Iskrene čestitke slovenskemu ljudstvu in naše sožalje oblastnikom!

Zmaga neposredne demokacije, ki bo v prihodnje vse bolj prisotna v Republiki Sloveniji, a seveda preko e-referendumov in e-volitev, da bo cena minimalna. Posredno demokracijo je očitno že davno tega povozil čas.

Ampak tokratno glasovanje na referendumu ni bilo namenjeno izbiri med različnimi predlogi zakonov, kot je to normalno pri neposredni demokraciji, ampak je šlo za upor zoper ohole, nadute in nesposobne oblastnike, ki ne razumejo, da slovenski narod ni tako neumen, da ne bi razumel, kdo je kriv za težave, v katere so nas pripeljali.  Prejeli so novo zaušnico, pa ne eno, kar tri. Ljudstvo jih je izvižgalo in jih postavilo tja, kjer bi morali končati že leta 1990, na smetišču udbokomunistične zgodovine.

Seveda zdaj grozijo in prelagajo odgovornost na ljudstvo, ki naj bi se odločilo napačno, saj so oni, dobrotniki, predlagali rešitve, a ljudstvo jih je zavrnilo. Najbrž bodo kar ljudstvo zamenjali, ker ne sprejema nihovih genijalnih rešitev!? Brez strahu, da so oni predlagali kaj dobrega, kajti če bi to počeli v preteklosti, bi se danes pogovarjali o delitvi dodane vrednosti in zmanjševanju davkov, zmanjševanju pokojninske dobe in seveda o blagostanju in napredku. Ko bo tako, ne bo nihče več hrepenel po zlaganem socializmu. Pogovarjamo pa se o primanjkljajih in kako bomo zategnili pasove. Slišano že, ko je tovarišica Milka Planinc blebetala neumnosti v kamere in mikrofone njenih trobil.

Res ne razumejo, da se njihova pravljica definitivno izteka, srečen konec pa je v tej zgodbi namenjen trpečemu slovenskemu narodu.

Stara garda, našteti od zgoraj navzdol, od leve proti desni, tovariš Stanovnik, tovariš Ertl, tovariš Kučan, tovariš Bavcon, tovariš Ribičič, tovariš Kavčič, tovariš Zemljarič in mnogi drugi še vedno marsikaj držijo v svojih revolucionarno krvavih rokah. Imajo pa tudi potomce in svoje učence ter koristolovce in privilegirance. Skupaj jih je, če prištejemo še opranomožgance, ki so podlegli njihovi propagandi, za okoli 18%. Medtem ko nas je do 82% deprivilegiranih, delovnih, ustvarjalnih, sposobnih, inteligentnih, poštenih, razžaljenih, apatičnih, okradenih, zavednih, razmišljujočih in delujočih.  

Prav tile zgoraj preko takih in drugačnih udbokapitalističnih lobijev v gospodarstvu, politiki, policiji, tožilstvu, sodstvu ter seveda medijih in obvladovanih ter vodenih skupinah civilne družbe obvladujejo celotno slovensko družbo.

Naj naštejemo nekatere ključne lutke, ki so jih nastavili na mesto predsednikov vlad in države, da so se lahko po letu 1990 iz udbokomunistov prelevili v udbokapitaliste, saj je popolnoma neizpodbitno dejstvo, da so organizirali ropanje slovenskih državljank in državljnov  oziroma našega t.i. družbenega kapitala skozi montirane sodne postopke in krivično delovanje njihovih aparatčikov v službah in uradih, pa tudi zasebno premoženje mnogih uspešnih ljudi. In to še vedno počnejo, vse bolj očitno in predrzno z zlorabo institucij države in njenih simbolov, sklicujejo se pa na ime ljudstva, ko dobite domov krivčno sodno odločbo ("sodba v imenu ljudstva").

Vsi nastavljeni aparatčiki, tovariš Peterle -udba, tovariš Drnovšek - udba, tovariš Bajuk-sodelujoči pri spuščanju megle, tovariš Rop - udba, tovariš Janša - udba, tovariš Tuerk-udba in Borut Pahor - udba, nameščenci udbokapitalistične nomenklature, ki so vsi po vrsti zabijali žeblje v krsto Sloveniji kot samostojni, pravni in uspešni državi, in ta spodaj s prekrižanimi rokami ter nad njim, nadut pametnjakovič in hohštapler, ki se je peljal v bližnjo Bosno z letalom, za katerega let nas je davkoplačevalce stal 89.000,00 evrov, to še vedno počneta. No, drugi pač asistirajo in jih nameravajo zamenjati.

Če se boste malce sprehodili po udba.net in hobotnici, boste spoznali, kako te stvari gredo. Seveda nekateri niso direktno omenjeni, saj so morali, če so hoteli narediti dva pola, ki se navidezno napadata, pustiti eno stran (desno) izven omenjanj, da bi prikazali ene čiste, druge pa obremenjene. Od tod tudi ključen razlog, da so že leta 1989-90 očistili, uničili in pokradli arhive.  

in kaj zdaj počne ta nameščenec mafije, tovariš gospod Pahor? Govoriči, da bomo za še slabše stanje, ki ga napoveduje, krivi kar ljudje, ki smo se na referendumu odločili napak in že začenja kovati nekakšne interventne zakone po meri samodržcev, ki so vedno pobirali denar ljudstvu, da so sami še naprej živeli buržujsko življenje, ljudstvo pa je še bolj bílo plat zvona. 

