Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev Kandidat za predsednika RS, Ladislav Troha je prejel izmišljeno obtožbo organov privilegirane oblastniške kaste za dve leti zapora.

Kandidat za predsednika RS, Ladislav Troha je prejel izmišljeno obtožbo organov privilegirane oblastniške kaste za dve leti zapora.

Spoštovani!

"Strokovni" prijemi pobesnele privilegirane totalitarne udbo-fašistične kaste se nadaljuje s fizičnim in psihičnim nasilem nad ljudmi, ki vemo, za kaj gre. VI PRISTAJATE NA TE METODE ZASTRAŠEVANJA IN TIRANIJE POLICIJSKIH, TOŽILSKIH IN SODNIH KRIMINALCEV, KI V IMENU DRŽAVE, TOREJ NAS, IZVAJAJO TIRANIJO, ENAKO ALI PA ŠE HUJŠO KOT SO JO DO LETA 1990, KO SMO PRAV TAKO ŽIVELI POD NJIHOVO VLADAVINO IN SO NAS USTRAHOVALI Z NJIHOVO POLITIČNO POLICIJO UDBO, KI SE JE TEGA LETA ZGOLJ POTUHNILA IN DELUJE ŠE DANES, LE BOLJ NA SKRIVAJ.

Očitno nomenklatura izgublja živce, saj svojim lakajem naroča sodne eksekucije tudi predsedniških kandidatov, ki vedo in si upajo razkrinkati njihovo početje. No, za druge kandidate ni strahu, saj je med vsemi major Ladislav Troha edini, ki si drzne direktno pokazati na krivce za zavoženo Slovenijo in vse bolj obubožan narod. 

Brez najmanjšega dvoma se zdaj vidi, kaj čaka vsakogar, ki si drzne jim povedati, kdo so in kaj počnejo. SI BOSTE TO DOVOLILI??? JE BILO DOVOLJ NAIVNOSTI, DA ZDAJ RAZUMETE, DA NI TUKAJ NIČ PREPUŠČENO NAKLJUČJU, KO ŠE VEDNO VLADA UDBO-KOMUNISTIČNA, ZDAJ ŽE KAR UDBO-FAŠISTIČNA OLIGARHIJA Z REPRESIJO, ZLORABO ORGANOV POLICIJE, TOŽILSTVA IN SODSTVA, KI ZGANJAJO TUDI PO LETU 1990  TOTALITARNO TIRANIJO IN IZVAJAJO LUSTRACIJO VES TA ČAS ZOPER VSE, KI NE TULIJO V NJIHOV LEVI ALI PA DESNI ROG. 

SAJ MENDA NISTE MISLILI, DA SMO SE TEGA LETA 1990 OSVOBODILI?!? ŠLO JE ZA ZGOLJ NAVIDEZNE SPREMEMBE, KO JE V BISTVU OSTALO VSE ISTO, LE ROPANJE NAŠEGA PREMOŽENJA SO DODALI K SVOJIM TOTALITARNIM METODAM IN MANIRAM.

BOSTE ŠE GLEDALI STRAN, SE ŠE NAPREJ BALI, CELO STOPITI DO UPRAVNE ENOTE, DA BI OVERILI SVOJ PODPIS NA OBRAZCU, DA GA POŠLJETE NA NASLOV LADISLAV TROHA, STARA VRHNIKA 116?

MAR NI DOVOLJ ROPANJA, PONIŽEVANJA, ŠIKANIRANJA, ONEMOGOČANJA, NAZADOVANJA, STEČAJEV, LUKENJ V PRORAČUNU, OROPANIH BANK???  BOSTE ČAKALI, DA VAS BODO, KO NE BODO MOGLI IZPLAČATI OSNOVNIH VAŠIH PRAVIC, ZVABILI NA CESTE, TRGE IN ULICE, DA VAS BODO ŠE STEPLI MED SABO? DELIJO TAKO IN TAKO ŽE VES ČAS, TUDI ZA TA KONČNI NAMEN, DA BI SE Z NETENJEM NASILJA SKRILI PRED SVOJO ODGOVORNOSTJO. UKREPAJTE IN TO TAKOJ!

Brez, da bi še kaj razmišljali, je razlog za montiran sodni proces kandidatura gospoda Trohe na letošnjih predsedniških volitvah in njegov program, ki ga je pri najavi kandidature predstavil v dveh videoposnetkih TUKAJ in TUKAJ. Vizja je povsem izvedljiva in iz prve točke je prvi korak že narejen. Lani je bil vložen Zakon OPS v Parlament, a je seveda bil tudi takoj blokiran. Vizija je TUKAJ!

Niso v predvolilno areno poslali samo svojih cirkusantov, ki so takoj po najavi gospoda Trohe tudi sami morali postati predsedniški kandidati in kandidatke, temveč je bilo pričakovati, da bodo sprožili tudi kaj tako nezaslišanega, kot je ta novi absurdni  obtožni pamflet za nov politično montiran sodni proces. Pa smo spet pri manirah izpred leta 1990. Gospod Troha je enega že prestal, od leta 2000 do leta 2006 je trajal, zagrožena kazen je bila zdajšnjih 700 evrov.

SVETUJEMO, DA ZELO DOBRO PREBERETE SPODNJE ZAPISE IN OBVESTITE O TEM ŠE DRUGE LJUDI V SLOVENIJI IN TUJINI. SVETUJEMO, DA NEMUDOMA DVIGNETE SVOJE PRIGARANE BANČNE VLOGE, ČE JIH IMATE VPISANE NA RAČUNIH V DRŽAVNIH IZROPANIH BANKAH.

Obtožni predlog, bolje rečeno tožilski pamflet, ki ga je politično motivirana sodnica, znanka gospoda Trohe v nekem drugem procesu, SPREJELA BREZ UGOVORA, je prejel včeraj, 14. 9. 2012.

STRAH JE HUDA REČ IN RAZUMLJIVO JE, DA SE OBLASTNIKI ZMAGE GOSPODA TROHE NA PREDSEDNIŠKIH VOLITVAH ŠE KAKO BOJIJO. POTEM NIČ VEČ NE BO TAKO, KOT JE BILO.

obtoni predlog 003.jpg - 235.17 Kb

Jutri oz. pojutrišnjem, 18. 9. 2012, bo politično motivirana nekredibilna sodnica Metka Bergant Debevec prejela spodnje pismo in zahtevo za nadzorstveno pritožbo v zadevi, ki jo hočejo očitno tudi višji sodniki pomesti pod preprogo.


