NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIM KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

Krčenje socialnih pravic je posledica 20 letnega pijančevanja in buržujskih pojedin STARIH OBLASTNIKOV - UDBO-KOMUNISTOV, ki niso nikoli izpustili iz rok vzvodov odločanja in so preko svojih nameščencev v vrhovih t.i. levih in desnih strank, ki se izmenujejo na pozicijah in opozicijah, izvajali  pravo razbojništvo na račun davkoplačevalcev. Nerazumno javno porabo niso nikoli uskladili z dejanskimi zmožnostmi ustvarjenega, česar so bili navajeni še iz nekdanje države, ki so jo vseskozi zadolževali, dokler ni udarila še hiperinflacija in se je sesula sama vase. Se zgodovina ponavlja??? Kako se ne bi, če tudi po letu 1990 vlada ista partijska elita z isto miselnostjo?!

Temu abnormalnemu početju iz preteklosti pa se je v novi državi pridružilo še ropanje družbenega in zasebnega premoženja ter naravnih virov in namerno uničevanja vsega, kar je bilo dobrega v prejšnji državi Jugoslaviji. Rezultati tega nerazumnega barbarskega početja, ko za to ni še nihče odgovarjal, se kaže na vseh nivojih naše razpadajoče družbe. Zdaj, ko so zažrli vse, kar se je dalo in je kašča, v katero smo vsi deprivilegirani (85%) lahko samo vplačevali vsa leta, prazna, pa bi nam pobrali še to malo, kar smo kljub vsemu uspeli z odrekanjem in skromnostjo prihraniti.


Vzeti npr. ubogi medicinski sestri od borih 1000 evrov krvavo zasluženega dohodka 400 € je norost prve vrste in totalna brezbrižnost ponorele in še vedno pijane oblasti, ki se od leta 1945 ni nikoli uspela strezniti. Leto 1990 je bil samo preblisk, kot takrat, ko kronični alkoholik obljubi, da bo nehal pijančevati, a potem vse ostane pri starem, saj zgolj od govorjenja še nikoli ni bilo nobenih rezultatov.

 

Ne nasedajte floskulam, da so za naše probleme krivi drugi, nekakšna svetovna recesija, zunanji dejavniki. To tulijo njihova medijska trobila, da bi ljudje nasedli, ko vam za vsako slabo novico, ki se je pripetila doma, lansirajo neke celo izmišljene iz sveta. Krivci so tukaj in vsak dan, že polnih dvajset let in več jih gledate na TV. Seveda pa je povsem jasno, da imamo opravka z ljudmi v ospredju, ki hočejo spremeniti vse drugo, vse druge, le sebe ne. Njim njihov privilegiran status povsem odgovarja. Rezultat pa je tole:

Slovenija - zavožen grunt


Zdaj, ko je treba plačati račun za njihovo 20 letno pijančevanje in norčevanje, pa še bolj tolčejo po siromaku, ki ga na nobeni njihovi požrtiji ni bilo zraven in je vse z veliko zaskrbljenostjo gledal samo od daleč, a je kljub vsemu verjel, da vendarle so ljudje, ki bodo spoznali svoje zmote in se bodo spremenili ter začeli delati v korist skupnosti. Slovenska naivnost ne pozna meja, saj bo enkrat treba razumeti, da kar se Janezek nauči, to Janez zna.

Vsako tako norenje oblastnikov se ponavadi nesrečno ali celo kruto konča!!!


Čas je, spoštovani delavci, kmetje, učitelji, profesorji, intelektualci, pošteni uradniki, zdravniki, medicinske sestre in vsi ostali delovni ljudje, upokojenci, invalidi, brezposelni in vsi ostali, da jih prisilimo v streznitev, da bodo trezni spoznali, kaj so nam povzročili, se poslovili s položajev, povrnili pokradeno in odgovarjali za izdajstvo slovenskega naroda. Izdali so nas, ker so nas okradli, razprodali in zadolžili do vratu!!!


DOVOLJ JE!!! IN KDOR SE STRINJA S TEMI UGOTOVITVAMI, NAJ SPODBUDI ŠE DRUGE, DA KONČNO STOPIMO SKUPAJ IN KONČAMO TO BLODNJO V TEMI. PREPRIČANI SMO, DA KAKOR GRE ZDAJ V NEGATIVNO SMER, BO ŠLO POTEM ŠE HITREJE, A BREZ NJIH, V POZITIVNO. IMAMO SRCE, DELAVNOST IN RAZUM IN POVSEM KONKRETNE REŠITVE, DA NAREDIMO TO DEŽELO PO MERI DELOVNEGA IN POŠTENEGA SLOVENSKEGA ČLOVEKA. SI ŽELIMO ŠE KAJ DRUGEGA? KO BO TO, BO TUDI VESELJE, BLAGOSTANJE IN ZADOVOLJSTVO TER PONOS NA SVOJO DOMOVINO!!!

SE VIDIMO PET PRED DVANAJSTO 27. APRILA V LJUBLJANI, NAŠI PRESTOLNICI.

Do takrat vam želimo vesele Velikončne praznike in veliko poglabljanja vase, da bi odkrili Boga – dobro  v sebi, ko bo ob tem prišlo tudi spoznanje, da ZLO ZMAGA TAKRAT, KADAR DOBRI LJUDJE NE UKREPAJO.


