Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev DANIJEV ZA(S)KLAD - ZAKAJ JE MORAL UMRETI KOMAJ 26 LETNI MLADENIČ, UMETNIŠKI USTVARJALEC, UPORNIK ZOPER DRŽAVNI KRIMINAL, DANIJEL SPASOJEVIĆ???

DANIJEV ZA(S)KLAD - ZAKAJ JE MORAL UMRETI KOMAJ 26 LETNI MLADENIČ, UMETNIŠKI USTVARJALEC, UPORNIK ZOPER DRŽAVNI KRIMINAL, DANIJEL SPASOJEVIĆ???

 

dany.jpg - 6.09 Kb

DANI ŽIVI!!!
Primer DANIJEL SPASOJEVIĆ

PREVERJENO: DO DANES, 6. OKTOBRA 2012, ŠE NIHČE OD KRIMINALISTOV NI PRIŠEL ALI POKLICAL DANIJELOVIH SVOJCEV, DA BI ZBRAL INFORMACIJE V NAMEN KRIMINALISTIČNE PREISKAVE. TO ZA NJIH NI POMEMBNO.

Tudi novinarjev še vedno ni blizu te krute zgodbe. Še črnokronistov nenadna smrt mladega fanta, ki je bil prisilno, proti njegovi volji hospitaliziran, dne 13. septembra, umrl pa je nenavadno nekaj dni zatem, po uradnih podatkih 17. septembra, ne zanima. Jih ne sme zanimati. Niso dobili dovoljenja oz. navodil od svojih nadrejenih. Sumi, ki jih v naslednjih vrsticah navajamo, kažejo na to, da je bil Danijel umorjen, kar potrjuje tudi dejstvo, da novinarji niso smeli skočiti pokonci.

Skočili so takrat, ko je iskal prostor zase, in sicer so nekateri pripomogli k njegovi diskreditaciji in ga prikazali kot nehvaležnega nergača, ki izkorišča svojo bolezen za izsiljevanje. Vsi tisti, ki ste ga na ta način prikazovali, se ne zavedate, da se lahko prav vam zgodi, da ostanete na vozičku kot težki invalidi! Vse se vrača, vse se plača, je star rek, in tudi k vam bo enkrat prišel obračun…

Dani se je v sredo, 12. septembra 2012, še popolnoma normalno z vozičkom gibal po celjskih ulicah, njegovo zdravstveno stanje je bilo v redu. Prvi poskus hospitalizacije se je zgodil v sredo, 12. septembra 2012, in ni uspel, in sicer zaradi g. Ladislava Trohe. V četrtek, 13. septembra 2012, pa so poskusili ponovno in ga nasilno hospitalizirali v Bolnišnico Vojnik. Proti njegovi volji so ga rablji kaste odvlekli od njegove mame, niso mu pustili vzeti telefona s seboj, niti se niso pozanimali, ali in katera zdravila jemlje in kako.

Vsem v vrsti odgovornih za smrt mladega Danijela Spasojevića postavljamo vrsto vprašanj:

Prvo vprašanje: KAKO LAHKO ZAVOD ZA SOCIALNO DELO PODA PREDLOG ZA PRISILNO HOSPITALIZACIJO NORMALNEGA ČLOVEKA, KI JE ZGOLJ IZRAŽAL SVOJE NESTRINJANJE S SISTEMOM, KI MU NI OMOGOČAL, NITI NJEMU, NITI MNOGIM DRUGIM, DOSTOJNEGA, ČLOVEKA VREDNEGA ŽVILJENJA???

Prisilna hospitalizacija za do 2 meseca je bila odrejena s strani Okrajnega sodišča v Celju, ki jo je odredila gospa IRENA PEER. Seveda s pravnim podukom, da pritožba ne zadrži izvršitve sklepa, podati pa jo je treba v treh (3) dneh. Danijelu so po uradni dolžnosti odredili odvetnika Marka Cuka iz Zreč (ZAKAJ IZ ZREČ???), ki pa na predlog Centra za socialno delo sodišču za prisilno hospitalizacijo ni podal pisne pritožbe, je še zapisano v NEBULOZNEM Sklepu sodišča Pr49/2012.

