Prerivanje za sedežni red okoli oblastniškega koritaSpoštovani  Vsi!


Gospod Janez Šček, idejni  vodja Gibanja OPS, je v svoji  knjigi leta 1998 zapisal tudi, da se je po letu 1990 pokazala priložnost za vse tiste, ki so morali čakati v dolgi vrsti za plezanje po lestvi k oblastniškemu koritu, saj so imeli prednost tisti ki so bili starejši, bolj zaslužni, bolj sposobni po merilih partije za socialistično revolucijo  itd. Ko so ob navideznem in vodenem prelomu leta 1990  še drugi videli svojo priložnost priti mimo vrste  in hitreje k oblastniškemu koritu so do njega prislonili svoje lestve,  a problem  je nastal le v tem, da so bile vse te lestve narejene v isti tovarni.

S tem je hotel ponazoriti zakoreninjeno miselnost med akterji slovenske politike, ki so se navzven prodajali kot demokrati v resnici pa so imeli teževe z vkoreninjenimi totalitarnimi vzorci obnašanja.  Namesto uvoda zgolj za razmislek, ali se je motil.

Zdaj pa gre v Sloveniji zares. Kriza se poglablja in to še najbolj finančna, ki je sekundarna, primarna je moralno etična. Nič ne bomo pretiravali, da tisti, ki so že več let prisesani na proračunsko vrečo, odnašajo zdaj že v paniki, saj najbrž čutijo, da se bliža kolaps javnih financ. Zmanjka menda že 300 milijonov € na mesečni ravni. Podjetja pa propadajo  kot za šalo. Kam to pelje? Po našem trdnem prepričanju naravnost v prepad.

Ampak še ni dovolj, še si nomenklatura želi obdržati vse vzvode odločanja v svojih rokah. No, to je logično, saj bo v nasprotnem primeru končala svojo agonijo, ki si jo z raznimi triki in množičnimi manipulacijami podaljšuje že od leta 1990. Panika je popolna, zato so mobilizirali vse, kar leze in gre, da bi znova prepričali vse bolj obubožane ljudi, naj volijo vendar njih, ki so edini posvečeni, da vladajo temu narodu. Nastavljajo vse mogoče limanice z nekimi navideznimi alternativami in akterji kot so Janković, Virant, Hanžek, Košir, Pezdir, Pavliha in ostali, ker bi bilo naštevanje vseh dolgotrajno početje, nastopili pa bodo z raznimi "novimi" opcijami,  listami, gibanji, strankami itd.

Foto: Časnik finance.si (kliknite na gornjo sliko)

Gre za množico nekakšnih kvazi alternativ z nalogo čim bolj razpršiti volilne glasove, da bo še več megle in še več manipulacij, ter postaviti resnične alternative v položaj, da smo pač eni izmed mnogih. Seveda pa je res, da nas v javnosti sploh ni, ker nas noben medij ne povpraša, kaj se gremo. Še to kar posnemejo potem ne smejo objaviti. Ob vseh teh peripetijah bi se morali vprašati, kdo ponuja potrebne korenite spremembe, brez katerih se bo Slovenija samo še bolj pogreznila v blato?

Ko govorimo o korenitih spremembah, bi se te moralo začeti uvajati že po letu 1990, a se niso, ker je prejšnja udbokomunistična nomenklatura (ni lepšega in manj ostrega imena za tako škodljivo združbo op.p.)   zavzela  oblast in nadaljevala uničujoč pohod po Sloveniji, namesto da bi jih pri vzvodih odločanja zamenjali neobremenjeni in sposobni ter etični kadri, ki bi resnično vzpodbudili razvoj demokracije in splošnega gospodarskega razvoja, pravične pravne države in utrjevanje moralnih in etičnih vrednot s svojim zgledom. 

Je pač tako, da je treba kdaj kaj storiti z zamikom. In zdaj smo pred tem, da si bomo morali napake iz preteklosti  priznati in jih bo treba začeti popravljati. Res smo izgubili 20 let, a zdaj je zgolj vprašanje ali se bomo iz doživetega kaj naučili, da ne bi v prihodnje delali istih ali podobnih napak, če je to sploh mogoče, saj močno dvomimo, da bo po potrebnih pozitivnih korenitih spremembah še kdaj Slovenija zašla tako daleč v negativno. Kakorkoli obrnemo, začeti bo treba pri kadrih, kajti ljudje so tisti, ki bodo kaj naredili tudi z državno ureditvijo, ali pa ne.

