Novodobne metode udbo-mafije za eliminiranje svojih nasprotnikov - kratka kronologija v zvezi z Ladislavom Troho

Junij 1991 – sodelovanje v vojni za Slovenijo, poveljnik izvidniške čete pri 30. razvojni skupini RŠTO - predhodnici Specialne brigade MORiS. Zavzetje največjega skladišča JA v Borovnici, preprečitev incidenta, ko bi bil z izvršitvijo napada na postojanko JA nad Črnučami povzročen topniški napad na kemično tovarno Belinka. Neposredno bojno delovanje v napadu na vojašnico v Ortneku pri Ribnici;

September 1991 – zaposlitev v Slovenski vojski;

Do leta 1994 izgradnja prve profesionalne specialne vojaške enote v Sloveniji – poveljnik Odreda za hitro intervencijo;

 1995 kadrovska čistka  ministra Kacina in uničenje prve specialne enote  – prerazporeditev v vojašnico Šentvid;


1997 – še eno razformiranje bojne enote SV, v kateri sopoveljujem, ki je bila zaradi štrlenja iz sivega povprečja moteč faktor;

1998 -  po dveh letih opozarjanja o krajah in malverzacijah v SV in MORS hočejo z mobingom in disciplinskim postopkom obračunati z mano, zato se 1. julija 1998 postavim pred Državni zbor v protest.

1998 - novembra meseca izgubim zaposlitev v SV in kariero. Psi lajajo, karavana gre dalje, ko napišem tudi knjigo, v kateri objavim dokumente, na podlagi katerih bi po uradni dolžnosti morali organi uvesti preiskave in preganjati roparje narodovega denarja in odgovorne za nabavo škodljivega orožja in opreme, ki je tudi pobijalo vojake v lastnih vrstah.

 

V začetku 1999 zaradi nedelovanja pravične pravne države (ko so mi sporočili, da bo moja pritožba na sodišču zaradi sodnih zaostankov obravnavana čez cca 3 leta) zagrozim Drnovšku in Kučanu z gladovno stavko, takoj me pokličejo in mi dodelijo uradniško mesto v Upravi za zaščito in reševanje pod pogojem in tako rekoč s prisilo, da umaknem tožbe zoper MORS.

Leta 2000 decembra dam intervju za časopis Večer o zlorabi oblasti za obračun s političnim nasprotnikom, nakar izginem za 5 mesecev. Ko me najdejo zvezanega, noge in roke zadaj, podhlajenega, dehidriranega, zanemarjenega, v lastnem urinu pri Vrhniki ob cesti, mi po tem naprtijo krivo ovadbo, ko proces zaradi 900 zdajšnjih evrov zagrožene kazni traja polnih 6 let, saj je cilj popolnoma jasen. Diskreditacije preko medijev in medijski umor. Do neke mere uspe, a zaradi delovanja si počasi perem svoje ime.

Leta 2001 mi zaradi nenehnega pritiska udbomafijskih profesionalcev na ženo, ki je bila ves čas na moji strani in je bila o vsem seznanjena, dokončno razpade družina, ko nama s hčerko vse institucije onemogočijo kakršnekoli stike. Najprej so določili enkrat na teden pol ure po telefonu, a ko sem se pritožil, so ukinili z odločbo tudi to. Hčere ne vidim do leta 2011, ko se nenadoma pojavi po navodilu mame, ki dela na policiji.

2002 me toži tudi prvak SDS in tožbo gladko dobi, ker sodišča resnica ne zanima, priče lažejo v korist politika.

Ves čas prihajajo na moj naslov sodne pošiljke in izvršbe: da sem pred leti dobil preveč izplačane plače, za vrnitev službenega stanovanja, v katerem sploh ne živim in bi ga morala vrniti moja bivša žena, kako moram vrniti šolnino, čeprav študija nisem prekinil po lastni krivdi, saj so me vrgli iz službe po krivici, ker sem se uprl lopovščinam…

2003 me prisilno privedejo psihiatru, ko to objavijo vsi mediji, kasneje se mi sodišče pisno opraviči, ker so prisilno privedbo naredili mimo zakona in Ustave.

V času montiranega sodnega procesa spišejo dve oprostilni sodbi, a cilj je dosežen, mediji so naredili svoje. Tožilstvo se vedno znova pritožuje na višje sodišče tako, da zadeva po šestih letih šikaniranja absolutno zastara. V vseh teh letih niso nikoli predstavili niti indica, kaj šele dokaza za kar so me preganjali.

2004 si ustvarim drugo družino, rodi se nama hči, leta 2008 še ena.

2006 si uredimo stanovanje na Vrhniki, kamor se preselimo iz podnajemniškega iz Domžal.

