AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

 

Spoštovani davkoplačevalci, plačevalci RTV prispevka, državljanke pri državljani!

Včeraj, 12. 2. 2014, smo se OB 11.55 uri zbrali pred nacionalno RTV SLO hišo v Ljubljani in smo zahtevali pogovor z odgovornimi v tej nacionalni medijski ustanovi, kjer smo želeli dobiti odgovore na pred časom poslan dopis v zvezi z medijsko cenzuro. Ker do včeraj ni nihče od s strani RTV plačanih javnih uslužbencev zbral poguma da bi odgovoril na povsem korekten, nedvoumen dopis civilne družbe, smo se odločili jih neposredno vprašati, kaj je problem, da tega ne storijo. Tudi po zakonu so na vprašanja državljank in državljanov javni uslužbenci dolžni odgovoriti v 15-ih dneh.

Dopis smo poslali na različne naslove odgovornih urednikov in drugih vodilnih v RTV SLO dne 27.01.2014:


logo za ops dopis.jpg - 3.38 Kb


Ruska ulica 2
1000 Ljubljana
www.gibanje-ops.com
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 

Spoštovani!

Smo organizirana in neodvisna civilna družba Gibanje OPS (Osveščeni Prebivalci Slovenije), ki se ukvarjamo z razkrivanjem vzrokov, ki povzročajo vse več negativnih posledic. Ker smo že nekaj let nazaj odkrili, za kaj gre, smo v ta namen pripravili in v DZ vložili Zakon, ki bo, ko bo sprejet, uredil stvari v temelju in izboljšal življenje 80% neprivilegiranim državljankam in državljanom.

Zakon OPS (Zakon o odpravi privilegijev socializma in vseh tistih, ki so jih nekateri  pridobili v času 20 let trajajoče za večino škodljive tranzicije) smo vložili v Državni zbor 28. 04. 2011 in je od takrat v blokadi. Na dogodek, ko smo Zakon OPS vlagali, je prišla poleg drugih novinarskih ekip tudi ekipa nacionalne televizije, ki jo vzdržujemo s plačevanjem RTV prispevka ljudje, a o tem zelo pomembnem zakonu ni obvestila javnosti. Tega ni naredil tudi noben drug medij, kar pomeni, da ljudje niso bili seznanjeni z zakonom, ki bo, ko bo sprejet, odpravil ključne vzroke za vse večjo bedo v Sloveniji in bo večini izboljšal življenja (boljše službe, nova delovna mesta, nižje dajatve, vračanje pokradenega premoženja in nov zagon Slovenije).

Zakon OPS bomo vložili ponovno, za to ljudje podpisujejo peticijo, ko je takih, ki Zakon OPS podpirajo in so se sploh z njim seznanili, že 1.260, kljub temu, da v medijih niso o tem slišali niti stavka.

Zahtevamo sestanek na RTV SLO z glavnim odgovornim urednikom informativnega programa, oziroma s komerkoli drugim, ki odloča o tem, s čim bodo poslušalci in gledalci seznanjeni in s čim ne. V primeru Zakona OPS gre za najbolj brutalno medijsko cenzuro, ki si jo lahko privoščijo samo totalitarne države.

Prosimo, da nas obvestite, kdaj lahko pridemo na pogovor o tem, zakaj je Gibanje OPS in še posebej Zakon OPS, ki bo v temelju države uredil stvari, tako stroga TABU tema? Zanimalo nas bo tudi in terjali bomo tudi termin, kdaj bo cenzura odpravljena in kdaj bomo lahko javnosti na nacionalnem mediju, ki ni last mafije, ampak vseh državljank in državljanov, predstavili zanje odrešilen zakon, ki ga bomo sprejeli v skladu z vsemi pravili parlamentarne demokracije, ki so zapisani v Ustavi RS in zakonih.

Zahtevamo odločanje brez nepotrebnega odlašanja v roku 15 dni in takojšnje povabilo na sestanek z odgovornimi ljudmi, ki jih plačujemo tudi mi z raznimi davki in prispevki.

Vse dobro in lepo pozdravljeni!