Trdimo, da vsi ti, ki jih gledamo 20 let (nekatere pa tudi dlje) na politični oz. javni sceni, so pokazali in dokazali, da niso zmožni peljati Slovenijo v boljšo prihodnost. Izgovori o zunanjih vplivih so privlečeni za lase in potrditev te trditve dobite, ko malce pogledate čez plotove Slovenije. Morda samo do Avstrije, Švice, Luksemburga, Nemčije in drugam, morda do Poljske, nekdanje komunistične države, ki je izvedla dovolj temeljito lustracijo – očiščenje, da  je tudi zaradi  tega cel čas tako poudarjene recesije v zelenih številkah. V razmislek, s čim nas pitajo naši pluralni in objektivni mediji, ko nam kar naprej servirajo Grčijo in poudarke slabih dogodkov iz drugih držav in celo kontinentov.  Vse te manipulacije in poudarjanje slabega ima seveda svoj namen.  Ta, da bi se počutili mi bolje.

Kaj ponujajo torej ljudje, ki se nastavljajo kameram, da bi povedali, kakšen je njihov zmagovit program. Gospod tovariš Janša trdi, da bo ustvaril pogoje za odprtje novih delovnih mest. To je njegova  osrednja značilnost  govoranc,  kolikor zadeve  slišimo Ampak gospod tovariš Janša je s svojo, na povsem nedemokratičen način izbrano ekipo že pokazal, kaj zna, v štiriletnem mandatu. Seveda se sklicuje na visoko gospodarsko rast v tistem obdobju, a pozabi povedati, da so jo poganjale vse mogoče in nemogoče investicije v gradbeništvu, ko so vsi gradili ceste, mostove, tunele, stolpnice, bloke, hale in hiše, ne da bi veliko razmišljali, kdo bo vse to pokupil po napihnjenih cenah.

Ko je počil balon, smo pristali tam, kjer je naša realnost, ko odmislimo vse umetno ustvarjanje zgodbe o uspehu.  Drugo leto zapade moratorij odplačevanja ri tujih bankah za 4 milijarde € posojil, ki jih bomo morali vrniti z obrestmi. Kaj pa tajkuni, ki so te kredite dobili za svoje buržujsko življenje, gospod tovariš Janša? Največ tega na lepe oči se je posojalo iz naših bank ravno v času vašega mandata. Kako to lahko pojasnite narodu? Kdo bo ta denar vrnil??? Tajkuni morda?

 


Da ni tovariš gospod Janša Trojanskii konj udbokapitalistov? (kliknite na sliko)Naša zgodba o neuspehu ima namreč veliko daljšo brado, kot hočejo priznati nekateri. Namreč v startu z novo državo so nesposobni akterji predvsem v politiki in gospodarstvu v večinski državni lasti in v naših bankah pozabili na temelje učinkovitega načrtovanja, ko niso izdelali potrebnih strategij in operativnih načrtov za učinkovit in uspešen razvoj Slovenije za različna časovna obdobja. Če pa tega ni, se dela  stihijsko in po inerciji kakor stvari prihajajo na dnevni red.

Kdor ne planira, planira neuspeh. Oblikovali niso nikakršnih strategij razvoja našega gospodarstva, niti tega, da bi vedeli, kaj sploh hočemo! Katere panoge bomo razvijali, kje bomo ustvarili najboljše dodane vrednosti, v kaj bomo investirali, kakšne tehnologije bomo vzpostavili. So pa vzdrževali velike gnile poslovne sisteme, seveda so jih obdržali v svojih rokah,  da so preko svojih nameščencev, izbranih  po njihovi meri, pretakali na milijone denarja v privatne žepe. Na koncu, ko se je pipica priprla, pa so potopili marsikatero podjetje, da ne naštevamo preveč, ampak najbrž se spomnite  Mure, IUV- ja, LTH-ja  ter mnogih drugih.

Tiste, ki so bili po lastni iniciativi gonilna sila razvoja in uspešnosti, to so obrtniki, mala in srednja zasebna podjetja, pa so zatirali, nenormalno obdavčevali in jih mnoga uničevali tudi s finančno nedisciplino, ko podizvajalci niso dobili plačil in škodljivimi intervencijami represivnih organov kot so DURS in drugi. Sicer pa tako in tako Slovenci plačujemo najvišje davke na svetu. Ko seštejemo vse prispevke, cestnine, takse, vodarine, kanalščine, takšne in drugačne neprostovoljne prispevke, kot je RTV prispevek, povprečnine, uporabnine, nadomestila za uporabo tega in onega, spoznamo, da nam pobirajo pod prisilo že preko 70%. Pa še kar plačujemo.

