Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Spoštovani ljudje z VIZIJO za ŽIVLJENJE!

Članek na Siol.net v soboto, 06.04.2013

*****************************************************************************

"Ljubljana - Predsednik republike Borut Pahor je za 23. april na Brdu pri Kranju sklical prvo konferenco v okviru projekta Slovenija 2030, s katerim želi oblikovati dolgoročno vizijo Slovenije.

K razpravi vabi najširši krog ljudi, ki so pripravljeni sooblikovati načrt prihodnjega razvoja. Kot je predsednik zapisal v vabilu, ki so ga danes posredovali iz njegovega urada, je cilj projekta Slovenija 2030 oblikovati dolgoročno vizijo Slovenije. Zato se je odločil k razpravi in oblikovanju zaključnega dokumenta povabiti "najširši krog različno mislečih ljudi, posameznikov, ki so pripravljeni z izkušnjo sedanjega časa sooblikovati načrt našega prihodnjega vsestranskega razvoja".

Konferenca bo tematizirala dve vprašanji

Pahor pravi, da se zaveda poplave podobnih dokumentov vse od ustanovitve države naprej, da pa je večino pričakovanj ovrgla finančna, gospodarska, socialna in moralna kriza. Poleg tega v zadnjih letih ni bilo zaznavnih poskusov, da bi šli čez vsakodnevne potrebe soočenja z aktualnimi problemi, pravi.

Konferenca bo tematizirala dve vprašanji. V okviru prvega se bo spraševala, ali je poskus oblikovanja dolgoročne vizije sploh smiseln in mogoč, ali je nepredvidljivost družbenih sprememb doma in po svetu ovira za vizije oziroma, obratno, ali odsotnost oblikovanja vizij to nepredvidljivost še poglablja ter kako naj se organizira in vodi razprava različno mislečih o prihodnosti, da trud ne bi bil zaman.

Drugo vprašanje pa bo, ali je sedanja globalna in globoka kriza zgolj ciklična ali pa najavlja nekatere paradigmatične spremembe evropskega in svetovnega razvoja v prvi polovici 21. stoletja.

"Vsak udeleženec bo dobil besedo"

Kot je še zapisal v vabilu, bo lahko vsak udeleženec dobil besedo in sodeloval v razpravi. Konferenca mora biti več kot samo podajanje stališč, torej predvsem živahna izmenjava različnih mnenj, pravi in dodaja, da bodo pomembni tudi morebitni pisni prispevki sodelujočih, pripravljeni za konferenco ali po njej."

*******************************************************************************

Glej ga zlomka! Spet smo zdramili politikante, ki so se šli vodenje države brez kakršnekoli jasne vizije in zapisane strategije v potrebnih korakih, razdelanih v kratkoročnih, srednjeročnih in dolgoročnih načrtih na različnih področjih, da bi narod lahko spremljal ali potujemo v smer začrtane vizije ali ne. Pa seveda tudi bdel nad odgovornostjo tistih, ki so odgovorni za krmilom države, da se vizija res uresničuje. Vsakokratni predsednik Vlade in ostali v posadki, ki bi morali kot eden s svojim znanjem in sposobnostmi veslati, da etapne cilje čim prej dosežemo. 

Zdaj se izgovarjati, kako je večina pričakovanj, ki smo jih imeli, ovrgla finančna gospodarska, socialna in moralna kriza je najmanj podcenjujoče do vseh nas, ki vemo, kako bi moral vsak dober gospodar ali če hočete vladar, ki je dolžan delati dobro za narod, ki ga plačuje, stvari postaviti takoj ali pa še preden se je posedel na oblastniški prestol. 

Pa naj spomnimo, kaj je preden je postal predsednik Vlade RS, ko se je zaradi svojih velesposobnosti in zaslug za narod (v resnici za partijo) odločal med dvema možnima funkcijama, med to, ki jo ima danes, in tisto, do katere se je dokopal leta 2008, dejal:

V drugem stavku je povedal, da bodo naredili stvaren program, seveda pa o tem, kar bi bilo najbolj pomembno, tam ne bo govoril. Potem pa, kot vsak politikant nameče, kaj vse da bodo naredili, da bodo šli ljudje na volitve. Oni vedno rabijo glasove, ko jih potem ljudje več ne zanimajo. Zato je pomembno nametati čim več puhlih obljub, ki te v ničemer ne zavezujejo, niso preverljive, ker potem, ko ugasnejo mikrofoni in kamere, ni kaj vzeti v roke. 

