Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

vlada janse.jpg - 8.62 Kb

Kot smo na teh straneh zapisali, se je tudi uresničilo, Zmaga volilne farse 2011 bo Janez Janša. Zmagati je moral začasno Janković, da bi užalostili večinski narod, ki je najmanj želel, da bi mu vladal nekdo, ki nima povsem slovenskega porekla. Igrica s ukradenimi volilnimi glasovi v Tržiču in zaradi tega podaljšanje razglasitve volilnih rezultatov za celo uro je naredila svoje. So ponaredili izid? Je moral začasno zmagati Janković, da bi si narod bolj želel odrešitelja Janšo, ki bo moral izpeljati varčevalne in stabilizacijske ukrepe, da bi si udbokapitalistična nomenklatura še malce dopolnila žepe, akterji te organizirane lopovščine (strici iz ozadja) pa bi si še za nekaj časa podaljšali svojo agonijo, ki si jo podaljšujejo že od leta 1990.

Privarčevati bo treba 800 milijonov evrov in to samo v letošnjem letu. Preveč smo trošili v zadnjih 10 letih, je včeraj v parlamentu prostodušno razlagal novo stari mandatar, kot bi v teh desetih letih sam nikoli ne imel glavne vloge. Imel jo je in to cel mandat od 2004 do 2008 in nič. Javna poraba je rasla tudi v času njegovega mandata, kar je v stilu, če priznaš, ti je pol oproščeno, priznal, ko je postajal mandatar za sestavo t.i. vlade za izhod iz krize. Na tiskovni konferenci po glasovanju pa, da je bilo to dejanje razuma. 

Ja, res se človek vpraša ali se ni komu zares poslabšalo. Če bi v tej deželi vladal razum, bi se pogovarjali o tem, kaj bomo še naredili, da bi izboljšali naš položaj, ki je že tako in tako zelo dober. Švicarska snažilka ima 2.800 € mesečne plače. Kje je zdaj ta naša Švica, ki so nam jo vsi obljubljali, ko so si izmenjevali mikrofone ob različnih priložnostih, ko so nas pod povsem napačnimi pogoji rinili v razne evro atlantske povezave in asociacije?!! Rezultati so tukaj, Slovenija je zavožen grunt.

 

 

Kdo je odgovoren, da se zdaj pogovarjamo o tem, kako bomo morali še bolj zategniti pasove, da bomo potem nekoč boljše živeli? Govorijo, da gre zdaj za naše otroke, naslednje generacije, za boljšo prihodnost. Izvajali bodo stabilizacijske ukrepe in potrebno bo odrekanje. Ravno takšno retoriko je uporabljala že Milka Planinc, ko je uvajala varčevanje z elektriko (redukcije), uporabljanje vozil na podlagi sodih in lihih številk na registrskih tablicah in vse možne jugo ukrepe, ki so potem narod potisnili še bolj na obrobje, oni pa so še naprej živeli buržujsko življenje.

Kdo je odgovoren, je za nas ključno vprašanje, da Slovenija vse bolj tone? Izgovori na svetovno recesijo ne zdržijo kritične presoje, saj je prav enaka recesija tudi v Avstriji, Švici, Luksemburgu na Poljskem, Češkem v Nemčiji in drugje, a o njihovih problemih ne slišimo ničesar, ker jih v bistvu nimajo ali pa jih sproti rešujejo. Vsi našteti in mnogi drugi živijo povsem normalno življenje in se pogovarjajo na primer v Švici o tem, da bi dvignili minimalno plačo. O tem vprašanju bodo že v kratkem izvedli referendum.

