FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V zadnjem času so se zelo povečali verbalni napadi na nekatere predstavnike Gibanja OPS na Facebooku. Zgleda, da je največji problem v tej državi postal sam Ladislav Troha, preko katerega imajo nekateri načrte in naloge uničiti idejo Gibanja OPS z diskreditacijami na načine, ki so lastni načinom iz prejšnjega režima, v današnjem času pa okrepljeni še z možnostmi, ki jih ponujajo različni mediji. Gre za to, da so Ladislava Troho lustrirali na strani 1. slovenskega punta, ker se je branil pred napadi mnogih ljudi, ki mu podtikajo laži in neresnice, da bi se 100x ponovljene prijele.

Oblatili so ga, zdaj pa nima možnosti, da bi se sploh branil, ker so mu onemogočili sodelovanje v FB razpravah. Zdi se nam vsaj čudno, da človek (katerega nepomembnost so s striktno ignoranco v medijih skušali prikazati in povzročiti vtis motene osebe) postane tako pomemben, da ga odstranijo s FB strani 1. slovenskega punta! Če bi bil tako nepomemben, se z njim nihče ne bi ukvarjal, niti ne bi komentiral, niti ga ne bi blatil, niti verbalno napadal.

Organizatorji 1. slovenskega punta bi »radi« spremembe, radi bi neposredno demokracijo, ampak žal s svojimi dejanji nakazujejo le to, da so podaljšana roka do sedaj vladajočih političnih skupin oz. kaste. Ljudje, ki so kakorkoli obremenjeni z Udbo, pač ne morejo iz svoje kože, zato smo za njih pač moteči.

Na te napade in klevete se nimamo časa odzivati, saj bi bil namen dosežen: namesto da bi se ukvarjali s pravimi stvarmi in nadaljevali s svojim delom, bi se ukvarjali z vsakim posameznikom, ki kaj neresničnega napiše o Ladislavu Trohi ali komu drugemu iz Gibanja OPS. Komentarji in neresnične obtožbe so šli zelo predaleč, zato vse gradivo hranimo za čas, ko bodo drugačne razmere. Takrat bomo poskrbeli, da bo palica padla na vse tiste zadnjice, ki so si to z veliko mero nesramnosti in zlobe dovolili.

Gre za to, da ti ljudje imajo nalogo rušiti Gibanje OPS in etiketirati predstavnike Gibanja OPS – brez osnov, brez argumentov na napisane vsebine. Stopili smo na prave žulje v tej državi in tej družbi in organizirani aparat se je s polno paro vključil.

Kot vidimo, se na FB straneh vstaj (tudi brez Ladislava Trohe) nadaljujejo primeri medsebojnih obmetavanj, ljudje prebijejo ure in ure v takih debatah (na čigav račun?), da si drug drugemu očitajo nepoznavanje slovenskega jezika, slovenske zgodovine ipd. Žalostno, da nimajo drugega pokazati kot to, kdo je bolj verbalno močan! Konstruktivnega sodelovanja ni. In se sprašujemo, takšni ljudje želijo spremembe???

Vsi takšni osebki, ki so zlivali nesramnosti, neresnice, itd. so bili povabljeni na osebno srečanje, da bi si povedali stvari v obraz. Odgovori so bili skrajno sprenevedajoči. Torej je namen vsega tega blatenja popolnoma jasen. Zanimivo je tudi, da se blatenje Ladislava Trohe še nadaljuje, čeprav sploh več ne sodeluje v debatah 1. slovenskega punta! Ali torej ti ljudje nimajo kaj drugega početi??? Na čigav račun to počnejo in zakaj???

Glede na to, da se podobna praksa nadaljuje tudi z drugimi osebami, ne moremo pričakovati, da se kaj resnega in konstruktivnega razvije iz teh vstaj in puntov, kjer ljudem preprečijo možnosti sodelovanja.

Vendar, gospe in gospodje, ki se greste tak način »obdelovanja« posameznikov, zavedajte se, da bo prišel čas obračuna, ko boste za vse to odgovarjali.

Opozoriti želimo še, da so na FB-ju različni profili, ki sledijo krogu naših prijateljev, in da smo že dobili informacije, da drugega za drugim posamezno skušajo »obdelati« in ga obrniti proti Gibanju OPS ali pa vsaj distancirati, odmakniti pa skušajo tudi od oseb osebno. Poudarjamo, to so stare partijske oz. udbovske metode, ne nasedajte!

