Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

 

TOTALITARNA KOMUNISTIČNA KASTA OBLASTNIKOV je danes nad nas poslala svoje hlapce, ki ji zvesto služijo za 700 EUR mesečne plače.

Nič ni pomembno, tudi buške, modrice, otečen vrat in potolčena kolena. Bolj tepejo, močnejši smo. In v teh brutalnih postopkih je bilo najmanj tri četrt teh izvedenih nezakonito.

1. Med prislilnimi sredstvi profesionalne in demokratične policije ni prijama davljenja, ko so me skoraj zadavili. Š nekaj sekund in nebi se več zavedal. En napačen obrat pa bi mi zlomili vrat.

2. Pobrali so nam osebne predmete brez, da bi za to izdali kakršen koli zapisnik. V denarnici mi manjka 350 EUR.

3. Odvzeli so nam prostost brez, da bi nas obvestili o naših pravicah, nihče o naši aretaciji ni obvestil naših bližnjih, ko bi to takoj morali storiti.

4. Niso nam dali možnosti do zagovornika. Po zakonu, takoj, ko ti odvzamejo prostost morajo to storiti potem pa od prihoda zagovornika dve uri ne smejo delati nikakršnih ukrepov. Do zagovornika sploh nismo imeli pavice, ukrepi pa so bili vseskozi. Mučili so nas, ko nas je bilo pet zaprtih v smrdljivem avtomobilu brez prezračevanja. Človek, ki ima astmo je skoraj umrl.

5. Ob aretaciji nam niso povedali po katerem členu zakona so nam odvzeli prostost in zakaj nas morajo zadrževati, ko ponovitvene nevarnosti že davno ni bilo več.

Ampak to sploh ni pomembno, ker oni vedno delajo po črki zakona. Seveda, ko gre za drugorazredne državljane. In tudi, če vse to prijavimo njihovim "nadzornikom", ki so tako in tako zaposleni pri komunistični milici in je kar trdimo 100% res, ne bo nihče odgovarjal, ker oni vedno vse naredijo v skladu z zakonom. To na koncu vse njihove pritožbene komisije ugotovijo. Jih pa imamo in jih plačujemo, ker tako zahteva EU zakonodaja in konvecije o človekovih pravicah.

Veste, zelo si vedno znova razočaran, ko pomisliš in se zaveš, da se nimaš za postopke totalitarnih organov komu pritožiti. Ni naslova na katerega se lahko pritožite, niti v Sloveniji, niti v EU. Prej boste tudi vi ali vaši ljubi to spoznali, prej bomo začeli urejati stvari doma sami. Tako kot to uredimo v družini. Povod za to je bil jasno izkazan danes.

Hvala za podporo, dobre želje in vaš pogum, da se zavedate, da res ni pomembno komu se zgodi, da je zaradi 124 € ob hišo, ker je to nezaslišano in je napoved, da smo jutri na vrsti drugi. Epilog v KASTNIH MEDIJIH pa je, ne se upirati, tudi, če ni po vaši krividi, pojdite in plačajte položnice, DA NE BOSTE OB HIŠO, BIVALIŠČE. Hvala komunistični uredniki, SRAM NAJ VAS BO!!!

Gibanje OPS ni za v vaše medije, kajneda. Ne prenesete RESNICE, a to vas bo nekoč drago stalo, verjemite!!!

"KOPIČENJE STROŠKOV IZTERJAVE
in nestrokovno delovanje SODNE VEJE oblasti

Za domnevno neplačanih 124 evrov družbenemu podjetju VO-KA d.o.o. za poravnavo domnevnega dolga so družini na dražbi prodali hišo.
Denar bi sicer lahko izterjali preko transkacijskega računa, saj je "dolžnik" zaposlen in prejema redne dohodke ali pa bi za staro železo prodali štedilnik.... najden v hiši.
... Odgovoren za stanje v sodstvu, Miro Cerar - predsednik Sodnega sveta, je na TV SLO 13.3.2012 ob tem dejal, da je bil dolžnik aroganten do sodišča, ker je ignoriral pozive.
Lahko bi dejal, da bo zadevo preveril; lahko bi v povzetku dejal da je sila nenavadno, da se rubi hišo za tak znesek, če je v hiši TV, ki ga lahko zarubiš; lahko bi kot predsednik Sodenega sveta, ki nadzira delovanje sodstva, dejal, da se tudi v sodni veji dogajajo napake, kot povsod in da je takšno ravnanje: negospodarno, kruto in strokovno ter moralno napačno.