Drugo vprašanje: Kaj je ta človek – odvetnik počel??? Kaj se je šel, da ni branil nemočne osebe?!?

Tudi Vi ga imate zdaj na vesti, gospod Cuk!
Na predlog Zavoda za socialno delo ni bilo pritožbe, kot tudi ne na aboten sklep, ki je odrejal prisilno zdravljenje na zaprtem posebnem oddelku psihiatrične bolnišnice v Vojniku pri Celju. Če bi bila izdana  sodba in bi veljala že njena pravnomočnost, iz katere bi izhajalo, da je obsojencu zaradi nekega kaznivega dejanja namesto zaporne kazni določeno psihiatrično zdravljenje, bi bilo še nekako razumljivo, da človeka na silo privedejo na »prestajanje kazni«.

Nekakšen sklep, poln zlonamernih laži in natolcevanj, ko je to samo ena plat medalje, saj oklevetani ni mogel laži negirati in navajati prič, ki bi spodbile zlonamerne laži za to motiviranih igralcev,  pač ne more šteti, da na podlagi tega skrpucala človeka ugrabijo in ga prislno hospitalizirajo na zaprti oddelek psihiatrične bolnišnice. Na to pri polni zavesti in odgovornosti noben človek ne more pristati.

Tudi ocene, po uradni dolžnosti postavljenega (s strani koga že?) nekakšnega izvedenca psihiatrične stroke (berite stroke v službi zločinskega režima), kako se je Dani precenjeval in ne vemo, kaj še vse, samo pove, da je vsakdo, ki si upa in si drzne povedati resnico skorumpirani sodrgi, že abnormalen in se precenjuje. Treba ga je spraviti v območje med druge pohlevne ovčice. To je značilno za totalitarne režime, ko so vse, kar je štrlelo iz povprečja, porezali, onemogočili. To se pri nas nadaljuje ves čas tudi po letu 1990 z nezmanjšano močjo.

dani3.jpg - 7.39 Kb

Kot rečeno, so v tem morilskem sklepu domnevnega sodišča, ki naj bi sodilo v imenu ljudstva in v korist poštenih ljudi, kar je Danijel nedvomno bil, naštete grozovite laži, saj je popolnoma jasno, da  so si organi kaste in drugi, ki jim je bil Dani trn v peti, izmišljali vse, le da bi mu škodili, saj je nekdo zelo dobro vedel, kaj vse morajo našteti, da je storil, da bi zadostili zakonskim tako in tako napačnim podlagam, ker si je želel, da ga utišajo.

V tem primeru je Center za socialno delo, ki v več kot letu dni ni zmogel najti ustrezne oskrbe za tako aktivnega človeka tam, kjer je predlagal in si želel, izdal odredbo prisilne hospitalizacije in »zdravljenje« in to človeka, ki je bil mentalno popolnoma čil in zdrav!!! To je nedopustno, nezaslišano, nemoralno in fašistoidno.

Namesto ustrezne pomoči (zagotovitev ustrezne namestitve in osebne asistence) so Danija strpali v umobolnico in očitno načrtno povzročili njegovo smrt. To bomo dokazali.
Danijel je bil torej prisilno, protizakonsko, protiustavno hospitaliziran v četrtek, 13. septembra 2012 na zaprti oddelek psihiatrične morilnice v Vojniku.

Tretje vprašanje: Zakaj so Danijelu odvzeli možnost kontaktiranja z zunanjim svetom in koga so mu postavili za njegovega varuha pravic, ker je bil prisilno hospitaliziran na zaprti oddelek psihiatrije in po zakonu to vsakomur pripada?

