Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Spoštovani prijatelji resnice in svobode!

Tudi ta bo gotof, ko se meglice razkadijo
in se bo videlo dobro delo tovariša hohštaplerja Danila.

 

Če že malce bolj pozorno spremljate dogajanje v Sloveniji, ni težko razumeti, kaj se dogaja. Če ste včeraj pozorno poslušali manipulatorja udbovca Kovača na nacionalni ugrabljeni televiziji RTV SLO, sta s tovarišem Jerovškom komentirala volilni izid in danes prav tako udbovca Marcela Štefančiča, ki je manipuliral javno mnenje, ste gotovo opazili, kam pes moli taco.

Manipulator Kovač je med vrsticami in tudi kar direktno povedal, da se zgodovina očitno ponavlja iz leta 1990 in bo prišlo že v kratkem času do zamenjave celotne zdajšnje garniture politikov, saj da niso problem strici v ozadju, ampak so problem strici v ospredju. Mislil je seveda na zdajšnje vidne politike, ki so povsem odgovorni, je dejal, za stanje  v državi, ki je vse bolj klavrno. Vsekakor bo malce težje dokazati stricem in tetam iz ozadja, ki so strice v ospredju nastavljali vsa ta leta, da so preko njih lomastili po državi in polnili svoje žepe.

Ti mladci pa so bili tako vzhičeni, ker ni bilo treba več čakati na lestvi za starejšimi premetenci do oblastniškega korita, ko so leta 1990 lahko k oblastniškemu koritu naslonili  kar svoje lestve, da so od udobja in privilegijev bili pripravljeni povsem poslušati vsa navodila teh svojih stricev predhodnikov, ki so imeli še vedno vse glavne vzvode v svojih rokah in jih imajo še danes, in to prav preko njih oziroma nedotakljivih svojih aparatčikov v celotni javni upravi. No, kar se tiče različnih lestev, je problem samo ta, da so bile vse narejene v isti tovarni.

Zdaj, ko je malha prazna in njihovi žepi dodobra napolnjeni, pa jih bodo gospodarji zavrgli kot odrabljen del garderobe ter jih ljudstvu prikazali kot osrednje in edine odgovorne za njihovo vse večjo bedo. Še linč nanje bodo podžgali, kar v bistvu že delajo. Modro ravnajo ni kaj, ampak tudi tako podlo, da znova zlorabljajo zmanipulirano in nevedno ljudstvo, medije, policijo in vse po vrsti, za ta spet navidezni veliki preobrat, ki ga, upamo, ljudstvo tokrat ne bo kupilo, ko bodo hoteli namesto teh pajacev namestiti druge. Vsaj take, da ne bodo nikoli upali vprašati po njihovi odgovornosti. V zakulisju tečejo polne priprave za nastop "novih" alternativ, političnih strank in močnih osebnostnih figur.

Samo opazujte in se čudite, kaj vse bodo oblikovali, da bi tvorilo navidezno alternativo temu, kar imamo zdaj na politični sceni, in kako bodo preko svojih medijskih trobil nevednemu ljudstvu razlagali, kako so Kanglerji, Jankovići in Janše skorumpirani, nesposobni in v sodnih postopkih, ko je skrajni čas, da gredo, DA SO VSI GOTOFI (je bilo danes ponavljano v Studiu City) in je čas, da vsaj začasno dobimo tehnično vlado, da bi se medtem oblikovala alternativa, novi obrazi, poštenost in podobne floskule, da presežemo stanje, v katerega so nas v 22 letih pripeljali tile kompromitirani politikanti.

Večkrat smo na teh straneh zapisali, da imajo za vsakogar kaj. Mislite, da so populista Pahorja pustili zmagati kar tako in ga ne bi mogli rušiti že v teku kampanje? Bo veliko bolj prikladno, da njegovo kompromitiranost predstavijo ljudstvu po tem, ko ga je podprla zgolj ena tretjina vseh volivk in volivcev in ga zrušijo v kompletu še z ostalimi njihovimi dosedanjimi kompromitiranimi pajaci.

Zapomnite si, udbofašistoidna nomenklatura ni nikoli spustila niklogar na položaj, če niso imeli zanj povodca v smislu kompromitiranosti. Če se je hotel sneti si ga je samo še bolj zadrgnil. Le "dobrotniku" iz Negove niso mogli ničesar naprtiti, saj bi sebe izdali, da so ga angažirali za slamnatega nasprotnika Kučanu, ko so ga morali likvidirati, ko jim je obrnil hrbet, ker je dobil 20% glasov na predsedniških volitvah in je mislil, da se lahko gre politiko tudi sam.

Pazite se farizejev, ki vas bodo nagovarjali, da vstopite v njihove najboljše alternativne iniciative ali pa že kar na novo vznikle ali pa preimenovane politične stranke, da ne boste šli ponovno na led. Saj veste, kdo gre dvakrat na led, kajne? Če boste imeli za to, kam vstopiti, samo eno in to pravo varovalko, vas bo to obvarovalo pred ponovno prevaro. Namreč zavedati se je treba, da je problem obstoječa vidna politična garnitura, ki sploh ne bi smela nikoli posesti najodgovornejših mest v državi niti v lokalnih skupnostih.

Toda naš skupni mega problem je od leta 1945 neprestrukturiran udbopartijski državni in javni aparat, ki ga vodijo strici in tete iz ozadja preko svojih namščencev na vseh ključnih pozicijah in tega se ne da razgraditi z nobenimi protesti in z nobeno še tako veliko fizično silo, temveč samo z Zakonom, ki bo v nekaj členih določil, da vsi vodilni in vodstveni kadri, ki so se v teh 22 letih presedali iz fotelja v fotelj, prevzemali funkcijo za funkcijo od uveljavitve tega zakona lahko stopijo samo še do najbližjega Zavoda za zaposlovanje in si poiščejo sebi primerno delo, za katero so resnično usposobljeni. Službe so imeli doslej. Temu zakonu se skrajšano reče LUSTRACIJSKI zakon, ki je ključni pogoj, da strici in tete iz ozadja izgubijo končno izvršilno moč v tej državi, ki jo imajo in to totalno preko teh svojih nameščencev.

Tak zakon o dosledni povsem upravičeni LUSTRACIJI je varovalka, da ne bo ponovno prihajalo do velikih obljub in sejanja rožic, ko nam bodo spet zamenjali nekaj vidnih figur na šahovnici, tudi zdaj s pomočjo ljudstva na ulicah in trgih, enako kot so prevaro izpeljali leta 1988, a v bistvu se ne bo nič spremenilo. Nihče od pravih lopovov ne bo sedel na zatožno klop pred pravično pravno državo, nihče ne bo pokradenih milijard vrnil v državni proračun, brez katerih ne moremo zagnati gospodarstva in ustvariti delovnih mest, da bi ljudje dobili novo upanje in primerno spodbudo za naprej, ko tudi ne bo nihče med vodilnimi kazal resnično pravi vzgled za spodbudo ostalim, saj bo tudi ta nova garnitura skrbno izbrana in bo na povodcu preko že nameščenih v aparatu, ti pa na liniji s strici in tetami v ozadju še naprej.