2009 se zavzemam skupaj s somišljeniki za preprečitev, da bi Hrvaška, ki nam je leta 1991 okupirala za preko 1300 ha ozemlja, vstopila v Zvezo NATO. Vsa medijska mašinerija ustvari propagando skupaj z izdajalsko politiko zoper domoljube in ne pride do referenduma.

2010 se zgodi brutalna hišna preiskava: v poznih popoldanskih urah vpričo mladoletnih otrok pet miličnikov v uniformah in oboroženi premečejo stanovanje na Vrhniki z izgovorom, da iščejo nek originalen dokument, ki naj bi bil ponarejen. Odvzamejo oba računalnika in presnamejo oba trda diska z vsemi podatki, ki nimajo nobene zveze z domnevno ponarejenim dokumentom, ki sploh nikoli ni obstajal.

Tega leta na tej izmišljeni podlagi uvedejo nov sodni pregon, ki še vedno traja in ga aktivirajo ob vsaki moji večji javni aktivnosti v družbi.


Tožilstvo požene pregon na tej podlagi leta 2011, ko smo v Državni zbor 28. aprila vložili Zakon OPS, ki bo, ko bo sprejet, ukinil neupravičene komunistične privilegije, ki jih 80% neprivilegiranih ljudi še vedno plačujemo.

2011 doživimo v podjetju rop velike vrednosti, ko milica po enem mesecu preiskavo zaključi s podano kazensko ovadbo zoper neznanega storilca.  Do danes niso naredili nič, da bi roparje odkrili. Vse premoženje, ki smo ga v družini imeli in je bilo v višini nekaj čez 40 tisoč evrov, nam profesionalni roparji odnesejo ob vseh alarmih skupaj s sefom vred, ki so ga izdrli iz betonskega stebra. Zavarovalnica Slovenica se spreneveda in ne vidi razloga za izplačilo škode. Vdrto ni bilo samo v pisarno najemodajalca. Za tožbo nimamo denarja niti za takse, ko se tudi zavedamo, kdo bo sodil.

2012 se znova sproži pogrom, ko vložim kandidaturo za predsednika s samo enim razlogom, da pridem na soočenja, da si pred javnostjo nalijemo čiste vode. Ko sporočim mojo namero, se montiran postopek znova sproži. Dobim obtožni predlog z grožnjo dve leti zapora iz Okrajnega sodišča Vrhnika.

Tega leta 2012 sprožijo še en kazenski montiran postopek z globo in kazensko ovadbo, ko sem skupaj s 18-imi protestniki skušal ubraniti nemočno družino, da ji organi na podlagi krivične sodne odločbe ne bi ukradli edinega doma, ki je bil prodan na dražbi, kljub temu, da je bil pred drugo dražbo dolg 123,24 evra plačan, za pol cene dejanske vrednosti. Vsi ostali protestniki, ki so se enako upirali, ko so nas miličniki s fizično silo odstranjevali, so dobili globe, jaz globo 800 evrov in še kazenski pregon z zagroženo kaznijo 5 let zapora.

 

Montirana postopka se vlečeta in na tej podlagi kar naprej izvajajo psihični pritisk name in na celotno družino s svojimi poštami, v katerih me vabijo na razčiščevanja, zaslišanja in na preiskave. Preiskovalni sodnici pisno obrazložim, da me obravnavajo po napačnem členu zakona, ko bi, če bi to, kar so zapisali, obstalo, me morali obravnavati kot pristojni za zagroženo kazen do dveh let okrajni in ne okrožni sodniki, a me kljub temu da prisilno privesti, kjer sem jo samo vprašal, ali je funkcionalno pismena, ko je po tej protiustavno mi odvzeti prostosti prekvalificirala obtožbo kar na 3. odstavek 299. člena, ki pa grozi s 5 let zaporne kazni. Gre za popolno zlorabo oblasti, ampak tožilstva so, kot je bila nekoč OZNA, nad vsemi. Nad zakoni, nad ustavo in nad ljudstvom.

V vsem času prihajajo na naslov Gibanja OPS kazni, kjerkoli se pojavimo in karkoli napišemo. Za 1.500 evrov nas je kaznovala Informacijska pooblaščenka, ki je postopek odprla nezakonito in ga je ustavila takoj za tem, ko je Gibanju odmerila 1.500 evrov kazni, meni pa kot odgovorni osebi 500 evrov. Denar so mi pobrali z računa še preden sem dobil odločbo, da bi se nanjo pritožil. Račun društva je blokiran že skoraj tri leta.

Inšpektorat policije nam je NA PREDLOG ŠOLTESOVEGA RAČUNSKEGA SODIŠČA izdal plačilo štiri krat po 30 evrov, ker smo bili udeleženci v štirih referendumskih kampanjah in sem potem iz svojega žepa zaprl štiri posebne bančne račune, ki smo jih morali po zakonu odpreti. Problem je bil, ker banka ni za vsak račun plačanih 30 evrov stroška dala najprej na račun, da bi s tem denarjem zaprla račune, ampak je bil denar iz mojega osebnega žepa plačan na blagajni banke, da nam je račune zaprla. Najprej so grozili s kaznimi nekaj tisoč evrov, potem so izdali opomine in dolžni smo bili plačati takse po 30 evrov za vsak opomin. Blokada na računu se je povečala za višino taks in stroške banke, ki dela izvršbe. Skupaj za okoli 300 evrov.