Kaj ponujajo drugi politični nameščenci? Sprehodite se skozi njihove programe, ki so vsi leporečno napisani in predstavljeni. Ampak v njih ne boste našli nič takega, kar bi res zagotovilo korenite spremembe in preporod Slovenije. Ni govora o LUSTRACIJI, ki so jo izvedle že skoraj vse post komunistične države, vključno z Makedonijo in Albanijo ter Romunijo, ki je to naredila lansko leto.

Ne boste našli v programih točke, kjer bi bilo zapisano, da bodo izvedli novo kadrovsko selekcijo zavedajoč se, da so večinoma vsa mesta v javni upravi zasedena s kadri, ki so v večini tja prišli po vezah in poznanstvih ali pa po politični pripadnosti. To pa ni optimalen izbor v skladu s stroko, moralo in etiko, zato ni možnosti, da bi bilo potrebno delo opravljeno korektno, pošteno in učinkovito.

Ne boste našli niti obljube, da bodo takoj ustavili ropanje državnega proračuna in narodovega premoženja, ko so pijavke, prisesane na proračunsko vrečo, ki ima dno, izgubile razum in odnašajo vse, kar se da odnesti. Ko tudi ne boste našli, da bodo uvedli finančno policijo, ki bo preverila vse, ki imajo več kot npr. 1. milijon € evrov  premoženja, da bodo dokazali izvor in bodo višino realnega premoženja primerjali z vsakokratno napovedjo njihove dohodnine. Ne povedo, kdaj je pričakovati, da nam bodo vrnili, kar je bilo pokradenega, prave lopove pa pripeljali  na zatožno klop, ko bo že začela delovati pravična pravna država, brez nameščenih tožilcev in sodnikov udbo kapitalistične nomenklature, ki jih bo na realna tla postavila dosledna LUSTRACIJA.

Zakaj je LUSTRACIJA tako pomembna? Ko smo v OPS naredili analizo, smo z grozo ugotovili, da se kontinuiteta oblasti izpred leta 1990 nadaljuje, saj so isti kadri v večini še vedno pri vzvodih odločanja. In to niso funkcije, za katere bi bile potrebne volitve. Torej ljudje na to nimamo vpliva. Imajo pa vpliv tisti, ki so izvoljeni na volitvah, oz. tisti v ozadju, ki dovolijo in spodbujajo tiste, ki se nastavljajo objektivom kamer in mikrofonom radijskih postaj ter so napisani na kandidacijske liste, da jih potem tisti, ki gredo na volitve, izberejo za svoje posrednike. Kaj potem počnejo v njihovem imenu, pa vidimo potem vsak dan, če spremljamo njihovo delo oz. nedelo na izpostavljenih položajih. 

Seveda so tisti, ki bi morali spodbujati vse državljanke in državljane k aktivnemu državljanstvu, poskrbeli z aferami, manipulacijami in igricami, da so mnogim politiko priskutili, jih spravili v apatijo in jih tako rekoč odstranili od toka dogajanja. Imajo pa svoje privržence, ki pridejo na volitve in vedo, koga morajo voliti, da bodo še naprej imeli od tega koristi. No, mnogi so tudi med njimi, ki nimajo pojma, da gre za režirano igro, ki vedno znova zagotavlja kroženje enim in istim okoli oblastniškega korita.

Vsekakor je treba razumeti, da to, kar mi vidimo na sceni, še zdaleč niso tisti, ki odločajo, kaj in kako bo. Ampak o tem odločajo tisti iz ozadja, ki se dobivajo na raznih banketih, skrivnih ložah in drugje na skrivaj, ko potem dogovorjeno uresničijo preko svojih nameščencev na izvoljivih in neizvoljivih položajih. Prej boste sprejeli dejstvo, da  imajo  vsakega človeka na izpostavljenih funkcijah pod nadzorom, prej bomo vsi neobremenjeni  za to, da se izvede LUSTRACIJO, ki bi jo morali že leta 1990-1991. Druge možnosti ni, če hočemo kdaj iz te blodnje v temi.

