Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Tale zgodba se vleče nekaj mesecev. Po svoje je nepomembna, za koga tudi obrobna, pa vendar je kot lakmusov papir jasen pokazatelj nečesa…Da je prav zaradi takih in podobnih dogodkov ter oseb na nekih javnih funkcijah dežela Slovenija v stanju kakršno pač je.

V konkretnem primeru omenjeni zavod nosi še ime Ivana Cankarja, ki je bil izrazit borec za Slovenstvo. Naj govori kar elektronsko dopisovanje samo:

16.7.2012 ob 10:17

»Spoštovani g. Koprivec!

Kot veste, sem lani oktobra na Vrhniki v coni Pod Hruševco odprla zanimiv studio, in sicer s ponudbo izdelkov slovenske domače in umetnostne obrti, poudarek je na izdelkih, primernih za darila za vse priložnosti, pa nekaj spominkov se tudi najde.

Na Vas se obračam z vprašanjem, ki sem ga pred časom postavila gospe Zakrajšek, in sicer ali bi bilo možno na vaši spletni strani dodati povezavo na mojo spletno stran, saj namreč glede na ponudbo prispevam k turistični ponudbi kraja. Njen odgovor je bil naslednji:

»Na spletni strani se Zavod Ivana Cankarja Vrhnika predstavlja z dejavnostmi, ki jih izvaja sam, to so kultura, šport, turizem in vzdrževanje objektov (predvidevam, da imate v mislih te "rubrike") in tu žal ne moremo predstavljati ostalih. Kolikor pa sem seznanjena, vaše aktivnosti redno objavljamo v mesečnem koledarju dogodkov in jih bomo tudi v prihodnje.«

Na to temo sem ji ponovno pisala pred kratkim, a odgovora nisem prejela. Medtem časom sem namreč še enkrat pregledala vaše spletne strani in opazila, da se je na vaši strani med gostilnami znašla tudi kitajska restavracija.

Z veseljem bi se v zvezi s tem oglasila pri vas osebno.

Vnaprej se zahvaljujem za prijazen odgovor in ponovno ste vabljeni na ogled našega studia in ponudbe.

Lep pozdrav

Andreja Repše«

Na to pismo nisem dobila odgovora, zato sem poslala še enkrat, in sicer 30.07.2012 ob 12:45.

»Spoštovani gospod Koprivec,

Ponovno Vam pišem, spodaj posredujem sporočilo, ki sem ga poslala gospe Zakrajšek dvakrat, a do danes odgovora nisem prejela nobenega. Je mar gospa Zakrajšek na dopustu od konca junija? Tudi če je (upam sicer, da ne) na bolniški, se mi zdi, da bi bilo lepo in normalno, da bi nekdo drug prevzel del njenih dolžnosti, ali vsaj pričakovala bi, da bi nekdo odgovoril nekaj približno takega: Oprostite, odgovore boste prejeli v avgustu.

Posredujem Vam še enkrat tudi sporočilo, namenjeno Vam, poslano je bilo 16. julija ob 10.17h:…«

Na to pismo se je g. Koprivec še istega dne, 30.07.2012 ob 13:35; odzval z naslednjim odgovorom:

»Pozdravljeni.

Najprej se Vam moram iskreno opravičiti, da še niste prejeli odgovora. Res je. Gospa Zakrajšek je na bolniški že od 7. maja zaradi…(brisano, ker se mi ne zdi primerno objavljati podrobnosti). Sam pa sem se vrnil z dopusta prejšnji teden in sem očitno Vašo pošto spregledal, za kar se Vam opravičujem.

Bil bi vesel, če se oglasite pri nas in tudi sam si bom, takoj ko mi bo čas dopuščal oglasil pri Vas. Pri naši spletni strani pa je tako, da je malce težava, saj nismo predvideli raznih trgovin in storitev. Kar pa se mi niti ne zdi slaba ideja, a potrebna bi bila neka selekcija, kaj gre gor in kaj ne. Predlagam, da se enkrat v teh dneh oglasite pri meni, kjer bi še bolj precizirala Vaše želje in ideje ter jih uskladila z našimi možnostmi. Vsekakor – dobrodošli.

Lep pozdrav in vse dobro.

Boštjan Koprivec – direktor«

Na to pismo sem se odzvala s telefonskim klicem takoj po prejemu sporočila. Dogovorila sva se za sestanek, žal pa se je naš jutranji načrt na dan dogovorjenega obiska nenadoma spremenil, in sem sestanek morala odpovedati. Ko pa sem zadevo bolj premislila, sem ugotovila, da pravzaprav nimam časa sestankovati, saj ne gre za zahtevno zadevo niti tako niti s tehničnega vidika, stvari so bile izražene jasno, pa tudi časa resnično nisem imela.

