KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

Spoštovani vsi, ki vam ni vseeno in se zavedate, kaj pomeni najmanjši sum, da je v zvezi z volilnimi opravili ter samimi volitvami in referendumi karkoli narobe v smislu točnosti oddaje glasov volivk in volivcev!

Pri pregledu tega, kar so nam dovolili, smo naleteli na marsikaj, kar vzbuja sum, da je nekaj hudo narobe. Zdaj je ta sum žal samo še močnejši, ker je reakcija policije kljub urgencam, ki jih predstavljamo v nadaljevanju, zelo, zelo pozna.

 

O tem, kaj smo ugotovili pri pregledu dovoljenega na Državni volilni komisiji in o čem smo seznanili policijo, smo obvestili tudi Ministra za notranje zadeve, gospoda Gorenaka, z naslednjo vsebino e-pošte, in sicer naslednji dan, 11. decembra 2012 ob 13:43 uri:


"Boste UKREPALI?

Spoštovani gospod Gorenak!

Vem, da ste preverjen partijski kader, a kljub temu se obračam na vas, ker si lahko z nujnim takojšnjim ukrepanjem zagotovite politično preživetje vsaj do lustracije, ki se bo zgodila.

Zakaj gre, pa tudi najbrž že veste!? Ekipa OPS (Osveščeni Prebivalci Slovenije) je nedavno opravila rutinski nadzor dela v državni instituciji in sicer na Državni volilni komisiji. Ugotovili smo, ko še sploh nismo pregledali bistva, alarmantno stanje s sumom konkretnih kaznivih dejanj, ki naj bi jih zagrešile osebe, ki so tam zaposlene.

Prijavo o sumu kaznivih dejanj smo včeraj zgodaj zjutraj poslali na GPU in čakamo, kaj se bo zgodilo. Malce prej sem poklical, kaj se dogaja, a me je gospa dala na čakanje, ker še vedno išče našo prijavo med ostalo elektronsko pošto.

Pozivam vas, da ukrapate takoj, ker je velika verjetnost, da bodo skušali na Državni volilni komisiji zadeve prilagoditi in spremeniti. Že od včeraj zjutraj so seznanjeni, kaj smo ugotovili in zagotovo ne sedijo križem rok.

Sicer na spletni strani OPS nismo zapisali vsega, ker smo pričakovali tako "hiter" odziv ugrabljenih organov, zato smo mirni, ker karkoli bodo poskušali, se bodo še bolj zapletli.

Prosim za odgovor, da vidim, kaj o tem mislite in ali ste že seznanjeni, kaj se dogaja ter ali ste že sprejeli kakšne ukrepe? Najmanj kar bi morali, je takojšnje zavarovanje dokazov in onemogočanje osumljenih oseb, da bi vplivale na priče.

O vsem so obveščene tudi pristojne institucije v EU in svetu ter mediji.

Vse dobro vam želim v pričakovanju hitrega odgovora!

Ladislav Troha, predsednik Gibanja OPS (začasni)

Še povezava do naših ugotovitev:

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/454-kandal-na-dravni-volilni-komisiji"


Ker so na Generalni policijski upravi izgubili elektronsko sporočilo in je tam zaposlena gospa, kljub obljubi, da, ko bo našla naše sporočilo, poklicala nazaj, pa tega ni storila, smo ponovno poslali prijavo.

In sicer, 11. decembra 2012 ob 15:03 uri z naslednjo vsebino:

"Pošiljam ponovno z zahtevo, da nemudoma ukrepate po stroki, morali in etiki.

Zakaj me ne pokličete nazaj, ne vem? V spodnji povezavi so elementi kaznivih dejanj in ponovno prijavljam sume, da so nekateri zaposleni omenjena dejanja zagrešili, saj iz ugotovljenega z naše strani obstaja sum.

Včeraj zelo zgodaj zjutraj smo vam na ta naslov poslali e-pošto s prijavo. Jo še iščete, kajne. Ni potrebe, ker je tukaj ponovno.

Jutri bomo zahtevali POROČILO o DOSEDANJIH UKREPIH."

