Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Aljaž Pengov Bitenc, Nedelo

pengov.jpg - 2.69 Kb

sob, 06.04.2013, 21:00

"Z macolo nad zaupanje

Janko Veber je izpustil idealno priložnost, da bi položil majhen kamenček v mozaik ponovne gradnje zaupanja med državljani in politično elito.

Če ste spraševali, ali gre zaupanje v politiko sploh lahko še niže, vam je v tednu, katerega konec držite v rokah, predsednik državnega zbora odgovoril pritrdilno. Janko Veber je namreč izpustil idealno priložnost, da bi položil majhen kamenček v mozaik ponovne gradnje zaupanja med državljani in politično elito. Namesto tega je pograbil macolo in ga še dodatno razsul v prafaktorje.

Gre seveda za razpravo o neposredni demokraciji, s katere modernim razumevanjem ima politika, ki jo simbolno in v praksi predstavlja (tudi) šef parlamenta, očitno silne težave. Kako naj si sicer drugače razlagamo dejstvo, da je Veber vabil na »javno razpravo«, ki naj bi bila - zaprta za javnost. Ta je bila na koncu sicer odprta, a že dejstvo, da se mu s prvotno obliko srečanja ni zdelo nič narobe, kaže na to, da je v resnici nekaj zelo narobe.

Seznam povabljencev je takšen vtis zgolj utrdil. Če odmislimo Aleša Primca, ki ima kljub svojim nazadnjaškim pogledom na družinsko politiko povsem legitimen interes pri spreminjanju referendumske zakonodaje, ni popolnoma nobenega opravičljivega razloga za to, da je Veber k razpravi posebej povabil Andreja Šiška in Blaža Babiča, ki tako ali drugače spadata v kroge, ki - drugačnim zatrjevanjem navkljub - spodbujajo nacionalistično, ksenofobno in ljudomrzno ideologijo.

Še huje: potem ko razne skupine, društva in posamezniki z resno argumentacijo, poglobljenimi premisleki in upoštevanjem številnih vidikov že skoraj dve desetletji opozarjajo na prednosti in slabosti ureditve referenduma in drugih instrumentov neposredne demokracije, Veber k razpravi povabi skupinice z družbenega obrobja, katerih edini »prispevek« k neposredni demokraciji je bila grožnja z referendumom o vstopu Hrvaške v Nato.

In ko Šišku in Babiču za nameček sekundira še pojoči major Ladislav Troha, ki v svoji organizaciji OPS zadnja leta razvija najbolj mentalno pohabljene teorije zarote, je seveda primerno vprašanje, kje, zaboga, je imel Veber glavo, ko je izbiral sogovornike. Vsako društvo za pomoč malim živalim je bilo bolj upravičeno do stola za tisto mizo kot pa skupek slabo prikritih nacionalistov, katerih popoldanski hobi je metanje države s tečajev.

Po drugi strani pa je res, da domačijska retorika Vebru ni tuja. Še nekaj tednov prej, preden je postal predsednik parlamenta, je na ves glas govoril, da je vsakršna razprodaja državne lastnine skozi Janšev Slovenski državni holding »veleizdaja«, in s takšno histerijo za obstanek SDH storil skoraj toliko kot Šušteršičevi neokonservativni jastrebi. Hkrati pa ne moremo prezreti pripetljaja iz leta 2007, ko je še kot župan Kočevja sokrajane kar naravnost pozval k protestom proti napovedani priselitvi romske družine Strojan v njegovo občino.

Pravzaprav je popolnoma vseeno, ali gre za koketiranje s ksenofobijo v imenu nabiranja glasov ali za politično in človeško naivno prepričanje, da bodo prav vsi razumeli racionalne argumente. Edini dolgoročni rezultat, ki ga bo Vebrova nesrečna poteza dala, je ta, da bodo vaški posebneži nacionalističnih barv, vonja in okusa postali še malo bolj sprejemljivi.

Ne kaže namreč pozabiti, da je Šiška v resnih medijih iz rubrike »črna kronika« v rubriko »notranja politika« potisnil takratni premier Pahor, ki je v svoji kronični združevalnosti čutil potrebo, da pobudnikom referenduma o hrvaškem vstopu v Nato osebno pojasni, zakaj je to slaba ideja.

Res je, parlament je prostor za izmenjavo širokega spektra mnenj. A naloga politike, konkretno predsednika parlamenta, je tudi ta, da zna - še posebej v teh turbulentnih časih - ločiti med tistimi, ki imajo kaj pametnega povedati, in tistimi, ki so zgolj glasni. Janko Veber je tu pogrnil na celi črti."

*******************************************************************************

ZAHTEVA ZA POPRAVEK, POSLANO UREDNICI ČASNIKA NEDELO, ga. Heleni Kocmur, 7.04.2013 ob 19.00 uri po elektronski pošti:

"Pozdravljeni!

