KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Spoštovani!

Se tudi vam že gnusijo vse te manipulacije in kolobocije udbovsko-fašistoidne zveri, ki v krču svojega dokončnega propada brca, riga, tolče in se zvija? Še ena izmed takih v nizu je nastop stalnega sodelavca, ki vodi Društvo slovenskih pisateljev. Vsa ta društva in organizacije imajo na vrhu preverjene in udbi ali partiji pripadne kadre ali pa kleru, ko je to vse tako prepleteno, da Bog pomagaj.

 

Kliknite na fotografijo tega udbovca

 

Vsekakor je bilo pričakovati, da bodo ob poskusu nove menjave vidnih figur na šahovnici, ki bodo tudi okrivljene vsega slabega v tej državi z Janšo na čelu, ko bo skupaj z njim, ki je njihov nameščenec, kriva za stanje celotna desnica, ki mu je ploskala vsa ta leta, podpirali deregirano in usmerjano "ljudsko vstajo", ko naj bi potem zavladala idila in poštenje. Zdaj, ko so večino kapitala pokradli, bi pa nastavili nove povzpetnike, ki naj bi postavili stvari v red. KAJ PA ODGOVORNOST ZA POKRADENO IN VRAČANJE TEGA PRVOTNIM LASTNIKOM???

Bomo spet poslušali kričanje, kako se za nazaj nič ne da in kako naj vendar gledamo naprej, da ne bomo zastrupljali mladine s preteklostjo??? Tega smo se naposlušali od časa, ko so leta 1990 glavne politične figure sestopile v senco in so od tam preko svojih nameščencev na vidnem polju politikantskega močvirja ribarile v njem, ko vemo, da se ni nobena, tudi največja rabota razčistila pred obličjem pravne države, ampak so nerazčiščene travme zlorabljali za dnevno politikantsko obračunavanje in hkrati pozivali, naj ne gledamo nazaj. Razen ob njihovih maškaradah (kliknite na odebeljen tekst), ko so obujali spomine na svoje domnevno velikansko herojstvo in domnevne zasluge v drugi svetovni vojni.

Takrat je dovoljeno in spodbujano gledanje nazaj na njihova domnevna junaštva, ko vsi vsaj malo osveščeni zelo dobro vemo, da je šlo v prvi vrsti za boljševistično revolucijo in njihovo lastno povzpetništvo na totalitarno oblast. Pošten partizanski boj je bil  zlorabljen in povzročena bratomorna vojna. O izvensodnih umorih leta 1945 pa raje ne bomo, ker bi se že davno morali ljudje zavedati, da so nam pri prevzemanju totalitarne oblasti pobili večji del inteligence, sposobnih in ustvarjalnih podjetnikov, obrtnikov, tovarnarjev in tako prekinili kontinuiteto ustvarjanja kapitala iz roda v rod kot ga pozna zahodna civilizacija.

NAŠE NAPOVEDI O NOVEM POSKUSU UDBOFAŠISTOIDNE PREVARE Z NOVO PRERAZPOREDITVIJO VIDNIH FIGUR NA ŠAHOVNICI SE URESNIČUJEJO ZELO NATANČNO.

S tem ciljem je nastala tudi pričujoča izjava zloglasnega Društva pisateljev, ki ga vodi udbovec tovariš Taufer. Še prej pa naj spomnimo, da so podobne pamflete v tem društvu že pisali, ko jih je na vseslovenskem zboru prebiral še en udbovec Tone Pavček, saj zelo dobro vedo, da še največji efekt dosežejo takrat, ko naivnim Slovenkam in Slovencem na dušo pihajo ljudje iz umetniških vrst. T.i. majniško deklaracijo je takole suvereno (ko črna očala tudi kaj povedo, le kaj se skriva za njimi) prebral udbovec Pavček. (kliknite TUKAJ!)