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/454-kandal-na-dravni-volilni-komisiji

Ladislav Troha"


Notranji minister g. Gorenak se je odzval z naslednjim elektronskim sporočilom, in sicer 11. decembra 2012 ob 19:43 uri:

"Spoštovani

Odmislil bom vaše žalitve, zato vam sporočam le naslednje. Če ste Policiji naznanil kaznivo dejanje verjamem, da bo policija postopala po zakonu.

dr. Vinko GORENAK
MINISTER
MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE
Štefanova 2, 1501 Ljubljana, Slovenija
T:+386 1 428 47 21, F: +386 1 428 59 01
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

http://www.mnz.gov.si
http://www.vinkogorenak.net"

Seveda ni šlo v zapisu gospoda Trohe za nikakršno žalitev, saj je dejstvo, da je bil gospod tovariš Gorenak na funkcijah v ljudski komunistični milici že pred letom 1990, in kot tak je bil s strani partije preverjen kader. Ampak mnogi taki kot je gospod tovariš Gorenak seveda jemljejo resnico kot žaljivko. Resnica pač ne more biti žaljivka, je pa velikokrat že sama po sebi grenka, ampak samo za ljudi, ki je nočejo, je ne morejo ali pa je ne smejo sprejeti.

 

Miličnik tovariš Gorenak v akciji

Seveda je dobil na njegov odziv nov odgovor in sicer 11. decembra 2012 ob 21:49 uri:

"Spoštovani gospod Gorenak!

Ko nekomu poveš resnico v obraz, to ni žalitev in ne more biti žalitev. Je pa res, da je resnica že ponavadi grenka, a samo za ljudi, ki je nočejo, ne morejo ali pa je ne smejo sprejeti. Saj menda ne mislite, da smo mi tako nevedni in neumni, da ne bi uspeli razvozlati vaših manipulacij?

Jutri boste dobili uradno pošto od neodvisne civilne organizacije, ko bomo zahtevali poročilo, kaj je vaša milica naredila od trenutka prijave do trenutka, ko boste zahtevo za poročilo prejeli.

V priponki vam pošiljam elektronsko sporočilo, ki ga je prejela tudi vaša milica, a so se danes sprenevedali, da niso prejeli ničesar. Kljub temu, da mi je vaša delavka ga. Nemanić zagotovila, da me bo poklicala nazaj, a od tega ni bilo nič. Očitno še zdaj išče elektronsko sporočilo OPS!!!???

Neverjetna je hitrost vaše milice, ko gre za napade name. Ko gre za škandal na eni od osrednjih institucij države, ki prešteva volilne glasove pa je že pri prijavi problem, ko se kar zgubi elektronska pošta. No ja, saj ste tudi interpolove depeše izgubili oziroma založili za kak mesec ali dva...svoj čas.

Zapomnite si, tega ne boste pometli pod preprogo.

Vaše sprenevedanje, da bo milica postopala po zakonu, bo še videno. Nisem pa slišal v medijih, da so akterji na DVK aretirani in premeščeni v preiskovalni zapor. Kar pomeni, da vaša milica ne postopa po zakonu, saj ni zavarovala dokazov in ni onemogočila, da bi osumljenci hudih kaznivih dejanj ne mogli vplivati na priče.

Torej ste vi na potezi, gospod Gorenak, saj ste vendar izšolan miličnik in menda poznate pravila stroke v takih primerih, ko seveda razumem, da niste imeli v svojem življenju prakse, da bi morali delovati proti svojim kolegom. A vse je v življenju kdaj prvič.

Kar naročite svojim podrejenim, naj začnejo pisati poročilo, ker je javnost v pričakovanju jasnih in nedvoumnih odgovorov. Tudi blokiranje vaših medijev ne bo pomagalo, saj ne boste verjeli, smo v kontaktu s CNN, ki kot mi čaka na to, kaj boste naredili veliki vsemogočni oblastniki.

