Vsi, ki se dvajset let presedajo iz fotelja v fotelj, si od vseh nas zaslužijo zgolj prezir in popolno ignoranco

Kdo bo novi Pahor???

Kaj nam preostane drugega kot to, da ignoriramo njih in vse njihove igre, ki jih organizirajo, da bi nas vedno znova še bolj okradli. Gibanje OPS poziva k bojkotu volitev, ker bomo na ta način zbili legitimnost volilnega rezultata in kredibilnost vsem, ki igrajo različne dodeljene vloge in vsem, ki vse to režirajo iz ozadja.

Medijska udbokapitalistična medijska trobila histerično razglašajo že tako manipuliranemu ljudstvu kako se v slovensko politko vključujejo novi obrazi in kako da se Slovenija prebuja. Pa je to res? Na vsakih volitvah je veliko novih obrazov, saj jih znovačijo, da zapolnejo strankarske liste. Toda ti novi obrazi so uvrščeni tam nekje spodaj, ko nimajo niti najmanjše možnosti, da bi se uvrstili v parlament, ker so v zgornji polovici na listi vedno eni in isti, ki jim potem proporcionalni volilni sistem jamči posedanje stolčkov. Nič ni prepuščeno naključju, potem pa Potrči, Anderliči in podobni partijski fosili vedno znova zasedejo pozicije. In kako je z novimi obrazi v ospredju?

Gregor Virant človek primeren za vse vlade, ko je v domala vseh tudi že deloval, razen v prvi Peterletovi. In mimogrede gre za človeka, ki je bratranec Jankovićeve žene medtema pa še zet Mihe Brejca, ki je ena izmed desnih ali levih rok Janeza Janše in poznan po tem, da je do zadnjega opravljal politkomisarstvo v Mačkovi zaščitni brigadi v Gotenici pri Kočevski Reki in je ob prelomu prevzel Službo državne varnosti (SDV) ali UDBO od zloglasnega tovariša Tomaža Ertla, da bi jo preobrazil v VIS (Varnostno informativno službo). Prav tovariš Miha Brejc je v kamere RTV, nekje leta 1992 dejal, da dosjejev UDBE ne bodo odpirali, ker VIS nima nobene zveze z UDBO. Ampak ali je UDBA res prenehala delovati??? Iz videnega, slišanega in občutenega se je zgolj preobrazila, da je po letu delala svoj posel za potrebe udbopartijske nomenklature naprej, ampak zdaj samo še bolj na skrivaj.

Zoran Janković naj bi bil nov obraz? Kje že? Na slovenski politični sceni? To bi držalo, če lokalna politika nebi bila politika. Za naše vrle novinarje najbrž res ni. No, kakor koli manipulirajo je Janković vedno deloval politično, tudi v svoji Elekti in tudi v Mercatorju, ko je vseskozi zlorabljal partijske veze in naveze, da je prihajal skozi na široko odprta vrata do kreditov in v drugih institucijah do ugodnosti o katerih lahko mnogi drugi podjetniki in resnični uspešni menedžerji samo sanjajo. Šele, ko bi vse te zveze in naveze propadle bi se pokazala resnična Jankovićeva sposobnost menedžiranja. Ob delovanju pravične pravne države pa bi ovadbe, ki so bile zoper njegova dejanja spisane, ne končale v zaprašenih omarah policistov, tožilcev ali pa sodnikov. Pa ne pozabite na zelo močan Srbski lobij, ki je v navezi z udbokapitalističnim življenjsko zainteresiran za svojega varovanca, da posede še močnejšo pozicijo v državi, kot jo že tako ali tako ima. 

Matjaž Hanžek naj bi bil tudi novi obraz slovenske politike. Podaljšana roka politike so bili vsi dosedanji varuhi človekovih pravic, ko so vsi širili svoj birokratski aparat, ki ga mi plačujemo, da bi pred žrtvami udbokapitalistične tiranije lažje branili svoje botre, ki so jih tja kadrovali ravno zaradi lastne zaščite. In tovariš Hanžek je svojo vlogo vzorno odigral, zato je še vedno v igri za nove naloge. Še ena limanica za naivne s tovarišico Manco Koširjevo v privh linijah.

