Pismo predsedniku Virantu

Cenjeni Predsednik Zbora za Republiko, gospod Gregor Virant,

Samo hlapci ostajejo tiho na balkanske (srbohrvaške) provokacije proti Sloveniji. 

 

 

Pahor nam je tudi dokazal, da je bolj zavzet za svoj lasten žep, poslovne zveze in bančne račune prijateljev njegove komunistične stranke, kot braniti interese Slovenije, njenega ozemlja in slovenske davkoplačevalce, ki mu dajejo plačo. Vse to je popolnoma nesprejemljivo in skregano s zdravo pametjo.

Pahor nam je vsem Slovencem dokazal kakšen HLAPEC, izdajalec in diktator je.
 
Kljub temu, da Slovenska Parlamentarna Resolucija (podprta od Pahorjeve lasne stranke) jasno pove, da Hrvatje nezakonito zasedajo in kontrolirajo slovensko ozemlje (levi breg reke Dragonje, levi breg reke Mure pri Hotizi in pol Piranskega zaliva), zdaj Pahor pravi, da bo dovolil Hrvatom pristopiti v EU. Kakšen zločin! Kakšna izdaja!


Kdorkoli z logično in razumno pametjo bi razumel, da je ta odločitev popolnoma nesprejemljiva in odvratna vsem ponosnim Slovencem. Ta odločitev spravlja Slovenijo v zadrego pred vsem svetom, ker pokaže Slovenijo kot nekako 'banana republiko', burko, deželo, ki je ni potrebno jemati resno.


Dejansko, nobena normalna, racionalna dežela na svetu bi kadarkoli dovolila sosedni državi ilegalno prevzeti kontrolo nad svojim ozemljem in bi jo potem za to nagradila z članstvom v EU in NATO-u. Vendar, to je točno kar Pahor dela. Namesto, da bi Hrvaško kaznoval zaradi nasilja nad Slovenijo, nagrajuje Hrvaško in jo vzpodbuja kot tudi druge države, naj bodo bolj agresivne do sosednjih narodov. Pahor vzpodbuja agresijo!


Če bi Pahor bil močan vodja in ponosen Slovenec bi zahteval, da bi Hrvaška vrnila vso slovensko ozemlje, ki ga še vedno okupira, kot izraženo v parlamentarni resoluciji in bi tudi zahteval, da se Hrvaška opraviči in plača odškodnino slovenskim žrtvam in njihovim družinam, ki so trpele pri postopanju hrvaških vojaških sil, ki so morile Slovence v Štrigovi in Razkrižju v letu 1946-47.

Namesto tega imamo Pahorjev presenetljiv molk in arogantnost do slovenskih žrtev.

Pahor naj se vpraša –

1. Kako to, da Grčija, enaka članica EU kot Slovenija, lahko ustavi priključitev Makedonije NATO-u in EU pa je še vedno spoštovana in oboževana država križem sveta?

2. Kako to, da ko izvaja EU pritisk na Grčijo naj dvigne blokado Makedonije, Grčija to brez nadaljnjega ignorira in se briga za lastne interese, toda ko uporablja isti pritisk na Slovenijo se Pahor zgrudi kot nespameten bebček, ki ne razume, da se je vredno boriti za obrambo slovenskih interesov in slovensko zemljo ter se upirati agresiji.


3. Kako da Pahor ni imel problema z Italijo, ko je blokirala pristop Slovenije EU v prvem delu leta 1990? Italija je umaknila blokado šele potem ko se je Slovenija vdala in je izročila Italiji vse kar je zahtevala?


4. Kako bo vrnil ukradeno zemljo Slovencem, potem ko bodo Hrvatje v EU?
 
5. Kako lahko Estonija, z manj prebivalstva kot Slovenija, pokaze POGUM in VOLJO, da se zoperstavi ruski velesili in odstrani sovjetski vojni spomenik v Talinu kljub protestom Rusije?

Kje je POGUM in VOLJA Pahorja, da se postavi v bran slovenskih interesov?
 
To so vse dokazi, ki potrjujejo, da Pahor postopa s Slovenci kot drugorazrednimi državljani, ki ne zaslužijo obrambe in zaščite. Zgleda, da so le Grčija, Italija in druge evropske države Pahorju pomembne. Za Slovenijo in Slovence mu ni mar.

