15. dan gladovne stavke in RESNICA o OSAMOSVOJITVI

Vse bolje spim, ker sem se očitno navadil tudi na avtomobile, ki vozijo tod mimo mojih ušes.
Znova so me obiskovali zelo zanimivi ljudje, kot da bi jih pošiljal sam Bog. Vse več pa jih tudi razume, da jim ni treba več biti kot kokoši v kurnikih in lahko tudi poletijo. Kličejo, pišejo in izvajajo pritisk na utrdbo zla, ki jo predstavljajo v tej državi MEDIJI. Le-ti so prva veja oblasti. Kot je rekel nedavno gospod Vili Kovačič, kdor ima v rokah medije, ima oblast, kdor ima v rokah RTV SLO, ima nadoblast!

Naša največja moč Slovencev je in je od nekdaj bila pisana in govorjena beseda. Zato smo se tudi obdržali kljub vsem viharjem na tem ozemlju. Sprašujem vse oblastnike, kdo se boji soočenja na javnem mediju, ki ga plačujemo, z mano in z ostalimi dobromislečimi, ko je bila odprta oddaja s strani glavne odgovorne urednice, gospe tovorišice Ksenije Horvat Petrovčič, obljubljena za april, a je besedo kljub temu, da jo je dala v našo kamero, požrla. Kako lahko taki ljudje komurkoli nastavljajo ogledalo, če so sami navadni šalabajzerji?!?

Gospa, ki je ne bom imenoval, mi je prinesla zahtevo RTV SLO, da se odpove pritožbi v zvezi z reklamacijo, ki so jo ljudje množično vlagali na RTV SLO zaradi kršenja ustave in zakonov, ker smo jim v reklamaciji dokazali, da eklatantno kršijo kar svoja pravila o verodostojnem in nepristranskem medijskem poročanju. Kaj takega pa nismo dolžni plačevati v nobenem primeru. Zdaj pa reveži znova trošijo naš denar in pošiljajo izdelan obrazec in zraven še kuverto z njihovim naslovom, naj se ljudje odpovejo pritožbi.

Pozivam, da se bojkotu plačevanja te utrdbe zla, ki jo vodi par posameznikov in imajo vse pod kontrolo, pridružite tudi drugi! Ko bo problem izplačati njihove plače, se bodo začeli drugače obnašati. Imajo še kakšnih 20 MIO Eur v delnicah, ki pa jih za plače ne smejo porabiti, a jih seveda bodo, ko bo vrag vzel šalo. Ampak tega nadzorni in programski svet ne bi smela dovoliti.

Tukaj je obrazec za reklamacijo, pa naredite to tudi vi, da se bodo nehali norčevati iz vseh nas.
(https://dl.dropboxusercontent.com/u/19733788/Reklamacija_RTV_prispevka.pdf)

OSAMOSVOJITEV ALI USTANOVITEV FEVDA ZA ROPANJE IN UNIČENJE SLOVENSKEGA NARODA?

Na kratko, da boste lažje razumeli, se je treba vrniti malce nazaj v preteklost, ker samo tako si bomo lahko nalili čiste vode.
Leta 1941 so boljševiki izkoristili svetovni spopad z nacifašistično nadlogo in so zanetili v Sloveniji državljansko vojno z namenom prevzema totalitarne oblasti. Narodu pa so prodali boj zoper fašizem in nacizem kot boj za demokracijo. Zato so v OF vključili različne skupine, tudi krščanske, ker so jim obljubili, da bo po vojni nastopila demokracija in pluralizem.

Seveda je bila to velika laž, saj so imeli v mislih samo eno: izvedbo boljševistične revolucije po sovjetskem zgledu in prevzem popolne oblasti z uvedbo diktature. To so potem tudi storili, ko so nam že med vojno in po njej likvidirali, tudi z množičnimi umori, preko 40 tisoč najboljših naših ljudi - intelektualce, izobražence, podjetnike in druge uspešne ljudi, ki so mislili s svojo glavo.

Tukaj se je leta 1945 okupator samo zamenjal, odšli so Hitlerjanci, ker so jih porazili zavezniki, prevzeli pa so boljševiki. To je zgodovinska neizpodbitna resnica. Govorili so in si pripenjali medalje za zasluge za našo svobodo. Sprašujem vas vse, kakšna svoboda je bila to, če nismo imeli svobodnih demokratičnih volitev, kakšna svoboda je bila to, če nismo imeli neodvisnega sodstva in kakšna je bila to svoboda, če nismo imeli svobode govora in od oblasti neodvisnih medijev? Pa tudi v kakšni svobodi smo živeli potem, če je državo vodil diktator z zločinskim aparatom, ki je umoril preko en milijon dvesto tisoč nedolžnih ljudi?

