BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???


VESTE, S ČIM SO OBLASTNIKI V SLOVENIJI NAJBOLJ ZADOVOLJNI?

To, da jim je uspelo narediti 90% POLITIČNO NEPISMENIH LJUDI.

Politična nepismenost pomeni, da narod nima pojma, kako naj bi funkcionirala demokracija...da ne ve, da imamo tri veje oblasti, ki bi morale biti podaljšana roka ljudstva, da bi moralo o vseh ključnih stvareh odločati ljudstvo...

Katere veje oblasti ima torej ljudstvo? Ima to v rokah ljudstvo ali je v Sloveniji ljudstvo samo za to, da to vzdržuje? Ste to razčistili, ste se o tem sploh kdaj vprašali?

ZAKONODAJNA LJUDSKA OBLAST - parlament, v katerem se sprejemajo v vašem imenu zakoni. Kdo jih sprejema, jih sploh prebere, jih razumejo, se smejo določati po svoji vesti, v skladu s svojimi strokovnimi prepričanji, pretehtajo, kaj bo kakšen člen novega zakona povzročil narodu, poznajo in so seznanjeni s posledicami zakona, ki ga je nekdo napisal (Bog ve, kdo od premetenih pravnikov iz ozadja?) in ali ga bo razumel tudi človek, ki ima vsaj srednjo šolo? Prepričani smo, da je vsaj polovica zakonov v Sloveniji takoj za ukiniti, ostale pa je nujno spremeniti, da nam ne bodo v škodo, in tiste, ki so napisani nejasno, nerazumljivo ter nelogično. Nimajo vsebovane zdrave kmečke pameti in logike.

Čast izjemam

IZVRŠNA LJUDSKA OBLAST - vlada, ki naj bi delala vse tako, da bi bilo vodenje države v našem imenu optimalno - koristno za nas državljane, ki plačujemo oblast, katera bi morala biti podaljšana roka naroda. Vlada je na nek način menedžment "podjetja" Slovenija. Kako deluje ta vsakokratni menedžment? Uspešno, v našo korist? So postavili in zapisali vrednote, poslanstvo in vizijo za Slovenijo, za katero uresničevanje so navdušili vse nas, da bi se ravnali v skladu s tem, kontrolirali ali se uresničuje in bi ploskali, ko bi dosegli etapne cilje?

milka in alenka.jpg - 130.94 Kb

SODNA LJUDSKA OBLAST, ki bi morala izvajati neodvisen in neselektiven nadzor nad izvajanjem zakonov ter sankcionirati vsakogar, ne glede na ime in priimek, status, politično, versko ali kakšno drugo pripadnost ali status, življenjsko okoliščino, ki bi stegnil prste preko roba zakona. To po domače pomeni tudi, da bi morali delovati tako strokovno, etično, moralno in neodvisno, da ne bi nihče ukradel niti centa. Pa so? Vprašajte se, če so, kljub temu, da se v zadnjem obdobju še posebej trudijo (ker je znana tudi 7 milijardna luknja v oropanih bankah in se bojijo, da se bo narodu utrgalo) delati vtis, da vse deluje, kot je treba. Kje je pa pokradenih preko 100 milijard evrov, uničeno gospodarstvo in izgubljenih na sto tisoče delovnih mest?!?

Medijska trobila nam ves čas prikazujejo akcije policije, sodne postopke zoper nekatere znane osebe (žrtvena jagnjeta, ki potem dobijo kratke zaporne kazni na odprtih oddelkih ali v knjižnicah zaporov). Veliko obsodb na horuk pa bo padlo na višjih stopnjah in se bodo vlekle do zastaranja. Zakaj ni v zaporu Zidar, slabo zdravstveno stanje je razlog?! Ne nasedajte in si ne pustite metati peska v oči! Pravi kriminalci, ki so odnašali naše milijarde, so zavaljeni v mnoge fotelje in nihče se jih ne dotika. Kaj že dela bivši šef UDBE Zemljarič in ostala, še vedno vitalna, partijska tovarišija?!? Vratuša, Šetinc, Šinigoj, Rigelnik, Bavcon in ostali? A mislite, da so se kdaj upokojili? Vse bi prišlo na dan, če bi se.

