15. dan gladovne stavke in RESNICA o OSAMOSVOJITVI

Vse bolje spim, ker sem se očitno navadil tudi na avtomobile, ki vozijo tod mimo mojih ušes.
Znova so me obiskovali zelo zanimivi ljudje, kot da bi jih pošiljal sam Bog. Vse več pa jih tudi razume, da jim ni treba več biti kot kokoši v kurnikih in lahko tudi poletijo. Kličejo, pišejo in izvajajo pritisk na utrdbo zla, ki jo predstavljajo v tej državi MEDIJI. Le-ti so prva veja oblasti. Kot je rekel nedavno gospod Vili Kovačič, kdor ima v rokah medije, ima oblast, kdor ima v rokah RTV SLO, ima nadoblast!

Naša največja moč Slovencev je in je od nekdaj bila pisana in govorjena beseda. Zato smo se tudi obdržali kljub vsem viharjem na tem ozemlju. Sprašujem vse oblastnike, kdo se boji soočenja na javnem mediju, ki ga plačujemo, z mano in z ostalimi dobromislečimi, ko je bila odprta oddaja s strani glavne odgovorne urednice, gospe tovorišice Ksenije Horvat Petrovčič, obljubljena za april, a je besedo kljub temu, da jo je dala v našo kamero, požrla. Kako lahko taki ljudje komurkoli nastavljajo ogledalo, če so sami navadni šalabajzerji?!?

Gospa, ki je ne bom imenoval, mi je prinesla zahtevo RTV SLO, da se odpove pritožbi v zvezi z reklamacijo, ki so jo ljudje množično vlagali na RTV SLO zaradi kršenja ustave in zakonov, ker smo jim v reklamaciji dokazali, da eklatantno kršijo kar svoja pravila o verodostojnem in nepristranskem medijskem poročanju. Kaj takega pa nismo dolžni plačevati v nobenem primeru. Zdaj pa reveži znova trošijo naš denar in pošiljajo izdelan obrazec in zraven še kuverto z njihovim naslovom, naj se ljudje odpovejo pritožbi.

Pozivam, da se bojkotu plačevanja te utrdbe zla, ki jo vodi par posameznikov in imajo vse pod kontrolo, pridružite tudi drugi! Ko bo problem izplačati njihove plače, se bodo začeli drugače obnašati. Imajo še kakšnih 20 MIO Eur v delnicah, ki pa jih za plače ne smejo porabiti, a jih seveda bodo, ko bo vrag vzel šalo. Ampak tega nadzorni in programski svet ne bi smela dovoliti.

Tukaj je obrazec za reklamacijo, pa naredite to tudi vi, da se bodo nehali norčevati iz vseh nas.
(https://dl.dropboxusercontent.com/u/19733788/Reklamacija_RTV_prispevka.pdf)

OSAMOSVOJITEV ALI USTANOVITEV FEVDA ZA ROPANJE IN UNIČENJE SLOVENSKEGA NARODA?

Na kratko, da boste lažje razumeli, se je treba vrniti malce nazaj v preteklost, ker samo tako si bomo lahko nalili čiste vode.
Leta 1941 so boljševiki izkoristili svetovni spopad z nacifašistično nadlogo in so zanetili v Sloveniji državljansko vojno z namenom prevzema totalitarne oblasti. Narodu pa so prodali boj zoper fašizem in nacizem kot boj za demokracijo. Zato so v OF vključili različne skupine, tudi krščanske, ker so jim obljubili, da bo po vojni nastopila demokracija in pluralizem.

Seveda je bila to velika laž, saj so imeli v mislih samo eno: izvedbo boljševistične revolucije po sovjetskem zgledu in prevzem popolne oblasti z uvedbo diktature. To so potem tudi storili, ko so nam že med vojno in po njej likvidirali, tudi z množičnimi umori, preko 40 tisoč najboljših naših ljudi - intelektualce, izobražence, podjetnike in druge uspešne ljudi, ki so mislili s svojo glavo.

Tukaj se je leta 1945 okupator samo zamenjal, odšli so Hitlerjanci, ker so jih porazili zavezniki, prevzeli pa so boljševiki. To je zgodovinska neizpodbitna resnica. Govorili so in si pripenjali medalje za zasluge za našo svobodo. Sprašujem vas vse, kakšna svoboda je bila to, če nismo imeli svobodnih demokratičnih volitev, kakšna svoboda je bila to, če nismo imeli neodvisnega sodstva in kakšna je bila to svoboda, če nismo imeli svobode govora in od oblasti neodvisnih medijev? Pa tudi v kakšni svobodi smo živeli potem, če je državo vodil diktator z zločinskim aparatom, ki je umoril preko en milijon dvesto tisoč nedolžnih ljudi?