Kajti ko bodo odšli s ključnih položajev iz parlamenta, vlade, ministrstev, sodne veje oblasti, strank, celo  raznih stanovskih organizacij, na primer iz vrhov sindikatov, bo šele nastopila možnost za konkretne ukrepe racionalizacije in nove kadrovske selekcije, ko bodo nameščence lobijev in škodljivih združb oz. udbo kapitalistične nomenklature zamenjali kadri, izbrani izključno na podlagi strokovnih, moralnih in etičnih meril. Tisti iz ozadja pa se bodo po mili volji dobivali na skrivaj še naprej, ampak bo njihova moč nična, ker ne bodo imeli več izvršilne moči. To bo pripeljalo do njihovega razpada.

Upamo, da iz zapisanega razumete, v čem je problem vseh, ki se drenjajo za naskok na oblast. Ta je, da jim je to prerivanje omogočeno in dovoljeno  s strani tistih, ki iz ozadja kreirajo vso to uničevanje slovenske države in njenih neprivilegiranih članov in članic, ki nas je sigurno preko 85%. Torej peščica odloča o nas vseh in možno je izbirati samo med tistimi, ki jih oni namestijo v javnost in jim preko svojih medijskih trobil delajo reklamo, da bi bili izvoljeni. Za druge nameščence pa itak poskrbijo, da zasedajo prava mesta, ko mi tega sploh ne opazimo, saj ne gre za izvoljive položaje. Opazimo lahko le potem, ko zaradi nesposobnosti, lenobe ter celo nepoštenosti in še česa ne opravijo svojega dela optimalno in imamo državljani in državljanke probleme in zelo drago državo.

Mnogi so pričakovali, da bo Pahor (ki nekateri pravijo, da je poštenjak) udaril po mizi, a smo vsi zelo kmalu videli, da gre za še enega nameščenca mafije, ki se o ničemer ne odloča sam. Tudi največje anomalije svojih sodelavcev, ki so mu jih dali zraven, je moral tolerirati, medtem ko se je cela Slovenija zgražala. Tako pač je, ko si predsednik na povodcu. In še ni dovolj, človek mora še naprej tolažiti svoj ego in poslušati botre, svetovalce, da naj ne odneha, ker ta narod itak hitro pozablja. Malo promocije s  propagando osebnosti tedna, intervjuji  v najbolj gledanem času, pa se bo podoba popravila.

Prej smo omenili SDS in Janeza Janšo, ki je večna žrtev zarot zoper njega in SDS, ampak, ko se prebije v ospredje, ko mu to dovolijo botri, pa ploščo obrne in začne razlagati  kako je Slovenija urejena demokratična država in je vse v najlepšem redu. Se bo to ob morebitni njegovi izvolitvi ponovilo tudi zdaj? Bo ukrepal po prej naštetih kriterijih, bo izvedel novo kadrovsko selekcijo, ko bi moral poprej predlagati nov družbeni dogovor, da bi vsi družno sklenili in zagotovilo, da ne more nihče v ospredje, če se tja ne kvalificira po kriterijih stroke, morale in etike, ki so javni in je takšen tudi izbor. In kje se začne s takšno prakso?

Ja vendar v vsaki stranki. No tukaj pa bo problem, ker so vse obremenjene z vzorci partijskega totalitarnega obnašanja, ko se še vedno kadruje po tem sistemu. Če ni demokracije v strankah, je ni moč pričakovati nikjer. In ko boste malce uspeli pogledati na ta problem s potrebne kritične distance do akterjev, boste ugotovili, da je to velik problem vseh že uveljavljenih strank. Zato potem tisti iz ozadja premikajo nehrbteničarje po šahovski plošči, kakor se jim zljubi.


Zato OPS -  Stranka Osveščenih Politikov Slovenije je edina, ki prej poudarjeno v programu ima. Imamo pa tudi zapisano, kako in za koliko bomo racionalizirali povsem neučinkovito in številčno javno upravo,  ko naše namere in ideje v LDS veselo kradejo in jih prodajajo kot svoje. Zanimivo je, da vse kar se tiče LUSTRACIJE in Zakona OPS pa ne ukrade nihče. To izrecno dovolimo komurkoli, a se še ni pojavil človek ali skupina, ki bi to dodala v svoj program. So takšni, ki ne razumejo, da je to potrebno narediti in so takšni, ki tega ne smejo narediti, ker bi si tako odžagali vejo, na kateri sedijo.

