AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI

Oddaja "UROK DEPALE VASI" je umaknjena z vseh portalov RTV zaradi kršenja avtorskih pravic menda!? Vendarle je zdaj spet na voljo za ogled TUKAJ

Agent leve strani Milan Smolnikar v UKC Ljubljana po akciji v Depali vasi

Poklical sem na RTV SLO, ker je nisem našel v arhivu oddaj, da bi si jo ogledal, ker mi sinoči ni uspelo. Videl sem samo od tam naprej, kjer je bilo govora o načrtovanem državnem udaru in zgražanje nad tem, da je bila policija v polni bojni pripravljenosti.

O tem lahko povem, da smo pripadniki profesionalnega dela Specialne brigade MORiS imeli ukaz, da za časa trajanja izredne seje Državnega zbora počakamo v vojaški bazi Škrilj pri Kočevski Reki (bilo nas je okoli 100 izurjenih za izvajanje specialnih nalog) za možnost hitrega posredovanja. Drugače smo ob 15.00 uri zapustili vojaško bazo, ker smo vsak dan odhajali domov.

Torej, glede na to, da nismo smeli domov in smo imeli izmerjen čas za opremljanje in prihod v bojnih razmerah do Ljubljane 45 minut, bi lahko padel ukaz za pohod na Ljubljano. Tega potem ni bilo, je pa v bazo okoli 24. ure prišel brigadir Krkovič in nam sporočil, kakšna je situacija po tem, ko je padel obrambni minister.

Brigadir Krkovič prejema odlikovanje vrhovnega poveljnika OS RS Milana Kučana

Popolnoma jasno je, da je bilo zaradi ukaza (naj čakamo v bazi, kar pomeni na pol mobilizirano stanje) grobo kršeno načelo nepolitičnega udejstvovanja vojaške enote. Če se v Državnem zboru razpravlja o umiku politika z njegovega položaja, to v demokratični družbi ne bi smelo povzročiti, da je specialna enota v pripravljenosti za posredovanje.

Po mojih podatkih bi se državni udar zgodil, če bi se zadeve odvile drugače kot so se. Ivan Janez Janša je obramboslovec in ve, da je vojna po Klavzevitzu nadaljevanje politike z drugačnimi sredstvi. V rokavu je imel tudi grožnjo Drnovšku in ostalim z realno vojaško silo, s katero je morda tudi zagrozil, oziroma so vedeli, da je njena uporaba možna.

Od leve proti desni: brigadir Zupan, pribočnik brigadirja Krkoviča Njavro Darko, brigadir Anton Krkovič in takratni obrambni minister Ivan Janez Janša

Ko gledam nazaj, je bila Specialna brigada primarno ustanovljena za fizično izvedbo trgovanja z orožjem in za morebiten nasilen prevzem oblasti. Ko sem se začel zavedati nekaterih stvari in sem izvedel še za nekatere akcije, ko je šlo za popolno zlorabo vojakov s strani politika, mi je postalo povsem jasno, kako močno smo bili vsi zlorabljeni kot pripadniki vojaške enote. Ampak takrat smo povsem naivno verjeli, da novo politično vodstvo pač ne more biti pokvarjeno kot je bilo prejšnje. Zdaj je vse bolj jasno, da je samo vprašanje, katera generacija udbo-komunistov (med katere v mlajšo nedvomno sodi tudi Ivan Janez Janša) je bolj pokvarjena.

Že takrat, leta 1991, sta se smejala neumnim Slovencem, ki bodo nasedli delitvi na leve in desne

Ivan Janez Janša je računal, da se bo ob igranju žrtve (Depalo vas je povzročil sam, a o tem malo kasneje) ponovno (kot na Roški pred nekaj leti) zgodilo ljudstvo. Pozabil pa je, da so takrat mediji bili na njegovi strani, ko so podpihovali revolt ljudstva, ko naj bi mu sodili v tujem - srbskem jeziku, še posebej po tem, ko je UDBA že naredila načrt z Igorjem Bavčarjem in njegovim odborom, kako speljati afero JBTZ in navidezne spremembe pod svojo kontrolo. Po Depali vas ni bilo tako, ker so mediji prikazali Smolnikarja kot žrtev, Janši pripadni novinarji so bili prešibki, da bi načrt Janše uspel. Tukaj je šlo za prvi odkriti spopad levo desne udbomafije, kdo bo glavni. Začelo pa se je med njimi lomiti, ko je Janša izvedel za pošiljko orožja preko mariborskega letališča, ki jo je druga stran hotela preprodati ne da bi za to vedel obrambni minister. Treba je vedeti, da sta z Bavčarjem kot notranjim ministrom to ves čas počela skupaj.