No, morali pa bi imeti še tako imenovano četrto vejo oblasti in to so STROKOVNI, APOLITIČNI IN NEODVISNI LJUDSKI MEDIJI, ki naj bi imeli vlogo osveščanja naroda v vseh pogledih politične pismenosti, kar bi morala početi tudi šola mimogrede, da bi odkrivali mediji tudi PRAVE VZROKE ZA KATASTROFALNO STANJE in tudi imena in priimke tistih, ki so zagrešili karkoli zoper narod.

Kaj pa sindikati, ki bi morali varovati delavstvo? Verjemite, da eno podjetje ne bi šlo v stečaj kar tako, ne da bi plačevalo prispevkov, ne bi odpuščalo, nižalo plače, pravice, če bi delovali sindikati. V kapitalizmu delujejo, ko vedno z kapitalistom sklenejo pakt po sistemu dam-daj. Če delodajalec krši dogovor, se proizvodnja ustavi. V Sloveniji pa prirejajo sindikati sobotne proteste pred spomenikom največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna, se na mrtvo pogajajo z rezultatom, ki je za delavstvo poguben. Vedno je tako bilo! Če bi bili sindikati v lasti delavcev, ki jih plačujejo, bi imeli generalni štrajk že leta 1993, ko se je na polno začelo divje pri(h)vatizirati.

Politična pismenost pomeni tudi to, da razumemo, kako poteka kadrovanje v sistemu delovanja države, tudi v političnih strankah. V normalnih demokracijah so za to znani in javni kriteriji stroke, morale in etike in je za vsa mesta tudi transparenten izbor. V Sloveniji se žal in to v vseh strankah kadruje tako, kot je to delala partija v strankarskih kuhinjah in po navodilu šefov strank. Žal izjem ni, poglejte njihove statute in spremljajte izbore kadrov, pa boste doumeli, da mnogi izobraženi, usposobljeni, s srčno kulturo, etiko in moralo ne pridejo nikamor.

To pa pomeni kadrovanje, ki nam je v škodo, in vse, kar tako nameščeni kadri sprejmejo ali odločijo kjerkoli, je nelegitimno, ker izbor kadrov ni potekal na demokratičen način, ampak na totalitaren način. To pač pomeni, da je takšno kadrovanje škodljivo za vse nas, ker pri takem kadrovanju velja zgolj rek, da slepa kura zrno najde, če jim koga po sreči dobrega uspe kadrovati in dela dobro. Glede na rezultate v Sloveniji lahko mirno zaključimo, da se je po takem načinu kadrovanja združilo v ospredju neznanje in nepoštenost.

Čas bi bil spoštovani, da se vsaj minimalno politično opismenite (tisti, ki se še niste), ker politično nepismene, potem pa še zmanipulirane z vseh koncev vas ni težko žejne peljati čez vodo. Ker slovenska naivnost ne pozna meja, pa je žal dejstvo, da vas vedno znova spravijo na nove limanice. Da je treba verjeti vsakokratnim na novo nameščenim vodilnim kadrom in jim dati priložnost, je tudi nekaj, kar pride prav, da ne naredite ničesar.

Govornik nove politične opcije SOLIDARNOST
(Znajo izbrati ime: ZARES, SOLIDARNOST, TRS..., da gre hitro v uho...)

Kdor ima medijsko pozornost, komur mediji delajo reklamo, vedite, da je prevarant in ima dovoljenje za manipuliranje. Katerakoli opcija, ki v prvi točki programa nima ODPRAVE PRIVILEGIJEV, nima namena doseči pozitivnih, korenitih sprememb v naše dobro, kar je možno storiti samo z zakonom, s katerim se bo razgradilo komunistične monopole in postavilo vse vodilne in vodstvene kadre tja, kamor sodijo. Delati to, kar v resnici znajo, če sploh znajo kaj. To bodo ocenili neodvisni kadrovski strokovnjaki.

