Bojkotirajmo farso, ki ji kreatorji še ene prevare rečejo volitve predstavnikov ljudstva v Državni zbor!

Ves čas nas neutrudno, predvsem na na nacionalni televiziji prepričujejo, da bo volilna udeležba rekordna. In temu naj bi botroval razlog, da so se v politiki pojavili novo stari obrazi pravijo, ki so pripomogli, da se je Slovenija prebudila iz apatije. Čudežno mar ne? Bilo so časi, ko so komaj čakali, da bo volilna udeležba čim manjša in bodo vsi v apatiji nemo opazovali svojo vse večjo bedo.

No zdaj so časi drugačni in je treba doseči čim večjo udeležbo, ki bo legitimirala njihove nove prazne obljube. Čim večja bo udeležba tem večja bo njihova legitimnost za izvajanje tiranije nad slovenskim narodom, saj bodo svoj nadaljni uničevalski pohod upravičevali z visoko participacijo ljudstva na volitvah, ki jim je večina izmed udeleženih podelila mandat za vladanje.

Prav v tem stilu je govoril zadnjič na studiu ob 17 - ih tovariš Janković (tudi on naslavlja udeležence njegovih javnih burk z tovariši in tovarišicami), ko je razlagal, da zaupanje ljudi, ki ga kdo dobi na volitvah pomeni, da potem tisti, ki ga je dobil dela to kar meni, da je za državo dobro. Bilo pa je govora, ko so se vsi trije gostje, Pahor, Virant in Janković strinjali, da so v Sloveniji referendumi zlorabljani in so za uvedbo kvoruma, ko bo referednum veljaven šele, če se ga bo udležilo s kvorumom določeno najmanjše še dopustno število volilk in volilcev.

Najraje bi nam kar prepovedali odločanje o tem kar nam hočejo politikanti zaradi nareka lobijev, klanov in škodljivh združb ter klik velikokrat vsiliti. Ampak to v uvodu samo mimogrede, da bi bolje razumeli s kom imamo opravka. Švicarji se dogovorijo, da se v pol leta zberejo vprašanja za odločanje na referendumu, ki je najvišja oblika demokracije, ko ljudje sami odločijo o konkretnih pomembnih vprašanjih in potem to naredijo na enem referendumu, da pocenijo postopek.

Zdaj pa k pomembnim vprašanejm naše preteklosti, ki zna dodobra razložiti našo sedanjost in prihodnost.

Za osvežitev spomina predsatvljamo Majniško deklaracijo iz leta 1989

 

Ta deklaracija je bila prebrana na zborovanju v podporo Janezu Janši in ostalim trem, ki so bili aretirani ob zelo znani aferi JBTZ. Na Trgu republike v Ljubljani jo je na prepovedananem zborovanju s strani oblasti (Kako to, da milica ni ukrepala?) prebral zdaj že pokojni pesnik in pisatelj Tone Pavček, ki ga najdete tudi na seznamu udbovcev TUKAJ. Partija je vedno znala določiti osebo, ki je ob pravem trenutku na pravem mestu razložila narodu kaj je treba narediti. Kar nekaj takih "očetov in mam naroda" so sproducirali skozi čas njihove vladavine, ki se leta 1990 niti slučajno ni končala.

Da bi malo bolje spoznali glavna igralca udbovske režirane afere JBTZ Janeza Janšo in trojnega udbovca Igorja Bavčarja, ki je z Odborom za človekove pravice skrbno varoval pravice njegovega večnega prijatelja, po letu 1990 domnevnega antikomunista in antiudbovca Janšo, ki naj bi ga udba sodeč po njegovem dosjeju na udba.net skrbno nadzirala (treba se je spomniti kdo je te dosjeje udbe nosil v diplomatskih kovčkih in jih zagotovo prirejene v nekaterih delih objavil na spletu iz Avstralije, ko so iz njih izpuščeni vsi pomembni ljudje takratnega državnega vrha, nekaterim pa so zamenjali šifre, da so tako postali žrtve)  Zanimava je spodnja fotografija, ki priča o dejavnosti Janeza Janše nekaj časa pred tem, ko je po aferi JBTZ prevzel pomembno funkcijo vodje represivnega organa - Obrambno ministrstvo. (Je šlo za nagrado, ker je dobro odigral vlogo "mučenika" v režirani aferi JBTZ?)

Janša, Bavčar in ostali Brozovi mladinci in mladinke (ZSMS, titoisti, komsomoljci) na kongresu ZSMS v Novem mestu, leta 1982

Kako je mogoče, da je bil v teh partijskih organizacijah Janša tako aktiven, če pa je sin očeta, ki je leta 1945 pobegnil iz enega izmed brezen v Kočevskem Rogu, kamor je bil skupaj z drugimi mučeniki odvržen?

Ampak to ni bistvo problema, bistvo našega problema je, da so vsi do sedaj obljubljali ob prelomnih trenutkih slovenskemu narodu, da bo živel bolje. Bolj svobodno, bolj suvereno, neodvisno in kot je bilo zapisano v Majniški deklaraciji v tretji alineji:

"- družbeni ureditvi, ki bo zagotavljala duhovno in gmotno blaginjo v skladu z naravnimi danostmi in v skladu s človeškimi zmožnostmi državljanov Slovenije."

Po izidu in predstavitvi Majniške deklaraciji naj bi se začelo uresničevanje teh temeljnih izhodišč. Z veliko večino volje slovenskega naroda smo na plebiscitu leta 1990 odločili, da ustanovimo svojo državo, no, po našem trdnem prepričanju smo jo končno pridobili nazaj, potem, ko nam je bila odvzeta Karantanija. Ko so kreatorji in vzdrževalci totalitarnega režima izmerili temperaturo s svojimi metodami med ljudmi in so ugotovili, da narod hoče svojo državo, so tudi sami začeli s propagando za ta cilj, ko so se postavili na pozicije vodenja  tega pojekta. Se še spomnite kako so junaško vstali naši partijci na kongresu Zveze komunistov Jugoslavije v Beogradu in odšli iz dvorane. Res zelo dobra predstava za naivno javnost. Nikamor nebi oni odšli, če se nebi prej dogovorili z ostalimi partijskimi šefi republik, da bodo razbili Jugoslavijo in si ustvarili vsak svoj fevd za plenjenje. Morda kdo od bivših ni ostal na vrhu na novo nastalih držav? Je morda kdo odgovarjal za zločine nad lastnim narodom in za ustrahovanje s politično policijo, ter bza zavoženo gospodarstvo ter revščino? Ni, a bi moral.