2013 sproži tožbo za 16 tisoč evrov zoper Gibanje OPS in mene, ker sem odgovorna oseba društva, varuh gledalčevih in poslušalčevih pravic na RTV SLO. Nov pritisk, ko bi lahko zadevo rešili s pismom, v katerem bi zanikal njegovo delovanje v udbi, ki bi ga z veseljem objavili, a mora tožiti, ko je cilj , da  nas finančno dotolčejo.

Mediji znova blatijo, ko so v Slovenskih novicah zapisali naslov:

Nikjer v nobeni obtožbi ne piše, da sem koga kam brcnil, a komunistični mediji morajo lagati, da bi narod prepričali, da je sodni montiran pregon upravičen. Delo nadaljuje manipulacijo in pred prvomajskimi prazniki objav naslov: »Ladislava Troho bo skušal najti detektiv«, kar pomeni za nepodučenega bralca: Ladislav Troha je nasilen človek, policiste brca v glavo, zdaj pa se izmika sodišču in ga iščejo z detektivi.

Resnica je, da sem imel možnost vabilo za narok sodišča, ki je bil razpisan za 28. april, dvigniti do 3. maja. To laž so objavili tik pred prazniki tako, da dlje časa ne morem dati popravka, ko so mi potem še zavrnili objavo, češ, da v odgovoru žalim organe, časopis in novinarja. Po ponovni urgenci in ostremu protestiranju so po nekaj dneh, ko je šla zadeva precej v pozabo, kot Troha nasilen…objavili moj odgovor, a znova ne kot predvideva zakon, ki navaja, kje in v kakšnih velikosti črk mora biti objavljeno. Verjamem, da mnogi odgovora niso videli.

Veliko tega nisem tukaj popisal, ker bom to naredil nekoč v novi knjigi, seveda, če bom preživel to tiranijo podivjane stare komunistične oblasti, ko brca in rita, saj je v fazi svojega umiranja.

Medtem se je morda končal tisti montiran sodni proces, ki traja že skoraj pet let, zaradi "ponarejenega dokumenta", ki je sporočal narodu, da so banke v velikih rdečih številkah. Sodni proces, popolna udbovska farsa, ko mi je še tožilec v odmoru prišepnil, da mora tako delovati, čeprav ve, da ni podlage. Če so se pritožili znova, ne vem, ker sem včeraj, 6. junija 2014, prejel obvestilo z vrhniškega sodišča, da me čaka nova sodna pošta. Tožilec, ki je sedel na glavni obravnavi, je na zapisnik izjavil, da se on ne bi pritožil, a o tem, ali se bodo, odloča nekdo drug. Tudi sama sodnica je povedala, da je v teh razmerah, ki so na meji nevzdržnega, zelo težko delati.

V montiranih sodnih in pravdnih postopkih sem polnih 11 let, s tem pa živi dokaz, da se po letu 1990 ni v tej državi nič spremenilo. Res je samo, da me ne morejo vreči na Goli otok, ker ta zdaj pripada izključno Republiki Hrvaški. Toda, ali ni to nekaj zelo podobnega življenju na Golem otoku, ko so psihični pritiski zelo podobni, če ne v kakšnem primeru še hujši?! Ni lahko namreč se ves čas braniti pred shizofrenimi napadi pobesnele udbo-komunistične oblasti, ko te onemogočajo, da bi normalno živel in  delal, ko ni prihodkov in ni denarja za plačila osnovnih stroškov? Tisti na Golem otoku niso imeli teh skrbi, da ti bodo rubežniki pobrali vse, kar smo si ob vsem tem, kar smo imeli gorja, kljub temu ustvarili.

Za tako državo se jaz leta 1991 nisem boril in že leta 1994 sem dojel, da je bila tisto samo bitka, po vsej verjetnosti dogovorjena z Miloševićem, da smo jim prevarantom ustvarili fevd za ropanje, vojna za Slovenijo poteka ves čas, med nami, ki si želimo domovine in ne mačehe, in njimi, udbokomunisti, ki nam uničujejo sedanjost in našim otrokom prihodnost.

TEGA JE DOVOLJ!!!

STAVKOVNE ZAHTEVE PREBERITE TUKAJ

POMAGAJTE DRUŽINI REPŠE-TROHA

In delujte, saj gre vendar tudi za vas!!! ZA VSE NAS IN PREDVSEM ZA NAŠE OTROKE!

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 169 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?