VSAK SAM JE MOČAN, SKUPAJ SMO NEPREMAGLJIVI!


Očistimo in Prenovimo Slovenjo!!!

P.S.

S to POVEZAVO pridete do Facebook skupine.

 

Komentarjev 

 
#11 INFO 10:02 23-07-2012
Napisano drži brez kakršnekoli dileme. Kaj nam je narediti?
Citat
 
 
#10 Franci Kmet 09:20 07-04-2012
LE VKUP, LE VKUP UBOGA GMAJNA, ZA STARO PRAVOD ZDAJ BO DRAJNA, HEJA, HEJO...
Citat
 
 
#9 Slovenec 06:36 07-04-2012
Češka

Tako imenovani "lustračný" Zakon č.451/1991

http://www.pravnipredpisy.cz/predpisy/ZAKONY/1991/451991/Sb_451991_------_.php

http://www.ustrcr.cz/data/pdf/normy/sb451-1991.pdf

Certifikat v skladu z zakonom č.451/1991(tako imenovano potrdilo lustracije) za posameznike

http://www.mvcr.cz/clanek/vystaveni-lustracniho-osvedceni-jednotlivci.aspx

Na Češkem je ta zakon v veljavi,sicer z določenimi revizijami, kot se lahko vidi zgoraj. Podobno kot Poljska je tudi Češka po uvedbi zakona močno napredovala na vseh družbenih in gospodarskih področjih.

Če je Janez Janša to za kar se prodja, bo ljudstvu predlagal LUSTRACIJO.
Citat
 
 
#8 Jožek 17:45 06-04-2012
Prfav imate, tole sem prebral in dobil še dodatno potrditev svojega razmišljanja. Se sklada, GREMO V UPOR!!!
Citat
 
 
#7 Marija Arnič 05:53 06-04-2012
A ni tega dost? Tega uničeanja Slovenije... GREMO NAROD, ČE NE ZDAJ, KDAJ PA????
Citat
 
 
#6 Pinter 16:05 05-04-2012
Skrajni čas je, da se upremo tem barabonom. Nič ni razlike med njimi, sem verjel Janši pa vidim, da ima res samo nalogo, nas še bolj ožeti. SRAMOTA!!!

Te je treba dol potem pa pazljivo izbrati, kdo bo vodil to državo. Tudi mi smo odgovorni, da smo kar tako nasedali na lepe besede o Švici. Nič več!!!
Citat
 
 
#5 Simona 14:11 05-04-2012
Vse kar je zgoraj napisano je RESNICA in, če folk tega ne razume ja pač butast. Ko jim bodo še gate slekli bodo pa obračunali sami s sabo.

Oblastniki bodo izkoristili vsako priliko, da jezen folk stepejo med sabo.

Gremo, DOST JE TEGA!!!!
Citat
 
 
#4 Marjetka Cekin 14:07 05-04-2012
Kdo pravi, da Slovenke in Slovenci ne znamo SKUPAJ STOPT, zdaj je priložnost, ker če ne zdaj bo po nas.

Ta vlak gre naravnost v prepad, USTAVIMO GA NAJPREJ, naženmo posdko, ki nas vozi, obrnimo in nazaj na križišče, kjer smo sfalili pravo smer. Od tam pa v nove čase, ki so. Sam malo okrog poglejte in ne verjemite medijim, ki nas hočejo prepričati tudi z lažnjivimi prispevki, da je cel svet v kaosu.

Greš pa malo do Avstrije, Švice, Luskemburga, v Nemčijo, je pa vse normalno, vse deluje, ljudje so zadovoljni in se imajo fajn...

Tako propagando so zganjali že v socializmu, ko so nam predstavljali "gnili" kapitalizem in nam ponujali svoj socializem, ki si je človeski obraz samo naslikal.

GREMO, DOL PARTIJSKI PRIVILEGIRANCI! !!
Citat
 
 
#3 Novak 13:49 05-04-2012
ČAS JE, DA USTAVIMO TOLE NORENJE, ZAPRAVLJALI SO, KRADLI, UNIČEVALI, ZDAJ BI PA NA NAS PASOVE ZATEGOVALI. SAJ SO ŽE OD LETA 1945 ZATEGNJENI.

VSE VLADE SO TO DELALALE, DA SO SAMI ŽIVELI BAJNO.

LETA 1990 SO SE POTUHNILI, NASTAVILI SVOJE POTRČKOTE IN NAS PREVARALI. ODTITI BI MORALI ZA VEDNO.

nO, BOLJE POZNO KOT NIKOLI. DOL PARTIJCI IN JIHOVE OPRODE, DOST VAS MAMO!!!

SEVEDA PRIDEMO, MIRNO, A ODLOČNO. TREBA BO IT, SLIŠITE PRIVILEGIRANCI! !!
Citat
 
 
#2 Mija 13:29 05-04-2012
Gremo ljudje, ne čakajmo, da nas bo jeza pognala na ulice in trge. Zdaj je še čas, da se dovolj v miru dogovorimo.Ko bo še slabše je velika nevarnost, da bomo že tako jezni, da nas bodo še med sabo stepli.

Saj menda veste kaj delajo taki iblastniki... državljanske vojne, da bi preusmerili pozornost ali pa konflikte s sosedi...

PRIDEMO!!!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 79 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?