Liberalna anatomija

Društvo Liberalna akademija je dne 20.9.2012 organiziralo in izpeljalo javno tribuno na temo "Slovenija potrebuje politično alternativo". Na dogodek so bili vabljeni ugledni člani omenjenega društva in tudi več drugih raznih doktorjev znanosti. Vabilo je bilo objavljeno in na ogled postavljeno na spletni strani Liberalne akademije. Dogodka sem se glede na seznam povabljencev z velikimi pričakovanji osebno udeležil. V vabilu je z debelim tiskom izpostavljeno (retorično) vprašanje: „Kdo ima moč ustaviti z neoliberalizmom povezano desnico?“

Ker je dogodek organiziralo Društvo Liberalna akademija, lahko upravičeno sklepamo, da nikakor ne želijo problematizirati neoliberalizma, dokler je ta povezan z levico (!?!), problem je po njihovem torej le v desnici.

Pa pojdimo lepo po vrsti:

Poleg srenje uglednih mislecev slovenskega slovesa so bili k okrogli mizi oziroma na javno tribuno vabljeni tudi predstavniki nekaterih izbranih izvenparlamentarnih strank (DSD, TRS, LDS in Zares) ter, interesantno, podpredsednica Pozitivne Slovenije. Organizatorji srečanja niso pozabili pritegniti k dogodku niti predstavnikov mladih ljudi, ki jih bodo posledice dolgoletnega kaosa v Sloveniji še najbolj dolgotrajno zadele.

Agentura okrogle mize je bila razdeljena v dva okvirna sklopa. Prvi sklop je bil rezerviran za miselne bravure znanstvenikov, drugi sklop pa za izpovedi predstavnikov zgoraj navedenih strank. V prvem sklopu smo kot rečeno poskušali slediti izčrpnim predstavitvam pol ducata doktorjev znanosti. Ker je bil velik del avdience okitenih z znanstvenimi titulami, so vsaj oni verjetno razumeli, kaj sporočajo.

Dvomim pa, da so vsi prisotni razumeli sporočilo, ko je denimo dr. Miheljak spregovoril o Natu. Ali ko je dr. Rizman govoril o nacionalizmu in ko je dr. Vezjak govoril o levici v Sloveniji. Nisem dobil vtisa, da so govorci uspeli na razumljiv način prenesti želeno sporočilo do poslušalstva. Sicer pa to v Sloveniji že dolgo ni več nič posebnega. Moram pa reči, da sem pogrešal retorične spretnosti dr. Močnika, ki žal ni bil prisoten. Še najbližje se mu je mogoče približal stanovski kolega dr. Rizman, ko je npr. poudaril pomen politike kot orožja za doseganje ciljev...

Drugi sklop okrogle mize je bil namenjen političnim vitezom. V druščini uglednih etabliranih znanstvenikov niti niso želeli pokazati vseh svojih intelektualnih vrlin, saj niso bili na domačem terenu. Razen podpredsednice Pozitivne Slovenije Maše Kociper, ki se je s svojim političnim nastopom zavihtela med zvezde večera. A žal so učinki njenega vrhunskega nastopanja negativni za prihodnost Slovenije. Kot je v uvodu napovedala, niti ni pričakovala, da bo dobila priložnost za besedo (da naj bi to držalo, je nakazal tudi predsednik liberalne akademije dr. Darko Štrajn – ko ji je na precej prisiljeno delujoč kavalirski način podelil besedo).

V povsem nepričakovani priložnosti za besedo smo poslušali v političnem in obče človeškem smislu ganljiv nastop, s čimer je prekosila vse prisotne viteze. V vrhunskem triptihu je izkazala skrb za prihodnost... svojega otroka. Kot skrbni materi ji to nikakor ne gre zameriti, vendar politično parlamentarni oder pač ne sme biti področje za take cenene ekshibicije.