"Švica nima uradno predpisane minimalne plače, je pa v kolektivnih pogodbah večinoma določena minimalna plača med 1.647 in 3.145 EUR bruto. Povprečna mesečna bruto plača v Švici je v letu 2010 znašala 3.720 EUR." (vir: TUKAJ)

Da, prav ste prebrali. In še, Nemčija je rasla v času recesije s 3% rastjo. Slovenija pa po naših statistikah (ki jim verjame le še malo ljudi) z 0,2% rastjo ali pa še to ne, saj statistike razglašajo aparatčiki. Torej je nekaj hudo narobe z nečim drugim, svetovna recesija je samo izgovor, ki ga uporabljajo vele partijski strokovnjaki, ki že leta živijo na naš račun in nimajo pojma o dobrem gospodarjenju in o tem, kaj pomeni delati.

Problem je enormna javna poraba zbirokratiziranega in povsem neučinkovitega državnega aparata, ki je povrhu še do skrajnih meja koruptiven že od začetka vzpostavitve lastne države. Problem je v pomanjkanju strategij razvoja za ključna področja, prešibka tržna usmeritev in nedelovanje sodstva. Kombinacija neznanja in nepoštenosti v vrhu državne birokracije pa je nekaj najhujšega, kar se lahko pripeti kakšni državi. In seveda Ivan Janez Janša, ki še vedno pripada tej eliti, ki jo lahko brez zadržkov označimo za organizirano roparsko tolpo, se tega ni zavedal niti leta 2004, niti 2008, niti leta 2011, in se ne zdaj, ko smo vstopili v leto 2012.

Vseskozi je s svojo ekipo kimavcev bil zraven, celo vladal (na povodcu) in bo to počel tudi zdaj. Kljub temu, res bodite pozorni na to dejstvo, da je dvakrat izgubil volitve. Leta 2008 in leta 2011. V vsaki vsaj napol demokratični državi se poraženec, katerega stranka je pogorela na volitvah, poslovi še isti večer, ko so objavljeni rezultati. Pri nas ni tako, je drugače, ker ima vsakdo od teh kompromitiranih pajacev mafije še kaj za opraviti. Kakšno izmed dodeljenih nalog.

 

Zato spoštovani, ki tole prebirate, Janša ni zagnal kravala, ko je izgubil volitve, čeprav so se dogajale na volitvah zelo škandalozne stvari. Od kraj glasovnic v Tržiču, podaljšanje štetja glasovnic, zdomci iz različnih držav niso mogli dvigniti volilnega gradiva in konec koncev usmerjanje t.i. trenirkarjev preko telefonov na volišča. Tega Ivan Janez Janša ne bi toleriral, če bi ne bil dogovorjen, kako bo na koncu. Prav ironično je bilo videti, ko so kamere posnele proslavljanje "poraza" v njegovem taboru, ko so se držali in poplesavali nekaj v stilu Žikinega srbskega kola.Zdaj pravijo, da slovenska ladja potuje proti čerem kot ladja Costa Concordia in zadnji čas je, da se zamenja posadko in kapitana, da jo usmerijo stran od nevarnosti. Mi trdimo, da je ta posadka s tem kapitanom zgolj enako nadomestilo - surogat za nesposobno prejšnjo, ker bo za potovanje z njo potnikom izstavila ponoven in še večji račun za vozovnico z njo, kljub temu pa ne bo spremenila smeri. Drveli bomo še naprej naravnost proti nevarnim čerem. Če ne bomo odstranili tudi te posadke in jo nadomestili z ljudmi, ki jih do sedaj ni bilo zraven, ker so vsa ključna mesta zasedli politikanti, bo sledilo tole:

 

Kapitan, ki se je izšolal in usposabljal na isti šoli kot predhodniki, ne bo drugače bral navtičnih kart kot oni. Ne more in ne zna. Ironija pa je v tem, da je ta isti kapitan na tej ladji že vse od leta 1990 in nikoli ni niti poskušal zares spremeniti napačne smeri plovbe te ladje. Je vseskozi sodeloval in nekaj časa tudi sam že držal krmilo. No, vsaj zdelo se mu je tako, ker kapitan je samo eden od krmarjev na tej ladji. Tisti glavni, ki nameščajo tudi vsakokratnega vidnega kapitana, se v komandni kabini sploh ne pojavljajo, a imajo vzvode za upravljanje z ladjo v podpalubju.

