BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

SPOŠTOVANI!

Prekinjamo nekaj mesečni molk, ker se je danes zgodilo nekaj kar nas je pognalo v pogon. Gospod Janez Janša je očitno za izvedbo LUSTRACIJE, kar pomeni, da bo tako, kot njegovo ponovno ustoličenje nedavno na mesto predsednika stranke, tako enotno podprla njegova stranka Zakon OPS in posledično zagotovo tudi baza stranke, ki se bo zaradi tega dejanja, zagotovo še povečala. 

Veliko tega kar je povedal gospod Janša danes v Rovtah popolnoma drži. Nekaj njegovih citatov objavljamo v nadaljevanju:

1. "Slovenski komunisti so šele po dveh letih dvojne kolaboracije postali Hitlerjevi nasprotniki. Ob napadu na Jugoslavijo aprila 1941 niso ustanovili Osvobodilne, temveč Proti imperialistično fronto. V ustanovnem razglasu niso obsodili okupatorjev, ampak Veliko Britanijo in Združene države Amerike oziroma imperialiste."

2. "Jugoslovanski in slovenski komunisti so že na svoji 5 konferenci leta 1940 sklenili, da je zanje boj proti okupatorju sprejemljiv samo, če ga bodo lahko izrabili za prevzem oblasti. Takšna odločitev je bila zločin proti narodu sam po sebi."

3. "Državljansko vojno so povzročili komunisti in to načrtno, zato da bi lahko prevzeli oblast, ki je sicer na svobodnih volitvah nikoli ne bi dobili."

4. "Porušili in v hektolitrih bratovske krvi so utopili, kot pravijo, stari krivični red in vzpostavili novega. V tem njihovem novem redu so pobili na desettisoče ljudi, jih na desettisoče mučili in zaprli, hkrati pa več kot desetino naroda spravili v pregnanstvo."

5. "V starem redu je Slovenija še leta 1938 dosegala 75% avstrijskega standarda, ob propadu tega njihovega novega reda leta 1991 pa je ta odstotek padel na 30. Seveda pa so zase dobro poskrbeli. Celo nekateri največji zločinci slovenskega naroda že 40 in več let prejemajo privilegirane pokojnine. Z zakonodajo, kakršne ne pozna nobena druga demokratična država, jim je uspelo del teh privilegijev prenesti celo na potomstvo."

6. "V Sloveniji nam danes preko monopolov v sodstvu, medijih, državnem aparatu in državnih podjetjih iz ozadja vladajo pred demokratične strukture. Ime zanje – strici iz ozadja – je polepševalnica, ki velik del resnice zakriva. Ne gre za strice, ampak za na genocidu in privilegijih ukoreninjeno strukturo."

BRAVO GOSPOD JANEZ JANŠA, A LE KAKO JE ČLOVEK, KI VSE TO VE, POSTAL ČLAN ZSMS IN CELO KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA TE MLADINSKE KOMUNISTIČNE ORGANIZACIJE IN ČLAN ZKS? Vseh teh grozodejstev gospod Janez Janša do nedavnega ni poznal???

Bavčar in Janša na kongresu ZSMS (Zveza socialistične mladine Slovenije) leta 1982

 

ŠE VEČ, GOSPOD JANEZ JANŠA JE ČLOVEK, KI JE IMEL OČETA, KI JE POBEGNIL IZ BREZNA, KO GA KOMUNISTI NISO ZADELI,  KO SO STRELJALI NA DRUGE DOMNEVNE NARODNE IZDAJALCE - KOLABORANTE. NE VERJAMEMO, DA BI KDAJ LAHKO IMEL KAJ S KOMUNISTI ČLOVEK, KI JE IMEL OČETA S TAKO GROZNO IZKUŠNJO S KOMUNISTIČNIMI ZLOČINCI. AMPAK GOSPOD JANŠA JE BIL CELO NJIHOV ČLAN, Z NJIMI SKLEPAL GNILE KOMPROMISE, DELOVAL V KOMUNISTIČNI VLADI UDBOVCA DRNOVŠKA ITD.

December 2004, skupni novoletni sprejem

TUKAJ NEKAJ NE GRE SKUPAJ. TUDI TO NE, DA JE PRIJATELJEVAL Z REDNIM REGISTRIRANIM SODELAVCEM UDBE GOSPODOM BAVČARJEM, KI GA JE REŠEVAL IZ ZAPORA PRI ZNANI AFERI JBTZ.