Naj zgubljamo besede o starih preizkušenih kadrih, Pahor, Žerjav, Novakova, Peterle, Jelinčič, Golobič, Kresalova, Erjavec in drugi, ki se po nalogu ali pa z dovoljenjem nomenklature, ki ni padla leta 1990, prerivajo okoli oblastniškega korita? Ni vredno in je zares škoda vsake besede.

Ta zapis nastaja zato, ker nas ljudje sprašujejo kaj narediti, koga voliti, kdo naj bi bil vreden zaupanja. Naš odgovor je enoznačen, nihče od teh, ki jih mediji servirajo kot relevantne, ker so vsi marionete mafijskih botrov iz ozadja, ki že od leta 1945 kreirajo naša življenja. Kar koli boste od tega kar vam ponujajo izbrali, bo to zagotovilo, da se bo nadaljeval uničujoč pohod do končnega uničenja Slovenije.

Janković je že napovedal zvišanje davkov, vsi drugi pa z drugimi besedami obljubljajo prav to oz.zategovanje pasov in izvajanje nujnih reform, kar pomeni urejanje terena, da bomo mi dajali več, oni pa bodo še več odnesli. Kdo je pa v to situacijo Slovenijo zavozil? Ne nasedajte neumnostim, ko vsi razlagajo kako je za naše težave kriva svetovna recesija. Pogljete k sosedom v Avstrijo, malce dlje v Lusemburg pa do skandinavskih dežel in nekaterih bivših komunističnih, Poljske, Češke in  še katere, ko boste začudeno opazili, da tam večinoma vse deluje kot se šika.

Naj vam malce osvežimo spomin kdo se s kom smeji in se dogovarja za nastavlja nje novih limanic za manipulirano ljudstvo:
Še bi lahko koga dodali a nima smisla, ker je tako in tako vse jasno ljudem, ki spremljamo to prevaro že od leta 1988, ko so začeli z zrežirano afero JBTZ. Veliko se je dogajalo, a v bistvu se ninič spremenilo, vse je tako kot je bilo.

KOGA BOSTE TOREJ VOLILI?


1. Je kdo obljubil, da bomo v skladu s pieteto pokopali barbarsko pobite mrtve, ki ležijo širom Slovenije po raznih breznih in v rudniških jaških kamor so žive zazidali in bomo končno popravili krivice njihovim svojcem, ki že desetletja ne vedo kje so njihovi ljubi končali svoja življenja?

2. Je kdo obljubil, da bomo enkrat končno razčistili lopovsko trgovino z orožjem, ki so jo izvajali t.i. osamosvojitelji?

3. Je kdo obljubil, da bo povrnjeno pokradeno družbeno premoženje, ki so ga ustvarjale generacije, da bi po letu 1990 prešlo s pomočjo špekulacij in nedelujoče pravične pravne države v roke  peščice udbokomunističnih mogočnežev, ki so tako postali udbokapitalisti?

4. Je kdo obljubil dosledno ukinitev socilističnih privilegijev izbrancem udbopartije, ki so jih pridobili zaradi zaslug za boljševistično revolucijo in jih imajo še danes, ko so nekatere bojda celo dedne?

5. Je kdo vsaj omenil, da še vedno vsa ključna predvsem neizvoljiva mesta zasedajo udbopartijski kadri in je zato potrebna dosledna LUSTRACIJA? Nak, tega iz njihovih ust niste in ne boste slišali.

6. Je kdo obljubil, da bo vzpostavil delovanje pravične pravne države, ki bo uredila vse tako, kot pritiče urejeni demokratični državi, da bo vsem jasno, da ga ni junaka, ki bi ušel roki pravice, ko bo prestopil mejo zakonsko in moralno dovoljenega?

7. Je kdo obljubil nepartijsko kadrovanje, ki poteka od leta 1945 in bo omogočilo, da končno začnejo prihajati v ospredje in na odgovorna mesta neobremenjeni, strokovni in srčni kadri, ki se zavedajo, da je delati dobro za skupnost pogoj, da bo dobro tudi njiim in njihovim družinam?