Oglašam se na tale pisunski pamflet domnevnega novinarja, udbopartijca Aljaža Pengov Bitenca (pridevnik naj zveni enako in je brez narekovajev kot pojoči major. Bo šlo razumeti??? Verjamem, da se bo počutil podobno, kot se jaz, ko me nekdo želi diskreditirati s pojočim majorjem!). Ker nisem Jezus ne nastavljam še drugega lica, ko dobim po prvem.

http://www.delo.si/mnenja/kolumne/z-macolo-nad-zaupanje.html?fb_action_ids=501250603256038

Zahtevam, da v skladu z Ustavo in Zakonom objavite v naslednji številki Nedela moj popravek za zlonamerna podtikanja in diskreditacije vašega nadutega pisuna.


Spoštovane bralke in bralci časopisa Nedelo!

V prejšnji številki je domnevi novinar, smrkavec Aljaž Pengov Bitenc (pridevnik sem mu dodal tako kot ga je on meni, brez narekovajev) v zlonamernem pamfletu z naslovom "Z macolo nad zaupanje" zapisal tudi naslednji odstavek:

" In ko Šišku in Babiču za nameček sekundira še pojoči major Ladislav Troha, ki v svoji organizaciji OPS zadnja leta razvija najbolj mentalno pohabljene teorije zarote, je seveda primerno vprašanje, kje, zaboga, je imel Veber glavo, ko je izbiral sogovornike. Vsako društvo za pomoč malim živalim je bilo bolj upravičeno do stola za tisto mizo kot pa skupek slabo prikritih nacionalistov, katerih popoldanski hobi je metanje države s tečajev."

Na tole odgovarjam, ko imam do tega pavico po Ustavi RS in Zakonih, da sem nastopil v DZ, kot predsednik Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije, ki smo registrirani kot društvo v skladu z zakonodajo RS od leta 2000. Vabila za ta sestanek nismo dobili in smo, da ta sestanek sploh bo, izvedeli na družbenem omrežju Facebook. Kar pomeni, da nas ni bilo med izbranimi sogovorniki gospoda Vebra. Kaj natančno sem tam povedal, je citat tukaj, da bo bralkam in bralcem jasno, kako sem za "nameček sekundiral" gospodoma Andreju Šišku in Blažu Babiču :

"Sem Ladislav Troha iz Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije, katero je medijsko načrtno blokirano ali pa cenzurirano, to moram najprej povedati.

V Gibanju OPS smo prepričani, da je nujno takoj ustaviti takšno parcialno poseganje v Ustavo RS v delih, kjer oblastniki želite omejiti odločanje ljudstva. Nujno pa je potreben nov družbeni dogovor, kako sploh naprej, in ko bomo dosegli v konsenzu, kam sploh Slovenci in državljani želimo, kako "porušeno" državo na novo, od temelja navzgor in po pameti zgraditi, bo potreba najprej ne samo popraviti obstoječo Ustavo, ampak bomo sprejeli novo.

Gibanje OPS je v ta namen pripravilo vizijo za naslednje 10 letno obdobje ter potrebne korake, kako jo čim prej uresničiti, 7 jih je, in v tretjem, ki smo ga poimenovali POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, bo prva stvar sprejem nove Ustave RS, ki bo narejena po vzgledu najbolje demokratično urejenih držav in na podlagi naših izkušenj življenja in dela v RS.

Seveda pa bodo odgovorna mesta naprej prevzeli ljudje, ki bodo Ustavo striktno spoštovali. Kot smo slišali maloprej s strani gospoda Blaža, smo že od leta 2005 v protiustavnem stanju, saj je takrat Ustavno sodišče RS črtalo nekatere člene iz Zakona o referendumu in ljudski iniciativi in je naložilo zakonodajalcu, da popravi te člene, ki se tičejo predhodnega zakonodajnega referenduma, a do danes tega zakonodajalec ni storil. Kje je torej Ustavno sodišče ves ta čas, ki dovoljuje protiustavno stanje??? Nič se ne zgodi.

Predlagamo in ponavljamo, da se takoj preneha s parcialnim poseganjem v Ustavo RS in se začne zbirati najboljše predloge za sprejem nove, ki jo bomo v doglednem času preko javne razprave pripravili in bo med drugim zelo jasno določila tudi odgovornost poslancev. Skrajni čas pa je tudi, da postavimo Slovenijo v pokrajinsko ureditev oz. postavimo kantone po vzgledu Švice, da končno prenehamo s to neznosno centralizacijo. Hvala Lepa!"