Gospodarsko pa smo padli na 30% gospodarske razvitosti Avstrije, kateri smo bili pred vojno ob boku, tudi po višini plač. Ne pozabite, da je bila v Jugoslaviji za večino banana luksuz. Za 20% komunističnih privilegirancev, ki so kričali o pravičnosti in enakosti, pa so bile na voljo vse dobrine, tudi tiste iz gnilega kapitalizma, proti kateremu so zganjali dosledno antipropagando. Veste, če vam mediji prikazujejo, kako je drugje še večja beda kot je tukaj in kako drugje izkoriščajo, potem slej kot prej podležete in mislite, da živite v raju.

Poglejte malo do severne Koreje, da se soočite z metodami, ki jih tam uporabljajo za obvladovanje množic. Pri nas ni bilo nič drugače. Če bi propagirali, kako živijo Švicarji, Luksemburžani in drugi, ki jim gre dobro, bi se kmalu začeli spraševati, v kakšnem hlevu živite.

Diktatura je trajala polnih skoraj 50 let. Vsak, ki je pogledal iz sivega povprečja brez dogovora z udbopartijo, so mu pristrigli peruti. Goli otok je bil za tiste najbolj nevarne, medijske diskreditacije in druge metode onemogočanja so uporabljali za tiste bolj male ribe. Tajna zločinska politična policija je tudi likvidirala in marsikoga je vzela noč. Zločinskost prejšnjega režima je bila ravno v tem, da je ljudem vcepil strah v kosti in meso.

Potem pa se je začelo dogajati tudi v Evropi, saj je začel padati berlinski zid. Iz  zdajšnje perspektive je videti, da so se strici nekaj zmenili in so to tudi speljali. Je bilo treba odpreti nove trge za svoje, v skladiščih nakopičene izdelke? To je zagotovo osrednji razlog, da se je potem zgodilo tudi tukaj in na Balkanu, kar se je, ko je bilo treba razbiti, da bi potem lahko plenili. Česar ni naredil Hitler z orožjem, se zdaj dela na drugačen način. Jugoslavija se je začela sesuvati sama vase takoj, ko so veliki zaprli dotok svežega denarja. Margaret Theacher je nekoč izjavila, da je socializem zelo dober sistem, a deluje samo do takrat, dokler ne zmanjka tujega denarja.

Pogoj pa je, katerega so »veliki« zelo dobro poznali vsaj za Slovenijo, ki je tukaj zaradi svoje geostrateške lege in še česa zelo moteč faktor, da pri vzvodih odločanja pustijo ljudi, obremenjene s svojo preteklostjo. Ti bodo marionete in bodo sprejeli vse pogoje, ki jih bodo postavili njihovi, ko so nas na vrat na nos potiskali v razne integracije.

KAJ SE JE V RESNICI ZGODILO LETA 1988

Ne bom ponavljal, šlo je za skrbno načrtovano prevaro, takoj za tem, ko se je zaradi umetno sproženega povoda (Janši bodo sodili v tujem jeziku) začela dogajati Roška v Ljubljani. Vse so spravili pod kontrolo, ko so nastavili na vodenje Odbora za človekove pravice trikratnega agenta UDBE Igorja Bavčarja. Da si razjasnite, kako je to potekalo in kako so potem speljali navidezne spremembe, si več preberite TUKAJ.

Iz tega in iz drugih razlogov postavitve leve in desne pa tudi nikoli nismo izvedli LUSTRACIJE, ki je edino zdravilo za VELEIZDAJALCE SLOVENSKEGA NARODA, ki so organizirani v ORGANIZIRANO HUDODELSKO ZDRUŽBO, ki dosledno uničuje naš narod.

Zakaj nismo v Sloveniji izvedli lustracije, pa TUKAJ.

DALI SO VAM, KAR STE SI NAJBOLJ ŽELELI, A SO S PROJEKTOM OSAMOSVAJANJA PRIKRILI SVOJO ODGOVORNOST ZA 50 LETNO TIRANIJO IN SI USTVARILI FEVD ZA ROPANJE.

Podlaga za izvedbo navideznih sprememb je bila afera JBTZ, s katero so aktivirali narod in mu začeli risati gradove v oblakih, da so ga zaslepili in ni terjal odgovornosti za tiste, ki so nad nami zganjali tiranijo vsa leta od leta 1941.

Oni pa so z uničenjem 80% arhivskega gradiva OZNE in UDBE onemogočili, da bi kdo pogledal v listinske dokaze o njihovih najhujših zločinih, kar je pomenilo, da so se lahko razglasili za demokrate. Narod na to ni niti pomislil, saj je zaslepljen z ustanavljanjem svoje države, da smo šli na svoje, pozabil na vse njihove grehe, celo ploskali smo jim, saj so se razglasili za glavne zaslužne, da smo prišli do svoje države, v kateri se bosta cedila med in mleko in se bo Švica počasi začela od nas učiti. Naivnost tega naroda ne pozna meja.