Ne more zaživeti nova država in nikoli ni mogla, ker je bila vzpostavljana na tako velikih nerazščiščenih problemih, celo travmah in lažeh. Zdaj pa vsi v en glas hitijo razlagati kako je treba reševati gospodarske probleme, da izidemo iz krize. Materialisti ne morejo drugače razmišljati, ker mislijo, da nas lahko reši zgolj denar.

Tovarišija očitno ne razume ali pa se globoko spreneveda, ko je jasno, da se bo treba vrnti v preteklost do nerazrešenih ključnih problemov pometenih pod preprogo, ki so prizadeli duhovno oz moralno plat slovenskega naroda, jih potegniti na plano in jih pravično v skladu z pravnimi normami, moralno in etično razrešiti. Seveda pa to ne bo mogoče, dokler bodo vsa ključna mesta v državi zasedali obremenjeni ljudje iz prejšnjega totalitarnega režima in po njihovi meri vzgojeni nasledniki, ki morajo prikrivati laž in zločin. Vsakdo, ki misli, da se da resnico še naprej onemogočati in brez, da bi jo upoštevali, ker nas bo samo RESNICA osvobodila, uiti še večji krizi, se žal zelo zelo moti. RESNICI se uiti ne da in se je zaman truditi. 

Vse dotlej dokler boste navino šli na limanice, zdaj jih je še več, ker se bojijo tudi slabe volilne udeležbe, ki bi zbila kredibilnost njihovim rabotam in iger za navine, bo tako kot je bilo do sedaj, ker drugače biti ne more. Morda bo kakšen privid, a le začasen zaradi neumorne propagande njihovih medijskih trobil. Ljudje, ki jih gledamo 20 let in mnoge smo tudi v prejšnjem enopartijskem režimu so zavozili še en grunt. Kdor pa grunt zavozi, ga rešiti ne more.

Lahko se samo umakne, da nov gospodar naredi kar je treba, da se propadla kmetije spremeni v cvetočo. In ne pozabite, vsi tile, ki nam jih porivajo v izvolitev so zgolj nameščenci tistih starih partijskih fosilov iz ozadja, ki še vedno držijo vse ključne vzvode odločanja v svojih rokah. Vsaka kmetija pa je propadla, ko "tastar" ni pravočasno spustil iz rok komande. Udbopartijci so imeli leta 1990 za to konkretno priložnost, a jo niso izkoristili, s tem pa so si začeli podaljševati svojo agonijo in očitno si jo bodo skušali še naprej.

EDINA MOŽNOST, KI JO IMAMO DRUGORAZREDNI DRŽAVLJANI IN DRŽAVLJANKE TA HIP JE, DA DOSLEDNO IGNORIRAMO TO NJIHOVO POČETJE. TO PA POMENI, DA SKUŠAMO MOBILIZIRATI ČIM VEČJE ŠTEVILO TISTIH, KI BODO SKUPAJ Z NAMI VOLITVE SOSLEDNO BOJKOTIRALI. S TO POTEZO BOMO ZBILI KREDIBILNOST NJIHOVEGA BREZSRAMNEGA ZA VEČINO UNIČUJOČEGA POČETJA, KO BO NJIM, EU IN SVETU TO JASEN SIGNAL, DA SE TEGA NE GREMO VEČ. NA VOLIŠČA BODO PRIŠLI ZGOLJ LEVI IN DESNI PODPODRNIKI, NEKATERI Z OPRANIMI MOŽGANI, SPET DRUGI PA ZARADI KORISTI, KI JIH IMAJO S TEH VRHOV. Koliko jih je bomo tako najbolje videli. Ni dolgo, ko smo opazovali rezultate padlih referendumov, ko so padli z 20 : 80 % za nas.

Situacija, ki bo zaradi nadaljevanja iste prakse, ker druge ne poznajo, ne Viranti, ne Jankovići, ne Janše, ne Pahorji, ne Žerjavi, ne Golubići, ne Novakove, saj so delegirani iz enega centra, zato so kot tisti ubožec v uvodu tega zapisa, vse slabša, ta pa bo pripeljala do razumevanja vse več ljudi, kdo je kriv in takrat bo prišlo do potrebnega preloma, ko bomo družno stopili SKUPAJ in na plano zavedajoč se, da je treba iz vseh mest s katerih se odloča o naši usodi, odstraniti vse, ki že desetletja to počnejo v našo škodo in večinoma zgolj za v svoje lastne sebične, največkrat materialne koristi. Problem je celoten aparat, ki ga je v dolgih desetletjih kadrovala partijska nomenklatura po svojih merilih pripadnosti in lojalnosti, ki sta bila in sta glavna kriterija. Stroka, morala in etika niso pomembna dejavniki pri kadrovanju. Rezultati takšnega kadrovanja pa so vidni vse bolj. 

