Napovedana prva tožba zoper OPS

"...Vsi, ki zato bi radi me tožili,

postavite se v vrsto; kdo vas sili,

da bi tatovi s tožbami služili,

v zameno dušo Satanu pustili?..."

(Tomaž Petauer)

 

"Gibanju OPS oz. zastopniku Ladislavu Trohi!

Na svojem internetnem portalu ste objavili anonimko pod naslovom Pripoved o kardinalu in policaju, ki vsedbuje številna imena iz javnega in političnega življenja. Ne samo to, da bi bila vaša stran bolj vpadljiva, ste jo posebej ilustrirali, objavili pa tudi fotografije vseh v anonimki omenjenih oseb, med drugim sem tudi sam. Šli pa ste še dlje: k posameznim fotografijam ste pripisali udbovstvo posameznikov in tako imenovano homoseksualno omrežje, ki naj bi v celoti obvladovalo državo, razšitrili še na udbovstvo in komunizem posameznikov.
V zvezi s tem vas obveščam, da bom v ponedeljek na pristojno sodišče vložil zahtevo za začasno odredbo, ki naj vam prepove nadaljnjo objavljanje te internetne strani, prav tako pa bom proti edinemu zastopniku OPS Ladislavu Trohi vložil civilno tožbo za več kaznivih dejanj."

Ime in primek ter kraj (ga zaenkrat cenzuriramo)

Odgovor OPS:

Spoštovani gospod (priimek tožnika)

Zelo verjetno je, da boste to res naredili, ampak morate vedeti, da to
pismo, ki je objavljeno kot anonimno sploh ni anonimka, namreč na varnem
hranimo rokupis s podpisom in priimkom gospoda, ki jo je spisal. Tako, da
vam želimo veliko uspeha pri vašem boju za ohranitev Vaše časti in dobrega
imena. Pazite pa, da ju bo res možno ohraniti tako, da boste vsakič lahko z
čisto vestjo pogledali človeka v ogledalu.

Vse dobro in veliko sreče!

Anja Novak, članica gibanja OPS

p.s. So nam pa hekerji očitno prebili požarni zid in nam podrli ravno to
spletno stran. Le zakaj?

Odgovor tožnika:

"če imate avtorja, je to bolj slaba tolažba! Vaše gibanje je bilo prvo ”junaško”, ki je objavilo celotno anonimko z imeni in priimki, kar prej drugi niso storili.  To vam je bilo očitno premalo, zato ste to homoseksualno-udbovsko-parrtijsko omrežje kot ga imenujete še identificirali s fotografijami, da bi jih ljudje laže spoznali. In jim pripisali še udbovstvo. Da bo vaša nesreča še večja, so potem tako opremljeno in ilustrirano vašo nadgradnjo anonimke objavili še številni drugi portali in na nekaterijh se še vedno nahaja. A ker ste izvirno to storili na vaši strani, je seveda izvirnega grešnika, da ne uporabim močnejše besede, pač treba poklicati pred obličje pravice  - kazensko in odškodninsko. Vaša  grožnja, da naj se pazim, da bom ohranil svojo čast in dobro ime ob iskanju pravice pa je popolnoma odveč! Edini, ki  je na takšen perverzen, lažniv način posegel v mojo čast in dobro ime je vaše gibanje, vaš portal in seveda tisti, ki je vaš zakoniti zastopnik.
Seveda pa to ne bo edina tožba, veliko se jih pripravlja tudi na mojo pobudo zato, da se ta gnusobnost razčisti pred sodiščem in pred javnostjo ter za javnost, pred katero ste tako omadeževali kopico ljudi.¨

Ime in priimek tožnika (zaenkrat cenzuriano)

Odgovor OPS:

Spoštovani gospod (priimek tožnika)!

Da imate pomanjkljivo partijsko vzgojo se vidi že po tem, da ne zmorete
ljudi nasloviti s spoštovani, pozdravljeni ali kajj podobno spoštljivega.
Res je skrajni čas, da se razčisti predvesem to, kdo obvladuje Slovenijo in
na kakšen način. Verjamemo, da bodo vse te vaše tožbe to omogočile in smo
bili seveda na njih zelo dobro pripravljeni, potem, ko je eden izmed naših
članov pripravil očitno zelo zanimivo pisanje po resničnem zapisu gospoda
katerega ime boste zvedeli na sodišču in se bo tudi predstavil kot avtor
t.i. anonimke. Povedal pa bo še kaj veliko hujšega kot si vi lahko
predstavljate.