Morda za še boljše razumevanje preberete tudi nadaljevanje tega osveščujočega zapisa, da bi si še bolj odstranili tančice, ki vam onemogočajo jasen vpogled v stanje in vam bo morda omogočil predvidevanje, kaj se naj bi zgodilo, da bi se zavedli in s pametnimi koraki te zle namere dejanskih oblastnikov še pravočasno onemogočili. Za to smo uporabili nedavni nastop ene od figur na šahovnici, ki tukaj v Sloveniji grdo manipulira že krepki dve desetletji, ko je vseskozi zraven in se vedno znova ponuja za odrešitelja naroda, v resnici je pa vseskozi njegov grobar.

Premier Janez Janša: Za svobodo in pravičnost gre!
četrtek, 29. 11. 2012

Odgovor OPS:  Tako vam kot nam še vedno vlada udbofašistoidna nomenklatura iz ozadja, ki ima v glavah totalitarno mafijsko logiko. Čudi nas, da ne razumete, da se leta 1990 tega nismo osvobodili in eden glavnih krivcev ste, da v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE, tako kot so jo vse post komunistične države, ki so članice EU. Zadnja v nizu je to storila Romunija pred dvema letoma.

Boste končno predlagali izvedbo LUSTRACIJE, gospod predsednik? In še razložite javnosti, zakaj je niste do sedaj, ko ste leta 1999 zapisali v svojo resolucijo stranke SDSS, da zahtevate odpravo posledic totalitarnega režima, ki je še zdaj celotna objavljena med resolucijami na vaši spletni strani? Vaš problem je, da vedno, ko ste se prerinili na vam primeren stolček, niste čutili nobene potrebe več, da bi "odpravljali dediščino totalitarnega režima". Pred  tem pa ne razlagajte, prosimo, o svobodi, ko je v državi, ker se na travmah naroda, ko vemo za izvensodne umore več deset ali sto tisočih nedolžnih, ilegalne trgovine z orožjem in divjih pri(h)vatizacijah ter tajkunizacijah ni nikoli niti poskusilo postaviti pravično pravno državo, govoriti o pravičnosti smešno početje, vredno predsednika vlade banana republike.


Janša: "Slovenci smo doslej v resnih razmerah že nekajkrat dokazali, da znamo stopiti skupaj, pa tudi, da nismo naivni."

Odgovor OPS:

Slovenci smo bili od vedno skupaj in k povezanosti in po zedinjenosti zmeraj hrepenimo, a vedno smo bili namerno deljeni s strani politikantov, ki so vedeli, da je najlažje vladati razdeljenim in med sabo skreganim podanikom. Skupaj ste nas zgnali samo takrat, ko ste hoteli uresničiti svoje povzpetniške cilje, saj ste zaradi svoje premetenosti vedno videli dlje, zato ste ljudstvo pri vaših igricah vedno uporabljali kot kuliso za vaše perestrojke.

Naj obnovimo, kdaj ste nas pustili delovati skupaj? Leta 1988, ko je šlo za navidezne spremembe in je bilo potrebno, da ste spodbudili narod stopiti skupaj, oziroma take razdeljenosti do vašega prevzema oblsti sploh ni bilo,  ko je šlo za vaše zadnjice, da ste si ustvarili svoj fevd za plenjenje. Spretno ste se skrili za projekt osamosvojitve, celo na vrh zaslužnih ste se postavili.

Ko je narod ta projekt zaključil in nekateri so za to tudi umrli (le Bog ve ali je bilo to potrebno, ko se (še) ne ve kaj vse ste se v ozadju dogovarjali) je postal v svoji VELIKI NAIVNOSTI evforičen, da je prišel končno spet do svoje države, potem, ko je izgubil Karantanijo in je v tej vznesenosti popolnoma NAIVNO mislil, da je s tem dobil tudi resnično svobodo in demokracijo.

Vi politikanti pa ste takoj za tem začeli z brutalnimi delitvami in razdorom. Podlimi sistematičnimi delitvami na leve in desne, na črne in rdeče, čeprav ste v resnici v zakulisju še kako sodelovali v škodo naroda. Le kdaj pa kdaj vas je v objektiv ujel kakšen fotograf, ko se tega še zavedali niste. Če bi se, ne bi bilo tako prešernih nasmehov, ko ste z viška opazovali in se posmehovali raji, ki vam je nasedala.


Ideologija vam je prišla zelo prav, najhujša podlost pa je bila, da ste narod delili na travmi iz leta 1945, ko so v breznih končali ljudje, ki so se zavedali, kakšen okupator bo zamenjal hitlerjansko drhal, nič manj okruten in zločinski boljševiški, ki je svoj krvoločen značaj pokazal še posebej v letu 1945, ko je tukaj zamenjal hitlerjanskega okupatorja in se preko trupel nedolžnih ljudi povzpel na totalitarno oblast.

Namesto, da bi to veliko travmo naroda spodbudili razčistiti po izključno sodni poti, ste vedno znova, dan za dnem narod delili na teh hudih srčnih ranah soljudi. DELILI STE NAS SISTEMATIČNO NAJMANJ 20 LET, DA BI NAM RAZDELJENIM LAŽJE VLADALI. Zdaj pa, ko vam kuzla v zadnjico skače, pa kričite kako moramo v krizi, v katero ste nas družno razdeljene pripeljali, da naj stopimo skupaj, naj skupaj premagamo tegobe zdajšnjega časa in naj seveda skupaj stradamo, da bo vam še vedno lepo. Hvala lepa, DOVOLJ VAS IMAMO!

Torej gospod predsednik, nameščenec udbofašistoidne  oligarhije, slovenski narod  bo, ko odidete vi in vaša tovarišija na smetišče udbofašistoidne zgodovine, spet skupaj IN ZEDINJEN! Naiven pa je bil, ker vam je slepo verjel, da mu hočete dobro, a ste zelo spretno izigrali naivnost poštenega in delovnega slovenskega človeka, ko se počasi, a vztrajno ta njegova neizmerna dobrohotnost in naivnost nepreklicno končuje. Pošten človek izhaja iz sebe, zato niti ne pomislil, da bi bil lahko kdo od pripadnikov tega naroda tako pokvarjen. Le stežka, a moral si bo priznati, da je bil res še kako naiven in tudi žal neumen, da se je pustil tako zelo naplahtati.Janša: "Še nedolgo tega smo vsi pričakovali, da bomo v teh dneh spremljali zanimiv dvoboj kandidatov, ki bosta s predlogi za boljšo prihodnost tekmovala za naklonjenost volivcev v drugem krogu predsedniških volitev."

Odgovor OPS: Ta vaša kandidata ne moreta ničesar novega povedati, saj ponavljate iste abotnosti že več desetletij, sadita rože - zraste šavje, ki ne služi ničemur, enako kot vaše neumorno blebetanja, Slovenija je pa vse bolj na psu.


Janša: "A nepričakovano se je zgodilo nekaj, kar je našo pozornost le nekaj dni pred glasovanjem skoraj popolnoma odvrnilo drugam. Slučajno?"

Odgovor OPS: Vi že veste, da se v tej državi nič ne zgodi slučajno, kot se ni zgodilo slučajno tistega dne leta 1988, ko so vas po »pomoti« zaprli in ste potem igrali žrtev, ko so ugotovili, da vam ta vloga najbolj pristoji. Zato vam vedno znova nekaj očitajo, a nikoli vam nič ne dokažejo. Slučajno? Ni slučajno, saj vedo, da je v Sloveniji ogromno žrtev in rabite igrati na visokih položajih »žrtev«, da se z vami resnične žrtve identificirajo.