In verjemite, ohranili smo pikantne podrobnosti, ki smo jih odkrili...nekatere celo po naključju...tako, da bo zelo zanimivo, kaj bodo napletli strokovnjaki iz DVK  in kar je resnica. Polnjenje škatel s kvazi podpisi čez vikend se že ni obneslo...niso vsi ljudje taki, da ne bi sledili svoji vesti in pošteno dokumentirali, kaj je bilo in kaj ni bilo v resnici.

Zamujate in s tem samo razkazujete, kdo ste v resnici.


Vse dobro in veliko sreče!

Ladislav Troha"

To elektronsko sporočilo je bilo poslano na več naslovov novinarjev, medijskim hišam doma in v tujini. IN POTEM... VSE TIHO JE BILO. Gospod Gorenak, ki noče biti več tovariš, se ni več odzval. Kot smo obljubili, pa smo poslali zahtevo za poročilo o delu policije, in sicer 13. decembra 2012 ob 13:57 uri:

"Spoštovani gospod Gorenak!

V prilogi Vam pošiljamo zahtevo za poročilo o delu policije od prijave suma kaznivih dejanj na Državni volilni komisiji, ki naj bi jih zagrešile tam zaposlene osebe.


Lepo pozdravljeni!

Ladislav Troha, predsednik Gibanja OPS (začasni)"

Tudi to sporočilo oziroma zahteva je bila poslana na več domačih in tujih e-naslovov, med drugim tudi na elektronske naslove Vlade RS, Državnega zbora RS, Vrhovnega sodišča RS in Ustavnega sodišča RS. Od nikogar nismo prejeli nobenega odgovora do danes, ko smo prejeli iz elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , 19. december 2012 ob 10:20 uri, naslednje sporočilo:

"Odgovor##Boste UKREPALI? - Spoštovani gospod Ladislav Troha

Sporočilo poslal(a): Elena Razpotnik/GUKP/POLICIJA

(See attached file: GPU UKP - pooblastil.doc)                        (See
attached file: LADISLAV TROHA.pdf)To sporočilo je bilo poslano z uporabo posebne oznake v naslovu sporočila.
Prejemniki, ki boste na to sporočilo odgovarjali preko elektronske pošte,
morate to posebno oznako v naslovu sporočila ohraniti (na sporočilo
odgovorite z uporabo funkcije »Odgovori« oziroma »Reply«)"

Ta dopis je bil napisan sodeč po datumu 17.12.2012 na njem pred dvema dnevoma. Poslali so ga danes 19. 12. 2012, kar pomeni, da rabijo v tem državnem organu, ki ga davkoplačevalci plačujemo, da bi bil hiter in učinkovit servis, kar dva dni, da gre dopis po elektronski pošti iz njihovega naslova. Kaj je šele z navadno pošto?!? 

Najbrž ste že sami opazili, da v tem dopisu pravijo po sedmih dneh, če ta datum sploh drži ali pa je dopis nastal danes z datumom 17.12.2012, da "bo zadeva odstopljena v reševanje Policijski upravi Ljubljana, Sektorju kriminalistične policije..." Res hitro in učinkovito delovanje, kot da gre za preiskovanje, kdaj je skopnel lanski sneg, ker to nikogar ne zanima. Bravo, s tem obnašanjem jasno kažejo, kako postopajo, ko gre za sume kaznivih dejanj v državnih organih. V primeru Državne volilne komisije pa ne smemo pozabiti še to, da je eden od glavnih akterjev na vodilnem položaju človek, ki je od nekdaj deloval v milici in Ministrstvu za notranje zadeve.


Gospod Vučko (Direktor DVK) na levi in na desni gospod Frantar (predsednik DVK) v času, ko je predsednik predajal

13.080 podpisov domnevne podpore na sedežu Državne volilne komisije

"Dušan Vučko, slovenski policist, pravnik in politik, * 22. november 1964.

Vučko je bil kot član LDS poslanec 3. državnega zbora Republike Slovenije.