Ladislav Troha
Stara Vrhnika 116
1360 VRHNIKA                                                                            II. K 4148/2011 – 7 

Okrajno sodišče na Vrhniki
Gospa Metka Bergant – Debevec

Cankarjev trg 8

1360 VRHNIKA

Zadeva: Vnovična lažna obtožba udbofašističnih organov RS zoper Ladislava Troho

Pozdravljena spoštovana gospa Bergant -  Debevec!

Tole vzemite tudi kot nadzorstveno pritožbo v zadevi, ki ste jo vodili pred časom med mano in sosedom gospodom Dingahauserjem, ki ima udbovski dosje in ste povsem v neskladju z zakonom kazenski postopek zoper njega ustavili. Moja pritožba na vašo namerno nespoštovanje zakona na Višje sodišče v Ljubljani stoji neobravnavana že več kot eno leto.
 
Zahtevam dokazila, kdaj ste jo poslali na Višje sodišče, in pojasnila, kaj se v zadevi, ko je moji celi družini očitno naščuvani sosed grozil, da nas bo pobil, če bomo stopili na »njegovo« zemljo, in je takrat nad višino svoje glave besen žugal proti meni, ženi in otrokoma s hladnim orožjem. Vi pa zelo dobro veste, kaj to pomeni. Ali morate zdaj s sprejemom obtožnega abotnega predloga zoper mene odslužiti vašo naklonjenost našemu sosedu, ki je že ves čas stranka vašega moža, ki ga zastopa tudi v drugih postopkih, saj je odvetnik?!?

Če bi imeli kanček občutka za profesionalno etiko in higieno, bi se v tem postopku že sami izločili. Pa se niste, ko ste sprenevedavo trdili, da se z možem prav nič doma ne pogovarjate o tem, kdo so njegove stranke. Jaz vam pa povem, da sem tako znana oseba, da ste se o meni  in o naših težavah s sosedom zagotovo pogovarjali. V to sem prepričan tudi zato, ker mi niti enkrat niste mogli pogledati v oči. Vest je huda reč, čeprav mislite, da ne.

Rad bi vas še obvestil, kljub vaši popolni nekredibilnosti, ko lahko sicer izvajate sodne postopke, a samo v tem udbo-fašističnem režimu, da se zastonj trudite me ponovno diskreditirati, ker so zadeve že tako daleč, da v tej situaciji z vašimi (norimi) potezami, ki vam jih naročajo kreatorji te demokrature, samo pomagate, da bo pot do prepotrebnih korenitih sprememb veliko hitrejša, kot si sami želite. Potem bomo pa morali ugotoviti, kdo bo še lahko deloval v imenu ljudstva in kdo ne. Nič ni večno, pa tudi vaš napuh in aroganca ne bo.
 
Iz udbofašističnega pamfleta  Okrožne državne tožilke lahko vsak, ki se vsaj malce spozna na pravo (ne udbo-fašistično genocidno za slovenski narod) pravične pravne države, takoj ugotovi, da za postopek, ki ga morete speljati v stilu mnogih znanih montiranih sodnih procesov iz preteklosti, ko ste vladali še povsem odkrito s straho vladanjem in komunistično tiranijo, ki se nadaljuje še v hujši obliki psihičnega nasilja danes, ni najmanjše zakonske podlage.

Funkcionalno nepismena tožilka trdi, da sem ponaredil dokument banke Slovenije, ki nikoli ni bil izdelan v banki Slovenije, kar tudi trdi, ko pravi, da sem ponaredil dokument, ki bi ga naj izdal gospod tovariš Kranjc, a ga ni. Kaj pravi slovar slovenskega knjižnega jezika o pomenu besede »ponarediti«:

»ponaredíti  -ím dov., ponarédil (ȋ í) 1. natančno posneti kaj z namenom goljufanja: zaprli so ga, ker je ponaredil več bankovcev; ponarediti opravičilo, spričevalo zelo dobro je znal ponarediti razne cvetove; ponarediti ključ; ker je trta slabo rodila, je to leto vino ponaredil / hotel je ponarediti veselje, da domači ne bi bili v skrbeh 2. narediti drugačno: za pusta si je ponaredil nos; ponaredil se je, da ga ne bi spoznali // prikazati kaj drugače, kakor je: ponaredili so volilne rezultate; ni hotel ponarediti dejstev ponarejèn -êna -o: ponarejen denar, dragulj; potovati s ponarejenimi dokumenti; ponarejen ključ; ponarejeno vino ♦ lit. ponarejeni spondej trohej s cezuro, ki se navadno uporablja namesto tretjega daktila v slovenskem (prevodnem) heksametru; prisl.: ponarejeno se je Zdrznil; govoril je s ponarejeno spoštljivim glasom«
 
Torej kako lahko nekdo ponaredi obstoječi dokument, ki ga v bistvu ni??? In če boste pogledali originalne dokumente Banke Slovenije, boste ugotovili, da v nobenem elementu niso taki, kot je to pisno opozorilo, ki ga je nekdo amatersko izdelal, da bi obvaroval varčevalce pred tem, da izgubijo svoje prihranke v oropanih slovenskih bankah.
 
Te bi moral  varovati pred tem prav gospod tovariš Kranjc, ki je kot šef Banke Slovenije njihov nadzornik. Očitno jih ni, pa tudi nas davkoplačevalcev ne, ki smo lastniki teh bank, ko je nedvomno tudi operiral z lažnimi izkazi javnosti, ko je s tem zelo grdo zlorabljal svoj, z naše strani bogato plačan, uradni položaj.

Zdaj se je namreč ugotovilo in je javno znano, da ima samo ena naša banka za skoraj dve milijardi izropanih evrov manjka in to zaradi dodeljevanja teh tako in tako na naš račun sposojenih evrov v tujih bankah, v obliki kreditov v večini ljudem, ki so med 18% privilegiranih v republiki Sloveniji. Gre za popolno navadno krajo, ko zanjo ni (še) nihče odgovarjal. Kako tudi bi, če take resnične lopove vsi, ki ste v tej oligarhiji, ščitite?!! 
 
Torej bi moral človek, ki je to resno opozorilo soljudem s trudom izdelal in ga objavil na svetovnem spletu, dobiti državno odlikovanje za zasluge za narod, ne pa kazenski pregon tretje veje tiranske oblasti, ki je na povodcu že omenjene oligarhije, ki nam je ukradla državo.
 
