Demonstracije ljudstva se obračajo proti tistim, ki so jih podpihnili in vodili za svoje interese!

 

To smo tudi napovedali v kakšnem izmed naših zapisov. Naj spomnimo, kje se je vse skupaj začelo. V Mariboru so imeli ljudje dovolj represije s postavitvijo novih radarjev na vseh mariborskih vpadnicah. Vsi, ki poznamo malce zgodovino, vemo, da narod ni šel nikoli na ceste zaradi vzrokov (ekonomskih, političnih, družbenih), ampak je bil vedno potreben za vstajo nek povod. Četudi čisto banalen, le da so ljudje rekli, zdaj pa dovolj, gremo na ulice. In prav to se je zgodilo v Mariboru. Toda ob tem povodu so se zdramili tudi oblastniki, ki so takoj videli možnost, da prevzamejo vodenje sprva spontanih protestov. Takoj ste v medijih lahko opazili znane obraze, ki so se prerinili na govorniške odre in seveda na TV ekrane. Gospod tovariš udbovec Partljič in njegova kolegica iz istih partijskih vrst gospa tovarišica Vesna Vuk Godina in še kdo od mlajših - podmladka, ki je vede ali nevede delal po navodilu. Naprimer gospod Jašar, videna v ospredju in na TV ekranih pa je bila tudi znana FDV-jevka, aktivistka ga. Marta Gregorčič.

Potem je sledila množična medijska propaganda protestom s strani ugrabljenih medijev, ki so propagirali in delali iz muhe slona, da bi se demonstracije razširile na celotno državo. Zato so poročali iz vseh mest, kjer so le omenili, da se bo zgodil protest. Prepričani smo, da so bili ti protesti po različnih mestih spodbujeni in organizirani s strani udbovskih špicljev in plačancev. Eden takih je v Ajdovščini že kar večni župan Poljšak, ki je bil pobudnik organizacije, ampak seveda ne proti samemu sebi, temveč proti oblasti v Ljubljani. 

Če ste bili pozorni, so vsi mediji večinoma poudarjali, ko so tudi organizatorji protestov postavljali v ospredje zahtevo po odstopu Janše in njegove vlade. Večinoma je bilo slišati skandiranje "Janša dol, Janša dol..." Ampak, ker ljudje niso več tako nevedni in zavedeni, so se že znotraj teh protestnih skupin začeli zavedati, da je Janša samo eden od problemov, in so se tudi zaradi sugestij nekaterih, ki malce bolje poznamo to politikantsko močvirje, začeli spraševati, kaj pridobimo, če odide Janša in oblast znova prevzame neka ekipa iz levega političnega pola. Vse več ljudem je jasno, da se politične figure menjajo, sistem pač ostaja nespremenjen in prav sistem je omogočil sistemsko korupcijo, klientelizem, nepotizem in kot tak je zavozil Slovenijo. Ljudi v sistemu pa je v vsem tem času nameščal kdo? Merila stroke, morale in etike ter javen transparenten izbor morda?!

Ob zavedanju, da z zamenjavo obstoječe politične oblastne garniture z neko drugo njej podobno, kar smo opazovali že 22 let do sedaj, se pojavlja vse glasnejša množica, ki vse bolj glasno zahteva umik leve in desne nomenklature z vseh pozicij, kar je edino pravilno. Še pravilneje pa bo, ko bomo te jasne zahteve spravili v nek manifest in zapisali tudi, kdo bo lahko posegel po najvišjih mestih v prihodnje. Namreč, če ne bomo začeli razmišljati v smer, da ustvarimo pogoje, da bodo na vsa odgovorna mesta začeli prihajati najboljši kadri v smislu dejanske stroke ter morale in etike, se zna zgoditi, da bo spet nekdo mimo vseh meril zaradi "zaslug" oklican za oblastnika, kar bo samo ponovitev zgodbe iz leta 1990, ko so zaslužni za odcepitev prevzeli tudi veliko odgovornih mest. 