Kdor razume naj se pridruži množici Osveščenih Prebivalcev Slovenije, ki vemo, da s ponujenimi udbokapitalističnimi kadri zgolj preoblečenmi v nova oblačila (Ta film gledamo že do leta 1990, vsake 4 leta) Slovenija ne bo izšla iz globoke moralne krize, ki je nastala ravno zaradi zgoraj v točkah navedenih ključnih nerazrešenih in pod preprogo pometenih problemov.

Ta moralna kriza pa je povzročiteljica vseh ostalih globokih kriz na področju financ, gospodarstva, sociale in demokracije nasploh. Zato bližnjic, ko smo na križišču leta 1990 zgrešili pravo pot ni. Treba bo nazaj do tistega razpotja, urediti tam namerno prezrte in potlačene probleme in travme ter nato s polnimi pljuči naprej. Vsakdo, ki misli, da je možno drugače mu želimo čim manj težav, ko se bo moral slej kot prej soočiti s to RESNICO. Čim prej, tem bolje!

 

Vse dobro Vam želimo in nasvidenje na naslednjih volitvah, potem, ko povzpetnežev ne bo več.

Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

 

Komentarjev 

 
#7 simona 13:07 12-11-2011
Zdravo,
kar se volitev tiče, bi vsak moral ravnati po zdravi pameti. Jaz mislim, da ni nihče od teh, ki se ponujajo kot prostitutke,ni vreden, da se ga izvoli kot predstavnika naroda, ker nihče ne predstavlja NARODA. So predstavniki nekih interesov, ki so v nasprotju z interesi naroda. In takšni ljudje nimajo nobene moralne pravice, da se nam vsiljujejo ali da so izbrani. Mediji pa so podporniki tega prostituiranja. Namesto, da bi se popolnoma umaknili in utihnili (moj bog, kako bi bil svet lep), kar naprej servirajo in servisirajo te kandidate in ustvarjajo vtis, kako pomembno je, da je vsak posameznik zraven, da je del te igre. Ko pa zavese padejo, potem posameniki (narod) nismo več pomembni, pač smo, kot krave molznice in nič več.
Naj vas na koncu opozorim na dokumentarec, ki bi ga moral res prav VSAK videti, govori pa o tem, ali je res narod dolžen plačevati dolg, ki ga ustvari posamezna vlada. Namreč obstaja nek zakon, katerega se je predvsem posluževala ZDA in so zavrnili plačilo dolga. Tudi nakaj drugih držav se je poslužilo tega zakona in uspela. Res pa je, da med njimi ni evropskih držav. Zanimivo, da so krivci, ki so ustvarili te dolgove, navadno pred narodom pobegnili s helikopterji v tujino, predstavljam si, da so potem od tam rovarili proti svojemu narodu, vendar se dokumentarec v to ne spušča. Uglavnem, priporočam ogled dokumentarca z naslovom debtokracija:

http://www.advance.hr/video/v/debtocracy-2011-dokumentarni-film-o-grckoj-krizi-s-prijevodom/
Citat
 
 
#6 OPS 22:07 11-11-2011
Spoštovani gospod Rok!

Ta vaša teza drži samo delno oziroma je na precej trhlih nogah.

Če greste na volitve in prečrtate glasovnico bo ta neveljavna. Ampak v imeniku bodo obkrožili in boste šteti k volilni udeležbi.

Visoka volilna udeležba pa pomeni dajanje legitimnosti tistim, ki bodo na koncu zmagovalci, ko se bodo na to udeležbo sklicevali, ko bodo praznovali zmago pa četudi bo njim podpora pičla.