Nič od tega, okrivil je majhnega človeka, ki se bori proti sistemu, da bi postal bolj pravičen ter ljudski.

Ali je KDO izračunal koliko so stali:
- priprava na obravnavo,
- glavna obravnava,
- sodba,
- priprave na dražbo,
- dražba,
- pogodba z novim lastnikom hiše,
- deložacija,
- izpraznjenje hiše,
- prepis v zemljiški knjigi,
- priporočene pošiljke sodnih spisov,
- odvetniki,
- predvideni postopki pred varuhi človekovih pravic v RS in EU,
- moralni... madeži in posledične škode "pravice ulice"
...

za 124 EUR domnevnega dolga.

Ob tem da se TAJKUNOM ni nikdar odvzelo niti centa, nič zaplenilo, pa dolg ni DOMNEVEN, ampak so kraje in oškodovanja številnih zaposlenih, ki so zaradi kraj postali mezdni delavci ali pa brezposelni, izvedene očitno.
....
Jurij Bavdaž je k temu dodal še:
Pozabil si koliko stane...
- razpad družine ... (žena gre velikokrat nazaj k svoji družini kjer postane nevrotična gospodinja, mož pa izgubi službo, bankrotira, se zapije in umre na stroške družbe zaradi kroničnih bolezni veliko prezgodaj)
- socialna pomoč in drugi dodatki samohranilk
- zdravljenje alkoholikov psihiatrično
- bolnišnica & policija itd... za brezdomne pijance
- umiranje brezdomcev v bolnici
- rejništvo

lep dan

Vladislav Stres"Poglejte še posnetke, če želite videti kako zgleda utrjevanje pravne dražave v Sloveniji, medtem, ko so pravi lopovi zavaljeni v vladne, ministrske, menedžerske, strankarske, poslanske, županske in vse možne druge fotelje:

http://www.mojvideo.com/video-delozacija-zorana-vaskrsica-2/29e8aa7658a4d6609a5f

ZLO ZMAGA TAM, KJER DOBRI LJUDJE NE UKREPAJO!

VSAK SAM JE MOČAN, SKUPAJ SMO NEPREMAGLJIVI!

ODPRAVIMO SLABOSTI, OKREPIMO KREPKOSTI!


Očistimo in Prenovimo Slovenijo!


Ladislav Troha l.r.

 

 

Komentarjev 

 
#12 Jon vojska 18:47 29-05-2014
To ni nic v primejavi kar jaz dozivljam.Sj niti jesti ne dovolijo kot da sem en pes.Studente kriminolgije posiljajo za mano kot obsedeni brez premisleka.Kriminalisti pred vegi restavracijo v lj nasproti avtobusne postaje izsisljujeo , da ne bi sel jest v vegi restavracijo.Kasne budale so danes si niti antikvarjat za knjige ne smes ogledat idioti. To je pa ze pretirancija kar drzava dela.Naj se malo zabredjo z nami pa bo . Jon vojsak vableni vsak dan v vegi restavracijo v lj ob 13 30 si boste ogledal studente in studentke kriminolgije.predvsem kao se izvivljajo nad mano saj niti mirno po copovi ne smes kaj sele na pomfri
Citat
 
 
#11 slovenec 05:14 24-03-2012
Dejstvo - največi zločinci so komunisti!!

Če podpirate komunistične zločince ko so kruto pobili slovenske družine tudi ženske in otroci, to je SRAMOTA in BARBARSKO!!