Tole pa je najnovejša, očitno decemberska deklaracija:

"Izjava Društva slovenskih pisateljev v podporo protestom

LJUBLJANA - S to izjavo, sprejeto na svojem občnem zboru 12. 12. 2012, se Društvo slovenskih pisateljev pridružuje civilnim protestom in drugače javno izraženemu nezadovoljstvu ljudi z aktualno politiko, ki si je državljane republike Slovenije izbrala za talce in jim ukradla ne le državo, ampak predvsem svobodo. "

Komentar OPS: Dobro bi bilo, ko bi si tile gospodje tovariši prebrali svojo Majniško deklaracijo, da bi se slišali, kaj so takrat zahtevali, ko očitno šele zdaj opažajo, ko je slovenski narod skoraj izropan, da je nekaj narobe. So do sedaj držali vrečo??? Molčati vsa ta leta pomeni zgolj soglašati in pritrjevati.

Še to ni res, da so nam ukradli državo, saj nikoli ni v tej državi vladal narod, še najmanj po letu 1990, ko so stari oblastniki sestopili zgolj v senco, na vidna mesta na njihovi šahovnici pa so nastavili nekaj novih figur, da so preko njih vladali ves čas, vse do danes. Ko želijo zdaj, kot rečeno, spet izvesti menjavo vidnih figur, medtem je pa sistem, katerega obvladujejo preko svojih nameščencev, ko njihova postavitev nima nobene zveze z vsakokratnimi volitvami, takšen že od leta 1945. Je kdo ob prehodu v t.i. demokracijo izgubil položaj??? Svobodo nam tudi niso mogli ukrasti, ker so nam jo dokončno že leta 1945, ko so tukaj okupatorja samo zamenjali. Hitlerjanci so odšli, prevzeli so boljševiki in ti se z primesjo fašistoizmovskih metod še danes krčevito oprijemajo vseh vzvodov odločanja.

DSP: "Smo talci političnih elit, ki si že od osamosvojitve Slovenije lastijo zasluge, ki niso njihove, marveč na referendumu izražene volje državljanov Slovenije, da si želimo svojo lastno državo. Politika je lahko samo v službi volje državljanov Slovenije! Volja državljanov je vrhovni zakon demokracije. Nikakor pa ne volje samoizvoljenih članov strank! Demokracija da! Ne vladavina strank! Po rezultatih anket proteste slovenskega naroda, ki je z ustanovitvijo samostojne in neodvisne države postal nacija kot uresničena volja občestva po samostojnosti, ki je brez svobode ni, podpira večina! In večina je zakon! Ustava!"

Komentar OPS: Dobro jutro, gospodje tovariši manipulatorji, še nedolgo nazaj so vsa medijska trobila tulila v en glas, kako je slovenski narod nebojevit in kako se nikoli ne bo uprl. Zdaj pa kar naenkrat vse ankete kažejo, da smo vsi za proteste. Seveda smo, samo s kakšnim končnim ciljem? Zagotovo ne, tovarišija, s ciljem, ki ga vi hočete spet na premeten prevarantski način doseči...zamenjati nekaj vidnih figur na šahovnici z novimi vašimi povzpetneži. Nikoli se v 22 letih niso oglasili na rovaž skrb vzbujajoče notranje pomanjkljive demokracije v strankah, ki še vedno vse delujejo po principu delovanja CK ZKS, kar pomeni, da je ta Centralni komite zveze komunistov mutiral na več strani, predvsem pa na načrtno levo desno.

Torej je popolnoma resnična ugotovitev udbovskih "modrecev", da brez svobode ljudstva ni samostojne in nedvisne države. Ampak ta svoboda se ni vzela narodu zdaj, ko hočejo z novo prevaro pomiriti strasti s spet navideznimi spremembami, ampak je ta narod nikoli ni imel v zadnjih 70 letih, če se ne spuščamo nazaj do Karantanije, ko so jo naši predniki imeli. Spomnimo, kaj je priobčil ultra udbokomunist Kučan ob dnevu osamosvojitve, ko naj bi se narod osvobodil udbofašistoidne tiranije: "DANES SO DOVOLJENE SANJE, JUTRI JE NOV DAN"! In res, bil je nov dan z zrežirano "vojno" za zastraševanje, ko je potem ostalo v biti vse tako, kot je bilo do tedaj. Sistem se je samo povampiril v smer prilaščanja družbenega kapitala, da so njihovi lahko plenili. Je kdo končal v arestu? Je kdo kaj vrnil? Zapori so polni kurjih tatov, medtem ko so največji roparji zavaljeni v oblastniške, menedžerske, strankarske in penzionistične fotelje.