Verjel je, da se bodo zgodile velike ljudske množice v njegovo podporo, pričakoval je padec vlade, ko naj bi vlado zapustil tudi Peterle, a se niti eno niti drugo ni zgodilo. Specialna enota MORiS bi posredovala, če bi policija uporabila silo zoper narod in bi ob tem zavarovala še vse strateške objekte, kar bi dejansko pomenilo državni udar. V Ljubljani je že bila manjša skupina specialcev MORiS-a, ki je nadzirala delovanje specialne enote policije, ko so že bile puškine cevi uperjene v pripadnike policije.

K sreči zadeve niso šle v smer eskalacije nasilja, ker kot rečeno množične podpore Janši ni bilo in Peterle ni šel iz Vlade, kar je pomenilo Janši nož v hrbet od kolega. Po mojih podatkih je Drnovšek zaradi grožnje z vojaško silo Janši obljubil, naj umiri strasti, ker bo tako in tako prevzel vladanje po njegovem odhodu. To se je potem na nek način tudi zgodilo. 2004 - 2008, ko se je LDS dokončno izpel (naredil vse največje svinjarije - predvsem divje pri(h)vatizacije)  je Janša dobil volitve tako rekoč brez boja.

Kaj je potem naredil, vsi dobro vemo. Nič, razen to, da je začel govoriti, kako moramo govoriti o stvareh, ki nas povezujejo in ne o tistih, ki nas razdvajajo. Namesto da bi udaril po rdečih monopolih z LUSTRACIJO, se je zadovoljil s stolčkom predsednika vlade in je očitno podpiral lomastenje po naših bankah, saj je znano, da so v času 2004 - 2008 razdelili iz NLB in NKBM in drugih bank največ tajkunskih kreditov. Spiskov še danes ni, ker se ve, da so imeli vsi od tega koristi. Kot od trgovine z orožjem, ki je končala pod preprogo, ker drug drugega držijo za nekaj.AKCIJA DEPALA VAS, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI

Bil sem poveljnik Odreda za hitre intervencije pri Specialni brigadi MORiS, a sem za spremljanje Smolnikarja izvedel bolj tako mimogrede. Nekaj tednov so menda izvajali dogovore med Kunstljem in njim, da bi ga navlekli, da bo prevzel inkriminirane dokumente. Krožila je šala, ko so ga posneli, ko je govoril s Kunstljem preko telefona in ga je ta povabil v Kočevsko Reko na skrivni sestanek...Smolnikar pa je dejal: "A da bi dol hodil, davč je p..da..."

Drugače pa so Smolnikarja operatino spremljali pripadniki oddelka za posebne namene, ki je bil neposredno podrejen poveljniku Specialne brigade MORiS brigadirju Krkoviču, poveljeval mu je pribočnik poveljnika brigade. Kasneje so dobili naziv PARAVOMO o katerih piše nekoč pripadnik, danes skesanec Kunstelj.

Ravno v času, ko se je zgodila famozna akcija v Depali vasi, sem se vračal z delovnega obiska iz ZDA, ki smo ga imeli pri ameriških specialnih enotah - marincih. Na letalu Adrie, ko smo že leteli iz Frankfurta, sem videl na naslovnici časopisa Republika (ki je takrat še izhajala) povitega Smolnikarja in odebeljen naslov, da se je na daleč videlo, da so pripadniki PARA VOMA pretepli civila.

Groza, sem takoj rekel kolegom. Tole bo štala... Takoj, ko sem prišel na letališče, sem iz prve govorilnice poklical takrat mojega prijatelja, ker sem vedel, da je bil v ekipi spremljanja Smolnikarja, da iz prve roke izvem, kaj se je zgodilo in zakaj so ga morali pretepsti. Na srečo je bil doma, ker takrat še ni bilo mobitelov, da bi se klicali, kadar bi želeli, kot danes.

Takole mi je opisal potek akcije. rekel je, da so vse pripravili, da bi Smolnikarju podtaknili ponarejene "vroče" dokumente, za katere se je ves čas zanimal in je Kunstlja novačil, da mu jih dobavi iz arzenala Specialne brigade MORiS. Šlo naj bi za dokumente, ki bi dokazovali trgovino z orožjem in črne nabave brigade, kar se tiče opreme, vozil in orožja ter okoriščanje posameznikov iz brigade na čelu s Tonetom Krkovičem pri teh nabavah.