Teatralno in retorično je uspešno zakrinkala, da je le del elite, trenutno usidrane v Pozitivni Sloveniji, ki nikakor ne more prinesti pozitivnih sprememb. In ker so to dejstvo nekateri govorci jasno nakazali na javni tribuni, je ga. Maša Kociper vrnila udarec in se je lotila diskreditacije nekaterih predstavnikov izvenparlamentarnih strank z očitkom, da so bili nekoč del potopljene barke LDS. Očitno je gospa pozorno prisluhnila dr. Rizmanu in pograbila pravico do besede v smislu politike kot orožja, kar je še dodatno snelo že tako iztirjeno razpravo dokončno s tečajev iskanja izhoda iz krize.

Iz tega suličenja sta bila izvzeti le dve izvenparlamentarni stranki, ki morebiti s svojo agendo predstavljata vsak svojo plat verjetno prave dinamično razmišljujoče levice. Seveda pravo levičarstvo v parlamentu zaman pričakujemo že vse od prvih svobodnih večstrankarskih volitev. Razen, če kot levico razumemo samooklicane leve parlamentarne stranke, ki via facti prisegajo na tezo, da neoliberalni kapitalizem lahko koeksistira v socialni državi.

Seveda ne more, saj so v neoliberalizmu temeljne vrednote prosta pot kapitalu in finančnim vragolijam vseh oblik, medtem ko so v socialni državi temeljne vrednote delo, znanje in znosno življenjsko okolje. Ja, v taki državi živimo!?

Po triurnem liberalnem maratonu se je ob zaključku, v fotofinišu na prvo govorniško mesto in pod sam soj luči prebil Blaž Šteblaj. To je tisti predstavnik mladih sil, ki je izbruhnil, da: "kaj pa mi, mladi? Čisto ste pozabili na nas, kot pomembno politično opcijo". Hecno, prav ta izbruh kaže na nebogljenost in pod materino suknjo zavlečenih mladičev, ki čakajo, da se sesek sam skloni do njih in jih nepotistično zaposli in financira.

Nekoliko nespretno mu je dr. Štrajn odgovoril, da je on sam v mladih letih aktivizem izvajal na ulici. Šteblaj mu je pojasnil, da ko so nazadnje želeli vstopiti v parlament, je bil ta razbit. S tem se je v splošnem vrvenju javna tribuna do konca razpustila.

Naj povzamem bistvene sporočilne paradokse iz pričujoče javne tribune:

1. Ime liberalna akademija: že samo vabilo, kot celotna razprava, je utemeljila neoliberalizem kot škodljiv koncept. Nihče se ni drznil spotakniti v samo doktrino Liberalne akademije, ki je napadala (neo)liberalizem, čeprav se (še vedno) pretvarja, da sloni na liberalizmu in z znanstvenim aparatom povezuje nezdružljive koncepte v umotvor „levosredinska opcija“.

2. Vloga demokracije v kapitalizmu oziroma neoliberalnem kapitalizmu ali globalnem neoliberalnem fašizmu: kapitalizem ne potrebuje demokracije, demokracija predstavlja kvečjemu oviro. Vsakdanjost to več kot očitno dokazuje. Predstavniška demokracija služi kot predstava, vsa oblast je v resnici v rokah bogatuške »octopussy-power« elite.

3. Teroristična organizacija NATO: tukaj je ena od rešitev za pokritje izropane državne blagajne. Nato doktrina ne zagotavlja nikakršne obrambe naše države, ravno obratno, vključenost v Nato nas ogroža. Poleg tega članstvo pomeni trošenje neslutenih miljonov € in grozljivo drage turistične ekspedicije v Afganistan. Za neuporabno orožje potrošimo ogromno, ne samo tistih 3% BDP. Menda ja kdo ne verjame v to, da so nakupi orožja nekaj, kar lahko poteka transparentno?!?

4. Levo-desne vlade: ob aktualni fašistično-neoliberalni vladi smo v resnici ves čas imeli, v najboljšem primeru, desnosredinske vlade. Napačna ni niti trditev, da so bile to kratkomalo desno-konservativne vlade. Levosredinske ali leve vlade v vseh 21-ih letih nismo nikoli imeli. Čudim se sprenevedanju (ne samo politikov, tudi mnogih znanstvenikov), ki razpravljajo o nekih levih ali levosredinskih vladah pred letom 2004, in ki poudarjajo mračnost Rodovitnega, Janševega obdobja in je zdaj ta "princ teme" glavni krivec za vse. Kot da bi zares pričakovali, da bo z odhodom Janše spet vse lepo, kot ob zamahu s čarobno palico.

