ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

Spoštovani bralci teh in drugih spletnih strani, ki ste naleteli na groba podtikanja in blatenja dobrega imena predsednika Gibanja OPS, gospoda Ladislava Trohe, s strani doktorja znanosti, gospoda Ludvika Čanžka in nekaterih drugih, ki uporabljajo podobne, če ne celo iste metode z željo diskreditacije tako osebe kot Gibanja OPS ter idej, ki jih Gibanje OPS naznanja javnosti.

Nismo imeli namena se odzvati na provokacije, a če pač človek ne neha, ko sam pravi, da bo nehal, je pač treba napisati resnico. Če ne napišemo nič, bi izpadlo, da imajo omenjeni prav, zato je potreben odziv, da pade še kakšna maska.

 

 

 

Tako se je začelo potem, ko je videl, da se ne bo dalo rušiti Gibanja OPS od znotraj, kako se je pojavil sploh v Gibanju OPS in Koaliciji Karantanija v nadaljevanju.


v tej maniri je nadaljeval tudi na drugih spletnih straneh:

"Ludvik Čanžek: Aleksander, tudi mene je Troha obsodil, da sem bil
gestapovec, udbovec in da sem vrinjenec. Poznal me je 2 meseca.
Spoznal pa sem ga, ker sem hotel protestirati, ker je neki pisec na
strani OPS nepisal hude stvari. Meni se zdi, da ni POJOČI MAJOR
čisto...

21. september ob 14:00
Stoyan Svet: Troha je konfliktna osebnost in kot tak nima prijateljev,
še vsak, kdor je ime z njim kaj opravka se je na tak, ali drugačen
način opekel. Ta človek se je slinil pri kučanu, se nato samougrabil,
bil je tudi v partiji, druge obmetava z udbovci, je pa sam še
najustreznejši model za tak pojem.

22. september ob 19:32
Ludvik Čanžek: Hvala Stoyan za informacijo. Troha je nazadnje
kandidiral tudi za predsednika republike. Ne vem pa, koliko glasov je
dobil. Ko sem našel njegovega očeta na UDBA.net, sem mu povedal, pa je
rekel, da to ni njegov oče. Na vsak način je častihlepen in
diktatorski; pa seveda ČUDAK. Lep pozdrav Ludvik
22. september ob 19:51 · 3"


Na to se je gospod Ladislav Troha odzval po elektronski pošti 7. oktobra:

"Ne bo se vam obneslo klevetanje VELIKI DOKTOR, ki se spušča na nivo
udbovskega obrekovalca in se še pod vsak svoj izpljunek proti
sočloveku še podpiše z znanstvenim nazivom. Lastna mati bi se vas
sramovala sinu pa se ne čudim, da se vas je odrekel. "Udba je bila
zelo inteligentna služba". Še danes mi te vaše besede ponosa zvenijo
po ušesih. Pa premetena in zločinska tudi, ste pa pozabili dodati.

Veliko sreče in zadovoljstva pri klevetanju ljudi, ki se zavzemamo, da
končate z vašo ideologijo v red na smetišču zgodovine.

Ladislav Troha


http://www.pravapeticija.com/sprejem_zakona_ops_-_zakon_za_odpravo_vseh_privilegijev_v_rs"

Dr. čanžek je na to zapisal tole:

"Gospod Troha

Če ste bili res oficir, od kod tako obnašanje? Pustim vas v miru, prosim, da tudi vi pustite meni živeti!

Dr. Ludvik Čanžek"
Gospod Troha pa je zapisal in poslal na njegov e-naslov tole, ko je upal, da bo potem res mir:


"Gospod tovariš doktor!

Vi mene javno obrekujte, ne jaz vas. Kdo ni pri pravi bo tudi kmalu
jasno. Stara udbovska je, da ste vsakogar, ki se je uprl označili, da
je nor. Še za svojega sina to pravite menda. Kmalu bodo padle maske in
takrat boste zelo nebogljeni saj menda ne mislite zares, da ste tako
inteligentni, da vas nihče ne more razkrinkati? Motite se in to zelo.
Prihaja dan, ko bo za vedno konec teh vaših manipulacij.

Pa čim manj nočnih mor želim!