Slovenski komunisti so bili izdajalci in MORILCI ki so sodelovali z balkanske okupatorji.
Citat
 
 
#10 simona 22:49 22-03-2012
France, zastonj je vaše prizadevanje, da mi VI dopoveste, kako slabo sem JAZ živela v yugi. O svojem življenju vem jaz sama najbolje, ne pa nek France. Saj me tudi danes, ne le danes, že dvajset let me vsi prepičujejo, kako sem lahko srečna, ker živim bolje. Pa pičke vam jasne, JAZ zase vem, da živim kot cigo, iz meseca v mesec komaj pretolčem in če zdajšno bedo primerjam s tistim življenjem takrat, o ja, tisto je bil užitek. In ponosna sem, ker sem se takrat, v tisti vam sovražni državi, naučila poštenega dela in poštenega razmišljanja, takšnega zdravega, za razliko od današnjih časov, ko je črno belo in obratno. Pa ne serite mi in ne prepričujte. In poudarjam, da nikoli nisem bila in nikoli ne bom članica nobenih društev in strank, ker mene nihče ne bo v nič prepričeval, JAZ zase znam poskrbeti, JAZ vem kaj je prav, kaj narobe. Pa to je v MENI, očitno mi je bilo dano že pri rojstvu. Že kot otrok sem rada sama sedela, opazovala in razmišljala. Tudi danes sem ostala zvesta sebi. Pa sem tako dočakala Abrahama in čez in ne dovolim, da mi nek France razlaga, kako gospa Simona živi v zmoti. Pa nimam 15 let, zaboga svetega.
In kako se perejo možgani, prosim, kar oglejte si:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WGnY703ldTI
Citat
 
 
#9 France 21:27 22-03-2012
Važno, da imate vi vse prav. Ravno prejšen teden so na tedniku predvajali stare posnetke, ko so v trgovine z živili sprostili nek star cuker in moko pa je bila za nekaj procentov cenejša in ljudje so stali v vrstah, tako, da ima laž kratkke noge, kajne gospa Simona.

Ne razumete in nočete, ker so vam oprali možgane, da so v to0, da si vi ne morete priviščiti avta pripeljali titoisti, Brozovi učenci. Tako, da se morate za stanje njim zahvaliti, da morali pa bi jih vse dosledno leta 1990 lustrirati, da bi, ker smo šli na bolje ustvarili tukaj Švico in celo boljše od nje.

Vi hvalite jugo zato, ker se ne zavedate, da so ti zlikavci, ki so imeli glavno besedo že prej, ustvarili še slabše kot je bilo prej. In prej je bilo za 80% ljudi slabo. Seveda, če se primerja situacija z situacijo, ki so jo imeli poraženci v drugi svetovni vojni.

K nam so prihajali v hotele na turizem, naši zmagovalci so pa hodili njim v gnili kapitalizem delat. Meje so odprli zato, da so zdomci domov v jugobanko pošiljali devize, da so jih tam zamenjali v nič vreden dinar in je naslovnik dobil dinarje.

Bedno je bilo in če nebi zdomci pošiljali v jugo devize bi že prej crknila.

Pa kaj bi, vi imate vedno prav in to očitate drugim.
Citat
 
 
#8 simona 15:06 22-03-2012
frenk, nikoli ni bilo treba nikomur stati v vrsti za cuker, kavo ali makarone. To je navadna laž. In kdor si je želel svobodno in samostojno državo samo za to, da mu ne bo treba na ponteroso, je zame navaden izdajalec, kaj pa je bilo takšnega na ponterosu, da ste se vlačil tja navsezgodaj zjutraj in se kot cigani vračali s punkelni. Blišč vas je privlačil, pa še danes vas. In kaj je bilo narobe s fičkom na par in nepar. No, danes, recimo sem že 10 let brez avta, ker SI GA NE MOREM PRIVOŠČIT!!!! Dvakrat na let menjat gume, ja neprecenljivo, registracija, zavarovanja, pravijo, da cca 5000 Eur pridejo letni stroški za en avto.
In Frenki, ja koga pa ste volili 90 leta? Zakaj pa niste mene, ali sebe! Ker se je volilo tiste ljudi, ki so bili tam na tistih pildkih napisan! Pa ne mi pametovat, da ste že takrat vedeli, da so od Drnovška, Peterleta itd bili udba. Nič niste vedeli, kot jaz ne. Pa še danes ne bi vedela, če ne bi tega našla tu gor, na teh straneh. Če pa ste vedeli, pa molčali, naj vas bo pa sram, ker ste potem navaden izdajalec. Če je kdo opozarjal že leta 1994, je bil to Valenčič boris, pa tega takrat nisem vedela, šele zdaj se čudim, kaj vse je pisal v svoj časopis, ko ga je dal na internet. Takrat se mi še sanjalo ni, da sploh kdo kakšen svoj cajtng izdaja. ja je lahko bit pameten, ko ti nekdo odpre oči. Zato hvala Trohi, jaz ga podpiram, se pa tudi ne strinjam čisto z vsem, pa to ne velja samo zanj, tudi Pečaričeva ima marsikaj prav, ampak z njo se ne strinjam v vsem. Zato jaz ne bom nikoli član kakšne stranke ali gibanja, ker povsod zahtevajo, da slediš kot ovca, jaz pa rada svobodno razmišljam in sem rada sama od sebe odvisna.
Citat
 