Treba bo, kot rečeno, opraviti umazan posel zategovanja pasu narodu. Drugače ne bo šlo, ker je napačna politika oz. množica politik ves čas grozljive 20 let trajajoče slovenske tranzicije delovala protirazvojno, neuspešno, neracionalno in predvsem roparsko. Rezultati tega norega pohoda so vidni na vseh področjih. Denarja ni in če ga ni, se ga ne more deliti. 300 milijonov evrov si morajo sposoditi že na mesečni ravni, da izplačajo vse, kar so dolžni izplačati. In naj ponovimo še enkrat, Slovenija je zaradi preteklih dogajanj in nerazčiščenih travm v težki moralni situaciji, posledica te pa so vse ostale.

In zdaj naj bi prišel človek, ki je sam del velikih problemov naroda, s čarobno palico in bo z nekaj zamahi z njo razrešil probleme, ki so se kopičili celih 20 let. Tudi svoje? Kako, tako, da bo ustavil sojenje v Avstriji in se ne udeleževal sodnih razprav zoper njega doma? Ne, ne bo šlo, ker se je zadeve že v startu lotil na napačnem koncu. Na predstavitvi je nizal posledice in govoričil, kako jih bodo odpravili. Nekatere na dolgi rok, nekatere takoj in ti ukrepi bodo tudi nepopularni.

Namreč eden izmed ključnih vzrokov je on sam in dokler bo še naprej na pozicijah, bodo negativne posledice še kar naprej nastajale ali pa se ključne ne bodo razčiščevale in razreševale. Parcialni ukrepi za upočasnitev propadanja pa bodo namenjeni zgolj podaljševanju agonije celotni udbokapitalistični nomenklaturi.

Ste morda slišali iz ust novega/starega predsednika vlade, da bo takoj ustavil lopovščino v javni upravi in nenadzorovano odtekanje enormnih vsot našega denarja skozi kvazi javne razpise, škodljive pogodbe in anekse k tem pogodbam, ki jih mrgoli v predalih mafijskih nameščencev??? Ste morda slišali, da bodo iz DURS-a naredili pregled izvora premoženja pri vseh, ki ga imajo za na primer več kot 500 tisoč evrov?

Kaj pa ureditev travm iz polpretekle zgodovine, ko so boljševistični udbopovzpetniki pobili na tisoče nedolžnih ljudi, ko so lezli na totalitarno oblast??? Kdaj bomo pokopali mrtve v skladu z občo človeško pieteto, da bodo svojci prišli prižgati luč svojim ljubim?

 

Barbara rov pri Laškem, leta 2008

Tako se ljudi ne pokopava, tako se nad njimi izvaja grozljiv GENOCID, zastaralnih rokov za takšna grozljiva dejanja ni. Če pa se ne razišče zločince izvedenega GENOCIDA, pač ne moremo govoriti o pravni državi, ampak živimo še vedno v totalitarizmu.

In trgovina z orožjem, ki je pometena pod preprogo, katere akter je prav človek, ki naj bi nam znova vladal. Ne bomo gledali nazaj, zdaj je treba gledati naprej, bodo razlagali, ker vsak lopov, ki s polnimi vrečami denarja prihiti iz oropane banke, kriči: "Primite tatu" in kaže nekam daleč stran od sebe.

O divjih privatizacijah in razčiščenju tega ni nič zapisano v koalicijski pogodbi. Je pa zapisano, da se bodo borili proti korupciji in krepili zaupanje v pravno državo. No, to delajo že polnih 20 let, a je stanje vse slabše. Za zmanjšanje sodnih zaostankov programa LUKENDA, ki ga je skovala Janševa prejšnja vlada, smo zmetali celo kopico denarja, a ni bilo efekta. Bo zdaj drugače? Pozabite na lažno upanje, iluzije. ZBUDITE SE!!! 