Sicer pa vas vabim, ker vem, da ste nasprotnik komunističnih
privilegijev, da podpišete peticijo za Zakon OPS, da jih ukinemo čim
prej. Hehehehe.


http://www.pravapeticija.com/sprejem_zakona_ops_-_zakon_za_odpravo_vseh_privilegijev_v_rs"

Bil je mir ali pa morda nismo opazili med tem, da je še naprej napadal, do tega dne:

V soboto 16.11.2013 je gospod Ludvik Čanžek objavil na facebook strani z naslovom »ZARJA SVOBODE IN PRAVIČNOSTI« ta zapis: 

»DRAGE MOJE PRIJATELJICE IN PRIJATELJI!

Še ni dolgo tega, ko me je nagovoril Ladislav Troha, da naj pristopim njegovemu gibanju OPS. Prvi razgovor je bil še kar prijateljski in sem pristopil. Čez nekaj tednov sem videl, da je to GIBANJE OPS le več ali manj on sam in da hoče vse urediti in voditi samo na svoj način - torej, kar on reče (ukaže?) je edino prav. Ko mu nisem nudil "prve pomoči" v denarju (po polomu z Janšo sem postal previden, kar se je pokazalo za pametno), me je proglasil za UDBOVCA, KOMUNISTA IN NE VEM KAJ ŠE.

Videl sem, da mu v glavi nekaj ne "štima" in sem ga pustil na miru. Čisto slučajno sem danes pogledal, kaj piše OPS. In glej! 25.8.2013 je napisal: "BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA". Ta članek najdete na Gibanje - ops.com. Vredno ga je prebrati, da vidite, kakšni so Janševi podporniki. Citiram: "Verjamemo, da bo gospod Janez Janša navezal stik z Gibanjem OPS ... Bravo, veseli smo tega, kar je danes javnopovedal gospod Janez Janša!" Še nekaj moram omeniti.

Ko sva govorila o ljudeh, ki so bili ali delali za UDBO, sem mu omenil, da sem našel v udba.net tudi njegovega očeta: TROHA VLADO, ROJEN 28.6.26, ROJ. KRAJ STARI KOT, OBČINA KOČEVJE. Registriran je pod DOSJE 14000, kar po šifrantu pomeni: "REGISTRACIJSKA ŠTEVILKA STALNIH VIROV NA ZVEZI USLUŽBENCEV, PRIPADNIKOV REZERVNE SESTAVE IN REGISTRIRANIH SODELAVCEV SDV (= udba)".

Rekel mi je, da to ni njegov oče, a pri tem postal rdeč v obraz. SEVEDA NE TRDIM, DA JE TO NJEGOV OČE, ZATO SEM NAPISAL TUDI NJEGOV R. DATUM. Pa tudi, če bi bil to njegov oče, nima nobene zveze s sinovo ideološko pripadnostjo - to sta dve osebi in sin si ne more izbirati očeta. Zato mu tega ne smem in nočem očitati. Omenjam le zato, ker mu je ob tej priliki postalo mučno - zakaj? Ne vem.

Imamo po tukaj krasen primer človeka, ki v hipu spremeni svoje mnenje. Prej je bil VELIKI NASPROTNIK JANŠE, danes je pa je njegov OBČUDOVALEC. Zapisal dr. Ludvik Čanžek«


Ta zapis se je nanašal, ko lahko preberete, kako premeteno doktor znanosti zavaja in manipulira TUKAJ, ko boste videli, da ne gre za nobene hvalnice Janezu Janši, ampak je ravno obratno.

Ni prvič, a upamo, da je zadnjič, da gospod Čanžek opleta s svojim jezikom po udbovsko, z željo po diskreditaciji tako gospoda Trohe, preko njega pa Gibanje OPS in tudi idejo Koalicije Karantanija in pobudo za združevanje ljudi za sprejem Zakona OPS.

Naj povemo, da se je gospod Ludvik Čanžek na vrat na nos pri svojih 85 letih pripeljal na Vrhniko dan po tem, ko je gospoda Ladislava Troho videl nastopati v oddaji Vroči stol na info tv, ko je bilo govora o aktualnih dogodkih v Sloveniji v marcu letošnjega leta. Dobila sta se v hotelu Mantova in takrat je gospod Čanžek vprašal, ali se lahko včlani v Gibanje OPS tudi sam, ker bi rad pomagal. To je po tem tudi storil, ko je izpolnil elektronsko prijavnico na spletni strani gibanja.

