Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

 

 

Spoštovane Slovenke in cenjeni Slovenci! Dobri državljani!

Nekaj besed o mojem četrtkovem »izpadu« na nacionalni TV je zagotovo treba povedati. V mislih sem imel tudi tak scenarij, ko sem se zanj zavestno odločil, po tem ko sem jasno ugotovil, da mi voditeljica ne bo pustila v miru povedati, kar sem imel namen.

Veliko časa se je morala pripravljati, da je vodila oddajo, kot jo je, da bi ta izzvenela, kot vse doslej, v prazno.

Iz tega razloga so pripravili dolg uvod in po tem še dodatne vložke – dodatne prispevke, da so iz predvidenih 85 minut omogočili le nekaj čiste razprave, pa še to sekano po 1.5 minute, kar je natančno izračunan čas, da govornik v tako kratkem času ne more oblikovati uvoda, jedra in zaključka.

Videli ste, kako je moderatorka pri nekaterih posegala v besedo in je vsa nestrpna mencala, ko je skopo odmerjeni čas potekel. Resnično ni lahko izbrati pravilne besede in stavke, da bi povedali, kar je treba, v minuti in pol.

Imela je očitno tudi nalogo, da vsakič, ko sem prišel do besede, se posmehovati, češ, kaj ta govori, in prav videlo se je, da sploh ne posluša, temveč je bila bolj osredotočena na posmehe in kako bo prekinila, ko mine odmerjen čas. 

Ko sem ugotovil, da bo oddaja kmalu končana, ker se je prevesila v zadnjo tretjino in nisem vedel, ali bodo za konec vtaknili še kakšen dodaten vložek, sem moral ukrepati. Ko sem dobil besedo, sem se odločil za akcijo, da bi se vtisnila pri ljudeh v smislu, da je nekdo vendarle v tej državi udaril po mizi. In natančno to sem storil.

Daleč od tega, da mi je počil živec, saj sem ostal v mejah, kajti sicer bi začel prevračati mize in stole, pa še kdo bi jo skupil, če bi se mi zares strgalo.

Seveda morajo režimska trobila špekulirati, da sem izgubil živce, da sem neuravnovešen in ne vem kaj še vse bodo naklobasali. UDARIL SEM PO MIZI, TOVARIŠIJA, KER JE TEGA DOVOLJ! 

Nič se bati, major Troha ima zelo močno samokontrolo, a ko povem, kar mislim, to povem iz srca in odločno.

To sem tudi storil, ker resnično mislim in sem prepričan, da je tega DOVOLJ in je čas za učinkovite in odločne ukrepe, da potegnemo zavore v sili, sicer bomo vsi skupaj, ki smo na tem drvečem vlaku, zgrmeli v prepad.

Zato v ponedeljek, 9. junija 2014, ob 9.00 uri začenjam z gladovno stavko z jasnimi stavkovnimi zahtevami. Zahtevam, da se v tej državi vzpostavi ODGOVORNOST VSEH vodilnih, ki od leta 1990 niso opravili svojega dela, pa bi ga morali po uradni dolžnosti, ko je šlo za uničenje 80% arhivskega gradiva oziroma listinskih dokazov o tudi najhujših kaznivih dejanjih po drugi svetovni vojni.

Niso ukrepali tudi zoper trgovce z orožjem, niti proti izdajalcem naroda, ki so nas oropali za preko 150 milijard evrov s pomočjo divjih pri(h)vatizacij in tajkunizacij. Nihče namreč ni še ničesar od izropanega vrnil.

Uničenje oziroma skritje dokaznega gradiva o zločinih je izvirni greh nove države. In na tej točki bomo vzpostavili najprej odgovornost za vse, ki na dobro plačanih položajih svojega dela niso opravili. Kar je celo huje kot tisto, kar so nekateri počeli, saj gre za ščitenje zločincev in zločina s strani pooblaščenih uradnih oseb, ki jih plačujemo davkoplačevalci.

To pomeni hudo zlorabo uradnega položaja in pravic, in ker je to počelo več ljudi, povezanih med sabo, pa gre za organizirano hudodelsko združbo, ki jo je treba preganjati po uradni dolžnosti.

Ta moj nagovor naj vzamejo tožilci, če je kje  kdo, ki ni podrejen tej mafijski tolpi, kot uradno prijavo.