Tudi SDS stranka, večnega predsednika, ki ostane predsednik tudi, ko izgubi volitve, je v svoji resoluciji z leta 1999 zapisala, da zahtevajo odpravo dediščine komunističnega totalitarizma. To bi od Janše, ki je vseskozi žrtev udbo komunističnih zarot, tudi pričakovali, a ko so ga namestili leta 2004 na mesto predsednika vlade, je govoril samo še o tem, kako moramo govoriti o temah, ki nas povezujejo in o ničemer drugem. Ko ja padel s prestola, na katerem so mu pustili izvajati le kozmetične popravke kot je ukinitev avtomobilskih nalepk, zmanjšanje notarskih tarif in podobnega pa je spet začel govoriti kako nas obvladuje UDBA. To je sicer popolna resnica, a to se ni niti za las spremenilo tudi za časa njegove vladavine na povodcu.

Ne smemo pozabiti  omeniti še odločitve Ustavnega sodišča, ki je prepovedalo obeleženje ceste mimo Žal s Titovim imenom.  Predsednik tega sodišča gospod tovariš Petrič je celo ugotovil in v kamere izustil, da je Tito simbol totalitarizma in ga je zato neprimerno uporabljati za poimenovanja javnih površin in objektov. No, končno smo slišali iz ust pripadnika UDBE, da smo imeli v Sloveniji totalitarizem, ko se zdaj postavlja vprašanje kdo je takšen zločinski sistem vzpostavil in ga vzdrževal vsa leta?

Kje so ti ljudje, ali je za zločine, ki so se v imenu tega totalitarizma zgodili ,kdo odgovarjal? Kaj ti ljudje počnejo danes? Kje so zaposleni njihovi potomci? Kako je z njihovim premoženjem, koliko ga je in kako je bil pridobljen? In ali smo ustvarjalcem in ter vzdrževalcem komunističnega totalitarizma odvzeli neupravičene privilegije, ki jih uživajo  še vedno, čeprav smo že 20 let v t.i.demokraciji.

Povsem jasno je, da si s takimi nastopi, ko seveda pritiska tudi mednarodna osveščena javnost, zategujejo  zanko okoli  vratu, ker  drugače sploh ne more biti. Laži, manipulacije, prikrivanje se ne da izvajati v nedogled, kajti vse enkrat pride na dan, tudi kdo je med njimi drugače spolno usmerjen.  Res se močno bojimo kaj se bo zgodilo, ko bo trpeč slovenski narod spregledal prevaro in bo ušel izpod nadzora.  Glede na vse videno, ko nam podirajo naš lasten dom – domovino, bo jeza velika in težko obvladljiva. Upamo lahko le, da bomo do sodnega dne v večini razumeli kam naj se usmerimo na obračun in bodo ključni možje in žene te prevare spoznali, da je najbolje pobrati šila in kopita  in zbežati iz te lepe dežele.

OPS je opcija za novo tisočletje, ljudje, ki vedo, da se svet začne spreminjati pri sebi,  OPS sprejemajo in tudi sodelujejo. Tisti, ki tega še ne razumejo, gledajo bolj ob strani. Kaj nas žene in je bistveno drugače od drugih.  To, da smo si na jasnem, da ni kakršen koli položaj mesto,  za pridobivanje privilegijev, ampak odgovornost, da delamo dobro za skupnost. V glavi nas veh pa je, da bo dobro delo za skupnost, posledično prineslo dobro tudi za nas. Ko to razčistimo v svojih glavah, ni prerivanja kdo bo na kakšni poziciji, ampak gre za izbor, ko je treba koga tudi poprositi naj glede na svoje sposobnosti in znanje ter etično neoporečnost, sprejme  neko zahtevno nalogo.

Potem pa bodo nastopili pozitivni zgledi, ki bodo gonilo pozitivnih sprememb. Takšne ljudi imamo, tudi vi, ki to berete ste med njimi.  Samo še korak naredite in gradnja drugačne Slovenije se bo začela. Ni odrešiteljev, smo samo odgovorni člani te širše družine, ki vemo, da  ta širša družina ne deluje, kot bi morala, če bi bili pravi ljudje na pravih mestih. Imamo jih, v Sloveniji in v tujini. Vi ste eden, ena izmed njih.