Nak, tovariši, ne bo šlo več tako. Ljudstvo vam je prilimalo še eno zaušnico, kar je pozitivno iz vsega tega, je predvsem to in tudi, da ljudje vidijo, da lahko vplivajo in to vliva novega upanja.

Še enkrat čestitke slovenskemu narodu in vsem Sloveniji lojalnim državljankam in državljanom, ki so šli na volišča in obkrožili trikrat proti. To je bila edina prava poteza in velik korak k spoznanju, kdo je tukaj glavni problem. Vse reforme bomo izvedli, vso to tranzicijsko navlako bomo počistili, takoj začnemo, takoj zatem, ko tovarišija končno odide, kamor sodi, na smetišče zgodovine. Z 20 letno zamudo.

Zato so krivi tudi zgoraj predstavljeni, ki so se prodajali in se mnogim prodali za opozicijo udbokomunistom, v resnici pa so njihovi trojanski konji. Prej ko se boste s to resnico soočili in jo sprejeli, prej boste videli jasnejšo sliko.

Zdaj nas čaka nova naloga, ki bo podrla vse te povzpetneže, ki jim bomo na koncu sodili za narodno izdajstvo, saj so slovenski narod izdali, okradli, zadolžili in skoraj ugonobili. 

Apeliramo na vse, pridružite se Gibanju OPS in s svojim znanjem, sposobnostmi in pokončno držo pomagajte pri sprejemanju Zakona OPS in postavitvi trdne alternative, ki bo popeljala Slovenijo med zares demokratične, svobodne in uspešne države tega sveta. To je ravno tako ali pa še pomembnejši projekt kot je bila osamosvojitev. Kako spretno so se skrili za tem projektom našega naroda, se postavili celo na vrh zaslužnežev! Mi smo pa nasedli, namesto da bi jim leta 1990 sodili za zločine, ki so jih izvajali, in tiranijo, ko so pobijali, onemogočali in ustrahovali narod v času njihove popolne enpartijske diktature. 

Vsaj zdaj pustite naivnost ob strani, saj z izdajalci slovenskega naroda ni kompromisov, ni popuščanja, je možen, ampak samo eden in edini kompromis in to je, da jim ne bo treba bežati iz Slovenije, če vrnejo vse pokradeno, se opravičijo, se pokesajo, prosijo ta narod odpuščanja in postanejo navadni državljani te lepe dežele z vsemi odgovornostmi, moralnimi, materialnimi in kazenskimi skupaj. Vse pripadajoče pravice bodo dobili pa potem, ko bodo za svoja dejanja odgovarjali pred pravično pravno državo in bodo odslužili pravično dosojeno kazen za narodno izdajstvo in druge kazenske prestopke. 

Ladislav Troha, predsednik Gibanja OPS

Očistimo in Prenovimo Slovenijo!  

 

Komentarjev 

 
#3 matej gorenje 22:07 19-06-2011
Tajda podpis vsi ki zafurajo podjetje ali da si sami ustvarijo stečaje bi morali njim pobrati vse a ne da se v naši državi politiki sprenevedajo čakajoč kot da se ni zgodilo nič.Nevem kam to pelje bojim se da nebomo grčija portugalska irska tudi mi kot mala slovenija v istem loncu kar ne dvomim da smo že bliz.Vso parlamentarno politiko oz.,,,politike bi morali menjat in po moje kar mislim da je prav vse volitve ki bodo bi morali ignrirati da noben nebi šel volit edino tako bi jih lahko oz bi lahko odstopili od teh svojih lepljivih stolčkov.lp Matej In zopet jaz na prvi strani ko sem izžvižgal to neusklajeno plačno politiko in ker nismo dosegli ničesar in to smo si sami krivi.
Citat
 
 
#2 Tajda 05:55 18-06-2011
O tem, da so najhujši kriminalci in tajkuni ravno naši politiki in to vsi brez izjem ni dvoma, vendar smo krivi tudi državljani Slovenije, da je tako, ker jim to dopuščamo s svojo naivnostjo in pasivnostjo.
Srce me boli, ker izglda da se bodo na naslednjih volitvah samo zamenjali eni in isti in kradli , ter izdajali slovnski narod naprej. Mi pa mirno čakamo, da se bo zgodil čdež..... Žalosno res žalostno, da se ne moremo zorganizirat in rečt tem barabam KONEC je z vami, VRNITE POKRADENO in SE OPRAVIČITE!
Citat
 
 
#1 Pinter Ivan 19:53 07-06-2011
Hu, bodo Jnaševci skočili,a brez skrbi fantje in punce. janša je imel štiri leta časa, da opravi delo, ki bi ga morali že leta 1990. Nikogar ni lustriral, nihče ni odšel v zapor, nihče ni od ukradenega nič prinesel nazaj. So pa v njegovem mandatu delili v NLB in še kakšni drugi naši banki tajkunske kredite, za nagrado pa so udbovcu Kramarju dodelili še milijonček evrčkov odpravnine, za dobro opravljeno lopovščino.

Samo ne se sprenevedati, ker nismo vsi tako butasti, da nebi razumeli zakaj gre. Gre za navidezno sprta dva pola, akterji pa zelo dobro vedo kako deliti in vladati. Fuj, smrduhi pokvarjeni.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 133 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?