No, upam, da bo tudi zaradi te nepremišljene poteze oligarhov zoper mene, narod še prej in v popolnosti dojel, koliko je ura, in bodo vsi naenkrat hoteli dvigniti svoje prihranke iz oropanih slovenskih bank. Želim in upam, da se bo zgodila zahteva komitentov po hkratnem dvigu z njihovih TRR-jev in bo takrat vsem jasno, da je denar samo zabeležen v številkah računov, v resnici pa ga v fizični obliki ni.
 
Politično motivirana tožilka izdelovalcu zelo koristnega obvestila, ko ji vi pritrjujete, očita naklep v obtožnem predlogu, ki bi ga vi morali takoj zavreči, pove, da bi njegova vsebina  »lahko pri komitentih bank v Republiki Sloveniji povzročila neupravičeno nezaupanje v varnost vlog in s tem dvige, ki lahko posledično zmanjšajo stabilnost posamezne banke in tudi celotnega bančnega sistema.«

Kakšno protipravno korist bi izdelovalec tega obvestila torej pridobil? Kaj bi imel od tega razen to, da je pomagal soljudem? Zato ga morate sodno preganjati?
 
In poiščite člen v Kazenskem zakoniku Republike Slovenije, ki sankcionira ljudi, ki so naredili kaj tako koristnega, kot je svarilo komitentom bank, naj jim ne zaupajo, ker se iz njih odnašajo z naklepnimi kaznivimi dejanji milijarde evrov.

Ko bi se to vsaj zgodilo, kar pravi v očitku uboga politično motivirana tožilka, daj bi tako imeli varčevalci v svojih rokah težko prislužene prihranke, a se zaenkrat še ni, banke pa so, kot je povsem jasno videti, med tem časom izropali in velika bojazen je, da svojih prihrankov varčevalci ne bodo mogli dvigniti, ko bodo to želeli storiti vsi naenkrat.
 
Zato vsak dan udbo-fašistična nomenklatura oz. njeni nameščeni politikanti in njihova medijska trobila kričijo, da je treba nujno sanirati banke z na novo pridobljenimi krediti. Seveda na naš račun. Dobro se namreč zavedajo, kaj se bo zgodilo jutri, ko bodo hoteli v paniki varčevalci dvigniti svoje prihranke, ko jim bodo na okencih bank prestrašeni uslužbenci morali razlagati, da to ni več mogoče. Zelo dobro vedo, da bo opeharjen narod takoj zatem razumel, kdo je kriv in od koga bo zahteval svoj denar nazaj. 

Tudi zaradi tega pisanja, ki ga bom objavil prav tam, kjer tistega obvestila nisem objavil jaz, ampak najbrž nekdo od 19-ih sodelavcev, ki so imeli takrat dostop do spletnih strani Gibanja OPS, bo upam, že kmalu zavladala panika. 

Obveščam vas tudi, da računalnik, za katerega popolnoma nesposobna tožilka trdi, da je moj osebni, to sploh ni res, ker je to računalnik moje izvenzakonske partnerice, ki ga je prinesla v podnajemniško stanovanje v Domžalah, ko sva začela živeti skupaj. Jaz ga sploh imel nisem. V oba s strani milice zasežena računalnika je dostopala tudi ona in veliko najinih sodelavcev, ki so dnevno pomagali pri razkrinkanju udbo-fašistične nomenklature in njihovih rabot, s katerimi uničujejo slovensko državo in slovenski narod. 

Težava bo tudi dokazati, da je katerikoli od obeh zaseženih računalnikov imel program, na katerem bi se dalo tako obvestilo izdelati, in tudi to, da bi bil jaz lahko sposoben tak program uporabiti, ko nimam veliko pojma niti o programih niti o uporabi takih programov. Obvladam samo osnove delovanja računalnika in to še najbolj Word, da pišem in oblikujem v besedilih, kar se mi zdi prav. Še najmanj pa znam objavljati različne datoteke v bazo podatkov (server) Gibanja OPS, ko je to zame prezapleteno in to delajo vedno ljudje, ki tak posel obvladajo.

Vse to, pa tudi še več bi pojasnil in dokazal pri predhodnem zaslišanju, če bi seveda bilo izvedeno na korekten in profesionalen način pravične pravne države. Na zaslišanju sem dobil s strani miličnikov, ko so mi ukradli s trdega diska vse datoteke, tudi tiste, ki niso imele nobene zveze z obvestilom za varčevalce oropanih bank, samo eno vprašanje. To se je glasilo, koliko ljudi ima dostop do spletnih strani OPS in ali jim povem, kdo so ti ljudje. Na to sem jim odgovoril, ali se šalijo s takim abotnim vprašanjem?! To je tudi zapisano v zapisniku, draga gospa domnevna sodnica. Pripravite dokazilo o opravljenem pravosodnem izpitu.

Ko še povem, da je očitek, da sem na Vrhniki na internetni strani društva Gibanja OPS objavil »dokument«, izdelal pa naj bi »listino«, kar sta dva različna pojma, tega nisem mogel narediti, ker me tisti dan in cel tisti teden sploh ni bilo na Vrhniki, ampak sem bil povsem na drugem koncu Slovenije. Torej imam alibi, ki tudi nikogar ne zanima. Kako bi lahko objavil dokument na Vrhniki? Najbrž ste na tem elektronskem obvestilu javnosti nekega dobrega človeka našli tudi moje prstne odtise ali vsaj DNK s sline, ko sem ga oslinil, da bi ga nalepil na spletno stran Gibanja OPS???

Če bi me kdo do sedaj v tej zvezi zaslišal, kar je v vsakem kazenskem postopku pravične pravne države pogoj za dokončno obtožbo, bi ugotovil, da boste mogli zbrati dodatne dokaze in predlagati te nesmiselne in nezakonite, za lase privlečene obtožbe zoper koga drugega.

Ampak seveda niti za vas niti za politično motivirano tožilko ter milico to ni potrebno in vas to ne zanima, saj je želja po inkriminaciji Ladislava Trohe, po že nekaj spodletelih poskusih, tako močna, da morate pozabiti na vse ključne zakonske podlage, ko s tem grobo kršite zakone in Ustavo RS in zavestno svoj uradni položaj, kar je veliko hujše kaznivo dejanje, kot ga povsem neutemeljeno očitate meni.