Janša: "Se še spomnite volilnega dne jeseni leta 2004, ko je dolgoletna vladarka LDS presenetljivo izgubljala volitve? Takrat se je v Sloveniji zgodilo nekaj, kar se ne prej ne pozneje ni nikoli zgodilo v nobeni drugi državi: Stavkali so osrednji nacionalni, pretežno državni mediji, ne da bi znali razumljivo pojasniti, zakaj ravno na volilni dan. Motiv se je sicer razkrival sam po sebi: če že izgubljamo, potem to vsaj ne sme biti prvorazredna tema. O vzrokih za poraz se ne sme razpravljati, sicer se bo razpoka širila. Vsaka podobnost z današnjimi časi seveda ni zgolj naključna."

Odgovor OPS: Leta 1994 ste, gospod Janša, namesto državnega udara sprejeli vlogo vodje navidezne opozicije, spet prikazano vsaj napol, da ste žrtev zarote afere v Depali vasi, ki ste jo sami zakuhali. Se še spomnite, ko Smolnikar ni prejel inkriminiranih dokumentov na bencinski črpalki v Domžalah, pa so ga takoj zatem vaši PARA VOMOVCI blokirali v Depali vasi, mu po vašem ukazu razbili stekla na avtomobilu, ga potegnili ven, na sovoznikov sedež pa namestili »inkriminirane« dokumente. Slučajno? Ste rabili afero za novo metanje peska v oči javnosti in poglabljanje delitev?  Saj bi mu lahko past nastavili kdaj drugič, če vam tisti trenutek ni nasedel! Zakaj se je tako mudilo? Slučajno?

Potem ste morali kar dolgo čakati, ne da bi vmes predlagali kot vodja opozicije vsaj kakšno pametno, da bi se osvobodili tudi po vaši ponavljajoči retoriki osovražene udbopartije, tudi kljub temu, da je medtem izšla še nova Resolucija Sveta Evrope 1096, niste čutili nikakršne potrebe, da bi v skladu z njo morda pripravili zakon in ga na referendumu, če ne bi šlo drugače, z večinsko voljo ljudstva sprejeli. Samo tako bi od vseh vzvodov odločanja odstranili udbopartijske kadre, ki ste jih vedno znova krivili za slabo stanje v državi, a seveda smo takrat, ko ste jim bili v navidezni opoziciji.

Ta vaša neaktivnost v smer izvedbe lustracije je še toliko bolj zanimiva zato, ker so jo do takrat, ko so vas ustoličili za vodjo opozicije, izvedle že mnoge post komunistične države. Omenjeno Resolucijo 1096 ste prirejeno uporabili pri kreaciji neke svoje resolucije leta 1999 na vašem partijskem kongresu v Portorožu,  ki ste ji dali naslov »Resolucija o odnosu do totalitarne preteklosti. »Slučajno? ne slučajno, namenjenio je bilo za metanja peska v oči vaši potencialni volivni bazi. Morda boste z uresničevanjem teh vaših zahtev iz te vaše predvolilne puhlice začeli zdaj in vam jo zato priporočamo ponovno v branje TUKAJ. Ampak vedite, ko vam že star slovenski rek pravi: "Priložnost zamujena ne vrne se nobena!"

Ko se je LDS dokončno izpel in ste uresničili cilje ROP-a stoletja skozi divje pri(h)vatizacije, je napočil vaš trenutek in nagrada za potrpežljivost. Ljudje so vam seveda nasedli, ko ste jahali na puhlih obtožbah nasprotne strani, da so roparski, skorumpirani in klientelistični ter nepotistični, seveda pa je druga stran vedoč, da so razmere že zelo napete, brez boja predala udbofašistoidno štafeto vam, ko ste s tem slovenski in svetovni javnosti navidezno dokazali, da v Sloveniji demokracija (za nas, ki vemo, za kaj v resnici gre, je to demokratura ali pa v nova oblačila preoblečen podel, podtalen totalitarizem, prežet z udbofašističnimi elementi razmišljanja in delovanja) deluje, saj se različne opcije dveh polov izmenjujeta na oblasti s pomočjo demokratičnih inštrumenov.

Ko ste posedli vladni prestol, je kar naenkrat demokracija začela delovati, začeli ste govoriti spravljivo, naj se pogovarjamo o dogodkih iz preteklosti, ki so Slovence združevali, in ne o tistih, ki so nas razdvajali. Nobene potrebe niste čutili, da bi kot predsednik Vlade začeli uresničevati vašo resolucijo iz leta 1999, ko tudi seveda niste uvedli nikakršnih ukrepov za Očiščenje in Preporod Slovenije, niti tega, da bi se razčistile lopovščine vaših ZSMS-jevskih pajdašev predhodnikov, ko ste družno odnašali vse, kar se je dalo odnesti.

Narodu ste nametali v oči nekaj floskul, v velikih govorih kradli besede drugim svetovnim voditeljem, ukinili ste avtomobilske nalepke, ki so jih vaši poslanci vsi do enega pomagali uzakoniti, in dodelili UE overjanje podpisov, da so notarji izgubili del zaslužka. Manjkalo je samo še, da ste rdeče preproge zamenjali z sivimi, pa bi bila mera vašega populizma povsem zvrhana. A psi so še naprej lajali, karavana je šla dalje, le koga sem in tja ste tožili, da ste čuvali vaš lik in delo neomadeževano, pa tudi, če ste morali na sodišče pripeljati svoje lakaje, da so lagali za vas kot pes teče.

Ob vašem prevzemu se je spet sprostil ventil gneva in jeze naroda, ko so spet naivno mislili, da je prišel odrešenik in bo poslej vse tako, kot ste obljubljali. Gospodarska rast je temeljila na enormnem kreditiranju gradbeništva, ko so vaši pajdaši gradili avtoceste, bolnice, mostove, tunele, vile in privatne hiše, mi davkoplačevalci pa smo to vse štirikratno preplačali. Ko je EU zaprla pipico za nov dotok denarja za to vašo norčevanje iz davkoplačevalcev, pa smo zgrmeli v globoko brezno. Padlo je celotno gradbeništvo, saj slovenski trg ni nekaj milijonski, da bi vse te gradnje, zgrajene vnaprej brez dogovora s kupci, absorbiral.

Potem ste kasneje dejali in to v kamere, da niste vedeli, kaj se je v bankah dogajalo. Če predsednik vlade ne ve, kaj se dogaja v njegovem desnem žepu, kjer ima denarnico, je potem ta gospodar, oprostite, navadno teslo. Hudo zgroženi smo bili, ko ste ponavljali, da niste vedeli nobene podrobnosti o največji nabavi orožja po letu 1991 v Sloveniji, ker ste bojda vse okoli te največje nabave prepustili svojim sodelavcem, a bili ste predsednik vlade. To je enako, kot bi doma kar otroci sklenili pogodbo z gradbenim podjetjem, da boste poleg vaše naredili še eno hišo.

Zelo se zanašate na naivnost naših ljudi, čeprav trdite, da Slovenci sploh nismo naivni. No, eni res nismo več naivni in tudi ne neumni na vašo nesrečo.