Je morda sporočeno javnosti, da bo vsak javni uslužbenec nagrajen z 1/5 od odkritega oz. preprečene kraje denarja, ki bi se zgodila iz skupne blagajne, če uradnik ne bi prijavil koruptivnega dejanja? Prepričani smo, da se vsi zavedamo, kakšne vsote denarja odidejo v privatne žepe skozi sistemski kriminal belih ovratnikov, ki ga je Ivan Janez Janša v svojem prejšnjem mandatu 2004-2008 še kako podpiral. Tajkunske nepovratne kredite so delili kot po tekočem traku. Zakaj bi bilo zdaj drugače, če so ga oni, ki vseskozi odnašajo, pomagali ustoličiti?

Naredil bo, kar je treba. Zategnil bo pas ljudstvu, se sprenevedal, jamral, kako ne gre drugače in razlagal, da je stanje še veliko slabše kot je mislil, ko je prevzemal funkcijo prvega ministra. V zelo kratkem času se bo spremenil v rablja in zadnjega grobarja slovenske države, ko bo potem narod spet želel, da prevzamejo krmilo prejšnji rdeči razbojniki, ker ta Janša je popolnoma izgubil kompas.

Razočaranje med ljudmi bo tako veliko, da slovenska desnica ne bo nikoli več dobila možnosti za sestavo vlade. Bolje životariti pod vladavino komunistov kot dokončno propasti s t.i. desničarji oz. pomladniki. Res dobre kadre so vam nastavili v ospredje, da vas dokončno očrnijo pred narodom, spoštovani desničarji, ki vas vodijo Janše, Žerjavi, Viranti, Erjavci in Novakove. (Sami novi obrazi, he,he,he...) Le kdo jih kadruje? To boste morali nekoč ugotoviti sami. Udbovec Peterle je začel s tem že leta 1990, ko so ga izbrali, da je zavajal slovenske vernike. Njegova pojava in  barva glasu duhovnika je bila že sama po sebi dovolj za manipulacijo, ko je že davnega leta 1992 skočil v objem udbokomunistov v Drnovškovi vladi. Gliha vkup štriha...

Ampak ostanimo optimisti. Zna se zalomiti, ker denarja resnično ni. Ga je še manj kot mislijo sami. Priporočamo iz srca vsem, ki tole berete, pojdite v banke in dvignite svoje prihranke, če jih je kaj ostalo. Prepričani smo, da tega sploh ne bi mogli narediti, če bi začeli to delati množično. Številke so napisane na ekranih računalnikov, a fizično denarja ni, ker so ga preveč odnesli v kovčkih in ga deponirali na svoje račune izven Slovenije. Ne odlašajte niti minute, dvignite svoje prihranke, jih spravite pod blazino, zamenjajte jih v švicarske franke ali pa v zlato ali srebro. Ne pustite jim, da bi vas ponovno obrali do kosti. Se spomnite varčevalcev LJUBLJANSKE BANKE na Hrvaškem? Čez noč so ostali brez vsega, oni pa so odprli NOVO LB, ki ni pravna naslednica stare LB. Premeteno, ni kaj!

Zavedati se je namreč treba, da nimamo lastne tiskarne denarja. Evropa pa ga spusti v obtok, kolikor je potrebno in še več. Na računu vam sicer piše, da ga imate, ampak treba ga je imeti v fizični obliki, da bi verjeli tem zapisanim številkam. Že za dvig 5.000 eur se je treba najaviti dan prej. Vezane vloge pa so namenjene točno temu, da neko količino držijo na skladišču in izplačujejo tiste, ki ga hočejo šteti, za tiste, ki so se vezali, pa vedo, da ne bodo prišli ponj.