DSP: "Zato je naša dolžnost (!) in pravica, da to svobodo obvarujemo pred pohlepom strank. Pred ošabnostjo stranke, ki si je že v svojem poimenovanju prilastila demokracijo kot svojo izkljucno lastnino in pravico. Res je, da smo del globalne krize t.i. finančnih trgov, ki je le drugo ime za najbolj brutalno izkoriščanje ljudi, zaradi česar je to priložnost za uvajanje najrazličnejših surovih orodij, s katerimi se jemljejo ljudem osnovne pravice, pravice, ki so bile izpisane pred več kot dvema stoletjema v času francoske revolucije in ki se glasijo: svoboda, enakost, bratstvo!"

Komentar OPS: Naivni vam bodo morda nasedli, mi nikoli. Ni težava ali pa je zelo majhna, ko gre za nedemokratičen ustroj strank na Slovenskem. Veliko bolj je problematičen zločinski sistem, ki ga že od leta 1945 oblikujejo in vzdržujejo udbofašistoidni nameščenci, ki jih narod plačuje in zasedajo vse ključne pomnožene funkcije, delajo pa za dobro nomenklature, ki še vedno obvladuje celoten narod preko teh vzvodov.

Te izjave premetenih udbovcev so usmerjene v posledice, ne pa v vzroke, ki bi ob zamenjavi vseh vidnih političnih garnitur ostali še naprej nedotaknjeni. Zato bi tudi nove politične figure, ki se v ozadju že pripravljajo za naskok na izpraznjena mesta, doživele čez nekaj let enako usodo. Je pa zdaj težava večja, saj je izropanega že večino plena in ne bo kaj dosti več pleniti. Ampak za novince, ki še niso tako lakomni, se še vedno kaj najde. Kje so pa sistemi nadzora, ki bi morali preprečevati pohlep in ropanje, korupcijo, klientelizem in nepotizem???


Za krizo v Sloveniji, gospodje tovariši, ne gre kriviti zunanje dejavnike, marveč razbojništvo tukajšnjih kleptomanov, ki odnašajo vse, kar se da odnesti, ko od premetencev nikoli ne slišite ničesar o zahtevi po odgovornosti in vračanju pokradenega. Ne, oni pravijo: zamenjajmo elito in gremo naprej, pozabijo pa dodati, v prepad.

DSP: "In nikakor ni res, da svoboda in enakost ne moreta bivati skupaj, kot nas želi prepričati vladajoča elita! Več svobode bo, ko bo več enakosti, in obratno! Vsi hkrati moramo reči: kriza je umetno povzročena in nihče od nas ni bil pri tem udeležen. Sklicevanje na »vitko državo« in varčevanje je le drugo ime za resetiranje države, ki temelji na socialni pravičnosti in človekovih pravicah. Pravicah, ki nam jih ne podeljuje vladajoča elita, ampak do katerih smo upravičeni, ker smo člani planetarne človeške skupnosti, in ne le tiste, ki se danes imenuje Evropska skupnost! Zato v imenu državljanov, ki nočejo več biti talci ošabne, egoistične, predvsem pa nesposobne politike, izjavljamo:"

Komentar OPS: Potem pa je skrajni čas, da se tovarišija odreče vseh neupravičenih privilegijev, ki si jih je prilastila na naš račun še v času prejšnjega režima. Zanimivo, da so ravno ti premetenci že v prejšnjem režimu kričali o enakosti, živeli so pa vedno privilegirano buržujsko življenje. To se je po letu 1990 samo stopnjevalo, saj so z različnimi malverzacijami in špekulacijami pokradli vse, kar so generacije s svojim marljivim delom, odrekanji in samoprispevki ustvarile.