Janša: "A samo v motivu. Sredstvo je tokrat mnogo bolj nevarno. Kriza je po slovenskih mestih in vaseh polila dovolj bencina, da lahko vsaka odvržena vžigalica z lahkoto povzroči požar. Prav to se nam danes dogaja. Nekateri želijo očitno zanetiti ogenj, ki bo tako velik, da bi morebiti lahko spremenil volilne trende, ki se nakazujejo."

Odgovor OPS: Kriza je seveda, a v to krizo ste nas levi in desni nameščenci udbofašistoidne nomenklature družno pripeljali, zdaj pa samo še manjka, da po zgledu vaših učiteljev zanetite bratomorno vojno. O kakšnih volilnih trendih govorite, saj je vaš favorit, ki ste ga na povsem partijski način kadrovali, kot je vaša stara navada, pogorel že v prvem krogu. Ste morda kdaj slišali za demokratičen izbor kadrov, no če bi ga izvedli, bi vaš favorit že znotraj stranke odpadel že v prvem krogu ali pa sploh nebi prišel med možne kandidate za predsednika republike.

Se vam ne zdi, da se norčujete ne samo iz ljudi po Sloveniji, marveč tudi iz vaših članic in članov, ki so očitno tako naivni, da ne rečemo še kaj hujšega, da ne razumejo, da je vaša SDS le še ena od izpostav CKZKS, ko se to pokaže še toliko bolj, ko kot vodja te okostenele partije postavljate ljudi v izbor, mnoge tudi zato, da se jih znebite. Kaj pa vi, večni predsednik, ko vam kljub več porazom zanimivo, da vam tega, da se ne spakirate, kot je v navadi v demokratičnih deželah, ko lider stranke pogori na volitvah, nikoli ni očitala druga vam nasprotna stran? Naključje? Nikakor, saj ste bili ves čas njihova zgolj navidezna opozicija. Zanimivo vas je bilo gledati, kako zlahka ste prenesli poraz na zadnjih državnozborskih volitvah kljub škandalu v Tržiču, ko so bile ukradene glasovnice, in kljub temu, da nekateri naši zamejci sploh niso dobili glasovnic, da bi glasovali. Kljub takim tako rekoč škandalom ste poraz mirno prenesli, kot bi vedeli, kaj bo sledilo, in tudi je, postali ste novi predsednik vlade? Slučajno? v slovenski politiki se nič ne zgodi slučajno in vi to zelo dobro veste.

Neposredno po razglasitvi neuradnih volilnih rezultatov po zadnjih volitvah v DZ 2011. Vsak resničen demokrat bi se po porazu poslovil, Janša je pač večen in moral je sprejeti še zadnjo politično funkcijo v svojem življenju, da je pokazal, kako se narodu dodatno zategne pas. Strašili so pa z Jankovićem. KAKO SMO MI NAPOVEDALI IZID PA TUKAJ

Janša: "Resničnih razlogov za nezadovoljstvo je nedvomno veliko. Krize ne čutimo vsi enako. Ni slučajno najprej zagorelo v Mariboru. Prejšnji teden smo se v Bruslju pogajali o sedemletnem proračunu unije do leta 2020. Tudi pred Evropo so prišli na dan nezavidljivi podatki o razvojnih razlikah pri nas. Vzhodna kohezijska regija z Mariborom je na 73% povprečja EU, zahodna z Ljubljano pa na 106 odstotkih. Na vzhodu je življenjski standard za tretjino nižji, o tem pričajo tudi številke o brezposelnih. Kljub temu pa je naša država v lanskem letu kar 60% državnih pomoči namenila daleč najbolj razviti Ljubljanski regiji, vsem ostalim 11 slovenskim statističnim regijam skupaj pa 40%. Tudi v prejšnjih letih ni bilo veliko bolje.

Pravično? Močno dvomim. Je slovenska javnost to sploh opazila? Je to opazil Maribor? Pravzaprav ni, kajti v središču medijske pozornosti je že nekaj let zgolj neresnična trditev ljubljanskega župana, češ da mu je država neupravičeno vzela 60 milijonov. Hitrejši razvoj vseh, še posebej pa vzhodnega dela države, je zato ena od nujnosti Slovenije do konca tega desetletja. V pogajanjih za evropska razvojna sredstva bo to ena od naših prioritet."


Odgovor OPS:  Res se morate vprašati, gospod Predsednik vlade, ali niste vi morda do sedaj živeli na kakšnem drugem planetu? V resnici vedrite in oblačite enkrat na poziciji, spet drugič v opoziciji in jokate in stokate, kako je problematična neenakomerna stagnacija regij. Ene crkujejo bolj in hitreje, druge pač ne tako hitro. Ko se morate vprašati tudi, kje so vse tiste tudi vaše velike besede o policentričnem enakomernem razvoju, ki ste jih ponavljali kot pokvarjena plošča, ko ste vmes prepisovali govore drugih svetovnih politikov o tem, kako bomo svetilnik sveta, in kljub temu, da ne bomo nikoli največji, smo lahko pa najboljši. Potem ste še gledali v kamere kot svetovni prvak v igranju pokra in lagali, da niste prepisovali.

Ni po naključju, ker se v Sloveniji na politični sceni nič ne zgodi po naključju,  počilo v Mariboru. Eden vaših pajdašev je z radarji, ko je hotel še dodatno ropati že tako obubožano ljudstvo, sprožil povod, pokanje pa so sprožili tisti, ki bodo že prav kmalu počistili tudi z vami, ker morajo zdaj z velikim pompom in s pomočjo razjarjene množice zamenjati garnituro pajacev na svojih povodcih. Med temi ste tudi vi, ko vas bodo zdaj zavrgli kot odrabljen kondom. Res nam ni povsem jasno, ali ste res tako naivni ali pa se samo tako sprenevedate, kar je odlika velikih igralcev kvartopircev, ki igrajo poker, da ne razumete, da ste vseskozi njihova lutka, od afere JBTZ naprej.

Janša: "Zelo so upravičene zahteve po pravični državi. Ne more biti kaznovan samo tisti, ki domnevno prepisuje izpit iz nemščine, medtem pa so mednarodni kriminalci, ujeti pri preprodaji stotin kilogramov kokaina, oproščeni. Ne more odgovarjati samo tisti, ki zlorabi službeno kartico za 40 evrov, medtem ko se ljudje, ki so pokradli iz slovenskih bank na stotine milijonov evrov, nekaznovano sprehajajo naokoli in pridigajo tako o ekonomiji kot morali. Zakon o slabi banki predvideva, da se zastaralni roki za tovrstna kazniva dejanja podaljšajo za štirikrat. To je tudi osnovni motiv dela politike in ozadij, s katerimi zakon blokirajo.

Nekateri trdijo, da se delovanja sodne veje oblasti ne sme komentirati. Nič ni bolj daleč od resnice. Kako pa bomo zadeve spremenili na bolje, če o njih ne bi smeli niti razpravljati? Razprava pa je nujna. Voditi mora ne samo do delovanja in spoštovanja pravne države, temveč tudi do pravične države.