Zato je edina možnost volik in volilcev, da jim primažemo klofuto, da bojkotiramo volitve, pravzaprav to njihovo farso, ko se tako ali tako ne bo nič konkretnega spremenilo, kajti karkoli volite, boste izvolili udbokapitalisti čno nomenklaturo, ki pravzaprav vlada preko teh nameščencev iz ozadja.

Če ste včeraj gledali Slakove poglede, ste najbrž slišali priznanje domala vseh teh pajacev na vrvici, da nam vladajo lobiji in ne vlada. Janša pa je izrecno priznal, da lobija, ki drži v rokah NLB s tem pa domala celotne finančne tokove, ni niti poskušal demontirati. Vsi tile in naslednji nameščenci zelo dobro vedo do kje je njihova pravica vladati, preko meja pa ne smejo, ker je to strogo prepovedano.

Če hočemo zbiti kredibilnost in legitimnost teh njihovih igric, ko je vse dogovorjeno že vnaprej, je treba vse dosledno ignorirati, da se zbije na najnižjo možno mero legitimnost njihovega početja.

BOJKOTIRALI BOMO ZA TO FARSO, KI JI ENI BREZ SRAMU REČEJO IZBIRA PREDSTAVNIKOV LJUDSVA. POVEJTE KDO JE DOSEDAJ ZASTOPAL V PARLAMENTU IN VLADI INTERESE TEGA LJUDSTVA? NI, KER JE MORAL INTERESE LOBIJEV, KLANOV IN ŠKODLJIVIH ZDRUŽB. NAJMOĆNEJŠI MED NJIMI IN RAZVEJAN NA VEČ RAZLIČNIH PA JE UDBOVSKOPARTIJS KI LOBIJ.

Ne razumete, v pripravi je članek, ko bo moralo vsakomur postati jasno, da so vsi akterji, ki se gnetejo okoli oblastniškega korita vedno znova obljubljali boljše življenje slovenskemu narodu od osamosvojitve naprej, a tega nikoli niso uresničili. Bodo morda zdaj, ko se zaradi njih slovenski titanik potaplja???

In epo pozdravljeni!
Citat
 
 
#5 Rok 20:36 11-11-2011
Če oddaš neveljavno glasovnico, je to odraz, da nobenega nočeš imeti na oblasti. Če ne greš na volitve, pa si do politike pasiven in jim daš vedeti, da lahko počnejo, kar hočejo, saj se tako in tako nebo zgodilo nič.

Šel bom na volitve in oddal neveljavno glasovnico, če bodo samo tile za volit.

Spoštovani predstavniki OPS!
Prav bi bilo, da gremo na volitve v čim večjem številu, in prečrtamo vse. S tem bo videno, da nočemo teh političnih dinozavrov. LP!
Citat
 
 
#4 praufo 18:43 09-11-2011
Kakšna je razlika med neudeležbo volitev in udeležbo z ustvarjanjem neveljevne glasovnice ? Prva varianta se mi zdi povsem mirna in je odraz ignorance, druga pa je izraz negativne emocije - jeze. Osebno bom prvo udejanil, vsekakor. Smatram, da ima vsak državljan pravico do ignorance državnih inštitucij, tako kot država vrši ignoranco do (določenih) skupin ali posameznikov v tej državi. Po drugi strani pa še to. Kdo pravi, da so te volitve povsem točne ali pravilne. Volilne enote o stanju volitev imajo podatek zase in na vsaki volilni enoti je kao kontrola, ne vedo pa kakšen rezultat ima druga volilna enota. Vse skupaj pa se zbira v en žakelj, ki ga kontrolira - KDO ? Ha. Kako so podatki vzporednih volitev tako blizu končnih ? Agencije jasno sugerirajo določenim sugestibilnim osebkom, ki jih je več kot dovolj. Kako to, da je toliko prebežnikov (beri podgan) čez noč s-p-izdilo recimo k Zokiju ? Kdo pa pravi, da bo ravno Zoki zmagal ? Bedno je na kvadrat !
Citat
 
 
#3 Troha 23:56 07-11-2011
Lepo pozdravljena!

Poznamo tole in čas bi bil, ko bi vsi spregledali tudi to dimenzijo vplivanja na naša življenja. Ko bomo, si tega več ne bomo dovolili in bomo izbirali postavo po svoji meri. Dokončno pa bo konec s tem, ko bomo zaradi prenove miselnosti in uvedbe neposredne demokracije prekinili s posredniki, ki nam jih nameščajo drugi, da bi nam vladali oz. delovali protui nam.

