VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

Spoštovane Slovenke in dragi Slovenci, cenjene vse dobromisleče državljanke in spoštovani državljani!Pred vami je:

Pripravili smo osnutek VIZIJE za Slovenijo do leta 2024. V teh dneh pa bomo predstavili še korake, ki jih bomo naredili v tem časovnem obdobju za uresničitev VIZIJE do leta 2024, vsi, ki nam ni vseeno in se zavedamo, da je moč vsakega naroda samo tolikšna, kolikor je enoten in povezan med sabo. Prosimo vas, da podate predloge, vprašate, da konstruktivno predlagate izboljšavo tega predloga VIZIJE za Slovenijo do leta 2024. Ob tem vas prosimo, da tudi predlagate korake, ki bodo po vašem prepričanju potrebni, da skupaj zapisano uresničimo. Zavedajmo se, da brez prvega ne bo naslednjih zaporednih korakov za  napredovanje, ko je vsak pomemben in je vsak potreben. Prvi je tako rekoč narejen, CILJ je zapisan. Ko se poenotimo, da je to to, bomo naredili vse potrebno za naprej.

Hočemo to? Je to prava vizija, ki jo bomo uresničili korak za korakom v 10 letih ali pa že prej?

Če je vaš odgovor DA, vas pozivamo, da to skupaj naredimo, ker če bo samo en manjkal in ne bo opravil svojega dela, bo trud vseh nas ne tako učinkovit in bo uspeh manjši, časovno obdobje do uresničitve pa daljše. Torej to je zavestna odločitev, ker verjamemo, da se da priti tudi na najvišji svetovni vrh in je skrajni čas, da se tja odpravimo in ga korak za korakom osvojimo.

Morda še vprašanje, ko imamo trenutno zelo aktualen zgled naše Črnjanke gospe Tine Maze. Mislite, da je že v začetku, ko se je podala na to zahtevno in strmo pot, verjela v svoj uspeh? Jo bomo vprašali, kaj vse je naredila, da ji je uspelo? Mislite, da je tarnala, se sama sebi smilila, da se to ne da, da bo to težko, nemogoče celo??? Ona se je na tem vrhu videla skozi svojo ambiciozno vizijo, potem je naredila vse potrebno in še več, da jo je uresničevala. To delajo pogumni in odločni ljudje - ZMAGOVALCI, ki vedo, kaj hočejo v svojem življenju. Osvojila je svetovni vrh. ZAKAJ GA NE BI ŠE MI SKUPAJ, KOT NAROD? VZEMIMO SI NAZAJ PRAVICO SANJATI SVOJE SANJE, PA NE SAMO EN DAN, VSESKOZI, DOKLER SVOJIH SANJ NE URESNIČIMO!!!

Namenoma smo postavili ambiciozen cilj. Deset let je dolga doba, je pa po drugi strani v primerjavi z večnostjo to zelo kratko časovno obdobje. Ne bo lahko, ampak znamo, imamo delovne in poštene ljudi, imamo voljo in sredstva ter naravne danosti, čudovito geostrateško lego, potrebne izkušnje, odlične vzglede v tujini, da to naredimo. Kdor si ne postavi ambicioznih ciljev, bo vedno tam doli v nekem sivem povprečju. Morda se kje zalomi, morda bo kakšno leto ali dve zmanjkalo, ampak pri pametnem delu bomo natančno vedeli, zakaj se je to zgodilo, kdo je odgovoren, morda bo višja sila tista, ki nam bo vzela nekaj naboja in hitrosti, morda kaj drugega. Toda vedite, KDOR NE NAČRTUJE VISOKIH CILJEV, TA NAČRTUJE NEUSPEH! ODPRAVIMO SLABOSTI, OKREPIMO KREPKOSTI! VSAK SAM JE MOČAN, SKUPAJ SMO NEPREMAGLJIVI!

Vizija za SLOVENIJO DO LETA 2024 je pred nami, uresničimo jo!!!

Naj ponovimo in rečemo še enkrat:

SLOVENIJA BO V ČASOVNEM OBDOBJU NAJKASNEJE DESETIH LET POSTALA SAMOSTOJNA, V VSEH POGLEDIH MOČNA, NEODVISNA IN SUVERENA DRŽAVA ZADOVOLJNIH IN USTVARJALNIH LJUDI. V NJEJ BO POLNO DELOVALA PRAVIČNA PRAVNA DRŽAVA. VSE POMEMBNE POLOŽAJE V DRŽAVI IN DRUŽBI BODO ZASEDALI NAJBOLJŠI KADRI, IZBRANI PO PRINCIPU POZITIVNE KADROVSKE SELEKCIJE, RESNIČNE STROKE TER DOBRE MORALE IN ETIKE. V SLOVENIJI BOMO LJUDJE SVOBODNI, VARNI, USPEŠNI TER DUHOVNO IN MATERIALNO BOGATI. SAMI  BOMO ODLOČALI O VSEH   POMEMBNIH VPRAŠANJIH ZA NAŠO USODO, SREČNI BOMO Z LJUBEZNIJO V DRUŽINAH  IN NASPLOH S SOLJUDMI. NAŠE ŽIVLJENJE IN DELO BO POTEKALO V SIMBIOZI Z NARAVO, KI BO VSE BOLJ ČISTA IN JO BOMO SKRBNO OHRANJALI ZA NASLEDNJE RODOVE.