Vendar pa ta pot nikjer ne vodi niti preko nasilja niti preko nespoštovanja obstoječih zakonov in sodnih odločitev. Zakon se nam lahko zdi krivičen in lahko mu nasprotujemo, a dokler velja, ga moramo spoštovati. Sodba sodišča se nam lahko zdi krivična in jo lahko kot takšno tudi komentiramo, vendar jo moramo spoštovati in izvajati. Tako zakon kot sodbo lahko spremeni samo drug takšen akt in naloga zakonodajne in sodne oblasti je, da omogoči sleherniku, ne glede na njegov status, enak dostop do instrumentov za popravo krivice."


Odgovor OPS: O pravični pravni državi bomo lahko govorili, ko bodo po pravilih pravične pravne države razčiščeni izvensodni umori naših ljudi leta 1945 in tudi kasneje, ko so se vaši predhodniki po truplih zavihteli na totalitarno oblast, ko bo po pravni poti pravične pravne države razčiščena ilegalna trgovina z orožjem, ko so o tem, kako ste ropali ta slovenski živelj napisane kar cele knjige, da o fasciklih dokumentov, ki pričajo o tem škandalu v času, ko je bila znova rojena slovenska država, a pod embargom ZN sploh ne govorimo.

O pravični pravni državi bomo govorili takrat  in, ko bodo na zatožno klop pravične pravne države sedli pravi kriminalci, ki so skozi divje pri(h)vatizacije pokradli vse, kar je bilo vrednega in so pokradeno ustvarile generacije z udarniškim delom, odrekanjem in samoprispevki, in ko jim bo pravična država po pravnomočni sodbi vse pokradeno pobrala. Štiri leta ste že bili v sedlu in koliko pokradenega se je vrnilo prvotnim lastnikom? Tudi kljub temu se ni, čeprav ste v parlamentu leta 2000 sprejeli zakon, ki je s področja divjih pri(h)vatizacij ukinil zastaralne roke.

To je bilo spet metanje peska v oči, saj ste natančno vedeli, da se ne bo nič spremenilo, ker pravične pravne države tako in tako nimamo, pravna pa ves čas preganja kurje tatove. Tudi zdaj govorite kako ste zastaralne roke s področja kriminala v naših bankah podaljšali za štirikrat. In kaj zdaj? Tožilci in sodniki po stari partijski logiki in praksi ne preganjajo svojih, saj tudi vas niso, razen za metanje peska v oči javnosti, da ste vedno znova ostajali za mnoge žrtev udbokomunističnih zarot. Prozorno!

V novejšem času, ko tudi vi kot predsednik vlade niste vedeli, kaj se v naših bankah dogaja, bo treba terjati odgovornost pred pravično pravno državo, ki jo bomo šele vzpostavili, od ljudi, ki so na lepe oči delili tajkunske kredite brez ustreznega zavarovanja in se zdaj vsi odgovorni izgovarjajo, da ni nujno, da je nezavarovan kredit slab kredit.

Ko je eden od naših članov želel rešiti svoj stanovanjski problem, je moral 80 tisoč evrov kredita zavarovati z dvema nepremičninama, kar je pomenilo trikratno zavarovanje. In zakaj ne pozovete guvernerja banke Slovenije in vse nadzornike izropanih bank, ki jih bogato plačujemo, da bi nadzirali, kako banke poslujejo v skladu z dobrim gospodarjenjem, k odgovornosti? Seveda se tovarišija med sabo ne kliče na odgovornost. Tudi to ni slučajno, kajne gospod predsednik? Vemo mi, čigav ste vi predsednik.

Janša: "V času, ko se dogajajo blokade pomembnih odločitev in ko zgodovinsko nizka udeležba v prvem krogu predsedniških volitev doseže manj kot polovico volivcev, je razprava o zaupanju ljudi v politiko vsekakor ne samo legitimna, ampak tudi potrebna. Voditi mora do sprememb, tudi ustavnih, ki bodo omogočile, da noben mandat, ne v zakonodajni, ne v izvršni in ne v sodni veji oblasti ne bo prazna menica za nedelo, samovoljo ali zlorabo oblasti."

Odgovor OPS: Veste, vaša težava je, da bi vseskozi nekaj spreminjali, vedno pa to pozabite narediti najprej pri sebi. In vse, kar govorite, je prazno blebetanje, ker ne razumete, da ste vi vsi skupaj del problema in ne del rešitve. Prej smo vam dejali, da niste menda danes pristali na Zemlji z drugega planeta in ste nas prišli odrešiti? Vi ste nas skupaj z drugimi povzpetniki v to stanje pripeljali. Pa tudi to ni bilo naključno, saj so vas v ospredje porinili tisti, ki ste jih leta 1990 zamenjali, da so še naprej preko vas pajacev lahko vladali Sloveniji. Taka je vaša hierarhija.

upm struktura slo.jpg - 106.90 Kb


Janša: "Ob tem pa nesporno velja, da ima v demokraciji vsak, ki je javno izpostavil svoje ime na glasovnici ali volilni kampanji in bil kjerkoli v državi demokratično izvoljen, pa naj bo to poslanec pozicije ali opozicije, župan ali mestni svetnik, večjo ustavno legitimnost kot nekdo, ki anonimno postavi spletno stran in poziva na nasilje ali nekdo, ki zamaskiran meče granitne kocke in eksploziv na policiste. Če bomo dovolili, da se ta meja zabriše, bomo kmalu prišli iz demokracije v diktaturo. Še več. Ponovno bomo dali domovinsko pravico nasilju."

Odgovor OPS: Mi smo v diktaturi, ko ste vse normalne demokratične poti, ki bi vas že zdavnaj odnesle na smetišče zgodovine,  zablokirali. Sprašujemo vas, gospod predsednik, zakaj se niste odzvali, takrat ste bili celo v opoziciji, ko ste prejeli na vašo poslansko klop pobudo dveh civilnih organizacij Gibanja OPS in Zveze domoljubnih društev Hervardi, da se opredelite do Zakona OPS in ga podprete ter ukrepate zoper popolno medijsko blokado, ko slovenska javnost, ki zdaj tudi razgraja po slovenskih ulicah in trgih, ni izvedela, da je bil ta, za vsaj 80% drugorazrednih državljank in državljanov zelo koristen zakon, sploh vložen v DZ?!?!? Tukaj si še enkrat preberite, kaj smo vam poslali, in naj narod vidi, kaj ste preprosto ignorirali.

Janša: "Kar zadeva vlado, njen mandat ni zaščiten tako kot predsedniški, sodniški ali županski. Stalno je na prepihu. V dobrih dveh desetletjih smo menjali že osem vlad. Trikrat je vlada padla med mandatom. Samo 10 poslanskih podpisov je potrebnih za začetek postopka. In alternativna večina. A dokler tega ni, bi bil v teh razmerah odstop katerekoli vlade neodgovorno dejanje, ki bi zgolj poglobilo nevarnost kaosa."

Odgovor OPS: Je pa tudi res, da lahko predsednik vlade skliče izredno sejo parlamenta in zahteva glasovanje o zaupnici. Ampak kaže, da tega, kar pravite vi, ne sme nihče storiti in tudi vi ne naredite potrebne poteze, da bi se strasti umirile, ker nekdo rabi kraval in proteste, da bo zamenjavo zdajšnje garniture nesposobnih povzpetnikov zamenjal z novimi, ko bo ljudstvo mislilo, da je samo to storilo.