Naj se ne trudijo zdaj za nazaj urejati in določati osebo, ki bo lagala, da je bilo vse v redu, ker imamo povsem zanesljive informacije in priče, da mu te pravice niso omogočili. 

Četrto vprašanje: Kdo je Danija »zdravil« na psihiatriji???  S kakšno terapijo? Kakšna je bila ugotovljena diagnoza ob prisilni hospitalizaciji??? Zagotovo je za bolnega človeka postavljena diagnoza in tudi ustrezna terapija, mar ne???  

Pripravite odgovore in ne trudite se prirejati resnice, ker imamo že ves vsaj ključni material v rokah, ker niso vsi ljudje tako pokvarjeni, da nam ne bi dali resničnih informacij in materialnih dokazov. 

V petek, 14. septembra 2012, je šla mati na prvi obisk, ko je našla svojega sina omotičnega in umirjenega, kar je bilo za Danijela v normalnem stanju popolnoma nemogoče. Tožil je, da je žejen in zaželel si je kave, ki pa je ni dočakal, ker je prej zaspal, in mati je odšla domov. Prej je še povedal, da se je uprl z gladovno stavko in z verbalnimi napadi zoper vakogar od osebja, ki se mu je približal. Kdo se ne bi, če bi bil proti njegovi volji in pri polni zavesti ugrabljen in zaprt na posebni zaprti oddelek psihiatrične klinike?!? 

Peto vprašanje: Kdo je bil postavljen za njegovega osebnega zdravnika, ko je najavil gladovno stavko?  

Na obisk je prišla njegova mama spet v soboto, 15. septembra, a Danijela ni bilo tam! Nihče je ni obvestil, kaj se zgodilo (berite »kaj so storili«) in da je premeščen na kliniko v Celje. V bolnišnici Vojnik so ji povedali, da se je Danijelovo stanje pač nenadoma poslabšalo in da so ga zaradi tega prepeljali na intenzivno nego v Celje. Tam ga je obiskala za kratek čas, ko je ležal negiben. Potem, ko matere ni bilo več, se mu je stanje menda izboljšalo in so ga peljali nazaj v bolnišnico Vojnik, kjer je očitno dobil še eno dozo nečesa, in zgodba se je ponovila.

V nedeljo je padel v komo in prepeljan je bil v kliniko v Celje. Zaradi padca v komo so odredili 24-urno priključitev na aparate, ki naj bi jih po tem času odklopili, da bi videli njegovo odzivanje. Aparate so po 24 urah, ne da bi o tem obvestili svojce, izključili.

Šesto vprašanje: Katero zdravilo in v kakšnem odmerku so mu dali? So pregledali najprej kartoteko, njegovo stalno terapijo zdravil?? Kdaj je padel v komo, kdo mu je nudil prvo pomoč, reanimacijo, koliko časa, koliko je prejel adrenalina?

Sedmo vprašanje:
Ali so izvedli postopek detoksifikacije, razstrupljanja na aktivno oglje?

Osmo vprašanje: KAKO SE JE ZGODIL KOLAPS, KO SO GA MORALI OŽIVLJATI, PRIKLJUČITI NA APARATE? Kdaj je bil prepeljan v celjsko bolnišnico, kdaj vrnjen v Vojnik, v kakšen stanju in kdaj je spet prišlo do kolapsa in kdaj je bil znova prepeljan v celjsko bolnišnico? Ure, minute, kdo, kaj, ZAKAJ???

Mati in njen brat, Danijelov stric, sta bila na obisku v nedeljo, 16. septembra 2012. Zdravniški tehnik je materi predlagal predlagal, naj Danijeve osebne stvari kar vzame s seboj, češ Danija tako ali tako ne bo več domov…Upanje svojcem ostaja do zadnjega in to »priporočilo« omenjene osebe kaže samo na to, da je človek brez vez in poznanstev nebodigatreba, ki je vsem njim v breme in »slaba vest«.