Toda to kar pravi GOSPOD JANEZ JANŠA danes, je, kot bi udarila strela z jasnega. Nekaj se je očitno močno spremenilo. Nekaj neverjetnega a za narod zna to biti pravi balzam. Gospod Janez Janša je izrekel danes besede, ki bi jih moral že najkasneje leta 1996, ko je ta resolucija izšla. Če bi bil res neobremenjena opozicija partiji (no take komunisti ne bi nikoli tolerirali) pa bi to rešitev moral zastopati že leta 1990, a je že leta 1992 vstopil v komunistično vlado LDS-ovega mandatarja - udbovca, Janeza Drnovška. Tako pa pravi danes 25. avgusta 2013:

"Brez tega, da se v skladu z resolucijo Sveta Evrope 1096 razgradijo monopoli totalitarnega režima, Slovenija nikoli ne bo izšla iz krize.

Šele po razgradnji teh monopolov bo mogoča tudi sprava v narodu. Še pred njo se morata prej zgoditi resnica in pravica."

SE ZAVEDATE KAJ SE JE ZGODILO DANES? Morda nekaj največjega za slovenski narod. Morda nekaj pomembnejšega, kot je bil plebiscit za ustanovitev slovenske države?Je to začetek konca resnično grozljivih komunističnih monopolov???

Upamo, da se gospod Janša zaveda teže svojih besed in bo z vsemi silami pomagal, da te besede preidejo v dejanja. Začudeni smo toliko bolj, ker se še pred dvema letoma tega ni zavedal, še več, poziv, da naj se opredeli do Zakona OPS, ki ureja to kar danes pravi, da je nujno, je gladko z vsemi svojimi poslanci ignoriral, kot tudi v zvezi s tem medijsko cenzuro in blokado oblastnikov, da Zakon OPS ni šel v parlamentarno proceduro. (poudarjeno so povezave na dokaze kar govorimo)

No, bolje pozno, kot nikoli in zdaj bo vse lažje. Verjamemo, da bo gospod Janez Janša navezal stik z Gibanjem OPS in se bomo na sestanku dogovorili za tehnične podrobnosti kako ponovno vložiti Zakon OPS v parlamentarno proceduro (imamo že nekaj časa pripravljenega, posodobljenega, ko smo ga tudi malce razširili), ga predhodno še prevetriti s pravniki, ki jih ima na voljo gospod Janša tudi z Harvarda in potem kako postopati, da čim prej pridemo do referenduma, saj je malo verjetno, da bo ob tej sestavi v parlamentu tam tudi sprejet. 

Bravo, veseli smo tega kar je danes končno javno povedal gospod Janez Janša. Zdaj je resnično velika nevarnost, da ga tudi umorijo, ker če je kaj velika težava udbokomunistov je to resen predlog LUSTRACIJE, ki edina bo razgradila monopole partije, ki so jih gradili skoraj 70 let. Da o tem delu govora, ko gospod Janša natančno pove kaj je rešitev, ni poročal noben osrednji medij, že samo po sebi pove vse. Tega se bojijo, kot hudič križa.

Slovenski narod gre k zmagi naproti.

Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

 

Komentarjev 

 
#7 Marko123 16:23 30-08-2013
Ladislav, sem preštudiral zgodovino in sem tudi sam prišel do spoznanja, da so rdeči tisti, ki so povzročili revolucijo na Slovenskem. Zato tudi podpiram lustracijo, da se enkrat za vselej odstrani bleferje in zabušante.
Citat
 
 
#6 LTroha 23:12 29-08-2013
Po mojem prepričanju so gospoda Janšo zrušili, ker je posegel tja kamor ni nikoli poprej. V banke, hotel pa je preko znanega holdinga podrediti (najbrž narodu) podjetja, ki so v državni lasti. Neverjetno slabo je ocenil in se zavedal, da mu tega nikoli ne bodo pustili, ker s tem pade celotna udbokomunističn a struktura, saj napaja svoje delovanje in bogatenje prav preko bank, energetskih in drugih podjetji ter naftni posli so seveda tisti, ki dajejo stalne tekoče prihodke. Saj redno polnite rezervoarje svojih jeklenih konjičkov na Petrolovih servisih?

Koliko dobi samo glavni boss (morda veste kdo to je?) od vsakega iztočenega litrčka v vaš avto?

Ne vem kaj je imel namen gospod Janša, ko se je spustil v ta hazard, končno podreti monopole in narediti dobro za narod ali pa zgolj prevzeti in sebe in svoje nastaviti za upravljanje tega narodovega bogastva, ki je še ostalo? To ve on, a če bi hotel to urediti se je treba vprašati zakaj tega ni niti poskušal narediti v prvem mandatu 2004/2008? Ni se tega niti dotaknil in precej umirjeno je bil na prestolu polnih štiri leta, če vam to kaj pove. Marsikdo je lahko predsednik vlade, ampak vlada samo do tam do kamor mu seže povodec.