Vaše obličje pravice si pa lahko mirno zataknete kam, ker vemo kako se pri
nas na sodiščih pride do pravice. Resnično razžaljeni, ponižani, okradeni jo
nikoli ne dočakajo. Ampak tudi to se bo spremenilo, saj udbokapitalističnim
nameščencem med katere štejemo tudi vas, bije plat zvona. Zato je jasno, da
se na resnico tako zelo panično odzivate z blatenjem dobrega imena in časti
našega predsednika Ladislava Trohe. Čeprav strahopetno, anonimno na
komentarjih pod omenjenim zapisom, ampak iz istega IP naslova je tudi tole
vaše pisanje.

Torej izvolite, brez potrebe je izgubljati čas in tratiti odvečne besede,
odidite na sodišče in povabite še druge "trpeče" somišljenike, da se boste
počutili bolj močne. RESNIČNO JE ČAS, DA RAZČISTIMO KDO JE KDO IN KDO JE
ODIGRAL DODELJENE VLOGE PRI IZDAJSTVU SLOVENSKEGA NARODA. ZA TO VAM BODO, KO PRIDE ČAS, SODILI PRED PRAVIČNO PRAVNO DRŽAVO. VSI SKUPAJ STE IZDALI
SLOVENSKI NAROD IN VAŠA VLOGA PRI MANIPULACIJAH JE BILA ZELO VIDNA
SPOŠTOVANI GOSPOD (priimek tožnika). TOREJ MORDA BO TO POVOD, KI GA ŽE DOLGO ČAKAMO, DA BO NAROD DOKONČNO RAZUMEL KDO JE KDO V TEJ DEŽELI. TOREJ IZVOLITE!

In v razmislek Vam pošiljamo tole zanimivo pesem spoštovanega gospoda
Petaura, dobro jo preberite:
http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/173-meglena-leta

Vse dobro in veliko sreče!

Anja Novak, članica gibanja OPS

Pripis OPS: Korespondenca se je dogajala včeraj, 8.10.2011 med 17.55 in 22.19 uro, ko je neimenovani pritožnik prejel gornji odgovor. Po tem se ni več oglasil.

Kaj je bilo komentirano z istega računalnika:

Nadimek: Ozna sve dozna

"Hja, ne vem pa zakaj na spisku udbovcev in pedrov ni Ladislava Trohe, pojočega majorja! To pa ja vsi vedo."

Nadimek: normalen

"Troha je seveda bolnik, človek, ki se je samougrabil, zdaj si gre pa neko gibanje, ki ima tri bolne člane. Dajte no dajte, pa tale anonimka - z Marsa se vidi, da je narejena za diskreditacije in da je izmišljena. Troha pa dodaja potem nekaj udbovskega in se vse ujema - pri njem se vse ujema od dne, ko je pred parlamentom igral na kitaro, pa še to slabo. Verjetn o pa je tako moten, da ne ve, da počenja kazniva dejanja. Samo eden od teh iz anonimke ga toži, pa je pečen za vse večne čase. Ne vem, zakaj takšnim pustijo, da svobodno tekajo po državi, če so pa za zapret al.i pa hospitalizirat. Poleg tega pa se Troha barva na blodn - kaj ni to pederstvo!!"

Nadimek: pero

"Lastnik tele strani OPS je res Ladislav Troha, sem preveril in on se ukvarja s temi bolnimi ovaduštvi! Ko ga bodo pa peljali na sodišče zaradi teh kaznivih dejanj, bo pa verjetno tulil, da je ugrabljen in potem bo pred sodiščem igral na kitaro! In ta zmešan človek je bil kao nekaj več v vojski? No, saj so ga potem ven ruknili, ker nor človek res ne sme imeti orožja."

Nadimek: lovec na talente

"A je to oni Troha, ki hodi v neko savno na Dolenjki in išče mlade fante? Samo kitare pa ne prinese s seboj..."

Nadimek: miroslav

"Splošno je znano, da so največji javni sovražniki gajev v resnici pedri - po spolnosti in značaju. Troha seveda ne odstopa od tega pravila, kajne. Da pa je zraven dodal še lažne podatke o udbovstvu, pa govori o tem, kdo je on v resnici - saj je že v jugoslovanski armiji delal za KOS. Mogoče se mu je pa od tstih svinjarij zmešalo, da se je potem samougrabil."

Tako to delajo, ko gre za nohte. Kolikokrat smo na raznih forumih brali takšne in zelo podobne diskreditacije uperjene zoper Ladislava Troho. In ne samo na forumih temveč v osrednjih medijih. Toda Ladislav Troha ni nikogar tožil. Ladislav Troha striktno verjame v moč prasile, ki vedno opravi svoje delo. Dobre nagradi, zle kaznuje, da bi se spametovali.

Se bomo pa tožili, mi smo pripravljeni!!! Eni pred "obličjem pravice" na udbokapitalističnih sodiščih po Sloveniji, eni pa pred Bogom.