Odpravili so se v Ljubljano, ko se je Kunstelj dogovoril s Smolnikarjem, z več ekipami, da potem, ko bo Smolnikar prejel dokumente, agenta blokirajo, ga posnamejo, zato je šla z njimi tudi snemalna ekipa brigade, ki je bila angažirana v drugem avtomobilu. Kunstelj in Smolnikar naj bi se dobila zvečer na Petrolu v Domžalah, kjer bi mu naj Kunstelj predal dokumente.

Vse je steklo in že se je zmračilo je dejal. Ves čas je poveljujoči imel neposredno radijsko zvezo s Krkovičem, ki je bil takrat stacioniran v pisarni z Janšo na MORS na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani. Vse v redu je poročal po radijski zvezi tudi Kunstelj, ko se je peljal proti cilju, kjer naj bi predal inkriminirane dokumente agentu Draga Kosa, ki je imel Smolnikarja na povodcu in menda na plačilni listi kot zunanjega sodelavca.

Ali je nekdo izdal ali pa je Smolnikar nekaj začutil, še danes ni jasno. (op.p avtorja) Vendar tik pred tem, preden je Kunstelj prišel na mesto dogovora (Petrol pred vstopom v Domžale), je Smolnikar speljal brez, da bi ga počakal, da mu izroči dokumente. Z večjo hitrostjo je peljal po vzporedni cesti Domžale - Ljubljana, ki pelje mimo Depale vasi. Ker so imeli specialci MORiS-a več vozil in radijske zveze, so bili takoj obveščeni, kaj se je zgodilo. Enako tudi vrh, ki je akcijo neposredno vodil in spremljal iz MORS je še povedal moj takratni prijatelj in vojaški kolega.

Vprašal sem ga, zakaj vendar niso prekinili akcije, če je bilo jasno, da Smolnikar ni prejel dokumentov. Mislil sem, da pač, če akcija propade, to ponoviš enkrat drugič, če je to še sploh možno na ta način. Odvrnil je, da je padel ukaz, naj ga blokirajo.

PRAVILNO BI BILO, ČE BI SMOLNIKAR DOKUMENTE SPREJEL GA PO TEM BLIKRATI, POKLICATI CIVILNO POLICIJO IN MEDIJE, DA BI POLICIJA OBDELAL UJETEGA AGENTA, JAVNOST PA BI PREKO MEDIJEV VIDELI UJETEGA AGENTA. TAK JE BIL NAČRT. KER DOKUMENTOV NI SPREJEL, SO MORALI RAVNATI DRUGAČE.

Kunstelj jih je obvestil, kam pelje Smolnikar, in v Depali vasi ga je pričakala zaseda.

Moral je ustaviti, ko ga je zadaj z avtomobilom že blokiral tudi Kunstelj in še eno vozilo.  Poveljujoči akcije, ki je bil poleg mojega prijatelja, se je po njegovoem pričevanju povsem izgubil in na vprašanja Krkoviča sploh ni odgovarjal. Na radijsko zvezo se je javil po tem moj prijatelj in poročal o stanju, da so Smolnikarja z vseh strani blokirali, on pa se je v avto zaklenil s centralnim zaklepanjem, da je vtaknil noge v volan in se drži za volan kot klop. Krkovič je ukazal naj vodenje akcije prevzeme on in mu je izdal ukaz: "RAZBIJ, IZVLECITE GA VEN IN V AVTO ODDAJ DOKUMENTE!"

Razbili so stranska stekla, zadnje steklo in ospredje, ki se vidi na fotografiji

Tako je prijatelj izdal ukaz kolegom v akciji. S kopiti orožja Heckler Hoch so razbili stekla avtomobila, z udarci po njem pa je tudi Smolnikar spustil volan avtomobila in izvlekli so ga iz avtomobila in ga aretirali. Snemalna ekipa MORiS je snemala in posnetki bi morali še vedno nekje obstajati.

Moj prijatelj pa je, ker so vsi imeli črne usnjene rokavice, na grobo z roko pometel steklo s prednjega sovoznikovega sedeža in potem nanj odložil šop dokumentov, ki naj bi jih Smolnikar prejel od Kunstlja na Petrolu v Domžalah, pa jih ni. To je potem pokazala tudi forenzična preiskava kriminalistov, ki jim ni bilo težko ugotoviti, da so bili dokumenti položeni na sovoznikov sedež že po tem, ko so nanj padla razbita stekla.