 

Sodelovanje naših glavnih akterjev pri vzpostavljenju fevda je bilo še posebej v težkih vojnih časih očitno zgledno, to je fotografija z brionskih pogajanj, ko so se čudežno dogovorili, da JA v začetku oktobra leta 1991 spakira iz Slovenije. Jah, Srbi so začrtali veliko Srbijo do Karlovca na Hrvaškem in je bila Slovenija za njih nezanimiva. Za obvladovanje Slovenije so se očitno dogovorili drugače. Podeliti smo morali ogromno državljanstev kar tako in nihče ni zgubil položaja  v javni upravi, še v vojski in policiji so jih ohranili oz. dobili nove in še bolj pomembne.

Kaj se nam dogaja si preberite TUKAJ. V javni upravi, ki je samo v zadnjih desetih letih narasla za 20 tisoč novih "kadrov", gre za očitno krepitev volilnega telesa nomenklature, saj vsakdo ve kdo mu je omogočil, da je pristal v varnem zavedju državnih jasli. Strokovna usposobljenost, morala in etika kandidatk in kandidatov ne zanima nikogar. Kaj potrjuje to naše stališče? REZULTATI kje Slovenija danes je. Saj menda vemo, da jo niso zavozili marsovci, temveč ljudje, ki so imeli in imajo vse vzvode odločanja v svojih rokah in operativni nivo, ki uresničuje njihove tajne dogovore.

Kdo to je se da nedvoumno ugotoviti iz naših dosedanjih zapisov in seznama oseb, ki smo jih izpostavili v skladu s seznamom udba.net in mafijske hobotnice. Počasi a vstrajno resnica sili na plano, ko je duh ušel iz steklenice v zadnji oddaji Pogledi Slovenije na keteri so domala vsi povabljeni gostje priznali, da Sloveniji vladajo lobiji iz ozadja. Manjka smo še, da pridemo do odgovora kateri lobij je glavni in kateri so njemu pokorjeni. Voditelj Slak je pogumno izpostavil ime tovariša Zemljarića, ki ima po našem prepričanju osredje zadolžitve v finančnem in naftnem lobiju, srce finančnega je v NLB, naftnega pa v PETROLU. Kdor ima v rokah denar in nafto pa je neformalna oblast.

Pri tem vprašanju je Janša še enkrat razkril svoj pravi obraz, ko je priznal, da se lobija v NLB ni lotil in je to napaka njegove vlade. Da Janez Janša nebi vedel, da je sesutje sesutje lobijev najbolj pomembno, če hoče vladati in delati dobro za ljudstvo, ni možno. Prepričani smo, da je Janša del njih in je moral to pustiti pri miru. Na koncu mandata, ko je hotel rešiti slab vtis, da mafiji ni stopil na prste je ob veobčem medijskem pompu zahteval aretacijo prijatelja Zidarja, da bi nametal peska v oči ljudstvu. Seveda pa bi kriminalisti oz. tožilec, ki je odšel znal povedati, da je Janša pravzaprav Zidarja rešil, ko je zahteval takojšen medijski spektakel, čeprav akcija organov pregona še ni bila dokončno izvedena. Rezultati sojenja so znani in končalo se bo z oprostilno sodbo in odškodninami ali pa s zastaranjem.

Ampak naj se vrnemo kdo so tisti, ki so vseskozi obljubljali slovenskemu narodu izboljšave po socializmu, ki je bil na koncu prava nočna mora s hiperinflacijo in sesuvanjem sistema samega vase? Najbrž se boste spomnili, vsaj malce starejši, kako in kdo so nam ob osamosvojitvi obljublajali malo Švico. Vse bo drugače, vse bo boljše in verjeli smo. Se spomnite tistega zanosa, pozitivne energije in naboja? Toda sanje so bile dovoljene samo eno noč, potem je nastopil nov dan z vojno, ki so jo nekateri krvavo rabili za svojo lastno promocijo.

Ko bo nastala primerna časovna distanca se bo zagotovo izvedelo kaj vse so se dogovorili na tajnih dogovorih, da je počilo in tudi hitro nehalo ropotati, ko so imeli Srbi veliko več pomembnega dela kot se vojskovati v Sloveniji. Rabili pa so konkreten izgovor za premik vojaških sil iz Slovenije na južna bojišča v okviru načrtovane velike Srbije. Kaj je bilo treba za hiter umik JA dati v zameno ni javno znano. A, ko človek malce bolj podrobno pogleda mu je hitro jasno kaj vse. Toda ob vseh teh čudnih stvareh ne smemo pozabiti dejstva, da so nekateri zaradi takšnih igric in tajnih dogovorov politikantov izgubili svoja življenja. Eden takih čudnih dogodkov je naprimer sestreljeni pilot nad Ljubljano gospod Merlak. 

Po osamosvojitvi bi morali Slovenci najprej soditi vsem, ki so nas od leta 1942 ustrahovali, pobijali inteligentne in uspešne posameznike in cele skupine ter jih onemogočali, da so se bili prisiljeni razbežati po svetu. Pobrali so jim mnogim uspešnim tudi vso prigarano premoženje. Končala se je kontinuiteta ustvarjanja kapitala iz roda v rod, ki jo poznajo razvite evropske države. Izkoriščali so vse po vrsti in bajno živeli na naš račun, medtem, ko smo v večini živeli enaki v pomanjkanju. Živeli so bolje kot marsikateri grdi kapitalist, ko so nam razlagali kako mi živimo v raju, ljudje vkapitalizmu so pa izkoriščani. Zakaj pa so potem leta 1990 bili glavni pobudniki kapitalizma prav oni? Morda zato, ker je bil že čas, da nagradijo svoj pohlep in kapital, ko ga bodo lahko tudi pokazali?