Vaš moto naj bo, da se osebno spoznate z nami, da se podrobno seznanite z idejami Gibanja OPS, potem pa presodite, ali vam ustreza ali ne. Seveda se bodo tudi med takšnimi našli plačanci, ki bodo stvari prilagodili in izjavili tako, kot jim bodo naročili njihovi šefi. Ampak nič  za to.

Prepričani smo, da delamo prave stvari, zato smo tudi tako ignorirani, zmerjani, blateni in še kaj. Ampak s tem še bolj kažejo svoj pravi obraz. Nikdar od nikogar od teh oseb nismo dobili argumentov na napisano, nobenih konstruktivnih kritik ni bilo, samo napadi na nekatere osebe. In samo lustracije ne!!! Ne da se, prepozno je, povzročili bi veliko krivic (kaj pa krivice, ki so jih ti ljudje povzročili narodu?!??) , to je težko, kako boste pa to izvedli, ipd. so bile reakcije nekaterih, ki namesto rešitev, kako bi lustracijo dosledno izvedli, krčevito iščejo izgovore, kako se ne bi zgodila...

Ampak žal, druge poti v lepšo prihodnost brez tega ne bo!

Vsak posameznik je močan, skupaj pa smo lahko nepremagljivi!

Ekipa Gibanja OPS

ŠE DODATEK IZ ZAKONA OPS (Zakon o odpravi privilegijev socializma)

VI. KONČNA DOLOČBA

10. člen

Pričujoči zakon ni bil napisan zato, da bi z njim preganjali ali trpinčili ljudi, temveč da bi jih za določen čas oddaljili od položajev, kjer se sprejemajo za našo skupno prihodnost najbolj pomembne odločitve. S svojim preteklim obnašanjem so vsi, ki jih zakon prizadeva dokazali, da temu očitno niso dorasli, kar potrjujejo tudi mnogi podatki in sedanje razmere. Vendar pa oddaljevanje v nobenem primeru ne pomeni zapiranja, ker to ne vodi nikamor. Taka kazen tudi ni vzgojna. Kazen bo namreč veliko bolj učinkovita, če bodo prizadeti na lastne oči lahko videli, da znajo drugi nekatero delo opraviti bolje od njih.

Glede zadnje določbe je mogoče reči, da bo z njo zagotovljeno precej večje udejanjanje zakona kot tedaj, če bi zanj morali skrbeti samo sodni organi. S tem tudi ne bo prišlo do nobenega »lova na čarovnice«, kot bodo nekateri gotovo zavpili. Dejstvo je, da ljudje marsikaj vidijo in vedo, na ta način pa si bodo morda upali to tudi povedati. Nenazadnje pa tudi ne bo slabo, če bodo del denarja dobili nazaj od tistih, ki so ga doslej na vse mogoče načine spravljali v svoje žepe namesto njih. Tako bo z zadnjo določbo v določenem pogledu zagotovljena tudi »poprava preteklih krivic«. Nekateri si želimo, da bi bilo takih prijav zelo veliko, pa čeprav bodo nekateri ob tem na ves glas vpili, da gre za »kršitve človekovih pravic«, ali karkoli podobnega.

Pri oblikovanju besedila tega zakona je bila ves čas v ospredju misel, da naj bi bil razumljiv vsem ljudem in ne samo pravnikom. Razen tega pa bo z njim med drugim dosežena tudi »jasna razmejitev demokracije (ljudovlade) od totalitarizma«. Pričakovati je, da bo Zakon OPS najprej deležen medijske blokade, nato pa ga bodo načrtno hujskaško napadli tisti, katerih položaj bo z njim ogrožen. (Opomba OPS: To je v svojem osnutku napisal g. Janez Šček že pred mnogimi mnogimi leti!). Slednje je navedeno tudi zato, ker pač velja računati na velike odpore in zaplete pri njegovem sprejemanju v Državnem zboru RS.

