Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Spoštovani!

Res ni lahko razumeti, kdaj boste dojeli in zakaj ne dojamete ostali, da ne moreš delovati v slovenski politiki, če nimaš dovoljenja tistih, ki v resnici odločajo. Dobi ga pa vsakdo, ki je pripravljen biti poslušen in ujet v kletki dovoljenih strank, ki so vse... popolnoma vse pod kontrolo udbofašistoidnega omrežja, ki Slovenijo še vedno dosledno in sistematično obvladuje.

upm struktura slo.jpg - 106.90 Kb

Gospod Janša je bil do sedaj popolnoma sprejemljiv zanje, saj se je vsakokrat, ko je prilezel bliže h koritu, zadovoljil s tem in ni sistemu, ki je enak že od leta 1945 nikoli predstavljal nikakršne nevarnosti. Nikoli ni posegal v sfere nedovoljenega, ko je pred zadnjimi volitvami tudi izjavil, da ni vedel, kaj se je na primer v njegovem mandatu dogajalo v NLB. Fenomenalno, da predsednik Vlade neke države ne ve kaj se dogaja v njegovem desnem žepu, kjer ima denarnico!?

Tudi ali predvsem z Janševo pomočjo so v vseh teh letih levo desnih kolobocij, ko je samo vprašanje, kdo izmed teh ali onih je plenil več, šle stvari predaleč in nekoga je potrebno zdaj okriviti za vse, kar se je narodu zgodilo groznega. Zato so zdaj oblikovalci demokrature in dejanski oblastniki v ozadju, ko je tri četrtine narodovega bogastva izropanega, posegli po teh ukrepih rušenja obstoječih figur na šahovnici. njihova logika je, zdaj, ko je kapital na varnem v njihovih žepih, lahko nadaljujemo tudi pošteno. To počnejo celo z zlorabo naivnih ljudi, ki jih preko svojih, od ljudstva ugrabljenih medijskih trobil, spodbujajo na proteste.

Odločili so se, da je treba odstraniti vso levo in desno nepoštenost - akterje nepoštenosti. Če ne bi bilo tako, kot trdimo, ne bi rušili tudi kompromitiranega njihovega pajaca gospoda Jankovića, ki predstavlja še močnejše verovanje naivnega ljudstva, da gre dejansko za obračun z nepoštenjem.

Če kdo misli, da je gospod Klemenčič to naredil po svoji presoji, se krepko moti. Tudi njega imajo v krempljih in dobil je nalogo, ko se bo s to potezo samo utrdil ali pa bo presedlal na kakšno drugo bolje plačano mesto, morda celo v tujino.

NE MOREŠ GOVORITI PROTI NEPOŠTENJU, ČE SAM NISI POŠTEN. NE MOREŠ BITI OPOZICIJA UDBOFAŠISTOIDNIM PREVARANTOM, ČE SAM UPORABLJAŠ ENAKE METODE in IMAŠ V GLAVI ENAKE MISELNE VZORCE.

Zakaj mislite, da je v stanovanje Predsednika OPS vpričo mladoletnih otrok, kot strela z jasnega pred časom, pridrvelo pol ducata miličnikov kaste in so mu pobrali oba računalnika, da so mu presneli z obeh vse datoteke??? Zato, da bi našli pornografijo, sporne druge fotografije, sporne dopise, transakcije, kontakte, dopisovanja in vse, kar bi jim pomagalo, da bi ga dodatno diskreditirali. ZASTONJ TRUD, ŠKODA ČASA TOVARIŠIJA!

Zakaj mislite, da so, ko se je postavil leta 1998 pred slovenski parlament v protest proti sistemu in skorumpirancem - pravim lopovom, petkrat obrnili vsak dokument, ki ga je kot visok častnik Slovenske vojske podpisal, ko je še bil v službi??? Zato, da bi ga ujeli v svoje mreže. Ko ni šlo tako, so ga diskvalificirali in diskreditirali na vse druge možne in poznane načine.

Razumete za kaj gre?

In spustijo te notri, če te imajo lahko na povodcu. Čim nisi poslušen, si GOTOF.

