Eni gibajo sodne organe

 

Republika Slovenija
Okrožno sodišče v Ljubljani

Tavčarjeva 9

1000 Ljubljana

 

Spoštovani, še posebno vršilka dolžnosti ga. Martina Erzin,

Ker gre za vidik tako tudi izključnega obveščanja in informiranja v najširšem pomenu tudi v splošno dobro, mi je popolnoma absurdno sprenevedanje na ne vem kakšne pravilnike, ki naj bi jih po  navedbah spisal predhodnik Andrej Baraga. In ta je odletel domnevno zaradi telefonskih klicev zaposlenih!

Še hujše je, da velja zdaj vsaj še dvojna krivica, saj se konkretno zaposleni zavedajo nezakonitosti in neustavnosti, pa jo vseeno izvajajo! Morda jo celo v glihanju pokrivajo? Strinjam se, da je lahko varnostni ukrep glede kakršnegakoli nasilja, ki pa se lahko izvaja z osebno izkaznico ali pa brez nje. Noben  dokument pač ne spreminja karakterja osebe, kakor tudi ne načelno nobena obleka!

Se pravi , da ne maram takšnega ping-ponga ali pretiranega molčanja, pri čemer morate biti seznanjeni z zakonom o osebnem varovanju. Najostreje sem namreč že isti dan(ko se je dogajal neljubi dogodek) pri nezakonitem popisovanju že protestiral v tajništvu, ki pa ni želelo ustrezno protokolirati mojih več kakor samo umestnih pritožb (mimogrede v zavedanje ni odveč, da preprečevanje pritožbe, četudi bi jo želel podati ustno na zapisnik predstavlja kaznivo dejanje...!)

V tem primeru gre med drugim za domnevno nezakoniti pravilnik, pri čemer bi lahko izpostavljal tudi dilemo predalčnikov, kjer vsebina potem predstavlja osebno lastnino v katero ravno nimajo nepooblaščene osebe pravice niti gledati. A ni samo dilema sprenevedanja glede pravnih sredstev , pri čemer je varstvo čudEŽno vezano na status!

Da sem spodbijal  in tudi osebno zahteval spisek  uradno vseh do sedaj popisanih oseb je lahko tudi moj interes (pač konkreten primer se nanaša tudi na javnost, ki se nezaslišano popisuje in s katere se evidentno, da razbrati prisotnost na tako imenovanih vseh odprtih javnih obravnavah; pri tem še dodatno za intermezzo omenjam, da je spoštovana žena sedanjega pravosodnega ministra naredila tudi hud lapsus ob moji prisotnosti, ko je sodeč po mojem vedenju poslanih vabilih bila razprava na glavno obravnavo, ki se je prekvalificirala na soočenju v poravnavo/mediacijo v premoru 5 minut, pri čemer  je prekinitev obravnave z vsesplošno prisotnost javnosti pri takih dejanjih res zakonsko nedopustna;

sam sem sicer še mnenja , da zadeva, ki sem jo kot zainteresirani posameznik javnosti spremljal lahko zastara in da se neupravičeno prevaljujejo stroški na davkoplačevalsko breme, čeprav obstaja odškodninska odgovornost zavoljo neizvajanja vseh potrebnih konkretnih in skrbnih ravnanj ).

Kot javnost pač ne smem motiti procesa, ki se odvija v sodnih dvoranah, a videne kršitve so le preobčutne, da bi molčal. Lahko pa pozivam in istočasno obveščam informacijsko pooblaščenko in pravosodno ministrstvo, ki med drugim dovoljuje tudi takšno stanje s preverjanjem katerihkoli oseb, ki se s tem še izrecno ne strinjajo!

Zavoljo neustreznega odziva in nepovratnega informiranja tudi mene (še hujše je da danes vidim konkretno epilog nadaljevanja take prakse) ponovno protokolirano prosim, da odgovorite po katerem aktu sodišča, ki je seveda v skladu z direktivami EU, našo Ustavo, kakor drugimi mednarodnimi kakor domačimi vsaj zakonskim pravnim aktov sme sploh varnostna služba kontrolirati istovetnost posameznikov, ki predstavljajo javnost?

Le čemu potem kakršne sodbe v imenu ljudstva, če že tu lahko zasledimo farso? Seveda pričakujem izjasnjevanje na pisno glede bistvenih in adekvatnih vprašanj, ki so celo preliminarnega značaja v drugih postopkih, ki bi jih moralo to sodišče nemudoma razrešiti ali pa odstopiti Ustavnemu sodišču!!!