Gospodarsko pa smo padli na 30% gospodarske razvitosti Avstrije, kateri smo bili pred vojno ob boku, tudi po višini plač. Ne pozabite, da je bila v Jugoslaviji za večino banana luksuz. Za 20% komunističnih privilegirancev, ki so kričali o pravičnosti in enakosti, pa so bile na voljo vse dobrine, tudi tiste iz gnilega kapitalizma, proti kateremu so zganjali dosledno antipropagando. Veste, če vam mediji prikazujejo, kako je drugje še večja beda kot je tukaj in kako drugje izkoriščajo, potem slej kot prej podležete in mislite, da živite v raju.

Poglejte malo do severne Koreje, da se soočite z metodami, ki jih tam uporabljajo za obvladovanje množic. Pri nas ni bilo nič drugače. Če bi propagirali, kako živijo Švicarji, Luksemburžani in drugi, ki jim gre dobro, bi se kmalu začeli spraševati, v kakšnem hlevu živite.

Diktatura je trajala polnih skoraj 50 let. Vsak, ki je pogledal iz sivega povprečja brez dogovora z udbopartijo, so mu pristrigli peruti. Goli otok je bil za tiste najbolj nevarne, medijske diskreditacije in druge metode onemogočanja so uporabljali za tiste bolj male ribe. Tajna zločinska politična policija je tudi likvidirala in marsikoga je vzela noč. Zločinskost prejšnjega režima je bila ravno v tem, da je ljudem vcepil strah v kosti in meso.

Potem pa se je začelo dogajati tudi v Evropi, saj je začel padati berlinski zid. Iz  zdajšnje perspektive je videti, da so se strici nekaj zmenili in so to tudi speljali. Je bilo treba odpreti nove trge za svoje, v skladiščih nakopičene izdelke? To je zagotovo osrednji razlog, da se je potem zgodilo tudi tukaj in na Balkanu, kar se je, ko je bilo treba razbiti, da bi potem lahko plenili. Česar ni naredil Hitler z orožjem, se zdaj dela na drugačen način. Jugoslavija se je začela sesuvati sama vase takoj, ko so veliki zaprli dotok svežega denarja. Margaret Theacher je nekoč izjavila, da je socializem zelo dober sistem, a deluje samo do takrat, dokler ne zmanjka tujega denarja.

Pogoj pa je, katerega so »veliki« zelo dobro poznali vsaj za Slovenijo, ki je tukaj zaradi svoje geostrateške lege in še česa zelo moteč faktor, da pri vzvodih odločanja pustijo ljudi, obremenjene s svojo preteklostjo. Ti bodo marionete in bodo sprejeli vse pogoje, ki jih bodo postavili njihovi, ko so nas na vrat na nos potiskali v razne integracije.

KAJ SE JE V RESNICI ZGODILO LETA 1988

Ne bom ponavljal, šlo je za skrbno načrtovano prevaro, takoj za tem, ko se je zaradi umetno sproženega povoda (Janši bodo sodili v tujem jeziku) začela dogajati Roška v Ljubljani. Vse so spravili pod kontrolo, ko so nastavili na vodenje Odbora za človekove pravice trikratnega agenta UDBE Igorja Bavčarja. Da si razjasnite, kako je to potekalo in kako so potem speljali navidezne spremembe, si več preberite TUKAJ.

Iz tega in iz drugih razlogov postavitve leve in desne pa tudi nikoli nismo izvedli LUSTRACIJE, ki je edino zdravilo za VELEIZDAJALCE SLOVENSKEGA NARODA, ki so organizirani v ORGANIZIRANO HUDODELSKO ZDRUŽBO, ki dosledno uničuje naš narod.

Zakaj nismo v Sloveniji izvedli lustracije, pa TUKAJ.

DALI SO VAM, KAR STE SI NAJBOLJ ŽELELI, A SO S PROJEKTOM OSAMOSVAJANJA PRIKRILI SVOJO ODGOVORNOST ZA 50 LETNO TIRANIJO IN SI USTVARILI FEVD ZA ROPANJE.

Podlaga za izvedbo navideznih sprememb je bila afera JBTZ, s katero so aktivirali narod in mu začeli risati gradove v oblakih, da so ga zaslepili in ni terjal odgovornosti za tiste, ki so nad nami zganjali tiranijo vsa leta od leta 1941.

Oni pa so z uničenjem 80% arhivskega gradiva OZNE in UDBE onemogočili, da bi kdo pogledal v listinske dokaze o njihovih najhujših zločinih, kar je pomenilo, da so se lahko razglasili za demokrate. Narod na to ni niti pomislil, saj je zaslepljen z ustanavljanjem svoje države, da smo šli na svoje, pozabil na vse njihove grehe, celo ploskali smo jim, saj so se razglasili za glavne zaslužne, da smo prišli do svoje države, v kateri se bosta cedila med in mleko in se bo Švica počasi začela od nas učiti. Naivnost tega naroda ne pozna meja.

