JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

kriev pot.jpg - 30.22 Kb

Janko Toškan, u.d.i.g. - 041 778 213
Kubed 56 a
6272 Gračišče

Kubed 12.04.2012

Predsednik vlade, g. Janez Janša
Gregorčičeva 20, 25, 1000 Ljubljana
gp.kpv(at)gov.si

Nadškofija Ljubljana, nadškof metropolit, msgr. dr. Anton Stres
Ciril-Metodov trg 4, p. p. 1990
SI–1001 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

REFLEKSIJA OB VELIKONOČNIH PRAZNIKIH

Bistvo obhajanja praznikov je ozaveščanje efektov/principov dogodkov, ki so se v neki preteklosti zgodili in pustili pečat v človeškem življenju in ki se ob takih trenutkih vedno znova poustvarjajo. Tako sem (na Veliki četrtek – dan, ki je prej) razmišljal o pomenu dveh izstopajočih krščanskih praznikih, t.j. Božiču, kot utelešenju božanskega principa v človeško materialno telo – princip kreacije, in posledične transformacije umrlega, minljivega človeškega telesa v večno »kristično« (ne vem, kako naj to drugače poimenujem) telo – princip evolucije. Seveda, gre za osebno refleksijo, ki ima z dejanskim stanjem lahko neko povezavo ali pa tudi ne.

Zanimivo pa je to, da me je ob tem razmišljanju dobesedno »streslo« s hkratnim pojavom dveh, na prvi pogled, povsem ločenih slik: 1. Družbena kriza, s katero se soočamo in 2. Odlomek iz Sv. Pisma, t.j. 1. Mojzesove knjige (Geneze), kar citiram: Bog je rekel: «Naredimo človeka po svoji podobi, kot svojo podobnost! Gospoduje naj ribam morja in pticam neba, živini in vsej zemlji ter vsej laznini, ki se plazi po zemlji!« Bog je ustvaril človeka po svoji podobi, po Božji podobi ga je ustvaril, moškega in žensko je ustvaril. …

Torej, človeku naj bi bila dana moč (s tem tudi naloga in odgovornost!) gospodarjenja nad celotno zemljo, kar v prvi vrsti pomeni skrb, ne pa pustošenje le te. Seveda se, ob sedanji situaciji sprašujem, kdo od nas, ljudi, ima moč gospodovanja nad zemljo, če nismo sposobni niti gospodovanja nad svojim življenjem – namreč kako lahko npr. nezaposleni brez prihodkov poskrbi zase?
Vprašanja, ki se mi ob tem porajajo pravzaprav sama vrejo na površje. Približno tako:

1. Naša politika (tako slovenska kot svetovna) nam dopoveduje, da ni denarja in nam bodo zaradi tega dali za isto delo manj denarja (ne samo v javnem sektorju). Sledi, da je moja vrednost kot človeka odvisna od količine denarja v obtoku??? In če nimam denarja ne morem obvladovati sveta? In če ne obvladujem sveta po Sv. Pismu pač nisem človek?

KDO JE POTEM ČLOVEK? Otroci očitno ne, nimajo denarja (zmanjševanje porodniške?). Enako velja za vse invalide in upokojence, dijake, študente, nezaposlene, …?

Torej si človek, če služiš denar-dovolj denarja? Tudi če ga služiš z nečednimi in nekoristnimi posli (vojne, proizvodnja orožja, tobaka, alkohola, mamil, nezdrave hrane…? Tudi če zgolj z računalniškimi in borznimi posredovanji v minuti zaslužiš miljardo evrov? Kako lahko zdravnik s svojim delom zasluži milijon evrov? Je zato manj naredil kot borzni posrednik?

Politika pravi, da je potrebno oklestiti stroške pri čemer je seveda delovna sila v kapitalskem procesu eden najvišjih stroškov! ALI JE TOREJ ČLOVEK VLADAR ZEMLJE ALI JE ZGOLJ STROŠEK? (seveda, če je človek zgolj strošek, in je potrebno odpraviti stroške je zaključek jasen, dajmo (mi, ki smo strošek) narediti kolektivni samomor, da lahko rešimo ostali svet – umrli bomo za veliko stvar!).

2. Prav tako nam vrh dopoveduje, da zaradi prevelikih investicij pač ne moremo skrbeti npr. za zdravo okolje, čistočo voda in zraka, nezastrupljanja okolja, … in s tem zdravo življenje??? Če nam je dano vladanje prav nad tem in tega ne moremo narediti kdo potem ploh vlada?  Človek očitno ne! Bog tudi ne, saj je to delo poveril človeku! Torej nam vlada denar? Kdo pa je ustvaril denar? Bog spet ne.

Bog nam daje sonce, dež, zrak, tudi potrese in neurja, da jih lahko obvladamo, denarja pa nam ne pošilja. Ustvaril ga človek sam vendar očitno ne po Božji podobi in podobnosti (sonce sije in dež pada za vse enako, dobre in slabe, bogate in revne, denarja pa za nekoga je, za večino ga pa ni?). In če denar ni ustvarjen po Božji podobi, je torej po hudičevi? In če denar vlada svetu, kdo vlada denarju (denar se seveda ne špancira sam po ulici in diktira družbene norme)? Večina ljudi tudi ne, saj bi si ga same sproducirale. Je to angleška kraljica, predsednik ZDA, papež? So to ekonomisti, finančniki, borzni mešetarji, Bilderbergi, Iluminati, …? Je to MMS, FED, …?