Še dolgo po tem so se fantje, ki so bili angažirani v to noro akcijo smejali, ko je bil med njimi tudi sicer zelo dober vojak, a je imel bolj piskajoč glas. Ko je Smolnikarja dregal s kopitom puške med rebra in vzklikal: "Kurba pejt ven, pejt ven kurba izdajalska, pejt ven..." (Smolmikar je bil nekaj časa pripadnik MORiS-a, a smo njega in še nekaj njegovih pajdašev odslovili zelo kmalu tudi zaradi kraje bencina na lokalni bencinski črpalki, ko je pisal, da je polnil rezervoar službenega vozila, v resnici je nalil rezervoar svojega avtomobila).

Iz vsega povedanega s strani prijatelja in sodelavca ter kasnejših informacij, ki sem ji še dobil ter izvedbo akcije na silo, kljub temu, da Smolnikar ni nasedel akciji podtikanja dokumentov, sem sklepal in to ni bilo težko, da je Ivan Janez Janša hotel afero, ker je imel v glavi načrt, kako bo ta afera dvignila narod, ki bo zahteval padec vlade s protesti. Z odhodom SKD oz. Lojzeta Peterleta (ki je očitno dobil drugačen ukaz udbe) iz vlade bi ta dejansko padla in zgodile bi se predčasne volitve, na katerih bi zaradi nove popularnosti, ker je Janša razkrinkal velikega agenta druge strani, dobil večino.

Vse to se ni zgodilo, zgodila se je samo še ena zloraba pripadnikov vojske v politične namene in za igrice prekupčevalcev z orožjem.

Zelo dobro bi bilo, ko bi se res pripravil dokumentarec in bi dali izjave vsi, ki smo bili tako ali drugače neposredno vpleteni v te intrige levo desnih prevarantov, ki med sabo tekmujejo za oblast, kdo bo bolj oropal narod in zasedel več ključnih mest s svojimi podaniki.

Dokumentarna oddaja gospoda Jožeta Možine z naslovom "Urok Depale vasi" ima veliko lukenj, sicer sem zaradi prezasednosti ujel, kot že rečeno zgoraj, samo zadnji del, kjer je govora o tem, da je bila policija v polni bojni pripravljenosti, pripadnike specialne enote MORiS pa prikazuje, kako smo se ukvarjali z običajnimi zadevami, ko seveda ne pove, da smo bili v bazi Škrilj v pripravljenosti, da interveniramo v Ljubljani. Ali bi se res, pa je vprašanje, ker sem takrat že vedel toliko stvari, da bi močno premislil, kako izvršiti tak ukaz, če bi ga dobil. Kako to, da urednika oddaje ni zanimalo še kakšno drugo mnenje ljudi, ki smo bili takrat poveljujoči v Specialni brigadi MORiS, res težko razumem!? V kontekstu, da je Možina slepo pripaden Janši, pač lažje razumem, da bi bile izjave nekega Trohe popolnoma odveč.

Še vedno mi hodijo po glavi besede, ki mi jih je nekoč za šankom v Kočevski Reki izrekel pripadnik PARA VOMA, da se boji, da me bodo morali nekoč ubiti. Bodo res morali to storiti?

Ladislav Troha

p.s.

NAJNOVEJŠE: Do zapisa Kaj o aferi Depala vas meni skesanec PARAVOMA Mitja Kunstelj, ki je bil enako, kot drugi vojaki SV zlorabljen pa pridete s klikom na tole vročo fotografijo:

 

Komentarjev 

 
#3 website 01:23 22-10-2020
Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one
and i was just wondering if you get a lot off spam comments?
If so how doo you reuce it, any plugin or anything you can suggest?
I get so much lately it's driving me mad so any help
is very much appreciated.
анастразол website: http://www.retrogames.li/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8C_Id86_:_%D0%9E%D0%B4%D0%B8%D0%BD_%D0%98%D0%B7_%D0%9B%D1%83%D1%87%D1%88%D0%B8%D1%85_%D0%9D%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89%D0%B8%D1%85_%D0%91%D0%B5%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%8B%D1%85_%D0%9D%D0%B0%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2_2020_%D0%93%D0%BE%D0%B4%D0%B0 анаболики
Citat
 
 
#2 Igor 20:49 14-10-2014
izbrisani drugi del filma je bil magnetogram Smolnikarja.Govoril je po telefonu,da je organizacija za njim...
Citat
 
 
#1 mikstone 08:02 29-05-2014
Precej točen opis,razen detajli so bili drugačni. Prijatelj, ki ti je to opisoval, je prišel do mene po dokumente in jih odnesel do Smolnikarjevega avta. Pa pol ure sva se vozila po Domžalah, šele nato je "skapiral" past in poskušal z begom po stranski cesti.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 98 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?