Ko bo to določeno, kam sploh hočemo, bomo razumeli, da brez potrebnih korakov do tega cilja sploh ni mogoče priti. In še rek: »KDOR NE VE KAM, MU NOBEN VETER NE POMAGA!« Če bi leta 1990 vedeli kam, ne bi potovali s tem slovenskim Titanikom proti ledeni gori. Vprašajte se, kdo je ta Titanik upravljal, kdo se je brez kompetenc in sposobnosti prerinil za člane posadke??? Oziroma bolje rečeno, kdo je postavil in menjal vsake toliko člane in vodje nesposobnih posadk za krmilom???

Vabimo vse zainteresirane posameznice, posameznike, društva, združenja, gibanja, neparlamentarne politične skupine, da se pridružijo v Gibanje OPS, da skupaj na podalgi predlagane VIZIJE sooblikujemo podrobnosti v začrtanih korakih za uresničitev, kar bo pripeljalo do vrhunskega PROGRAMA za zmago na novih volitvah. Zmaga začrtanega programa (koalicije KARANTANIJA) bo pomenila zmago LJUDSTVA. Veliko dela je pred nami, zato vsaka pametna beseda pride prav, vsaka ideja pa je lahko velik pripomoček k tej plemeniti gradnji. Ni neumnih idej, ni neumnih vprašanj, so samo neumni odgovori na podane preloge ali na zastavljena vprašanja. Torej žogica je na vaši strani.

Tukaj nakazani koraki, ki jih bomo naredili, da bi čim prej uresničili pričujočo VIZIJO:

Korak številka 1 - VIZIJA in nujni opravki v zvezi z njo - TUKAJ

Korak številka 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE - TUKAJ

Še en zapis o zelo pomembnem koraku številka 2, brez katerega ne bo možno nadaljevati - TUKAJ

Korak številka 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE - TUKAJ

Korak številka 4 - UVEDBA VSE VEČ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - TUKAJ

Korak številka 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARTVA - TUKAJ

Korak številka 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE - TUKAJ

Korak številka 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE - TUKAJ

DELUJMO, SODELUJMO IN GRADIMO ZA Očiščenje in Preporod Slovenije!

KOALICIJA KARANTANIJA


OPolitikiSLO.jpg - 8.64 Kb Prostor še za druge skupine, društva, gibanja, stranke

Osvobodimo, Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

Ekipa OPS

P.s.

KORAK ŠTEVILKA 2, LAHKO PREBERETE TUKAJ!

 

Komentarjev 

 
#15 homepage 17:21 05-08-2020
My partner and I stumbled over here by a different web page and
thought I should check thinggs out. I like what I
see so now i am following you. Look forward to checking out your
web page again.
Bet match homepage: http://bbs.yuhedata.com/space-uid-2120166.html bet match
Citat
 
 
#14 joker388 00:29 05-08-2020
Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn't show up.
Grrrr... well I'm not writing all that over again.
Regardless, just wanted to say wonderful blog!
Citat
 
 
#13 Katja 10:25 04-01-2014
Meni ni všeč zelena barva v zastavi, saj bi bila kot naročena islamistom oz. muslimanom!!! Z našo zastavo - rdeče-modro-belo zastavo ni nič narobe, le grb bi moral biti postavljen drugačwe za pokončno izobešanje zastave, da grb ne bi ležal saj to v heraldiki pomeni, da se je država predala. S sedanjo zastavo ni nič narobe samo grb bo moral bit izubešenju primerno pokončno obrnjen in ne v ležćečem položajo! Vse ostalo v državi pa je dejansko katastrofalno na vseh področjih. Ne spoštovanje pravil se kaže že, ko pešec parmetrov od semaforiziraneg a križišča prečka cesto z preko neprekinjene črte! Vsak , ki ima pet minut časa posiljuje pravni red in sistem! Poštena Slovenija se prične pri poštenem Slovencu - državljanu in vse do vrha vodstva države!!
Citat
 
 
#12 Katarina 20:55 15-10-2013
Oh, sanjači.

Le "Tito no.2" vas lahko reši.

Z tole šalabajzersko "demokracijo" ne bo kruha iz te moke.