Recimo, ali je Janša kriv IZBRISA VEČ 10.000 ljudi? Lahko mu očitamo sicer, da je to toleriral in nenazadnje prekosil svoje (levičarske? lepo vas prosim) učitelje, ko se z nepopisno aroganco izogiba rešitvi problema. Nas je on spravil v NATO? Izpeljava je podobna, kot pri prejšnjem pomisleku. Pravzaprav taka izpeljava velja za sleherni očitek Janši in tako lahko ugotovimo edino to, da imamo problem drugje. Slavni Ivan (za prijatelje Janez) je lahko kot svojevrsten fenomen zgolj rezultat in nikakor ne vir problemov!

5. Somrak socialne države: čas je, da končno in resnično pljunemo resnici v oči (kot so nam sporočali Buldožerji v brezskrbnem pionirskem obdobju) in se uzremo v našo „knjigo vseh knjig“, Ustavo. V Preambuli Ustave RS je zapisano, da smo socialna država. Ob strmem dvigu BDP in splošne storilnosti v „osvobojeni“ Sloveniji strmo upadajo socialne pravice, dohodki delavcev in s tem kupna moč.

Poleg tega je v Ustavi zapisanega marsikaj, kar je zvodenelo istočasno kot so tiskarske stroje zagnali. To pomeni, da že vseh dvajset let vsi skupaj kršimo lastno Ustavo in nikakor ne samo nek "temačni" nebodigatreba. Vsi mi smo Janša, kot nam to sporočajo tudi tisti trije umetniki Janez Janša, Janez Janša in Janez Janša. In ko sem v preteklem tednu na mednarodnem posvetu, ki ga je organizirala Umanotera, videl njihov "emblem“ z opico, ki si zatiska oči, je bila asociacija na dlani.

6. Ali je dvajsetletni obrambovsko-ksenofobni fašizem v Sloveniji dosegel zgornjo kulminacijo? Ali lahko začnemo upati na obnovo skoraj povsem razrušene socialne države? Seveda. Le da se samo od sebe ne bo nič zgodilo. Čas je za konsolidacijo leve politične opcije znotraj izvenparlamentarnih DSD, TRS, SEM (slednjo so liberalni akademiki pričakovano zignorirali - morda zato, ker niso imeli urejenih klančin!?) ali v kaki četrti, denimo, novoustanovljeni stranki.

Možno je sicer tudi drugačno politično udejstvovanje, bodisi na ulici z "granitnimi kockami“ ali v "civilnih iniciativah", vendar pri tem ni mogoče pričakovati kakih učinkov, v dvajsetih letih za večino prebivalstva pač ni bilo pričakovanih rezultatov.

Kaj imamo torej v parlamentu? Večina izvoljenih predstavnikov ljudstva postavlja lastne koristi daleč na prvo mesto. Da dosežejo njihove lastne potrebe prvo mesto, so se na prvem mestu sposobni odreči vsakršne nedolžnosti. Celo javno se je večkrat kakim politikom zareklo in so razkrili svoj resnični motiv. Denimo tudi kot tisti: "v politiko sem vstopil-a, ker mi ni vseeno za prihodnost mojega trenutno nezaposlenega otroka".

Da ne govorimo o traparijah akademskih lopovov, ki v zameno za razkritje ponarejenih spričeval ali kakih drugih akademskih tekstov prejmejo najvišji parlamentarni status neodvisnih poslancev. Da niti ne omenjam vseh ostalih nebuloz, od tega, da nam politiki s čolnom masla na glavi bluzijo, kako smo vsi v istem čolnu. Ali pa tista o prenizki ceni solate, kot o dokazu nesposobnosti nekdanjega kandidata za premierja. Kakšna solata!? Seveda ne pravijo zastonj, da ima ljudstvo take politike, kakršni so oni sami - to je: kakršne si zaslužijo.

Robert Ivanc
rad-nik (beri: prostovoljni delavec)

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 59 gostov .
AKTUALNO

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?