ZAPOMNITE SI: NI SVOBODE, NI DEMOKRACIJE IN NI NAPREDKA TER DOBRO DELUJOČE DRŽAVE, ČE NI AKTIVNEGA POLITIČNO PISMENEGA DRŽAVLJANA. AMPAK POLITIČNA PISMENOST NE POMENI, KOT TO MNOGI RAZUMEJO NAPAČNO - UKVARJATI SE S POLITIKO, TEMVEČ RAZUMETI USTROJ POLITIKE IN DRŽAVE, DA BI ZNALI DELOVATI KOT DOBER GOSPODAR V LASTNI DRUŽINI, KO NATANČNO VEMO, KAKO FUNKCIONIRA IN NAS ZELO BRIGA, KAJ KDO POČNE V NJEJ. JE DRŽAVA KAJ DRUGEGA KOT NAŠA ŠIRŠA DRUŽINA?

Vstopili  smo v novo leto 2014, ko bo vsak dan (kljub komunistični propagandi,da je sicer težko, a bo vse boljše) bolj jasno, da tako naprej več ne gre. Zaobljubite si, da ne boste tako kot so navajeni govoriti politiki, da bodo stvari spremenili na bolje, vse doslej so jih pa na slabše, in si recite, da se boste SPREMENILI.

OBLJUBITE SEBI IN DRUGIM, DA BOSTE POSLEJ RAVNALI DRUGAČE KOT ONI OD VAS PRIČAKUJEJO, DA NE BOSTE ŠE NAPREJ POHLEVNI, PRESTRAŠENI IN NEVEDNI. RECITE NE, NIČ VEČ NE BOMO, KOT SI VI ŽELITE, AMPAK BOM POKONČEN, ZNANJA ŽELJEN, AKTIVEN ČLAN TE DRUŽINE, KER JE TO MOJA OSNOVNA ČLOVEKOVA PRAVICA IN HKRATI DOLŽNOST.

TAKO POZITIVNA KOT NEGATIVNA SPREMEMBA SE ZAČNE PRI VSAKEM POSAMEZNIKU. ODLOČITE SE ZA SPREMEMBO NA BOLJŠE, KER JE TO ZAGOTOVILO, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU SPREMENIMO SLOVENIJO V SVOBODNO, AKTIVNO, POŠTENO, NAPREDNO IN TAKO MATERIALNO KOT DUHOVNO BOGATO DRŽAVO SVOBODNIH, ZADOVOLJNIH IN USTVARJALNIH LJUDI.

(kliknite na zastavo Slovenije naše ene in edine domovine)

VESTE, OD KOGA JE ODVISNO, ALI BOMO TO STORILI, KO VSAK DAN ZAMUJAMO, KER ČAKATE, DA BO TO STORIL NEKDO DRUG NAMESTO VAS? OD VAS SAMIH IN OD NIKOGAR DRUGEGA. SVOJO SPREMEMBO LAHKO ZAČNETE TAKO, DA NAREDITE PRVI KORAK TAKOJ. STOPITE SKUPAJ Z NAMI, PREKO TE POVEZAVE ZA SPREJEM NAJPOMEMBNEJŠEGA ZAKONA, UPAMO TRDITI, PO LETU 1990.

ZAKONA, KI BO UKINIL NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE IN ODSTRANIL PRIVILEGIRANCE S POLOŽAJEV. TAKO LAHKO TAKOJ PODPIŠETE POBUDO ZA ZAKON OPS IN POVABITE ŠE DRUGE, NAJ TO STORIJO. ČE NE RAZUMETE, KAJ KAR JE ZAPISANO, VPRAŠAJTE (ni neumnih vprašanj, le odgovori so lahko neumni). ČE RAZUMETE, ZAUPAJTE SEBI IN NAM, KI SE TRUDIMO VAS SPRAVITI V POGON IN GREMO SKUPAJ, ZA NAS, ZA NAŠE OTROKE, ZA NAROD IN ZA SLOVENIJO.

ODGOVORNOST, VERJEMITE, JE POPOLNOMA ENAKA VAŠA KOT JE NAŠA. TUDI MI BI LAHKO POSKRBELI ZGOLJ ZA LASTNO ZADNJICO, ČE BI NE VEDELI, DA NEDELOVANJE IN NEUKREPANJE POMENI, DA BOMO VSI ZELO KMALU ZLETELI V PREPAD, SAJ SE MU VSAK DAN HITREJE PRIBLIŽUJEMO. POZABITE, IGNORIRAJTE, KAJ VAM GOVORIJO TISTI, KI ŽE 23 LET VOZIJO V NAPAČNO SMER, SAJ ČE BI VEDELI, KAM JE TREBA PELJATI IN KJE JE BOLJŠI SVET, BI ŽE ZDAVNAJ TO STORILI. VSAK DAN IZGUBIMO V SLOVENIJI CCA 80 DELOVNIH MEST. V PRVIH DNEH NOVEGA LETA SE JE NA ZAVODE ZA ZAPOSLOVANJE PRIJAVILO 430 LJUDI.