Mar ni to kar se je zgodilo gospodu Janši samo eklatantna potrditev tega kar trdimo v OPS. Oblastnik je tisti, ki ima v rokah prej našteto. Banke, energetska podjetja in ostala v državni lasti ter naftne posle.

Rešitev je torej kaj? Prodati bodo kričali mnogi, ki že vidijo kako bodo vsaj provizije še na koncu pobrali.

Jaz pa pravim, da je za vso to narodovo srebrnino treba kadrovati na vrh strokovne, srčne in prave menedžerje in neodvisne nadzorne organe. Tudi in v tej situaciji predvsem z mednarodnimi razpisi. Pa da vidimo kako bodo še čvekali kako je država slab gospodar.

Ne nasedajte floskulam, ki držijo samo zato, ker je pohlep prevladal nad družbenim dobrim. Dajte mi 1 mesec pa boste videli kako bodo izbrani najboljši kadri za vodenje teh firm in bo letelo perje iz vseh oken, ko bodo prevetrili načrte, pogodbe in anekse. Zelo natančno vem kako vse skupaj deluje. In veste kaj bo ključno pri vsej zgodbi...da imam samo en izključni interes...dokazati, da je lahko tudi drugače. Denar zame me ne zanima... zanima me čast in dobro ime...SEM PAČ MALCE NOR, ČE NE BI BIL, SE ZAGOTOVO NE BI LETA 1998 V NAJHUJŠI VROČINI 1. JULIJA PRED PARLAMENTOM, UPRL TEM RAZBOJNIKOM, KI SO ŽE TAKRAT IN TO V VOJSKI, KI BI MORALA BITI VZGLED V VSEH OZIRIH, PISALI FIKTIVNE RAČUNE IN TO NA PODLAGI ŽE TAKO ŠKODLJIVIH POGODB...SO ME POVOZILI, A PREŽIVEL SEM, OTRESEL PRAH S SVOJE OBLEKE IN SEM ŠEL NAPREJ REKOČ, KDOR SE ZADNJI SMEJE, SE NAJSLAJŠE SMEJE...ŠE MALO TOVARIŠIJA..IN SMEJALO SE BO SLOVENSKEMU NARODU...PRIHAJA DAN IN VSE BLIŽJE JE, KO BOSTE MOČNO OBŽALOVALI, DA STE SE SPRAVILI NAME...IN NA DRUGE, DA SE RAZUMEMO.

SPET SEM DANES DOBIL DVE OBVESTILI IZ OKROŽNEGA SODIŠČA...VI KAR...RAZUMEM, KER JE PANIKA VSE VEČJA...PA ŠE VEČJA BO...BASEN O MRAVLJAH, KI JE TUKAJ ZAPISANA SE PAČ URESNIČUJE...NISTE VERJELI, KO SEM VAM PRED LETI ZAPISAL, UNIČIL VAS BO VAŠ POHLEP IN NAPUH...VESTE KAJ JE VAŠ VELIK PROBLEM ŠE...TA, DA SE LADISLAV TROHA NE BOJI UMRETI...KOGA BI SE POTEM LAHKO BAL? VAS??? HAHAHAHAHA!!!

SMILITE SE MI!
Citat
 
 
#5 Marko123 21:29 29-08-2013
Meni po pravici povedano tukaj nekaj zelo smrdi. Kako to, da je Janša kar naenkrat tako proti komunistom? Resno sprašujem. Kot ste rekli Troha, da ste lustracijo predlagali že pred 2 letoma pa je Janša zadevo lepo ignoriral. Danes je pa kar naenkrat bom! Ali je vse igra, da delijo narod na leve in desne, ali je spremenil stališče zaradi otrok in žene, ali je bila to vse njegova taktika oz je čakal na pravi trenutek, ali pa so mu rekli; izkoristili smo te zato te več ne potrebujemo in se jim je posledično uprl... Sumljivo je vse skupaj.
Citat
 
 
#4 LTroha 14:33 29-08-2013
Seveda sem, kako pa... Očitno imate spoštovani gospod Samo hude težave s funkcionalno pismenostjo.

Dajte lepo prosim za začetek citirati mojo izjavo, ki bo dokazala, da sem kadarkoli gospoda Janšo obtožil, da mi je protipravno vzel prostost. Ugrabitev in iz tega izpeljanko samougrabitev so si izmislili udbomafijski organi, da bi si manipulirani ljudje lažje zapomnili kaj naj bi storil, ko so me polivali s najbolj smrdljivo komunistično gnojnico.