Gremo svojo pot z ljubeznijo do slovenskega naroda in te lepe dežele. Vemo. kaj je treba narediti, dela je veliko, a  vse to bo steklo, ko tudi drugi spoznate, kaj je diagnoza, zaradi katere bolezni boleha ta država. Ko bo še bolj hudo, ko se bodo posledice njihovega nerazumnega pohoda  še bolj dotaknila vas in vaših ljubih, boste najbrž odvrgli breme strahu, ki so vam ga vcepili skozi desetletja in se boste pridružili zmagoviti OPS, ki jo je pred leti zastavil spoštovani magister Janez Šček.  Pustil nam je svoje življenjsko delo, ko je naša naloga in odgovornost njegove smernice uporabiti in jih nadgraditi. To delamo, ker cenimo delo Slovenk in Slovencev.

Korak, ki ga je ta trenutek treba narediti je natis naše USTANOVNE IZJAVE, jo izpolniti ter jo podpisati  na najbližji  Upravni enoti, da se overi podpis. Potem pa jo pošljete na Gibanje OPS, Ruska ulica 2, 1000 Ljubljana.

Vse ostale besede so zdaj odveč, kajti kot ustanovni član/članica dobite vso pravico  in predlagati dopolnitve , kritike, nove ideje in vse ostalo, ker je vse kar je ključno zapisano v osnutkih. Noben položaj še ni zaseden tako kot na primer pri novo ustanovljeni stranki  gospoda/tovariša Hanžka Stranke za trajnostni razvoj Slovenije - TRS, ker bodo v OPS za vse položaje izvedene javne kvalifikacije in demokratične volitve.  Kdaj bo OPS odšla na volitve, pa je odvisno od njene notranje trdnosti, izdelave programa, ki ne bo še en kvazi lepo zveneč program in seveda  od Vas, ko boste pristopili k resnemu strokovnemu delu, ki  bo ljubezen, ki bo postala vidna na vseh koncih in krajih v Sloveniji in širše.

Želimo Vam vse dobro,

Velika je napaka, ko človek, ker misli, da sam ne more veliko narediti, potem ne stori ničesar. Velika neumnost človeka  pa je, ko ve kaj je treba narediti pa tega ne stori. Zlo pa zmaga tam, kjer dobri ljudje ne ukrepajo.

Očistimo in Prenovimo Slovenijo!


Ekipa OPS

 

Komentarjev 

 
#7 Troha 23:34 14-10-2011
Spoštovani gospod Skeptik, saj vas ne bo nihče pojedel, če se boste naslednjič predstavili z imenom in priimkom.

Morem reči, da imate probleme s spominom, moj vodja je bil Janez Janša, saj je bil v času vojne za Slovenijo obrambni minister, potem pa še nekaj časa, ko smo ustanavljali slovensko vojsko. Kar nekaj časa so rabili, da so me nagovorili, da sem se zaposlil v vojski, ko sem potem, ko sem pristal v njej, delal od zore do mraka, ko smo skupaj s sodelavci formirali prvo profesionalno enoto v samostojni Sloveniji.

Nihče ni spraševal niti po plačilu, niti koliko časa je treba delati, niti kaj drugega. Imeli smo načrte, ki smo jih idelali sami in smo gradili. Nekaj kar je bilo takrat pojem v okviru slovenske vojske, SPECIALNO BRIGADO MORiS. Bil sem postavljen za poveljnika odreda za hitro intervencijo, ki je bil udarna - profesionalna pest brigade.

Moji vzorniki so bili povsem drugi, saj Janez Janša nikoli to nebi mogel biti, ker je politik in nikoli ni bil vojak. Če je med deset dnevno vojno nosil uniformo je bilo to samo zato, da bi si delal lastno promocijo v smislu, tudi jaz se borim. Borili smo se drugi, ko so nekateri celo dali svoja življenja za to, da nebi pozabili. In veliko vprašanje je in o tem bo nekoč morala pisati zgodovina, kdo je pravzaprav rabil to vojno in zakaj. Še zdaleč ni vse tako, kot so nam prikazovali. Ko človek pogleda s kritične distance je v vsej tej zgodbi zelo veliko lukenj. A o tem kdaj drugič.