Z odličnim spoštovanjem vsem, ki ste to prebrali in raširili med zmanipulirane, razžaljene in ponižane ljudi.

Ekipa OPS

 

Komentarjev 

 
#14 Viktor Ponikvar 22:02 28-04-2012
Ja neverjetno, kaj vse se prebere na račun G. Trohe. Ne vem ali so res vsi tako zabiti tja v možgane ali to počnejo nalašč.....
Seveda pa vem, da velja oboje.
SKRATKA LJUDJE, KO SE BOSTE ZAČELI VSAJ MALO VEČ POGOVARJATI IN NE SAMO BRANITI SVOJ EGO, BOSTE MOGOČE RES NEKOČ DOJELI, O ČEM VAM PRAVI TA "PONORELI" G. TROHA!
Citat
 
 
#13 KETY 18:34 31-01-2012
Ja, ja v mišjo luknjo. Napišite Peter Pravičnik svoje ime in priimek, včlanite se v OPS in začnite pozivati k vstaji. Prepričana sem, da vam bodo z veseljem v OPS objavili vsak vaš poziv.

Kolikor vem OPS noče objaviti imenov in priimkov celotnega tima, ker so se odločili, da ne bodo izpostavljali ljudi, ker se že tako vidi kaj in kako hočejo podreti predsednika Troho.

Ampak ob razvoju dogodkov bo prišlo do prelomnice in vsakdo bo lahko odkrito deloval. Namreč, dokler se ljudstvo boji oblasti je to tiranija, ko se začne oblast, beri udba, bati ljudstva šele lahko govorimo o svobodi.
Citat
 
 
#12 ogard 23:07 28-11-2011
A nič ne berete Mitjo Kunstlja? Nekateri imenovani, pa tudi novi so. Eden je celo zelo bil pognan kar z boostrom v višave vlade.
Moje opazovanje Buzzi Guzzi Motto Guzzi scene je, da se z ritjo da bol napredovat kot s pičko.
Citat
 
 
#11 peter.pravicnik 15:47 23-11-2011
Na desni strani je polno člankov, v katerih prebiram raznorazne nazive kot so udbomafija, mafijska hobotnica, tajkuni, udba in drugi nepridipravi.

Žal pri nas ne poznamo pomena besede TAJKUN. Pri nas je ta beseda dobila napačen pomen.

Na ta komentar me je spodbudila novica, da je v novembru 2011 za posledicami hude bolezni Albanski TAJKUN v Sloveniji. Drugače je bil znanec in prijatelj, s katerim sem nemalokrat popil kavo v bližnjem lokalu, ali ko sva se srečala v Ljubljani.

Drugače preprost človek, izobražen, profesor in predvsem prijateljski do vseh, ne glede na vero ali nacionalnost.

Človek ki je dejansko upravljal z denarnimi tokovi, za vsako transakcijo je vedel in jo moral osebno dovoliti. Osebno od tega ni imel direktne finančne koristi. Imel pa je veliko mero ugleda, da mu je skupnost zaupala tako pomembno in odgovorno vlogo. Za tajkune se imenujejo osebe ki imajo veliko mero pravičnosti, osebne poštenosti, niso izkoriščevalci in ne pohlepneži, morajo znati pomagati in pravočasno preprečiti škodo. Zato ker morajo pri svojih odločitvah spoštovati vse etične in moralne norme skupnosti so ti ljudje zelo cenjeni in njihove domove imenujejo povedno plemenita hiša, kar pomeni Plemenitost . Ni nujno da so bogati, vendar iz tega dela ne smejo imeti osebne koristi, le korist skupnosti je pred vsem.

TAJKUN beseda prihaja iz kitajske. Nekako sovpada ta naziv z nazivom plemenita hiša.
V davnih letih je posneta televizijska nadaljevanka z nazivom Noble House - Plemenita hiša, ki nazorno prikaže dejanski pomen besede TAJKUN.

Pri naših tako imenovanih "TAJKUNIH" ni nobene plemenitosti, to so navadni umski reveži, povzpetniški tatovi, morilci, zapravljivci, grabežljivci in nasploh negativneži. V njih ni niti trohice plemenitosti, saj so pripravljeni v bedo pahniti na tisoče ljudi, ki so zaradi tega tudi pogosto iz pomanjkanja obsojeni na smrt, zato trdim da so naši prevaranti tudi morilci. Mednje sodi tudi župan "belega mesta", ki zgodbo o osebnem uspehu sinov prodaja, kot zgodbo o poslovnem uspehu trgovca.