V ponedeljek, 17. septembra 2012, so nekaj minut pred 04. uro zjutraj aparate izključili, kljub oživljanju (če so ga sploh v resnici izvedli!?) pa Danija niso mogli več obuditi. Dokončna smrt je bila zabeležena ob 03.55 uri.

Deveto vprašanje: KAKO LAHKO NEKDO KAR IZKLJUČI APARATURE IN DOLOČI, ALI BO ČLOVEK ŽIVEL ALI NE, OB TEM IZKLJUČI CELO MNENJE IN DOVOLJENJE SVOJCEV??? ZAKAJ SO APARATE IZKLJUČILI MALO PRED 04. uro ZJUTRAJ, NE DA BI O TEM OBVESTILI VSAJ MAMO???

POZNANIH JE VELIKO PRIMEROV, KO SO LJUDJE OSTALI V KOMI, PRIKLJUČENI NA APARATE, ŽIVELI TUDI PO DESETLETJE IN VEČ, KER SVOJCI NISO DOVOLILI ODKLJUČITVE APARATUR, EN PRIMER JE BIL NEDAVNO OBJAVLJEN V TEDNIKU – ŽENSKA, KI JE PO AVTOMOBILSKI NESREČI POSTALA TAKOREKOČ RASTLINA, NEGUJE JO MOŽ ŽE VEČ KOT 10 LET, KER ŠE VEDNO VERJAME, DA BO PRIŠEL DAN, KO BO »OŽIVELA«…
DANIJEVO MAMO SO O SMRTI SINA OBVESTILI ŠELE NEKAJ MINUT ČEZ 11. uro!!! Naj pride urediti formalnosti…

Za sredo, 19. septembra 2012, je bila odrejena upepelitev njegovih posmrtnih ostankov. Danijevo bolno mamo, ki je bila nedvomno tudi v šoku, so v bolnišnici uspeli prepričati, da je obdukcija nepotrebna, da je najbolje truplo takoj odpeljati na upepelitev. Žarni pokop pa je tako in tako najcenejši, je še dobila inštrukcije. NARAVNOST OGABNO!

Danijeva sestrična, ki je spremljala mamo, je obdukcijo zahtevala, ko ji je zdravnica zabrusila, da obdukcija tako in tako nič ne bo pokazala in to nima nobenega smisla, o čemer je ves čas to govorila obrnjena bolj k ubogi materi. Po prerekanju se je sestrična umaknila in takrat je mati pristala, da se obdukcije ne opravi. Tudi zaradi naših informacij medijem in policiji, in ko je gospa Elena Pečarič obvestila tudi NPU, je bila odrejena sodna obdukcija po sklepu preiskovalnega sodnika.

ISKRENA HVALA VSEM, KI STE POMAGALI, DA SMO TAKOREKOČ IZSILILI SODNO OBDUKCIJO.

Ta je bila opravljena v četrtek, 20. septembra 2012. Kot pooblaščenec družine Spasojević se je g. Troha v petek, 21. septembra 2012, oglasil na Sodni medicini v Ljubljani in vzpostavil stik z obducentom, gospodom Zupancem. Gospod Zupanc je najprej nejevoljen zahteval pooblastilo, overjeno. Žal je bilo pooblastilo, ki ga je od družine dobil g. Troha prejšnji večer, ko je obiskal družino v Celju, neoverjeno, ker pač ob poznih večernih urah notarji ne delajo. G. Troha je gospoda doktorja vprašal, kakšna bi bila razlika, če bi prinesel overjeno pooblastilo?  

Gospod Zupanc je dejal, da se bosta tudi ob overjenemu pooblastilu omejeno pogovarjala. Prosil je za delni obdukcijski zapisnik, a ga seveda ni dobil. Zapisnik bo dostopen čez en mesec, čeprav za to ni nikakršnega razloga, saj zapisnik nastane takoj po obdukciji,  ker obducent med obdukcijo narekuje sodelavki, ki ugotovitve obdukcije sproti beleži!!!