Ko so bili prepričani, da so dobro speljali slepilni manever, tudi z dogovorjeno vojno KUČAN – MILOŠEVIĆ, kar si preberite TUKAJ, s katero so dodatno prestrašili narod in se razglasili za heroje, da so s pametnim načrtovanjem premagali četrto najmočnejšo armado v Evropi. Pa res mislite, da bi si Srbi glede na svoj nacionalni ponos dopustili tak poraz? Kaj pa, če je bilo v načrtu, da se da Slovenijo še naprej pokoravati in jo pleniti na drugačen način in je bil dogovor, da nikomur od njih po odhodu JA, ko je Milošević potreboval vojaške sile nižje od Slovenije, ker je veliko Srbijo začrtal do Karlovca? Ozrite se malce okoli sebe, poglejte v javno upravo, kdo zaseda pomembna mesta, naši ljudje pa so brez zaposlitev.

Pa da ne bo pomote, ponavljam, spoštujem vsakega človeka ne glede na katerokoli njegovo okoliščino, a ko gre za poskuse pokoritve našega naroda s strani kogarkoli od tujcev, ki si jemljejo pravice, da delajo proti slovenskemu narodu, se proti takšnim nezaslišanim perverznostim borim s vsemi svojimi močmi do zadnjega diha.

Kaj boste praznovali torej 25. junija, morda spomin, ko smo doživeli svobodo, ki je v resnici nismo? Morda spomin na samostojnost, ki je bila v resnici samo odcepitev od prejšnje umetne in na silo skupaj držane tvorbe, ki ni mogla nikoli obstati? Morda začetek vašega izboljševanja gmotnega položaja, ki se je v resnici zgodil samo za 20% že v prejšnjem režimu privilegiranih, revni prej pa smo postali revni še bolj in vsak dan se nam pridružujejo vedno novi nam podobni, izropani ne samo premoženja, ampak tudi temeljnega dostojanstva.

Govoriti o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije je nekaj, kar ne stoji, kot ne more stati niti obstati država, ki je grajena na laži, na prevari in na kosteh nedolžnih ljudi.

Odvisni smo od kreditov tujih oligarhov, ki posojajo milijarde VELEIZDAJALCEM, da si podaljšujejo svojo agonijo, uničujejo pa prihodnost nas vseh in predvsem naših otrok ter vnukov. Posojajo virtualen denar, ko dobro vedo, da ti tega ne bodo nikoli vrnili in bodo rubili v naravi. Puščajo jih pri vzvodih odločanja, da uničujejo, razvrednotijo, oni pa za majhen denar kupujejo, kar so ustvarile generacije. Če bomo dovolili, bodo pokupili še energijska podjetja, infrastrukturo, šole in Luko Koper, potem je pač zadeva zaključena.

Denar nam tiskajo tuje tiskarne pod kontrolo "velikih", vzeti nam hočejo  še vode, nebo nam nadzira tuja vojska, zato vse več posipavanja s kemičnimi sledmi (»chemtrails«). Vse bolj smo odvisni od uvoza hrane, ker so z nemogočimi pogoje uničili našega malega kmeta. Kupujemo petorazredno hrano v velecentrih, smo pravo smetišče Evrope za nekurantno blago.

Boste praznovali dan, ko je eden glavnih VELEIZDAJALCEV, ultra partijec, dejal 25. junija 1991: »DANES SO DOVOLJENE SANJE, JUTRI JE NOV DAN«, ko je natančno vedel, kaj bo naslednji dan, ker je bila na sporedu dogovorjena igra za utrjevanje njihovih pozicij, da so ostali in obstali in nas dokončno izdali. In ne pozabite, v tej njihovi žaloigri so umirali nedolžni ljudje, in če bi umrl samo eden, bi bilo preveč. Potem pa je še naprej bilo vse tako, kot je bilo do takrat. v bistvu se ne nič spremenilo.

Jaz bom praznoval in teden dni bo praznovala cela Slovenija, ko preženemo tirane, ki bi jih morali brez slabe vesti že leta 1990. S spretnimi manevri in skrbno načrtovanimi akcijami so nas znova opeharili. NAROD, NE BODI VEČ NAIVEN TUDI V POGLEDU NOVE PREVARE Z VEČNO »ŽRTVIJO« PARTIJE IVANOM JANEZOM JANŠO, KO HOČEJO PONOVITI ZGODOVINO IZ LETA 1988, DA BI GA ZNOVA, KO GA BODO IZPUSTILI PO ODLOČBI VRHOVNEGA, ČE NE VRHOVNEGA PA USTAVNEGA SODIŠČA, PRIKAZALI KOT VELIKEGA JUNAKA.

SAMO OSEL GRE DVAKRAT NA LED!
Vabljeni v četrtek, 26. junija 2014 na drugi kulturni večer ob 19. uri na ulico Simona Gregorčiča v Ljubljano. Naša največja moč naroda je pisana in govorjena beseda. Če je ta še ubrano zapeta, pa odganja vse zle sile, ki bodo v zadnjih zdihljajih svoje nemoči skušale zanetiti nasilje. NE BOMO TEGA DOVOLILI!

Zato poj, poj in se ničesar ne boj!


 

Komentarjev 

 
#1 Branko Pongracic 21:28 13-07-2016
Pogumno naprej, pazite na svoje življenje. Naj se čuje še tako neverjetno, mene so že poizkusili likvidirati.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 117 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?