Morda mislite, da bo to vaše početje trajalo do vaše smrti, a verjemite, da se ta vaša pravljica lagodnega in brezskrbnega življenja končuje, saj se približuje vaš trd sestop na realna tla, ker ima ljudstvo že preko glave te vaše tiranije in lustriranja vaših političnih nasprotnikov.

Leta 1990 ste se vsi zelo spretno izognili odgovornosti za tiranijo, ki ste jo izvajali nad slovenskim narodom v komunističnem enoumju, ko ste tudi ves čas ščitili najhujše kriminalce in zločince, ki so po letu 1945 ukazali tudi izvensodne umore. Noben tožilec ali tožilka po letu 1990 ni v vseh teh letih do danes našel, našla, niti toliko podlage iz izvedenih miličniških preiskav, da bi se sploh začela sodna preiskava zoper odgovorne zanje. Zato je govoriti o pravni, kaj šele pravični pravni  državi v Sloveniji, že zaradi tega nezaslišanega in nerazrešenega zločina, ki ima vse elemente genocida, čisto navadno sprenevedanje.

Vem, da ste navajeni take montirane postopke voditi po skrajšanem postopku. Tudi eksekutorji drugače mislečih se s svojim žrtvami niso spuščali v nobene razprave, marveč so jih brez predhodnega sodnega zaslišanja in dokazovanja krivde obsodili na kruto smrt. Tudi pravite, da tak skrajšan postopek ne pozna ugovora zoper obtožnico in boste morebiten ugovor zavrgli kot neutemeljen. Lahko, da ga boste zavrgli, ampak zgolj kot nezakonitega, ker ste to nalašč tako postavili v zakonu. Pritožba ni možna, a je to v neskladju z Ustavo RS, ki omogoča na vsak dopis organa pravno sredstvo. Kaj zdaj ni v redu, Ustava ali zakon, ki ni usklajen z njo?

Kot neutemeljenega ga vi nikoli ne morete zavreči, ker je v popolnosti utemeljen in ga kot takega ni možno niti zavreči, niti z argumenti zavrniti. Ampak vi tako in tako delate kar hočete, saj ste prepričani, da imate dosmrtni mandat.

Obveščam vas,da ste v veliki zmoti!

Da bodo vedeli tudi drugi, ki so se znašli v takih ali drugačnih montiranih sodnih in drugih postopkih, ko so razumeli, kako delujete, in so pravilno v uporu reagirali naj povem. Vi obtožite in to brez vsake podlage, potem pa naj obdolženec dokazuje, da ni kriv. Ko morate potem pisati oprostilne sodbe, ker bi se vam krave smejale, če bi pisali obsodilne, se mora tožilec na povodcu vedno pritožiti, potem pa to traja do popolnega zastaranja, da na koncu ostane dvom o nedolžnosti lažno obdolženega, ker zadeva ni dokončno razsojena, saj je prej zastarala. Jamčim vam, da vas bom tožil pred pravično pravno državo, ko jo bomo vzpostavili, da boste razumeli, da se z usodo drugih ni dobro igrati. 

Prav veselim se nadaljevanja tega udbovsko–fašističnega eksekutorskega še enega montiranega političnega sodnega procesa zoper mojo čast in dobro ime, ko vam še enkrat sporočam, da je zaman, ker ne bo nič pomagalo.
 
Namreč takih Troh je vse več v tej državi, ki močno skelimo v slonovi peti. Tudi če bi ta tiranija še trajala, za kar ni nobene možnosti, bi imeli vsi vi nameščenci oligarhije do smrti dela, če bi nas hoteli vse krivično procesuirati na vaših hitrih sodiščih, ko ta vaš konkreten skrajšani postopek traja od leta 2009. Sprožili so ga takoj za tem, ko sem uspel na nacionalni televiziji v nekaj minutah povedati, kdo ste oblastniki in kaj počnete. Ko je potem zastaral do lani koncem leta, ko sem spet prišel do javne besede, da bi ga spet obudili k življenju zdaj, ker sem najavil kandidaturo za Predsednika Republike. To dokazuje dejstvo, da ste zaradi jeze tožilke, ker se nisem zglasil, da bi mi dodelila družbeno koristno delo…(tega delam ves čas!!!), podala obtožni predlog že 19. aprila letos, vi pa ste ga poslali šele takoj zatem, ko sem najavil predsedniško kandidaturo. Prozorno je to početje vladajoče organizirane roparske združbe, ki vam ukazuje iz ozadja. Zelo prozorno!

 Želim Vam veliko uspeha pri nadaljevanju vašega pogumnega zavzemanja za »pravičnost in ustvarjanje reda« v tej državi, ki so jo tisti, ki jih nikoli niste upali niti smeli preganjati, pripeljali z vašo tiho ali pa javno podporo, ko ste namesto njih preganjali kurje tatove, na rob prepada. Tako narodovo izdajstvo se v Republiki Sloveniji preganja po členih zakona, ki so zapisani v 33. poglavju citiranega Kazenskega zakonika, ki ima naslov:

         »KAZNIVA DEJANJA ZOPER SUVERENOST REPUBLIKE SLOVENIJE IN NJENO DEMOKRATIČNO USTAVNO UREDITEV«
               
                     Veliko sreče!
                   

                  Ladislav Troha

                    
Vrhnika, 16. september 2012Ta, spodnji poziv pa je prispel že lani, tik pred novim letom, ko je nanj gospod Troha ostro in jasno odgovoril, da je uboga tožilka v besu spisala obupen fiktivni obtožni predlog, ki je potem od aprila stal na Okrajnem sodišču na Vrhmiki, da so ga aktivirali zdaj, ko je postal predsedniški kandidat za Očiščenje in Preporod Slovenije. Oblastniška kasta zelo dobro ve, kaj to zanje pomeni, ko bo zmagala VIZJA za Slovenijo 2012 - 2022. Zmago SLOVENSKEGA NARODA in DOKONČEN SESTOP PARTIJSKE NOMENKLATURE NA REALNA TLA. 

To se je dogajalo že pred tem, kot rečeno lani in letos, ko so organi kaste kar tekmovali, kdo bo bolj napadal majorja Troho, ki je do sedaj naredil le kakšen bagatelni prekršek v cestnem prometu. Ko v vseh 32-ih letih, odkar je voznik in vsak dan na cesti, ni bil krivec za nobeno prometno nesrečo. Doživel je dve lažji, a po krivdi drugih voznikov.