Potem je vsakodnevno, zelo pogosto obremenjeval naše delo z raznimi njegovimi članki iz preteklosti z opisovanjem na dolgo in široko njegovo zgodovino in delovanje v Društvu poštenih partizanov, ko je to očitno bilo namenjeno samo temu, da bi nam kradel čas in energijo. Večkrat sta se z gospodom Troho srečala v Ljubljani v kavarni  hotela Union, kjer je njegova stalna postojanka za srečevanja z raznimi ljudmi. Ves čas je deloval pozitivno, a tudi tako, da je želel preusmerjati pozornost od bistva in sugerirati, kako naj v Gibanju OPS in v Koaliciji Karantanija delujemo. Zelo poznane so njegove sugestije, da naj govorimo, da bomo naredili vse, da bo slovenski narod srečen in zadovoljen. Ko naj bi stekel pogovor o Zakonu OPS, ki edini lahko to stori, pa ni bil več navdušen za nadaljevanje pogovora.

Takoj na začetku je obljubil, da bo Gibanju OPS doniral denar v višini 3.000 evrov (nihče ga za to ni prosil, pač pa je ponudil sam), kasneje, ko dobi iz Švice svoj blokiran denar, pa desetkrat toliko. Bilo je govora o tem, da bi radi za vsa gospodinjstva izdali publikacijo Gibanja OPS in potrebujemo denar za tisk in distribucijo. Seveda od te njegove pomoči ni bilo nič. Ko pa je na spletni strani Koalicije Karantanija videl, da so ljudje pozitivni in so začeli sodelovati, je začel svojo naklonjenost obračati v negativno smer. Večkrat ga je gospod Troha vprašal, zakaj ne deluje, zakaj ne spodbuja druge, naj delujejo za dobrobit slovenskega naroda, ko se je izgovarjal, da ne obvlada interneta, da ne zna k sodelovanju povabiti svoje fb-k prijatelje itd. Gospod Troha ga je obiskal na njegovem domu, da bi mu pokazal nekaj funkcij na facebook-u, a je kmalu ugotovil, da je gospod Čanžek povsem usposobljen in vse obvlada. Tudi druga socialna omrežja - Twitter, Google+, itd. Zelo zanimivo je bilo na enem srečanju v kavarni Union, ko je g. Čanžek razlagal, kako je pred leti imel hude težave s spominom, in da jih ima še danes, v naslednji izjavi pa natančno opisal en dogodek iz leta 1975, ko je natančno navedel datum in vse ostale podrobnosti. Po zadnjem pogovoru na njegovem domu, ko sta v pogovoru razčistila nekaj pojmov o delovanju UDBE, je popolnoma obrnil ploščo ter začel pisati proti gospodu Trohi in Koaliciji Karantanija.

Aprila je pisal še tako, v superlativih:

»Drage prijateljice, dragi prijatelji!

Po daljšem razmišljanju sem se odločil, da vas obvestim o naslednjem:
Od oktobra lani (Maribor) pa do pred kratkim sem se udeleževal raznih shodov in sestankov raznih skupin VSTAJNIKOV. Danes sem sklenil, da se bom AKTIVNO PRIDRUŽIL KARANTANIJI, ker sem ugotovil, da je to združenje tisto, kar sem iskal. Od leta 1999, ko sem nehal biti JANŠEVIK, ko sem nehal upati, da je Janša resnični demokrat in pravi pomladnik, ko sem ugotovil na lastnem žepu, da me je zavajal in izkoriščal, nisem bil v nobeni stranki.

Njegovo ravnanje do članov stranke, do drugače mislečih, do poštenosti in odkritosti, pa do transparentnosti in končno do zavajanja pošteno mislečih ljudi, me je odvrnilo od njega, kar so zdaj spoznali tudi drugi ljudje. Ker nisem zaupal politikom, saj delajo praktično vsi enako, sem bil izven vsake stranke. Sem pa veliko pisal v Pismih bralcev Dela, Dnevnika, Nedeljca itd. in sporočal ljudem o svojih izkušnjah, pogledih in kritiziral vse, kar je bilo najbolj potrebno. Prišel sem v domovino iz Švice, kjer sem živel 30 let, z namenom pomagati Slovencem, da najdejo pot do blagostanja, poštene države in osebne svobode. ŽAL NISEM USPEL.

Prišla je kriza in s tem vstajniško gibanje. Kot sem omenil, sem tipal, katera skupina je tista, ki je mojim nazorom najbližja. Našel sem jo. TO JE GIBANJE KARANTANIJA, KI JE VREDNO, DA SE MU PRIDRUŽIM, DOKLER SEM ŠE ZDRAV. Svetujem vsem, ki res hočejo, da nam bo SLOVENIJA DOMOVINA, RESNIČNA MATI IN NE MAČEHA, da se pridružite in pridete na naš SHOD 27. APRILA V LJUBLJANO.