Ena prava oseba, ki bi določila vse zakone in o vsem, ter zapovedala stvari kot so dejanske človeške pravice /ne pa privilegiji ki jih imamo sedaj/, minimalna plača /1000eur NAJMANJ/, omejevanje raznih pravnikov in advokatov in bleferjev in lobijev; pa seveda, vzpostavitev dejanske socialne države, ki je žal ni več.

To se ne bo zgodilo dokler večina bulji v TV in si 24/7 pere možgane in zdaj navija za Janšo spet drugič za Jankoviča.

Odprite oči, začnite spremembo pri sebi - in bojkotirajte to gnilo državo. Zelo preprosto je.
Citat
 
 
#11 pičo 15:04 13-09-2013
Groza, kaj se dogaja ! Sami lopovi, karieristi, avtokrati, birokrati in drugi, ki delujejo po sistemu JJ in sicer " skregaj ljudi med seboj in vladaj". To počnejo že prav vsi, zato je potrebno ODMAKNITI popolnoma vso sedanjo garnituro v vladi, v strankah narediti čistko, vzpostaviti volilni sistem ko bomo volili IME IN PRIIMEK ne pa stranko (ker potem vedno dobijo mandat šefi), na oblast pa postaviti BOGATE ljudi(tako po duši kot po denarju), da ti ne bodo kradli, kot so tile in so v štirih letih vsi postali Evro milionarji, za ubogo rajo ki životari za 500 Evrov, pa se niti ne zmenijo. Torej iz tiranije GREMO V SVOBODO IN DEMOKRACIJO,za človeka vredno življenje,ne umiranje na obroke !
Citat
 
 
#10 garfield13 19:59 12-09-2013
vse te čćstne fnkcije v vladi v občinah v evropi so samo častne ne poklicne sam tu smo naredil raj za to klapo pa še dovolj jim ni vso familijo pa znance so noter potegnil še ropat ni več kaj zdaj nas bodo še dodatno prašili nas rezposelne osebe v 20 letih kolk firm so pa odprli nobene še stare so izropali bog pomagaj nam slovencem sam si tako ne bomo :(
Citat
 
 
#9 marijan 18:12 07-08-2013
kaj če bi vi to poslali v VSE SLOVENSKE domove-moji starši nimajo interneta in tudi mene ne poslušajo...pa še VELIKO je takih
Citat
 
 
#8 Štefan 17:02 07-08-2013
To kar se je dogajalo in se še dogaja v SLO, je višek totalitarizma in to na prav vseh vejah oblasti, zakoni pa tako ne veljajo za vse enako. Enak člen je za "naše" pometanje pod preprogo, za kurjega tatiča pa zapor. Pa tega ni niti v Afriki ali bližnjem vzhodu,...... GROZA ! Veterani, gremo torej v ponovno osamosvojitev Slovenije !!!
Citat
 
 
#7 Troha L. 10:04 19-07-2013
Tale je pa malce huda gospod Marijan in je samo znak, da ali niste prebrali ali pa imate težave z funkcionalno pismenostjo. No, sistem, ki ga imamo že desetletja, načrtno poneumlja ljudi, da se jih lahko žejne pelje čez vodo.

Pozivanje k nasilju je točno to, ker to lahko dela samo poneumljen človek, ki se ne zaveda, da so krvave revolucije naplavile ogromno nedolžnih žrtve in nove samodržce.

Pozivate druge naj stopimo skupaj in se očitno ne zavedate, da k temu vse čas pozivamo, saj vemo, da bi 100 tisoč glava množica v Ljubljani povzročila breg glavnih barabinov iz države. To pa je tudi rešitve, ko ne bo potem razbita ena šipa in ne bo nihče dobil niti ene praske. Bo pa stekel konkreten dogovor kako potegniti ta voz, ki je globoko pogreznjen v blato.

Prepričan sem, da bo na koncu tako. Prav tako, kot je zapisano v basni o mravljah, ki jo prilagam.

DA, STOPIMO SKUPAJ ZA OSVOBODITEV, OČIŠČENJE IN PREPOROD SLOVENIJE!

In kje ste vi gospod Marjan, a na drugem planetu? Tudi vi ste povabljeni, da stopite skupaj z nami za zgoraj naveden cilje.

Basen o mravljah


»Nekoč že pred davnimi leti je bilo lepo mravljišče, v katerem so živele pridne in marljive mravlje. Večinoma so bile črne barve, nekatere pa malo bolj rjavkaste, vendar so bile kljub temu zelo srečne, ker so bile miroljubne in zelo delavne in so spoštovale druga drugo.

Po tem pa so se od nekod vzele rdeče mravlje, ki so bile zelo vsiljive in napadalne, delati pa niso znale nič. Rekle so, da so ruske, da so one med seboj tovarišice in da so prišle nadzirat to mravljišče, več pa niso hotele povedati.