Vztrajal bom do konca. Do dne, ko bodo premiki v smer zahtev, oziroma, ko bodo pisno zagotovili, da se bo ODGOVORNOST VZPOSTAVILA IN BODO VSEM POPRAVILI KRIVICE ali pa do svojega zadnjega daha.

Vabim seveda vse, ki ste doživeli krivice in jih doživljate dnevno, da se začnete pridruževati, pridružite se na kakršenkoli način, da izvršimo pritisk množic in začnemo stvari urejati pri izvirnem grehu. Ne pozabite, oškodovanih nas je najmanj 80% nepriviligiranih državljank in državljanov.

Ko odpravimo vzroke pri izvoru, šele po tem bomo lahko odpravili tudi negativne posledice, med katerimi je tudi  morebitna vaša krivica.

VSAK SAM JE MOČAN, SKUPAJ SMO NEPREMAGLJIVI!

Dolžan sem vam še razložiti, kako bodo od ponedeljka 9. junija 2014 oziroma že prej skušali delovati, da bi me vnovič diskreditirali in me očrnili. 

Da vas pripravim, ko boste poslušali laži, ker zelo dobro poznam njihove metode dela in sem jih že okusil na svoji koži, ko sem se prvič uprl javno leta 1998 (pojdite v knjižnico in dvignite knjigo: POJOČI MAJOR, ki sem jo napisal tega leta, da bi vas seznanil z njihovimi rabotami).

Pokazalo se bo tudi, kako bodo poročali o začetku in poteku gladovne stavke, ko gre za zahteve, ki so namenjene skupnemu dobremu in ne gre v prvi vrsti za zahteve, ki bi bile za mojo osebno korist.

Zelo dobra primerjava delovanja medijev bo s primerom gladovne stavke g.Mesojedca, ki je potekala do četrtka, 5. junija 2014, in ki se je medijem ob koncu zahvalil, ker so zelo dobro pokrivali vse, kar se je dogajalo v zvezi s to stavko.

Pokazale pa se bodo tudi resnosti izrečenih besed nekaterih uglednih gospa in gospodov, ki trdijo, da je treba nujno razčistiti preteklost, da bi lahko Slovenija zakorakala na novo uspešno pot.

Gospod dr. Juhant, dr. Tamara Griesser Pečar in na primer dr. Ivan Štuhec zagovarjajo, da je to nujno storiti. Najmanj od teh treh javnih oseb pričakujem javno podporo.

Pričakujem, da bodo medijska režimska trobila se trudila celotno moje delovanje in delovanje Gibanja OPS prikazati kot noro, paranoično, nepomembno. Iz tega izhajajoč me bodo morda skušali  spraviti v umobolnico, češ, da nisem psihično uravnovešena oseba.

Upam, da spletne strani ne bodo podrli, da si boste preko nje ali pa preko YOUTUBE-a ogledali videoposnetke, iz katerih si boste ustvarili mnenje o moji prištevnosti. Če je govoriti resnico norost, potem sem res potreben prisilne hospitalizacije.

Morda bodo našo poslovno dejavnost skušali prikazati kot sporno, ko bi znali pred kamere pripeljati kakšnega njihovega špiclja, ki bo razlagal, da smo ga v našem podjetju ogoljufali.

Predobro jih poznam, da ne bi vedel, česa vse so zmožni. Ne bodo pa povedali, da v bistvu ne poslujemo od leta 2011, ker smo bili brutalno oropani in ni policija naredila do sedaj nič, da bi izsledila storilce, ki so nas oropali za preko 60 tisoč evrov. Oropali so nas vsega, kar smo imeli.

Skušali me bodo morda diskreditirati z njihovimi plačanci na način, da so z mano sodelovali, a so to prenehali, ker se z mano ne da, ker moram vedno imeti prav jaz. Takih bi znali vključiti morda celo več,  da bi narod nasedel. Resnica je, da so morali sodelovati po depeši udbe, a ko so videli, da ne bom spremenil smeri od cilja k lustraciji, so se morali javno distancirati, da bi me diskreditirali.

Preko družbenih omrežji bodo zagnali vik in krik s svojimi dežurnimi plačanci in angažirali bodo še nove, ki bodo skušali ustvariti javno mnenje, da sem nor, konflikten in me nihče ne podpira pri mojem protestu. Trosili bodo laži, dezinformacije in manipulacije, da mi razpada družina, da se z ženo ne razumeva in sem nasploh nemogoč človek. Da se ne posvečam otrokom, da jih zanemarjam. Na vse to bodite pripravljeni.