Dobil v poštni nabiralnik, nepriporočeno. Isti dan tudi obvestilo o isti pošiljki, naj jo osumljenec dvigne v 15-ih dneh.

teror uniformirancev 003.jpg - 714.44 Kb

Takšna voščila ob Novem letu dobivajo ljudje od PRIVILEGIRANE OBLASTNIŠKE KASTE, ki se ji upajo postaviti po robu...

V tem primeru gre za še en konstrukt organizirane udbomafijske roparske tolpe, ki nam je ukradla institucije države, katere nameščenci te MAFIJE morajo obračunati z vsakim, ki se ji postavi po robu. Pred letom 1990 so to delali BRUTALNO JAVNO S POMOČJO ODKRITIH SREDSTEV IN REPRESIJO POLITIČNE POLICIJE UDBE. Zdaj to delajo s pomočjo fiktivnih ovadb in obtožnih predlogov ter še vedno tudi montiranih sodnih procesov.  

Ta pošta domnevnega državnega tožilstva je priromala do gospoda Trohe, ker za kazenski pregon ni nobene zakonske podlage, kajti manjka NAKLEP, ki bi ga lahko očitali izdajatelju omenjenega dokumenta, ki naj bi bil ponarejen. Morali bodo dokazati, da je to naredil zato, da bi si pridobil kakršnokoli materialno korist, saj zakon tako obravnava tiste, ki s tem namenom ponaredijo kakšen dokument. 

Dokumenti se ponavadi ponarejajo zato, da bi si nekdo nekaj s pomočjo ponaredka pridobil, neko materialno ali drugo korist, in zakon take ponarejevalce sankcionira. Na primer ponarejanje oporoke, šolskega spričevala, diplome, računa, pogodbe, revizijskega poročila itd. To je ključna stvar, ki je ni, da bi se kazenski pregon sploh lahko začel. Zato pa potem pošljejo tako abotno pismo in ti naložijo družbeno koristno delo, saj na normalnem sodišču brez podlage, ki ga mora zagotavljati naklep, vse obtožbe padejo. Pri nas pa zoper tiste, ki se napačno pišemo, gredo stvari v obravnavo tudi, ko ni podlage, za njihove, ki pa so dejansko največji kriminalci, pa ni podlage, da bi se kakšen postopek sploh začel. KJE MI ŽIVIMO, SE KDAJ VPRAŠATE???

Družbeno koristno delo gospod Troha opravlja od  leta 1969, ko je kot 6 let star otrok že pomagal očetu in materi na državnem posestvu, ko je bilo treba pripravljati za divjad seno, graditi preže, krmišča, sekati vlake, spravljati les itd. Garanje od zore do mraka, štiričlanska družina za eno delavsko plačo. Vseskozi tudi udarniška dela v rodni vasi, ko je bilo treba. To je družbeno koristno delo, saj so potem tuji lovci in domači partijski zaslužneži lovili divjad in od tega je dobila, predvsem od tujcev, ki so plačevali trofeje, tudi kaj denarja v blagajno.

Družbeno koristno delo je opravil tudi v vojni za samostojno Slovenijo. Poveljeval je izvidniški četi v vojni. Eden od vodov te enote je zavzel največje skladišče orožja v Borovnici, drugi je izvedel napad na največje skladišče goriva v Ortneku. Brez žrtev.

V poskusu napada na enoto JA nad kemično tovarno Belinka pa je stotnik Troha, ker je zavrnil ukaz nadrejenega, preprečil ekološko katastrofo, saj so imeli nasprotniki topovske cevi obrnjene naravnost v to tovarno v Črnučah. Padel je ukaz "Nažgi po sovražniku", a Troha tega ni storil in je nadrejenega prepričal, da bi bilo to zločinsko. Povelje je nadrejeni preklical.

Major Troha je kot poveljnik sodeloval pri ustanovitvi, usposabljanju in vodenju prve profesionalne vojaške specialne enote na Slovenskem. Prve profesionalne slovenske  enote v zgodovini našega naroda. Mar to ni družbeno koristno delo??? Za to skoraj štiri letno pionirsko delo, kateremu se je čudila vsaka tuja delegacija, ki je prišla v Kočevsko Reko na obisk, je po zamenjavi ministra dobil kazensko prerazporeditev ob brutalnem ponižanju, ki so ga izvedli oboroženi varnostniki novega ministra. Gestapovski ali ba boljševistično udbovski postopki.

Leta 1998 je major Troha opravil novo pomembno družbeno koristno delo, ko se je po dveletnem opozarjanju svojih nadrejenih znotraj vojske bil prisiljen upreti takšnemu razbojništvu v Slovenski vojski in na Ministrstvu za obrambo. V  knjigi z naslovom "Pojoči major", ki jo je napisal ob vsakodnevnem protestiranju, so objavljeni vsi potrebni dokazi v obliki opisov in listin, tudi strogo zaupnih, da bi organi pregona morali po uradni dolžnosti začeti in končati kazenski pregon zoper zlikavce, ki še danes spodjedajo finančne temelje naše države.

Nič od tega se ni zgodilo, majorja Troho pa so zato, ker je, ko ni imel nobene druge možnosti, saj so vsi njegovi nadrejeni ostajali gluhi in slepi za njegova opozorila in dokumente, ki jim je pošiljal, promptno vrgli iz službe. Kdo opravlja družbeno koristno delo??? Vsakič major Troha, ker je z uporom obvestil našo družbo, da je v vojski, ki bi morala biti vzgled poštenosti, nekaj hudo narobe. Mediji so ga polivali javno z najbolj smrdljivo udbokomunistično gnojnico. Hoteli so ga diskreditirati, diskvalificirati in kaj še preostane, ko vse to ne zaleže??? Bomo to prenesli, pustili sploh, da se zgodi še en Kramberger???

Vzeli so mu prostost za pet mesecev, ga izpustili in mu šest let na straneh črne kronike očitali, da je sam izvedel to dejanje. Kaj pa NAKLEP??? Kaj bi imel od tega??? Kakšno materialno korist??? DISKREDITACIJA je bila cilj. A se tudi tu ni izšlo, ker niso za svoje trditve prinesli na svoje sodišče niti enega dokaza in morali sta se zgoditi dve oprostilni sodbi, ker bi se jim, če bi ga obsodili, še krave smejale. Spet je manjkal naklep. Zakaj bi to gospod major storil sam? Kakšno korist bi s tem imel??? Zgubil je službo, eksistenco in potem še ugled v javnosti zaradi zlonamernega tendencioznega sistematičnega linčanja medijev. Hoteli so ga medijsko ubiti.  