Kaj zdaj, kako naprej?

Gospod Janša in gospod Janković sta GOTOFA...naslednji bo gospod Pahor in še kdo. Če slednji ne bo za 100% obrnil smeri in bo igral lutko njihovega zločinskega sistema naprej. S čudnimi predlogi novih kadrov že kaže, da je postal zadovoljen z udobno pozicijo, ki jo je pridobil od ene četrtine volivk in volivcev.  Ampak bojimo se, da bo maščevalen kot je gospod Türk veliko bolj zadovoljen, če bo gospoda Pahorja odnesla kakšna zadeva, ki jo imajo v rokavu tudi zoper njega. Pride, pride, samo, če se bodo oziroma so se morda že odločili!? "Marsikatero neumnost sem naredil v preteklosti." Je nedavno nazaj v kampanji izjavil gospod Pahor. On že ve s čim ga držijo, zato ni hotel - upal govoriti o stricih iz ozadja, čeprav je bil direktno večkrat izzvan. So ga preizkušali???VEDITE GOSPE IN GOSPODJE, VSE TE MENJAVE LEVO DESNO, NAMEŠČANJE NA POZICIJE KOMPROMITIRANE PAJACE ŽE 22 LET NE POMENI NIČ. PRAV NIČ, AMPAK JE VSE TO SAMO SPUŠČANJE MEGLE, DA SE LJUDJE UKVARJAJO Z DOGODIVŠČINAMI NA ODRU, KI JIH UPRIZARJAJO.

PROBLEM JE V BISTVU SISTEM IN VODILNI IN VODSTVENI LJUDJE V SISTEMU NA VSEH NIVOJIH V JAVNI IN DRŽAVNI UPRAVI IN TUDI ŠIRŠE. LJUDJE, KI JIH VOLITVE V BISTVU NE ZANIMAJO. RAZEN ZARADI NOVIH NALOG, KI JIH PO VOLITVAH DOBIJO. SINDIKATI, ODVISNE CIVILNE ORGANIZACIJE, MEDIJI, STANOVSKE ORGANIZACIJE, DA NE GOVORIMO O PODJETJIH, KI SO PREGOVORNO V NAŠI LASTI.

Kako razgraditi zločinski sistem, ki bi ga morali že leta 1990? To vprašanje bi si danes moral zastavljati vsak najmanj trikrat NA DAN vsak Slovenec in Slovenka. Pred zajtrkom, pred kosilom in pred večerjo, ko mnogi treh obrokov sploh več nimajo. Potem vsakič, ko zakruli želodec.

Ima kdo na to vprašanje odgovor??? Res bi prosili, da poveste, če se vam vsaj svita...  naj vam vseeno malce pomagamo...kaj se zgodi, ko pride druga - nova ekipa v zavoženo podjetje??? Kaj se zgodi z do takratnimi vodilnimi in vodstvenimi kadri, ki so spoznani  za odgovorne za zavoženo podjetje? Dobijo odpustnico, samo vprašanje je, do katerega nivoja se zgodi očiščenje kontaminiranih nesposobnih kadrov. Mislite, da država ni na nek način ogromno podjetje? In če je zavožena kot Slovenija kaj bomo?

To je naš izziv, na kakšen način se končno lotiti razgradnje njihovega sistema, ki pravzaprav res enak - z enako miselnostjo že 22 let na 45 let podlage. TO JE NUJNO DOJETI IN UKREPATI. DEMOKRATIČNO, S SPREJETJEM POZITIVNE ZAKONSKE PODLAGE TER UKREPANJEM ZA ODPRAVO PRIVILEGIJEV, KAR BO POSLEDIČNO POMENILO, DA BODO DANES NEDOTAKLJIVI IN VSI, KI SO DIREKTNO DELALI ZOPER SLOVENIJO TER TUDI TISTI, KI SO OPUSTILI DOLŽNA RAVNANJA POSTALI ENAKI MED ENAKIMI Z VSEMI PRAVICAMI IN DOLŽNOSTMI TER ODGOVORNOSTJO ZA SVOJA PRETEKLA DEJANJA.