Na teh straneh najdete moj zapis, ko pojasnim kako sem se ugrabil sam. V stolpcu na desni. In komentar pričakujem po tem.

Da sem še eden izmed mnogih agentov UDBE priča najmanj to, da sem eden glavnih akterjev za sprejem zakona, ki bo vse partijce in udbovce za najmanj 20 let postavil tja kamor sodijo, na smetišče zgodovine v zapore in na zavode za zaposlovanje. Ga boste pomagali sprejeti???

In, če boste še kaj tukaj prebrali ter boste morda iz prebranega tudi kaj razumeli, vam bo morda jasno, da ne bom kandidiral za nobeno politično funkcijo. Da berete kar berete pa je zgolj posledica tega, ker mi ni vseeno kaj se dogaja z našo domovino in naredil bom vse kar je v moji moči, da jo uredimo po meri delovnega in poštenega slovenskega človeka. Boste pomagali??? Da bi se to zgodilo čakamo že 23 let, tudi zaradi obljub vašega ljubljenega vodje, ki je šele zdaj ugotovil kdo je problem in kliče, da naj odpravimo komunistične monopole.

Te vaše bedne izgovore kako je moral nekdo vstopiti v partijo, da bi jo bolje poznal pa raje prihranite za vaše otroke ali vnuke, ko vam bodo še oni težko verjeli in bodo dvomili o vaši iskrenosti.

Kdor ima kaj v glavi s čimer je mogoče misliti in ni obremenjen s privilegiji, ki jih je svojim delil od družbenega tudi gospod Janša, bo že razumel, da je bil vseskozi zraven in ni nikoli predlagal kar je v zadnjem nagovoru na Rovtah, da je treba stvari urediti v skladu z Resolucijo Sveta Evrope 1096 in v skladu s pravico in resnico.

Da bi te besede meso postale pa smo mi (tudi jaz) pred več, kot dvema letoma vložili v DZ zakon, ki ga je kljub izrecnemu pozivu naj se do tega opredeli tudi gospod Janša gladko ignoriral.

Še kakšen problem?
Citat
 
 
#3 samo 07:57 28-08-2013
Janez Janša JE BIL ČLAN PARTIJE. In prav je tako. Če ZLO opazuješ od daleč, ga ne zmoreš spoznati tako dobro, kot če ga opazuješ od blizu. Zato Janša dobro ve, s kom ima opravka, dobro ve kako pokvarjen je udbovski sistem, ga je izkusil na lastni koži. Zato je najbolj poklican za vodenje države in ga en pojoči major, ki je Janšo obtožil ugrabitve najmanj poklican, da širi laži o JJ.
Spoštovani Troha, kdo pa nam garantira, da niste morda tudi vi še en udbovski podtaknjenec, glede na to, da se razkrivajo novi in novi obrazi (Virant, Brejc...)
Citat
 
 
#2 simona 16:35 26-08-2013
Ja, ob vsej tej več kot 20 letni strategiji je večina naroda obubožala, gospodarstvo propadlo, Slovenija pa je na poti nove državljanske vojne. Zdaj pa je on veliki mesija. To, kar je Janša povedal, je splošno znano, zame nič novega, a samo Janši ne pade niti dlaka z glave, vsi drugi bi pa robijašili, če bi kaj takšnega javno povedali. Le kaj se je res dogajalo tam od leta 1987 dalje. A je bil Pučnik le ubogi disident ali nemški agent? Pa Lojzek, kako je sedel tam v Vatikanu? Kdo je vse te ljudi podpiral? To nikogar ne zanima, ta kolaboracija s tujimi silami od leta 87 oziroma kot je rekel Bučar, že 85 leta so pripravljali plan. Le čigav plan je to bil? Nemško-angleški ali francosko-vatikanski?
Citat
 
 
#1 opazovalec 15:30 26-08-2013
Ne smete pozabiti, da je Janša velik strateg. Strategi pa vedo kdaj je pravi čas.Mnogi mu očitajo, da je bil v partiji - še komunisti, ampak ne smete pozabiti to je bilo del strategije, saj je Janša razbijal partijo od znotraj in to zelo uspešno, kar mnogi opazimo in ga zato tudi občudujemo. Zato ga komunisti že vse življenje rušijo in mu nastavljajo nove in nove afere(da bi ga uničili)...a Janša je s svojo strategijo in pametjo vedno močnejši.....to pa komunistom ni všeč - so kot v začaranem krogu....

Se pa popolnoma strinjam z zgoraj napisanim....
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 104 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?