Ampak kakorkoli, veseli smo, da se je stricem in tetam iz ozadja poskus nove prevare sprevrgel njim v nasprotje, saj je 3. vseslovenska vstaja na kulturni praznik 8. februar presegla vsa pričakovanja, kar se tiče množičnosti, mnogi so pa tudi spregledali, da se organizator močno spreneveda in želi speljati energijo protesta kot vodo na svoj mlin v smislu Janšo dol, naše gor. Ne bo šlo, tovarišija, saj je preveč bistrih glav zraven, da bi se pustili znova peljati žejne čez vodo. TOKRAT SE BODO IZ VSEGA TEGA RODILE PREPOTREBNE KORENITE DRUŽBENE IN POLITIČNE SPREMEMBE. Prav tiste, ki bi se morale že leta 1990, pa se niso, ker so stari partijski premetenci s celotnim svojim aparatom izvedli zgolj navidezne in so prevzeli oblast, katero imajo v bistvu v rokah še danes.

 

upm struktura slo.jpg - 106.90 KbZdaj lahko pričakujemo, da bodo zelo pohiteli z umirjanjem strasti s postavitvijo nekakšne strokovne vlade, ko že kroži ime novega mandatarja - bankirja, preverjenega udbovskega kvazi strokovnjaka Arharja...

arhar.jpg - 98.71 Kb

 

...da bi tako umirili strasti in bi bili protesti proti Janši in Jankoviću nepotrebni, saj bosta oba odšla. Tako boste lahko slišali krike zdajšnjih akterjev teh vseslovenskih vstaj, da ni več potrebe po novi vstaji, ker bo nova vlada upoštevala vse zahteve, ki so se na teh vstajah in skupščinah izoblikovale. Mediji bodo dobili nalogo, naj ne poročajo več o novih načrtih vstaj, in prej omenjeni glavni akterji, ki so do sedaj imeli medijsko pozornost, bodo začeli spravljivo govoriti, da so vstaje v celoti uspele. V resnici je uspelo samo to, da so se v vmesnem času se dogovorili, kako bodo ukinili vlado Janeza Janše, namestili pa spet svojo, ki ne bo posegala v rezanje popkovine med njimi in denarnimi viri, iz katerih se napajajo, kar je Janša hotel storiti in napeljati vodo na svoj mlin. 

Če se bo slovenski narod zadovoljil s tem, kar nameravajo storiti, bo to spet ponovna velika napaka. Prepričani smo, da je nujno speljati še POSLEDNJO VSTAJO, ki bo zahtevala nepreklicen odstop vseh vodilnih v sistemu, ki so odgovorni in soodgovorni za zavoženo državo, saj so nekateri na vseh teh položajih skrbeli za striktno uveljavljanje tajnih dogovorov stricev iz ozadja, drugi pa so pripomogli k uničevanju Slovenije in naroda, ker so opustili dolžna ravnanja. Brez tega ostrega kirurškega reza ne bo premikov v smislu postavitve pravične pravne države, ki bo delujoča pripeljala na zatožno klop vse veleizdajalce slovenskih narodnih interesov in bo obtožila ter obsodila vse, ki so nas oropali, kot tudi to, da bodo pokradeno vrnili. 


Če bo večina spet mislila, da bo po hitrem konstituiranju nove vlade zavel drugačen veter, se je prekleto zmotila. Kar ni prodal in zavozil Janša, bodo pač njegovi pajdaši na levi, saj spet teče voda v grlo, ko rabijo nove milijarde za podaljševanje svoje agonije, da bodo lahko po maju izplačali vse bolj mizerne socialne transfere, pokojnine, plače javnim in državnim uslužbencem, saj denarja vse bolj zmanjkuje. Tudi in predvsem zato, ker eni, ki so prisesani na državni proračun, zdaj ropajo v paniki, ker se zavedajo, da bo jutri popoln kolaps. Prodaja, ki je bila preprečena Janši, bo speljana s strani druge strani, ki bo od že zadnjega dela razprodaj dodatno napolnila svoje žepe. Kdor še zdaj ne razume, da je med njimi vedno potekal zgolj boj za to, kdo bo posedel več pomembnih položajev in kdo bo zaplenil več narodovega premoženja, je lahko rečemo slep ali pa ima od enih in drugih tudi sam neposredne koristi. Večina ali pa najmanj 80% drugorazrednih, de-privilegiranih ima od njihovega početja zgolj veliko škodo. 