Tako sem 8. avgusta 2012 ob 9:11 poslala naslednje sporočilo:

»Spoštovani gospod Koprivec,

Kot mi trenutno kaže, se še nekaj časa ne bom mogla oglasiti pri Vas. Zato bi Vam kar napisala, kaj si jaz predstavljam oz. želim v zvezi s spletno stranjo Zavoda Ivana Cankarja.

Prav nobenih posebnih zahtev nimam. Če na strani objavite podatke Studia Zlata ptica v takšni obliki kot so podatki za gostilne (med katerimi je tudi kitajska restavracija), bo čisto v redu. Zaradi tega ni potrebna nobena nadgradnja strani ali kaj podobnega. Prepričana sem, da to ne bo prezahtevno.

Druga zadeva, ki me zanima, pa je vprašanje o sejmu, katerega sem naslovila na gospo Zakrajšek – kopiram sporočilo:

»Spoštovana gospa Zakrajšek,

lepo pozdravljena. Obračam se na vas, čeprav ne vem, ali ste točno prava oseba ali ne za moje vprašanje oz. mnenje.

V petek smo si ogledali sejem na Stari cesti. Bilo je kar v redu, čeprav mnogo premalo, kar bi bilo lahko, če bi bile razmere drugačne - s tem mislim splošne razmere, finančne razmere, razmere odnosa do teh dejavnosti, itd. Če sejem primerjam s Florijanovim sejmom v Trzinu 15. maja letos, je bilo pohvalno - Florijanov je bil izrazito porazen.

Zmotila pa me je ena zadeva, in sicer ko smo stopili na Staro cesto, je bila prva "stojnica" iz Peruja z glasno glasbo, ki je odmevala vse do druge strani Stare ceste, kjer je bil oder. Zanima me, ali je to vsakoletna praksa? Sprašujem se, kako je to sploh mogoče...Nič nimam proti takim glasbenikom in prodajalcem, ampak mislim, da to ne sodi na tak sejem, ker potem to ni sejem domače in umetnostne obrti, pač pa kar en sejem. Česarkoli. Začudena sem bila tudi nad stojnico Spara - ali to tudi sodi med domačo in umetnostno obrt? Kulinarika ja, ampak jaz si predstavljam na drugačen način. Sejem se mi je zdel zaradi teh "kiksov" razvrednoten.

Stojničarji so mi potarnali, da je obiska kar veliko, kupcev pa nič. Ali ima potem smisel organizirati sejem? Ljudje se sicer predstavijo, ampak če ljudje ne kupujejo na sejmu, ko so ponavadi sejemske cene, po mojem mnenju ne kupujejo niti kasneje, čeprav morda poberejo vse kontakte, vizitke, zloženke ipd. Kakšen namen ima potem ta sejem?

Gospa Zakrajšek, kot rečeno, ne vem, ali sem se obrnila na pravo osebo ali ne, o vas imam samo pozitivno mnenje, zato sem se na vas obrnila s svojimi razmišljanji. Kam bodo padla, ne vem, moja dolžnost in tudi moja vest mi narekuje, da je pač treba povedati, kar mislim.

V bližnji prihodnosti bi se oglasila pri vas glede spominka Vrhnike. Prosim, sporočite, kdaj boste odsotna.

Hvala za prijazen odgovor.

Lep dan vam želim!

Lep pozdrav

Andreja Repše«

 

Gospa Zakrajšek mi je na moja vprašanja odgovorila, od g. Koprivca pa do danes o takratnem sejmu nimam nobenega mnenja.

In tudi na vprašanje o uvrstitvi mojega studia na spletno stran ZIC-a ni odgovoril.

Meni pač ne dajo miru stvari, ki me žulijo. In sem mu pisala ponovno, dne 19. novembra 2012 ob 9:52:

»Spoštovani g. Koprivec,

Ponovno se obračam na vas z istim vprašanjem oz. željo, kot sem vam napisala v svojem zadnjem sporočilu z dne 8. avgust 2012 ob 9:11, na katerega nisem prejela vašega odgovora.

Kot mi trenutno kaže, se še nekaj časa ne bom mogla oglasiti pri Vas. Zato bi Vam kar napisala, kaj si jaz predstavljam oz. želim v zvezi s spletno stranjo Zavoda Ivana Cankarja.

Prav nobenih posebnih zahtev nimam. Če na strani objavite podatke Studia Zlata ptica v takšni obliki kot so podatki za gostilne (med katerimi je tudi kitajska restavracija), bo čisto v redu. Zaradi tega ni potrebna nobena nadgradnja strani ali kaj podobnega. Prepričana sem, da to ne bo prezahtevno.

