Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev Spremstvo h kandidaturi

Spremstvo h kandidaturi

a roza.jpg - 19.48 Kb

Spoštovane Slovenke, spoštovane državljanke, spoštovani Slovenci, državljani Republike Slovenije!

Prišel je čas, da kot življenjska sopotnica Ladislava Trohe spregovorim nekaj besed o njegovi najavi kandidature za predsednika RS. Ne premorem velikih besed, zdijo se mi nepotrebne. Štejejo dejanja. Ladovo delo in prizadevanja za boljšo Slovenijo poznam, odkar sva se spoznala. Kar dolgo je že od tega. Na začetku ni bilo enostavno, saj marsičesa nisem vedela, nisem poznala. Vedela pa sem, da nekaj v Sloveniji ne deluje ali vsaj ne deluje dobro ali pravilno. Tudi sama sem namreč doživela nekaj situacij, ki so mi pošteno dale misliti. Z njegovo pomočjo sem hitro dojela bistvo delovanja »države« in ker sem tudi jaz občutljiva na krivice, kraje itd., ni bilo težko začeti se odzivati na raznorazne nepravilnosti. Vendar sem sčasoma dojela, da se odzivam na posledice, pa tudi Lado mi je ves čas govoril o vzrokih…

Ogromno njegovega in najinega skupnega časa sva posvetila projektu, ki ga je zasnoval mag. Janez Šček, projektu Gibanje OPS za Očiščenje in Prenovo Slovenije. Popolnoma prostovoljno in brezplačno. Ogromno ur je bilo preživetih pred računalnikom, veliko kilometrov narejenih z avtomobilom, sestankov, veliko noči skrajšanih. Včasih je bilo tudi kakšno razočaranje ob spoznavanju resnice, vendar hkrati zahvala za dano spoznanje.

Skupaj sva šla skozi leta, ko je bil Lado ob vsaki najmanjši priložnosti v medijih popljuvan, diskreditiran, označen za norega (zadnja oznaka je bila »vaški posebnež«, ki jo je izjavil g. Miha Kovač, in ob tem se postavlja vprašanje: Če je vaški posebnež, zakaj se ga tako bojijo in držijo stran od vseh kamer, mikrofonov??? Zakaj je vendar tako ignoriran, tako on kot celotna civilna organizacija OPS? Tudi vaškim posebnežem so že večkrat namenili nekajminutne prispevke, recimo v Tedniku…), poleg tega pa »organi pregona« ves čas izvajajo pritiske – skoraj vsakodnevno obveščanje o prispeli »modri« pošiljki… Vendar vedno ostaja pokončen!

Veliko pogledov, kjerkoli smo se pojavili, je bilo usmerjenih v nas, tihih vprašanj »A je Troha!??«…Veliko je tudi pozitivnih izkušenj, vedno več, ko ljudje pristopijo, ga pozdravijo in nagovorijo s prijazno besedo. Mnogi so medtem, v vseh teh letih, dojeli, da so imeli popolnoma napačno sliko o njem…In dojeli tudi bistvo medijske manipulacije.

Nobene samcate ure ali opravljenega koraka v smeri cilja ne obžalujem. Lado je mož beseda, njegove besede in njegovi nameni so iskreni. Vsa leta ga popolnoma podpiram, z njim sodelujem, dajem predloge, konstruktivne kritike, pomagam. Odkar sva skupaj, se učiva drug od drugega, delujeva, sodelujeva, se spoštujeva in se imava rada.

Lado je srčen človek, zelo občutljiv tudi za krivice drugih (altruist), vedno pripravljen pomagati. Velikokrat pravi: Ni mojih sovražnikov, so samo moji učitelji! In ob tem ga občudujem… Je odločen, ko ve, da ima prav. Ve, kaj je prav in kaj narobe, in je pripravljen svoj prav z argumenti pred komerkoli zagovarjati.