Ta zgodba se je že enkrat zgodila in to takrat, ko ste vi igrali žrtev v znani nerazčiščeni aferi JBTZ in so vas za nagrado ustoličili na oblastniški stolček. V senco so pa odšli stari Mački, ki imajo še vedno vse v svojih rokah. TUDI VAS! O vojni oziroma desetdnevni bitki (vojno bomo dobili Slovenci, čeprav po hudih porazih v 22 letih vaše vladavine na 50 let podlage, zdaj) pa raje ne bomo, ker bi bilo to najbrž preveč mučno za bralstvo teh spletnih strani. Naj povemo samo to, da ste se z nasprotno stranjo veliko tega dogovorili.

Janša: "V ustavo samostojne in demokratične Slovenije smo zapisali, da država zagotavlja pravico do mirnega zbiranja in zborovanja. To pravico smo dolžni vsi spoštovati in braniti. Vlada je vsekakor odločena, da bo to storila."

Odgovor OPS: Vsako leto 27. aprila organizira Gibanje OPS mirno zbiranje, ki ga noben medij ne najavi in tudi ne poroča o njem. Lani pa smo za to mirno manifestacijo izražanja gnusa nad vašimi igricami levo desno, in shod vedno tudi prijavimo, po skoraj mesecu dni, ko je bil mirno izpeljan in zaključen, prejeli kazen v višini 200 evrov, ker v skico menda nismo pravilno vrisali, kje bodo na prireditvenem prostoru stali reditelji. Takšni so absurdi popolnoma pobesnele totalitarne oblasti, ki so jo polna usta demokracije in pravne države.

Samo velika potrpežljivost je naroda, da se še ni našel kdo, ki bi vam, ko praznujete svoje prevare nad slovenskim narodom in ste zbrani na katerem izmed osrednjih trgov, lansiral minometno granato ali pa proti (oblastniško) letalsko raketo, da bi razumeli, da vas imamo dovolj. Teh je kar nekaj končalo pri privatnih zbirateljih, ko ste vozili tovor naokoli po Sloveniji.

Najbrž je razlog v tem, da se potencialni napadalec zaveda, da bo največja kazen za to, kar ste nam drugorazrednim državljankam in državljanom povzročili, ravno to, kar pravite vi, da bomo mi ljudstvo in ne vi, ko odidete, vzpostavili pravično pravno državo in boste po pravnomočnih sodbah, ko boste obsojeni za veleizdajo slovenskega naroda, gledali izza rešetk zaporov, kako se Slovenija vse bolj postavlja na trdne temelje in se razvija v državo uspešnih in srečnih med sabo sodelujočih in povezanih ljudi.Janša: "Slovenska demokracija, samostojnost in državnost sta neposredno povezani z mirnimi zborovanji, pa tudi odločnimi protesti. V času slovenske pomladi se je na naših ulicah in trgih večkrat zbralo na deset tisoče ljudi. Tudi v času, ko so na drugi strani stali tanki jugoslovanske armade in ko je bilo mirno zbiranje povezano z visoko stopnjo osebnega tveganja. Toda vsi ti protesti so kljub zahtevam, usodnim za vse, potekali mirno, pogumno in dostojanstveno. Brez nasilja. Noben kamen ni poletel nad policiste, nobeno okno ni bilo razbito. Nihče ni bil poškodovan, ne protestnik in ne policist. Zborovali pa smo ZA, prevladovala so pozitivna čustva. Pozitivna energija je dosegla več kot kakršnokoli nasilje."

Odgovor OPS: Resnično se je treba vprašati, kdaj smo bili bolj, takrat v totalitarizmu ali smo sedaj, ko že 22 let razlagate, kako smo v demokraciji?!? Naredili ste demokraturo, ta pa nima nobene zveze z resnično demokracijo in vladavino ljudstva, ki jo resnična demokracija pooseblja. Da takrat, ko ste vi igrali žrtev, ni prišlo do nasilja, je razlog samo en: kreatorji navideznih sprememb so ocenili, da bi sprožitev nasilja pomenila veliko nevarnost, da končajo tako kot je končal diktator v Bukarešti v Romuniji Ceausescu, ko ga je pobesnela množica skupaj z ženo umorila pred predsedniško palačo.

Vi ste bili veliko bolj premeteni, saj ste navidezne spremembe speljali preko Odbora za človekove pravice, ko ste v to udbovsko mrežo polovili vse, ki so mislili tudi resno narediti kaj pametnega in korenito spremeniti Slovenijo, a ste potem že kmalu odgnali vse, kar ni bilo na liniji navideznih sprememb in sistematičnega ropanja te dežele. Namesto da bi bili lustrirani vi, ste vi lustrirali druge, ko ste to počeli tudi ves čas t.i. tranzicije in to ravno tako, kot to počne vaš kolega v Rusiji pripadnik zloglasne KGB.

Se spomnite, gospod predsednik, ko vam je pošiljal dopise magister Janez šček in v zaradi velike domovinske skrbi kaj bo »težil« vam, gospodu Pučniku in gospodu Peterletu s predlogi poštene privatizacije, a ste ga vsi družno ignorirali? Če je spomin zbledel, si vzemite v roke ponovno njegovo knjigo "Gibanje novega tisočletja – Drugačna politika", ko je objavil, kaj vam je pošiljal in kaj ste vi na to odgovarjali. Namesto poslušanja pametnih predlogov resničnega strokovnjaka znanstvenika ste vi bolj poslušali šelestenje bankovcev, ki ste jih preštevali sem ter tja, ko so prihajali v vaš kabinet kovčki s konvertibilnimi novci, seveda povsem legalno in ste to potem vse skrbno zapisali in naložili na račun proračuna RS. Kajneda? Kdaj boste pa odgovorili na tale preprosta vprašanja?

Še več, kot skrbni gospodarji ste bojda ta izkupiček spremenili v zlato, da se je v vseh teh letih oplemenitilo za najmanj 1.200%. Zakaj pa to ne uporabite pri reševanju naših finančnih in gospodarskih težav? Menda ni naključje tudi to, da so te zlate palice naložene v švicarskih bankah in je zdaj to malo težje vrniti? Ali kako?

Janša: "Vsak, ki se je takrat in ki se danes odloči, da bo zboroval ali mirno protestiral zato, da doseže pozitivne spremembe v družbi, si zasluži priznanje aktivnega državljana. In aktivnega državljana potrebujemo v teh časih ravno tako kot pred dvajsetimi leti. Samo tako bo očitno lahko nabrana zadostna energija za nekatere nujne spremembe. Obenem pa je tako kot pred desetletji tudi danes interes vsakega aktivnega državljana, da nasilje prepreči. Zato verjamem, da bo tudi v prihodnje slovenska policija naredila vse, da zaščiti mirna zborovanja in proteste ter da bodo aktivni državljani in policija skupaj preprečili, da skupine nasilnih posameznikov ob podpori iz ozadja ne pripeljejo države v kaos."

Odgovor OPS: Če bi vi razumeli, kaj v osnovi resnična demokracija je, bi v šolski sistem že leta 1990 vgradili vzgojo in učenje za aktivno državljanstvo, kar bi povzročilo že zdavnaj, da bi celotna politika delala popolnoma drugače ali pa taka kot je danes sploh ne bi obstajala. Resnična demokracija, demokratura tega ne želi, zahteva aktivnega državljana vsak dan, če ga ni, resnična demokracija ne more obstajati.