In ta človek, ki je imel priložnost, da takrat (če je ni imel že prej!) zapiše, kam bomo šli in kako bomo tja prišli, a  tega ni niti on, niti kdo drug od njegove tovarišije naredil, bo zdaj nam govoril, kot bi priletel z Marsa, kakšno vizijo naj postavimo za Slovenijo do leta 2030!!! Pa saj to je norčevanje par excellence, ko ob vsem, kar je do sedaj pokazal, še čveka, ali je vizijo sploh smiselno postavljati, ker so razmere doma in po svetu bojda tako zelo nepredvidljive! Takšno modrovanje, ki to ni, lahko pričakujemo samo od ljudi, ki niso nikoli v življenju imeli druge vizije kot to, kako sebi zagotoviti udobno brezskrbno življenje in to seveda ne da bi do njega prišli s svojim ustvarjalnim delom, temveč na tuj račun. To pa gospod tovariš Pahor in njegova celotna privilegirana tovarišija počne že dolga leta. 

Kje so vsi ti dokumenti, ki jih je prinesla poplava že od nastanka države naprej, a je večino pričakovanj v njih ovrgla finančna, gospodarska, socialna in moralna kriza, kot pravi? Kdo je povzročil to finančno, gospodarsko in moralno krizo v Sloveniji? Tega seveda ne bo povedal, kajti med povzročitelji je tudi sam. Imeli smo poplavo dokumentov v smislu vizij? 

A zato smo tavali in se zaletavali brezciljno v čeri in samim sebi lagali, da je vse v redu, da posadka že ve, kam gremo, saj so vedno znova tvezli, da bo, ko pridemo v razne prestižne evropske in svetovne klube, v katerih plačujemo samo visoke provizije, vse samo še boljše??? Ko so nas včlanili v NATO, smo izgubili suverenost in zmožnost lastne obrambe, nebo nam za namen nadzora našega zračnega prostora preletavajo italijanska letala, plačujemo pa zato, da nam lahko že jutri stresejo na glavo bombe, velike vsote denarja, ko tudi drugače to stane ogromno. Samo še manjka, da nam s kakšne od nujnih mednarodnih misij koga od "mirovnikov" v krsti dostavijo. Kdo bo pa to plačal in koliko? Prej smo plačevali preveč za JLA, zdaj še več za NATO. Je kakšna razlika? Velika, predvsem ta, da JLA ni nikoli bombardirala drugih držav. 

Ko so nas včlanili v EU pod samomorilskimi pogoji, zdaj nimamo niti svoje hrane, niti svojega gospodarstva, s katerim bi nasitili lačna usta, imamo pa enormno visok dolg, s katerim so financirali t.i. zgodbo na kredit.

Nov prestižni cilj za uveljavitve VIZIJE uničenja Slovenije od leta 1993 do leta 2013 smo dosegli, ko so nam uničili lastno valuto in so nam vsilili vsak dan manj vredne evre, ki šelestijo še najbolj pri zlikavcih, ki so nam v teh dvajsetih letih izropali premoženje. 
Potem je sledila še včlanitev v OECD, trgovinsko svetovno organizacijo, za katero vsakoletno članarino nimamo več denarja, saj naša trgovina od te prestižne včlanitve ni zaslužila niti počenega groša. Članarina za ta klub pa Slovenijo stane vsako leto 2,4 milijona evrov. 

Vse članarine v teh ali onih klubih, od katerih vidimo, kaj imamo, pa na letni ravni odnesejo iz našega proračuna preko 200 milijonov evrov. Slovenija je namreč članica kar 420 mednarodnih organizacij. Kaj pa je to takega, če je pa celoten proračun, kar se tiče odhodkov, nekaj čez 10 milijard evrov, na prihodkovni strani pa nam vsako leto zmanjka za kakšne 2,5 milijarde evrov in se primanjkljaj še povečuje!!! Tako si jih na naš račun sposodijo, od tega razdelijo nekaj sociale in pokojnin, ko to ljudje takoj vrnejo posojilodajalcu v tujih trgovinah: SPAR, LIDL, HOFER, LECLERC, BAUHAUS in drugih, mi vsi pa za sposojeno vrnemo še enkrat bankam in to z obrestmi. Res genijalno, ko tako in tako vemo, da je vedno na dobičku tisti, ki posoja.

