Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Aljaž Pengov Bitenc, Nedelo

pengov.jpg - 2.69 Kb

sob, 06.04.2013, 21:00

"Z macolo nad zaupanje

Janko Veber je izpustil idealno priložnost, da bi položil majhen kamenček v mozaik ponovne gradnje zaupanja med državljani in politično elito.

Če ste spraševali, ali gre zaupanje v politiko sploh lahko še niže, vam je v tednu, katerega konec držite v rokah, predsednik državnega zbora odgovoril pritrdilno. Janko Veber je namreč izpustil idealno priložnost, da bi položil majhen kamenček v mozaik ponovne gradnje zaupanja med državljani in politično elito. Namesto tega je pograbil macolo in ga še dodatno razsul v prafaktorje.

Gre seveda za razpravo o neposredni demokraciji, s katere modernim razumevanjem ima politika, ki jo simbolno in v praksi predstavlja (tudi) šef parlamenta, očitno silne težave. Kako naj si sicer drugače razlagamo dejstvo, da je Veber vabil na »javno razpravo«, ki naj bi bila - zaprta za javnost. Ta je bila na koncu sicer odprta, a že dejstvo, da se mu s prvotno obliko srečanja ni zdelo nič narobe, kaže na to, da je v resnici nekaj zelo narobe.

Seznam povabljencev je takšen vtis zgolj utrdil. Če odmislimo Aleša Primca, ki ima kljub svojim nazadnjaškim pogledom na družinsko politiko povsem legitimen interes pri spreminjanju referendumske zakonodaje, ni popolnoma nobenega opravičljivega razloga za to, da je Veber k razpravi posebej povabil Andreja Šiška in Blaža Babiča, ki tako ali drugače spadata v kroge, ki - drugačnim zatrjevanjem navkljub - spodbujajo nacionalistično, ksenofobno in ljudomrzno ideologijo.

Še huje: potem ko razne skupine, društva in posamezniki z resno argumentacijo, poglobljenimi premisleki in upoštevanjem številnih vidikov že skoraj dve desetletji opozarjajo na prednosti in slabosti ureditve referenduma in drugih instrumentov neposredne demokracije, Veber k razpravi povabi skupinice z družbenega obrobja, katerih edini »prispevek« k neposredni demokraciji je bila grožnja z referendumom o vstopu Hrvaške v Nato.

In ko Šišku in Babiču za nameček sekundira še pojoči major Ladislav Troha, ki v svoji organizaciji OPS zadnja leta razvija najbolj mentalno pohabljene teorije zarote, je seveda primerno vprašanje, kje, zaboga, je imel Veber glavo, ko je izbiral sogovornike. Vsako društvo za pomoč malim živalim je bilo bolj upravičeno do stola za tisto mizo kot pa skupek slabo prikritih nacionalistov, katerih popoldanski hobi je metanje države s tečajev.

Po drugi strani pa je res, da domačijska retorika Vebru ni tuja. Še nekaj tednov prej, preden je postal predsednik parlamenta, je na ves glas govoril, da je vsakršna razprodaja državne lastnine skozi Janšev Slovenski državni holding »veleizdaja«, in s takšno histerijo za obstanek SDH storil skoraj toliko kot Šušteršičevi neokonservativni jastrebi. Hkrati pa ne moremo prezreti pripetljaja iz leta 2007, ko je še kot župan Kočevja sokrajane kar naravnost pozval k protestom proti napovedani priselitvi romske družine Strojan v njegovo občino.

Pravzaprav je popolnoma vseeno, ali gre za koketiranje s ksenofobijo v imenu nabiranja glasov ali za politično in človeško naivno prepričanje, da bodo prav vsi razumeli racionalne argumente. Edini dolgoročni rezultat, ki ga bo Vebrova nesrečna poteza dala, je ta, da bodo vaški posebneži nacionalističnih barv, vonja in okusa postali še malo bolj sprejemljivi.

Ne kaže namreč pozabiti, da je Šiška v resnih medijih iz rubrike »črna kronika« v rubriko »notranja politika« potisnil takratni premier Pahor, ki je v svoji kronični združevalnosti čutil potrebo, da pobudnikom referenduma o hrvaškem vstopu v Nato osebno pojasni, zakaj je to slaba ideja.

Res je, parlament je prostor za izmenjavo širokega spektra mnenj. A naloga politike, konkretno predsednika parlamenta, je tudi ta, da zna - še posebej v teh turbulentnih časih - ločiti med tistimi, ki imajo kaj pametnega povedati, in tistimi, ki so zgolj glasni. Janko Veber je tu pogrnil na celi črti."

*******************************************************************************

ZAHTEVA ZA POPRAVEK, POSLANO UREDNICI ČASNIKA NEDELO, ga. Heleni Kocmur, 7.04.2013 ob 19.00 uri po elektronski pošti:

"Pozdravljeni!