Se morda še spomnite, ko ni bilo cementa, pralnega praška, kave, ko smo se vozili izmenično z lihimi in sodimi številkami, ki smo jih imeli na tablicah naših avtomobilov in smo polnili rezervoarje v naše fičke, juge, stoenke in katrce bencin na podlagi bonov ter se šli redukcijo elektrike? Milka Planinc predsednica jugo vlade, vzornica in učiteljica zdajšnjih politikantov titoistov pa je v kamere razlagala kako moramo zategniti pasove, da bomo potem bolje živeli. Kot, da se zgodovina vedno znova ponavlja, le da zdaj govorijo še hujše stvari, da je treba zategniti pasove, da bomo sploh preživeli. Smo pa napredovali, ni kaj reči.

Kmalu so se obljube, novodobno starih politikov, zdaj velikih demokratov, ki so svojo odgovornost za propadlo Jugoslavijo skrili za osamosvajanje in vojno, razblinile, ko so za vse kar so sami naredili slabo govorili: "Kaj zdaj hočete, saj ste hoteli kapitalizem in demokracijo, zdaj ju imate." Tako so ljudje in to počno še danes začeli hrepeneti po dobrih starih socialističnih časih, saj so prebarvani premetenci vedeli, da bo tako, ko bodo naredili še slabše kot je bilo v prejšnjem enopartijskem režimu.

Prebivalci te dežele pa žal v večini še vedno ne razumejo, da so naše in žulje naših staršev s špekulacijami polastninili in uničili vse kar je bilo v socializmu dobrega, ravno privilegiranci udbokapitalistične nomenklature, ki se je po letu 1990 prelevila iz udbokomunistične. Ko bo to jasno večini, bo tudi samoumevno, da se jih odstrani od vseh zvodov odločanja s Zakonom. Vse naenkrat. Menda ni treba ponavljati, da so to do dnes naredile že domala vse post komunistične države, razen Uzbekistana, Kirgizije, Belorusije in Slovenije ter Hrvaške in Bosne. Kako je to sploh mogoče? Slovenija je vendar članica EU. Za to obstaja samo ena logična  razlaga in ta je, da so zarotniki zoper Slovenijo, ki nadaljujejo Hitlerjevo delo z drugačnimi sredstvi vedeli oz. vedo s katero pomočjol bodo najlažje izvedli GENOCID s ciljem uničenja slovenskega naroda, katerega elemente si lahko preberete TUKAJ.

Udbo partijci so Imeli ves čas prave informacije, zveze in poznanstva, neveze, v rokah pa medije, poslance, vlado, priravljalce zakonov, policijo, tožilstvo in sodstvo, banke, paradržavene finačne institucije, zavarovalnice in mnoge pomembne organizacije civilne družbe ter stanovske organizacije. Sindikate, Zvezo upokojencev, invalide, mladino in celo gasilce, gornike, lovce  ter veteranske organiazcije. Klkjučno pri vsemu pa je, da zaradi nedelovanja pravične pravne države ni nikoli nihče za nič odgovarjal. Mimogrede, ko govorimo o prevarah se morda še spomnite kaj je razlagal v kamere medijsko spromoviran ekonomski kredibilnež partijec Mencinger ob razdelitvi certifikatov? Dejal je naj jih zavržemo, ker itak nimajo nobene vrednosti in jo tudi ne bodo imeli. To so medijska trobila po ukazu nomenklature ponavljala v nedogled, medtem pa so jih ljudje s drugačnimi informacijami kupovali kar od vrat do vrat za bagatelo. Eden od glavnih pri organiazciji teh odkupov je bil kasnejši ustanovitelj KD Group tovariš udbovec Gantar, ki ga najdete na tem seznamu TUKAJ.

Naj Vas spomnimo, kdo je vodil slovenske vlade po letu 1990 in obljubljal boljše življenje vsem, ki tu v večini životarimo že desetletja:


Lojze Peterle, najdete ga na UDBA.net oz. TUKAJ (Kaj je obljubljal in kaj zopet obljublja danes?) Znano je tudi, da je večni politikant Peterle pred osamosvojitvijo delal v republiškem Zavodu za družbeno planiranje, kjer ni delal nihče, ki ni bil na partijski liniji. Njegova pojava in značilen glas duhovnika je bil kot nalašč za privalbljanje naivnih vernikov na limanice leta 1990. Partija je kot že rečeno zelo preudarna, ko gre za nameščanje svojih kadrov v ospredje. Običajno pri tem ne delajo napak. Peterle pa je najmanj enkrat odigiral tudi vlogo slamnatega nasprotnika top kandidatu za predsednika države. Turku on, Drnovšku pa partijka Barbara Brezigar. Mimogrede naj spomnimo na hlinjenje žalosti pred kamerami generalne državne tožilke pred Barbarinim rovom, ko je hlipala v kamere namesto, da bo odredila formiranje mednarodne komisje strokovnajkov, ki bi v skladu s pravili stroke in etike izvršili presikavo, identifikacijo umorjenih in pregon storilcev. Ne gre izgubljali besed, saj je povem jasno, da bivša partijska sekretarka in hči OZNOVCA zadolženega za celo Dolenjsko pokrajino ne more ukrepati zoper kriminalce in morilce tovariše.