Ampak zdaj je težava, ker nam nihče več ne verjame, da bomo jutri sploh še zmožni vračati nove kredite, ker mi se vsa ta leta nismo zadolževali za nove tehnologije, nove proizvodnje, za pridobivanje novih delovnih mest, ki bi ustvarjala nove dodane vrednosti, s katerimi bi vračali kredite in z ostalim delom živeli in napredovali, temveč smo najemali kredite za financiranje enormne javne porabe, tako rekoč za to, da smo imeli kaj jesti in piti. Ko seveda ne smemo pozabiti, da so morali vsi prisesani na proračunsko vrečo dobiti svoje od teh najetih kreditov in od drugače ustvarjenega.  

Če pogledamo samo en tak primer, ki govori o tem, koliko je vredno delo nekaterih, medtem ko mnogi garajo samo še za osnovno preživetje, poglejte semkaj - TUKAJ. Tri transakcije notarja, da so vredne kar preko 20 milijonov evrov??? Koliko je potem vredno življenje tistih, ki danes nimajo za sol in so obupani in brez smisla sploh za življenje? In koliko so bili vredni vsi, ki so si v obupu, ker niso več v tej megli videli naprej, vzeli življenje? Tudi do 600 ljudi smo na leto izgubili na ta način. 

TRDNO SMO PREPRIČANI, DA NUJNO IN TO TAKOJ POTREBUJEMO VIZIJO, ZATO SMO JO PRED ČASOM PRIPRAVILI IN TUDI ZAČRTALI SMO POTREBNE KORAKE, KAKO JO ČIM PREJ URESNIČITI. SEVEDA PA TA GOSPODU TOVARIŠU PAHORJU IN VSEM NJEGOVIM SOTOVARIŠEM IN SOTOVARIŠICAM NE BO VŠEČ NAJMANJ V DVEH KORAKIH. V DRUGEM IN V TRETJEM, A ŽAL, GOSPODA TOVARIŠIJSKA, BREZ TEH DVEH KORAKOV NI MOŽNO NAREDITI NASLEDNJIH. 

TO VAM BOMO Z NAJVEČJIM VESELJEM IN VELIKO MERO LJUBEZNI POJASNILI NA TEM PRESTIŽNEM SREČANJU 23. APRILA NA BRDU PRI KRANJU, KAMOR SMO OČITNO TUDI MI POVABLJENI, IN KJER BO, KOT PRAVI GOSPOD TOVARIŠ PREDSEDNIK, VSAKDO DOBIL BESEDO. 

Ob tem smo prepričani, da bo potekal o tako pomembni temi, kot je pogovor o NAŠI PRIHODNOSTI, neposredni prenos preko nacionalnih medijev, da bodo ljudje sami presodili in odločili, ali bomo še naprej poslušali prazne obljube ali pa bomo končno zastavili tako, da bo vsak začrtan korak za uresničitev VIZIJE preverljiv in bo moč ocene uspeha za skupnost, ko bo narejen. Znano je, da gospod tovariš predsednik in njumu podobni zelo radi pogovarjajo o prihodnosti in k temu pozivajo tudi vse nas, ker pogovor o preteklosti naj nebi bil produktiven.

Za vprašati se je potem kako to, da smo kjer smo, ko smo se pa večino časa ukvrajali s svojo prihodnostjo, celo tako močno, da so vse osrednje boleče in travmatične teme pometene pod preprogo ostale nerazrešene in so še vedno tam? Na dejstvo, da brez razčiščene preteklosti ne more biti dobre sedanjosti in ne svetle prihodnosti, so pa kar pozabili. No, tudi s tem se bo enkrat treba soočiti.

Zdaj pa samo upajmo, da ne bo gospodu tovarišu predsedniku prišlo kaj vmes in ne bo preklical tega javnega dogodka. Če se bo opogumil in se bo soočil on in mnogi drugi njegovega kova z RESNICO, do zmage slovenskega naroda ni več dolga pot. V primerjavi s tavanjem v vseh teh desetletjih in novim desetletjem, ki je pred nami, bo ta pot do zmaga zelo kratka. 

VIZIJA za Slovenijo 2013 - 3023 je TUKAJ

Ekipa OPS

Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

 

 

Komentarjev 

 
#1 TomažG 07:45 22-04-2013
Tole zna biti zelo dobra iztočnica za širše seznanjanje državljanov z vizijami, ki niso medijsko pokrite. Upam, da ne bo nelojalne cenzure.
Tomaž
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 76 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?