Za najavo kandidature sva se odločila skupaj, začutila sva, da bi lahko bil pravi trenutek, da ljudje slišijo in izvedo tudi tisto, kar jim javni mediji ne želijo prikazati. Ne samo, da ne želijo, pač pa skušajo v kali zatreti vse, kar bi lahko ogrozilo njihovo lagodno življenje na pozicijah, ki so jih pravzaprav z manipulacijami prevzeli. 

PODPIRAM KLENO VOLJO SVOJEGA MOŽA IN DEJANJA, KI SO USMERJENA V DELOVANJE ZA OČIŠČENJE IN PREPOROD NAŠE DRŽAVE IN DRUŽBE. VERJAMEM VANJ IN V NJEGOVO VIZIJO ZA SLOVENIJO, KI JO JE PREDSTAVIL OB NAJAVI KANDIDATURE ZA PREDSEDNIKA DRŽAVE. TO JE TUDI MOJA VIZIJA, KO SLOVENIJA TAKA BO, KO STOPIMO SKUPAJ IN NAREDIMO VSAK SVOJE IN SKUPNO DELO ZA TA PLEMENITI CILJ. PREDLAGAM, DA TO STORIMO TAKOJ, BREZ ODLAŠANJA!

Ne gre zanj, ne gre za našo družino, gre za vse nas, gre za obstoj Slovenije. Elita je v 21-ih letih povedala vse, dovolj je!

S podporo Ladu ne boste dali priložnosti njemu, pač pa boste s podporo naši skupni viziji (ki je tudi njegova) dali priložnost sebi. Priložnost, da vas ne bodo iz leta v leto vozili žejne čez vodo in vam strigli krila. Ne pustite več, da manipulirajo v vami skozi medije, pač pa sledite resnici in notranjemu glasu!

Storite to brez odlašanja, kajti zelo pomembno je, da zdaj naredite ta korak, da bo lahko nastopil v soočenjih, predstavil in pojasnil vizijo.

Natisnite si obrazec:

http://www.dvk-rs.si/files/files/ObrP1_podpora_volivca.pdf

ga izpolnite s podatki, pojdite z obrazcem na najbližjo Upravno enoto, kjer ga pred referentom podpišete. Obrazec pošljite na naslov: Ladislav Troha, Stara Vrhnika 116, 1360 Vrhnika. Hkrati prosim, da nas o pošiljki obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   ali na gsm 031 274 419. Naredite to brez odlašanja in ne upajte, da bodo to že drugi naredili namesto vas. Vsak podpis je pomemben, vsak podpis bo na koncu štel. Morda bo vaš 20.000 tisoči?

Hvala vsem tistim, ki ste to že storili.

Andreja Repše

a roza.jpg - 19.48 Kb

 

Komentarjev 

 
#9 Andreja 09:23 28-09-2012
KAKORKOLI SE BOSTE (STE SE) ODLOČILI:

ODLOČILI (STE) SE BOSTE ZASE, ZA SVOJE BLIŽNJE. DOPUSTITE SI RAZMIŠLJATI O TEM,

KAKŠNA BI SLOVENIJA LAHKO BILA, ČE SKUPAJ

URESNIČIMO VIZIJO! VREDNO JE POSKUSITI ZA TA SKUPNI CILJ!

KDOR NE BO POSKUSIL, NE BO VEDEL...
Citat
 
 
#8 Andreja 11:02 20-09-2012
Še nekaj bi rada napisala vsem, ki berete vsebine na teh spletnih straneh...Ljudje, zelo rada vas imava z vsem dobrimi in manj dobrimi lastnostmi, rada imava to slovensko zemljo, in če nama ne bi bilo mar za vse to, verjemite, ene besede ne bi napisala v namen, da bi kdo spregledal in razumel...Bi pač živeli povprečno življenje, ki je vedno bolj bedno, se brigali za svoje zadnjice tako kot počnejo mnogi. V misli, da se pač nič ne da storiti. Nikdar ne boste vedeli, koliko časa, koliko energije sva vložila v vse to, da bi vsi skupaj nekoč živeli človeka dostojno življenje v svoji deželi Sloveniji. In vedite, da le skupaj lahko uresničimo VIZIJO, ki je predstavljena, le vi lahko omogočite, da se to zgodi!
Citat
 