Ko so bili prepričani, da so dobro speljali slepilni manever, tudi z dogovorjeno vojno KUČAN – MILOŠEVIĆ, kar si preberite TUKAJ, s katero so dodatno prestrašili narod in se razglasili za heroje, da so s pametnim načrtovanjem premagali četrto najmočnejšo armado v Evropi. Pa res mislite, da bi si Srbi glede na svoj nacionalni ponos dopustili tak poraz? Kaj pa, če je bilo v načrtu, da se da Slovenijo še naprej pokoravati in jo pleniti na drugačen način in je bil dogovor, da nikomur od njih po odhodu JA, ko je Milošević potreboval vojaške sile nižje od Slovenije, ker je veliko Srbijo začrtal do Karlovca? Ozrite se malce okoli sebe, poglejte v javno upravo, kdo zaseda pomembna mesta, naši ljudje pa so brez zaposlitev.

Pa da ne bo pomote, ponavljam, spoštujem vsakega človeka ne glede na katerokoli njegovo okoliščino, a ko gre za poskuse pokoritve našega naroda s strani kogarkoli od tujcev, ki si jemljejo pravice, da delajo proti slovenskemu narodu, se proti takšnim nezaslišanim perverznostim borim s vsemi svojimi močmi do zadnjega diha.

Kaj boste praznovali torej 25. junija, morda spomin, ko smo doživeli svobodo, ki je v resnici nismo? Morda spomin na samostojnost, ki je bila v resnici samo odcepitev od prejšnje umetne in na silo skupaj držane tvorbe, ki ni mogla nikoli obstati? Morda začetek vašega izboljševanja gmotnega položaja, ki se je v resnici zgodil samo za 20% že v prejšnjem režimu privilegiranih, revni prej pa smo postali revni še bolj in vsak dan se nam pridružujejo vedno novi nam podobni, izropani ne samo premoženja, ampak tudi temeljnega dostojanstva.

Govoriti o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije je nekaj, kar ne stoji, kot ne more stati niti obstati država, ki je grajena na laži, na prevari in na kosteh nedolžnih ljudi.

Odvisni smo od kreditov tujih oligarhov, ki posojajo milijarde VELEIZDAJALCEM, da si podaljšujejo svojo agonijo, uničujejo pa prihodnost nas vseh in predvsem naših otrok ter vnukov. Posojajo virtualen denar, ko dobro vedo, da ti tega ne bodo nikoli vrnili in bodo rubili v naravi. Puščajo jih pri vzvodih odločanja, da uničujejo, razvrednotijo, oni pa za majhen denar kupujejo, kar so ustvarile generacije. Če bomo dovolili, bodo pokupili še energijska podjetja, infrastrukturo, šole in Luko Koper, potem je pač zadeva zaključena.

Denar nam tiskajo tuje tiskarne pod kontrolo "velikih", vzeti nam hočejo  še vode, nebo nam nadzira tuja vojska, zato vse več posipavanja s kemičnimi sledmi (»chemtrails«). Vse bolj smo odvisni od uvoza hrane, ker so z nemogočimi pogoje uničili našega malega kmeta. Kupujemo petorazredno hrano v velecentrih, smo pravo smetišče Evrope za nekurantno blago.

Boste praznovali dan, ko je eden glavnih VELEIZDAJALCEV, ultra partijec, dejal 25. junija 1991: »DANES SO DOVOLJENE SANJE, JUTRI JE NOV DAN«, ko je natančno vedel, kaj bo naslednji dan, ker je bila na sporedu dogovorjena igra za utrjevanje njihovih pozicij, da so ostali in obstali in nas dokončno izdali. In ne pozabite, v tej njihovi žaloigri so umirali nedolžni ljudje, in če bi umrl samo eden, bi bilo preveč. Potem pa je še naprej bilo vse tako, kot je bilo do takrat. v bistvu se ne nič spremenilo.

Jaz bom praznoval in teden dni bo praznovala cela Slovenija, ko preženemo tirane, ki bi jih morali brez slabe vesti že leta 1990. S spretnimi manevri in skrbno načrtovanimi akcijami so nas znova opeharili. NAROD, NE BODI VEČ NAIVEN TUDI V POGLEDU NOVE PREVARE Z VEČNO »ŽRTVIJO« PARTIJE IVANOM JANEZOM JANŠO, KO HOČEJO PONOVITI ZGODOVINO IZ LETA 1988, DA BI GA ZNOVA, KO GA BODO IZPUSTILI PO ODLOČBI VRHOVNEGA, ČE NE VRHOVNEGA PA USTAVNEGA SODIŠČA, PRIKAZALI KOT VELIKEGA JUNAKA.

SAMO OSEL GRE DVAKRAT NA LED!
Vabljeni v četrtek, 26. junija 2014 na drugi kulturni večer ob 19. uri na ulico Simona Gregorčiča v Ljubljano. Naša največja moč naroda je pisana in govorjena beseda. Če je ta še ubrano zapeta, pa odganja vse zle sile, ki bodo v zadnjih zdihljajih svoje nemoči skušale zanetiti nasilje. NE BOMO TEGA DOVOLILI!

Zato poj, poj in se ničesar ne boj!


 

Komentarjev 

 
#1 Branko Pongracic 21:28 13-07-2016
Pogumno naprej, pazite na svoje življenje. Naj se čuje še tako neverjetno, mene so že poizkusili likvidirati.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 113 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?