Kdo je vladajoča elita še vedno, zagotovo ne tile pajaci, ki jih vsakodnevno gledamo na tv ekranih, temveč je dejanski oblastnik tisti, ki ima v rokah večino denarja oziroma denarnih tokov preko državnih bank, Banke Slovenije, energetska podjetja, paradržavne sklade, zavarovalnice in naftne posle preko Petrola in Istrabenza. Še narisali smo, da bi razumeli, kdo so pravzaprav dejanski oblastniki:


upm struktura slo.jpg - 106.90 Kb

Torej bo treba, gospodje tovariši, veliko širše zastaviti kot zgolj do vidne kvazi elite, ki je vsakokratna na povodcu starih Mačkov in njihovih nameščencev na vseh vidnih in ključnih mestih v celotni državni in javni upravi ter tudi širše. Še en dokaz, da je tako, so ravno tile strički iz Društva slovenskih pisateljev. Pričakovati je, da bo spisala svojo deklaracijo še Zveza društev upokojencv, Lovska zveza Slovenije, kot tudi mnoga še tako zakotna društva, ki jih obvladujejo udbofašistoidni kadri. Če kdo misli, da je kaj prepuščeno naključju, je zelo zelo naiven.


DSP: "Slovenski državljani nočemo živeti v prisilno ideološko razklani, sistemsko skorumpirani državi, ki jo vodijo sebični strankarski interesi, povezujoči se s plenilskimi lastniki kapitala, ki so si prilastili lastnino slovenskega ljudstva! Zahtevamo odstop politikov, ki v imenu strankarskih programov podpirajo plenjenje slovenskega premoženja ter sistematično uničevanje gospodarstva, se spogledujejo z vrhom katoliške cerkve, ki ji je bilo v zadnjih dveh desetletjih vrnjeno premoženje, ki nikdar ni bilo njeno! Četudi verni, Slovenci nikdar nismo bili in ne smemo biti podložni oblasti: pa naj bo svetna ali posvetna! Prihodnost človeštva je v sprejetju načel solidarnosti! Revni ne smejo biti še revnejši, bogati ne smejo bogateti na račun obubožanih. Tisti, ki nimajo ničesar (več) izgubiti, bodo bojevali svoj pravični boj do konca!"

Komentar OPS: Kdaj v 22 letni zgodovini se je to društvo oglasilo z javno glasno besedo proti namernim in režiranim delitvam, ko so travme slovenskega naroda (namesto da bi jih razčistili po pravni poti) zlorabljali za namerne delitve in prerekanja ? O tem, kdo je glavni plenilec, vemo, ko hočejo na vsak način tile premetenci okriviti za ropanje stranke, češ njihova vodstva zamenjajmo, pa bo vse v redu. Kaj pa zločinski sistem, ki je vse to ropanje in onečaščanje celotnega naroda dovolil?

Vatikanska cerkev se ne spogleduje, temveč je del nomenklature, ki iz ozadja pleni vse, kar ji pride pod roke. Gre za dogovor po angleško deal, vi nam omogočite materialne koristi, neplačevanje davkov, narod naj plačuje prispevke za naše dušne pastirje, mi pa vam pomagamo obvladovati in manipulirati nevedno rajo. Če pogledate ta seznam imen in priimkov, med katerimi so tudi cerkveni dostojanstveniki, je vse samo še bolj jasno
. In če uporabimo njihove besede: "Samo resnica nas bo osvobodila!" Za ogled kliknite TUKAJ in malce počakajte.


DSP: "To so naši otroci in vnuki! Ne bojujemo se za lastne koristi, ampak za prihodnost svojih otrok! Zavračamo sistem ustrahovanja. Tisti, ki nas straši, se nas najbolj boji! Demokracija, za katero danes povzdigujemo glas, je neposredna demokracija, v kateri bomo sami odločali o svoji sedanjosti in prihodnosti! Naši izvoljeni predstavniki lahko govorijo samo in izključno v našem imenu! Vse dokler slovenska država ne bo domovina vseh nas, otrok zmagovalcev, sinov in hčera poražencev, bomo vztrajali v našem boju, ker ne pristajamo na demagoške ideološke delitve! Te smo dejansko presegli že z na referendumu izraženo voljo po samostojni državi vseh prebivalcev Slovenije."

Komentar OPS: Njihovi nagrabljeni privilegiji so povsem dovolj za tudi popolnoma brezskrbno življenje njihovih otrok. Brez skrbi, njim nič ni manjkalo nikoli, niti v prejšnjem režimu niti v demokraturi. Po 22 letih kričati o neposredni demokraciji, v vsem tem času pa molčati, ko gre za popolno poneumljanje v šolah, preko medijev in še česa je sprenevedanje par excellence.