 
#7 Administrator 21:49 19-09-2012
No, Sebastijan Muc ali Andreja1, ste umolknili?
Citat
 
 
#6 Andreja 12:55 19-09-2012
Dragi moji sodržavljani, 21 let že manipulirajo z vami skozi "javna" medijska trobila. Vzemite si že enkrat čas, vsaj par ur in si v miru preberite vsebine, napisane na teh spletnih straneh. Pozorno preberite in si pustite spregledati resnico. Žal je takšna kot je, ampak takšna ni zaradi Ladislava Trohe, niti zaradi Gibanja OPS. VZROKI so v teh vsebinah zelo lepo, preprosto in nazorno prikazani, opisani, razloženi. Vem, da je hudo, tudi meni je bilo velikokrat zelo hudo ob soočenjih z dejstvi, tudi tako hudo, da me je bolelo, ne fizično, pač pa ko te boli, pa ne moreš opredeliti, kaj. Prvi korak je soočenje z resnico, drugi korak je to resnico sprejeti, tretji korak pa ukrepati po svojih najboljših močeh. Komur je mar do te države, ki nosi prelepo ime Slovenija, komur je mar za te pridne ljudi, komur je mar za slovensko zemljo (kolikor je je še ostalo),bo to tudi storil. 21 let ste kljub praznim obljubam dajali priložnost vsem tem, ki so nam jih nastavili v ospredje. Zakaj ne bi tokrat dali priložnost sami sebi preko VIZIJE, ki jo predstavlja Ladislav Troha? Boste dali tem istim še en mandat za dokončni pogreb Slovenije??? Srčno upam, da ne, saj vidim, da vas je kljub neumornemu poneumljanju in strahovladju vedno več, ki si upate izstopiti iz tega vlaka norosti. Nekaj tisoč vas je že, ki ste to naredili, in če vsak izmed vas spodbudi vsaj še enega, smo ZMAGOVALCI!
Dajmo, Slovenija!
Citat
 
 
#5 Andreja 10:46 19-09-2012
Andreja 1: Res duhovito, drugega ne zmorete? In tudi če bi bilo kopiranje, saj imate radi kopiranje, mar ne?
Gospa Tatjana, hvala za komentar, vidim, da še obstajajo ljudje s srčno kulturo, ki še ločijo zrnje od plevela, mnoge so tudi tega oropali. Pravzaprav se nikogar ne da kopirati, ker je vsak človek "zase svet, čuden, svetal in lep...Kakor zvezda na nebu..." (Minatti) Lahko se kopira embalažo, vsebine pa ne moreš skopirati.
Citat
 
 
#4 Uroš 10:40 19-09-2012
Zelo lepo ste napisala ga. Andreja in poštovanja vredna je vaša podpora!
Upam, da skupaj uspemo in očistimo ter prerodimo našo prekrasno deželo :)
Citat
 
 
#3 tatjana 06:39 19-09-2012
Ne, pri naši Andreji gre za iskrenost,
obamovi so pa holivud.

srečno!
Citat
 
 
#2 andreja1 22:29 18-09-2012
kopiranje obamove? :D
Citat
 
 
#1 tatjana 20:17 18-09-2012
Spoštovana Andreja,

čudovita poteza, da partnerka javno podpre in ljudsko predstavi kandidata za predsednika. Samo takšen človek je lahko predstavnik nas vseh, pokončen, pogumen, širokogruden, vztrajen in ljubeč.

Vsestranskih uspehov želim vama in vsem nam.
Srečno predsednik!
Srečno Slovenija!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Koga boste volili na prihajajočih volitvah 3. junija 2018
 
Trenutno je na strani
Prisotni 29 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Človeški pohlep ne pozna meja, če nimate dobrih želodcev ne glejte raje!

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?