 
#7 Frenk 09:05 22-03-2012
Ja Simona in seveda se ne boš vprašala kdo je po letu 1990 naredil še slabše. Kaj si stala v vrsti za moko, cuker in kavo v jugi, se vozila z fičkom ko so bili parni ali neparni dnevi. In šla kot klošarka iz poneterose z vrečkami polnimi z makaroni.

Hitro se pozabi, da smo živeli kot severni Korejci in mmalikovali Tita.Daj no zbudi se.

No in kdo je vse vzvode držal v rokah tudi po letu 1990???

Kdo je Peterle-udba, kdo je bil Drnovšek-udba, Rop-udba, Bajuk, mešačlec megle, Janša-udba, Pahor-udba, Janša - udba.

Si znate predstaljati ga. Simona, če bi res mi izbrali voditelje kako bi bilo drugače. Jih nismo, ker jih je nastavila udba...

In seveda je najlažje čvekati kako je drugje še slabše, kaj se sploh gremo. Pozabiiš pa, da vas s tem, akko je drugje vse narobe šopajo njihovi mediji. Ko greš pa samo do Avstrije pa vidiš kako je vse to napihnjeno, ko se tam pogovarjaš z Slovenci, ki včasih pogledajo naša poročila, se sprašujejo kaj se gredo. Vsaka bomba, vse demonstracije, kri, tragedije nam rolajo, kričijo o vsesplošni velesvtovni krizi, ki da je zajela cel svet.

Dajte no, odvisno kaj partijski uredniki forsirajo, da bo ljudi prepričali, da nam je še dobro, saj drugje pa pokajo bombe in potekajo krvave revolucije

In res gospa Simona dajte nam odgovorit kdo je ves čas po letu 1990 tukaj vladal, ker najbrž za takšno katastrofo na vseh področjih nismo krivi navadni smrtniki, ki nas je tukaj preko 85%, ampak tisti, ki imajo izvršilno moč. Kdo so ti ljudje???

Kaj vas plačujejo, da tole nabijate, prav perverno je namreč.
Citat
 
 
#6 simona 23:09 21-03-2012
Pa kaj se tle vsi tako kur**ite. Pa sam na ta kos zemljice pod Alpami gledate, malo se ozrite v Europo pa še tam čez lužo, isti kurac povsod, policija pa vojska se znaša nad narodom, ga mlati, zapira, pa je vseen kdo je na oblasti, komunist, demokrat, republikanec, črn, bel. A res mislite, da tile naši, ki so na oblasti, enkrat eni, drugič drugi, kradejo brez žegna svetovne in evro- mafije. Ker če bi bili v tej evropi tako pošteni, bi že davno pometli z našo oligarhijo. In zbrcali te komuniste, pa jih ne, ker tej evropi paše, da imajo kompanjone v razbojništvu. In tukaj vi imate evropo kot najboljšo in edino opcijo. Ven iz te banditske združbe, samo nihče ne ve za recept, kako iz takšne zakonske skupnosti pobegniti. Ker ko te enkrat kupijo, ali ko se prodaš, adijo svoboda. Pa kako so gobec vrtel o neki različnosti, ki bo bogatila to evropo, danes pa vse rinejo na isti imenovalec, od gospodarstva, kulture, finančne, davčne politike, kot sem že enkrat rekla, še kumare morajo biti vse enako dolge, ravne in enake barve. Srečna sem, da sem lep del življenja preživela v Yugoslaviji, da sem imela priliko izkusiti svobodo, enakopravnost. Škoda, da smo 1989 nasedli prevarantom in razbili deželo, ki je bila med 6 najmočnejšimi gospodarstvi na svetu, z dolgom po glavi yugoslovana v višini 250 dolarjev, danes pa je vsak slovenec dolžan cca 30.000 eur. Ja res smo napredovali. In vsi bi me želeli prepričati, da danes živim bolje. Pa vi pojma nimate, kaj sploh je življenje. Najbrž to, da moram sprejeti in razumeti, da je pol slovenije gayev in lezbijk in to je kul, sam jaz tega ne štekam. Pa to je kul, da delaš od jutra do večera, pa še ne zaslužiš toliko, da bi enkrat na leto z otroci šel za en teden na počitnice. Komaj položnice plačaš, pri hrani pa vsak dan sproti računaš, katere smeti si boš v trgovini kupil in jih požrl. Mah, res je najboljš, da se spokam, ker bi lahko še pa še pisala. Te, ki bi jih pa vi lustrirali, pa bi morali 1991, ko ste že bili oboroženi, gladko malo kot v maju mnogo let nazaj red naredit, saj tisti, ki ste se z orožjem borili, ste pa menda že vedeli, kdo je sovražnik, menda ja ti, ki so 40 let gonil enoumje. Ne, še h korit ste jih pripeljal, pa tam pred skupščino ste jim oboroženi špalir držal. Danes, posle jebanja, pa mene obtožujete, da sem podpornik komunajzerjev. Pa ja de, meni še na misel ni prišlo, da bi 89 leta na roški stala, sem iz krajev J doma, pa mi ni bil niti takrat tako ljub, da bi zanj čas zapravljala.
Citat
 