V upanju na Vaš bolj pozitiven odziv vas lepo pozdravljam,

Andreja Repše"

In njegov odgovor z dne 21.11. 2012 ob 10:30:

»Spoštovani.

Kot sem Vam že sporočil za enkrat nismo predvideli uvrstitev raznih trgovin in storitev, ker to zahteva svojo rubriko. Kot sem že napisal, je ob tem nujno razmisliti, katere storitve in trgovine v to rubriko uvrstiti in katere ne. Upam, da razumete, da vaša ponudba ne spada v rubriko GOSTINSKA PONUDBA, kjer je, logično, tudi kitajska restavracija kot ena izmed gostinskih ponudb na Vrhniki. Ko in če bomo uvrstili med podstrani tudi razne trgovine ali storitve, bomo zagotovo mednje umestili tudi vašo ponudbo.

Hvala za razumevanje in vse dobro.

Boštjan Koprivec – direktor"

In moj odgovor z dne 21.11.2012 ob 10:46

"Dober dan, gospod Koprivec,

To ni nobena zahtevnost. Jasno je, da moja ponudba ne spada v rubriko gostiln, tudi nisem niti pomislila, da bi Vi razumeli, da jo jaz želim uvrstiti med gostilne! Moja trgovina ni »razna« trgovina, pač pa je trgovina s posebnimi izdelki, ki so vezani in izhajajo iz naše kulturne dediščine – izdelki slovenske domače in umetnostne obrti, kar ni kar nekaj. Ker ste zavod za kulturo, turizem in šport, mi je toliko bolj nerazumljivo in nesprejemljivo, da tega ne razumete, ali pa se sprenevedate. Poleg tega nosi zavod ime Ivana Cankarja, kar je ob vsem tem žalostno. Pa oprostite, to je moj pogled. Da si kitajska restavracija lahko pridobi mesto na vaši strani, trgovina, ki ponuja kvalitetne izdelke, ki so tudi del turistične ponudbe, pa ne, je resnično najmanj pomilovanja vredno!

Lahko si pridete tudi pogledati mojo ponudbo, da se prepričate, bili ste že povabljeni večkrat, pa očitno ne najdete časa. Škoda. Morda bi morali pri sebi razmisliti, od kod pride denar za vaš osebni dohodek. Od davkoplačevalcev, med katerimi sem tudi jaz s svojo dejavnostjo.

Mislim, da je tole že zgodba, da se jo nekje objavi, saj kar je preveč, je preveč.

Tudi vam vse dobro in lep pozdrav

Andreja Repše«

Na to pismo še ni odgovora.

Še vedno mi ni jasno, zakaj cela znanost o tem, kako dodati eno rubriko na spletno stran…Veliko huje je pa to, da človek sploh ne ve, za kaj gre, saj govori o »raznih trgovinah in storitvah«. Gre za ponudbo izdelkov, ki jih lahko ponudimo domačemu ali tujemu gostu, saj so izdelki slovenske domače in umetnostne obrti! Ko smo studio odprli, smo na ZIC-u pustili nekaj letakov, ki so obležali na pultu. Češ, naj si vsak sam vzame, če želi. V enem letu je prišla ena gospa, katero so na ZIC-u usmerili k meni. Ja, to je zavod za kulturo, turizem in šport. Nevredno svojega imena. Po mojem mnenju in prepričanju bi človek, ki tam sedi za neko mesečno plačo, moral vsakomur, ki pride po karto za koncert ali kino predstavo ali karkoli drugega, dati v roke letak, to bi bilo profesionalno in gledanje na dolgi rok. Žal pa je tako, da večina ljudi, ki so na takih delovnih mestih, ne ve in niti ne razmišlja o tem, da mu jaz, moji dobavitelji (izdelovalci, rokodelci), podjetniki itd., omogočamo njegov osebni dohodek! In da se za svoj posel in uspeh maksimalno trudimo, medtem ko oni lahko sedijo tam ure in ure, sicer nekaj delajo, ampak njihov OD ni vezan na praktično nič.

Vrhnika, 26.11.2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentarjev 

 
#1 Stanislav Sivec 11:46 29-04-2013
Zavodi-za-kulturo-turizem-in-port-ter-podobne-institucije.....

To so zgolj uporabniki davkoplačevalsk ega denarja, kamor "parkirajo" odvečno delovno silo, ko se menjajo "Levi/Desnj".

Ali ljudstvo tega ne ve, ali pa ima intelektualne problene.....je zdaj vprašanje. Približno polovica je vedno zadovoljna, saj še vedno velja rek: "Nič hudega, če krade, samo, da je naš! ... Saj s plačo se pa res ne da živeti. Je treba še kaj zraven!"
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 107 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?