Life magazinu, pa tudi če malo poguglate, najdete na to temo kar veliko zapisanega.

Lahko se samo še malo pozabavam: ko boste vi, vrli levičarji, naslednjič spet vsepovprek obtoževali katoliško Cerkev, da je polna pedofilije, nikar ne pozabite, da tudi komunistični voditelji, ki jih tako radi malikujete, niso bili prav nič boljši od sprevrženega ustroja svetega Vatikana. Oba sistema sta podla in dvolična, človeška narava je pa tudi že od nekdaj takšna.
 
Burne razprave o tem, da bo Ljubljana leta 2009 dobila Titovo ulico, so seveda smešnica. Mislite, da župana Zorana Jankovića resnično briga Tito? Brez veze. Tema je neumna in umetno sproducirana, da bi v javnosti zakrila probleme, ki resnično pestijo državo - nekako je potrebno pred dokončnim pogromom v javnosti rešiti vojaka Igorja Bavčarja, večnega ljubljenčka Milana Kučana, saj vendar vidite, da se nesrečnež oklepa Istrabenza kot pijanec plota.

Enako kot se drugi tranzicijski pogoltneži, ki jim je recesija malo prekrižala načrte, prav smešno oklepajo vsega, kar so si nagrabili v minulih mandatih. Ljudem je treba vreči par paketov Rdečega križa in Karitasa, da bodo imeli kruha, za igro pa itak poskrbijo kar mojstri iz ozadja z manipulativnimi temami kot je: Titova ulica. OK, nisem navdušena, da bo prestolnica dobila ulico, ki se bo imenovala po tem sprevrženem lopovu, a kdo sem jaz, da bi se repenčila?

Tito je vsak dan z mano. Na mojem hrbtu. Tatu. Mlada in nora leta. Če pa Ljubljana že mora dobiti Titovo ulico, potem naj župan Janković drži besedo, ki jo je dal v izjavi, da je treba "gledati zgodovino in tisto, kar je Tito v tistem času pomenil". Tito je pomenil marsikaj. V glavnem slabo, negativno. Vse z blazno natančnostjo skrito in zakrito. Bil je tudi pedofil. Se vam pedofilija ne zdi hudobna? Kar Titu morebiti lahko pripišemo malenkost dobrega, je bil pravzaprav bolj slučaj, kolaterala, ki se mu je pač pripetila po naključju.

Žal. In še to: se vam ne zdi smešno in hkrati obupno, kako je Slovenija še toliko desetletij po 2. svetovni vojni razdeljena na partizane in domobrance? Poglejte internetne forume, prepolni so zmerjanj z ene in z druge strani. Se vam ne zdi, da bi bil skrajni čas za premirje? No, naj na tem skromnem in minornem blogu, ki ga itak nihče ne bere, izrazim možnost rešitve, ki bo zadovoljila tako partizansko kot domobransko stran: tista uboga ulica v Ljubljani, naj dobi ime:
 
                                      Ulica pedofila Josipa Broza Tita
 
Volk bo sit in koza cela. Levičarji bodo dobili ulico, ki si jo tako strastno želijo, nasprotniki Titovega lika pa bodo potolaženi, saj bo ulica s tem imenom tretirana kot realno spominsko obeležje te komunistične pošasti. In potem se bo država lahko resnično ukvarjala s sedanjostjo, s sedanjimi problemi, z bavčarji, kramarji, veselinoviči, semoliči in vsemi ostalimi malimi še živečimi titoti ...
 
Ana Jud

18.04.2009

 

Komentarjev 

 
#8 Laibach 11:50 08-12-2012
Tito je bil zločinec, diktator, pedofil.

Vi in vam podobni kommunistični hujskaci pa boste končali na sodisču in smetišču zgodovine. Naj živi Rudolf Maister in Slovenija!!
Citat
 
 
#7 branc 13:19 18-02-2011
Naš tito: se strinjam. Tile fašistki nimajo vseh pojmov razčiščenih. O avtorici, nepotešenki Ani Jud pa ne bom zgubljal besed.
Citat
 
 
#6 Naš Tito 18:38 26-01-2011
Najbolj mi je všeč trditev, da je TITO vladal s totalitarnim komunizmom - NAJHUJŠIM režimom, kar jih je kdaj obstajalo.

Torej je prav zato bil najbolj spoštovan politik v svetu, in so se mu ob njegovi smrti prišli priklonit prav vsi državniki sveta, kar se ni zgodilo niti prej, niti pozneje!

Daje no, kristusova vojska, pa saj še vedno živijo ljudje, ki so živeli v Titovem totalitarnem režimu, kjer se4 niso morali bati, da jih bodo krščanski tajkuni vrgli na cesto, čim se bo kateremu zahotelo. Vas to boli?
Citat
 
 
#5 T. Ž. 18:38 21-09-2010
Hehe, jaz živim v ulici ki se imenuje: 4.maja, takrat bi naj umrl Tito, prvotno po moje ni glih ulica bila namenjena temu da bi slavili smrt ampak bolj v žalovanje ali kaj jaz vem. Jaz sem pa ponosen ker smo ulica Titove smrti, saj se lahko pohecam in rečem: '' Mi smo pa tako veseli bili ko je Tito umrl, da smo še kar ulico poimenovali po datomu ko smo se ga rešili.'' :)
Citat
 
 
#4 TIGR 07:50 14-09-2010
Pa recite mi, da niso titoslovenci duševno in duhovno pohabljeni. To grozov Kranju naj predvaja Berglundova TV Yle, da bodo zadovoljni "naši" na vladi.
Citat
 
 
#3 T. Ž. 13:25 26-07-2010
Tito heroj, človek, ki si zasluži našo ulico, ki je želel jugoslavijo šenkat rusom? človek, ki je zatrl demokracijo in vladal s totalitarnim komunizmom - najhujšim režimom, kar jih je kdaj obstajalo? človek, ki nam je zapravil furlanijo, benečijo, istro, primorsko, koroško, štajersko? človek, ki je hotel ukinit slovenski jezik? ki nas je primoral, Slovence, da smo se v šoli učili srbohrvaščino, cirilico? človek, ki je dal pobit skoraj dva milijona nedolžnih? človek, ki se je vozil s pozlačenimi kočijami, helikopterji, jahtami, luksuznimi blindiranimi avtomobili, se valjal v draguljih, cigarah, dragih pijačah, kurbah, nakradenem bogastvu? človek, ki je na silo stlačil 7 narodov in tri religije v eno državo in jo pol stoletja držal za talca in se čutil poklicanega, da jim vlada? človek, ki je posredno kriv za vojno v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni, na Kosovu...?
Citat
 
 
#2 czpnn 23:17 18-07-2010
Če je to res potem naj gre v p.m.
Citat
 
 
#1 Bela Ladja 19:54 15-07-2010
Salomonska rešitev! Bravo :)

Zakaj se meni zdi, da levakarji nad njo nekako ne bodo navdušeni? :)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 221 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?