azapor.jpg - 5.94 Kb

Kaj imajo v načrtu oni, ki nam dejansko vladajo preko svojih nameščencev v zločinskem sistemu? Bomo videli ali bodo skušali umestiti t.i. tehnično vlado ali pa jih bo vse skupaj prehitelo, zmedlo in bodo šli v predčasne volitve. Zdi se, zaradi tudi zadržanja poslanskih stolčkov, bolj verjeten scenarij s kvazi tehnično vlado, ker kvazi alternative za nastop na volitvah še niso uspeli oblikovati, ker se "novi" preveč prerivajo, kdo bo in kdo ne bo zraven.

Morda bodo šli celo tako daleč, da bodo predčasne volitve celo izvedli, a ker ne bo možnega mandatarja iz političnih vrst, bo pač predsednik države pozval "kredibilnega strokovnjaka", da on poskuša sestaviti tehnično vlado. Bo to g. Kraljič, g. Pleskovič, g. Cerar mlajši, g. Škrabec celo, kdo peti? Počakajmo, da vidimo ali scenarij s kvazi tehnično vlado še drži? Gospod Virant ne kliče po tej možnosti zato, ker bi sam tako mislil. Verjemite, to je usklajena akcija.

Bodite pozorni, komu od "alternativcev" bodo mediji kar naprej tiščali mikrofon pred nos, da bo razlagal, kako rabimo neposredno demokracijo (danes pa na protest, ko nam hočejo zmaličiti 90. člen Ustave, ni bilo nikogar od tistih, ki kričijo na protestih, da hočejo neposredno demokracijo!?!)! Mar to ne pove vsega??? Kričijo še, da hočejo pravno državo, socialo, solidarnost, celo zapreti tajkune... v medijih bodo nizali pobožne želje vsakega državljana, a najbrž niti ne vedoč, da je problem sistem in dokler tega ne razgradimo ni možnosti, da bodo nastopile kakršne koli korenite pozitivne spremembe in izboljšave za ljudi. Zamenjali bodo nekaj figur, sistem pa bo ostal enak in spet bo tako, kot je bilo.

Naj vas spomnimo zakaj se je revolucija po dveh letih ponovila v Egiptu...zato, ker je samodržec zamenjal samodržca, ker je sistem ostal nedotaknjen. Morda zdaj že bolje razumete kaj se je pri nas zgodilo leta 1990, ko je samodržec zgolj sestopil v senco, namestil pa mlajšega samodržca ob nespremenjenem sistemu kateremu še vedno diktira ljudstvu preko svojih nameščencev v sistemu. 

Bomo videli, kako bo začela jurišati že jutri morda TRS, PIRATSKA STRANKA, KOMBINATKE, KREDIBILNOST IN VSI DRUGI, ki bodo, če pridejo na stolčke, spet kričali, kot mnogi njihovi predhodniki, naj ne gledamo nazaj, da se za nazaj nič ne da urediti, preiskati, da naj se vendar ukvarjamo s prihodnostjo in ne s preteklostjo. To so mnogi nameščenci kričali tudi takoj po letu 1990.

POTREBUJEMO PA NATANČNO TO, DA OBLIKUJEMO MOČNO NOVO DRUGAČNO POLITIČNO SKUPINO, KI BO DELOVALA PO PRINCIPIH DRUGAČNE POLITIKE IN BO V SVOJIH MORDA ZGOLJ SEDMIH TOČKAH PROGRAMSKIH IZHODIŠČ, ZAJELA ŽE V PRVI LUSTRACIJO VSEH V SISTEMU DO NAJMANJ TRETJEGA NIVOJA VODENJA, TER ZAHTEVALA POTEM OD OSVOBOJENIH IN NEODVISNIH ORGANOV, DA ZAPREJO VSE ZARES PRAVE LOPOVE IN POVRNEJO POKRADENO PRVOTNIM LASTNIKOM - SLOVENSKEMU NARODU. POTREBUJEMO KOALICIJO KARANTANIJA, KI BO IMELA JASEN PROGRAM OD TAM NAPREJ, KJER JE SLOVENIJA LETA 1990 ZGREŠILA PRAVO POT, KO SMO BILI Z NOVA PREVARANI.