Predhodno je bil: policist, pomočnik komandirja Policijske postaje Radovljica, inšpektor za posebne naloge na inšpektoratu policije pri Upravi za notranje zadeve Kranj, sekretar poslanske skupine LDS v DZ RS, tajnik in nato direktor občinske uprave Občine Bohinj, nadomestni član Državne volilne komisije (2004-2011), generalni direktor Direktorata za upravne notranje zadeve Ministrstva za notranje zadeve RS[1] in od 9. avgusta 2011 je direktor Državne volilne komisije.[2]"
Vir: wikipedija

Tudi zaradi tega, ker gre za eminentnega člana politike, bivšega policista, delavca v MNZ, je potrebno razumeti, da smo hoteli postopanje kot se spodobi.

A očitno imajo tudi na tem organu težave tudi s funkcionalno (ne)pismenostjo. Kot organizirana civilna iniciativa, seveda neodvisna, smo zahtevali poročilo o delu policije od prijave do takrat, ko so zahtevo dobili. Oni pa pošljejo dopis, v katerem piše, da bodo šele po skoraj 14 dneh odstopili zadevo v reševanje Policijski upravi v Ljubljani. Res nas ni zanimalo, kaj bodo naredili, ampak kaj so naredili. Iz dopisa sledi, da niso naredili ničesar, ker šele bodo odstopili "zadevo"  v reševanje drugim. Najmanj kar bi bilo tukaj potrebno je, da bi sume kaznivih dejanj na tako pomembni instituciji kot je Državna volilna komisija preiskoval Nacionalni preiskovalni urad. Čemu so že oni namenjeni? Zakaj jih plačujemo?

Seveda s tem odgovorom ne bomo zadovoljni, ker bomo terjali odgovore v skladu z našo zahtevo, ko je zdaj tudi jasno, da nimajo kaj poročati in je za to nekdo odgovoren. Terjali bomo odgovornost in pričakujemo, da jo bo terjal še kdo. Nova priložnost opozicije za vložitev nove interpelacije zoper Ministra za notranje zadeve Gorenaka ali poziv ministra za odstop oziroma sprožitev zamenjave šefa policije.

Ker imamo kar nekaj stikov v tujini, se je za akcijo odločil ozaveščen človek, ko je pozval k ukrepanju evropske institucije:

"Dear Vice-President, Ms Viviane Reding,

I wish to bring to your attention serious allegations of electoral fraud, abuse of power and possible criminal activity concerning the recent Presidential Election in the Central European country of Slovenia. The fraud in question was uncovered by three members of the Slovenian Electoral Commission.

It concerns one of the candidates for the Presidential Election, Mr Danilo Turk who claimed he submitted 13,080 signatures of support for his presidential bid to the commission. Yet when three members of the Electoral Commission that oversaw the Presidential election asked to be shown evidence of these signatures so that they can be checked and verified, they were refused. This type of behavior from electoral officials is expected in countries like Russia and Belarus but not a member of the EU like Slovenia.

Despite notifying the relevant authorities including presenting evidence, it appears there is a concerted attempt to cover up the allegations rather than deal with them since nothing has been done to investigate the fraud.

I therefore urge you to send independent observers and investigators to Slovenia and demand that the Slovenian Electoral Commission provide evidence of all the 13,080 signatures submitted by the Presidential candidate Mr Turk so that they can be checked and verified as well as provide answers to all the questions listed below.

A non profit civic organisation in Slovenia has published the allegations of electoral fraud on its website;

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/454-kandal-na-dravni-volilni-komisiji


The questions that need to be answered here are;

1. If the Slovenian Electoral Commission has nothing to hide, why is it refusing to produce the 13,080 signatures? Surely it is in its interests to provide evidence of these signatures so that the allegations can be put to rest.

2. If independent observers are denied access to the signatures, how do we know whether there really were 13,080 people who signed the petition? How do we know if persons who signed the petition in support of Mr Turk's Presidential bid actually exist? Did the same people sign multiple times? Did people who were dead sign the petition? Are they Slovenian citizens? Did they submit their signature in the correct area which they must do under Slovenian law?

3. Did officials at the Slovenian Electoral Commission conspire to help one of the Presidential candidates (Mr Turk) by claiming he has 13,080 signatures in violation of electoral laws? What is the relationship between Mr Turk's office and certain officials at the Electoral Commission?