Major Troha zadnjih nekaj let skozi civilno organizacijo OPS opravlja najboljše možno družbeno koristno delo, saj ljudem pomaga odpirati oči, da bi razumeli, kje so vzroki za vse več negativnih posledic. In zdaj bi mu naj še kvazi tožilstvo naložilo nekakšno drugo družbeno koristno delo, ki ga tako in tako opravlja in to zelo vestno vsak dan.

Spet se ne bo izšlo, zopet bodo morali peljati montiran sodni proces, ki nima nobene podlage v zakonu. Pa ne enega, zgleda, da kar dva, če si še kakšnega na hitro ne izmislijo, ker je bil 27. aprila precej glasen na Trgu Republike. TUKAJ

Najhuje je pa to, da major Troha sploh ni sodeloval pri izdelavi dokumenta, saj se s takimi stvarmi nikoli ni ukvarjal in tudi ni tehnično usposobljen za izdelavo takšnega dokumenta! Na računalniku, ki je bil zasežen, pa tudi nikoli ni bilo naloženega programa, da bi se tak dokument, ki je drugače povsem resničen, lahko sploh izdelal.

Da, svoje trditve bodo morali nameščenci mafije, da ga je izdelal in objavil major Troha, dokazati. Tega pa nikoli ne bodo mogli storiti, ker on ni niti akter, kaj šele izdelovalec takšnega obvestila za janvost. In to vedo, zato se gredo "družbeno koristno delo." Škode, ki zaradi tega dokumenta sploh ni nastala, je kvečjemu korist, da si ljudje z dvigom prihrankov iz propadajočih bank, rešijo premoženje, tako ni mogoče popraviti, ker je ni.  

In zato in tudi drugih razlogov je major Troha spakiral obvestila za dvig priporočene pošte in jim zraven njih nazaj poslal tudi ta dopis:


Ladislav Troha
Stara Vrhnika 116

1360 Vrhnika

 

Domnevno Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani

Slovenska 41

1000 Ljubljana


Zadeva: Zloraba simbolov države in inštitucij Republike Slovenije za obračun s političnimi nasprotniki

Pozdravljeni!

Zahtevam, da takoj prenehate zlorabljati simbole države Slovenije in njene institucije v tem primeru Okrožnega državnega tožilstva, ki to ni, za obračunavanje z nasprotniki udbokapitalistične nomenklature, ki vas je kadrovala po svoji meri na položaje, da to smete in morate početi.

Niste niti legitimni niti kredibilni člani Okrožnega državnega tožilstva, saj delujete po dvotirnem »pravnem« sistemu, ki je zločinski, ker ne preganjate zločincev po uradni dolžnosti (marveč jih ščitite!), ki so zagrešili nezaslišane umore že leta 1945, ali pa so jih naročili izvršiti, in zločincev, ki so zločine počeli skozi celotno obdobje enopartijske zločinske tiranije, niti kriminalcev, ki so po letu 1990 izvedli v Republiki Sloveniji ROP stoletja z divjimi privatizacijami in malverzacijami ter lopovščino v državnem proračunu in v podjetjih v večinski državni lasti.

»Pozabili« ste s pregonom po uradni dolžnosti tudi lopove, ki so v imenu Republike Slovenije in na račun davkoplačevalcev na razbojniški način prekupčevali z orožjem in vojaško opremo, škodljivimi nabavami za vojsko in policijo ter druga ministrstva, organe, službe, bolnišnice, zavode in agencije. Šefi, ki so to počeli ali pa dovoljevali za svoje koristi, so pač vaši in ti so nedotakljivi. To ve že vsak otrok v osnovni šoli.

O vsem naštetem pričajo nešteti neposredni in posredni dokazi, mnoge najdete tudi v moji knjigi z naslovom »Pojoči major«, ki je izšla že leta 1998, in v mnogih drugih knjigah ter listinah, ki so zagledale luč sveta in so bile objavljene s strani trpečih posameznikov in skupin v različnih medijih. Mnoge dokaze najdete tudi v svojih zaprašenih omarah in predalih v obliki kazenskih ovadb različnih poštenih ljudi, ki so vam zaupali, da boste ukrepali po zakonih, Ustavi Republike Slovenije in v skladu z etiko, moralo ter stroko.

Izvedli niste nič od tega z naštetim v sozvočju, tudi zato je Slovenija v popolnem razsulu, to vaše obnašanje pa samo po sebi pove, da je bilo kadrovanje mnogih od vas na odgovorne položaje popolnoma napačno in nelegitimno ter celo nelegalno po sistemu vez in poznanstev, nepotizma in klientelizma ter v prvi vrsti pripadnosti eni in edini vladajoči udbokapitalistični eliti, ki se je po letu 1990 prelevila iz udbokomunistične, ki je mutirala v več različnih raznobarvnih oblik strankokracije.


To se je lahko zgodilo samo zato, ker nismo izvedli lustracije. Pričujočo ogromno in vse bolj vidno napako bomo Slovenci popravili, ko bomo že prav kmalu izvedli dosledno lustracijo, pa če vi naredite vse, kar vas je volja, da bi to preprečili. Bolj ko boste preprečevali in napadali akterje te pobude, hitreje bo šlo vse skupaj in bolj boleče bo za vse nasprotnike, ki zlorabljate svoje neupravičeno zasedene položaje, s katerih v imenu države napadate pobudnike in predlagatelje lustracijskega Zakona OPS. 

Tega ne more nihče preprečiti, in ko pride čas, ta pa nezadržno prihaja, boste nekateri danes še domnevno nedotakljivi odgovarjali za izdajstvo slovenskega naroda pred delujočo pravično ter brezpogojno strokovno pravno državo, ki bo imela za vse enaka merila pri upoštevanju pogojev za začetek, vodenje in dokončanje kazenskega pregona.