V 22 letih bi morali naravnati vse tako, da bi po končanem šolanju že po srednji šoli dobili razmišljujočega, funkcionalno povsem pismenega, uspešnega in predvsem aktivnega državljana, ki bi se znal sam odločati o svoji usodi in bi preko demokratičnih mehanizmov neposredne demokracije dejansko odločal oziroma soodločal o svoji usodi. Ti veliki pisatelji pa se ves ta čas ne oglasijo tudi, ko gre za izdajo učbenikov, pa je v njih zapisano nešteto laži in potvorb naše prave slovenske zgodovine.


Vedno v 22 letni zgodovini od odcepitve do danes, so najbolj pozivali, naj se ne delimo, tisti, ki so ves ta čas najbolj delili, da bi razdeljenemu in skreganemu narodu lažje vladali. V nobeni vojni ni zmagovalcev in poražencev, v vsaki vojni so samo poraženci. In ravno v tem je težava boljševikov, da še kar naprej kričijo, kako so oni zmagali. Neizpodbitna resnica je, da so z boljševistično revolucijo tukaj okupatorja samo zamenjali. In mir bo takrat, ko bodo končno to razumeli in dejansko spustili iz rok vse vzvode odločanja, se pokesali, postali navadni državljani z vsemi pravicami in dolžnostmi ter s polno odgovornostjo za svoja pretekla dejanja. To, kar se gredo zdaj, je nova prevara in manipulacija, na las podobna tisti v letih 1988, 1989, 1990 in 1991, ko so speljali navidezne spremembe in namesto da bi dejansko sestopili, so prevzeli oblast, ki jo vzdržujejo še danes.


DSP: "Nikdar ne smemo pozabiti, da je bil poziv, da je državljanska vojna končana, izrečen že na prvem zasedanju demokratično izvoljenega parlamenta. Prepričani smo, da zmoremo sami, brez strankarskih »prvakov«, vzpostaviti republiko enakopravnih in svobodnih državljanov, tudi po vojni pobitih, tudi po letu 1991 izbrisanih! Tistih, ki smo leta 1991, ko smo se navkljub preračunljivi in omahujoči Evropi, brez vsakršnih računov odločili, da hočemo biti samostojen, svoboden in avtonomen subjekt zgodovine – kot smo to bili že v času narodnoosvobodilne vojne! Svojo republiko bomo zgradili na novih moralnih in etičnih vrednotah, katerih odmev so tudi sedanje ljudske vstaje! V imenu svobode, enakosti in socialne pravičnosti zahtevamo:"

Komentar OPS: Državljanska vojna ne more biti končana, dokler se ne poiščejo krivci, ki so jo povzročili, in dokler se ne popravijo krivce (kolikor je to sploh še mogoče), povzročene tistim, ki so v tej vsiljeni bratomorni vojni izgubili svoje najdražje, ko se v vseh teh letih po pregovorno končani državljanski vojni ni Društvo pisateljev Slovenije nikoli zavzelo, da bi izvensodno umorjeni dobili vsaj dostojen grob. Taka država se ne more imenovati demokratična, ker je barbarska ravno zaradi teh nezaslišanih najhujših zločinov, ko ni krivca in so žrtve še vedno v breznih in raznih jamah po celi Sloveniji.

Narodno osvobodilna borba je zaradi teh zločinov boljševikov, ki jim nikoli ni bil primarni cilj poraziti hitlerjansko nadlogo, temveč prevzeti totalitarno oblast, močno omadeževan, zato je skrajni čas, da začnemo ločevati pošten domoljubni boj zoper nacizem in fašizem od boljševistične revolucije, ki očitno še kar traja in bo trajala, dokler ne stopimo Slovenci skupaj in dokler ne rečemo dokončni ne!!!