Kdo jim je dal ta pooblastila? Jaz ne (mogoče lahko o tem diskutiramo glede na to, da sem volilni upravičenec, kaj pa moja hči, ki ni? Kdo upravlja v njenem imenu, ali pa ni človek?). Niti Bog, Bog je dal pooblastilo vladanja vsem ljudem. So si jih vzeli sami ali jim jih je poklonil hudič? KDO TOREJ VLADA SVETU?

3. Kljub vsej tehnologiji in avtomatizaciji, ki bi nam morali olajšati in olepšati življenje, smo vsak dan v hujši krizi? Prav tako nam politika vsak dan razlaga (slovenska  celo zelo eksplicitno), da po vsej verjetnosti naši otroci ne bodo mogli živeti tako dobro kot mi in to kljub včerajšnjim grozotam 2.sv. vojne in današnjim po celem svetu???? Torej ni stanje slabo samo po sebi temveč je slab sistem vladanja-gospodovanja! KAKO JE TOREJ MOGOČE Z UKREPI, KI REŠUJEJO OBSTOJEČI SISTEM GOSPODOVANJA, KAKORKOLI IZBOLJŠATI OBSTOJEČO SITUACIJO?

Ob vsem tem razmišljanju se počutim kot da bi pisal Bogu:

Dragi Bog, zahvaljujem se ti za čast skrbstva nad celotno zemljo, ki si nam jo poveril. Posedujemo potrebno tehnologijo in znanje, imamo tudi cel kup brezposelnih oseb, ki bi te stvari lahko uredile, a smo žal v krizi in ni denarja, da bi se sedaj lahko s tem ukvarjali. Zaradi krize moramo tako za tiste milijone nepotrebnih stvari, ki jih proizvajamo, zaposlovati še upokojence in doječe matere (ponekod tudi otroke), da lahko znižamo stroške.

Z vso vnemo iščemo neko, še posebej nepotrebno stvar, ki bi jo lahko naredili, saj bi s tem dosegli zelo veliko dodano vrednost (kot veš, je dodana vrednost neke navadne proizvodnje hrane ali gradnje stanovanj mizerna, kultura in umetnost pa sta itak sam strošek), mogoče kakšna super igrica v 3D, ali novo Facebook omrežje s posebnimi efekti, ali pa neko posebno borzo?

S takimi zadevami v trenutku zaslužiš nekaj 100 mio eur. Ko nam bo to uspelo, bo kreditni krč popustil in banke nam bodo lahko spet po zelo ugodnih obrestnih merah posojale denar. Takrat bomo takoj začeli razmišljati o pripravi vse potrebne dokumentacije za zagon poverjenega nam projekta. Vem, da me razumeš. Vedno tvoj, človek.

Zaključek.
Ker se obstoječa vlada v večini deklarira kot krščansko misleča (tudi predsednik vlade eksplicitno npr. z udeleževanjem obreda Sv. Maše, in če je koherentna in integrirana osebnost, za tem tudi stoji), in  je RKC obravnavan kot uradni interpret krščanskih načel, predstavljata oba pravi naslov za tolmačenje zgornjih vprašanj, in zato ju k temu tudi JAVNO POZIVAM.

Vsem v razmislek:
Pred dogodki transformacije (smrt/vstajenje) Jezus moli in trpi (»Moja duša je žalostna do smrti«) v vrtu Getsemani. A glej, »njegovi« apostoli so zaspali, kar menda ja ne pomeni da so se preveč nažrli in napili in nato zadrnjohali, temveč, da v svojem duhu niso bili sposobni razumeti dogodka, ki naj bi se takrat odvijal tako za človeka kot tudi za vso zemljo. To so razumeli šele po Kristusovem vstajenju. Sprašujem sebe in vse ostale, ali smo mi budni, se zavedamo kaj se okrog nas dogaja? Ali se bomo zbudili do »Velikega četrtka«, ali se bomo zbudili šele na »Veliko nedeljo«? V zadnjem primeru nas žal čaka vse tisto, kar je vmes.

Razmislek št. 2:
- 34. čl. Ustave RS: Vsakdo ima pravico do osebnega dostojanstva in varnosti.
- 35. čl. Ustave RS: Zagotovljena je nedotakljivost človekove telesne in duševne celovitosti, njegove zasebnosti ter osebnostnih pravic.
- 66. čl. Ustave RS: Država ustvarja možnosti za zaposlovanje in za delo ter zagotavlja njuno zakonsko varstvo.
- 78. čl. Ustave RS: Država ustvarja možnosti, da si državljani lahko pridobijo ustrezno stanovanje.

Janko Toškan l.r.

 

Komentarjev 

 
#1 Stajer 09:46 16-04-2012
Pričakujemo odgovor!!!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 106 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?