In ker je tako, da je iti na ulico v protest za vas to podvig in za to državljanu dodelite medaljo aktivnega državljana, smo tudi zato tukaj, kjer smo, ker oblikovalci navidezne demokracije sistematično preprečujete aktivno državljanstvo slehernika, ko pa rabite speljati svoje prevare, pa apatične, manipulirane in nevedne ter tudi poneumljene, bose in lačne drugorazredne državljanke in državljane, preko svojih medijskih trobil priženete na ulice in trge, da jih tam po potrebi še namlatite s svojimi plačanci in so potem kulisa ali statisti za prerazporeditve novih samodržcev.  Kdor tega ne vidi, ker to delate po šolskih učbenikih Goebellsa in še koga, je res slep in zelo naiven.Janša: "V času življenja v samostojni državi smo doživeli veliko protestnih zborovanj v organizaciji sindikatov, interesnih organizacij in drugih. Potekali so mirno in brez nasilja, z eno izjemo, ko se je skupina izgrednikov pomešala med študentske protestnike ter poškodovala zgradbo parlamenta. Takrat je celotna slovenska javnost obsodila nasilje in verjeli smo, da se kaj takega ne bo več ponovilo."

Odgovor OPS: Kdo so bili izgredniki, jih je vaša vsemogočna kastna milica kdaj polovila? Tudi teh ne bo, ki so zdaj imeli nalogo povzročiti nasilje, ali pa bodo pokazali kakšne tri grešne kozle, ki tako in tako ne bodo nikoli obsojeni? Takrat je bilo pomembno, da se je diskreditiralo celotno mladino, in vaša zelo dobra znanka je pognala mladino na proteste, če ste morda pozabili?

Janša: "A ponedeljkovi sprva mirni protesti v Mariboru so se na podoben način izrodili v hudo nasilje. Ranjeni so bili protestniki in policisti, uničevala se je javna in zasebna lastnina. Škoda je mnogo večja kot med študentskimi protesti pred parlamentom. Kljub temu pa danes tisti, ki so študente takrat obsojali, tokratno nasilje opravičujejo, češ da ni bilo druge poti in da so bila prej uporabljena vsa druga sredstva. So bila res? Od kod kar naenkrat tako očitna dvojna merila?"

Odgovor OPS: Ni dvojnih meril, so samo merila, za kakšen namen potrebuješ nasilje. Pri študentskih izgredih je bil motiv diskreditirati slovensko mladino, ki razbija hram demokracije, zdaj pa je zlorabiti ljudi, da bo politika okrivljena za stanje in jo je treba z ulico zamenjati z novo, da bi imel zlorabljen narod boljši občutek. Nič ni naključje v tej državi, niti to, da vi že desetletja napletate o stricih iz ozadja udbomafiji, nikoli pa niste sprejeli učinkovitih demokratičnih ukrepov, kot je na primer lustracijska zakonodaja, da bi končali to neprestano prekljanje levo desno. A zakaj je tako, smo vam že zgoraj zastavili konkretno vprašanje, ki terja jasen in nedvoumen odgovor.

Janša: "Cilj ne opravičuje sredstev. Pristajanje na to tezo pomeni somrak civilizacije. Slovenci imamo v svoji zgodovini tragično obdobje, ko je brezpravno nasilje dobilo domovinsko pravico, naša zemlja pa je od takrat prekrita s preko 600 množičnimi grobišči brezpravno pobitih ljudi. Je tokratno opravičevanje nasilja ukoreninjeno v tej zgodovinski travmi? V razglašanju pobojev za drugorazredno temo? Če da, potem je skrajni čas, da se zavemo, da drsimo proti robu novega družbenega prepada. Zato moramo narediti vse, da naše generacije ne bodo ponavljale napak svojih očetov. Pozivanje k nasilju, opravičevanje nasilja, hujskaška pristranskost v poročanju in komentiranju ne sodijo med dejanja, s katerimi lahko umirimo položaj. Med ta dejanja ne sodijo niti pozivi k zbiranju vedoč, da na sosednji spletni strani nekdo drug poziva udeležence, naj na to isto zborovanje prinesejo molotovke, eksploziv in granitne kocke. Najkasneje na tej točki je treba ustaviti konje, kajti vnaprej vemo, kaj se lahko zgodi. Vsi, ki to počnejo, prevzemajo neposredno odgovornost za morebitne tragične posledice takšnih socialnih eksplozivnih snovi."

Odgovor OPS: Se zdi, da nam napovedujte črno prihodnost in to tako, da bi izpadlo, da vi nimate s tem nič, če bo do tega prišlo?!? Ko zaradi katastrofalnega finančnega stanja, ki se vsak dan slabša, ko se prihodki zaradi sistematičnega uničevanja podjetij in splošne katastrofalne gospodarske politike in to od leta 1990 naprej na 50 let podlage, ne boste imeli drugega izhoda, kot zanetiti nasilje, da se na koncu tega uničevanja narod pobije kar med sabo.

Se sploh zavedate, kaj govorite? Ta hip, ko ste izustili tako nore besede, je jasno, da v skrajni sili, ko bo narod terjal neposredno odgovornost za povsem zavoženo situacijo, računate tudi na to možnost. Kdo je tisti, ki neti to, kar pravite, kdo je tisti, ki naj prevzame odgovornost za to, kar se je že zgodilo? Nimate SOVE, VOMA, špicljev na vsakem vogalu, da špijunirajo navadne smrtnike in prisluškovalnih naprav v vseh spalnicah sumljivih oseb za vaš zločinski sistem?!? Kdo se torej igra z narodom, če vi nimate nič s tem? Kaj to je kot tisto, ko razlagate, da niste vedeli, kaj se dogaja v naših bankah, da nimate pojma, kako je tekla nabava Patrij in podobno?!? Pa kaj res mislite, da smo vsi tako naivni in tudi butasti?Janša: "Nekateri so hoteli vladi podariti ure, češ da ji je čas potekel. Mogoče bi sami najprej pogledali nanje. Ta vlada je prisegla šele februarja letos in nihče ne more pričakovati, da lahko v tem času popolnoma obrnemo trende. Tudi takoj jutri še ne bo vse prav. Prva tri leta krize smo naredili premalo, ob tem pa smo podvojili naš javni dolg. Danes se lahko, in še to s težavo, zadolžujemo le še toliko, da lahko odplačujemo stare kredite. Streznitev v obliki menjave vlade je bila nujna in verjamem, da še pravočasna. Nova vlada je že v teh prvih mesecih mandata sprejela vse najpomembnejše ukrepe za izhod iz krize in za dolgoročno povečanje slovenske konkurenčnosti in s tem naše skupne blaginje. To, kar delamo, vodi ven iz krize, vendar mora biti tudi uveljavljeno. Blokade preko referendumskih zahtev, prelomljenih obljub opozicije in sedaj nasilja na ulicah zgolj poglabljajo krizo. Že šest mesecev tudi zaman čakamo na pozitiven odgovor na ponujeno roko sodelovanja opoziciji v okviru partnerstva za razvoj. Streznitev je potrebna v celotni politiki in tudi širše. Ne moremo trošiti več, kot ustvarimo."