Kakor koli, Janša je bil in bo najbrž nekaj časa še politik (dokler ga ne bodo zaprli) saj edino to zna biti,a še to zelo slabo, kar je zelo nazorno pokazal v svojem štiri letnem mandatu, ko je odpravil nekatere kozmetične popravke (ukinitev avto. nalepk, zmanjšanje notarskih tarif pa morda še kaj) Pozabil pa je na tisto ključno, kar ga je izdalo kot trojanskega konja. V svoji resoluciji o odpravi dediščine totalitarne preteklosti je dal zapisati leta 1999, da takrat še social demokratska stranka (kako le jo je tako zlahka predal Pahorju???) zahteva odpravo posledic totalitarne dediščine, a ko so ga spustili na vrh, je na to očitno čisto pozabil, ko je začel spravljivo razlagati, kako je treba poudarjati dogodke, ki nas povezujejo in ne tiste, ki nas delijo. Za Janšo se vedno znova začne demokracija v Sloveniji, ko on pride do ustreznega stolčka.

Poglejte kaj so zapsiali v SDS še ne tako zelo dolgo nazaj:

www.sds.si/menu/30

(obljubili so tudi priatizacijo državnih bank z razdelitvijo certifikatov, he,he,he)

Tako je ostalo več ali manj vse, kot je bilo. Kradli so nemoteno še naprej, nihče ni nič od ukradenega prinesel nazaj itd. Udbokapitalisti , čna nomenklatura je ostala nedotaknjena, kako tudi nebi, saj mu je ona dovolila, da je opravljal funkcijo predsednika vlade, a na povodcu.

....
Citat
 
 
#6 Troha 23:31 14-10-2011
In, kdaj sem sam spoznal kdo je Janez Janez Janša? Takrat, ko sem še verjel, da je mož, ki je za pravico in resnico, saj je vendar v mojih očeh, tako kot v mnogih drugih, veljal za človeka, ki je eden od zaslužnih za osamosvojitev, sem mu odnesel fascikel dokumentov o tem kaj se je dogajalo v slovenski vojski. Od popolnoma navadnih kraj, nabave orožja in opreme povsem mimo stroke, brez testiranj, slabim delom z vojaki naborniki in o marsičem drugem zaradi česar bi morale leteti glave. (vzemite knjigo "Pojoči major" iz knjižnice in preverite o čem so pričali dokumenti in moje pisanje, ki ga do danes ni nihe negiral niti z enim protiargumentom ) Nanj sem se obrnil azradi tega, ker sem bil v veliki stiski, saj sem se takim rabotam uprl, njegov odgovor, seveda preko Krkoviča pa je bil, da naj ne napadam Gutmana, ker je on njihov človek. In za nagrado, ker sem jih obvestil o malverzacijah, je izseke iz mojih dokumentov brez moje odobritve in veddnaja, objavila njegova "DEMOKRACIJA", akr je dalo povod mojim nadrejenim, da so me dali na prvo disciplinsko. (Piše v knjigi)

No potem pa je med mojim odmevnim prostestom pred DZ leat 1998, ki ste ga mimogrede pozabili omeniti, v kamere razlagal, da gotovinskih plačil pri trgovini z orožjem ni bilo, ko mi je prižgalo vse rdeče luči, saj sem natanko dvakrat bil prisoten, ko je Lovšin od čokatega hravta sprejel po dva kovčka konvertibilnih valut in jih je z modro OPEL VECTRO odpeljal proti Ljubljani. In gotovinskih plačil ni bilo.

Dokončno smo se razšli, ko so me še zdanjič poskušali zvabiti k sodelovanju in bi mi najbrž kot so Petku pomagali do svojeag okrilja, če bi bil poslušen. Povabili so me v Krkovičevo gostilno Pri Grofu na kočevskem, da bi se dogovrili kako sodelovati. Sprejel me je Krkovič okoli 17 ure, ko sem s protesta, ki je trajal vsak dan od 7.00 do 15.00 odpeljal do njega. Ko mi je rekel, da želijo sodelovati sem mu rekel, da seveda lahko, a se mi zdi naše sodelovanje čudno, ker sem jim dostavil dokumente in opise stanj, a so me namočili v Demokraciji. Vsekakakor pa bomo najprej najmanj eno stvar razčistili, preden se še kaj pogovarjamo sem mu razložil in ga vprašal. Kaj Janša govri v kamere, da gotovinskih plačil ni bilo,če pa sem jaz na lastne oči videl kufre z denarjem in tudi zanima me, kje so ti kufri končali, ker smo pripadniki MORiS-a mislili načelu z mano, da gre to v proračun. Malce se je zamislil in dejal: "Res je Lado, bili so kufri, ampak moraš vedeti,d a so jih oni drugi odnesli veliko več kot mi." In tako se je naše sodelovanje od tistega dne, ki ga tudi prej ni bilo, od tistega fascikla dalje, za vedno končalo.