Vendar: če je treba zapisnik prirediti, to traja… Pravico imamo sumiti v prirejanje rezultatov obdukcije, kot ima pravico gospod doktor sumiti, da je gospod Ladislav Troha prišel k njemu na pogovor s ponarejenim pooblastilom Danjeve mame. A vsakogar pravica bi morala biti, da o pokojniku sproti dobijo informacije o tem, kaj se je dogajalo z njim. 

G. Troha je gospodu Zupancu dejal še, naj zelo pazijo, kaj bodo napisali v zapisnik, ker bomo posmrtne ostanke dali v obdukcijo v tujino. Tukaj lahko sporočimo, da so potrebni dokazi na varnem. Jasno mu je dal vedeti, da vemo, kaj se v tej državi dogaja in kako delajo, da drug drugemu ščitijo hrbte. G. Zupanc je obstal, prebledel, se razpotegnjeno kislo nasmehnil in mu odprl vrata.

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080630055337AAsbQWO

http://www.health.gov.au/internet/main/publishing.nsf/Content/health-autopsy.htm/$FILE/code.pdf

http://www.querycat.com/question/c31320f79ddf92fb675077c3f6a1d14d

http://usaforensics.com/faqs/

ZADEVO BOMO RAZISKALI DO KONCA IN KO DOKONČNO POTRDIMO SUME, KI JIH JE PREVEČ, DA NE BI BILO RES, BOMO ZAHTEVALI ODGOVORNOST. ZAHTEVAMO ODGOVORE NA ZGORAJ NAPISANA VPRAŠANJA, JASNE, NEDVOUMNE S PREDLOŽENIMI LISTINAMI, PRIČEVANJI USKLAJENIMI Z ŽE PRIDOBLJENIMI DOKAZI IN ZABELEŽENIMI PRIČEVANJI. IZVEDELI BOMO TUDI, kaj se je v resnici dogajalo pred tem, ko je bil prisilno odpeljan, čeprav nikoli ni prejel ali pa prevzel nobenega vabila, da bi tja morebiti odšel sam, saj je vse organe kaste striktno preziral in njihove pošte ni prevzemal. Delovanje na podlagi fiktivnega vročanja pa se bo tudi enkrat moralo končati.

To je g. Trohi dejal pogosto, ko sta govorila: "Oni nimajo meni kaj pošiljati, ker so vsi skorumpirani! Če ne bi bili, bi v zaporih in norišnicah ždeli pravi lopovi, ki so izropali Slovenijo in uničujejo ta narod". Tako so zvenele besede upornika, ki je zaradi svoje telesne prizadetosti še bolj videl in čutil s soljudmi.

Neštetokrat ga je Dani poklical, ko se je odzival na škandale in govoril, kaj se ti ljudje gredo, kaj počnejo sočloveku, to niso normalni ljudje...bil je zgrožen ob raznih dogodkih, ko je gledal delavce, ki v Vegradu niso dobili niti plačila, niti hrane...organiziral je sestanek z njimi v dveh lokacijah v Ljubljani, da sta jih skušala prepričati, da je čas za organiziran UPOR. Vsepovsod, kjer je bilo kaj takega, je bil Dani zraven...Kmalu je spoznal tudi, da je Gibanje 15 O politično motivirana skupina v vrhu sestavljena iz plačanih ljudi in so ga zaradi resnice, ki jim jo je povedal v obraz, izločili.

Imel je bel kombi, v katerega je v Ljubljani naložil nekaj ljudi in so se peljali v preprečitev ropa hiše družini Vaskrsić. Delili so letake in lepili plakate še z drugimi za javni shod pred parlamentom 27. aprila letos. Hotel je, želel je, delal je, upiral se je, za to, da bi zbudil še ostale. Tudi njegovi video posnetki so nastajali iz uporništva.