Zgodovina je dokazala, da nikdar ne smemo zaupati komunistom, fašistom in nacistom. Pahor naj vpraša Poljake, ki so bili izdani od obojih, komunističnega Stalina in nacija Hitlerja, kaj mislijo o tajnem dogovoru razdelitve Poljske med Rusijo in Nemčijo in brisanjem Poljske z zemljevida.
 
Slovenci so se tudi naučili od zgodovine, naj nikdar ne zaupajo komunistom, fašistom in nacistom. Komunist Diktator Tito je bil odgovoren za neizmerno škodo Slovenskemu narodu. Slovenija je zgubila svoje teritorialno območje Trst, Gorico, Koroško in Istro zaradi Titovih zahrbtnih spletk na račun Slovenskega naroda. Diktator Tito in njegov komunistični režim v Beogradu so tudi krivi narodnega-kulturnega genocida proti Slovencem, s poskusom "balkaniziranja" in uničevanja Slovenske srednjeevropske kulture in dediščine.
 
Zato Slovenci nikdar ne bomo dovolili komunističnim izdajalcem kot je Pahor razkosati Slovenije in jo zbrisati z zemljevida.
 
Velik Američan Thomas Jefferson, ki je bil navdušen nad slovesnim postopkom ustoličevanja slovenskih vojvod v 5. stoletju, v slovenski deželi Karantanija, je nekoč dejal:

 
"Vse kar tirani/diktatorji potrebujejo, da se utrdijo, je, da ljudje dobre narave molčijo".
 
Ponosen Slovenec pričakujem odgovor, in vas lepo pozdravljam,
Gregor Puh 

 

PISMO PREDSEDNIKU VIRANTU 2

Cenjeni Predsednik, gospod Gregor Virant,
 
Slovenska oppozocija bi morala zahtevati CELOVITO NEODVISNO PREISKAVO delovanja Mestne občine Lublana (v sodelovanju s tujimi preiskovalci, ki bi zagotovili neodvisnost) z namenom, da se ugotovi, ali se dogajajo domnevna politična korupcija, podkupovanje, ustrahovanje itd. Če niso storili ničesar narobe, se nimajo česa bati.

Če se dokaže, da je prisotna korupcija, potem bi morali biti Janković in drugi aretirani in kazensko preganjani, tako kot je bil guverner ameriške države Illinois Rod Blagojevich, za katerega so s prisluškovanjem ugotovili, da je v zameno za politične usluge zahteval plačilo. Če se je zgodilo v Ameriki, se lahko tudi v Sloveniji.
O Blagojevichevem korupcijskem škandalu si lahko preberete tukaj:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7806596.stm

V Avstraliji obstaja zakon, ki ščiti ljudi, ki prijavijo koruptivno dejavnost. Imenuje se "Whisleblower Protection Act" in ga najdete na:

http://www.parliament.vic.gov.au/whistleblower.htm

Opozicija bi morala zahtevati, da Slovenija sprejme podoben zakon, ki bi spodbudil ljudi k prijavi korupcije.

Ukrepajte!!
 
Velik Američan Thomas Jefferson, ki je bil navdušen nad slovesnim postopkom ustoličevanja slovenskih vojvod v 5. stoletju, v slovenski deželi Karantanija, je nekoč dejal:
"Vse kar tirani/diktatorji potrebujejo, da se utrdijo, je, da ljudje dobre narave molčijo".
 
Ponosen Slovenec pričakujem odgovor, in vas lepo pozdravljam,
Gregor Puh 
 

 

Komentarjev 

 
#1 Jaka 11:59 11-09-2010
In res bi bilo fino, ko bi Zbor za Republiko naredil kaj v smeri odpravljanja komunistov z oblasti.

Prav sprašujem se zakaj vendar ni nihče do sedaj predlagal lustracijske zakonodaje, ampak takše usklejene z Resolucijo 1096 Sveta Evrope.

Še Albanija je to naredila, pa Mekedonija pred enim letom, Romunija pred štirimi meseci. Kaj za vraga mi čakamo. Potem pa slišiš Rupla, ki govori Žbogarju kako je bil on tisti,misli nase, ki ne vseskozi preprečeval lustracijo. to je še en dokaz, da so tako imenovani pomladniki verjeli, da se je začela demokracija, ko so sami zasedli udobne fotelje okoli oblastniškega korita. SRAMOTA in veliko odgovornost so si nakopali, da so lahko udbopartisjki mafijci po letu 1990 orošali državo. Oni pa so držali vrečo in tudi sami kaj zmaknili. So indici, ane?
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 106 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?