To pa bomo naredili lahko samo tako, da se lotimo razgradnje sistema, ki so ga desetletja postavljali tako imenovani zmagovalci v drugi svetovni vojni na tukajšnjih tleh. Čas je, da dosledno izvedemo LUSTRACIJO do najmanj tretjega nivoja vodenja v celotni javni in državni upravi in širše, ki bo odstranila vse, ki so bili na položajih v prejšnjem enopartijskem režimu in so bili člani partije, UDBE, KOS ter so še danes na položajih, kot tudi vse, ki so na položajih danes in so popolnoma odgovorni ali soodgovorni za katastrofalno stanje, ki smo mu priča na vseh področjih. Eni zato, ker so delali zoper slovenski narod, mnogi drugi pa zato, ker so opustili dolžna ravnanja, da bi uničevalcem preprečili njihova zla dejanja.


DSP: "1. V 30 dneh odstop vlade."

Komentar OPS: Gre za pozivanje k nasilnemu rušenju demokratično izvoljene slovenske Vlade, kar je rušenje demokratične ustavne ureditve in je to hudo kaznivo dejanje.

KAZNIVA DEJANJA ZOPER SUVERENOST REPUBLIKE SLOVENIJE IN NJENO DEMOKRATIČNO USTAVNO UREDITEV

Veleizdaja

348. člen

Kdor s silo ali grožnjo, da bo uporabil silo, ogrozi obstoj Republike Slovenije ali tako poskuša spremeniti njeno ustavno ureditev ali strmoglaviti najvišje državne organe, se kaznuje z zaporom od enega do desetih let.


Ščuvanje k nasilni spremembi ustavne ureditve

359. člen

(1) Kdor, zato da bi ogrozil obstoj, ustavno ureditev ali varnost Republike Slovenije, poziva ali ščuva k neposredni storitvi kaznivih dejanj iz 348. do 357. člena tega zakonika, se kaznuje z zaporom do petih let.

Kaj pa je drugega to, kot je to, da nekdo poziva na ulice in govori o nekakšnem boju do konca? Ta boj se lahko razume tudi tako, da so dovoljena vsa sredstva, ko se slišijo tudi parole, da jih bodo odnesli ven. Kako to mislijo, boj do konca, ko se ve, kakšna je naša ustavna ureditev in kako se edino lahko zamenja obstoječo oblast? S sprožitvijo demokratičnih mehanizmov v DZ in izglasovanjem  nezaupnice obstoječi Vladi.

Se mar nekateri senilni udbovci igrajo z življenji zmanipuliranih in nevednih ljudi, ki jih poganjajo na ulice, ko je pričakovati, da bodo plačani provokatorji znova udarili po policiji in lahko pride tudi do žrtev?!? 

HOČEJO ŠE ENO BRATOMORNO VOJNO? TA MISELNOST, KI JE BRATOMORNO VOJNO POVZROČILA LETA 1941, NAM V BISTVU ŠE VEDNO VLADA IN JE POVSEM REALNO PRIČAKOVATI, DA BO OB DODATNEM OBČUTKU NEMOČI HOTELA PONOVITI PRAV TO. ŽAL GRE VSE V TO SMER, SAJ VSAK DAN BOLJ RAZUMEJO, DA SE AGONIJA KONČUJE. ZAČELI SO SI JO PODALJŠEVATI PRAV LETA 1990, KO NISO ZARES SESTOPILI, DA BI SE LAHKO RAZVILA DEMOKRACIJA IN BI SE PO NEKIH 10 DO 15 LET PREMORA LAHKO TUDI ONI VKLJUČILI V DEMOKRATIČNE PROCESE, A NA POVSEM TRANSPARENTEN NAČIN Z NAPRIMER KOMUNISTIČNO STRANKO SLOVENIJE, NAMESTO DA SO NAREDILI CELO KOPICO NEKAKŠNIH SVOJIH IZPOSTAV POD RAZLIČNIMI DEMOKRATIČNO ZVENEČIMI IMENI, KI JIH NOSIJO DANAŠNJE POLITIČNE STRANKE.

DSP: "2. Formiranje prehodne vlade »narodne enotnosti«, kar pomeni strokovno vlado, ki bo hotela in zmogla opravljati svoje naloge v imenu ljudi in za blaginjo ljudi."

Komentar OPS: Naposlušali smo se v 22 letih, kako bodo oni poskrbeli za našo blaginjo, ki bo enaka Švicarjem ali pa vsaj Nemcem. Samo še manjka, da so v svojem pamfletu predlagali kar ime novega "tehničnega" mandatarja, ko smo prepričani, da ga že imajo pripravljenega, da vskoči z velikim medijskim spektaklom in velikimi preteklimi zaslugami za narod, vsestransko uveljavljenega strokovnjaka, poštenjaka in oh in sploh vsemogočneža.