Ladislav Troha, predsednik Gibanja OPS

***********************************************************************************************

Iz recepcije na RTV smo poklicali vse, ki smo jim poslali dopis, a so se vsi izgovarjali, da nimajo časa, da so odsotni itd. Ko so šli iz hiše in nazaj, smo jih skušali malce ustaviti, pa niso imeli časa. Tako smo njihovim tajnicam povedali, da imajo čas poslati odgovor še do petka tega tedna. V kolikor odgovora ne bo, se bomo v ponedeljek, 17.02.2014, znova zbrali ob isti uri - 11.55 - na istem mestu in potem vsak dan, dokler ne deblokiramo pomembnih tem, za katere bi morali izvedeti poslušalci in gledalci nacionalnih medijev in podati o njih tudi svoje mnenje.

Tako smo že najavili nov ZBOR tudi na FACEBOOK-u, kar lahko vidite, ko kliknete na plakat tukaj:

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Posnetek z današnjega zbora, ko pojasnjujemo, kaj sploh je problem, in to enemu in edinemu novinarju iz portala "ljubljanske novice", ki ga je to zanimalo.


Naj vam ne bo vseeno, svoboda medijev je ključna, še posebej nacionalnih, ki jih mi plačujemo. Pa ne za to, da bi skrivali, izkrivljali, manipulirali in poneumljali, temveč za to, da bi podajali novice hitro in korektno, brez izkrivljanj, da bi osveščali narod ter spodbujali, da bi se izobraževal in se usposobil za aktivno članstvo v družbi, ki je pogoj za demokracijo in še posebej za vse več neposredne demokracije.

VABLJENI V PONEDELJEK NA ZBOR, ČE DO PETKA NE BO ODGOVORA IN DOGOVORA ZA DEBLOKADO ZA SLOVENSKI NAROD ZELO POMEMBNIH TAKO REKOČ ŽIVLJENJSKIH TEM.

Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

Prvi korak za uresničitev te VIZIJE naredite tako, da podpišete pobudo za SPREJEM ZAKONA OPS, s klikom na plakat, potem pa spodaj dodajte svoj podpis, prosimo.

Ekipa OPS

 

Komentarjev 

 
#1 EOS 10:06 28-02-2014
SPOŠTOVANI. MENIM, DA BI BILO ZA ZAČETEK UČINKOVITEJE, ČE BI ZAČELI ORGAIZIRANO ORGANIZIRATI NEPLAČEVANJE RTV. MNOŽIČNO. HITRO BODO ZAČELI POROČATI O VSEM IN EDINO TAKO BODO RAZUMELI, KAJ JE ENAKOPRAVEN DOSTOP DO INFORMACIJE IN NECENZURIRANJE. DA MORAJO IZPOLNITI USTAVNO DRŽO IN BITI NA TRGU MEDIJEV, KOT VSI DRUGI MEDIJI IN KOT VELEVA TRŽNI NE MONOPOLNI SISTEM GOSPODARSKEGA DELOVANJA.
Rtv slo, 1,2,3 SO PRIVILEGIRAN MEDIJ 8služijo tudi z reklamami), KI GA Z DAVKOM PLAČUJEMO. VSI NEHAJMO PLAČEVATI TO ZAKRKNJENO TV, SAJ NE SLUŽI TEMU, ZA KAR JE. TO JE EDINO ZDRAVILO. ENERGIJO VLAGAJMO V TO. POVEJMO ZAKAJ ŽELIMO POŠTENO OBVEŠČANJE. DA BOMO KRIZO SPREMENILI V USPEH. TO ZNAMO. SEDANJI TEGA NE ZNAJO. MEDIJI SPLOH PA RTV SLO PODPIRAJO LE KORUPCIJO IN JO Z NAROČNINO SAMI IZVAJAJO. STOP IZKORIŠČANJU! LEPE POZDRAVE EOS.
Enako je potrebno narediti z nepremičninskim zakonom. ORGANIZIRATI MORAMO NEPLAČEVANJE.
ŠE VEDNO OBLJUBLJAMO, KO STOPIMO NA ODER VODENJA DRŽAVE, DA SAMO V ENEM LETU:
ODPRAVIMO NEZAPOSLENOST
ODPRAVIMO REVŠČINO S PRAGOM 600 €
PO ENEM LETU ZAGOTOVIMO RAST BDP S STOPNJO 1% MESEČNO?

Ali to kdo zmore, upa. Potem naj naredi. Ima našo podporo.
ČE TAKEGA NI, POTEM TO NAREDIMO MI V OS! PODPIRATE VI NAS?

Lahko mirno objavite na svoji spetni strani in obvestite vse svoje privržence.

Lepe pozdrave in vse dobro EOS.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 73 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?