Oglašam se na tale pisunski pamflet domnevnega novinarja, udbopartijca Aljaža Pengov Bitenca (pridevnik naj zveni enako in je brez narekovajev kot pojoči major. Bo šlo razumeti??? Verjamem, da se bo počutil podobno, kot se jaz, ko me nekdo želi diskreditirati s pojočim majorjem!). Ker nisem Jezus ne nastavljam še drugega lica, ko dobim po prvem.

http://www.delo.si/mnenja/kolumne/z-macolo-nad-zaupanje.html?fb_action_ids=501250603256038

Zahtevam, da v skladu z Ustavo in Zakonom objavite v naslednji številki Nedela moj popravek za zlonamerna podtikanja in diskreditacije vašega nadutega pisuna.


Spoštovane bralke in bralci časopisa Nedelo!

V prejšnji številki je domnevi novinar, smrkavec Aljaž Pengov Bitenc (pridevnik sem mu dodal tako kot ga je on meni, brez narekovajev) v zlonamernem pamfletu z naslovom "Z macolo nad zaupanje" zapisal tudi naslednji odstavek:

" In ko Šišku in Babiču za nameček sekundira še pojoči major Ladislav Troha, ki v svoji organizaciji OPS zadnja leta razvija najbolj mentalno pohabljene teorije zarote, je seveda primerno vprašanje, kje, zaboga, je imel Veber glavo, ko je izbiral sogovornike. Vsako društvo za pomoč malim živalim je bilo bolj upravičeno do stola za tisto mizo kot pa skupek slabo prikritih nacionalistov, katerih popoldanski hobi je metanje države s tečajev."

Na tole odgovarjam, ko imam do tega pavico po Ustavi RS in Zakonih, da sem nastopil v DZ, kot predsednik Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije, ki smo registrirani kot društvo v skladu z zakonodajo RS od leta 2000. Vabila za ta sestanek nismo dobili in smo, da ta sestanek sploh bo, izvedeli na družbenem omrežju Facebook. Kar pomeni, da nas ni bilo med izbranimi sogovorniki gospoda Vebra. Kaj natančno sem tam povedal, je citat tukaj, da bo bralkam in bralcem jasno, kako sem za "nameček sekundiral" gospodoma Andreju Šišku in Blažu Babiču :

"Sem Ladislav Troha iz Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije, katero je medijsko načrtno blokirano ali pa cenzurirano, to moram najprej povedati.

V Gibanju OPS smo prepričani, da je nujno takoj ustaviti takšno parcialno poseganje v Ustavo RS v delih, kjer oblastniki želite omejiti odločanje ljudstva. Nujno pa je potreben nov družbeni dogovor, kako sploh naprej, in ko bomo dosegli v konsenzu, kam sploh Slovenci in državljani želimo, kako "porušeno" državo na novo, od temelja navzgor in po pameti zgraditi, bo potreba najprej ne samo popraviti obstoječo Ustavo, ampak bomo sprejeli novo.

Gibanje OPS je v ta namen pripravilo vizijo za naslednje 10 letno obdobje ter potrebne korake, kako jo čim prej uresničiti, 7 jih je, in v tretjem, ki smo ga poimenovali POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, bo prva stvar sprejem nove Ustave RS, ki bo narejena po vzgledu najbolje demokratično urejenih držav in na podlagi naših izkušenj življenja in dela v RS.

Seveda pa bodo odgovorna mesta naprej prevzeli ljudje, ki bodo Ustavo striktno spoštovali. Kot smo slišali maloprej s strani gospoda Blaža, smo že od leta 2005 v protiustavnem stanju, saj je takrat Ustavno sodišče RS črtalo nekatere člene iz Zakona o referendumu in ljudski iniciativi in je naložilo zakonodajalcu, da popravi te člene, ki se tičejo predhodnega zakonodajnega referenduma, a do danes tega zakonodajalec ni storil. Kje je torej Ustavno sodišče ves ta čas, ki dovoljuje protiustavno stanje??? Nič se ne zgodi.

Predlagamo in ponavljamo, da se takoj preneha s parcialnim poseganjem v Ustavo RS in se začne zbirati najboljše predloge za sprejem nove, ki jo bomo v doglednem času preko javne razprave pripravili in bo med drugim zelo jasno določila tudi odgovornost poslancev. Skrajni čas pa je tudi, da postavimo Slovenijo v pokrajinsko ureditev oz. postavimo kantone po vzgledu Švice, da končno prenehamo s to neznosno centralizacijo. Hvala Lepa!"