Ko sem Krkoviču to v kratkih besedah razložil v smislu, da so torej kradli oboji, samo vprašnanej je torej, kdo je nagrabil več, so potem že čez par dni udarli po meni tdu Janševi mediji, Mag je z mastnim naslovom zapsial: "TRoha spomenik, ki ga ne marajo". Demoakcija pa z manipulativnimi fotkami na katerih sem izpadel kot opica in za naslovom "Sam proti vsem".

In seveda, ko sem ta povsem resničen sestanek opisal v svoji knjigi, me je Krkovič javno v časopisih in drugih medijih pošiljal k psihiatrom. Pozval sem ga naj se opraviči, a tega ni storil. Njegova stvar. Lep pozdrav in vse dobro!
Citat
 
 
#5 skeptik 11:05 14-10-2011
G.Troha,če me spomin ne vara,je bil včasih J
vaš vodja in vzornik,potem se je zgodil
protest pred skupščino in nato“UGRABITEV“ ,zdi se da ste tudi vi ena
živalica,med živalicami na uvodni slikici!
Odkrito pa vam povem,da nikoli nisem pripadal nobeni od strank,predvsem nobeni
od boljševiških opciji niti liberalcem,stra nki prevarantov,pos topačev
in stremuhov in seksualnih iztirjencev.
Nikar ne obljubljajte,ne pišite programov,
v katerih vsi obljubljate vse najboljše,
kar je možnega v pravi demokraciji.
Kar pa se tiče lustracije pa se lahko v
veliki meri zahvalimo g peterletu,ki je imel v rokah vse vzvode za takšno dejanje
in peti koloni v takratnem DEMO-su kot
npr.:tov.Hribarjeva,Buča r itd,ki so ustavljali desno usmerjeno opcijo,točneje Janeza,ki je še danes moja izbira,leta
1989,je stopil na pot s katere ni in ne
bo stopil nikoli!
Citat
 
 
#4 Tinkara 20:45 13-10-2011
Odlično branje, odpira oči. Ko bo večina dojela, bo konec sprenevaedanja. Še dobro, da so me usmerili na to stran. ČESTITAM!!!
Citat
 
 
#3 RockEye 14:35 13-10-2011
Vseskozi sem nekaj takega kar je tukaj v tem članku napisanega sumil, vendar nisem verjel, da imam mogoče prav.
Res je vsi ki jih volimo so nastavljene marionete botrov, ki iz ozadja vodijo Slovenijo v propad.
Potrebno je očistiti Slovenijo, samo takrat bomo odrešeni.

Zanimivo niti nisem vedel da se moj stric Janez Šček ukvarjal s tako plemenitimi cilji...

Sem bil pač premlad da bi razumel...
Citat
 
 
#2 Jakec 08:22 13-10-2011
SAmo ni mi pa jasno kaj ljudje čakajo, jaz sem Ustanovno izjavo poslal že pred mesecm dni. Kaj drugi čakate, da nas popolnoma pokončajo???

Daj dvignite svoje zadnjice in na UE s izpolnjeno USTANOVNO IZJAVO. Ali bomo mi zapečatili njiovo usodo, ali pa bodo oni našo. Njih je 15% nas pa 85%. Kaj čakate torej???

ZBUD SE ČLOVEK!!!
Citat
 
 
#1 Frenk 11:21 12-10-2011
Jebela cesta, kaj vse bom še moral izvedeti. Pa še čsitso res je kar pravite, ko si dopustiš misliti mimo vzorcev, ki nam jih poskušajo vsiliti.

Vse se zmenijo na skrivaj, potem pa preko svojih nameščencev speljejo ali pa ne speljejo (naprimer potrebnih preiskovalnih dejanj, sodnih procesov zoper svoje), da se imajo fajn s polnimi žepi.

ZBUD SE SLOVENIJA!!!! VSE NAGNAT IN TO TAKOJ! NAMESTO NJIH PA SPOSOBNE IN NEOBREMENJENE LJUDI POSTAVIT. IMAMO JIH POLNO,SAJ SE VIDI, KO GRESTE PO SLOVENIJI, DA SMO DOBRI GOSPODARJI. VSAKA HIŠKA JE POŠLIHTANA IN TO Z ZELO MALO DEANRJA, KR NAM GA ITAK PREVEČ POBEREJO TI LOPOVI.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 213 gostov in 1 član .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?