Lahko, da bodo šli še dlje in bodo povprašali pred kamerami, kaj o meni in moji družini menijo sosedje. Nad nami živi sosed, ki ima enako šifro udbe kot tovariš Stanovnik in tudi popolno zaščito na sodišču, saj nam je poškodoval fasado, vrgel ven nekaj kvadratov tlakovcev in premaknil mejnike, pa je tožilec vse prijave zavrgel.

Grozil nam je s smrtjo in vihtel proti nam hladno orožje, pa se ni kljub prijavi in sodnem postopku zgodilo nič. Sodnica je postopek protipravno ustavila. Pritožba je že skoraj tri leta v predalu, ko sploh ni dala v presojo na višje sodišče. Medtem je znova grozil in nov postopek je pred nekaj dnevi znova ustavljen.

Morda bodo  natolcevali o tem, kako se nismo vključili v delovanje vasi Stara Vrhnika in bo govoril  v kamere kakšen od njihovih plačancev.

Resnica je, da smo, od kar smo se leta 2006 priselili na Vrhniko, zaradi družbene aktivnosti črne ovce, ker ljudje vedo, kaj se nam dogaja, ker so tudi videli več povsem načrtnih obiskov uniformirane milice. Tudi ponoči.

Mojo aretacijo zaradi prisilne privedbe, tri modro bele službene avtomobile miličnikov, ki so prišli na hišno preiskavo in druge primere brutalnih miličniških napadov ter prispevke na TV iz Litije, ko je prišlo do stika sz miličniki. V vasi se to takoj razve in ljudje menijo, da nekaj pa že mora biti, če je pri Trohovih vsak drugi dan policija.

O špekulacijah, da nisem avtentični gladovni protestnik, bi znali tudi špekulirati. Nikoli v življenju nisem blefiral. Če sem nekaj rekel, da bom naredil, sem to tudi storil.

Poskušali me bodo morda prikazati, da sem nacionalist in sovražim vse, kar je tuje. No, tukaj se spomnite, kako se je pisal človek in kakšne narodnosti je, ki sem ga šel braniti v Litijo, da mu organi ne bi vzeli bivališča-hiše, in mi zdaj grozi kazen pet let zapora. Vaskrsić.

In nenazadnje me bodo skušali prikazati kot prevaranta, ko bodo znova pogreli zgodbo o samougrabitvi, s katero so me začasno medijsko umorili v letih 2000 do 2006, ko so vlekli montirani sodni proces z zagroženo denarno kaznijo zdajšnjih 900 evrov, da sem se vsaj trikrat na mesec v teistih letih pojavljal na straneh črne kronike z drugimi, ki so res počeli kazniva dejanja.

V montiranem procesu, kot sem že povedal, sta bili izdani kar dve oprostilni sodbi, ker ni bilo za pregon, ki se sploh ne bi smel začeti, niti indica.

Torej pogrevanje te stvari, ki je že skoraj 10 let pravnomočno zaključena, je cilj zaničevanje in blatenje nasprotnika udbomafije. Ne pozabite.

Če se mi karkoli zgodi, morda »samomor«, zastrupitev, hospitalizacija, vedite, da so mi to povzročili oni, da bi me uničili. Mene, družino in Gibanje OPS.

Vsaj enkrat ne nasedajte njihovim medijskim trobilom, ko je treba računati, da bo najprej popoln medijski mrk in ne bodo vsi pisali o moji gladovni stavki tako kot so se vsi razpisali, ko se je pojavil spoštovani gospod Mesojedec, ki se je boril predvsem za svojo lastno pravico, kar je povsem legitimno, da ne bo kdo razumel napak.

Jaz bom pri tej stavki zahteval tudi odprtje medijskega prostora na RTV SLO, ki jo plačujemo državljani, ki imamo elektro priključek. Glavna urednica, gospa tovarišica Horvatova, je obljubila odprtje medijskega prostora že v aprilu, a je besedo požrla.  

Moja gladovna stavka je namenjena skupnemu dobremu. KLJUČNA ZAHTEVA JE VZPOSTAVITEV ODGOVORNOSTI ZA VSE, KI PO URADNI DOLŽNOSTI NISO OPRAVILI SVOJEGA DELA.