 

 

 

Komentarjev 

 
#6 Jon Zyvikull 08:12 05-06-2014
Jon Zyvikull 07:47 05-06-2014
Zahtevam , da Kučan , B učar, Stanovnik odgovarjajo za zločine in poboje.Za sežigalnico do leta 91 na primorskem kjer so kurili politicne nasprotnike.Za zastrupljanje politicnih nasprotnikov kot sem jaz.Za groznje kriminalsitov in agentov sove s smrtjo, norsnico, zaporom za groznje s smrtjo moje sestre.Kriminalisti mi sledijo na vskem koraku že 3 x jim je spodletelo izvesti napad na uradno osebo dve smrtonosni zastrupitvi -sodolujejo z nekaterimi lokali ki imajo pripravljen strup za politicne nasprotnike za strice iz ozadja skrbno hlapčujejo kriminalisti in agenteje sove katere face že skoraj vse poznam.
Citat
Citat
 
 
#5 Branko 7 19:47 27-03-2013
Komentar od Stoyan izraža tudi moje misli. Ne padat na provokacije, take je bolje ignorirati. Mislim , da je bolje, če se odločimo samo za konstruktivne debate in komentarje. Tako bo tudi mnogo manj snovi za prečitat.Danes je na netu mnogo balasta , ki jemlje čas in energijo in tudi odvrača pozornost od bistvenih stvari.
lp, Branko
Citat
 
 
#4 Andreja 13:02 26-03-2013
G. Stoyan, imate pa res visok tolerančni prag. Zakaj torej teh stališč OPS-a veliko bolj odločno in pogosteje ne zastopate in propagirate???
Citat
 
 
#3 Stoyan 10:23 26-03-2013
Na FB so vse sorte ljudi. Eni so plačani provokatorji, drugim je dolgčas in uživajo, če koga blatijo. vsem svetujem; ne odzivajte se na provokacije z žalitvami, ker to berejo tudi drugi in dobijo o nekom napačno mnenje. Zagovarjajte dobra stališča, ki nam ponujajo razčiščenje in boljše življenje za vse. V OPS je veliko tega in tega se prav zaradi OPS zavedajo tudi stranke, ki so v parlamentu.
Vsem priporočam v branje knjigo u naslovom; Štirje dogovori avtorja Don Miguel Ruiza.
lp
Citat
 
 
#2 Irena 00:43 26-03-2013
Martina
V Vstajniško gibanje so se vpletle tajne službe, na tem poligonu ne delujejo samo naše ampak tudi iz tujine.
Najlažje se jih deloma otresemo če so administratorji spletnih strani transparentne/dejansko podpisane poznane osebe.
Svarog to ni in številni njegovi spletni FB profili tudi ne.
Punt je samo eden od le teh. pozorno sem spremljala eno od zadnjih debat – točneje direktno celodnevno šikaniranje Ladislava in OPS. Zgrozila sem kaj je administratorka naredila z enim, ki se je spravljivo in odločneje zoperstavil proti šikaniranju. Drug za drugim so bili zbrisani njegovi komentarji, tako da je bilo kar smešno da si videl odgovore imenovanemu ne pa imenovanega. Sedaj ga na teh straneh ni več. Kaže da je IZBRISAN. Predlagam da strani, kjer administrator ni odkrit tudi z dejansko identiteto in »otipljiv« enostavno IGNORIRAMO. Prav pa bi bilo da upoštevate tudi tisti ščepec zapisanega zaradi katerega sem se tudi sama tu in tam muzala.
Večina vstajnikov si pristno želi sprememb v DRUŽBO SODELOVANJA... a pri koritu javnomnenjskih glasnikov je hudo napeto prerivanje.

Irena
Citat
 
 
#1 Kristina 19:20 25-03-2013
Zelo dober članek. Tudi jaz že dalj časa opažam in spremljam, kar se dogaja na FB-ju. To je z eno besedo SVINJARIJA. Ampak, vsako rit palica najde in tudi njih bo. Enkrat že. Nekateri ne znajo drugega, kot zmerjat, žalit in blatit druge, brez da bi se prej prepričali, kaj je res in kaj ni. Ne vzamejo si niti toliko časa, da bi si prebrali kakšen članek. Znajo samo prilepit etiketo in za njih je to to. Tudi jaz sem bila že deležna žalitev in celo groženj. Kasneje sem izvedela, da so to osebo blokirali, ker se je tako obnašala tudi do drugih. Tipično za ljudi, ki etiketirajo. Vaši članki so mi všeč in potrudila se bom, da jih bom čim več prebrala in si vzela čas zanje. S pozdravi, Kristina Mucka :)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 92 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?