Imeti danes denar v banki je enako kot bi dali čuvati volku ovce. Vsak dan kakšna zmanjka. Zakaj mislite, da so sprejeli ukrep, da se ne sme plačevati v gotovini, če je znesek večji od 50 evrov? Vam to nič ne pove v smeri, da bi čim bolj omejili uporabo fizičnega denarja, ker ga ni?! Na Topčiderju v Belgradu so svoj čas Jugoslavije tiskali dinarje 24 ur na dan, danes si je treba evre sposoditi. Je pa realna nevarnost, da spet zaženejo tiskarno tolarjev v Papirnici Radeče.In kot smo napovedali v vsakih takih primerih zategovanja pasov, ko se je prej ropalo in neracionalno porabljalo, pride v končni fazi do konfliktov. Janša ne govori zastonj, da prihajamo v najtežje obdobje po osamosvojitvi. Zelo dobro ve, da brez konfliktnih situacij ne bo šlo, seveda pa se zanaša, da bodo nekateri inscenirani, vodeni kot udbovska afera JBTZ in povsem konkretni, če jih bo organiziral kdo drug in ne njegov aparat. Vključili  bodo spet vse možne scenarije in akterje, da bi narod ponovno peljali žejnega čez vodo. Če mu uspe veliki met na hitro sprejeti čim več zategovalnih ukrepov in tudi če potem odide kot osovražen politik, bo nomenklatura spet rešena za nekaj časa. A upamo, da je kritična masa ljudi, ki vemo, za kaj gre, že tako velika, da jim ne bo znova nasedla.

OPS poziva k maksimalni pozornosti v naslednjih dneh in tednih, ker bodo skušali z vsemi možnimi triki sprejeti ključne ukrepe, ki bodo v našo škodo. Če se jim to ne bo izšlo, bodo pa organizirali odkrite konflikte in celo spopade med ljudmi. Fanatičnih navijačev ima Janša dovolj, tudi plačancev, na drugi strani pa je dovolj razgretih glav, ki ga ne marajo, še manj pa bodo marali njegove varčevalne in stabilizacijske ukrepe. Ne mislite, da nas ne delijo že vsa ta leta na leve in desne tudi za to, da bi nas stepli med sabo, če bi tako kazala situacija. Provokacije s t.i. trenerkarji, Svetlanami in drugimi pa je samo po sebi jasno, za kaj gre in čemu je to namen.

Prosimo, delujte, odpirajte soljudem oči. Pomagajte jim, da ne bodo nasedali pozivom enih ali drugih izdajalcev slovenskega naroda, naj pridejo jih podpirati na ceste, trge in ulice z jezo in silo. Naj se usmerijo s silo proti nasprotnikom. Treba je vedeti, kdo so ključni naši nasprotniki in njih bomo onemogočili. Celoten aparat je problem, to, kar se voli, je le delček problema. Udbo partijski aparat, ki se je po letu 1990 spremenil v udbo kapitalističnega, je nastajal od leta 1945, nikoli pa ni deloval drugače kot ves čas enoumja. Po letu 1990 se je še naprej krepil. Zato so druge post komunistične države (skoraj vse) opravile potrebno LUSTRACIJO. Mi jo bomo zgleda morali žal s silo oz. z grožnjo enotnega UPORA naroda. Lani smo LUSTRACIJO želeli izvesti po demokratični poti, a so oblastniki očitno izbrali silo, ker s silo svojih oblastniških mišic demokratične procese  onemogočajo že ves čas tranzicije.

Ne delimo se, spoštujmo se, spodbujajmo se in organizirajmo se za izvedbo LUSTRACIJE. Bodite pozorni, da podobno ali del tega izrazoslovja uporablja s svojo vlado in na volitvah propadli Pahor, ki je bil ves čas lutka svojih botrov iz ozadja, a je zdaj očitno že dobil novo nalogo. Potegovati se za mesto predsednika njihove ananas republike. Neverjetno, kako nekateri ne znajo skriti svojih novih direktiv in depeš. Nič več ne govori o stricih iz ozadja, pa tako je že kazalo, da bo počilo med njimi.

Veliko dobrega ob spremljanju novih peripetij z novo staro ekipo "odrešenikov" Slovenije.

Ekipa OPS
 


Vsak sam je močan, skupaj smo nepremagljivi!