 
#5 France 00:16 21-03-2012
Gospa Simona ne morete iz svoje kože, to akr se dogaja v Slovenii je nadaljevanje udbo komunistične tiranije, ki ni prav nič drugačna, kot je fašistična.

In tako kot je zapisal gospod pučnik, ki že od leta 1964 živi v Švici, pri nas se je leta 1945 okupator samo zamenjal, odšli so fašisti, oblast so s boljševistično revolucijo prevzeli komunisti. Sam pa dodajam, da že v odmevu se sliši, isti, isti, isti....

In morda se bosti spomnili demonstarcij na Kosovu pa v Beogradu, kako je policaj in vojska pretepala svoj narod, kaj ste premladi al se sprenevedate.

Raje se odstranite s teh strani, ker zagovornikov uničevalcev slovenskega naroda, ki to počnejo nepretrgoma od leta 1945, ko so se leta 1990 samo še povampirli tukaj ne prenašamo. Sem bil dovolj razumljiv? Rdeči paaziti mi gredo hudo na živce in njihovi zagovorniki tudi. Pa srečno!!!

In res se vprašajte kdo nas je pod nemogočimi pogoji vrinil v EU, da si je tudi tako podaljševal svojo agonijo? Kdo so ljudje, ki so se izmenjaveli na mestih predsednia vlade in države, da o tistih zadaj sploh ne govorim??? No, da slišim.
Citat
 
 
#4 simona 17:14 20-03-2012
Ne, milica ni pretepala ljudi, vsaj ne javno, sedanja policija pa ob pretepanju naroda, ki jo še plačuje, uživa. Zato pa se vozijo policaji iz štajerske na primorsko, da se jih ne prepozna. V domačem kraju so zgledni možje, očetje, na drugem koncu države pa pitbuli. No, in če že trdite, da bi v vsaki normalni demokraciji vlada padla kot posledica množičnih demonstracij, potem lahko mirno ugotovim, da nikjer v EU ni normalne demokracije, ker demonstrante pretepajo kot nori (Grčija, Francija, Nemčija, da o USA ne izgubljam besed), zanesljivo pa je v EU na pohodu fašizem in nacizem. In ker smo del te tako željene EU, tudi pri nas ni nič drugače.
Citat
 
 
#3 Katarina Janež 15:38 20-03-2012
Kaj delajo, milica pretepa svoj narod. To ni napad samo na teh 19 protestnikov, to je napad na večino deprivilegirane ga naroda. V vsaki normalni demokraciji bi se zaradi tega zgodili mnnožični protesti in bi padla vlada. Gospod Troha, prihaja dan,ko bomo tudi v Sloveniji še zdanji oazi komunizma izvedli lustracijo. Držite se! Hvala za vaš pogum, ko nam kažete kako bi moral ravnati vsak osveščen državljan.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 68 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?