Očitno pa so bili nameščenci udbopartije tudi oba njena predhodnika in predhodnica. Še posebej Drobnič je zanimiv fenomen, ko je vseskozi prilival olja na ogenj delitve naroda na ideoloških podlagah, medtem, ko se ni kot Generalni državni tožilec lotil niti ene konkretne preiskave zoper hudodelce, ki namesto, da bi jim bilo sojeno, uživijo neupravičene privilegije za zasluge pri boljševistični revoluciji. Sprevrženo je takšno početje. Naših sodržavljanov, naslino in brez sodb zverinsko pobitih še identificirali niso, kaj šele, da bi jih pokopali v skladu s obče uveljavljeno pieteto. Kako se morajo počutiti njihovi živi svojci, ki še 20 let po ustanovitvi nove t.i. demokratične države ne vedo kje so svoje življenjske poti končali njihovi ljubi? In mi bi se brez razrešitve tako temeljnih vprašanj pavične pravne države, morale in etike šli demokracijo??? Lahko nas je vse zelo sram, da smo pripadniki tako barbarske države.

Za udbovcem Peterletom je krmilo prevzel Janez Dernovšek, (na povodcu seveda) najdete ga na UDBA.net oz. TUKAJ (ali ni govoril o Sloveniji kot zgodbi o uspehu in razlagal kako bo vse še boljše, ko vstopimo v EU, kar bo posledično pomenilo EU plače in vsaj nemški standard. In narod je spet nasedel, denarnica pri navadnih smrtnikih, ki nas je večina (85%) pa je postajala vse tajnša in dolgovi vse večji.  Domnevna zgodba o uspehu, ki so jo mediji napihnili pa je dobivala vse bolj klavrno podobo.

In naj spomnimo, da so v Drnovškovi vladi sedeli tako Janša do afere Depala vas  (ko so ga  kreatorji demokrfature določili za vodjo opozicije najbrž v zameno, da ni izvedel državnega udara. V Kočevski Reki je 100 do zob oboroženih izurjenih specialcev samo čakalo na takšen ukaz.) In Peterle deklarirani desni politik kot še nekateri drugi. Jelinčič je tako in tako vedno "konstruktivna opozicija", ko podpira zdaj eno zdaj drugo vlado. Kdo je Plemeniti manipulator preprostih ljudskih množic katerim govori njim razumljiv jezik, v stilu "To je navadna svinjarija" se še najbolj vidi, ko preberete tole TUKAJ.

Potem pa je začel preporod obljubljati zdaj tudi že pokojni Andrej Bajuk, ko je bilo njegovo vladanje potem kratkega veka, saj je kmalu vse skupaj padlo, tuti zaradi pomoči Bajukovih prijateljev, ki so ga pripeljali iz Argenitne. Krmilo je prevzel nameščenec udbe Rop (spet na povodcu) z novimi obljubami o vseh mogočih prednostih vključevanja v razne asociacijske povezave v okviru NATA in EU. Ampak od tega, ko naj bi se Slovenkam in Slovencem cedila med in mleko ni bilo nič. Medtem se je zgodila priHvatizacija, ko smo dobili špekulativne kapitaliste in ogromno maso vse bolj obubožanih državljanov. Kdor je bil reven v socilizmu, ki si je prijazen obraz samo naslikal, je v demokraturi postal še bolj reven in mnogi so se morali tej veliki skupini pridružiti, kdor pa je bil bogat prej, je v času priHvatizacije postal še bogatejši. To je obljubljena Švica in nemški standard navadnim državljanom v resnici.

Razmere v naši družbi so bile ob koncu Ropovega LDS-ovskega mdandata že zelo napete, zato so morali prepustiti mandat drugi navidezno nasprotni strani, da so napetost med ljudmi razelektrili. Na velika vrata je vstopila žrtev udbovskih zarot Janez Janša, ko je takoj po ustoličenju razlagal v zelo spravljivem tonu, da moramo poudarjati stvari, ki nas povezujejo in ne tistih, ki nas delijo. To je bil tisti "čas je za spremembe", ki so ga imeli za svoj slogan zdaj že Slovenski demokrati, ko so socildemokracijo čez noč prepustili Pahorju.

Janša je moral od svojih silnih obljub uresničiti vsaj kakšno. Tako je ukinil avtomobilske nalepke, ki so jih pomagali uzakoniti tudi vsi njegovi poslanci ter zmanjšati notarske tarife, ker si ljudje kaj takšnega tudi najbolje zapomnijo. Čudilo nas je, ko ni barvo rdečega protokolarnega tepiha zamenjal za kakšno npr. sivo, kar so naredili na Hrvaškem, ker je to pri doseganju pomembnih korenitih sprememb, ko nastopi preporoditeljska oblast zelo pomembno. Nič se ni zgodilo razen velike gospodarkrske rasti zaradi velikih investicij države v gradnje in rasti gradbenih podjetji, ki so brezglavo gradila, brez, da bi razmišljala kdo bo vse te izgradnje kupil.

Janša se ni lotil razgradnje lobijev predvsem ključnega udbovskega, ki so vladali tudi njemu. V oddaji RTV SLO - POGLEDI SLOVENIJE, 10.11.2011 je priznal kot napako njegove vlade, da se ni lotila razradnje lobija, ki ga vodi Zemljarić in obvaladuje preko NLB ključne finačne tokove. To pa je srce zveri, kot se je slikovito izrazil gospod Vehovar v eni izmed predhodnih odaj na RTV SLO nekaj dni prej. Počasi a vendar z močno silo resnica rine na plano. Kdor ima v svojih rokah finančne tokove in naftne posle ima v rokah popolno oblast. Tega pa udbokapitalistični lobij ni nikoli spustil iz svojih rok. NLB&PETROL sta strateška, zato je Janša kljub obljubam v svojih resolucijah lahko samo sanjal o njuni privatizaciji. Kmalu po prevzemu se je njegova volja do privatizacij teh podjetji ohladila, radi tega so odšli od nega proč tudi nekateri svetovalci oz. ministri.