Enostavno sem prepričan, da gre za nasilje sodišča, ki se v mojem primeru nanaša še na širšo paleto nerazrešenih celo fundamentalnih človekovih pravic in svoboščin. Namreč  kolikor se spomnim 8. člena URS velja usklajenost z EU direktivami, kar po svoje le ne spominja toliko preveč na nekdanji tako oklicevani gnili SFRJ maršalat.... ?
Tu nastopa dilema na čemu se gradijo vsa ta popisovanja in dejanja, pri čemer ni storjeno nikakršno kaznivo dejanje in čemu se eventualno lahko izvajajo zbiranja in kakršnikoli dosjeji vsaj prisotnosti? Na drugi strani pa imamo tako očitAne kršitve!

Normalno pričakujem, da v najkrajšem možnem času mi dostavite vsebinske in življenjske odgovore na že  postavljena vprašanja, pri čemer  pričakujem tudi vsaj na vpogled dodatno kopijo seznama vseh, ki jih je varnostna služba tako popisala... Seveda je grmada še bolj akutnih nerazrešenih preliminarnih vprašanj, ki se po mojem vedenju bolj le prašijo?

Pri tem ne sprejemam nesposobnost in nestrokovnost pogleda stvari skozi drugačna očala oziroma optični kot, ki tako kaže le izoblikovani inertni oportunistični okvir plašnic nezmožnosti celostne in celovite percepcije obravnav in razreševanj celo za res nemoteno "Salomonovo" delo. Obstoječa integrirana splošna normalnost v iskanju odgovorov nefunkcionalnega uradništva brez temeljitih predpostavk prijaznosti in vljudnosti kaže le dodatno nesmotrno in ne sorazmernostno zlorabo domnevno molkov organov, pri čemer je celo spervertirana logika pri prizadetosti in povzročeni nepopravljivi storjeni škodi.

Seveda obstajajo tako uredbe vlade tako glede upravnega poslovanja, kakor navezujoč po analogiji za vse ostale javne institucije.In tudi sodišča potem niso izjema! Odmev, da se nekaj ukrepa in se v resnici le pokriva minimalno nedostojna dejanja pa že močno načenja zob časa. Le to jih namreč ne odvezuje ne dolžnosti in obveznosti, da storjeno čim bolj nepristransko sanirajo in retributivno povrnejo!

Razlog tiči tudi v humanosti in dostojnosti, ki seveda obstaja v dinamičnem mehanizmu, a ne tako, da jo privlečeš za lase za le posameznike, medtem pa jo drugim enostavno odrekaš in to celo brez tehtnih in utemeljenih dobrih podlag. V kolikor je to še sploh pravna država in vladavina prava bi lahko brez dvoma to pričakoval še posebno kadar ste izrecno opozorjeni na UStrezne vrednote, merila in kriterije. In še hujše je, da je socialni korektiv že zdavnaj zavoljo sprenevedanj na psu.

V kolikor še to velja le po potrebi in kakor za koga  spominja kvečjemu na kakšna družinska podjetja, ne pa pojem države ali njenih konkretnih inštitucij. Tudi ni le dilema kakršnegakoli evidentiranja, slikanja, snemanja, sodnih kartonov ampak prvenstveno neizvajanje celo konkretno pravne in socialne države in ne odgovarjanje na vse poslane dopise in druga dejanja skladno z zapisanimi normami.

V kolikor gre le za lastno samo zaverovanost in utilitarno vrednost na račun brezbrižnosti za druge potem to zagotovo ni vestno in gospodarno delo v imenu delodajalca RS in seveda na njegov »davkoplačevalski« račun? Institucija tako neizpodbitno v privilegirane položaje postavlja kriminalce in druge kršilce, saj za poštene državljane ne omogočajo niti minimalnih pravnih, socialnih, zdravstvenih in drugih standardov, čeprav so se že po argumentacijski logiki nasploh zavezali v teoretičnih krepostih.

Nihče si ne zasluži kazni (nagrade), še posebno kadar se izvaja nedvomno prisila kot ultima ratio. Kaj mi pomaga celo namerna negotovost, parcialna zakonitost ter ustavnost še zdaleč ne za vse in sprevračanje »nullum crimen nulla poena sine lege praevia« kadar si domnevno sami niso pridobili direktne premoženjske koristi, a so jo drugim z svojimi ravnanji, opuščanji in dopuščanji neizpodbitno povzročili v enormnem in absolutnem obsegu!

Pričakujem torej ustrezne sestanke s konkretnimi dejanji in konec sprenevedanj ter zagovarjanja na pretirano zasedenost (poiščite mi prosim pristojnega in pooblaščenega sogovornika)

Odgovor pričakujem pisno.
Pozdrav Štefan Perkič

Ljubljana, 8. 06.2010

Dodatek OPS:

In slovensko sodstvo ima na osnovnih spletnih straneh tudi tega sodišča zapisano:

"Dobrim škoduje, kdor prizanaša slabim. Seneka.
Bonis nocet, qui malis parcet"

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 63 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?