 

 Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

 

P.S.

Program za izhod Slovenije iz krize, a ne samo za izhod, temveč tudi za pozitiven PREPOROD si preberite TUKAJ

 

 

Komentarjev 

 
#12 Frenk 09:35 29-03-2012
Bravo Slovenec, točno to...če je to za kar se prodaja bo predlagal LUSTRACIJO, če ne bo dokončno potrdil svojo vlogo večnega trojasnkega konja komunistom in to, da ga držijo v šahu zaradi njegovih rabot okili trgovine z orožjem, prisluškovanja, zlorabami položaja ministra itd.

Brez najmanjšega dvoma ima velike probleme. Lp
Citat
 
 
#11 slovenec 23:26 28-03-2012
Češka

Tako imenovani "lustračný" Zakon č.451/1991

http://www.pravnipredpisy.cz/predpisy/ZAKONY/1991/451991/Sb_451991_------_.php

http://www.ustrcr.cz/data/pdf/normy/sb451-1991.pdf

Certifikat v skladu z zakonom č.451/1991(tako imenovano potrdilo lustracije) za posameznike

http://www.mvcr.cz/clanek/vystaveni-lustracniho-osvedceni-jednotlivci.aspx

Na Češkem je ta zakon v veljavi,sicer z določenimi revizijami, kot se lahko vidi zgoraj. Podobno kot Poljska je tudi Češka po uvedbi zakona močno napredovala na vseh družbenih in gospodarskih področjih.

Če je Janez Janša to za kar se prodja, bo ljudstvu predlagal LUSTRACIJO.
Citat
 
 
#10 slovenec 23:18 28-03-2012
Ponosni Slovenci, ki ljubijo svojo domovino, niso nikdar podpirali diktatorja Tita, ker je nasprotoval slovenski svobodi in samostojnosti. Dejstvo je, da je pod Titovim režimom vsak Slovenec, ki je zagovarjal svobodno in samostojno Slovenijo, bil strogo kaznovan.

Dejstvo je, da je Tito kot Hitler in Stalin bil morilec in brutalen diktator, ki je kršil človeške pravice Slovencev. Kot vodja komunistične partije je bil popolnoma odgovoren za dejanja njegove partije, kot sta bila odgovorna Hitler in Stalin za vse, kar se je dogajalo prod njunim vodstvom.

Kot je Stalin odgovoren za umore poljskih uradnikov, policije, vojnih zapornikov in intelektualcev leta 1940 v Katyn gozdu, tako je Diktator Tito odgovoren za množične umore v Kočevskem rogu, v Teharjih, v Hudi jami in vseh ostalih množičnih povojnih grobiščih. Vsi se zavedamo, da je bila komunistična partija visoka strukturna organizacija pod Titovo komando iz Beograda, katerih povelja so izvajali slovenski kolaborantje v Sloveniji proti slovenskemu narodu.

Odstranitev simbolov ta golazen!!
Citat
 
 
#9 simona 22:30 28-03-2012
Evo se mi ne lušta prevajat, so pa zanimive stvari:

Treća i najvažnija zapadno bankarsko-finansijska kombinatorika izvedena je sa Slovenijom, jer se ona prva izdvojila iz SFRJ, pod potpunom je kontrolom Austrije i dok su ostale republike ratovale, preko Slovenije je ubacivano oružje i niko sa zapada „nije kršio sankcije“. Slovenačke banke jedine od svih republika nisu gašene, već su samo dokapitalizovan e, gde je državno vlasništvo ostalo većinsko. Time je otvoren prostor zapadu da Sloveniji odobri ogromne kredite nesrazmerne njenom BDP i veličini države. Tim kreditnim novcem preko banaka i preduzeća Slovenija je kupovala interesantna preduzeća, banke… u ostalim republikama, otvarala trgovinske lance…. a zapadni kapital je bio bezbedan. Kada Slovenija ne bude u mogućnosti da vraća taj veliki dug moraće da prodaje te dokapitalizovan e banke, preduzeća kako u Sloveniji tako i po ostalim republikama – pa će oni koji su ih uterali u enormno zaduživanje za male pare doći do bogatog vlasništva.
Citat
 