Danijel je bil upornik z razlogom. Uprl pa se je tudi v psihiatrični bolnišnici Vojnik. Ampak tam je to naredil zadnjič, toda na zemeljski način. Kaj počne sedaj, ko je njegova duša osvobojena iz slabo pokretnega telesa, bodo še videli tisti, ki so mislili, da ga bodo ustavili. Osvobodili so ga, a se tega najbrž sploh ne zavedajo?!

Preberite ta izvid, ki je nastal 26.07.2012, 52 dni pred smrtjo Danijela, ki ga je napisal psihiater - specialist v psihiatrični bolnici, kamor je bil prisilno hospitaliziran 13.09. 2012, iz katerega je povsem jasno, da ni imel Danijel nobenih psihičnih težav, da bi ga morali prisilno zdraviti. Imel je samo težavo, da ni prenašal tega, kar se je dogajalo njemu in mnogim izmed nas.Drugače pa smo prepričani, da bi se ves čas vseh postopkov, od takrat, ko se je Danijel začel boriti (ker ni hotel več obremenjevati svoje bolne matere) do krutega zaključka svoje življenjske poti, pristojni obnašali popolnoma drugače, če bi šlo za človeka iz vrst privilegirane nomenklature, recimo npr. za sina ali vnuka od nekega znanega politika ali pa strica tovariša iz ozadja, npr. tovariša Zemljariča. Oni imajo na voljo vse, 100% oskrbo, tovariš Šuštaršič asistentov kolikor hoče, vse druge privilegije...za navadnega smrtnika pa ni ene piškave sobe v Ljubljani in dveh usposobljenih asistentov.

Danijel si je želel v dom mladih invalidov v Ljubljano. Med svoje vrstnike, a tam bojda ni bilo prostora. Je pa bila v tem domu nastanjena starejša gospa, ki je zagotovo sodila v dom za ostarele, kamor so na vsak način hoteli vtakniti Danijela, ampak ne v Ljubljani ali bližnji okolici. To bi bilo zanje glede na njegovo delovanje prenevarno.

Prepričani smo tudi, da si ni nihče vzel toliko časa, da bi se z Danijelom korektno pogovoril in mu omogočil vsaj nekaj od tega, kar je želel. Nihče ni niti skušal ugotavljati, kaj je vzrok, da se on upira na tak način, kot tudi to, da se ni nihče skušal vsaj malce postaviti v njegovo kožo. On je zaznaval ta preklet svet na povsem drugačen način. In ni se pustil pokoriti. Vse nebuloze, ki jih je sodišče navedlo, kaj vse je počel, da je ogrožal sebe in druge, so privlečene za lase. Danijel je hotel zbuditi ljudi s svojim zgledom, da je čas za upor. Za nameščence mafije pa je vsaka resnica, ki  jim jo kdorkoli pove v obraz, žaljivka. In Danijel je bil do osebja po njihovem mnenju žaljiv, saj jim je resnico povedal na vsakem možnem koraku.

Bil je petelin, ki je prehitro zapel in ga je gospodar, ki je zavozil ta grunt, dal utišati, ko ga je hotel v sredo, 19. septembra, tudi speči v močno razbeljeni peči po hitrem postopku (ponavadi traja kar nekaj dni), a smo tudi to v zadnjem trenutku preprečili. Pokopali smo ga v krsti.

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST PRISTOJNIH, KI SE ŽE PREDOLGO IGRAJO Z NAŠIMI USODAMI!!!

Danijelova osebnost.

Tisti, ki smo mu bili blizu, smo prepoznali v njem Ghandija, Martina Luthra Kinga in druge. Vsak dan je govoril o njih. Mnogo jih je v človeštvu. Tudi Ghandija sprva niso razumeli, nagovarjal je peščico ljudi. Na koncu pa je celotna Indija prišla na pogreb, fizično ali v srcu.