Na vas pa je, ali boste dopustili, da me povozijo in bom morda umrl, ali se boste končno zdramili in boste stopili skupaj, da končamo to blodnjo v temi.

Že dejstvo, da nam uspe STOPITI SKUPAJ, bo za nekatere glavne organizatorje vsakokratnih prevar signal, da bo treba spakirati kovčke.

Ko odpremo danes neprodušno zaprt medijski prostor, bo vse lažje. Upam, da bom takrat še živ in si bomo pred javnostjo nalili čiste vode v miru in brez cenzure ter vpadanja moderatorjev v besedo.

V protest sem enostavno prisiljen, saj je potrpljenje pošlo, pošli pa so tudi vsi prihranki družine, saj so nas s fiktivnimi kaznimi in odškodninskimi tožbami, diskreditacijami v medijih in ropom velike vrednosti finančno spravili na kolena.

Nimamo nobenih sredstev več za preživetje. Imava hipotekarni kredit, ko sva si kupila stanovanje v več stanovanjski hiši na Vrhniki in dolg v okviru družine, ko so nama ženini starši pomagali za nakup opreme in začetne zaloge za trgovinico z materiali za ustvarjanje 12 tisoč evrov. Kredit 570 eur na mesec sva do sedaj plačevala redno 8 let. Zdaj se več ne da.

Če ne preživim, ker blefiranja ne poznam, vas prosim, da po svojih močeh pomagate moji družini. Moja odgovornost  je preživeti svoje otroke in vedno sem to počel. V zadnjem času pa so mene in mojo ženo prisilili, da se že 24 ur ukvarjava za obrambo pred njihovimi napadi, in s tem, da bi slovenski narod spregledal.

Zato nisva (ker sva oba samozaposlena) zmogla delati skoraj nič konkretnega za svoj posel, ki je tudi zaradi splošne situacije padanja kupne moči vse bolj na psu.

Pomagajte mojim otrokom, ženi, če lahko. In potrudite se razumeti,  da nisem naredil ničesar, kar mi očitajo in mi morebiti bodo. V življenju sem storil štiri bagatelne prometne prekrške, za katere sem plačal globe. Vseskozi pa sem klen Slovenec in govorim resnico, do katere sem se dokopal na težki življenjski poti.

Tako so me vzgojili moji starši in tak bom ostal do svojega zadnjega diha.

Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

In še svarilo. Karkoli se bo zgodilo, morda me zlorabijo, da bi se vi z jezo pognali na ulice in trge, ko bodo na ta način skušali zanetiti nasilje. Ne si tega dovoliti, ker nasilje med vami bi pomenilo lahko tudi eskalacijo v državljansko vojno in bi bilo to še zadnje dejanje pri uničenju slovenskega naroda.

S pametjo, z zahtevami za javen pogovor na RTV SLO in v drugih medijih, javno polaganje argumentov, kritik in predlogov je prava pot za izhod Slovenije iz vse večje materialne in predvsem moralne krize.

Vse dobro in se vidimo v Ljubljani, ZEDINJENI, KO PRIDE ČAS IN TA ČAS NAZADRŽNO PRIHAJA!

Čas je za drugačno Slovenijo!

 

Komentarjev 

 
#4 bravo 21:25 22-08-2014
Troha,čestitam mislim da si zaslužite od vsega našega naroda podporo.
Vi za predsenika!!!
Citat
 
 
#3 Mateja 16:41 09-06-2014
Kdor se posmehuje, prikrito podpira ropanje in mentalno siromašenje slovenskega naroda! Takšni bi se pošteno morali zamisliti nad seboj. In prepričana sem, da se ne bodo več dolgo posmehovali...Udba še danes zelo dobro deluje in veliko plačancev dežura vsepovsod, da ustvarjajo "javno" mnenje...
Citat
 
 
#2 Pols 16:31 09-06-2014
Imate vso mojo podporo gospod Troha.
Eden redkih, ki je pripravljen iti do konca, ko se gre za obče interese Slovenije. Žal se vam premnogi samo posmehujejo in vas ne jemljejo resno.
Čas je tudi, da se konča medijska blokada
Citat
 
 
#1 czpnn111 13:26 08-06-2014
Pravilna in edina možna akcija...
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 97 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?