For democracy in Slovenia to have credibility and enjoy the trust of its citizens, the Slovenian Electoral Commission must be transparent, honest and operate within the law.

I therefore once again urge you to send independent observers and investigators to Slovenia and demand that the Slovenian Electoral Commission provide evidence of all the 13,080 signatures submitted by the Presidential candidate Mr Turk so that they can be checked and verified as well as provide answers to all the above questions.

Looking forward to your reply and action on these serious allegations of electoral fraud, abuse of power and possible criminal activity.

Yours Sincerely,
Peter Veluscek
(Se oproščamo, ker ni prevoda, čas beži...)

Kakorkoli, gospe in gospodje, čas je za temeljito revizijo vseh postopkov na tej inštituciji, saj smo o malverzacijah v pogledu finančnega poslovanja že poročali v našem prejšnjem zapisu, ki ga lahko preberete TUKAJ.

Kot smo že povedali, se je PRVI MOČAN DVOM NEKATERIM ČLANOM GIBANJA OPS ZASEJAL ŽE PRED LETI, KO SMO PRIŠLI DO POROČILA RAČUNSKEGA SODIŠČA RS, KI JE UGOTOVILO HUDE MALVERZACIJE PRI FINANČNEM POSLOVANJU, KO JE BILO POTEM ŠE BOLJ ZANIMIVO, DA STA OSREDNJA AKTERJA, KI JU JE OBRAVNAVALA PROTIKORUPCIJSKA KOMISIJA IN POLICIJA, GOSPOD FRANTAR IN GOSPOD GOLOBIČ (kazenske ovadbe so končale v predalih) IN NA IZRECNA NAŠA OPOZORILA V DRŽAVNI ZBOR, DOBILA ŠE EN MANDAT ZA VODENJE TE DRŽAVNE INŠTITUCIJE. OMENJENO POROČILO RAČUNSKEGA SODIŠČA RS SI LAHKO PREBERETE NA TEJ POVEZAVI TUKAJ.

Nekateri ljudje so res večni in očitno nedotakljivi. Toda menimo, da je zdaj končno dovolj in je že skrajni čas, da se opravi celotna revizija, ki jo bomo nedvomno ZAHTEVALI in do katere imamo ob vsem tem dogajanju popolno pravico.

Se nadaljuje!

Osvobodimo, Očistimo in Preporodimo Slovenijo!

Ekipa OPS

p.s. 

Skupina na facebook-u za združevanje za OSVOBODITEV OČIŠČENJE IN PREPOROD SLOVENIJE, v katero Vas vabimo, da se pridružite in povabite še druge, je na povezavi TUKAJ

 

Komentarjev 

 
#3 Grison 17:24 27-12-2012
žalitve ... vse kaže da po novem ne bi smeli na glas govoriti resnice, katera vse politike tako boli, verjetno bi vsi skupaj morali molčati, da bi nas politika še naprej farbala, in seveda tudi žalila ...
Citat
 
 
#2 Stoyan 13:45 20-12-2012
predlagam kazensko ovadbo tudi za gorenaka,
ker je tako pomembno zadevo skušal pomesti pod preprogo.
O goljufijah pri volitvah že od 1997 leta naprej pišem v medije, vse kar se je pa zgodilo so bile telefonske grožnje z usmrtitivijo, če bom nadaljeval s pisanjem.
Res me veseli, da je zdaj napočil čas, da se vse razkrije javnosti in da se bo vseveč ljudi lahko prepričalo o kriminalnem delovanju te državne komisije, ki nas volilce in davkoplčaevalce nateguje že dvajset let.
Opozoril bi pa še na eno stvar;
Uvoz volilcev iz južnih republik, katerim so se prodajala državljanstva.
V zadnjih desetih letih je bilo podarjenih, ali prodanih državljanstev več kot dvesto tisoč državljanom južnih republik.
Citat
 
 
#1 srečko 00:21 20-12-2012
Lahko mešaš meglo?

Veliko "podatkov... slik" pa naenkrat kar na dlani?
Vsi ste za O.. GOTOFI je beseda
za učenje manire, ne pa za granitne ceste
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 234 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?