Za prej omenjeno takšno enormno količino gradenj, ki jo majhen slovenski trg nikoli ne more prebaviti pa so gradbeniki v naših bankah najemali kredite na lepe oči ( po nareku lobija) brez ustreznega zavarovanja, ki so jih prenehali vračati takoj, ko je počil nepremičninski balon. To pa je pomenilo ob stagniranju izvoza naših nizko tehnoloških dodelavnih poslov, popolen polom neprestrukturianega gospodarstva vodenega s politično nastavljenimi kvazi menedžerji, ki so hlastali za tem, da bi jih prevzeli, nemesto, da bi jih razvijali in pametno gospodarili. Janša seveda o tem ni vedel nič, kot tudi ni vedel kako se odvija najevečji posel nabave orožja po letu 1991. Res zanimivo je to, da predsednik Vlade neke države tako zelo zaupa svojim podrejenim, da o takih investicijah in porabi denarja ne ve ničesar.

Naj ne pozabimo spomniti na prevzemanje evrske valute, ki jo je pred kamerami in bankomatih nazorno uprizoril pokojni (o mrtvih sicer vse dobro) minister za finance Bajuk v Janševi vladi in predsednik NOVE Slovenije. On je res bil pravi, ker je po evropi dobival priznanja kot najboljši predsatvnik in so mga v tem smislu promovirali tudi tukajšnja partijska trobila. Partija ima nabor verodostojnih strokovnjakov za takšne in podobne akcije. Ta poštenjak je seveda ob dvigu gotivne v evrih iz bankomata pozabil povedati, da bo zdaj naprimer kava v prvi kavarni namesto 60 SIT zdaj 240 SIT. In ni razložil, da so se vsi tolarski prihranki ubogih ljudi na bankah prepolovili za več kot polovico. Medtem pa so oni,ki so vedeli kaj bo, predčasno prihranke in nakraden denar zamenjali v švicarske franke in zlato.In še ena prevara se je zgodila, ko so se šli dokapitalizacijo NOVE KBM in so naredili za to ogromno medijsko reklamo, da bi čim več ljudi nasedlo. Ampak so omejili vložek, ker so se zavedali, da ne bo nič narobe, če po malo prevarajo čim več ljudi, ker če bi bili vložki neomejeni, bi bila katastrofa, ko bodo delnice strmoglavile. Poučeni vlagatelji pa omejiteve niso imeli in ti so vse delnice tudi pred padcem prodali. Navadni vlagatelji pa so ptegnili kratko. Le kdo je bil dejanski lastnik nekaterih glavnih poučenih vlgateljev iz tujine ni nihče posebej razpravljal.

Pa je šla obljuba iz znane majniške deklaracije, kako bomo živeli v državi duhovne in materialne blaginje tudi za časa Janše v pozabo. Korenitih spememb v smislu sanacije gnilih temeljev ni bilo. Bile so kozmetične korekcije za metanja peska v oči naivnemu manipuliranemu ljudstvu, medtem pa so nekateri tudi novi pri koritu polnili svoje žepe. Nihče od pravih lopovov ni nič prinesel nazaj in nikograr niso zaprli. Tista farsa, ko so v soju žarometov prevažali v miličniški marici znanega tajkuna, je bila predstava za javnost. V bistvu pa je kot že rečeno šlo za reševanje tajkuna, ker še ni bila preiskava zaključena in jo je Janša z zahtevo po spektakularni aretaciji uničil.

Janšo so zminirali z afero Patrija, lahko bi ga tudi na kakšni drugi podlagi, a ga rabijo takšnega kot je, večna žrtev, ki se ji vedno nekaj očita, a nikoli se ji nič ne dokaže. Žrtve med Slovenci je vilko in veliko se jih z njim identivicira.

Prišel je nova lutka udbokapitalistične nomeklature, ki se je leta 1990 prelevila iz udbokomunistov, Pahor, ki je na svojih predvolilnih orgijah obljubljal kako, da je pripRavljen s svojo sanjsko ekipo bizgecev (oprostite izrazu) "sprejeti odgovornost za prihodnost", no vsakdo, ki bi to obljubljal in je potem naredil še večjo štalo (hlev), bi, če je res sprejel to odgovornost po zaključku vzel pištolo in si sodil sam. Tako pa še naprej razlaga, kako in kaj je bilo, kaj vse so mu onemogočili, kako se bo še pokazalo itd. Podgane so se razbežale v druga podpalubja in se delajo, kot, da se niso tri leta napajali iz istega korita kot on.

Počasi bo morda dojel, da v bistvu o ničemer bistvenem ni odločal on, njegov povodec je bil enako dolg ali pa še malenkost krajši, kot je bil dolg povodec njegovih predhodnikov. Srce zveri je tudi zdaj ostalo nedotaknjeno, transfuzijo za napajanje tega zla pa smo dajali davkoplačevalci z novo dokapitalizacijo NLB. Pa tudi ADRIA je bila tako začasno ohranjena pri življenju. Kje so delnice dokapitalistov? Mar nismo zdaj davkoplačevalci lastniki? (To vprašanje oz. trditev, da bi to morali biti smo si sposodili pri gospodu Lahu na spletni strani "Obljubljena Slovenija").

Po Pahorjevo pa se je naša finanančna situacija drastično poslabšala potem, ko smo na referendumih zavrnili njegove odlične predloge za reforme. Ja res smo grdi državljani in državljanke, ko ne razumemo kako se je prav odločati. Po njihovo je prav tako,  da sami sebi zategnemo pasove, ker to itak dela cela Evropa, ker se zavedajo odgovornosti za prihodnost. Poglejte malo čez plotove v Avstrijo, Švico, Luksemburg, ali pa v tiste "bedne" včasih komunistične države, Poljsko, Češko in še kakšno, ki jim standard v vseh teh obupnih časih raste. Poljska nima na vrhu niti enega partijca, ker so jih pravočasno LUSTRIRALI, ima pa zato vseskozi te silne recesije pozitivno rast. Kako je to mogoče, pa tako so bili za nami?