Odgovor OPS: Vi ste svoje oddelali, saj ste narodu zategnili pas na predzadnjo luknjo, ko bodo vaši kredibilnejši nasledniki v kakšni obliki tehnične oblike po tej novi prevari skušali zategniti pas še do konca, pa ne okoli pasu, ampak okoli vratu. Kriza se bo začela odpravljati takoj, ko boste prisiljeni vsi vrniti pokradeno, saj natančno te milijarde manjkajo za zagon gospodarstva in vseh potencialov v tem pogledu, ki jih ima slovenski narod, ampak jih vi vsa ta leta sploh niste hoteli videti, kaj šele, da bi jih spodbudili in razvijali!

Vi ste se vsakokrat, da ste lahko vzdrževali zlagano zgodbo o uspehu na kredit, zadolževali na naš račun, a pretežno za financiranje enormne tekoče javne porabe, ki jo nobena države ne more financirati brez nenormalnega zadolževanja ali pa z visoko inflacijo. Kaj bi šele bilo, da bi imeli svojo tiskarno denarja? Ste mislili, da bo podaljšalo vašo agonijo sprejetje evra pa se zdaj to vrača kot bumerang. Ampak ste že domislili nov obvod, enormno tiskanje državnih obveznic. Res ste premeteni, v Ustavo bi pa pisali zlata pravila in druge neumnosti, ko vam je kapnilo še, da bi bilo dobro vzeti narodu še referendum. Vseskozi pa ste vedeli, da brez nadaljnjega zadolževanja lahko zaprete vse megalomanske institucije in urade takoj.


Janša: "Vsi verjamemo vestem, ki pravijo, da zaradi blokad in nasilja na grških ulicah iz te države bežijo tuji in domači investitorji. Kaj pa sporočajo slike izgredov, uničevanja in nasilja iz mariborskih in ljubljanskih ulic, ki so jih objavile tuje televizije? Že tako zahtevno prepričevanje vlagateljev, naj investirajo v Slovenijo in odpirajo nova delovna mesta, postaja misija nemogoče. Največjo škodo bodo spet utrpeli tisti, ki zaman iščejo delo. In mladi, ki končujejo študij, dela zanje pa ni."

Odgovor OPS: V našo lepo deželo ni in ne bo nobenih investicij, dokler bo tukaj vladala kleptomansko nepotistično klientelistična  logika, ko so še tisti, ki so tukaj bili, ugotovili, da imajo opravka z organizirano roparsko tolpo, za katero veljajo samo pravila divjega zahoda!!! Misija nemogoče je to, da ne razumete, da ste zavozili in bo treba spakirati kufre, da si rešite glave, ko bo narod dokončno dojel, kaj ste mu storili!Janša: "Spoštovani!
Smo v resnih razmerah, a nobene potrebe ni, da obupamo nad sabo. Imamo vse potenciale, da sami izidemo iz krize. Po dolgih stoletjih smo sami svoj gospodar na svoji zemlji. Iz evropskega proračuna dobivamo znatno več kot vanj vplačujemo. Samo od nas je odvisno, kaj bo z nami v prihodnje. Nobenega zunanjega sovražnika ni. Sami se moramo dogovoriti. Uspešno dogovarjanje o pokojninski reformi in soglasni sprejem zakona v drugem branju naj bosta zgled tudi za prihodnje podobne korake."

Odgovor OPS: Hiša se podira zaradi gnilih temeljev, vi bi pa barvali okvirje oken in podboje vrat. Prav zaradi vašega neznanja, nesposobnosti, korupcije, klientelizma, nepotizma in popolnoma abotnih odločitev se nismo nikoli osamosvojili, da bi postali tudi suvereni in neodvisni.

Ravno tukaj je vaš zločin nad slovenskim narodom najhujši, ko ste nas zaradi vašega povzpetništva, ker niste dali možnosti pametnejšim, spravili po odcepitvi od bivše države, kaj drugega ni bilo, spravili v še večjo odvisnost od tujega denarja, tuje energije, kot tudi od tuje hrane. O kakšnem gospodarju na svoji zemlji govorite, ko nas prodajate kot staro pocestnico za majhen denar, in bomo že jutri, če hitro ne spakirate, dobili rubežnike na vrata, saj smo mi poroki za vse te kredite, ki jih slovensko uničeno gospodarstvo in mi davkoplačevalci sploh ne moremo več plačevati?!?? Kaj se sploh še greste??? Nadaljujete Hitlerjansko delo. Preberite si TUKAJ, da boste vedeli, pri čem sodelujte in kaj v resnici počnete.

Paul Joseph Goebbels

Janša: "Slovenci smo doslej v resnih razmerah že nekajkrat dokazali, da znamo stopiti skupaj, pa tudi, da nismo naivni. Če se nam je mnogim po prvem krogu predsedniških volitev še zdelo, da se na volitve v drugem krogu ne splača, ker ni izbire, so danes razmere povsem drugačne.  Na volitve bomo šli ne samo zaradi podpore enemu od kandidatov, ampak tudi zato, da z udeležbo glasujemo za spremembe in proti nasilju. Proti nasilju in kaosu, ki sta največja sovražnika svobode in pravičnosti. Kajti za svobodo in pravičnost gre. Za svobodo, ki sta jo prinesli osamosvojitev in demokratizacija Slovenije. In za obet pravičnosti, ki si ga ne bomo pustili vzeti. Želimo živeti v samostojni, svobodni in pravični državi slovenskega naroda, brez političnih stricev, brez strahu in brez nasilja."

Predsednik Vlade RS
Janez Janša

Odgovor OPS: Nihče od obeh kandidatov ne more uvajati nobenih sprememb, s katerimkoli se nadaljuje pot v pogubo, a tega ne bomo dovolili, ker je res že skrajni čas, da se resnično Osvobodimo in Preporodimo Slovenke in Slovenci in Slovenija, kar smo hoteli že leta 1990, a ste nas hudo pretentali oziroma prevarali in onemogočili naš normalen in uspešen razvoj. Osel gre samo enkrat na led in velikim kreatorjem tokrat ne bo uspel veliki met nove prerazporeditve, ampak končanje agonije, ki ste si jo pravzaprav začeli podajševati leta 1990 z novo udbokomunistično prevaro.

Če hočete resnično narediti končno tudi kaj dobrega ZA TA NAROD, pospešite sprejemanje Zakona OPS in se vsaj na koncu poslovite častno, ko boste potem tudi sami delili usodo večine deprivilegiranih državljank in državljanov, ki imamo tukaj po Ustavi in zakonih zagotovljene vse pravice (le da se te velikokrat ne izpolnjujejo s strani oblasti) in dolžnosti, kot tudi odgovarjamo pred zakonom, za razliko od vas privilegirancev, za vsa svoja pretekla dejanja. K temu dejanju pospešitve sprejemanja Zakona OPS pa spodbudite še vso ostalo tovarišijo.

Ekipa OPS

facebobok skupina TUKAJ

 

DELUJTE, SODELUJTE IN UKREPAJTE ZA OSVOBODITEV, OČIŠČENJE IN PREPOROD SLOVENIJE!

 

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 277 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?