S številno udeležbo bomo dokazali sedanji KRIVIČNI IN NEPOŠTENI OBLASTI, da je imamo dovolj in da ZAHTEVAMO NJIHOV UMIK. ZATO SE PRIDRUŽIMO KARANTANIJI, KI ZAHTEVA ČIMPREJŠNE SVOBODNE VOLITVE V DRŽAVNI ZBOR, KI MORA USTREZATI ZAHTEVAM LJUDSTVA. NOV DRŽAVNI ZBOR MORA PO DEMOKRATIČNI POTI IZBRATI VSE DRUGE ORGANE OBLASTI IN SPREJETI NOVE ZAKONE TER SPREMENITE SEDANJE, KI SO PISANI SEDANJIM OBLASTNIKOM NA KOŽO, DA SO NAS GOLJUFALI, KRADLI IN CELO DELALI NEKAZNOVANO ZLOČINE.

PROSIM VAS, DA RES DOBRO PREMISLITE IN UPOŠTEVATE MOJ DOBER NASVET. VSI, KI ME POZNAJO PO PISMIH BRALCEV ALI KAKO DRUGAČE, NAJ SEZNANIJO S TEM SOPOROČILOM SVOJE ZNANCE IN PRIJATELJE IN JIH POVABIJO NA NAŠ SHOD. VSAKEMU BOM S HVALEŽNOSTJO RAD STISNIL ROKO!

Dr. Ludvik Čanžek, Ižanska 206A, Ljubljana
19. april 2013"


Čudno, kako si je človek hitro premislil, no, sicer je že v mnogih opcijah mešal meglo, ko je zelo pomenljiv tale zapis nekega njegovega sošolca, ki mu je osveževal spomin.


Tole pa je najbolj zbodlo naše oči, ko nam je posredoval zapis, ki ga je na facebook - u objavil sin dr. Čanžka na svojem zidu v začetku avgusta, da so lahko brali vsi. 

»Vojko Čanžek:  Moj oče, Ludvik Čanžek, se zna odlično pretvarjat in lepo pisat o pravičnosti, demokraciji in morali. Sam pa že dolgo skriva precej denarja v Švici in ne plačuje davkov v Sloveniji. Da je sam delal za UDBA, mi je pred leti osebno povedal. Od 5. do 9. 1945 je pa kot 18-letni partizan-oficir sodeloval pri povojnih pobojih. Ko je živel v Švici, je delal preko UDBE za nemsko vojsko ( Leopard ) in za Avstrijsko vojsko ( puške ). itd..Mene pa zdaj preganja na udbovski način z lažnivimi tožbami v Švici in Sloveniji.«

Na to se je odzval tako, da je svojega sina označil za bolnega.

Mi se samo sprašujemo po vsem tem, čigavo pokojnino prejema dr. Čanžek, ali ga je res na misijo v Švico poslala UDBA, kje je njegovo uspešno švicarsko podjetje, ali ga je predal v upravljanje potomcem, s kakšnimi zadolžitvami se je gospod Čanžek vrnil iz urejene države Švice v Slovenijo, ali ni morda ustanavljal Društvo poštenih partizanov za to, da ga ne bi kdo drug, ker je to stalna praksa UDBE, saj so tako ustanovili mnoga društva in stranke, ko so različne družbene skupine čutile potrebo po ustanovitvi.

Ne želimo starejšim ljudem odrekati aktivnosti, ampak gospod Čanžek deluje zelo specifično v smislu rušenja vsega, kar pomeni ogrožanje udbo-komunistične nomenklature. Leporečja o demokraciji, poštenosti in svobodi, ki so ga polni njegovi zapisi in mu to že desetletja objavljajo režimski mediji pač niti malo ne pomagajo k razkrivanju vzrokov, ki povzročajo vse več negativnih posledic.

Upamo, da smo s tem zaključili ukvarjanje z nekom, ki tega niti ni bil vreden, saj je to zgolj izguba časa in energije, ko upamo, da je padla še ena maska. Tako kot je padla maska gospoda Sveta pred časom, o tem si lahko preberete TUKAJ

Vse dobro in lepo pozdravljeni!

Ekipa OPS

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 273 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?