Kar se tiče zlonamernega podtikanja, da v zadnjih letih v Gibanju OPS "razvijam najbolj mentalno pohabljene teorije zarote" pa pozivam pisuna Nedela, smrkavca Aljaža Pengova Bitenca, da tukaj navede vsaj eno mojo razvito mentalno pohabljeno teoretično zaroto, da ne bomo govorili kar tako povprek in počez. Če tega ne bo storil v naslednjih dneh, pričakujem javno opravičilo na teh straneh ali pa bo sledila tožba, ki bo zagotovo dobila epilog v mojo korist, ko bo v tej državi začela delovati pravična pravna država. Ta čas prihaja hitreje kot si mnogi oblastniki in njihovi pomagači želijo.

O hobijih in metanju države s tečajev ter prikritem nacionalizmu pa samo tole. Kdo je vrgel državo s tečajev, bo kmalu jasno, saj se ljudstvo prebuja tudi z našo pomočjo in že išče odgovorne za pokradene milijarde evrov, kar povzroča vse več bede in vse več ljudi na obrobju, ki nimajo več česa izgubiti. Zagotovo med temi, ki so ropali, manipulirali, pisali pamflete podobne temu, zavajali, lagali, prikrivali vzroke za vse več uničenja in diskreditirali nasprotnike udbo mafije, ne bodo ljudje našli niti mene, niti gospoda Šiška, niti gospoda Babiča.

Vedno in povsod v Sloveniji bom vedno zelo na glas povedal, da ljubim Slovenijo in ljubim slovenski narod, saj je šele to pogoj, da lahko spoštuješ vse druge narode in narodnosti, s čimer jaz nimam nobenih težav. Zato mi grozi dve leti zaporne kazni, ker sem šel v živi zid, ko so organi mafije za 124 evrov dolga rubili hišo družini Vaskrsić, ki izhaja iz Srbije, a so državljani Republike Slovenije. Ko javno povem tudi tukaj, da je v Sloveniji - državi Slovenk in Slovencev, dobrodošel vsakdo, ki ima dobre namene.

Vsako nestrpnost do slovenskega naroda, zaradi čigar je Slovenija sploh nastala in se po slovenskem narodu tudi imenuje, pa lahko kar s tega mesta pozovem, naj zaveže svoje cule čim prej in odide v dežele, ki mu bodo nudile boljše življenje. Veliko bolj pametno in smotrno pa bi bilo, da se vključi skupaj s slovenskim narodom, da uredimo vse bolj neznosno stanje, da bo Slovenija vzgled drugim državam, kako se to naredi in se bo morda po našem zgledu uredilo stanje tudi drugje.

Hvala za pozornost in vse dobro!

Ladislav Troha"

Verjamemo, da bo odgovor objavljen, kot je zahtevano!

Ekipa OPS

Delujemo, sodelujemo in ukrepamo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

 

Komentarjev 

 
#2 Andreja 07:26 08-04-2013
Aljaž Pengov Bitenc je tipični otrok partijskih privilegirancev . Očitno pa dečko še ni slišal za obstoj novinarskega kodeksa, ki med drugim pravi tudi to, da se novinar ne bi smel osebno opredeljevati do vsebin, o katerih piše ali poroča. Še en dokaz, da so Gibanje OPS, Hervardi,...in ljudje kot Ladislav Troha, Andrej Šiško, Blaž Babič,...zelo moteči v tej slovenski družbi! S takim pisanjem in raznimi napadi na ta gibanja in osebe samo kažejo svoj pravi obraz in dokazujejo, še kako prav imajo ti ljudje, ki želijo razkriti resnico!
Citat
 
 
#1 tatjana 21:42 07-04-2013
Video posnetki iz DZ, katere sem si ogledala, povedo vse, jaz ne rabim nobenega Pengova, ki bo meni razlagal, kdo je kdo in za kaj se zavzema.

Ne vem, kaj žene ljudi Pengovega kova, da pišejo takšne laži.
In potem takšni Pengovi dobijo celo svojih pet minut na Univerzi v Ljubljani, da študentom razlagajo o demokraciji in vlogi civilne družbe.

Aljaž Pengov Bitenc z Radia Kaos gostoval pri predmetu Uvod v analizo politik
Objavljeno: 04. marec 2013 | v kategoriji: Obvestilo

V ponedeljek, 4. marca 2013 je Aljaž Pengov Bitenc, diplomant programa POL-APJU, danes pa solastnik, urednik in novinar Radia Kaos, gostoval pri predmetu Uvod v analizo politik in študentom predaval o aktualni vlogi in mestu medijev v javnih politikah v Sloveniji. Skozi lastne vsakodnevne prakse se je predavatelj dotaknil vprašanj odgovornosti, ki jih mediji prevzemajo v procesih oblikovanja, izvajanja in tudi ocenjevanja javnih politik, njenih akterjev in dosežkov. Prav tako se je dotaknil tudi vprašanj odgovornosti novinarskega dela pri nadaljnjem razvoju demokracije ter v tej povezavi zlasti vprašanja aktivnega državljanstva.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 350 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?