Bilderbergi, Prostozidarji, Iluminati bodo imeli moč vse dotlej, dokler jim bomo mi to dovolili preko naših marionet, ki jih propagandni stroj namesti v izbor manipulirani in neosveščeni publiki, ki celo misli, da jih je pač treba izvoliti, ker so takšna pravila.

Svet se bo spremenil, ko bo vsak posameznik sposoben vzeti usodo v svoje roke in ne bo dovolil, da bi drugi odločali o njegovem življenju.

Zato se zavedamo v OPS, da je svet možno spremeniti, a je treba to začeti delati pri sebi, potem v Sloveniji in nato še v svetu.
Citat
 
 
#2 simona 22:13 07-11-2011
Zdravo,
še enkrat se javljam, tokrat bi vam rada predstavila nekaj linkov, ki so vsaj meni vzeli vso voljo do česarkoli, so pa vsekakor vredni ogleda, ker se ti v glavi nekaj premakne. Namreč v glavi so se mi podrli okviri, katere so nam postavili in izven katerih nikakor ne moremo in ne znamo razmišljati. mi se namreč tukaj prepiramo o komunistih pa kapitalistih in v teh okvirih iščemo krivdo in rešitve. No, ob ogledu teh video predavanj se mi je pogled razširil preko ograj in ugotovila sem, da so razlogi za vse, kar se dogaja trenutno mnogo globlji in segajo strašno daleč v preteklost.
Oglejte si sledeče video predavanja, res so srbska, ampak pri nas tega ne boš nikoli slišal.

http://video.google.com/videoplay?docid=1629804845493322306#docid=7369386280982131242

In tukaj na podlagi zgornjega videa analiza stanja v Srbiji, odlično in logično, hkrati pa žalostno.

http://www.youtube.com/watch?v=x5WWhhtdpo8

Me zanima, kakšna bi bila slika Slovenije, če bi nekdo naredil analizo kot dr. Petrović.

in tukaj še ena stran, da bo jasno,kdo je v Sloveniji kdo:

http://www.ujet.si/prostozidarske-loze-v-sloveniji-%e2%80%93-odkrita-tancica-plesa-v-maskah/

Lep pozdrav in ne bodite preveč pretreseni.
Citat
 
 
#1 simona 21:46 07-11-2011
Dragi moji, jaz grem na volitve in oddam neveljaven glas, ker nihče ne bo na moj glas užival (0,33 EUR/veljaven glas dobi vsaka stranka, verjetno vsak mesec).
Res je, da gre za moralen propad in da so vsi drugi neuspehi posledica le tega. Ampak v dvajsetih letih, vam povem, so mlade čisto zaslepili, da ne vidijo dlje od TV in računalniških iger, mladi se ne sprašujejo več, kako bodo živeli jutri, čez 10 let, 50 let, ker je pomemben ta trenutek, Zdajle, ta hip uživaj, ukradi, žri, izkoristi, ker jutri ne vem, ali pride, včeraj nas pa ne zanima. Takšno je razmišljanje mladih. Odprite časopise ali TV, kaj je pomembno? Kriminal, politika in kapital. Nikjer ni prostora za kritično misel. Kje so sociologi, filozofi? Kje je mesto mladim, razen na stadionih, kjer tulijo ubi, kolji? In kdo to podpira? Sama EU, ker tam so še slabši kot tu pri nas. Tam v EU nikogar ne moti, da se delavcem ne plačuje, da se dviga število samomorov, jih pa silno zmoti, če pride do napada na homoseksualce? Najbolje, da se razglasimo za deželo homičev, pa ne bo problem noben kredit s strani ECB. Če pa bomo hoteli s poštenim delom in lastno pametjo kaj doseči, nam bo Merkozy prišlo povedat, kako smo nedemokratični, da moramo še bolj zategniti, sprostiti privatizacijo in podobne EU budalaščine. In lahko dobimo še NATO na glavo, danes je država lahko v hipu na listi za odpis. Mogoče zaradi vode, če že nafte nimamo.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 154 gostov in 1 član .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?