Pahor je svoje odigral, na povodcu, ko ni smel odstaviti niti lažnivega Golubiča, niti skorumpirano notranjo ministrico, niti snažilko, če je poročala za udbo.

Vsi so v 20 letih obljubljali in družno pripeljali Slovenijo na rob propada.

Imajo zdaj pa čarobno paličico in bodo zavožen grunt rešili? Kdo, Virant? Kdo, Janklović z 55 milijoni evrov dolgov v njegovi firmi Elekta? Janša, ki grozi s 10 na 100, to lahko pomeni samo 10 na 100 km/h brzino v prepad. Kdo od morda satelitov bi se znal prebiti? SMS (Stranka mladih Slovenije - Zeleni evrope), katerim se je nedavno pridružil udbovec Kavčič? Ne oni pa že ne, saj imajo v eni od treh najpomembnejših točk programa, ki jih promovirajo na svoji osrednji spletni strani zapisano, da bodo izveli lustracijo poosamosvojitvenih politikov. To pomeni, da tej lustraciji ne bo ušel niti predsednik Krajnc niti Kavčič, Jazbinšek, Magajna in mnogi drugi, ki so se kar naenkrat pojavili v tej združbi.

Nove limanice za naivne, ko računajo, da ljudje itak pojma nimamo. Najbolj žalostno pa je, ko so med njimi tudi ljudje, ki ne vedo, da so zgolj statisti in so drugače dobri ljudje. Naivnost pa pri Slovencih očitno ne pozna meja. Roko na srce pri tehj naivnosti gre tudi za veliko mero nevedosti. Za nevednost pa ni opravičila. In  tega je ogromno tudi v drugih strankah, ki nalovijo naivneže, da zapolnijo njihove prazne volilne liste, a so itak tam nekje spodaj in ne morejo biti nikoli izvoljeni, kajti premetenci zelo dobro vedo kam na listi in v kateri okraj se treba umestiti, da imaš možnost za zasedbo stolčka po  proporcionalnem volilnem sistemu.

In naj končamo s temi mislimi oziroma trditvami, ki so neizpodbitne zaradi tega, ker so resnične:

Dvajset let so nas z različnimi limanicami limali nanje, ko so nam družno obljubljali gradove v oblakih, golobe na strehi, zdaj so pa še vrabci ušli, ko jih še njih nismo imeli nikoli v rokah. Tem spoštovani naj bi verjeli še naprej? To je enako, kot bi verjeli popolnoma pijanemu, ki je kronični alkoholik, da je sicer danes malce spil a bo od jutri povsem nehal s to odvisnostjo, ko hkrati tudi trdi, da sploh ni alkoholik. Pijanec pa se spreobrne, ko se v jamo zvrne, pravijo. Mnogi zmed teh, ki so obljubljali in nas pripeljali v to do skrajnosti nezavidljivo situacijo, rabijo zdravljenje, zdravljenje od odvisnosti od laži, sprenevedanja, sle po vladanju drugim in sle po kopičenju denarja. Naše je, da jih postavimo pred dejstvo in jim nastavimo ogledalo. Najman kar lhko naredimo je, da upoštevamo predlog in ga dosledno uresničimo. 

Predlagamo in to na podlagi zgornjih argumentov, da si vsi, ki jih gledamo na raznih stolčkih dvajset in več let, od nas vseh zaslužijo samo naš prezir in ignoranco.

Zato striktno ignorirajmo njihov v naprej dogovojen boj za stolčke, BOKOTIRAJMO VOLILNO FARSO, saj samo tako lahko vsaj zbijemo legitimnost njihovega početja  pa naj se EU in svet sprašuje kaj se dogaja v Sloveniji, da ljudje nočejo na volišča. Še enkrat poudarjamo, da rabijo veliko volilno udeležbo zato, da bo legitimirala zmago vnaprej dogovorjenega, da bo lažje izvajal politko zategovanaj pasu in dodatno tiranijo nad nami. V OPS pa napovedujemo na dan volitev hudo slabo vreme, ki nam bo pomagalo, da bo čim manj ljudi odšlo na to njihovo končno farso, ko rabijo naiven in zmanipuliran narod zgolj za kuliso in legitimiranje svojega početja. 

Prosimo širite povezavo na te in druge povezave med ljudstvo, da udarimo nazaj, ker je to edini način možnega UPORA ta hip. Ko bo še bolj jasno vse več ljudem se bomo organizirali še bolj učinkovito. Hvala, ker ukrepate takoj!

S odličnim spoštovanjem, ekipa OPS

Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

Onemogočimo Politikantsko Samoljubje!

Omogočimo Preporod Slovenije!

 

 

 

Komentarjev 

 
#14 Orgonesky 23:14 01-12-2012
@Simona Vsak glas "se šteje" in z njim postaneš odgovorna za dejanja ki jih bodo izvoljeni delali tudi s tvojim žegnom in to ne glede ali je zmagal tvoj ali tisti drugi.Da bi lažje razumela si oglej zanimiv video ki pove še marsikaj. http://www.youtube.com/watch?v=Jduxm3W6VR0
Citat
 
 
#13 Tanja 09:56 24-11-2011
Bravo Kristofer, čudovito zapisan odgovor go. Simoni....se strinjam
SMO NA POVSEM PRAVI POTI, A VSE OB SVOJEM ČASU. RESNICA BO ZMAGALA, POMAGAJTE JI TUDI VI,ŠIRITE JO!!!
Citat
 
 
#12 Kristofer 20:43 21-11-2011
Draga in spoštovana gospa Simona!

Zdravo vam je žal ostalo, kar vas idzaja tudi v tem, da niste zmožni misliti drugače. Ste v kletki in kričite, nikoli se ne bomo rešili, niti rešitve ne išečete, in drugim sojetnikom očitate kako niso pripravljeni ničesar storiti.