POTREBUJEMO NAJPREJ DEBLOKADO ZAKONA OPS, KI JE PRVI KORAK DO OSVOBODITVE. REFERENDUMSKO VPRAŠANJE JE TUKAJ

SE SPLOH ZAVEDATE, KOLIKO INFORMACIJ IMAJO LJUDJE VSEPOVSOD, TUDI ALI PA PREDVSEM V SISTEMU IN SI DANES (ŠE) NE UPAJO SPREGOVORITI? KO BODO K TEMU SPODBUJENI IN JIH NE BO VEČ STRAH ZA SLUŽBE IN BODO ZA ODKRITO ŠE NAGRAJENI, BO ZAČEL DENAR NA DEBELO PRITEKATI NAZAJ. 

POZIVAMO VAS, DA SE VKLJUČITE V OPS, KER ZDAJ RESNIČNO PRIHAJA ČAS, DA ZAČNEMO DELOVATI, KOT SE V TEH ODLOČILNIH ČASIH SPODOBI. POZIVAMO TUDI VSE STRANKE, ŠE POSEBEJ SDS, DA OPRAVIJO OČIŠČENJE ZNOTRAJ IN NAŽENEJO IZ NJE VSE UDBOKOMUNISTIČNE ŠPICLJE IN PREVARANTE, DEMOKRATIČNO IZVOLIJO NOVO VODSTVO, SPREJMEJO PROGRAMSKA IZHODIŠČA, KI JIH BOMO SKUPAJ ŠE DODELALI IN OPREDELILI V KOALICIJI KARANTANIJA IN GREMO V BOJ SKUPAJ ŠE Z DRUGIMI ALTERNATIVAMI ZA DOKONČNO OSVOBODITEV, OČIŠČENJE IN PREPOROD SLOVENIJE. 

GOSPOD JANEZ JANŠA, KI NIMA VEČ KAJ DOSTI IZGUBITI, LAHKO ZDAJ KONČNO POMAGA DO URESNIČITVE TEH PLEMENITIH CILJEV TAKO, DA TO IDEJO PODPRE IN NAGOVORI VSE TISTE, KI GA PODPIRAJO, NAJ SE VKLJUČIJO V DELO ZA PREJ OMENJENE CILJE. V TEM TRENUTKU LAHKO SEBI, SVOJI DRUŽINI IN SLOVENIJI POMAGA SAMO NA TA NAČIN. TO BO ČASTNO SLOVO OD POLITIKE, KI JO JE SOOBLIKOVAL POLNIH 22 LET NA NEKAJ LET PODLAGE. VERJAMEMO, DA KDAJ TUDI Z ISKRENIM HOTENJEM ZA DOBROBIT SLOVENIJE.

BOSTE TUDI TOKRAT, SPOŠTOVANI DOBRI LJUDJE PUSTILI, DA DRUGI ODLOČAJO O VAŠI USODI? NORO BI BILO VERJEMITE, SAJ GRE SAMO OSEL DVAKRAT NA LED. KOLIKOKRAT DOSLEJ STE ŠLI ŽE VI? POMISLITE NA TE BESEDE PREDEN BOSTE PONOVNO NASEDLI NA SLADKO LEPOREČJE UČENIH RETORIKOV - PREVIRANTOV. VEDNO ZNOVA SE ŠE VPRAŠAJTE, ZAKAJ PREDSTAVNIKOM OPS  NI OMOGOČENO PRITI V MEDIJE, DA BI RAZLOŽILI, KAJ MISLIMO IN KAJ PREDLAGAMO? MAR NI ŽE SKRAJNI ČAS ZA NEODVISNO ALTERNATIVO? ZAHTEVAJMO OSVOBODITEV MEDIJEV.  

Lepo pozdravljeni, usmerjeni k svobodi za začetek!


Ekipa OPS

P.S.

Skupina facebook za ZBOR 8. ferbruarja je TUKAJ

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 100 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?