Bo to nekdanji tesni sodelavec v najbolj znani ljubljanski odvetniški pisarni, gospod tovariš Cerar mlajši, morda odlikovanec udbovca Drnovška, gospod tovariš Plesković, ki je svetoval že udbovcu Peterletu v prvi "demokratični" vladi leta 1990? Kdo tretji, morda tovariš gospod Potočnik, ki se mu počasi izteka mandat komisarja v EU? No, bomo videli, kdo bo najboljši možen in najbolj na povodcu. Ne pustite se prepeljati zopet žejne čez vodo!

cerar.jpg - 199.86 Kb
Cerar ml.

PleskovićPotočnik

Vsakega, ki ga bodo lansirali in ne bo imel v prvi točki svojega programa zapisane dosledne LUSTRACIJE in sprožitev postopkov za ugotavljanje neposredne odgovornosti za izdajstvo slovenskega naroda in postopkov za odgovornost vseh, ki so ropali in tistih, ki ropanja niso preprečili ter postopkov za vračanje pokradenega narodovega premoženja, morate vedeti, da je mandatar na njihovem povodcu.

DSP: "3. Razpis predčasnih volitev, na katerih bi morale nastopiti nove politične (ne pa ideološke!) skupine (gibanja!), ki bodo svojo politiko (vodenje javnih zadev) opravljale izključno v skladu z voljo ljudi."

Komentar OPS: Se že pojavljajo gibanja in skupine, ki naj bi tvorile "alternativo", ko se zelo jasno vidi, koga je potrebno potiskati v ospredje, saj kar v oči bode, ko vidimo, kdo se vse pojavlja po novem na raznih oddajah medijev, ko tam pleteničijo o potrebnih velikih spremembah, a Bog ne daj, da bi kdo omenil potrebo po dosledni LUSTRACIJI. Je stranka TRS z znanim partijcem Hanžkom na čelu, ki je branil kot Varuh človekovih pravic vse kaj drugega, kot pravice ubogih in razžaljenih?

Je društvo "kredibilnost", ki bo že jutri po potrebi stranka...celo pevski zbor "Kombinatke" prerašča bojda kar v novo množično gibanje...novo nastala stranka pod kontrolo je nedavno ustanovljena "Piratska stranka" in še se bodo pojavljali novi in novi povzpetneži in kar cele skupine, ki naj bi od zdaj naprej zagotavljali, da se bo tukaj končno začel cediti med in mleko.

Spet opozarjamo...ne pustite se nalimati na novo nastavljene limanice...Če hočemo korenite spremembe, ki jih ni bilo niti leta 1990, niti vse do danes, je čas za KATARZO, je čas za razgraditev zločinskega sistema, ki je kot rečeno nedotaknjen od davnega leta 1945. To pa je možno narediti samo z Zakonom, ki odpravlja privilegije, med katerimi je tudi posedanje položajev zaradi pripadnosti partiji, udbi, KOS-u ali kleru.DSP: "4. Čeprav se je tudi parlament izkazal za prostor (nedemokratičnega) trgovanja, moramo od njega zahtevati, da postane resnični »dom demokracije« in da z vso zavzetostjo in odgovornostjo opravlja svoje naloge, določeno z ustavo. Četudi v nasprotju oziroma v konfliktu z interesi predstavnikov posameznih vladajočih ali opozicijskih strank!"

Komentar OPS: Iz tega se vidi, da je v eni od prejšnjih točk tega pamfleta pozivanje k neposredni demokraciji v direktnem nasprotju, kar tukaj pravijo. Če se boste šli neposredno demokracijo, potem je posredništva konec. Ampak popolnoma razumljivo je, kam pes moli taco. Kako bi lahko od parlamenta zahtevali, da z vso zavzetostjo in odgovornostjo opravlja svoje naloge, če so vsi poslanke in poslanci samo lutke v rokah nekaj ljudi, ki v bistvu določajo, kaj se bo sprejelo v parlamentu in kaj ne.?!?