Danijevo telo je hitro pokazalo, da ne more delati kot ostali, zato pa je slišal, kaj mu srce narekuje in je z besedami izrazil, kar mu je hitro, odločno, ostro narekovalo. Povsem normalna človeška reakcija je, da ko nekdo, kot je Dani, udari po tebi, tvojem egu, in z resnico spodkoplje tvoje srce, odreagira užaljeno. Psihološko gledano se človek brani, dokazuje kot užaljen otrok, se umakne, prepričuje druge, se potrjuje, izraža jezo. Jeza preide v bes in povsem naravno je, da nerazvita bitja odreagirajo z maščevalnostjo, ki preraste v hudobijo. To je Dani storil. Hitro, brez dlake na jeziku.

Ni bil pohleven in zaradi svoje telesne hendikepiranosti eden tistih, ki so hvalažni, da jih kdo enkrat na noč obrne. Zahteval je, da ga obrnejo večkrat, če ga je bolelo in že to je bilo mnogim v bolnici preveč. Toda zelo dobro je znal ločiti, kdo dela svoje delo s srcem, saj je kar nekaj ljudi, ki jih je srečal v ustanovah, znal izpostaviti in pohvaliti. Ampak so taki žal bili v manjšini in še ti bolj tam na dnu hierarhične lestvice.

Resnica

Tako smo PONOSNI na VSE avtorje tudi tega videa, ki je nastal pod taktirko - produkcije Danija!

Titanik. Slovenija. Mojstrovina. Eno telo, en duh,  Plove naravnost, saj je tako ogromen, da ne more kar tako spreminjati smeri. Kapitan, trden močan človek, bela brada, lasje. Simbol modrosti. VE, kaj dela. Motorji močni, vsak SET motorjev daje 15 000 propelerskih moči moči, 75 obratov na minuto. SKUPNA moč propelerjev 46 000  moči.
Skupaj zmeljemo vse, kar je pred nami v 75 obratih na minuto!

Eden človek reče, mrzlo je. Voham led (voham zlo). Reče drugemu, v smislu kaj ti meniš, ga opozori. Dani nas je opozoril na zlo, ki je med nami. Dani je vedel, da bo Titanik trčil. On je bil tisti prvi stražar na jamboru Titanika, ki je takoj povedal vse. Ledena gora!!!!!!!! Se dere, obrne signalne ročice kapitanu, ta pa strojnici. Motorji stop!!!

Traja minuto, pet minut, da pride signal do motorjev. Kurjači, delavci takoj pljunejo v roke, na polno kurijo peči, da naredijo maksimalen pritisk batov v obratno smer. Masa Titanika pa ni kar tako, dva milijona nas je. Recimo dva milijona ton! Titanik nemočno drsi proti gori. Samo še 100 metrov do usodnega udarca!

Motorji so se ustavili na točki tišine. Ladja drsi. Traja spet. Počasi obrat motorjev v drugo smer. Sprva tri obrate propelerjev, pet, deset. Nato sto!!! Slovenija obrača smer. Glej- stopinjo po kurzu, pet stopinj bolj »severno, navzgor«, in tako naprej. Udarec zla je tu. Udari spodaj v palubi,  kjer je največ ljudi nižje klase, ker je najcenejša sobica. Prvi prekat zalije voda. Ni problema. Pride inženir ladje do kapitana z načrti. Tako pa tako bo, vse dokler- ne predre voda par prekatov.

Kje smo, vpraša kapitan? Tu in tu.. voda počasi prodira. En kubik vode tehta veliko, zliva se na tone kubikov. Inženir vidi vse signalne lučke. Prepozno je, pravi, in pospravi načrte. Titanik gre navzdol. Kapitan modro molči, in že vnaprej mirno sprejme največji udarec.

Malo nas bo zamajalo, zdaj živimo v letu nove dobe, sprememb na bolje.