Takšnih "TAJKUNOV" je prinas mnogo, zakaj jih enostavno ne imenujemo s pravo besedo lopovski prevaranti. TAJKUNI dejansko niso.
Citat
 
 
#10 peter.pravicnik 13:44 23-11-2011
Da se razumemo, ne pozivam na nobeden upor, ki bi prinesel kakršnokoli vstajo podobno kot smo jo imeli pred 20 leti.Že trideset let se borim zoper nezakonita dejanja oblastnih struktur. Žal smo ta čas preživeli v pomanjkanju in bedi, ker me je politični sistem poslovno onemogočil. Še vedno verjamem, da je z javnim delovanjem in upiranjem sedanji politični kliki možno na miren način zmagati. Edino na kar moramo biti pozorni je to da bo cena spremembe visoka izberete lahko med dvema možnostma 1. mirna a finančno draga, 2. je življenjsko nevarna.

Po prvi bomo morali pustiti vse nakradeno v lasti tako imenovanih tajkunov im jim dati za nazaj popolno imuniteto za storjene nečednosti.
Druga možnost za mene ni sprejemljiva, ker je lahko cena še mnogo višja.

Največji korupcijski zakon je ta, da so oblastniki sprejeli Zakon o varovanju osebnih podatkov.

Mislite da oblast želi zaščititi podatke nas navadnih smrtnikov. Ne to ni namen tega zakona. Namen je dejansko da se prikriva korupcija, kraja podjetij, bankirski ropi ( ko banke in zavarovalnice ropajo državljane ) in drugi Ropi.Na ta način se raznorazni Jankoviči, Kučani, pa manekeni in pozerji lahko mirno in nekaznovano privoščijo državne lopovščine.
Citat
 
 
#9 peter.pravicnik 13:12 23-11-2011
LT ali kdorkoli, da stoji za temi pisanji, ne razmišlja pravilno.
Če se boriš proti zaroti in krivici se ne skriješ v mišjo luknjo. Tako kot zagovarja OPS.
Zmaga se tako, da dokažeš folku, da oblast greši in ga pozoveš na upor.
Edini način da spremenimo sistem, je da čimveč ljudi nasprotuje sedanji politični kliki, katero lahko skupaj imenujemo novi komunistični fašizem, ki se skriva za demokracijo in "demokratičnimi" volitvami.
Dejansko vsak ki ne odide na volitve in fizično ne odda glasa proti dejansko glasuje za vladajočo politično kliko.
Če gospod Ladislav Troha ne odide na volišče in ne glasuje proti tej novi komunistično fašistični kliki, dejansko za njo neposredno glasuje. Že precej je ljudi, ki ne vidijo dlje od svojega nosa in slepo verujejo v "dobre namene" kandidatov, ki samo rotirajo na poslanskih stolčkih, da ne bi slučajno izgubili poslanskih ugodnosti.
Lahko trdim, da je največja neumnost, da se na volitvah ne upremo post komunistični kliki.
Citat
 
 
#8 Vanja 19:23 09-11-2011
Gospod Ladislav Troha je spoštovanja vreden človek, mož, oče in državljan. Tisti,ki ne razume njegovih besed in dejanj, ima oprane možgane.
In zavedajte se, da nas je ogromno, ki smo na strani gospoda Ladislava Trohe.
Citat
 
 
#7 Tinkara 22:42 14-10-2011
Od koga bi rad dobil odgovor, medije vprašaj. Meter eni so pa res čudni. Kaj živš na luni, da ne razumeš, da so mediji v rokah nomenklature. Naj naredijo s kom izmed OPS-ovcev intervju, kar s Troho, da bomo slišali kar tukaj trobijo. A pčitno eni rabite streznitev še v kakšnem drugem smislu. Ja, pranje možgan je dolga desetletja je naredilo svoje. ŽALOSTNO, kdaj se boste osvestili???
Citat
 
 
#6 marko 17:12 14-10-2011
no, nisem še dobil odgovora.
Citat
 
 
#5 Komac 07:32 11-10-2011
Dobro vprašanje Marko, ko bi se morali vprašati zakaj se OPS-a v medijih nikoli ne omeni. Ko drugače vsem, ki so na linini novinarji nastavljajo mikrofone za vsak prdec, ki ga izvedejo.

OPS in HERVARDI sta 28. aprila odensla v parlament Zakon OPS, vsi osrednji mediji so to posneli z izjavami akterjev vred. A potem tega ni nihče smel predvajati javnosti. Zanimivo mar ne???


http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/307-nezasliana-medijska-cenzura-oz-medijska-svobodo-po-slovensko

Še dobro, da so dogodek posneli tudi akterji vložitve zakona sami, da imajo dokaz o tako brutalni cenzuri. Lp
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 193 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?