Mnogi pajaci, ki se znajdejo na listah za izvolitev, se prve dve leti sploh ne zavejo, kaj se jim je zgodilo, ko so deležni, glede na razmere, bajnih plač in drugih privilegijev, drugi dve leti pa se že borijo za novi mandat. Morda bi se morali strici pisatelji vprašati, kakšna je notranja demokracija v strankah, iz katerih strankarskih kadrovskih kuhinj prihajajo v Parlament prevaranti, lažnivci, manekenke, propadli novinarji, nevzgojeni butci in drugi, ki naj bi bili nam vsem zgled?!DSP: "5. Protest ljudi, ljudske vstaje niso »glas ulice«, niso huligansko početje desnih ali levih ekstremistov! So glas ponižanih in razžaljenih! Ljudi, ki jim niso bila vzeta le z delom zaslužena sredstva za življenje – pač pa celo za preživetje! Vzeto jim je bilo dostojanstvo! Dostojanstvo njihovih otrok in vnukov."

Komentar OPS: Še dobro, da so poslali svoje plačance, da so zanetili nasilje, da zdaj govorijo kako so to levi ali desni ekstremisti. Niso ekstremisti ampak so plačanci udbofašistoidne nomenklature, ki bi jih milica enostavno identificirala in jih izločila. 

In res je gospodje tovariši pisatelji, veliko je tistih pred katerimi ste si ves čas zatiskali oči, a so glavni odgovorni za izropano deželo Slovenijo. Vseh 22 let se je to dogajalo in niste dvignili glasu proti. To pomeni, da ste držali vrečo. In že mi, kaj šele naši otroci ter vnuki terjamo ODGOVORNOST IN VRAČILO POKRADENEGA, Z OBRESTMI!

SPOŠTOVANI vsi, ki razumete poanto teh zapisov vedite, da prihaja čas, ko se bomo zavedali kdo hoče dobro slovenskemu narodu in kdo je poln sladkih besed, da bi mu ponovno nasedli. Čas je, da se naučite ločevati zrnje od plev.


Če vam tile zapisi niso v pomoč k temu, vam lahko pomaga samo Bog.

DSP: "Za Društvo slovenskih pisateljev

Veno Taufer, predsednik"

Za Gibanje OPS, Anja Novak


Skupina za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije je na facebook-ku TUKAJ!

 

Komentarjev 

 
#2 Gregor 20:23 19-12-2012
Če ni udba je pa partija ali pa kler.

To je pa eno in isto. LUSTRACIJA in vse poslat na smetišče zgodovine in to vse šefe, namestnike in pomočnike v celotni državni, javni in drugih upravah...tudi gospodarskih družbah v večinski državni lasti.

Nikar g. Štefan ne preusmerjajte pozornosti...

Ste vi za LUSTRACIJO ali ne???
Citat
 
 
#1 Štefan 18:40 19-12-2012
Kamorkoli pogledaš, še ni nujno na vodilnih pozicijah UDBA. Ko razmišljaš s svojo glavo je hazard celo wOTAN enota velikosti (bataljona???) s posameznik v domači nacionalni sestavi. Res so vodje nad karšnim našim ficirjem obvezno nadrejeni ameriski.
Kot zanimivost ima izvrno lokacijo v Kočevskem zaledju,pri čemer je zanimivo kako se to vklaplja s podporo letališča Cerklje ob Krki.
Paradoksalno je tako nekoč RDEČE "poslansko" mesto REZERVA za "nezaželjeni primer OBLASTI,kadar SLOVEN(ET)SKI NAROD zahteva in terja svobodo in neodtuljive pravie.
Da se pripravlja brez dvoma razkol v SV ni potrebno poudarjati,saj že sedaj obstajajo boljše ODCEPLJENE ENOTE!
Potrebno je paziti v obe smeri,saj policija NI ADEKVATNO "ulično" izobražna in bolj čaka OPORTUNI izgovor.
Obstajajo domoljubi in tudi režimske sluge, ki pozabljajo, da je ljudstvo NAJVIŠJI SUVEREN ter da je Slovenija nasa na lep način ali pa represivni grdi...BISTVENO JE OZAVEŠČANJE!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 332 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?