DANIJU V SPOMIN: Danijeva želja je bila ustanoviti poseben sklad za pomoč razvijanja glasbenih, igralskih in drugih talentov. Žal se je Danijeva življenjska pot prekmalu in klavrno končala. Za(S)klad bomo ustanovili mi, ki smo ga imeli radi.

Danijev ZA(S)KLAD.

Na tem mestu napovedujemo serijo dobrodelnih koncertov, ki se ne bodo končali, po vsej Sloveniji. Prvi koncert bo posvečen spominu na tega mladega ustvarjalca, v spomin na velik, nikoli do konca razvit potencial in tudi spomin na upornika z razlogom ter za pomoč njegovi materi. V nadaljevanju pa bodo vsi dobrodelni koncerti namenjeni  odkrivanju, spodbujanju in razvijanju talentov – bodočih genijev. Ti koncerti bodo tradicionalni in tudi na njih se bodo predstavljali odkriti talenti in kasneje že ustvarjalci iz različnih področij, ki jim je pri uresničenju njihovih sanj pomagal Danijev ZA(S)KLAD. To si je srčno želel tudi Danijel Spasojević. Naj živi naprej v naših srcih.

Vabljeni vsi, ki želite pri tem plemenitem projektu kakorkoli pomagati in sodelovati!


Ekipa OPS

 

Komentarjev 

 
#26 Autopsy Post Service 11:15 07-01-2020
Nicely Explained, Thanks for sharing!
Citat
 
 
#25 download 23:58 30-11-2019
Hey there! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of
my good old room mate! He always kept chatting about this.
I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read.
Thanks for sharing!

my web page :: download: https://5ddbd944039b7.site123.me/blog/soundcloud-playlist-download-android
Citat
 
 
#24 download 07:04 30-11-2019
Hi, I do think this is an excellent blog. I stumbledupon it ;)
I will come back once again since I saved as a favorite it.
Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.


my page ... download: https://siskebattorr.wixsite.com/siskebattorr/post/download-lagu-vita-alvia-sayang-4-duta-nirwana
Citat
 
 
#23 mama bear t shirt 22:13 29-11-2019
It's amazing to go to see this web page and reading the views
of all colleagues on the topic of this paragraph, while I am also zealous of
getting knowledge.
Citat
 
 
#22 download 03:33 29-11-2019
If some one desires expert view regarding blogging and site-building after that i advise him/her to pay a
quick visit this website, Keep up the fastidious work.Also visit my web blog - download: https://5dd7e4c36624d.site123.me/blog/microsoft-windows-10-iso-free-download-full-version
Citat
 
 
#21 Susannah 23:34 03-11-2019
What's up mates, how is the whole thing, andd what youu want to say regarding this article,
in my view its genuinely remarkable for me.

Also visit myy web blog - Susannah: https://Www.Shrtnurl.com/scr888logo273018
Citat
 
 
#20 download 02:54 21-06-2019
I read this post completely about the difference of most up-to-date and earlier technologies, it's amazing article.


Here is my website: download: https://tiwellleled.site123.me/blog/new-ohio-drivers-license-requirements
Citat
 
 
#19 download 04:41 28-05-2019
Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a
quick shout out and say I truly enjoy reading your posts.
Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same topics?
Appreciate it!

Review my blog post - download: https://www.podomatic.com/podcasts/glaswollsimi/episodes/2019-05-27T02_36_58-07_00
Citat
 
 
#18 Download site 15:05 03-05-2019
For most up-to-date news you have to pay a visit world-wide-web and on the web
I found this web page as a best website for newest updates.


Feel free to visit my web-site Download site: http://162.243.54.209//site/gin99/elgg_new/blog/view/244126/guardians-of-the-galaxy-vol-2-soundtrack-torrent-%E2%80%8Evol
Citat
 
 
#17 Download site 20:54 25-04-2019
I'm really impressed with your writing skills and also with the
layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize
it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one these days.my web blog ... Download
site: http://.114.241/eso/index.php/14248544-week-5-season-5-secret-battle-star
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 115 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?