Vidite zato je to tako, ker sami sebe prepričujete, da je prepozno, da se nič ne da, da je nemogoče. Veste zakaj je padel Berlinski zid. Zato, ker so se vanj tudi z glavo zaleatvali tisti, ki so verjeli, da se ga lahko podre. Množice so se z njim sprijaznile in celo črtile tiste, ki so jim pravili, da ga je možno podreti. Na koncu so mnogi dojeli, da se ga da podreti.

Nikoli nebi ljudje prišli na Everest, če nebi verjeli, da se tja da priti, če uporabim še eno prispodobo.

Nič ni prepozno, zmanjkuje pa časa. Lustracija se lahko spelje s referendumom s plebiscitarno večino. Zakaj so blokirali, da bi vest, da so OPS-ovci vložili lustracijski zakon v parlament obšla slovenske domove in svet???

www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/307-nezasliana-medijska-cenzura-oz-medijska-svobodo-po-slovensko

Zelo dobro vedo kaj jih čaka, zato so preprečili objavo. tega se bojijo kot hudič križa.

In to je ključ do korenitih sprememb, prepororoda Slovenije.

Zdaj pa, če res težko živite v taki družbi naredite korak naprej in začnite pošiljati naokoli pobude za sprejem LUSTRACIJE. Pobude naj se ljudje zbudijo.

Pošiljajte linke na to spletno stran (koliko ste jih že) Tudi jaz sem moral spregledati in prav ta stran mi je pomagala. Delam korake naprej. Verjamem pa tudi, da kritična masa rase in si ljudje tudi tukaj odpirajo oči.

Kaj bo, ko ne bodo več zaslepljeni je jasno. Vstali bomo kot feniks iz pepela in že to bo dovolj velik razlog, da bodo vsi glavni takoj pobrali šila in kopita, da bi pobegnili pred narodom,ki je doumel njihovo igro. SMO NA POVSEM PRAVI POTI, A VSE OB SVOJEM ČASU.

Preberite basen o mravljah in povejte kaj se kar je v njej opisano še ni zgodilo in kaj še manjka, da se bo. Jaz verjamem v epilog tako trdno kot je najtrdnejša skala. RESNICA BO ZMAGALA, POMAGAJTE JI TUDI VI,ŠIRITE JO!!!

http://www.gibanje-ops.com/nujen-projekt-ops/basen-o-mravljah
Citat
 
 
#11 simona 13:00 20-11-2011
kristofer zdravo,
od kje vam ideja, da meni očitno nič ne manjka? Recimo pravica do življenja v normalni družbi, kjer se laži reče laž, kraji kraja, lopovu pa lopov. Manjka mi recimo pravica do družbe, kjer ne bo nek bolan župan s svojim svetom izglasoval odloka, s katerim se kaznuje ptičje petje. In prav to normalno družbo smo izgubili oziroma so nam neumnosti naši svetovljani zahrbtno pripeljali v vsak dom. Dvajset let so lepo masirali in gladili možganske vijuge narodu, to so silno dodelane metode iz Tavistoka. Zato pravim, da smo zamudili, ko bi morali zbrcati vse Ruple, Janše, Kučane, Stanovnike, Zemljariče, Zidarje, Tovšačke, Kordeže, Bavčarje, smo kar nemo gledali in čakali, da sodišča pošteno opravijo svoj posel. In kako boš dosegel LUSTRACIJO? Mislim, da je za to potreben zakon, ali ustavni zakon? Kje in kdaj boš našel v parlamentu toliko podpornikov lustracije? Nikoli! Zamujeno! Še enkrat bo potrebna revolucija naroda, krvava revolucija, ker na miren način ne bomo nikoli nič dosegli. NIKOLI! In kako boš narod spravil k revoluciji? GA NI NAČINA! Lahko ljudem vzameš vse, pa bodo samo vili roke, se predstavljali po Tednikih in podobnih oddajah, več od tega pa ne moreš pričakovati. Saj še poslušat nočejo, če jim poveš kakšni sužnji smo. Le kaj ti manjka, me sprašujejo? Moj bog, da bi se človek sam vrgel v brezno!
Citat
 
 
#10 Kristofer 09:39 20-11-2011
Pravičnik še vedno ne razume, da so vsi, ki nam jih nastavljajo v izvolitev izbrani ravno v tem centru - komunističnem. Ne on še vedno milsi, da je Janša alternativa. Ni, ker če bi bil, bi komunistov in udbovcev že zdavnaj ne bilo na vseh položajih in nebi tudi njega držali na vajetih. Kaj ni tega videl, ko je bil 4 leta marioneta na mestu predsednika vlade???

Gospa Simona, Vam zagotovo nipč ne manjka, ker tako vneto poskušate razložiti ljudem, da je itak prepozno in se nič ne da storiti. Medtem pa tuakj še vedno vladajo Zemljarići in Šinigoji ter Ertli in Stanovniki s svojim podmladkom. LUSTRACIJA je prvi korak do OSVOBODITVE SLOVENIJE.
Citat
 
 
#9 peter.pravicnik 03:24 20-11-2011
Ja tako naprej bojkotirajmo volitve, da bodo zagotovo izbrani Volkovi ( komunisti) preoblečeni v jagenjčke (demokrate)
Citat
 
 
#8 Aleš 19:52 19-11-2011
malo inspiracije vsem ki mislijo da se ne da ven iz te mišolovke
http://www.youtube.com/watch?v=c4uarO3EYEc
lp
Citat
 