Od takrat se je v mravljišču vse spremenilo. Črne in rjavkaste mravlje so morale samo delati in biti tiho, rdeče pa so samo veliko govorile in niso delale nič. Tako se je mravljišče razdelilo na mravlje delavke in tovarišice mravlje nadzornice.

Delavke niso smele več iz mravljišča, tovarišice nadzornice pa so stalno nekam hodile. Tudi stanovale so čisto drugje, saj so si izbrale najboljše dele mravljišča, da so lažje nadzirale.

Rdeče mravlje so imele tudi svojo glavno tovarišico mravlj(ic)o,ki je nadzirala tudi njih in je imela toliko za povedati, da je na glas brala po cele ure. Tisto kar je brala pa nobena od mravelj ni razumela. Gotovo tudi sama ni razumela, saj je vsak dan brala eno in isto.

Nadzornice pa so jo vseeno imele zelo rade in so se ves čas z njo nekaj na skrivaj dogovarjale, nato pa so se tudi dogovorile. (leto 1990)

Nekega dne je glavna rdeča mravlj(ic)a vsemu mravljišču povedala, da se ne gredo več, da nič več ne bo tako, kot je bilo, da rdeče mravlje ne bodo več nadzirale, in da ne bodo več rdeče, ampak modre.

Črne in rjavkaste mravlje so bile najbolj vesele tega, da jih ne bodo več nadzirali, razumele pa niso nič. Glavna mravlj(ic)a res ni bila več rdeča, tudi modra ne, bila pa je še vedno tovarišica in je še vedno nadzirala vse tako kot doslej, ampak sedaj samo še na skrivaj.

Najbolj priliznjene mravlje so jo kmalu zatem začele ogovarjati kot »njena ekselenca«, ko pa so jim druge povedale, da ji s tem preveč očitno nekam lezejo, je bila od takrat naprej le še gospa glavna.

Rdeče mravlje, ki niso bile več tovarišice in so bile sedaj modre, pa res niso več nadzirale, ampak tudi delale niso.

Črne in rjavkaste mravlje so kmalu zatem ugotovile, da sploh niso samo modre, ampak so tudi zelo premetene, ker so iz mravljišča na skrivaj odnašale vse, kar se je dalo odnesti.

Zato je mravljišče postajalo vedno manjše in čedalje bolj revno.

Potem pa so črne in rjavkaste mravlje nekega lepega pomladnega dne vendarle razumele za kaj sploh gre v njihovem mravljišču in so zato gospe glavni mravlj(ic)i povedale, da se sedaj tudi one ne gredo več.

Ker jih je glavna modra samo debelo gledala, ji je ena od rjavkastih mravelj vse na dolgo in široko napisala.

Če je gospa glavna mravlj(ic)a potem razumela, črne in rjavkaste mravlje niso nikoli izvedele, ker je na hitro nekam odšla. Potem pa so tudi rdeče mravlje uvidele, da ne morejo biti več modre in premetene, in da bodo morale mravljišču vrniti vse, kar so iz njega odnesle, so zato tudi one vse naenkrat nekam odšle.

Črnih in rjavih mravelj pa to sploh ni več zanimalo, vesele so bile samo tega, da so se rdečih mravelj za vselej znebile.

Potem je njihovo mravljišče postajalo kar čez noč spet oživelo in postalo veliko večje in bogatejše, kot je bilo nekdaj. Črne in rjavkaste mravlje so bile spet srečne, njihova glavna pa je postala najbolj ugledna in pametna med njimi«.

Vsaka basen ima vedno tudi nauk, kdor ga morda ni mogel razumeti, mora basen večkrat prebrati.

Brati jo je treba tako dolgo, dokler nauk ne postane kristalno jasen vsem, ki razumejo in govorijo slovensko in čakajo na prihod (tokrat prave) pomladi.

Basen je namreč tako preprosta, da jo namreč razumejo tudi otroci v vrtcih. Ko malčki slišijo, da so rdeče mravlje odšle nihče ne zajoka, ampak vsi začnejo ploskati.

mag. Jenez Šček
Citat
 
 
#6 Marijan 12:32 08-05-2013
Dokler boste samo govorili vsak po svoje nebo nič-ko boste stopili skupaj,in 1.pozaprli vse ki so pokradli našo državo skupaj z njihovimmi ODVETNIKI brez milosti,jim odvzeli VSE,tudi njihovim najbljižnjim,te r jim dali možnost,začeti iz nič ali krogla v čelo-prej nebo NIČ,takrat se lahko nadejamo uspehu in izboljšanju stanja v naši državi-samo tega se jas nebom včakal,ker ste VSI isti.....rabimo samo enega vodjo in nekaj 100 pokvarjenih mrtvecev pa nam bo spet lepo.....
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 404 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?