Preberite na dodani povezavi spodaj, kaj bo sledilo, in še kaj drugega na naši spletni strani, na primer primere nezaslišane že neštetokrat videne partijske cenzure, šikaniranj s strani vaših političnih organov, ki jih pošiljate nad nas, niti ne omenjamo, ker nočemo zastraševati ljudi, ki so vedno bolj aktivni in pogumni, čeprav vedo, kako deluje organiziran državni kriminal, ki nam je ukradel državo in jo zlorablja za svoje »rabote«.

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/322-odgovor-predsednika-dz-na-vloitev-zakona-ops-in-na-odgovor

Storil nisem nič, kar bi imelo podlago za kazenski pregon, nič nisem storil zoper nikogar, da bi me lahko kdorkoli preganjal, še najmanj pa oblastniki, ki ste zgolj to in nič drugega z vso nelegitimnostjo in nelegalnostjo, saj to dokazujete vsak dan s ščitenjem največjih kriminalcev in celo zločincev, rezultati pa so vidni na vsakem koraku. Slovenija propada.

Od takšnih organov pač ne sprejemam nobene pošte in zahtevam, da me takoj nehate nadlegovati, sem veteran vojne za Slovenijo in zelo dobro vem, kot tudi večina drugih mojih soborcev, ki vam niso prodali svojega poštenja, da se za tako državo nismo borili in nosili glave naprodaj zato, da smo postali skupaj še z drugimi 85% tukajšnjega življa drugorazredni državljani. Sram naj vas bo, udbokapitalistična privilegirana sodrga!

Dovolj  vas imam!

Ladislav Troha


Na Vrhniki, 31. december 2011


Poslano priporočeno 3.01.2012

Odgovor je v drugih brutalnih napadih, ko jim očitno že močno popuščajo živci.ZADEVA VASKRŠIĆ - IZGUBA HIŠE ZA DOLG DRŽAVNEMU PODJETJU VO-KA V VIŠINI 124 €. NAVEČJA IRONIJA TEGA PRIMERA JE, DA DOLG SPLOH NI BIL POPLAČAN IZ KUPNINE OD NA DRŽABI ZA POLOVICO CENE PRODANE HIŠE.

Gospod Ladislav Troha, ki se sicer ne ukvarja z preprečevanjem ali popravo posledic, je v tem primeru vseeno odšel v Litijo na dan, ko naj bi se zgodil ROP hiše s strani kastnih organov, ki bodo izvršili krivično, kriminalno ali pa koruptno sodbo. Gospod Troha je verjel, da bo ta ROP hiše skušalo preprečiti še več ljudi, a se je kljub temu, da je videl, koliko v resnici je upornikov zoper takemu kriminalnemu dejanju, priključil skupini v živi ščit in skušal skupaj z drugimi preprečiti uniformirancem to zavrženo dejanje.

Posledice so tukaj:Kaj pravi 1. točka 299 člena Kazenekaga zakonika? 

"Preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi

299. člen

(1) Kdor s silo ali grožnjo, da bo neposredno uporabil silo, prepreči uradni osebi uradno dejanje, ki ga je nameravala opraviti v okviru svojih pravic, ali jo na enak način prisili, da opravi uradno dejanje, se kaznuje z zaporom od treh mesecev do dveh let."

Kdo je zoper koga uporabil silo?

Protestniki so mirno stali strnjeni in držali so drug drugega pod obema rokama. Kako je možno potem na kogarkoli od uniformirancev uporabiti neposredno silo???Razbojniški ubijalski prijem davljenja - tako delajo uniformiranci udbokomunistične mafije, policisti urejene džave nikoli.

In spet, glej ga zlomka, od upornikov, ki jih je bilo v Litiji 19, je gospod Troha edini, ki je dobil vabilo na zaslišanje kot osumljenec izmišljenga kaznivega dejanja. Zanimivo, mar ne? Oni vedo, da on ve in tudi pove, kdo v tej državi vedri in oblači in kdo sodi v zapor z obsodbo za IZDAJSTVO NARODA.

Dopisa, ki sta hkrati pitožbi na njihove gnusne napade:


teror uniformirancev 009.jpg - 720.37 Kb

teror uniformirancev 010.jpg - 723.58 Kb

teror uniformirancev 011.jpg - 728.19 Kb

In tako od leta 1998, ko se je gospod Troha postavil za RESNICO IN PRAVICO pred stavbo Državnega zbora v protest zoper dejanja ljudi, ki nimajo niti znanja, niti sposobnosti, niti morale niti etike, da bi delali v korist svojega naroda, ki jih prekomerno plačuje, da nad njim zganjajo pravo tiranijo.

Gospod Troha je človek načel, ne priznava organov države, ki ne delajo za dobrobit državljanov, ampak ščitijo ROPARSKO TOLPO, da pleni, ropa in izvaja nad navadnimi deprivilegiranimi državljankami in državljani TIRANIJO.

To je nazorno pokazal nedolgo nazaj, ko je skuril njihove odločbe in odredbe in dejal, da tega PLAČAL NE BO!!! Za poskus preprečitve nezakonitega in nasilnega zavzetja bivališča običajnega državljana, bi morali vsi tam udeleženi in so na povsem miren način to barbarsko dejanje uniformirancev skušali preprečiti, dobiti nagrado države. Ne pa kazni in krive obdolžitve.

To niso organi države, torej nas, ampak so to organi OBLASTNIŠKE KASTE, ki jih mi plačujemo zato, da ščitijo MAFIJO in terorizirajo ljudstvo.

Le zakaj mislite, da že toliko let napadajo gospoda Troho, a ni bil še nikoli obsojen za nobeno kaznivo dejanje??? Zato, ker ni nikoli storil nobenega kaznivega dejanja. Naredil je v življenju tri bagatelne prometne prekrške.

ZATO TO POČNEJO, KER JE ČLOVEK, KI SI UPA, ČLOVEK, KI MU JE MAR, KAJ SE DOGAJA, ČLOVEK, KI NE PRENAŠA KRIVICE, KI SI UPA POVEDATI, ČLOVEK, KI IŠČE VZROKE, KI POVZROČAJO NEGATIVNE POSLEDICE IN LJUDSTVU POVE, KDO SO IN SKUŠA SPODBUDITI, DA BI JIH SKUPAJ ODPRAVILI, ČLOVEK, KI LJUBI ŽIVLJENJE IN VSE LJUDI TEGA SVETA, KI SO POŠTENI, DELOVNI IN SPOŠTLJIVI DO DRUGIH SOLJUDI IN NARAVE.