Kar se tiče zlonamernega podtikanja, da v zadnjih letih v Gibanju OPS "razvijam najbolj mentalno pohabljene teorije zarote" pa pozivam pisuna Nedela, smrkavca Aljaža Pengova Bitenca, da tukaj navede vsaj eno mojo razvito mentalno pohabljeno teoretično zaroto, da ne bomo govorili kar tako povprek in počez. Če tega ne bo storil v naslednjih dneh, pričakujem javno opravičilo na teh straneh ali pa bo sledila tožba, ki bo zagotovo dobila epilog v mojo korist, ko bo v tej državi začela delovati pravična pravna država. Ta čas prihaja hitreje kot si mnogi oblastniki in njihovi pomagači želijo.

O hobijih in metanju države s tečajev ter prikritem nacionalizmu pa samo tole. Kdo je vrgel državo s tečajev, bo kmalu jasno, saj se ljudstvo prebuja tudi z našo pomočjo in že išče odgovorne za pokradene milijarde evrov, kar povzroča vse več bede in vse več ljudi na obrobju, ki nimajo več česa izgubiti. Zagotovo med temi, ki so ropali, manipulirali, pisali pamflete podobne temu, zavajali, lagali, prikrivali vzroke za vse več uničenja in diskreditirali nasprotnike udbo mafije, ne bodo ljudje našli niti mene, niti gospoda Šiška, niti gospoda Babiča.

Vedno in povsod v Sloveniji bom vedno zelo na glas povedal, da ljubim Slovenijo in ljubim slovenski narod, saj je šele to pogoj, da lahko spoštuješ vse druge narode in narodnosti, s čimer jaz nimam nobenih težav. Zato mi grozi dve leti zaporne kazni, ker sem šel v živi zid, ko so organi mafije za 124 evrov dolga rubili hišo družini Vaskrsić, ki izhaja iz Srbije, a so državljani Republike Slovenije. Ko javno povem tudi tukaj, da je v Sloveniji - državi Slovenk in Slovencev, dobrodošel vsakdo, ki ima dobre namene.

Vsako nestrpnost do slovenskega naroda, zaradi čigar je Slovenija sploh nastala in se po slovenskem narodu tudi imenuje, pa lahko kar s tega mesta pozovem, naj zaveže svoje cule čim prej in odide v dežele, ki mu bodo nudile boljše življenje. Veliko bolj pametno in smotrno pa bi bilo, da se vključi skupaj s slovenskim narodom, da uredimo vse bolj neznosno stanje, da bo Slovenija vzgled drugim državam, kako se to naredi in se bo morda po našem zgledu uredilo stanje tudi drugje.

Hvala za pozornost in vse dobro!

Ladislav Troha"

Verjamemo, da bo odgovor objavljen, kot je zahtevano!

Ekipa OPS

Delujemo, sodelujemo in ukrepamo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

 

Komentarjev 

 
#2 Andreja 07:26 08-04-2013
Aljaž Pengov Bitenc je tipični otrok partijskih privilegirancev . Očitno pa dečko še ni slišal za obstoj novinarskega kodeksa, ki med drugim pravi tudi to, da se novinar ne bi smel osebno opredeljevati do vsebin, o katerih piše ali poroča. Še en dokaz, da so Gibanje OPS, Hervardi,...in ljudje kot Ladislav Troha, Andrej Šiško, Blaž Babič,...zelo moteči v tej slovenski družbi! S takim pisanjem in raznimi napadi na ta gibanja in osebe samo kažejo svoj pravi obraz in dokazujejo, še kako prav imajo ti ljudje, ki želijo razkriti resnico!
Citat
 
 
#1 tatjana 21:42 07-04-2013
Video posnetki iz DZ, katere sem si ogledala, povedo vse, jaz ne rabim nobenega Pengova, ki bo meni razlagal, kdo je kdo in za kaj se zavzema.

Ne vem, kaj žene ljudi Pengovega kova, da pišejo takšne laži.
In potem takšni Pengovi dobijo celo svojih pet minut na Univerzi v Ljubljani, da študentom razlagajo o demokraciji in vlogi civilne družbe.

Aljaž Pengov Bitenc z Radia Kaos gostoval pri predmetu Uvod v analizo politik
Objavljeno: 04. marec 2013 | v kategoriji: Obvestilo

V ponedeljek, 4. marca 2013 je Aljaž Pengov Bitenc, diplomant programa POL-APJU, danes pa solastnik, urednik in novinar Radia Kaos, gostoval pri predmetu Uvod v analizo politik in študentom predaval o aktualni vlogi in mestu medijev v javnih politikah v Sloveniji. Skozi lastne vsakodnevne prakse se je predavatelj dotaknil vprašanj odgovornosti, ki jih mediji prevzemajo v procesih oblikovanja, izvajanja in tudi ocenjevanja javnih politik, njenih akterjev in dosežkov. Prav tako se je dotaknil tudi vprašanj odgovornosti novinarskega dela pri nadaljnjem razvoju demokracije ter v tej povezavi zlasti vprašanja aktivnega državljanstva.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 92 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?