Zato pozivamo vse zdrave sile, udeležene v že dosedanjih protestih, da ne nasedajo umetnemu umirjanju strasti s strani akterjev, ki so še včeraj podžigali čustva. Prevzamejo naj pobudo sami in se združeni zopet vrnemo na mesto, kjer nam je leta 1991 prvi partijec Kučan dovolil o svobodi sanjati samo tisto eno noč, ko smo razglasili odcepitev in ustanovitev lastne države. Ponovno poudarjamo, da so se vidne politične garniture levega in desnega političnega pola vsa ta leta izmenjevale na sedežnem redu okoli oblastniškega korita in bi ponovitev tega samo podaljšalo agonijo starih oblastniških struktur, ki iz ozadja še vedno kreirajo vse, da bi tako ostalo še dolga leta, zato je skrajni čas, da se od tega končno Osvobodimo, Očistimo in Prenovimo Slovenijo. 

Zato predlagamo vsem, ki jim ni vseeno, da razmislijo o predlaganih točkah, na katerih bi se zaradi ljubezni do Slovenije in zaradi zdrave pameti morali poenotiti in se z vsem srcem zavzemati, da jih uresničimo. Tukaj so in prosimo vas, da komentirate in konstruktivno o tem debatirate: 

 

1. Odpustitev vseh odgovornih in soodgovornih kadrov (ki so delali proti  slovenskemu narodu ali pa so opustili dolžna ravnanja, da se ne bi zgodilo, kar se je) z vseh odgovornih funkcij vodenja v celotni javni in državni upravi, kot tudi vseh odgovornih v gospodarskih družbah v večinski državni lasti ter organizacij, ki vplivajo na usodo naroda.

Racionalizacijo javne in državne uprave ter vseh drugih uprav v zvezi z državo in za kadrovanje poslej izključno v skladu z merili stroke, morale in etike s povsem transparentnimi izbori (za ureditev kadrovskih problemov smo v DZ vložili Zakon OPS, a je tam obstal blokiran).

2. Vzpostavitev pravične pravne države, ki bo delujoča poskrbela za obtožbo vseh, ki so izdali nacionalne interese slovenskega naroda in tiste, ki so nas ropali in ropajo skupno premoženje naroda in imetje posameznikov, da bo popravila krivice oškodovancem v mnogih sodnih in drugih nepravičnih postopkih ter bo zagotovila vračanje protipravno pridobljenega - POKRADENEGA prvotnim lastnikom - NARODU.

3. Zagon vseh gospodarskih in drugih potencialov, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA, racionalizacije v vseh segmentih države, znižanje davkov in prispevkov, dvig minimalne plače in najnižjih pokojnin in proporcionalno vseh zasluženih prihodkov.

4. Vzpostavitev takega družbenega sistema, v katerem bo že vsak osnovnošolec vzgajan in usposobljan ter spodbujan k aktivnemu državljanstvu v naši družbi, da bomo čim prej lahko uvedli vse več neposrednega odločanja o svoji usodi oziroma o vseh pomembnih odločitvah za slovenski narod. Uvedba neposredne demokracije.

5. Duhovni, moralni in etični preporod slovenskega naroda, ki bo zagotovil duhovno in tudi materialno blaginjo za vse.

 

 

Časa ni veliko, še manj ni čas, da bi čakali, ampak je napočil čas, da začnete delovati in sodelovati. Pošiljajte brez zadržka in oklevanja povezavo na te strani, da bi ljudje prebrali in  morda razumeli, za kaj pravzaprav gre. S spodbudo, da bodo tudi sami poslali pobudo še drugim, da bi se povezali in ukrepali. Hvala za to, ker se zavedate pomembnosti tega časa in ste del teh pomembnih sprememb.

Ekipa OPS
 

Komentarjev 

 
#4 Dani 11:33 12-02-2013
Jaz povsem razumem, da brez odstranitve vodji, podvodji in pomočnikov z vseh mest v javni in državni upravi in širše ne bo potrebnih sprememb.

Morali bi razumeti, da se nam je vse to zgodilo prav zato, ker nismo že leta 1990 ro anredili, tako, kot naprimer Češka.