Imamo pa pravljičarja, ki je že kot predsednik Vlade blebetal, kako bo on in njegova tovarišija vse uredila. Seveda je šlo potem samo še vse bolj proti prepadu. Ste poslušali novoletno poslanico tega komunističnega povsem nekredibilnega nakladača?

Koliko ljudi ga je volilo? Poglejte. Koliko bi ga po vašem moralo, če bi bil res naš predsednik? Bil je izvoljen, a je nelegitimen, ker ga ni volilo vsaj polovica volivk in volivcev. Nekateri boste mogoče rekli, je pa boljše, da je on kot Tuerk. Izbor med manjšim zlom, kajne? Imamo pa na stotine ljudi, ki bi bili res lahko predsedniki vsega ljudstva in ne bi bili nameščenci udbo-mafije, ki nam vlada od leta 1990 iz ozadja prav preko takih pajacev.

DAJTE SI ZAOBLJUBO IN NAREDITE DRUGAČE KOT SO DO ZDAJ OD VAS PRIČAKOVALI OBLASTNIKI, STRESIMO JIH Z OBLASTI IN NAJ ZAČNE VLADATI SLOVENSKI NAROD PREKO SVOJIH NA DEMOKRATIČEN IZBRANIH NAJBOLJŠIH KADROV IN VSE BOLJ NEPOSREDNO, KAR POMENI USPOSOBITI SE, DA BOMO O VSEH KLJUČNIH STVAREH TAKO KOT TO POČNEJO NA PRIMER V ŠVICI, ODLOČALI NEPOSREDNO. Tam namreč že od leta 1995 to počnejo tudi preko SMS sporočil, da, tako enostavno je to, ko vlada ljudstvo, ne pa komunistični povzpetniki.

STOPIMO SKUPAJ, IMAMO SKUPNI IMENOVALEC IN TISOČ RAZLOGOV ZA TO (TUKAJ PREBERITE)

NEHAJTE BITI TO, KAR JE PRIKAZANO NA FOTOGRAFIJI NA ZAČETKU TEGA PRISPEVKA, KO TISTI, KI NI V TEJ ČREDI, KI GRE NA VOLITVE, AMPAK JE V ONI, KI NE GRE, JE PAČ V DRUGI, KI TUDI USTREZA OBLASTNIKOM. JE PAČ V ČREDI ABSTINENTOV, KI SPLOH NIMAJO POJMA, ZA KAJ GRE, SE NE ZANIMA, KAJ SE DOGAJA V NJEGOVI ŠIRŠI DRUŽINI IN SE PONAVADI S TEM ŠE HVALI. NJIM JE PAČ VSEENO, KOLIKO JIH PRIDOBIJO, ČIM MANJ LJUDI SE ZANIMA, ZA KAJ TUKAJ V SLOVENIJI PRAVZAPRAV GRE, TEM LAŽJE NAS VSE UPORABLJAJO ZA PLAČEVANJE NAJVIŠJIH DAVKOV IN PRISPEVKOV NA SVETU.

ZAGOTAVLJAMO VAM, DA BO VSE DRUGAČE, VSE VELIKO BOLJŠE IN LEPŠE, KO STOPIMO SKUPAJ ZA SPREJEM ZAKONA OPS. PREBERITE IN PODPIŠITE TER POVABITE ŠE DRUGE.

(kliknite prosimo na plakat spodaj)

Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

Ekipa OPS

 

 

Komentarjev 

 
#1 Francka 17:29 06-01-2014
Predolgo smo spali in cakali boljse case. Tako dolgo, da je vsak dan slabse. CE bomo se cakali, bo pa se slabse. Kaj cakamo zdaj a drzavljansko vojno? Ljudje Bozji, stopimo skupaj. Zakon OPS je resitev.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 173 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?