 
#7 simona 18:41 19-11-2011
Zdravo,
nikoli več ne bo mogoče na miren način ustvariti nekega normalnega okolja, v katerem bi se lahko vsi ljudje brez izjeme normalno razvijali. Smo predolgo spančakali in z migom ramen prenašali vsakršne abotnosti, ki so se dogajale po svetu (ah, to je na drugi strani sveta), ampak te iste stvari so se čisto potiho, potuhnjeno, zahrbtno vnašale v naš prostor, pa jih nismo prepoznali, ker nas tudi tiste iz tujine niso posebej razburjale. Sedaj je prepozno, kot rak so se razpasle po celem narodovem telesu, vsaka celica (družina) je obolela, imunski sistem (ta, ki se pravočasno odzove) je že davno crknil. Le tu pa tam se v svetovnem merilu najde kakšen voditelj, ki se (zastonj, brez upanja) upira prevzemu sveta s strani resničnih tiranov (ZDA, NATO, korporacije, ECB, IMF, FED, ICC, VS, OZN, finančne institucije), ampak mi, razžrti od strupenega raka jih ne prepoznamo kot tiste, ki nas resnično uničujemo, pač pa pomagamo tem istim, da te voditelje enega za drugim brezsramno, s pomočjo propagande in našim molkom zločinsko odstranjujejo. Ne zavedamo se, da so ti danes označeni kot diktatorji v resnici zadnje oaze svobode, ljubezni, morale. Ne bo nam treba več kot 5 let, ko bo na svetu tako neznosno, da si bomo želeli smrti. Zapomnite si to. Saj smrt bo prišla, še prej pa jok, glad, bolezen, potoki krvi, posilstva, ropanja, izgnanstvo.
In zaradi vseh teh dejstev mi je čisto vseeno, kdo pride na oblast, ali jo sploh imamo, svet se vrti neverjetno hitro, vse skupaj drvi v prepad, ampak mi v zadnjem vagonu tega še ne vemo, pa tudi če bi vedeli, in hoteli izskočiti, nimamo kam, ker je na obeh straneh tudi praznina. Ne mi sedaj reči, da sem pesimist, to je čista realnost. Samo 99 % jih te realnosti ne vidi. ZAMUDILI SMO.
Citat
 
 
#6 flandr 00:38 19-11-2011
poglejte si prispevek, Padec Republika: predsedovanje Barak Obame. poučen video kaj pripravjajo svetovni voditelji, vključno z našimi titoisti.
Citat
 
 
#5 Kristofer 23:20 18-11-2011
Ni potrebe, na nas vseh je, da obvestimo druge, ko se vsi že pomalo sprašujejo koga voliti. Menda je nekoga treba, da ne bomo brez oblasti. Treba je samo umreti, na razne prireditve kot je naprimer Dražgoška prevara komunistov in vsakokratne voltve, ki so navadna farsa pa res ni treba iti.

Če gremo, dajemo takim blefom legitimnost.

In pazite kako so prefrigani. V igro so domala prisilili dolžnika Jankovića, ko je še nekaj dni nazaj trdil, da ne bo odšel v državno politiko. To so naredili spet zato, da bi naredili protiutež Janši, drugi antipod, ko ga zdaj rušijo, da bi Janša dobil večjo podporo, ostali ap tako in tako služijo za limanice, da bi bila visoka volilna udeležba in verodostojnsot zmage višja.

Kje pa je Bavčar? Ste se kaj vprašali, kam se je potuhnil? Le kje se bo pojavil, ko bo tale burka mimo, kam ga bodo posadili? Na MNZ?

Ta kombinacija je precej verjetna, ko bodo rabili imeti avtoriteto v vojski in policiji, da bi v slučaju vstaje skušali ustaviti narod. Krkovič na čelu generalštaba ali pa kakšne nove elitne enote in Bavčar minister MNZ z reaktiviranim Beznikom ali kakšnim drugim slepcem v policiji. To bi zadostovalo za krvav obračun.

Ne nasedajte, ko vas bodo vabili na ulice, ko to že počnejo s pripravo pred borzo, da bodo ljudje vedeli kdo je bil prvi in komu naj se pridružijo. Smrdi tole, in to zelo.

Država je izropana, denarja ni, ko ravnoakr ne bo novih kreditov za izplačila najosnovnejšega . EU zapira dovode. Zelo možen je izstop iz evro območja, da bodo lahko tuiskali 24 ur lasten brezvreden denar. Ampak mislim, da ne bo čassa, ker bo narod prej razumel zakaj gre in se bo dovignil. Če se bo tako kot se je leta 1988 z režirano afero JBTZ ne bo rožic pred parlamentom, ker zdaj gre za res in zdaj je situacija podobna kot v Libiji. Gadafijevci čutijo, da bo narodu počasi dvignilo pokrovko. Predčasne volitve so bile samo izhod v sili, da bi malce razelektrili situacijo, ko vedo, da ljudje spet na novo upajo, da bo boljše. Če ste pozorno prebrali zgornji čalnek pa je lahko samo še slabše in finale je zelo odvisen od nas.

Ali se bomo postavili enotno in neomajno z pametno akcijo, ki jih bo povsem razorožila, ali pa bodo oni organizirali s provokatorji in novimi samodržci krvavo revolucijo, ko se bo narod spet pobijal mes sabo. Jeza ljudi je velika in to je zelo nevarno, ker jo bodo skušali usmeriti v medsebojno obračunavanje,k er smo zato tudi vsa leta deljeni. Druga velika nevarnsot pa je dogovr z brati Hravti, ki so na oblasti isti, da zakuhajo konflikt na meji. Upam, da se krepko motim, a tudi na to moramo biti pozorni.

Ko zmanjka denarja, ko so ljudje lačni, njihovo dostojanstvo pohojeno, poteptano, buržuji pa zganjajo lopovščino in tiranijo, je v finalu tega lahko samo konflikt.

Ne nasedajmo pozivamo medijev naj gremno na ulice in trge. To bomo ob pravem času organizirali brez medijskega pompa. Vsi bodo vedeli kdaj je ura, da se dobimo na enem mestu, vsi kot eden. In časa ne bodo imeli, da bi se zbrali, ker bodo imeli samo še čas za beg. Potem bo pa nterpol vse pripeljal na pravično sojenje za narodovo izdajstvo.

Spremljate in obveščajte, če hočete dobro sebi in svojim ljubim. Zdaj gre za pomlad, ki bi se moral zgoditi leta 1990.

Vsak sam je močan, SKUPAJ SMO NEPREMAGLJIVI!! !
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 426 gostov .
AKTUALNO

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?