ZATO VSE TE MODRE IN RJAVE KUVERTE Z NEGATIVNO VSEBINO:

To je ta kriminalec, ki ga je treba zapreti po mnenju privilegirancev, ki so nam ukradli državo...

KI MU JIH KASTA POŠILJA, DA BI GA USTAVILA, AMPAK NE RAZUMEJO, DA NE POZNA SOVRAŠTVA. ČE BI JIH ZASOVRAŽIL, GA VEČ NE BI BILO, ZATO JIH JEMLJE KOT SVOJE NAJBOLJŠE UČITELJE, ŠE VEČ, NE ZAVEDAJO SE, DA MU S TEM DELAJO LEVJO, SEBI PA MEDVEDJO USLUGO. OKREPILI SO GA, NAUČIL SE JE IN OB VSAKEM NJIHOVEM NAPADU JE MOČNEJŠI, NEUPOGLJIV, KER VE IN RAZUME, DA:

RESNICE JE ZMAGA!!!

MORDA BODO ŠE NAPADALI, NAMESTO DA BI SE ČIM PREJ ZAČELI POGOVARJATI, KAKO SI REŠITI GLAVO. LAČEN IN PREVARAN NAROD BO RAVNOKAR PRIŠEL PO OBRAČUN Z IZDAJALCI, KI SO GA OROPALI, ZADOLŽILI IN OSRAMOTILI. NO, TEGA DNE SI MI NE BI ŽELELI, ČE BI BILI NA MESTU KASTE, AMPAK BI SPROŽILI POSTOPKE, KI BODO DEMOKRATIZIRALI TO DRUŽBO IN SPROŽILI NJEN USPEŠEN RAZVOJ.

GOSPOD TROHA IN MI VSI SKUPAJ SMO JIM ŽE VEČKRAT POVEDALI, DA JE ČAS, DA SPUSTIJO VSE VZVODE ODLOČANJA IZ SVOJIH ROK. ZATO ZAKON OPS.


Očistimo in Preporodimo Slovenijo!

Ekipa OPS
 

 

Komentarjev 

 
#6 Adi 12:19 23-09-2012
Je pa zelo zanimivo, da je spoštovani gospod Troha edini kandidat,ki je prejel od organov kaste obtožnico za dve leti zapora a o tem noben medij ne proča.

Vem pa tudi zakaj. Zato, ker se bojijo, da bi narod hotel dvigniti prihranke iz bank. To bi bila štala, ker denarja že za 20% varčevalcev, če bi hoteli vsi naenkrat v izropanih bankan ni. Zapomnite si to.

DVIGNI SVOJ DENAR IZ NKBM, NLB IN ABANKE, GORENSKE BANKE IN VSEH, KI SO VEZANE NA TE VEČJE. TO SO SAMO PODRUŽNICE Z DRUGAČNIMI IMENI.

ČE SI NOR PUSTI DENAR NOTRI, JUTRI GA NE BO, KER SE ROPANJE NADALJUJE.

ADI
Citat
 
 
#5 Adi 12:11 23-09-2012
Kaj se jezite, saj je povedal samo resnico. Povedati resnico pa ne more biti žaljivo. Podvizajte se namesto, da blebetate.

Ali ste oddali že svoj podpis, da nam bo gospod Troha povedal še marsikaj na soočenjih? Resnice, da boste urepali preventivno tudi sami.

Jaz sem uredil in tudi poslal skupaj še s štirimi sosedovimi in podpisi večine moje žlahte. Skupaj 17 na naslov:

Spoštovani gospod
Ladislav Troha
Stara Vrhnika 116
1360 VRHNIKA

S pripisom za Očiščenje in Preporod Slovenije!
Citat
 
 
#4 janezek 10:22 17-09-2012
ti kanadski bimbič malo pazi na svoje besede in ne žali slovenskega naroda. lahko tebi biti pameten 6-10000 km proč. nekateri so žal bolj podvrženi vplivom šolstva in občil ter zato počasneje spregledajo, a vendar.
Citat
 
 
#3 MAJDA 13:00 07-05-2012
Napadajo ušivi poštene ljudi. Držite se gospod Troha več nas je z vami, kot si oni mislijo. Očitno se vas zelo bojijo, da uporabljajo tako podle metode.

GRE ZA ZLORABO INŠTITUCIJ DRŽAVE, KI SO NAM JIH UKRADLI. IZ TEH PRIMEROV SE NAJBOLJ VIDI KAKO DANES DELUJE UDBA.

SEVEDA IMAŠ MIR, ČE NE DELUJEŠ TAKO KOT G. TROHA. IN MISLITE ŠE NAPREJ, DA ŽIVITE V DEMOKRACIJI. JA PA JADE. TO JE NADALJEVANJE KOMUNISTIČNE TIRANIJE.
Citat
 
 
#2 Karlo 14:24 06-05-2012
Tako se obračunava z nasprotniki udbokomunističn ega enoumja, ki se po letu 1990 nadaluje z nezmanjšano tiranijo.

Sem odvetnik in vidim, da je tole povsem zrelo za prijavo v Strasburg, ker gre za napadanje poštenih ljudi z zklorabo državnih inštitucij. SRAMOTA!!!
Citat
 
 
#1 Resnica 12:34 02-05-2012
SLOVENCELJNI PA MISLIJO, DA SE JE PO LETU 1990 KAJ SPREMENILO IN LAŽEJO SAMI SEBI, DA ŽIVIJO V NEKAKŠNI DEMOKRACIJI.

IZ TEGA VIDITE, BUTALCI, DA ČLOVEK NI NAREDIL NIČESAR, KRIV JE, KER VE IN DRUGIM RAZLAGA ZAKAJ GRE V TEJ VUKOJEBINI... NAREDIL JE V ŽIVLJENJU TRI PROMETNE PREKRŠKE, ENEGA CELO ZA 4 KAZENSKE TOČKE...

ROPARSKA UDBAŠKA TOLPA GA PA PREGANJA, KOT NAJHUJŠEGA KRIMINALCA...VI PA GLEDATE VSTRAN TESLETA ZANIKRNA, NAJHUJŠE PA JE, DA TISTI, KI RAZUMETE IN STE SAMI DOBILI PO GLAVI NE UKREPATE...

KAR TAKO NAPREJ... NA PRAVI POTI STE, GRESTE NARAVNOST V PREPAD...

FRANC IZ KANADE
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 100 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?