Ni se mogla razviti demokracija, če so vsi iz bivšega režima ostali na svojih vodilnih mestih. Vemo pa kdo je naročal v totalitarizmu kako naj delajo. Je mar star gospodar leta 1990 izdahnil? Ni in prav ta še vedno naroča svojim nameščencem, ki z volitvami nimajo nobene zveze, kaj in kako naj delajo. Uresničujejo tajne dogovore. Zato so tam kjer so.

Ve se in veseli me, da vemo kaj je za narediti. Prva točka s katero bomo uredili kadrovske probleme je prvi pogoj, da se sploh lahko začnemo pogovarjati kako naprej. Vse druge točke bodo potem uresničljive brez velikih težav. Pa še nove se bodo vključile.
Citat
 
 
#3 Barbara 09:53 12-02-2013
Poslušala sem gospoda Troho in druge na Trgu republike. Me pa zanima zakaj so vsi posnetki, ki so nastali na vstajniški skupščini na Trgu republike cenzurirani. Tri točke, ki jih je kot prvi govornik izrekel za poenotenje gospod Troha, so vsi izrezali. Samo v enem, ki sem ga našla je slišati delček. Samo to, da je treba do tretjega nivoja zamenjati vse v javni in državni upravi. Ne moreš verjet, da so tudi tisti, ki se gredo novo demokracijo tako pokvarjeni, da so iz posnetkov izrezali kar je povedal gospod Troha.
Citat
 
 
#2 Jane 09:48 12-02-2013
Meni se zdi zelo pomembno kar je zapisano. Da do tretjega nivoja vodenja odpadejo vsi. To pomeni tudi v tožilstvu in sodstvu. Potem pa kadrovanje na ta mesta izključno na podlagi strokovnih, etičnih in moralnih meril.

Ko bodo pa takšni vodje prevzeli, bo pa konec z tistimi, ki se gredo korupscijske rabote. Namreč novi vodje bodo izvedli kadrovsko selekcijo tudi na nižjih nivojih. Postavili bodo merila, da se bo dalo videti kaj je dobro in kaj slabo delo.

Tožilci in sodniki bodo podvrženi popolni odgovornosti in svoj mandat bodo morali potrjevati s svojim stalnim strokovnim in etičnim delom. Če bo kaj narobe bo po recimo po petih letih konec njihovega mandata.

Morali bodo sprejeti zavedanje, da se delo zaključi, ko imajo zadeve na tekočem.

Pričakovati pa je, da bo ob korenitih spremembah v naši družbi počasi prihajalo do veliko manj kaznivih dejanj in veliko manj tožbenih zahtevkov.

Strinjam se, da je potrebno prekiniti z diskriminacijo manjših strank. Potrebno jim je pomagati k razvoju ne pa jih zatirati.

Ampak vse to se bo začelo urejati, ko se mi poenotimo na teh točkah, ki so predlagane, saj ravno te ukinjajo negativne vzroke, ki so v teh letih povzročili ogromno negativnih posledic.

Torej jaz sem vsekakor za to, da se poenotimo na teh zahtevah, ko je jasno, da rabimo najprej sprejeti LUSTRACIJSKI ZAKON. Ta je kolikor vem že nekaj časa blokiran v DZ.

Gremo naprej!
Citat
 
 
#1 Stoyan 23:38 11-02-2013
ena od osnovnih zahtev mora biti;
takojšnja odstavitev tožilcev in sodnikov,
ki so in ki še sodelujejo v korupcijskih rabotah,
takojšen sprejem zakona o ukinitvi sodniškega trajnega mandata,
zakon o lustraciji prepoved delovanja političnih strank, politikov in gospodarstvenik ov na visokih položajih, ki so partijski kontinuitetniki in njihovi priskledniki,
razna civilna združenja naj se preoblikujejo v stranke,
volilni prag za vstop v parlament naj se s 4% odstotkov zmanjša na 0,5 %
uvedba e-volitev in e-referendumov,
ukinitev državnega sveta,
ukinitev občin in vzpostavitev 12 regijskih centrov.
zmanjšanje števila poslancev vsaj za 40%
ukinitev več kot 200 državnih komisij za mešanje zraka,
ukinitev večine veleposlaništev od katerih državljani in davkoplačevalci nimamo nobene koristi,
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 94 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?