 
#8 Stany 06:32 23-02-2012
Hvala bogu da bojo socialno ukinal pa zaostril zadeve ker zgleda da ljudje raje bedarije pišejo omažujejo druge slovence kot pa da bi šou ker kej delat pa s tem pomagu naši državi, ne raj smrdi doma pa joka kak je nepoštena pa lopovska država.
Citat
 
 
#7 Partner 11:14 06-02-2012
Jebela cesta, res sem se že najedel tega Janše, človek kljub vsem porazom na volitvah še vedno igra neko določeno vlogo po moje res oviranja in onemgočanja slovenske desnice, ki bo dokončno uničena, ko bo zaj opravil umazano delo zategovanja pasov ljudstvu.
Citat
 
 
#6 KETY 17:58 31-01-2012
Jaz nisem kriva, če zbirate fifi med manjšim zlom. Jaz sem prepričana, da je v sloveniji in že v SDS ogromno pametnih in neobremenjenih ljudi, ki imajo čisto vest, znanje in srčno kulturo, ki bi lahko prvič izvedli LUSTRACIJO in drugo pameten in uspešen razvoj Slovenije.

Kaj ne vidite, da je janša prvi branik komunistov, da so še vedno trdno v sedlu, on pa na stolčkih, ki mu jih določijo. Janša je zagotovilo da se ne bo nič spremenilo.

No upam, da ga končno odnese PATRIA (domovina) s sojenjem tičem v Avstriji in bo to padec prve domine v nizu. Upam in molim, da se to končno zgodi, da boste končno razumeli kdo je eden glavih krivcev, da se v Slovenije po letu 1990 niso zgodile ključne korenite spremembe, ki bi se morale, da bi zadihali s polnimi pljuči.

Zbudite se že vendar!!! In, da ne bo kakšne pomote, prepričana sem, da Janković sodi v zapor, ne pa v parlament in še mnogi drugi iz leve strani, ki so odgovorni celo za izdajstvo slovenskega naroda.
Citat
 
 
#5 fifi 08:51 30-01-2012
Komentatorji, sprašujem vas, ker pljuvate po vseh, kateri mandatar vam je ljubši: Janša ali Janković? Tako, da vem kam naj uvrstim ta portal.
Povejte tudi to, če bi radi imeli za stečajnega upravitelja tujca iz Bruslja.
Citat
 
 
#4 KETY 20:33 29-01-2012
Joj, joj, zdaj nam bodo pa pasove zategnili. Kaj bo pa pol ostalo.

Grem pa sto procentno jutri na banko, tepka imam pa še vezano vlogo na NLB. Ti norci nas bodo res okradli do kosti.
Citat
 
 
#3 Melanija 20:30 29-01-2012
Pa res, kaj nam niso osamosvojitelji obljubljali Švico? Saj smo šli zato na svoje, al kako? Pa kje je zdaj ta Švica, ko eni švicamo vsak dan bolj, da preživimo, eni pa živijo veliko bolje kot najbogatejši Švicarji.

A ni Janz tudi skoz govoru, da bo tukaj Švica, dzaj pa pravi, da bo rešu Slovenijo pred propadom? Zdaj pa res ne razmem kje je bil do zdaj ta kreten, ki je denar od orožja že leta 1992 zamenajl za zlate palce. Veste kakšna rast je to bila nekaj več sto procentov, če ne vsaj 1000%. Ampak vse to bi morali dokazati organi, če nebi bili v rokah njegovih botrov. Ta človek ne more bit nikol moj predsendik, tako kot ne Turk, ki se je z mojim denarjem peljal v Bosno kamor jaz pridem za sto evrov on pa jih je porabil 89 tavžent. Fuj buržuazija na tuj račun.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 100 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?